Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zuliaska
šiandien irgi ne mano diena sad.gif nesigauna niekas kaip noriu, nežinau, vieną tortą atidaviau, kitą beveik baigus, yra dar vienas bet ji reik papuošt, bet gigantas gavos nžn ką daryt, ir nuo kurios pusės nupjaut, paskiau jau puošt...
adriu
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 16:17)
bandziau, bet ne tas  schmoll.gif  ir kai pradedu toliau spaust pradeda nebe plonai begti sokoladas bet jau storos linijos  doh.gif
*

maišiukas kad storesnis būtų,o skylutė kaip nori.aš savo pirmą per maišiuką tinkliuką dariau-viskas gerai gavos mirksiukas.gif
ingauk
QUOTE(adriu @ 2010 02 05, 16:34)
maišiukas kad storesnis būtų,o skylutė kaip nori.aš savo pirmą per maišiuką tinkliuką dariau-viskas gerai gavos mirksiukas.gif
*

gal tikrai mano buvo per plonas maisiukas kad taip dares man g.gif aciu 4u.gif reiks pabandyt kai maziuke parsivesiu is darzelio ax.gif
kirbe
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 15:07)
zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau  doh.gif
*

o kam tas švirkštas....išvis neturiu namie tokiu dalyku.....paimi kepimo popieriaus,geriau,kad butu tas tvirtesnis toks.....susisuki tutele...supili šokolada,nukerpi skylute kokio nori dydžio ir viskas ....
QUOTE(dosa @ 2010 02 05, 15:09)
Laaaabai dailiai papuostas user posted image
O kaip viduryje ta gelyte padaryta? g.gif
*

ta gelyte,tai kaip Monikute sake,padaryta iš šokoladiniu ažuru,kurie pagaminti tokiu pačiu budu kaip ir tvorele...paimi kepimo popieriaus,susisuki tutele ir spaudi kokios tik nori formos šokoladinius ažurus.....sušaldai,nuimi nuo popieriaus ir dedi kaip nori..... smile.gif
ingauk
QUOTE(kirbe @ 2010 02 05, 17:14)
o kam tas švirkštas....išvis neturiu namie tokiu dalyku.....paimi kepimo popieriaus,geriau,kad butu tas tvirtesnis toks.....susisuki tutele...supili šokolada,nukerpi skylute kokio nori dydžio ir viskas ....

tai kad pas mane toks liaunas tas popierius mirksiukas.gif
adriu
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 18:04)
tai kad pas mane toks liaunas tas popierius  mirksiukas.gif
*

su storesniu maišeliu mėgink,ir nešk greičiau šian rodyt mirksiukas.gif
spyglis2
sveikos 4u.gif
nedrąsiai ir aš jungiuos į jūsų būrį ax.gif nors man iki jūsų aukštojo pilotažo dar toli gražu, bet aš mokausi pioneer.gif
o atnešu kaip tik į temą apie šokoladines tvoreles bigsmile.gif svarbiausia, kad žmogučiui,kuriam dariau patiko ax.gif

rafaelo svajonė viršus grietinėlė, ant viršaus kokoso drožlės, gėlės iš šokolado ax.gif
user posted image
ingauk
QUOTE(adriu @ 2010 02 05, 18:09)
su  storesniu maišeliu mėgink,ir nešk greičiau šian rodyt mirksiukas.gif
*

nea schmoll.gif nerodysiu, baisiai geda blush2.gif be to dar tik stingsta, bet vakare planuoju puosti ji blush2.gif
JOLKA999
spyglis2,tavo torto mielai gabaleli atsipjauciau,labai apetitnai atrodo 4u.gif o ir padarytas dailiai,saunuole 4u.gif
kirbe
QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 05, 17:19)

rafaelo svajonė viršus grietinėlė, ant viršaus kokoso drožlės, gėlės iš šokolado  ax.gif

na va kaip gražiai ir tvarkingai....šaunuole.... 4u.gif

o čia mano pinigu maišas...dariau pirma karta...viduj buskvitas su grietinele ir kons. persikais....puošta šokoladine saldainiu mase.....

nors dariau pirma karta,bet labai patiko...greitai pasipuošia,nereikia stengtis nieko išlygint.... lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image
Olesta
Kirbe, o lia lia, koks antikrizinis maišiokas thumbup.gif

ir tvorelė daili, Spyglis2, šauniai sekėsi thumbup.gif

aš nieko mandro nenuveikiau, tik iš vieno du padirbau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvo tortas Ramunė, liko tortas bėdos ištiktai draugei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif išsikepiau sau kai žmogus naujo skonio tortą, ne, rašo man šiandien - gal kartais turi kokį ne laiku iškeptą tortą (čia maždaug kaip pilį) lotuliukas.gif nu ką nepadarysi dėl draugo, teko atiduot, o jau buvo paragautas, tai biškį perdirbau lotuliukas.gif o tortas tas pats, tik paragautas blush2.gif

user posted image
spyglis2
ačiū už gražius žodžius, labai pergyvenau, nes ne sau dariau ax.gif labiausiai privargau su gėlėm, kažko labai greit ta masė stingo, nors ir medaus pakartotinai dėjau, bet kažko sunkiai minkėsi unsure.gif nors pirmą kartą kai dariau, viskas čiki buvo unsure.gif gal turėjo įtakos, kad parą šaldytuvę masę palaikiau g.gif

kirbe, čiotkas pinigų maišas thumbup.gif galvoju uošviui tokį kept, bet dar neapsisprendžiau, nes žmogui šešiasdešimtmetis, gal ką nors solidesnio reiktų g.gif
kirbe
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 18:33)
o jau buvo paragautas, tai biškį perdirbau  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
spyglis2
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 18:33)

aš nieko mandro nenuveikiau, tik iš vieno du padirbau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
*

aš tai taip nesugalvočiau schmoll.gif lotuliukas.gif
barbuste
labux, o as ikelsiu savo pirmuosius torciukus, cia tik savo seimai dariau, na dar daug turiu mokytis ir mokytis

user posted image
Papildyta:
nesuparatau kas cia per nesmone kodel tokia didele nuotaraukyte ikele doh.gif
Papildyta:
[IMG]http://hotimg23.fotki.com/a/89_116/144_69/IMGP1408914.jpg
eglejk
dosa, spyglis2- saunus jusu tortukai thumbup.gif
kirbe - ziuriu maisioka nemenka turi, mazum pasidalinsi ir su manim tongue.gif rolleyes.gif
Olesta - gerai cia susisukai su tuo tortuku thumbup.gif toks svelnus. tik as gal buciau labiau ta menuli ispjovus smile.gif
barbuste - labai didele foto, neina susigaudyt bendro vaizdo unsure.gif
Dzanetukas
Spygle2 - super kaip pirmasis bandymas bigsmile.gif viskas taip tvarkingai, graziai - ir apetitnai...
Kirbe - superinis maisiukas, svaigstu as nuo ju blush2.gif
Olesta - na ir sugalvok tu man, bet ideja superine thumbup.gif ir pati gali paragauti, ir kita nudziuginti thumbup.gif lotuliukas.gif
barbuste - labai jau pusapi istampe, nelabai ka suprasi, pamegink istrinti bei per nauja ikelti mirksiukas.gif
Monikute - ACIU uz pastabas, ir as pati matau, kad ratai masiniuko turejo buti rudi, bet vat taip susviete -na ka padarysi doh.gif kita karta pasitaisysiu
hihihi.gif
beja, de sokolado - as taip pat arba per kepimo popieriaus tutele spaudziu, arba maiselyje mazyte skylute prakerpu - nieko daugiau nereikia thumbup.gif
O kur Cipciukas, Asseni, Rimami, Meian sus avo tortais dingusios unsure.gif kazkaip noretusi ju nauju sedevru pamatyti flirt.gif
zebra
Įdėsiu ir aš savo kriaušinį tortą blush2.gif Puošta MMG. Olesta,prašom nesijuokt,išbandžiau žolės antgaliuką,dar reikia atidirbti biggrin.gif

user posted image
Angel1203
dosa 4u.gif
Spygle2 4u.gif
Kirbe 4u.gif
Olesta 4u.gif
barbuste 4u.gif
zebra 4u.gif

Saunuoles mergaites labai grazu ir naujokems puikiai sekasi thumbup.gif thumbup.gif
Olesta
Zebra, o man nuotraukos nerodo unsure.gif

mergaitės, tikslas buvo palikti kuo daugiau torto, draugei eilinis gimtadienis, nu pažiūrėjo žmogus Tv laidą apie maistą ir parduotuvėj saldaus nebegali ramiai nusipirkti, ant juoko paklausė ar neturiu pilies varianto nereikalingo, atsakiau, kad turiu lotuliukas.gif nu ir pasidalinom draugiškai lotuliukas.gif man svarbu skonis, o svorio man pakanka per akis lotuliukas.gif

ooo, jau matau, nu kad viskas gerai su tuo Tavo tortu, ko čia juoktis g.gif thumbup.gif
Arrivederici
mergaitės,
o ta šokoladinė torto tvorelė ilgiau šiltam kambary pabuvus neištiš ?
Olesta
QUOTE(Arrivederici @ 2010 02 05, 21:04)
mergaitės,
o ta šokoladinė torto tvorelė ilgiau šiltam kambary pabuvus neištiš ?
*

NE, NE, NE, stovės kaip įbesta 4u.gif
Arrivederici
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:15)
NE, NE, NE, stovės kaip įbesta  4u.gif
*

ačiūsmile.gif
Mileta
Sveikos mamytės 4u.gif
Mano šiandienos darbas smile.gif pirmieji mano lipdyti baibokiukai iš marcipaminės masės smile.gif
user posted image
user posted image
Olesta
blink.gif blink.gif blink.gif o švaentas kruopštume, a tu valgei šiandien ką nors, ar tik baibokus lipninai, o miniatiūrinai kokie thumbup.gif nu šaunuolė thumbup.gif wub.gif
asaraa
QUOTE(Mileta @ 2010 02 05, 21:25)

darbeliai nuostabus wub.gif O kiek masiu gabaliuku nusidaze buvot?
Juodoji Fėja
Nu, mergaitės, bet Jūs čia ir grožių prikepusios blink.gif wub.gif
Mileta, o baibokų gražumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atnešu ir aš savo du torčiukus, gaila retai kept tenka sad.gif abudu rafaelo svajonės, puošti grietinėle, visa kas ant viršaus pastilažas smile.gif
user posted image
user posted image
bet tas su rožėm realybėj daug gražiau atrodė....
*Jonė*
Adriu,zavus tortas,rozes kokios atrodo net kvapa uzuodziu smile.gif
Dzanetuk,saunuole
Kirbe, bigsmile.gif va cia tai man grazu,koks tinklelis,pati bijau ir bandyt,o maisas koks
Spyglis2-dailus debiutas 4u.gif
Olesta,esi gera drauge,daliniesi skaniu graziu tortu
Zebra,nera ko juoktis,simpatulka tortas
Mileta,kokie lipdiniai,baltai pavydziu bigsmile.gif ir dar is pirmo karto,man tokie ir is 101 karto neiseitu,reiskia rankeles turi 4u.gif
rembiene,liuks,tas su rozem man ir nerealybej gerai atrodo ir antras labai thumbup.gif
zuliaska
nu ir aš atkeliauju... nusivylusi visiškai savo rankom...
kažkas panašaus į baltasis persikas, puošta šokoladu ir grietinėle, miglės ale kopija bandyta bet nesigavo:
user posted image

Snikersas, puošta MMG:
user posted image

o čia toks, net nžn be pavadinimo, nes dariau ko prašė, braškinė ir vanilinė grietinėlė su bananais ir želė. puošta grietinėlė ir MMG. nu su šituo nesigavo niekas. nes pirmą kart dariau tą tortą, per aukštą padariau, o ir mašiną pirmą kart dariau... net neturiu žodžių, dar yra numeriukas, su vaiko vardu, bet tik ryt dės, nes ant grietinėlės man MMG ištirpsta:
user posted image

ir man rodos šį kartą buvo tinkama MMG nes pajutau ką reiškia patempi ir ta masė tamposi smile.gif
Olesta
fantastika, puiku, nuostabu, daugiau nebeturiu jokio žodžio, kaip mano dukrytė sako thumbup.gif

kur Cipciukas su Stiklu dingo g.gif g.gif g.gif
Fortuncike
Mileta, kiek daug gražių figūrėlių, neišpasakytas kruopštumas thumbup.gif

Rembiene, abu torčiukai gražūs, o antram- taip tikroviškai siuvimo įrankiai atrodo drinks_cheers.gif

Zuliaska
, boružėlė įspūdinga wub.gif . O ji didelė, ar tik tokia atrodo? biggrin.gif Beja aš ir bandžiau padaryti Miglės gėlytes, nesigavo... o tau žiūriu visa gerai pavyko mirksiukas.gif

Atsinešu ir aš torčiuką savam vartojimui. Labai norėjosi ko nors skanaus. ir dar norėjau šokoladinę apdengimo masę išbandyti. tik kitą kartą reiktų didesnį blyną iškočioti, šiek tiek pritrūko blush2.gif

user posted image
@adrij@
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:44)
kur Cipciukas su Stiklu dingo g.gif  g.gif  g.gif
*

Dar tau klausymas kyla ....nail.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Labuks hi.gif , aš trumpam .... vienas vertesnis dėmesiu tai įmesiu .

Auksinėm vestuvėm .

Šokoladinis tortas , pastilažas , aisingas , kondūrinas ...mano masės gėlės , plikyti lapeliai .

user posted image

user posted image

user posted image
Naktibalda
Cipciuk, tobuli meno kūriniai wub.gif , neturiu žodžių savo nuostabai aprašyti wub.gif
RiMami
Kaip smagu matyt tokią daugybę tortukų, atrodo, tiek norėjau daug pasakyt, bet po Cipciuko torto smegenėlės susisuko user posted image jau tooooks prašmatnus tortas, taaaaip gražu, rožytės dieviškos user posted image ir apdengimas koks įdomus bigsmile.gif

Ir visų visų tortukai nuostabūs wub.gif šaunuolės mergytės 4u.gif

QUOTE(Natha @ 2010 02 04, 17:44)
Mano tortas močiutės gimtadieniui  blush2.gif  pirmą kartą su antgaliais piešiau  ax.gif  O geriausia, kad dingo mano tortinė. O pamačiau tai 1val nakties  lotuliukas.gif tada medučio lakštus suplėšiau ir sudėjau į troškintuvą biggrin.gif
*

Labai gražiai tavo tortukas papuoštas, tik nesuvokiu, kam reikėjo suplėšyt lakštelius unsure.gif juk medutį puikiausiai galima pertepti be jokios formos biggrin.gif aš pati medučio niekad formoj nepertepinėju schmoll.gif

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 19:34)
O kur Cipciukas, Asseni, Rimami, Meian sus avo tortais dingusios unsure.gif kazkaip noretusi ju nauju sedevru pamatyti flirt.gif
*

Kaip miela, kad prisimeni wub.gif aš juk niekur nedingus, vis vaidenuosi po biškį, o parodyt neturiu ko blush2.gif nes nebuvo progų tortus kept blush2.gif gale vasario prasišviečia proga tik cool.gif apie Meian žinau tiek, kad pakeitė darbą ir visiškai neturi laiko pas mus čia užsukti, bet tortukus ir toliau kepa thumbup.gif taip, kad laukim ir tikėkimės, kad kada nors ji bus laisvesnė ir mūsų akytės juos pamatys wub.gif Beje, fainuoliai tavo torčiukai wub.gif
Olesta
Cipciuk blink.gif blink.gif blink.gif tikrai vertas dėmesio, LABAI LABAI GRAŽU thumbup.gif
zuliaska
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 06, 00:27)
Zuliaska[/b], boružėlė įspūdinga  wub.gif . O ji didelė, ar tik tokia atrodo?  biggrin.gif Beja aš ir bandžiau padaryti Miglės gėlytes,  nesigavo... o tau žiūriu visa gerai pavyko  mirksiukas.gif

tik taip atrodo, nedidelė ji 2,5kg
cloudlet
Nu ir grozybiu pridejot mega_shok.gif
visu tortukai labai grazus, aisku nuo Cipciuko torto grozio galima nuo kedes nugriuti swoon.gif
pasirodysiu ir as savo vakaryksti darbuka, dariau drauges mergytei 2 metuku proga, Cipciuko medutis su braskemis ir zele gabaliukais, kazkaip nuotraukoj zymiai mazesne atrodo, nors svere beveik 4 kg doh.gif
user posted image
pirma kart dariau formini forta, tai teko pavargti dengiant mase, o ir klostes nesigavo kaip norejau, dar mokytis ir mokytis doh.gif
Mileta
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:33)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  o švaentas kruopštume, a tu valgei šiandien ką nors, ar tik baibokus lipninai, o miniatiūrinai kokie  thumbup.gif  nu šaunuolė  thumbup.gif  wub.gif
*

Valgiau valgiau, o jei ir nepavalgyčiau į naudą būtu biggrin.gif

asaraa nusidažiau 7 tamsesnių spalvų masės gabaliukų o jei reikėdavo šviesesnės tai tiesiog baltos damaišydavau ir gaudavosi šviesesnė smile.gif

*Jonė* atsisėdus lipdyti taip pat maniau kad nelabai kas gausis, bet va pamėginau ir išėjo bigsmile.gif

Cipsiuk na jūsų darbeliai tai kaip visada visi thumbup.gif pamatai ir netenki žado bigsmile.gif Tiesiog nuostabus wub.gif norėčiau taip išmokti, bet man iki tokių tortukų tai kaip pesčiomis iki Amerikos smile.gif
Cipsiuk o čia ant masės piešta ar kaip g.gif ar iš kitos masės darya g.gif
asaraa
QUOTE(Mileta @ 2010 02 06, 11:38)
asaraa nusidažiau 7 tamsesnių  spalvų masės gabaliukų o jei reikėdavo šviesesnės tai tiesiog baltos damaišydavau ir gaudavosi šviesesnė smile.gif

aciu 4u.gif
@adrij@
Piešta teptuku smile.gif .

daividija
blink.gif Oho,kiek uzderejo tortu.
Cipciuko istrigo savo grazumu ir blizgumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Burys figureliu labai kruopsciai padaryta wub.gif
Ir visi kiti,ypac tie sokoladiniais tinkleliais,jauuuuu tokie skanuliai atrodo.

O cia mano FIFI nail.gif
Tortas biskvitai su pistacijomis.Uogu-jogurto musas ir citrininis musas su pistacijomis.
Dengtas icingu,Fifi ir vazonas,mano mase lotuliukas.gif darau su gum tragacanth.
user posted image
Olesta
oho, kokia FIFI thumbup.gif

barbytė irgi nieko sau 4 kg doh.gif

nu ne ką geriau ir aš padirbau, 4 kg Asseni šokoladinis tortas su karameliniu ganašu, visa kita MMG

user posted image
adriu
io kokie gražūs vaikiški tortai wub.gif tuoj tėmelė nušvyto biggrin.gif
ŽaismingaStiklas
Sveiki visi seniai matyti mirksiukas.gif

Olesta, buvau truputuką prapuolęs, mat su stiklais visą savaitę vargau umn.gif

rutyte11 - labai gražus krepšelis, o gvazdikai dievaži,kaip tikri thumbup.gif
dosa-neblogus marškinius iškrakmolinai thumbup.gif
eglejk- tavosios ramunės labai pavasarį primena wub.gif
natha- žavus tortukas, o skruzdėlynas tikrai gerulis lotuliukas.gif
andriu- kuklumas puošia ir tavo tortas tai įrodo mirksiukas.gif
džanetukas- mašiniukas kai iš multiko mirksiukas.gif o tortas su tvorele labai gražiai atrodo, kai tvorelė nusvirus clap_1.gif
kurbe- nuostabi gėlė torto viduryje ir apipavidalinimas cekavas :mirksiukas:pinigų maišas kaip iš teleloto thumbup.gif
spyglis2- na nepasakyčiau,kad toli iki aukštojo pilotažo, puiki pradžia blush2.gif
olesta- neblogai prasisukai su tuo tortu lotuliukas.gif ir kempiniukas tikras mieleeeeekas thumbup.gif
zebra-labai daili miško pasaka mirksiukas.gif
mileta- baibokai thumbup.gif
zuliaska- tavo boružė ir mašina sužadino norą gamint tortą thumbup.gif
cipciuk- aš sužavėtas wub.gif
cloudled- barbė devindarbė thumbup.gif
daividija- nematęs tos fifi, bet ji tikrai nuostabi thumbup.gif

Na va,manau ,kad išpirkau savo nuodėmę už visą savaitę lotuliukas.gif
Olesta
ooooo, kaip išsamiai, koks dėmesingas thumbup.gif nu smagu, kad grįžai 4u.gif
naitas
QUOTE(Asseni @ 2010 02 04, 18:27)
Drasiai gali istirpinti rusiskus dazus, miltukus iki koses ir rasyti  teptuku
*

nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs doh.gif tas cukrus neištirpsta visas doh.gif .. kai įmaišau į pastilažą tą tyrę, randu dar tų kristalų.. rrrrrrrr bash.gif:
Asseni
QUOTE(naitas @ 2010 02 06, 14:55)
nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs  doh.gif  tas cukrus neištirpsta visas  doh.gif .. kai įmaišau į pastilažą tą tyrę, randu dar tų kristalų.. rrrrrrrr bash.gif:
*

Nedauzyk per galva, skaudes laugh.gif

o tu dek ne degtine o vandenuka karsta
@adrij@
QUOTE(naitas @ 2010 02 06, 14:55)
nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs  doh.gif  tas cukrus neištirpsta visas  doh.gif .. kai įmaišau į pastilažą tą tyrę, randu dar tų kristalų.. rrrrrrrr bash.gif:
*

Verdančiu vandeniu užpilu ...be to galėtum truputi iš ankščiau juos patirpinti ....negenda jie rolleyes.gif

daividija ...gražuolė tavo FIFI ... wub.gif wub.gif wub.gif

Olesta .... o kempiniukas good.gif , toks storulis yess.gif ... kad net kojikės įlūžo laugh.gif .

ŽaismingaStiklas
QUOTE(Olesta @ 2010 02 06, 15:21)
ooooo, kaip išsamiai, koks dėmesingas  thumbup.gif nu smagu, kad grįžai  4u.gif
*

reik kazkaip ispirkt savo nuodėmę lotuliukas.gif
daividija
Olestute,grazus kempiniuks!!!
Ale as kad susimoviau siandien doh.gif paskambina,sako,ar galiu atvaziuot paiimt torto.AS- kokio torto,kada atvaziuot ?????doh.gif Sako siandienai kur taremes... blink.gif O torto tai nera,as saziningai uzsirasiau kitam savaitgaliui ir sau rami sedziu ir po parkus tampausi.A ja jai kaip negerai,liko zmones be torto ir taip sumautai jauciuosi,isivaizduoju kaip jie jauciasi,kad dar nors cia padoriu pirkt butu,nuejai ir nusipirkai,o cia net nera valgomu. verysad.gif Reikia eit atminti gerinanciu vitaminu pagert...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.