Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Olesta
mieloji, jeiju ji turėtų blakstienytes, arba tokius kaip ūselius viršugalvy, būtų nuostabi thumbup.gif

oj, reikia surasti, maniau, tuo Vaidulyttė užsiima, tai nesikišu ne į savo terpę, gėlyčių gaminimo fotosesija irgi kažkurioje temoje pasimetė doh.gif gerai, įmesiu 4u.gif
tute28
Nežinau, ar galiu čia dėti g.gif Ar senbuvės nesupyks, bet tokiom žaliom pradedančiom kaip aš gal pravers ax.gif
SVORIŲ LENTELĖ

http://www.visireceptai.lt/straipsniai/pro...io_lentele.html

Wild FlowerLabai miela boružėlė, tik vyzdžiukai būtų gerai. blush2.gif
Wild Flower
QUOTE(Olesta @ 2010 02 21, 21:31)
mieloji, jeiju ji turėtų blakstienytes, arba tokius kaip ūselius viršugalvy, būtų nuostabi  thumbup.gif
*

QUOTE(tute28 @ 2010 02 21, 21:34)
Wild FlowerLabai miela boružėlė, tik vyzdžiukai būtų gerai. blush2.gif
*

Aha, su akim problemos akivaizdžios laugh.gif Ačiū už pastebėjimus aciuks.gif Aišku, aš ir pati tai mačiau blush2.gif Su vyzdžiais tai pasitaisysiu, o kaip blakstienas ant šokolado matomas padaryt, jei juodų dažų neturiu? ax.gif
Beje, akivaizdu, kad ne tik su akim, bet ir su visa galva problema - tokia vargšė boružytė susiraukšlėjus... verysad.gif Bet niekaip neišsiaiškinu vis dar dengimo šokoladu ypatumų g.gif
ella*
Mergaites, norejau paklausti del sokoladinio voratinklio. Kaip ruosiat ta sokolada apliejimui torto? Istirpinat sokolada su pienu ar su grietinele? blush2.gif Tikiuos cia papuoliau su savo klausimu 4u.gif
Stebinti
Labas vakaras , pas ką galima būtų užsisakyti elegantišką vestuvinį tortą ???

Ačiū 4u.gif .

zuliaska
manau tai priklauso nuo miesto smile.gif
šiaip nenoriu išskirti, bet Cipciukas-kaunas, asseni-nžn miesto, galvojau visada panevėžys, bet spėju vilnius, olesta-panevėžys. jos puikios meistrės. nepykit jei ko nepaminėjau, bet greit į galvą kas šovė. prašau dadėkit profių nikų
Agniuk@s
QUOTE(zuliaska @ 2010 02 21, 23:59)
manau tai priklauso nuo miesto smile.gif
šiaip nenoriu išskirti, bet Cipciukas-kaunas, asseni-nžn miesto, galvojau visada panevėžys, bet spėju vilnius, olesta-panevėžys. jos puikios meistrės. nepykit jei ko nepaminėjau, bet greit į galvą kas šovė. prašau dadėkit profių nikų
*

Asseni Vilniuje mirksiukas.gif http://public.fotki.com/konditerija/
Cipciukas tikrai Kaune http://s712.photobucket.com/albums/ww128/daluzele/
Olesta tikrai Panevezyje http://www.olesta.visiems.lt/

o daugiau eiti tiesiog per parasus merginu ir ziurinetis kurios stilius prie sirdies ir miestas tinkamas smile.gif Tik va Neramuoles 2 sav nebus "etery"
*monikute*
Buvau truputį dingusi ax.gif bet nepraleidau nieko ir peržiūrėjau visų mergaičių ir Žaismingo stiklo hihihi.gif tortukus. Esat visos šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif labiausiai įstrigo auksarankių Olestos ir Daividijos šedevrai wub.gif wub.gif wub.gif
Stebinti
Ačiū , Cipciuko labai patiko , dvelkia elegancija 4u.gif ..... kilometrai neturi reikšmės , kai nori ir randi patikusį .

@adrij@
QUOTE(Stebinti @ 2010 02 21, 23:39)
Ačiū , Cipciuko labai patiko , dvelkia elegancija  4u.gif ..... kilometrai neturi reikšmės , kai nori ir randi patikusį .
*

Malonu girdėti smile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Medutis , pastilažas .

user posted image

user posted image

Solen
Cipciuk,jau torto grozis neispasakytas wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
zuliaska
cipciukai, labai gražu, iš karto nusikopinau smile.gif
Migle79
Labas rytas,

Cipciuk, labai dailus, mielas tortas wub.gif

Po tokio torto net gėda savus rodyti blush2.gif

Paprastas su mašinytėmis (turėjo būti Ferrari):
user posted image

Viduje - Snikersas, papuošimai - sviestinis kremas, marcipanas, pastilažas.

Boulingas:
user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas, pabarstukai, aisingas.

zuliaska
migle, tavo tortai tai pasaka:) super!!! o ten pirmam torte su sviestiniu kremu taip lygiai išlygintas tortas??
g.daiva
Laba diena
SUUUUPER visi tortukai wub.gif wub.gif isproteti galima beziurint thumbup.gif
Meduvė
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti maistiniu dazu?
Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates?
JOLKA999
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 10:07)
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti maistiniu dazu?
Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates?
*

http://www.kulinarijosmenas.visiems.lt/
Stebinti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 22, 11:09)

Tai , kad ten pora spalvų beliko ....kam reklamuotis .

Auksiuke
Vis uzsuku pas jus kaip i paroda pasigrozeti Jusu visu sedevrais ir aisku bandau mokytis po zingsniuka ax.gif bandysiu veliau ikelt savo pirmus blynus...
Turiu klasuima Cipsiukui: vis matau kad tortus dedi ant popieriaus a le atsparaus kazkiek dregmei (bent man taip atrodo). Kas cia per popierius ir is kur jo gauti?
http://public.fotki.com/Auksiuke3/saldu/su...suri.html#media
JOLKA999
QUOTE(Stebinti @ 2010 02 22, 10:38)
Tai , kad ten pora spalvų beliko ....kam reklamuotis .
*

kaip matei,tan yra netik dazu,o ir siaip visokiu konditeriniu priemoniu,o netrukus ir vel ji uzsakys nauja partija dazu ir kitu prekiu,susisiek su ja el.pastu,ir suzinosi viska placiau.o siaip dazu lt beveik nera 4u.gif
Stebinti
QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 11:07)
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti [SIZE=7]maistiniu dazu?[/SIZE]
*

Klausė apie dažus , o ne viską ką kitą smile.gif .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kiek skaičiau Cipciukas rašė , kad perką dovanų skyriuose gan nepigų popierių dovanoms vynioti ...todėl toks rezultatas puikus smile.gif .

Olesta
Viskas šaunu merginos, bet tokias nuorodas reikėtų per az rašyti 4u.gif reklama aišku labai gerai, bet truputis konfidencialumo irgi nepamaišytų, nepamirškim, kad esam paprastos mirtingosios be tam tikrų reikalavimų kai kur blush2.gif
zuliaska
atsiprašau angel_not.gif
Olesta
aš ne piktai, tik dėl mūsų pačių visų saugumo 4u.gif

dabar aš kitu klausimu, gal kas pamenat, kurioje temoje yra Meian tortas su Disnėjaus princese arba gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą wub.gif na žinot lėlė žydra suknute nu kur LLLAAAABAI ĮSPŪDINGAS TORTAS BUVO KONKREČIAI VA ŠIS, kas čia buvo sijone, tiesiog torto įdaras???? mano atveju netiks, man reikia sugalvoti ką įkišti į sijoną nepriauginant daug svorio doh.gif
kice
QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 13:47)
Viskas šaunu merginos, bet tokias nuorodas reikėtų per az rašyti  4u.gif reklama aišku labai gerai, bet truputis konfidencialumo irgi nepamaišytų, nepamirškim, kad esam paprastos mirtingosios be tam tikrų reikalavimų kai kur  blush2.gif
*

na atsiprasau.. jei raso ne tinklapio autore, o kitas asmuo, tai jau ne reklama, o informacija..
Ir nera cia ko kuklintis, as, pvz, pirma karta pamaciau tuos grozius visus vienoj vietoj smile.gif Bet man truko info - kainos uz kg proginiu tortu, vaikisku, paprastu smile.gif
uzniukas
QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 16:37)
gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą 
*

Tikliai nepamenu, bet man rods kad tai buvo varškinis Sonatinos tinginys g.gif bent jau iš vaizdo man panašu į jį rolleyes.gif
čia
Olesta
Kice, gal ir Jūsų tiesa, tikiuosi visiems taip atrodo 4u.gif

Uzniuk, širdele, labai ačiū, tikrai panašu, tikrai labai AČIŪ 4u.gif
tute28
QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 15:16)
Kice, gal ir Jūsų tiesa, tikiuosi visiems taip atrodo  4u.gif

*

Taigi nemokama reklama gerai mirksiukas.gif g.gif

Dar siūlau toliau būt tv žvaigžde ir nufilmuot beze darymo procesą ax.gif smile.gif
Olesta
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 17:20)
Taigi nemokama reklama gerai mirksiukas.gif  g.gif

Dar siūlau toliau būt tv žvaigžde ir nufilmuot beze darymo procesą ax.gif  smile.gif
*

prašom kreiptis į Cipciuką lotuliukas.gif aš bezą darau laaaaabai retai doh.gif
Lion
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 16:20)

Dar siūlau toliau būt tv žvaigžde ir nufilmuot beze darymo procesą ax.gif  smile.gif
*

Prasom i svecius - gyvai parodysiu biggrin.gif
tute28
QUOTE(Lion @ 2010 02 22, 16:08)
Prasom i svecius - gyvai parodysiu  biggrin.gif
*

bigsmile.gif O tu ten pat kur aš gyveni g.gif smile.gif Nes aš tai ~2500km nuo LT.
@adrij@
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 17:20)

*

QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 17:39)
prašom kreiptis į Cipciuką  lotuliukas.gif aš bezą darau laaaaabai retai  doh.gif
*

Pabūsiu negera bet pasakysiu ....kas netingėjo gerai paskaityti ką rašiau , ir pažiūrėti į fotografijas , tos puikiai jį padaro , ir joks video to neišspręs , be to apie video kiekvienas turime savo nuomonę , aš taip pat rolleyes.gif .

tute28
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 16:23)
Pabūsiu negera bet pasakysiu ....kas netingėjo gerai paskaityti ką rašiau , ir pažiūrėti į fotografijas , tos puikiai jį padaro , ir joks video to neišspręs , be to apie video kiekvienas turime savo nuomonę , aš taip pat  rolleyes.gif .
*

Žiūrėjau ir nuotraukas ir aprašymus ne vieną kartą, bet nesigavo.Bet nesiskundžiu, nes Tik vieną kart dar dariau, tai bandysiu šimtą kart, kol gausis mirksiukas.gif
Lion
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 17:23)
bigsmile.gif O tu ten pat kur aš gyveni g.gif  smile.gif Nes aš tai ~2500km nuo LT.
*

Tam paciam rajone biggrin.gif
Pintikė
QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 16:37)
dabar aš kitu klausimu, gal kas pamenat, kurioje temoje yra Meian tortas su Disnėjaus princese
*

Olesta cia My Webpage
puikiai pamenu,nes butent nuo sios temos atradau ir pradejau ,,studijuoti,,tortu grozius smile.gif
@adrij@
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 18:51)
Žiūrėjau ir nuotraukas ir aprašymus ne vieną kartą, bet nesigavo.Bet nesiskundžiu, nes Tik vieną kart dar dariau, tai bandysiu šimtą kart, kol gausis mirksiukas.gif
*

Ne darymo skaičiuje esmė , jei kartosi tą pačią klaidą - vistiek nesigaus , yra merginų kurios padarė iš pirmo karto .... ieškoks klaidos daryme smile.gif .

tute28
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 17:17)
Ne darymo skaičiuje esmė , jei kartosi tą pačią klaidą - vistiek nesigaus , yra merginų kurios padarė iš pirmo karto .... ieškoks klaidos daryme  smile.gif .
*

Vieną klaidą jau žinau, tik gėda prisipažint blush2.gif Kai nesigavo, knisau viską per naują, visas temas nuorodas. Visus paaiškinimus. Ir radau. ax.gif
@adrij@
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 19:56)
Vieną klaidą jau žinau, tik gėda prisipažint blush2.gif Kai nesigavo, knisau viską per naują, visas temas nuorodas. Visus paaiškinimus. Ir radau. ax.gif
*

Na na ...ir ką gi atradai , pasidalink bigsmile.gif bigsmile.gif

JOLKA999
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 17:23)
Pabūsiu negera bet pasakysiu ....kas netingėjo gerai paskaityti ką rašiau , ir pažiūrėti į fotografijas , tos puikiai jį padaro , ir joks video to neišspręs , be to apie video kiekvienas turime savo nuomonę , aš taip pat  rolleyes.gif .
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
tute28
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 18:08)
Na na ...ir ką gi atradai , pasidalink  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Nu verti iš gėdos raudonuot ane rolleyes.gif blush2.gif Vienur tavo, jei galima tujinti, recepte neparašyta apie tai, tai aš nedasiprotėjau. O po visko, kai nesigavo lindau netan vėl ir radau dar kelis tavo paaiškinimus, tai ten ir radau savo klaidą blush2.gif
Pora kart virdama sirupą pamaišiau šauktu blush2.gif
Asseni
31 tema
Auksiuke
QUOTE(Stebinti @ 2010 02 22, 14:32)
Kiek skaičiau Cipciukas rašė , kad perką dovanų skyriuose gan nepigų popierių dovanoms vynioti ...todėl toks rezultatas puikus  smile.gif .
*

aciu uz info 4u.gif
naitas
QUOTE(tute28 @ 2010 02 21, 01:47)
Tamsta neatidi esate mirksiukas.gif Parašyta. Čia Crystal Colors. O Americolor nemažai spalvų turiu ir man jų tikrai nereikia labai daug dėt.  unsure.gif Nors dar mažai bandžiau.  blush2.gif
*

Supratau.. ir kaip turinti 41 americolor spalvą, daugiau į pasidalinimus nesiveliu.

QUOTE(adriu @ 2010 02 21, 11:40)
karamėlinis ... puoštas grietinėle smile.gif
*

didžiulis iššūkis tokį tortą papuošt grietinėle wub.gif
@adrij@
QUOTE(naitas @ 2010 02 22, 21:56)
Supratau.. ir kaip turinti 41 americolor spalvą, daugiau į pasidalinimus nesiveliu.
didžiulis iššūkis tokį tortą papuošt grietinėle  wub.gif
*

laugh.gif laugh.gif ....

Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 21:03)
Nu verti iš gėdos raudonuot ane rolleyes.gif  blush2.gif Vienur tavo, jei galima tujinti, recepte neparašyta apie tai, tai aš nedasiprotėjau. O po visko, kai nesigavo lindau netan vėl ir radau dar kelis tavo paaiškinimus, tai ten ir radau savo klaidą blush2.gif
Pora kart virdama sirupą pamaišiau šauktu blush2.gif
*

Tai kas tau pasidarė pamaišius šaukštu ? bigsmile.gif ..... ir kokio bieso ten jį kišai doh.gif , lai kiša tos kurioms tai nekenkia , man tai - kenkia , dėl to ir perspėjau : nelįskite į sirupo virimo procesą , nemėgsta jis to .

tute28
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 20:25)
laugh.gif  laugh.gif ....
Papildyta:
Tai kas tau pasidarė pamaišius šaukštu ?  bigsmile.gif ..... ir kokio bieso ten jį kišai  doh.gif , lai kiša tos kurioms tai nekenkia , man tai - kenkia , dėl to ir perspėjau : nelįskite į sirupo virimo procesą , nemėgsta jis to .
*

Dabar klausysiu. pioneer.gif Anksčiau nemačiau tokio patarimo. Kai nesigavo, tai kuičiausi visur kur tik įmanoma ir radau tokį tavo patarimą. Nors kažkaip keista, kas atrodo tokio, kad pamaišiau g.gif Bet atrodo tai svarbu. Daugiau taip nedarysiu blush2.gif Ir jei tik ši klaida buvo, tai kitą kart gausis thumbup.gif Ačiū aciuks.gif

tute28
QUOTE(naitas @ 2010 02 22, 19:56)
didžiulis iššūkis tokį tortą papuošt grietinėle  wub.gif
*

Nu susinervinau, kodėl aš turiu tik 40 spalvų. Užsisakiau visą paletę, bet tik tiek atsiuntė. Kaži kokios čia man pagailėjo. Parašyk gerai, kokią tu 41ą spalvą gavai po blatu, nes paletėj tik 40 randu. g.gif O jei rimtai, tai turiu 30spalvų ir jei, patyrimas nustatomas pagal spalvų kiekį, tai aš nedaug atsilieku nuo tavęs. thumbup.gif O tai kiek po blatu Cipciukas, Olesta, ASseni turi tada spalvų unsure.gif Gerą blatą turit mirksiukas.gif Atsiprašau, jei ko dar nepaminėjau. Jų tortukai tai kažkas nerealaus bigsmile.gif Vakar dar kai pamačiau Meian, atsiprašau, jei niką sumaišiau tortus, tai iš vis kišenėj žodžių neberandu apsakyt jų grožiui. Jau tos cukrinės lėkštutės krikštynom su veidukais, tai thumbup.gif Neabejoju žinot apie ką kalbu.
Atsiprašau labai, kad pateršiau temą. Laukiu dabar pomidorai2.gif
O šiaip tai super tema, super patarėjos. Ačiū, kad negailit laiko ir netingit terliotis su tokiom žaliom, kaip aš aciuks.gif
*monikute*
Cipciuko ir Miglės tortai žavingi ir nieko nebepridursi wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 19:23)
*

Na nelabai sutikčiau su tokiu teiginiu g.gif ir žiūrėjau, ir skaičiau, ir klausinėjau, ir daugybę kartų bandžiau vis kitaip daryti, kad surast tą aukso viduriuką, bet... angel_sadangel.gif:
tute28
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 23, 09:42)
Cipciuko ir Miglės tortai žavingi ir nieko nebepridursi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Na nelabai sutikčiau su tokiu teiginiu  g.gif  ir žiūrėjau, ir skaičiau, ir klausinėjau, ir daugybę kartų bandžiau vis kitaip daryti, kad surast tą aukso viduriuką, bet... angel_sadangel.gif:
*

Tikra tiesa. drinks_cheers.gif Dar tavo tortukus nepagyriau. Jie irgi iš tos srities, kur Copy Paste visad noris daryt.
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.