šiandien irgi ne mano diena
QUOTE(ingauk @ 2010 02 05, 15:07) zadejau ir as groteles dayrtis, bet niekur nerandu nukisto svirksto, tai nezinau ka reiks daryt is sokolado nes jau islydziau o kam tas švirkštas....išvis neturiu namie tokiu dalyku.....paimi kepimo popieriaus,geriau,kad butu tas tvirtesnis toks.....susisuki tutele...supili šokolada,nukerpi skylute kokio nori dydžio ir viskas .... QUOTE(dosa @ 2010 02 05, 15:09) ta gelyte,tai kaip Monikute sake,padaryta iš šokoladiniu ažuru,kurie pagaminti tokiu pačiu budu kaip ir tvorele...paimi kepimo popieriaus,susisuki tutele ir spaudi kokios tik nori formos šokoladinius ažurus.....sušaldai,nuimi nuo popieriaus ir dedi kaip nori..... QUOTE(kirbe @ 2010 02 05, 17:14) o kam tas švirkštas....išvis neturiu namie tokiu dalyku.....paimi kepimo popieriaus,geriau,kad butu tas tvirtesnis toks.....susisuki tutele...supili šokolada,nukerpi skylute kokio nori dydžio ir viskas .... tai kad pas mane toks liaunas tas popierius
sveikos
nedrąsiai ir aš jungiuos į jūsų būrį o atnešu kaip tik į temą apie šokoladines tvoreles rafaelo svajonė viršus grietinėlė, ant viršaus kokoso drožlės, gėlės iš šokolado
spyglis2,tavo torto mielai gabaleli atsipjauciau,labai apetitnai atrodo
QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 05, 17:19) rafaelo svajonė viršus grietinėlė, ant viršaus kokoso drožlės, gėlės iš šokolado na va kaip gražiai ir tvarkingai....šaunuole.... o čia mano pinigu maišas...dariau pirma karta...viduj buskvitas su grietinele ir kons. persikais....puošta šokoladine saldainiu mase..... nors dariau pirma karta,bet labai patiko...greitai pasipuošia,nereikia stengtis nieko išlygint....
Kirbe, o lia lia, koks antikrizinis maišiokas
ir tvorelė daili, Spyglis2, šauniai sekėsi aš nieko mandro nenuveikiau, tik iš vieno du padirbau
ačiū už gražius žodžius, labai pergyvenau, nes ne sau dariau
kirbe, čiotkas pinigų maišas QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 18:33) o jau buvo paragautas, tai biškį perdirbau
dosa, spyglis2- saunus jusu tortukai
kirbe - ziuriu maisioka nemenka turi, mazum pasidalinsi ir su manim Olesta - gerai cia susisukai su tuo tortuku barbuste - labai didele foto, neina susigaudyt bendro vaizdo
Spygle2 - super kaip pirmasis bandymas
Kirbe - superinis maisiukas, svaigstu as nuo ju Olesta - na ir sugalvok tu man, bet ideja superine barbuste - labai jau pusapi istampe, nelabai ka suprasi, pamegink istrinti bei per nauja ikelti Monikute - ACIU uz pastabas, ir as pati matau, kad ratai masiniuko turejo buti rudi, bet vat taip susviete -na ka padarysi beja, de sokolado - as taip pat arba per kepimo popieriaus tutele spaudziu, arba maiselyje mazyte skylute prakerpu - nieko daugiau nereikia O kur Cipciukas, Asseni, Rimami, Meian sus avo tortais dingusios
Įdėsiu ir aš savo kriaušinį tortą
dosa
Spygle2 Kirbe Olesta barbuste zebra Saunuoles mergaites labai grazu ir naujokems puikiai sekasi
Zebra, o man nuotraukos nerodo
mergaitės, tikslas buvo palikti kuo daugiau torto, draugei eilinis gimtadienis, nu pažiūrėjo žmogus Tv laidą apie maistą ir parduotuvėj saldaus nebegali ramiai nusipirkti, ant juoko paklausė ar neturiu pilies varianto nereikalingo, atsakiau, kad turiu ooo, jau matau, nu kad viskas gerai su tuo Tavo tortu, ko čia juoktis
mergaitės,
o ta šokoladinė torto tvorelė ilgiau šiltam kambary pabuvus neištiš ? QUOTE(Mileta @ 2010 02 05, 21:25) darbeliai nuostabus
Nu, mergaitės, bet Jūs čia ir grožių prikepusios
Mileta, o baibokų gražumas Atnešu ir aš savo du torčiukus, gaila retai kept tenka ![]() ![]() bet tas su rožėm realybėj daug gražiau atrodė....
Adriu,zavus tortas,rozes kokios atrodo net kvapa uzuodziu
Dzanetuk,saunuole Kirbe, Spyglis2-dailus debiutas Olesta,esi gera drauge,daliniesi skaniu graziu tortu Zebra,nera ko juoktis,simpatulka tortas Mileta,kokie lipdiniai,baltai pavydziu rembiene,liuks,tas su rozem man ir nerealybej gerai atrodo ir antras labai
nu ir aš atkeliauju... nusivylusi visiškai savo rankom...
kažkas panašaus į baltasis persikas, puošta šokoladu ir grietinėle, miglės ale kopija bandyta bet nesigavo: ![]() Snikersas, puošta MMG: ![]() o čia toks, net nžn be pavadinimo, nes dariau ko prašė, braškinė ir vanilinė grietinėlė su bananais ir želė. puošta grietinėlė ir MMG. nu su šituo nesigavo niekas. nes pirmą kart dariau tą tortą, per aukštą padariau, o ir mašiną pirmą kart dariau... net neturiu žodžių, dar yra numeriukas, su vaiko vardu, bet tik ryt dės, nes ant grietinėlės man MMG ištirpsta: ![]() ir man rodos šį kartą buvo tinkama MMG nes pajutau ką reiškia patempi ir ta masė tamposi
fantastika, puiku, nuostabu, daugiau nebeturiu jokio žodžio, kaip mano dukrytė sako
kur Cipciukas su Stiklu dingo
Mileta, kiek daug gražių figūrėlių, neišpasakytas kruopštumas
Rembiene, abu torčiukai gražūs, o antram- taip tikroviškai siuvimo įrankiai atrodo Zuliaska, boružėlė įspūdinga Atsinešu ir aš torčiuką savam vartojimui. Labai norėjosi ko nors skanaus. ir dar norėjau šokoladinę apdengimo masę išbandyti. tik kitą kartą reiktų didesnį blyną iškočioti, šiek tiek pritrūko
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:44) Dar tau klausymas kyla .... ------------------------------------------------------------------------------------- Labuks Auksinėm vestuvėm . Šokoladinis tortas , pastilažas , aisingas , kondūrinas ...mano masės gėlės , plikyti lapeliai . ![]() ![]()
Cipciuk, tobuli meno kūriniai
Kaip smagu matyt tokią daugybę tortukų, atrodo, tiek norėjau daug pasakyt, bet po Cipciuko torto smegenėlės susisuko
jau tooooks prašmatnus tortas, taaaaip gražu, rožytės dieviškos ir apdengimas koks įdomus Ir visų visų tortukai nuostabūs QUOTE(Natha @ 2010 02 04, 17:44) Mano tortas močiutės gimtadieniui Labai gražiai tavo tortukas papuoštas, tik nesuvokiu, kam reikėjo suplėšyt lakštelius QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 05, 19:34) O kur Cipciukas, Asseni, Rimami, Meian sus avo tortais dingusios Kaip miela, kad prisimeni
Cipciuk
QUOTE(Fortuncike @ 2010 02 06, 00:27) Zuliaska[/b], boružėlė įspūdinga tik taip atrodo, nedidelė ji 2,5kg
Nu ir grozybiu pridejot
visu tortukai labai grazus, aisku nuo Cipciuko torto grozio galima nuo kedes nugriuti pasirodysiu ir as savo vakaryksti darbuka, dariau drauges mergytei 2 metuku proga, Cipciuko medutis su braskemis ir zele gabaliukais, kazkaip nuotraukoj zymiai mazesne atrodo, nors svere beveik 4 kg ![]() pirma kart dariau formini forta, tai teko pavargti dengiant mase, o ir klostes nesigavo kaip norejau, dar mokytis ir mokytis QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 22:33) Valgiau valgiau, o jei ir nepavalgyčiau į naudą būtu asaraa nusidažiau 7 tamsesnių spalvų masės gabaliukų o jei reikėdavo šviesesnės tai tiesiog baltos damaišydavau ir gaudavosi šviesesnė *Jonė* atsisėdus lipdyti taip pat maniau kad nelabai kas gausis, bet va pamėginau ir išėjo Cipsiuk na jūsų darbeliai tai kaip visada visi Cipsiuk o čia ant masės piešta ar kaip QUOTE(Mileta @ 2010 02 06, 11:38) asaraa nusidažiau 7 tamsesnių spalvų masės gabaliukų o jei reikėdavo šviesesnės tai tiesiog baltos damaišydavau ir gaudavosi šviesesnė aciu
Piešta teptuku
Cipciuko istrigo savo grazumu ir blizgumu Burys figureliu labai kruopsciai padaryta Ir visi kiti,ypac tie sokoladiniais tinkleliais,jauuuuu tokie skanuliai atrodo. O cia mano FIFI Tortas biskvitai su pistacijomis.Uogu-jogurto musas ir citrininis musas su pistacijomis. Dengtas icingu,Fifi ir vazonas,mano mase
io kokie gražūs vaikiški tortai
Sveiki visi seniai matyti
Olesta, buvau truputuką prapuolęs, mat su stiklais visą savaitę vargau rutyte11 - labai gražus krepšelis, o gvazdikai dievaži,kaip tikri dosa-neblogus marškinius iškrakmolinai eglejk- tavosios ramunės labai pavasarį primena natha- žavus tortukas, o skruzdėlynas tikrai gerulis andriu- kuklumas puošia ir tavo tortas tai įrodo džanetukas- mašiniukas kai iš multiko kurbe- nuostabi gėlė torto viduryje ir apipavidalinimas cekavas :mirksiukas:pinigų maišas kaip iš teleloto spyglis2- na nepasakyčiau,kad toli iki aukštojo pilotažo, puiki pradžia olesta- neblogai prasisukai su tuo tortu zebra-labai daili miško pasaka mileta- baibokai zuliaska- tavo boružė ir mašina sužadino norą gamint tortą cipciuk- aš sužavėtas cloudled- barbė devindarbė daividija- nematęs tos fifi, bet ji tikrai nuostabi Na va,manau ,kad išpirkau savo nuodėmę už visą savaitę
ooooo, kaip išsamiai, koks dėmesingas
QUOTE(Asseni @ 2010 02 04, 18:27) nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs QUOTE(naitas @ 2010 02 06, 14:55) nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs Nedauzyk per galva, skaudes o tu dek ne degtine o vandenuka karsta QUOTE(naitas @ 2010 02 06, 14:55) nu pasipasakosiu - ištirpinu rusiškus dažus šaukštelyje. Dedu tris keturis lašus degtinės.. na bet tas cukrus dažuose mane pribaigs Verdančiu vandeniu užpilu ...be to galėtum truputi iš ankščiau juos patirpinti ....negenda jie daividija ...gražuolė tavo FIFI ... Olesta .... o kempiniukas
Olestute,grazus kempiniuks!!!
Ale as kad susimoviau siandien |