oj, reikia surasti, maniau, tuo Vaidulyttė užsiima, tai nesikišu ne į savo terpę, gėlyčių gaminimo fotosesija irgi kažkurioje temoje pasimetė
mieloji, jeiju ji turėtų blakstienytes, arba tokius kaip ūselius viršugalvy, būtų nuostabi
oj, reikia surasti, maniau, tuo Vaidulyttė užsiima, tai nesikišu ne į savo terpę, gėlyčių gaminimo fotosesija irgi kažkurioje temoje pasimetė
Nežinau, ar galiu čia dėti
SVORIŲ LENTELĖ http://www.visireceptai.lt/straipsniai/pro...io_lentele.html Wild FlowerLabai miela boružėlė, tik vyzdžiukai būtų gerai. QUOTE(Olesta @ 2010 02 21, 21:31) QUOTE(tute28 @ 2010 02 21, 21:34) Aha, su akim problemos akivaizdžios Beje, akivaizdu, kad ne tik su akim, bet ir su visa galva problema - tokia vargšė boružytė susiraukšlėjus...
Mergaites, norejau paklausti del sokoladinio voratinklio. Kaip ruosiat ta sokolada apliejimui torto? Istirpinat sokolada su pienu ar su grietinele?
Labas vakaras , pas ką galima būtų užsisakyti elegantišką vestuvinį tortą ???
Ačiū
manau tai priklauso nuo miesto
šiaip nenoriu išskirti, bet Cipciukas-kaunas, asseni-nžn miesto, galvojau visada panevėžys, bet spėju vilnius, olesta-panevėžys. jos puikios meistrės. nepykit jei ko nepaminėjau, bet greit į galvą kas šovė. prašau dadėkit profių nikų QUOTE(zuliaska @ 2010 02 21, 23:59) manau tai priklauso nuo miesto šiaip nenoriu išskirti, bet Cipciukas-kaunas, asseni-nžn miesto, galvojau visada panevėžys, bet spėju vilnius, olesta-panevėžys. jos puikios meistrės. nepykit jei ko nepaminėjau, bet greit į galvą kas šovė. prašau dadėkit profių nikų Asseni Vilniuje Cipciukas tikrai Kaune http://s712.photobucket.com/albums/ww128/daluzele/ Olesta tikrai Panevezyje http://www.olesta.visiems.lt/ o daugiau eiti tiesiog per parasus merginu ir ziurinetis kurios stilius prie sirdies ir miestas tinkamas
Buvau truputį dingusi
Ačiū , Cipciuko labai patiko , dvelkia elegancija
Cipciuk,jau torto grozis neispasakytas
cipciukai, labai gražu, iš karto nusikopinau
Labas rytas,
Cipciuk, labai dailus, mielas tortas Po tokio torto net gėda savus rodyti Paprastas su mašinytėmis (turėjo būti Ferrari): ![]() Viduje - Snikersas, papuošimai - sviestinis kremas, marcipanas, pastilažas. Boulingas: ![]() Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - pastilažas, pabarstukai, aisingas.
migle, tavo tortai tai pasaka:) super!!! o ten pirmam torte su sviestiniu kremu taip lygiai išlygintas tortas??
Laba diena
SUUUUPER visi tortukai
Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti maistiniu dazu?
Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates? QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 10:07) Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti maistiniu dazu? Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates? http://www.kulinarijosmenas.visiems.lt/ QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 22, 11:09) Tai , kad ten pora spalvų beliko ....kam reklamuotis .
Vis uzsuku pas jus kaip i paroda pasigrozeti Jusu visu sedevrais ir aisku bandau mokytis po zingsniuka
Turiu klasuima Cipsiukui: vis matau kad tortus dedi ant popieriaus a le atsparaus kazkiek dregmei (bent man taip atrodo). Kas cia per popierius ir is kur jo gauti? http://public.fotki.com/Auksiuke3/saldu/su...suri.html#media QUOTE(Stebinti @ 2010 02 22, 10:38) kaip matei,tan yra netik dazu,o ir siaip visokiu konditeriniu priemoniu,o netrukus ir vel ji uzsakys nauja partija dazu ir kitu prekiu,susisiek su ja el.pastu,ir suzinosi viska placiau.o siaip dazu lt beveik nera QUOTE(Meduvė @ 2010 02 22, 11:07) Merginos, o tai nezinote kur Klaipėdoje gauti [SIZE=7]maistiniu dazu?[/SIZE] Gal galite tada nurodyti internetine svetaine is kurios geriau siustis, is kurios jus siunciates? Klausė apie dažus , o ne viską ką kitą ------------------------------------------------------------------------------------------- Kiek skaičiau Cipciukas rašė , kad perką dovanų skyriuose gan nepigų popierių dovanoms vynioti ...todėl toks rezultatas puikus
Viskas šaunu merginos, bet tokias nuorodas reikėtų per az rašyti
atsiprašau
aš ne piktai, tik dėl mūsų pačių visų saugumo
dabar aš kitu klausimu, gal kas pamenat, kurioje temoje yra Meian tortas su Disnėjaus princese arba gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 13:47) Viskas šaunu merginos, bet tokias nuorodas reikėtų per az rašyti na atsiprasau.. jei raso ne tinklapio autore, o kitas asmuo, tai jau ne reklama, o informacija.. Ir nera cia ko kuklintis, as, pvz, pirma karta pamaciau tuos grozius visus vienoj vietoj QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 16:37) gal galit kas man pasakyti, kas buvo per masė sijone, nes tikrai ten ne tortas, ten kažkas kas stingo, ar tai tinginys, ar tai kas ten toks, būčiau labai labai dėkinga už greitą atsakymą Tikliai nepamenu, bet man rods kad tai buvo varškinis Sonatinos tinginys čia
Kice, gal ir Jūsų tiesa, tikiuosi visiems taip atrodo
Uzniuk, širdele, labai ačiū, tikrai panašu, tikrai labai AČIŪ QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 17:20) QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 17:39) Pabūsiu negera bet pasakysiu ....kas netingėjo gerai paskaityti ką rašiau , ir pažiūrėti į fotografijas , tos puikiai jį padaro , ir joks video to neišspręs , be to apie video kiekvienas turime savo nuomonę , aš taip pat QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 16:23) Pabūsiu negera bet pasakysiu ....kas netingėjo gerai paskaityti ką rašiau , ir pažiūrėti į fotografijas , tos puikiai jį padaro , ir joks video to neišspręs , be to apie video kiekvienas turime savo nuomonę , aš taip pat Žiūrėjau ir nuotraukas ir aprašymus ne vieną kartą, bet nesigavo.Bet nesiskundžiu, nes Tik vieną kart dar dariau, tai bandysiu šimtą kart, kol gausis QUOTE(Olesta @ 2010 02 22, 16:37) Olesta cia My Webpage puikiai pamenu,nes butent nuo sios temos atradau ir pradejau ,,studijuoti,,tortu grozius QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 18:51) Žiūrėjau ir nuotraukas ir aprašymus ne vieną kartą, bet nesigavo.Bet nesiskundžiu, nes Tik vieną kart dar dariau, tai bandysiu šimtą kart, kol gausis Ne darymo skaičiuje esmė , jei kartosi tą pačią klaidą - vistiek nesigaus , yra merginų kurios padarė iš pirmo karto .... ieškoks klaidos daryme QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 17:17) Ne darymo skaičiuje esmė , jei kartosi tą pačią klaidą - vistiek nesigaus , yra merginų kurios padarė iš pirmo karto .... ieškoks klaidos daryme Vieną klaidą jau žinau, tik gėda prisipažint QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 18:08) Nu verti iš gėdos raudonuot ane Pora kart virdama sirupą pamaišiau šauktu QUOTE(tute28 @ 2010 02 21, 01:47) Tamsta neatidi esate Supratau.. ir kaip turinti 41 americolor spalvą, daugiau į pasidalinimus nesiveliu. QUOTE(adriu @ 2010 02 21, 11:40) didžiulis iššūkis tokį tortą papuošt grietinėle QUOTE(naitas @ 2010 02 22, 21:56) Supratau.. ir kaip turinti 41 americolor spalvą, daugiau į pasidalinimus nesiveliu. didžiulis iššūkis tokį tortą papuošt grietinėle Papildyta: QUOTE(tute28 @ 2010 02 22, 21:03) Nu verti iš gėdos raudonuot ane Pora kart virdama sirupą pamaišiau šauktu Tai kas tau pasidarė pamaišius šaukštu ? QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 20:25) Papildyta: Tai kas tau pasidarė pamaišius šaukštu ? Dabar klausysiu. QUOTE(naitas @ 2010 02 22, 19:56) Supratau.. ir kaip turinti 41 americolor spalvą, daugiau į pasidalinimus nesiveliu. didžiulis iššūkis tokį tortą papuošt grietinėle Nu susinervinau, kodėl aš turiu tik 40 spalvų. Užsisakiau visą paletę, bet tik tiek atsiuntė. Kaži kokios čia man pagailėjo. Parašyk gerai, kokią tu 41ą spalvą gavai po blatu, nes paletėj tik 40 randu. Atsiprašau labai, kad pateršiau temą. Laukiu dabar O šiaip tai super tema, super patarėjos. Ačiū, kad negailit laiko ir netingit terliotis su tokiom žaliom, kaip aš
Cipciuko ir Miglės tortai žavingi ir nieko nebepridursi
QUOTE(Cipciukas @ 2010 02 22, 19:23) Pabūsiu negera bet pasakysiu ....kas netingėjo gerai paskaityti ką rašiau , ir pažiūrėti į fotografijas , tos puikiai jį padaro , ir joks video to neišspręs , be to apie video kiekvienas turime savo nuomonę , aš taip pat Na nelabai sutikčiau su tokiu teiginiu QUOTE(*monikute* @ 2010 02 23, 09:42) Cipciuko ir Miglės tortai žavingi ir nieko nebepridursi Na nelabai sutikčiau su tokiu teiginiu Tikra tiesa.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|