JURGITA24
2010 02 17, 21:31
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 09, 17:53) Merginos paaiskinkit man kaip reikia is cia uzsisakyti labai noreciau drugeliu formeliu  Sveika  iš čia galima užsisakyt;http://kulinarijosmena.ucoz.com/photo/47
meskius
2010 02 17, 21:45
Olesta
EgluteN
2010 02 18, 10:51
konvalija,grazuolis tortas,jau geliu ,lapeliu grazumas ewile,labai mileas,grazus ir siltas tortukas
*Marta*
2010 02 18, 12:41
sveikos. gal butu galima nuoroda i sarlotes krema  dekui labai
Angel1203
2010 02 18, 13:07
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 18, 14:41) sveikos. gal butu galima nuoroda i sarlotes krema  dekui labai  http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...78104&st=7280 zinute
*Marta*
2010 02 18, 13:14
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 18, 14:07) Papildyta:dar klausimelis. kokiu mikserio antgaliu plakat sviesta?
Dzanetukas
2010 02 18, 13:16
Sveikutes Nau jau visu tortai labai grazuoliai  Daug padaryta copy - paste metu ir as savo praeito savaitgalio: Snikersas, MMG, aisingas. Drauge savo vyrui prase dovanu   Celiulito niekaip neisgaunu paslepti. Jau tiek lyginta buvo, kad sakes Sitas tam paciam berniukui, kur ir masiniukas buvo darytas. Drauges pageidavimu buvo reikalinga traktoriaus aplikacija Tortas su mascarpone pagal Kirbes receptuka. siokie tokie pakeitimai buvo: biskvitas is Rafaelo, krepas Riccota su plombyrine varskyte  Bet viskas prasidejo nuo Kirbes receptelio  MMG, grietinele  ir trecas MB skirtas Napoleonas (sonatina pagal Mishele) - na nuo torto skonio likau labai suzaveta  , MMG, sokoladine roze  ir Kirbes plykitos teslos lapeliai, grietinele  Kur idubimas - tai sugebejau pirstu bakstelti jau uzdengus vat  Tik labai nesugebejau lygiai ispjauti padekliuko  Kankinau kankinau, bet niekaip  Sorry uz aplinka, foto ant greituko  TIESA, kokia gi as tundra - kogi man galejo nesigauti aisingas - ogi vietoj 250 g cukraus pudros dejau 250 ml
JOLKA999
2010 02 18, 15:25
medaus tortas su zele,puosiau bezu ir marcipano skrituliukais.
mamadonata
2010 02 18, 15:30
QUOTE(konvalija @ 2010 02 17, 21:59) Norėjau padaryti marmurinį, bet perminkiau.  Šį kartą MMG gavosi tokia labai elastinga, bet per plona iškočiojau, tai niekaip nesisekė padaryti be puslyčių.  lyginau, bet neišlyginau. Na, bet aš vis dar mokausi, kitą kartą bus geriau  Labai grazus torciukas O man isvis nesigavo imaisyti dazu i MMG mase... kazi kodel  mase gavosi kietoka, minkyti buvo labai sunku, vos iskociojau, per jega, uztat tortas lygiai uzsidenge, nes plonai neisejo iskociot... Turbut per stipri zelatina... Kada maisote dazus i mase? kai dedate cukraus pudra, ar jau kai kociot reikia? ir ar visada duodate truputi pastovet kaip recepte parasyta ar tik sumaisote ir is kart dengiat? Papildyta:QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 18, 17:25) medaus tortas su zele,puosiau bezu ir marcipano skrituliukais.
JOLKA999 - tortas nuostabus, labai grazus tie priraitymai
Labas visoms Prisiduodu ir as savo darbelius ilgojo savaitgalio Siaip pas drauge nesiausi i svecius, sokoladinis ( asseni) biskvitas, kremas grietinele+rududu ( labiau patiko, nei su sviestu) karamelizuoti migdolai , visa kita MMG.  Sirdeles valentinkes progai savai seimynai, sokoladinis pagrindas ir sokoladas+grietinele pertepimas. Labai labai sokoladas gavosi, bet to ir norejau  Sitas tortukas isnestas i viesa erdve, labai visiems patiko, nes dingo akimirksniu. Kas man labai malonu  Tas pats Asseni sokoladinis biskvitas- toliau juodas miskas ir MMG  Ir paskutinis- dukterecios gimtadieniui. Graziai mergaitei- grazus tortas Medutis ( cipsiuko) visa kita MMG.  Broku yra ir praktikos truksta, bet su tokiom mokytojom vienas malonumas mikyntis. Sviestino kremo papildomai netepu, tai ligumo isgauti labai ir neina. Kiekviena karta dekosiu mergaitem uz informacija ir pamokymus. Labai malonu ziureti kitu kurinelius, pasidziaugti, pasisemti ideju, tuo paciu ir pasimokyti is klaidu. Aciu visom
DONRA.....niu jaugrožis...ypač tas 15...laaaabai gražu....
*Marta*
2010 02 18, 17:42
DONRA, wow
zuliaska
2010 02 18, 17:49
DONRA labai gražu, ir tas 15 būtų labai gražu, bet man tie kiekvienam skaičiuje bantukai nepatinka. atrodo kad abiejų per daug. man ir reiks 5 skaičius daryt po 2 savaičių, tai bijau kaip velnias kryžiaus
mamadonata
2010 02 18, 17:50
aha tikrai visi labai grazus, o tas 15 tai isvis be zodziu ir valentino sirdeles toookios atsiduodancios saldzia meile
jo 5- tuka sunku uzdengti, gal geriau atskirai uzdengti virsu, o po to sonus placia juosta aplink, tada kanteli kuom nors apdzipuot.
daividija
2010 02 18, 18:03
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 18, 11:16) Sveikutes Nau jau visu tortai labai grazuoliai  Daug padaryta copy - paste metu ir as savo praeito savaitgalio: saunuole,tortai graziai papuosti,nors celiulito ir yra,bet ir pas mane jo buna QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 18, 13:25) medaus tortas su zele,puosiau bezu ir marcipano skrituliukais.
Grazu QUOTE(DONRA @ 2010 02 18, 15:27) labai labai grazu,o tas 15 tai is vis suzavejo mane,labai sauni ideja
JOLKA, DONRA super duper  Jau nuostabiai gražu. O jau 15tai išvis liuks. Ir tie kaspinai man labai labai
Gal kas žino koks yra confectioner's sugar ?  Įtariu, kad paprastas smulkus.
Ievsius
2010 02 18, 21:45
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 21:55) Gal kas žino koks yra confectioner's sugar ?  Įtariu, kad paprastas smulkus. Žodynas verčia. kad tai glajus.
dushianerami
2010 02 18, 22:04
Sveikos mergaites. Ar tarp jusu yra is Siauliu, ar kazkur netoli to krasto? Labai grazus jusu darbeliai:) Saunuoles
mazuliux
2010 02 18, 22:26
QUOTE(tute28 @ 2010 02 18, 19:55) Gal kas žino koks yra confectioner's sugar ?  Įtariu, kad paprastas smulkus. Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus
QUOTE(Ievsius @ 2010 02 18, 19:45) Žodynas verčia. kad tai glajus.  Man tai verčia konditerinis cukrus QUOTE(mazuliux @ 2010 02 18, 20:26) Labai gerai itari - labai smulkus paprastas cukrus  Ačiū.Tai aš ir taip manau.
labas mergaičiukai, DONRA labai gražūs tortai dėl dažų - masę pasidarau baltą, duodu pastovėt nuo pusvalandžio iki pusdienio, kaip kada laiko būna, tada atminkau, jei kieta kišu į mikrobangę, pašildau kas 10 sekundžių vis perminkau, turi tik suminkštėti šiek tiek, tada pasialiejuoju rankas ir įminkau dažus, jokių problemų
konvalija
2010 02 19, 09:34
zuliaska
2010 02 19, 11:02
aš dažus visada šminkau š jau paruoštą masę, tai niekada neturiu problemų. visada lygi spalva gaunasi
arriele
2010 02 19, 11:43
Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia
Dzanetukas
2010 02 19, 11:51
QUOTE(arriele @ 2010 02 19, 13:43) Gal gali kas patarti, kur Panevezy ieskot maistiniu dazu? Ir ar galima i pastilaza deti naturalu medu ar tik dirbtinis tinka? Nepykit jeigu kartojuosi, bet labai skubiai reikia  As dejau naturalu
Sveikos tortu kepejos QUOTE(laimita @ 2010 02 12, 19:11) del ganaso: man pirma karta gavosi puikiai ( bet as irgi ne lt, o grietinele cia lb riebi, minute mixeriu ir gatava), antra karta, pirkau is lietuviu parduotuves lietuviska- nesiplake nors tu ka  jei matai, kd nesiplaka- niekada nesimesk, as ydejau zelatinos, paplakiau dar truputy ir y saldytuva  zeatinai pradejus stengti gavosi puikus kremas aptepimui, tada papuosiau grietinele ir viskas  tiesiog niekad "nemaitinkit tuliko" per anksti, pasukit galvele ir iseity visada atrasit  As taip ir padariau: imaisiau i ta ganasa zelatinos ir stai rezultatas  tik labai nepeikite
daividija
2010 02 19, 14:15
Atnesu pora savo... "Miseles abrikosinis",puostas vaisiais,bandziau padaryt peleda,jei kas nesupratot kas ten  O cia tortas su jogurtiniu kremu ir zele.. dariau Meian krema sviestini-baltymu,labai patiko,geras,skanus,as ji i idejau citrinu kurdo.Figureles-marcipanas,pastiliazas...
Maikutee
2010 02 19, 14:35
Norėjau pasiteirauti, kaip dengiate torčiuką MMG mase ar tepate krema ant viršutinio biskvito ir šonų?
EgluteN
2010 02 19, 15:24
daividija,superine ta tavo peleda  o ir figureles grazios,graziai nulipdytos
QUOTE(dushianerami @ 2010 02 18, 22:04) Sveikos mergaites. Ar tarp jusu yra is Siauliu, ar kazkur netoli to krasto? As  DAIVIDIJA,jetus kokie nuostabus tortai ypac tas vaikiskas! tai jega!
Daividija, super tortai, jei galima, aš pelėdą Copy paste
benomama
2010 02 19, 18:29
Na ka gi pasirodau ir as  ilgai kamuotas torciukas, dekoju merginoms uz patarimus  nesigavo man tas pastiliazas, bet kaip gavosi taip padariau P.S. Susirgo maziuke, tai nebuvo kada zaisti prie masiniuko apdailis )
konfiguracija28
2010 02 19, 19:27
Sveikos, o kiek cia groziu uzderejo Noriu patarimo - uzkabinot jus cia mane, nusipirkau marshalow mases viska sumakalojau kaip priklauso gavosi lyg ir gerai, ikisau i saldytuva kita diena reikejo dengti.. Tai kol neimu i rankas viskas ok tik paimu ir syla nuo ranku su pudra trupa ( cia dariau ta sokoladine ). Zodziu keikiausi kiek galedama, galu gale uzdejau kazkoki nesusipratima ant torto ir suvalgem kita diena.. Ka dariau blogai? O tortas pats buvo Rafaelo svajone visi patenkinti liko
JOLKA999
2010 02 19, 19:42
o kam tu ja dejai i saldytuva? visad ja laikau kambario temperaturoj.idek biski i mikrobange,truputi atsil;dyk ir perminkyk
barbė ... suknelė MMG viduj medutis 
zuliaska
2010 02 19, 20:34
aš tai padariau, bet jau taip viskas nesisekė... savo vaikui... nu negaliu, tuoj susikeiksiu, bet yra kaip yra. jau kai sau darau tai tragedija grietinėlė su želė ir bananais. MMG
JOLKA999
2010 02 19, 20:37
zuliaska,nugi puikus tortas  o kiek lelyciu adriu,kokia dama cia atnesei ir kitos greit neskit sian tortus,o tai nera i ka akis paganyti
benomama
2010 02 19, 21:20
Grazus tie tortai  zuliaska  vaizdas geras, o gaminantir man visko buvo  bet rezultatas gavosi
ŽaismingaStiklas
2010 02 19, 21:54
Nepakartojami tortukai  šaunuolės O man štai klausimas iškilo, kaip reik išcukruot vaisius, kad ant jų matytųsi maži kristalėliai???
QUOTE(benomama @ 2010 02 19, 18:29) Na ka gi pasirodau ir as  ilgai kamuotas torciukas, dekoju merginoms uz patarimus nesigavo man tas pastiliazas, bet kaip gavosi taip padariau P.S. Susirgo maziuke, tai nebuvo kada zaisti prie masiniuko apdailis )labai grazu
pupainga
2010 02 19, 22:40
Nu bet kokių tortų privilkot  Žiuriu dauguma tyliai tyliai kepa, o po to jau kad mestels kokį grožį Atneš ir aš vien, nors nieko ypatingo, dar vieni iš pirmų mano torčiukų, visi saviems Medutis, pastilažas, aisingas, 9 kg. Trūkumų daug, bet ... Papildyta:O čia dar vienas žieminis medutis, puošta šokoladu
meskius
2010 02 20, 00:52
Sokoladinis biskvitas su baltu biskvitu, gietinele, abrikosu dzemas, konservuoti abrikosai. MMG, aisingas. 35X 53 cm. 9 kg.Labai norejau visa dengti MMG, bet apsiziurejau, kad tokios paklodes paprasciausia neturiu kur isikocioti. Nenusisekimu ir klaidu daug...... kita kart tikiuosi bus dailiau ir geriau. Daug kas buvo daryta pirma karta. Visiska nesekme su aukso dulkem  , bet pradejau , tai jau ir turejau teplioti. Bet uzsakovai buvo patenkinti ir man badanciu akis klaidu nemate  . Taip kad labai pomidorais nemetykit... pazadu pasitaisysiu  Aseni, labai svarus ir dilus tortukas  . Asmeniskai man labai grazi gelyciu spalva.
adriu, tavo damute tikra aristokrate, puiki madam zaliaska, tos boruzeles taip pagyvina visa tortuka, taip vasariskai atrodo pupainga, man tas melynas tai nerealus, labai graziai padarytas, ir spalvos suderintos nuostabiai Olesta, laaaaaabaigrazi, nuostabi, puiki geliu spalvyte, man patinka morkvine spalva  ir graziai viskas sudeliota meskius, matosi, kad knyga nemenka tokia, grazi geliu kompozicija ant knygos  o kas liecia sonus, tai galejai atskiras juosteles padaryti ir apdengti sonus, o tada virsu  nezinau kaip mergaites daro, bet as daryciau taip  mano pirmoji atversta knyga irgi buvo su liapsusais benomama, va, tai masiniukas, sauniai pasidarbavai  ir mazosios pagalbininkes teptuko strichu visai nesimato  puikiai uzmaskavai
mergaites sakykit, o koks skonis MMG, ar skani, reiketu kada pabandyti  , vis darau pastilaza, jo skonis visai nieko, o kaip su MMG?
pupainga
2010 02 20, 10:03
Nugis dėkui už pagyras Olesta, mat tai labai gražūs tokie neapkrauti tortukai, viskas savo vietoje ir labai graži gėlių kompozcija, tos smulkytė gėlės labai papuošia Meškiau, tikrai labai graži knyga, tik norėtųsi dar nuotraukos, kad viršus geriau matytųsi, bet šiaip Eglejk, jau tas su paauksinimais man koks gažus  (jau nepirmą panašaus stiliaus matau)  O antras tai toks švelnus man, labai spalvytės gražios
|
|