Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
JURGITA24
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 09, 17:53)
Merginos paaiskinkit man kaip reikia is cia uzsisakyti labai noreciau drugeliu formeliu smile.gif
*

Sveika smile.gif iš čia galima užsisakyt;http://kulinarijosmena.ucoz.com/photo/47
meskius
Olesta 4u.gif
EgluteN
konvalija,grazuolis tortas,jau geliu ,lapeliu grazumas 4u.gif
ewile,labai mileas,grazus ir siltas tortukas 4u.gif
*Marta*
sveikos.
gal butu galima nuoroda i sarlotes krema ax.gif dekui labai 4u.gif
Angel1203
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 18, 14:41)
sveikos.
gal butu galima nuoroda i sarlotes krema ax.gif dekui labai 4u.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...78104&st=72
80 zinute mirksiukas.gif
*Marta*
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 18, 14:07)

4u.gif
Papildyta:
dar klausimelis. kokiu mikserio antgaliu plakat sviesta? g.gif blush2.gif
Dzanetukas
Sveikutes 4u.gif
Nau jau visu tortai labai grazuoliai wub.gif Daug padaryta copy - paste blush2.gif
metu ir as savo praeito savaitgalio:
Snikersas, MMG, aisingas. Drauge savo vyrui prase dovanu blush2.gif
user posted image
user posted image
Celiulito niekaip neisgaunu paslepti. Jau tiek lyginta buvo, kad sakes doh.gif
Sitas tam paciam berniukui, kur ir masiniukas buvo darytas. Drauges pageidavimu buvo reikalinga traktoriaus aplikacija doh.gif
Tortas su mascarpone pagal Kirbes receptuka. siokie tokie pakeitimai buvo: biskvitas is Rafaelo, krepas Riccota su plombyrine varskyte blush2.gif Bet viskas prasidejo nuo Kirbes receptelio blush2.gif MMG, grietinele
user posted image
ir trecas MB skirtas
Napoleonas (sonatina pagal Mishele) - na nuo torto skonio likau labai suzaveta wub.gif , MMG, sokoladine roze lotuliukas.gif ir Kirbes plykitos teslos lapeliai, grietinele
user posted image
Kur idubimas - tai sugebejau pirstu bakstelti jau uzdengus doh.gif
vat blush2.gif Tik labai nesugebejau lygiai ispjauti padekliuko doh.gif Kankinau kankinau, bet niekaip verysad.gif Sorry uz aplinka, foto ant greituko doh.gif

TIESA, kokia gi as tundra - kogi man galejo nesigauti aisingas - ogi vietoj 250 g cukraus pudros dejau 250 ml doh.gif
JOLKA999
medaus tortas su zele,puosiau bezu ir marcipano skrituliukais.

user posted image
mamadonata
QUOTE(konvalija @ 2010 02 17, 21:59)
Norėjau padaryti marmurinį, bet perminkiau.  schmoll.gif  Šį kartą MMG gavosi tokia labai elastinga, bet per plona iškočiojau, tai niekaip nesisekė padaryti be puslyčių. blush2.gif lyginau, bet neišlyginau. Na, bet aš vis dar mokausi, kitą kartą bus geriau ax.gif
*

Labai grazus torciukas bigsmile.gif
O man isvis nesigavo imaisyti dazu i MMG mase... kazi kodel g.gif mase gavosi kietoka, minkyti buvo labai sunku, vos iskociojau, per jega, uztat tortas lygiai uzsidenge, nes plonai neisejo iskociot... Turbut per stipri zelatina...
Kada maisote dazus i mase? kai dedate cukraus pudra, ar jau kai kociot reikia? ir ar visada duodate truputi pastovet kaip recepte parasyta ar tik sumaisote ir is kart dengiat?
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 18, 17:25)

JOLKA999 - tortas nuostabus, labai grazus tie priraitymai bigsmile.gif
DONRA
Labas visoms 4u.gif
Prisiduodu ir as savo darbelius ilgojo savaitgalio mirksiukas.gif
Siaip pas drauge nesiausi i svecius, sokoladinis ( asseni) biskvitas, kremas grietinele+rududu ( labiau patiko, nei su sviestu) karamelizuoti migdolai , visa kita MMG. user posted image
Sirdeles valentinkes progai savai seimynai, sokoladinis pagrindas ir sokoladas+grietinele pertepimas. Labai labai sokoladas gavosi, bet to ir norejau wub.gif
user posted image
Sitas tortukas isnestas i viesa erdve, labai visiems patiko, nes dingo akimirksniu. Kas man labai malonu blush2.gif Tas pats Asseni sokoladinis biskvitas- toliau juodas miskas ir MMG
user posted image
Ir paskutinis- dukterecios gimtadieniui. Graziai mergaitei- grazus tortas wub.gif
Medutis ( cipsiuko) visa kita MMG.user posted image
Broku yra ir praktikos truksta, bet su tokiom mokytojom vienas malonumas mikyntis. Sviestino kremo papildomai netepu, tai ligumo isgauti labai ir neina.
Kiekviena karta dekosiu mergaitem uz informacija ir pamokymus.
Labai malonu ziureti kitu kurinelius, pasidziaugti, pasisemti ideju, tuo paciu ir pasimokyti is klaidu.
Aciu visom
kirbe
DONRA.....niu jaugrožis...ypač tas 15...laaaabai gražu.... thumbup.gif
*Marta*
DONRA, wow bigsmile.gif wub.gif
DONRA
Aciu mergaites, na man labai malonus jusu ivertinimas notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Tiesiog labai dziaugiasi sirdele smile.gif
zuliaska
DONRA labai gražu, ir tas 15 būtų labai gražu, bet man tie kiekvienam skaičiuje bantukai nepatinka. atrodo kad abiejų per daug. man ir reiks 5 skaičius daryt po 2 savaičių, tai bijau kaip velnias kryžiaus
mamadonata
aha tikrai visi labai grazus, o tas 15 tai isvis be zodziu thumbup.gif
ir valentino sirdeles toookios atsiduodancios saldzia meile wub.gif
DONRA
jo 5- tuka sunku uzdengti, gal geriau atskirai uzdengti virsu, o po to sonus placia juosta aplink, tada kanteli kuom nors apdzipuot. mirksiukas.gif
daividija
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 18, 11:16)
Sveikutes 4u.gif
Nau jau visu tortai labai grazuoliai wub.gif Daug padaryta copy - paste blush2.gif
metu ir as savo praeito savaitgalio:

saunuole,tortai graziai papuosti,nors celiulito ir yra,bet ir pas mane jo buna lotuliukas.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 18, 13:25)

Grazu wub.gif

QUOTE(DONRA @ 2010 02 18, 15:27)

labai labai grazu,o tas 15 tai is vis suzavejo mane,labai sauni ideja thumbup.gif
tute28
JOLKA, DONRA super duper thumbup.gif Jau nuostabiai gražu. O jau 15tai išvis liuks. Ir tie kaspinai man labai labai thumbup.gif
tute28
Gal kas žino koks yra confectioner's sugar ? g.gif Įtariu, kad paprastas smulkus.
Ievsius
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 21:55)
Gal kas žino koks yra  confectioner's sugar ? g.gif Įtariu, kad paprastas smulkus.
*

Žodynas verčia. kad tai glajus. g.gif
dushianerami
Sveikos mergaites. Ar tarp jusu yra is Siauliu, ar kazkur netoli to krasto?
Labai grazus jusu darbeliai:)
Saunuoles 4u.gif
mazuliux
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 19:55)
Gal kas žino koks yra  confectioner's sugar ? g.gif Įtariu, kad paprastas smulkus.
*

Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus 4u.gif
tute28
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 18, 19:45)
Žodynas verčia. kad tai glajus.  g.gif
*

Man tai verčia konditerinis cukrus smile.gif
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 18, 20:26)
Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus  4u.gif
*

Ačiū.Tai aš ir taip manau.
Olesta
labas mergaičiukai,

DONRA labai gražūs tortai 4u.gif

dėl dažų - masę pasidarau baltą, duodu pastovėt nuo pusvalandžio iki pusdienio, kaip kada laiko būna, tada atminkau, jei kieta kišu į mikrobangę, pašildau kas 10 sekundžių vis perminkau, turi tik suminkštėti šiek tiek, tada pasialiejuoju rankas ir įminkau dažus, jokių problemų schmoll.gif
konvalija

DONRA, kokie nuostabūs tortai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dvelkiantys pavasariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
zuliaska
aš dažus visada šminkau š jau paruoštą masę, tai niekada neturiu problemų. visada lygi spalva gaunasi
arriele
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia 4u.gif
Dzanetukas
QUOTE(arriele @ 2010 02 19, 13:43)
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia 4u.gif
*

As dejau naturalu blush2.gif
Meduvė
Sveikos tortu kepejos
QUOTE(laimita @ 2010 02 12, 19:11)
del ganaso: man pirma karta gavosi puikiai ( bet as irgi ne lt, o grietinele cia lb riebi, minute mixeriu ir gatava), antra karta, pirkau is lietuviu parduotuves lietuviska- nesiplake nors tu ka doh.gif  jei matai, kd nesiplaka- niekada nesimesk, as ydejau zelatinos, paplakiau dar truputy ir y saldytuva smile.gif  zeatinai pradejus stengti gavosi puikus kremas aptepimui, tada papuosiau grietinele ir viskas 4u.gif  tiesiog niekad "nemaitinkit tuliko" per anksti, pasukit galvele ir iseity visada atrasit mirksiukas.gif
*

As taip ir padariau: imaisiau i ta ganasa zelatinos ir stai rezultatas ax.gif
user posted image
tik labai nepeikite
daividija
Atnesu pora savo...
"Miseles abrikosinis",puostas vaisiais,bandziau padaryt peleda,jei kas nesupratot kas ten lotuliukas.gif
user posted image

O cia tortas su jogurtiniu kremu ir zele..
dariau Meian krema sviestini-baltymu,labai patiko,geras,skanus,as ji i idejau citrinu kurdo.Figureles-marcipanas,pastiliazas...
user posted image
Maikutee
Norėjau pasiteirauti, kaip dengiate torčiuką MMG mase ar tepate krema ant viršutinio biskvito ir šonų?
EgluteN
daividija,superine ta tavo peleda thumbup.gif o ir figureles grazios,graziai nulipdytos 4u.gif
vinesa
QUOTE(dushianerami @ 2010 02 18, 22:04)
Sveikos mergaites. Ar tarp jusu yra is Siauliu, ar kazkur netoli to krasto?

*

As mirksiukas.gif

DAIVIDIJA,jetus kokie nuostabus tortai ypac tas vaikiskas! tai jega!
Olesta
Daividija, super tortai, jei galima, aš pelėdą Copy paste blush2.gif 4u.gif
benomama
Na ka gi pasirodau ir as biggrin.gif ilgai kamuotas torciukas, dekoju merginoms uz patarimus 4u.gif
user posted image
nesigavo man tas pastiliazas, bet kaip gavosi taip padariau lotuliukas.gif
P.S. Susirgo maziuke, tai nebuvo kada zaisti prie masiniuko apdailis verysad.gif )
konfiguracija28
Sveikos, o kiek cia groziu uzderejo bigsmile.gif

Noriu patarimo - uzkabinot jus cia mane, nusipirkau marshalow mases viska sumakalojau kaip priklauso gavosi lyg ir gerai, ikisau i saldytuva kita diena reikejo dengti.. Tai kol neimu i rankas viskas ok tik paimu ir syla nuo ranku su pudra trupa ( cia dariau ta sokoladine ). Zodziu keikiausi kiek galedama, galu gale uzdejau kazkoki nesusipratima ant torto ir suvalgem kita diena.. Ka dariau blogai?
O tortas pats buvo Rafaelo svajone visi patenkinti liko thumbup.gif
JOLKA999
o kam tu ja dejai i saldytuva? visad ja laikau kambario temperaturoj.idek biski i mikrobange,truputi atsil;dyk ir perminkyk 4u.gif
adriu
barbė ... suknelė MMG viduj medutis
user posted image
user posted image
zuliaska
aš tai padariau, bet jau taip viskas nesisekė... savo vaikui... nu negaliu, tuoj susikeiksiu, bet yra kaip yra. jau kai sau darau tai tragedija
grietinėlė su želė ir bananais. MMG sad.gif
user posted image
JOLKA999
zuliaska,nugi puikus tortas thumbup.gif o kiek lelyciu biggrin.gif

adriu,kokia dama cia atnesei bigsmile.gif wub.gif

ir kitos greit neskit sian tortus,o tai nera i ka akis paganyti ax.gif
benomama
Grazus tie tortai wub.gif zuliaska thumbup.gif vaizdas geras, o gaminantir man visko buvo blush2.gif bet rezultatas gavosi ax.gif
ŽaismingaStiklas
Nepakartojami tortukai mirksiukas.gif šaunuolės bigsmile.gif

O man štai klausimas iškilo, kaip reik išcukruot vaisius, kad ant jų matytųsi maži kristalėliai??? g.gif
Nerytė
QUOTE(benomama @ 2010 02 19, 18:29)
Na ka gi pasirodau ir as  biggrin.gif  ilgai kamuotas torciukas, dekoju merginoms uz patarimus 4u.gif
nesigavo man tas pastiliazas, bet kaip gavosi taip padariau  lotuliukas.gif
P.S. Susirgo maziuke, tai nebuvo kada zaisti prie masiniuko apdailis  verysad.gif )
*

labai grazu 4u.gif
pupainga
Nu bet kokių tortų privilkot bigsmile.gif Žiuriu dauguma tyliai tyliai kepa, o po to jau kad mestels kokį grožį thumbup.gif
Atneš ir aš vien, nors nieko ypatingo, dar vieni iš pirmų mano torčiukų, visi saviems 4u.gif
Medutis, pastilažas, aisingas, 9 kg. Trūkumų daug, bet ... blush2.gif
user posted image
Papildyta:
O čia dar vienas žieminis medutis, puošta šokoladu 4u.gif
user posted image
Olesta
Pupainga, o nieko sau gigantėlis doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai didelių trūkumų nėra schmoll.gif viskas tvarkoj, nu bet išmatavimai doh.gif čia jau baliuška kaip reikiant su tokiu tortu thumbup.gif

nu man patiko Tavo tortas, ateinu ir aš į kompaniją, senai kažkaip nieko nedėjau lotuliukas.gif blush2.gif apatinis aukštas - Rafaelo svajonė su riešutais, antrasis - mascarponės sūrio tortas su šokoladu, nubarstyta kokosu, papuošimai - MMG

user posted image
meskius
Sokoladinis biskvitas su baltu biskvitu, gietinele, abrikosu dzemas, konservuoti abrikosai. MMG, aisingas. 35X 53 cm. 9 kg.Labai norejau visa dengti MMG, bet apsiziurejau, kad tokios paklodes paprasciausia neturiu kur isikocioti. Nenusisekimu ir klaidu daug...... kita kart tikiuosi bus dailiau ir geriau. Daug kas buvo daryta pirma karta. Visiska nesekme su aukso dulkem doh.gif , bet pradejau , tai jau ir turejau teplioti. Bet uzsakovai buvo patenkinti ir man badanciu akis klaidu nemate cool.gif . Taip kad labai pomidorais nemetykit... pazadu pasitaisysiu
user posted image user posted image
Aseni, labai svarus ir dilus tortukas 4u.gif . Asmeniskai man labai grazi gelyciu spalva.
eglejk
adriu, tavo damute tikra aristokrate, puiki madam thumbup.gif

zaliaska, tos boruzeles taip pagyvina visa tortuka, taip vasariskai atrodo smile.gif

pupainga, man tas melynas tai nerealus, labai graziai padarytas, ir spalvos suderintos nuostabiai thumbup.gif

Olesta, laaaaaabaigrazi, nuostabi, puiki geliu spalvyte, man patinka morkvine spalva wub.gif ir graziai viskas sudeliota smile.gif

meskius, matosi, kad knyga nemenka tokia, grazi geliu kompozicija ant knygos smile.gif o kas liecia sonus, tai galejai atskiras juosteles padaryti ir apdengti sonus, o tada virsu wink.gif nezinau kaip mergaites daro, bet as daryciau taip smile.gif mano pirmoji atversta knyga irgi buvo su liapsusais ax.gif

benomama, va, tai masiniukas, sauniai pasidarbavai thumbup.gif ir mazosios pagalbininkes teptuko strichu visai nesimato wink.gif puikiai uzmaskavai 4u.gif
mamkaa
mergaites sakykit, o koks skonis MMG, ar skani, reiketu kada pabandyti g.gif , vis darau pastilaza, jo skonis visai nieko, o kaip su MMG?
eglejk
mano keli tortai, nieko naujo ax.gif

Juodasis miskas, dengtas pastiliazu, apdziubuotas aisingu, patepliotas brondzinem ir aukso dulkem smile.gif

user posted image

Medutis, dengtas pastiliazu, papuosimai irgi pastiliazas ir biskiuka aisingo smile.gif

user posted image
pupainga
Nugis dėkui už pagyras 4u.gif

Olesta, mat tai labai gražūs tokie neapkrauti tortukai, viskas savo vietoje ir labai graži gėlių kompozcija, tos smulkytė gėlės labai papuošia 4u.gif

Meškiau, tikrai labai graži knyga, tik norėtųsi dar nuotraukos, kad viršus geriau matytųsi, bet šiaip thumbup.gif

Eglejk, jau tas su paauksinimais man koks gažus wub.gif (jau nepirmą panašaus stiliaus matau) thumbup.gif O antras tai toks švelnus man, labai spalvytės gražios 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.