1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema 11 tema12 tema13 tema14 tema15 tema16 tema17 tema18 tema19 tema20 tema21 tema22 tema23 tema24 tema25 tema26 tema 27 tema28 tema29 temaĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam. Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲTaigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! 
Dzanetukas
2010 02 03, 17:52
ACIU Asseni uz tokia grazia temuke QUOTE(uzniukas @ 2010 02 03, 18:54) manau užteks vienos normos  dregmes tikrai nebijo, nes ten tas bezas išnyksta svieste ir gaunas lyg paparastas išsuktas sviestas, tik kad žymiai gražiau dzibuojas nei vien su sviestu  labai Aciu uz atsakyma, bandysiu daryt  Man sis kremas taip graziai nuotraukose atrodo
rutyte11
2010 02 03, 18:12
Sveikos visos,islendu is pogrindzio  vis pasislaitau pasiziurineju jusu sedevrus SAUNUOLES visos, o rankos taip ir nekildavo parasyt mano paskutinis "isvargtas" tortas. Jau su gvazkikais kiek prasikankinau
rutyte11 nukas per grozis  Tie gvazdikai, tai kaip tikri - super!!! Va dar vienas ant greicio suraitytas naminiam vartojimui, todel labai nesistengiau  Vaisinis, dengtas marshmallow mase
zuliaska
2010 02 03, 18:50
nauja tema ir superiniai tortai  nu gvazdikai labai gražūs
Sveikos kepėjos  visi jusu šedevrai nerealūs, perskaiciau kelias temas ir esu "komos" būsenoje. Siaip ir as kepu tortukus sau ir savo šeimai, bet puosiu labai paprastai. Bet šiandien labai susižavėjau jūsų darbais tai valentino dienai kažką mėginsiu gražiau ir aš padaryti  reikės pradėti studijuoti visų masių gamybą
nieko nieko, iš komos prikels puiki anestezistų pagalba, tik eik studijuoti virštutinės papuošimų temos, nerašyk ten komentarų, nes užpulsim ir gausi barti, ten nusižiūri, o klausimai čia  dabar jaučiu pasirodžiau PIKTA
va tai tau, nauja tema ir sitokis grozis rutyte11, jau gvazdikeliu grozis, tai neispasakytas  ir pats kaselis puikus  tik man tas skaiciukas 0, toks ne koks, noretusi, kad butu tusciaviduris dosa, marskinukai puikus ............................................... o as vel dienas sumaisiau  vyras jau sako, kas cia tau darosi. Tai va tik greitai papuosiau ir nufotkinau netikusiai, bet bendras vaizdas matosi. nelabai yra ka cia ir rodyti viduje medutis, dziubuota aisingu, dar kokoso drozliu yra, gelytes ir drugelis su lapeliais pastiliazas. ai, dar gelytes perlo dulkem patepliojau
neišsigandau dar  tokius nuostabius kūrinius negali pikti žmonės kurti o patarimų tikrai man prireiks, tai esu pasiruošusi būti ir kritikuojama
Angel1203
2010 02 03, 20:55
Rutyte,Dosa,Eglejk-visoms
Dzanetukas
2010 02 04, 08:39
Na kokie grazuuuuus visu torciukai  Gvazdikai superiniai
QUOTE(Mayfly @ 2010 02 04, 10:47) 1- dėk atgal į bliudelį ,gal medaus čiut dadėk ir perkaitynk iš naujo,kol gausis vientisa masė 2- nežinau,gal mikruškėn bandyk dėt
zuliaska
2010 02 04, 10:31
o aš vakar pasidariau tą šokoladinę masę, ką galiu pasakytim, nu nemoku aš tų ropžių gražių, iš pusės padariau rožes ir patingėjau, labai jau žaist reik. bet vistiek nesigauna taip idealiai kaip monikutei... paskiau gal netingėsiu nufotkinsiu kaip gavos. bet šiaip ta masė tai gera. aš dėjau ne gryną šokoladą manau, nes mama nupirko kilą balto uz 9,6lt, tai ten ir tokių gabaliuku plonų kaip lapeliai, tai skirtas atseit glazūrai. nes išlydžiau toks skystas gavos, o kai karūnos kažkada lydžiau tai tirštas gavos. bet galiu pasakyti kuo puikiausiai masė gavos ir iš tokio, tai vis pigiau
daividija
2010 02 04, 11:01
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 04, 08:31) o aš vakar pasidariau tą šokoladinę masę, ką galiu pasakytim, nu nemoku aš tų ropžių gražių, iš pusės padariau rožes ir patingėjau, labai jau žaist reik. bet vistiek nesigauna taip idealiai kaip monikutei... paskiau gal netingėsiu nufotkinsiu kaip gavos. bet šiaip ta masė tai gera. aš dėjau ne gryną šokoladą manau, nes mama nupirko kilą balto uz 9,6lt, tai ten ir tokių gabaliuku plonų kaip lapeliai, tai skirtas atseit glazūrai. nes išlydžiau toks skystas gavos, o kai karūnos kažkada lydžiau tai tirštas gavos. bet galiu pasakyti kuo puikiausiai masė gavos ir iš tokio, tai vis pigiau  Galiu paguost,kad man irgi grazios nesigavo,spalva isgavau nebloga,nu bet tokios baisuokliskos gavosi,tai siandien as jas sulipinsiu i kruvele ir bandysiu is naujo dayt,nu turi viena syki kazkas gautis,kazkada netgi buvau nulipdziusi,matyt reikia kartas nuo karto palipdyt,kad neuzmirst
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 04, 10:31) nes mama nupirko kilą balto uz 9,6lt, tai ten ir tokių gabaliuku plonų kaip lapeliai, tai skirtas atseit glazūrai. nes išlydžiau toks skystas gavos, o kai karūnos kažkada lydžiau tai tirštas gavos. bet galiu pasakyti kuo puikiausiai masė gavos ir iš tokio, tai vis pigiau  o kur tokio buna pirkt?
Angel1203
2010 02 04, 14:32
QUOTE(kirbe @ 2010 02 04, 15:20) Kaune bazeje apsipirkinejam juodo ir balto sokoladine glazura bet as dariau is jos tvorele tortui tai labai trupa reik kazka dadeti
*monikute*
2010 02 04, 14:42
rutyte11 labai dailūs gvazdikai ---------------------------------------------------------- Ačiū visoms komentavusioms  Tortas Cipciuko medutis, bet ne su medum, o su kondensuotu pienu. Pertepimas plakta grietinėlė su bananais ir konservuotomis kriaušėmis, torto dengimas MMG (šį kartą visai kitokia gavosi nei praeitus kartus). Kai dengiau tuos knygos lapus, tai išsimatavau kokio dydžio vienas puslapis ir išsipjoviau iš masės, o po to kai jau uždėjau ant torto, tai tos masės kraščiukus labai atsargiai ištampiau, kad būtų tokia kaip pasigarbanojusi  Rožės šokoladinės, o lapeliai iš aisingo  turbūt niekas nebūtų pagalvojęs  visiems atrodė, kad ten šokoladas, o aš paėmiau ir apgavau  Tekstas rašytas su americolor paprastais dažais teptuko pagalba  labai bijojau rašyti, nes nei suklyst gali, nei pataisyt suklydus  O del teksto turinio sutinku  susimoviau
QUOTE(Mayfly @ 2010 02 04, 10:47)  reikia pagalbos. Turiu porą klausimukų: [b]1. Pasidariau šokoladinę masę rožėms, bet neina lipdyti  trupa. Kas galėtų būti? Gal padauginau dažų. Ar gali turėti įtakos ir ar eina kaip nors pataisyti? Man taip pat buvo. Asseni atsake, kad perkaitinau sokolada. Bandziau "gaivint", bet teko ismest viska, niekas nesigavo, trupejo rankose.. Gerai, kad torta tik valgymui namie dariau
o man kai trupejo sokoladine mase rozem daryti. tai as viska atgal i puoda ir dadejau dar medaus sauksteli ir isnaujo viska islydziau ir gavosi super gerai. Tik kad rozes mano netokios jau grazios. Ot tai dabar tu riu galvos skausma, tai su kuom man butu galima uzrasyti zosdius ant mases? Noriu pagrobti Monikutes torto ideja, ale kad neturiu su kuo uzrasyti zodziu  , turiu tik dazus is Cipsiuko, na tuos rusiskus milteliu pavidalu. gal su jais kaip nors butu galima uzrasyti istirpinus degtineje, ar kaip?
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 04, 16:11) o man kai trupejo sokoladine mase rozem daryti. tai as viska atgal i puoda ir dadejau dar medaus sauksteli ir isnaujo viska islydziau ir gavosi super gerai. Tik kad rozes mano netokios jau grazios. Ot tai dabar tu riu galvos skausma, tai su kuom man butu galima uzrasyti zosdius ant mases? Noriu pagrobti Monikutes torto ideja, ale kad neturiu su kuo uzrasyti zodziu  , turiu tik dazus is Cipsiuko, na tuos rusiskus milteliu pavidalu. gal su jais kaip nors butu galima uzrasyti istirpinus degtineje, ar kaip? As rasiau su dazais ant knygos Drasiai gali istirpinti rusiskus dazus, miltukus iki koses ir rasyti teptuku
daividija
2010 02 04, 16:28
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 04, 14:11) o man kai trupejo sokoladine mase rozem daryti. tai as viska atgal i puoda ir dadejau dar medaus sauksteli ir isnaujo viska islydziau ir gavosi super gerai. Tik kad rozes mano netokios jau grazios. Ot tai dabar tu riu galvos skausma, tai su kuom man butu galima uzrasyti zosdius ant mases? Noriu pagrobti Monikutes torto ideja, ale kad neturiu su kuo uzrasyti zodziu  , turiu tik dazus is Cipsiuko, na tuos rusiskus milteliu pavidalu. gal su jais kaip nors butu galima uzrasyti istirpinus degtineje, ar kaip? tai taip,istirpink degtineje ir gausis tau dazai,tik degtines daug nepilk,lasiuka,ziurek,akd gautusi tyrele. AS irgi su tom rozem,perminkiau visa deze,vel gal kokia 20 nulipdziau,tik siandien jau geriau gavos,itriu kalta menulio faze
Mano tortas močiutės gimtadieniui  pirmą kartą su antgaliais piešiau  O geriausia, kad dingo mano tortinė. O pamačiau tai 1val nakties  tada medučio lakštus suplėšiau ir sudėjau į troškintuvą  (kurį gavau dovanų torto darymo išvakarėse) na troškintuvas toks puošnus, tai visiems ir tortas labai gražus pasirdė  tik gaila, kad neturiu iš šono foto. Kadangi neturėjau dažų, tai raudona spalva iš gėrimo miltelių, o žalia iš kivių žele   o čia skruzdėlynas, ne mano darbo, tad įspūdingas, darytas ant neštuvų, 2 žmonės nešė 
QUOTE(Mayfly @ 2010 02 04, 10:47) jei pastiliazas trupa, tai aliejaus ipilk, as taip atgaivinau trupanti pastiliaza, isipilu i ranka aliejaus ir minkau mase, jei per mazai dar isipilu ir isminkau. As su tokiu atgaivintu pastiliazu tiek torta uzdengiau, tiek roziu prisigaminau  tik kai torta dengiau ne krakmolu barsciau, o aliejum stala istepiau.
Natha,super
rafaelo... dengtas MMG, rožės-pastiliažas
konfiguracija28
2010 02 04, 20:47
Labas merginos, Zaviuosi jusu darbeliais, gaila, kad anksciau neuzeidavau i sita tema.. Zodziu as pas jus su prasymu /klausimu, atsiprasau jei ne i tema, bet gal kazkas gales man atsakyti. Zodziu esme tokia, kad arteja mano vestuves, radom restorana, bet beda, kad ten neleidzia atsinesti savo torto turi imti is ju - o ju tortai puosti kiausinio kremu. Tai ka as maciau pas juos nepatiko. Gal galit man paaiskinti ar tik toks burbuliuotas ( atsiprasau uz zodyna ) kaip lyg grietinele supurkstas papuosimas is tu kiausiniu kremu puostas. gali buti ar galima ir kazkaip kitaip? Jei negalima cia brukstelki i AZ. Labai aciu is anksto.
Natha, adriu - labai grazus torciukai
QUOTE(adriu @ 2010 02 04, 09:57) QUOTE(Nova @ 2010 02 04, 15:36) QUOTE(eglejk @ 2010 02 04, 17:45) Ačiū  , bandysiu kažką daryti
*monikute*
2010 02 05, 10:11
Natha, ir troškintuve tortas atrodo labai gražiai  o kaip tu jį tokį ovalų padarei  ? O skruzdelynas tai įspūdingas  adriu, labai labai gražus tortukas  ir rožės, ir lapeliai, ir masės dengimas  šaunuolė
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 05, 10:11) Natha, ir troškintuve tortas atrodo labai gražiai  o kaip tu jį tokį ovalų padarei  ? O skruzdelynas tai įspūdingas  Dėkui  Patogu, kad šonų puošti nereikėjo  o ovalus todėl, kad troškintuvas ovalus  Skrudėlyną kelias valandas dviese dėliojo, o kiek laiko lapelius virė, nedrįsau nei paklaust
Angel1203
2010 02 05, 12:34
Natha, labai graziai su angaliukukais gavosi saunuole adriu, nu jau roziu grozis super duper ir dar pastiliazines saunu
Dzanetukas
2010 02 05, 12:44
Natha - laba grazu Adriu  - super  labai i akis krenta Na mano pazstama paprase 2 gmtadienio proga suneliui - pirmas masiniuko bandymas  Viduje medutis, puosimas sokoladas, Meian silkinis kremas - vat su juo tai bedu apturejau, bet padariau as ji  o sitas skirtas mano tetai - vaziuojam i svecius, tad lauktuviu vezames Vidus medutis, kemas - grietinele su smulkintais migdolais bei zele gabaliukais. Sokoladines rozes  laukiu pastabeliu
Dzanetuk,masiniukas dailus,o antrasis tortas grazus,rozes dailios,tik tvorele sulinkus y vidu...ar ten kazkas kitas padaryta.... o cia mano siandieninis medutis.....aptepta grietinele,puosta sokoladu....
Dzanetukas
2010 02 05, 12:54
Kirbe - koks grozisssssss, labai dailu O mano tas su rozemis turejo buti tvorele, bet krastuose pridariau kaip lauzyto sokolado gabaliukus  veinu zodziu truuti ne mano diena
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 12:54) Kirbe - koks grozisssssss, labai dailu O mano tas su rozemis turejo buti tvorele, bet krastuose pridariau kaip lauzyto sokolado gabaliukus  veinu zodziu truuti ne mano diena  viskas ten gerai...tik mazyte foto ir neyziuriu kas ten krastuose turi buti......
uzniukas
2010 02 05, 13:27
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 12:44) Meian silkinis kremas - vat su juo tai bedu apturejau, bet padariau as ji o kas nesigavo?
Dzanetukas
2010 02 05, 13:40
Uzniukas net nzn, susoko gabaliukais - kaip Meian minejo aprasyme temp. skirtumas buvi - tai kol isplakiau, galvojau, kad jau esti reikia Kirbe - kaip norejau, tai man nesigavo - bet namie suvalgyti us netgi labai gerai Mane tik labai domina tas kremo skonis su smulkintais migdolais  ar nebuiu ko primakaliojus
*monikute*
2010 02 05, 13:41
Dzanetuk, mašinytės spalva labai daili  tik aš ratus būčiau dariusi truputį didesnius ir kitokios spalvos, antrasis tortukas labai gražus kirbe, labai labai gražu
uzniukas
2010 02 05, 14:04
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 13:40) Uzniukas net nzn, susoko gabaliukais - kaip Meian minejo aprasyme temp. skirtumas buvi - tai kol isplakiau, galvojau, kad jau esti reikia  buvo ir man sušokę gumuliukais, irgi jau išsigandu buvau, bet tik blenderį įkišau - gavos liuksiškas sviestukas  , užmiršau tave perspėt  bet gerai kad Meian aprašyme atydžiai skaitei
Kirbe, labai grazu  ir as siandien darysiu groteles sonams (pirma karta) tai nezinau kaip jos ten man gausis, bet man labai grazu ir noriu ismokti net torta specialiai pasidariau morengini.
QUOTE(Neili @ 2010 02 05, 16:04) Kirbe, labai grazu  ir as siandien darysiu groteles sonams (pirma karta) tai nezinau kaip jos ten man gausis, bet man labai grazu ir noriu ismokti net torta specialiai pasidariau morengini. zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau
QUOTE(kirbe @ 2010 02 05, 10:48) o cia mano siandieninis medutis.....aptepta grietinele,puosta sokoladu....
Laaaabai dailiai papuostas  O kaip viduryje ta gelyte padaryta?
*monikute*
2010 02 05, 15:10
O aš nors ir bandžiau su blenderiu gelbėti tą sviestinį kremą, bet niekas nesigavo  Bet aš nesuprantu  tie baltymai tiek sviestas buvo tos pačios temperatūros, nes ilgokai stovėjo neliečiami kambario temperatūroje, bet vistiek sušoko į varškę dosa man regis ten padaryta daug mažu šokoladinių lapelių ir po to jie tiesiog susmaigstyti po vieną į tortuko vidurį
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 16:07) zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau  as tai su sokoladu darau taip: susuku tutele is sviest. pop arba is pacio sokolado pop. idedu ten sokolado gabaliukus, pasildau mikrobangeje paskui nukerpu masa galiuka ir darau visokius ornamentus ant kep. popieriaus, man svirsksto nereikia visai.
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 16:07) zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau  maišiuke skylutę iškirpk ir gausis
QUOTE(adriu @ 2010 02 05, 16:12) maišiuke skylutę iškirpk ir gausis  bandziau, bet ne tas  ir kai pradedu toliau spaust pradeda nebe plonai begti sokoladas bet jau storos linijos
|
|