Nusprendžiau kuri laika vartoti KT. Na, nuvykau pas gydytoją ir ji man išrašė ir rekomendavo sias KT "Chloe". Tačiau informacijos, atsiliepimu labai mazai. Jeigu yra galinčiu pasidalinti patirtimi, būčiau labai dėkinga
QUOTE('Rovena' @ 2010 02 03, 23:22) Nusprendžiau kuri laika vartoti KT. Na, nuvykau pas gydytoją ir ji man išrašė ir rekomendavo sias KT "Chloe". Tačiau informacijos, atsiliepimu labai mazai. Jeigu yra galinčiu pasidalinti patirtimi, būčiau labai dėkinga Sveikute, tai pavartosi ir pamatysi, kaip jos veikia. jei bus kas negerai, kreipkis atgal į gydytoją, nes vienoms tinka vienokie, kitoms kitokie. Man pats pirmas buvo skirtas "Harmonetas", kai jo nebeliko, buvo skirtas kažkoks iš "L" raidės, tai jos man netiko: skaudėjo pilvo apačia, sutriko menstruacijos, sustiprėjo migrenos priepoliai; kreipiausi į savo ginekologę ir paskyrė "Merciloną", tai nuo jo jokių pakitimų nėra, menstruacijos reguliarios, tik jei gydytojai rašo vaistus, būtinai reikia pasakyti, kad vartoji ir ką
Sias kontraceptines tabletes vartojau pries daugiau nei 1 metus. Nezinau kaip dabar ar yra ju visose vaistinese, bet kai as vartojau tai ju nebuvo, reikejo uzsisakineti..Kazkoks kosmaras
O kas del savijautos tai tik pirmas menuo buvo toks sunkokas kol apsipratau. Nutraukiau gerti jas, nes labai veida pradejo berti
o man jas išrašė, kad kaip tik bėrimus sutvarkytų... tik nepastebėjau kol kas jokių pagerėjimų, nors naudoju jau trečią lapelį
ir nuėjusi į pirmą vaistinę, galėjau nusipirkt, užsisakinėt nereikėjo
Kokioje Vilniaus vaistineje imanoma rasti sias KT?
Siandien kaip esu pripratusi nuejau i vaistine, o vaistininke isputusi akis, net nezinau kas cia per tabletes, kitoje vaistineje taip pat neturejo. Buvau "Euro vaistineje" ir "Camelia". QUOTE(La.lune @ 2010 04 23, 20:44) Kokioje Vilniaus vaistineje imanoma rasti sias KT? Siandien kaip esu pripratusi nuejau i vaistine, o vaistininke isputusi akis, net nezinau kas cia per tabletes, kitoje vaistineje taip pat neturejo. Buvau "Euro vaistineje" ir "Camelia". Reikejo paprasyti, kad uzsakytu. As visuomet taip darydavau, bet tik Camelijos vaistinese Vat tame ir didziausiais minusas, kad bet kada ju negali nusipirkti kaip kitu kt:oh
Sveiki,
ka tik praejo pirmas menesis,kaip geriau Chloe, jau isgeriau 4a neveikliaja tablete,bet menesiniu nera...Ar gali buti,kad galejau pastot? Santykiu buvo.... GYdytoja sake,kad jau galima santykiaut,tai..nebezinau ne ka ir galvot QUOTE(AgneRutk. @ 2010 06 03, 08:57) Sveiki, ka tik praejo pirmas menesis,kaip geriau Chloe, jau isgeriau 4a neveikliaja tablete,bet menesiniu nera...Ar gali buti,kad galejau pastot? Santykiu buvo.... GYdytoja sake,kad jau galima santykiaut,tai..nebezinau ne ka ir galvot Sveika, as irgi geriu Chloe, jau 3 men, tai kiekviena karta man menesines prasideda isgerus 4-5 neveikliuju tableciu ir irgi santykavau. tai manau dar anksti jaudintis. dar palauk siek tiek. QUOTE(Oliuke @ 2010 06 03, 11:23) Sveika, as irgi geriu Chloe, jau 3 men, tai kiekviena karta man menesines prasideda isgerus 4-5 neveikliuju tableciu ir irgi santykavau. tai manau dar anksti jaudintis. dar palauk siek tiek. Kaip nuraminai....aciu labai QUOTE(AgneRutk. @ 2010 06 03, 12:16) Kaip nuraminai....aciu labai Sveika.As irgi geriau sias kontracepkes. Man "pramusdavo" visada 3 diena, nepergyvenk, sulauksi artimiausiom dienom tikrai... Ginekologe pamenu sake, kad jos pradeda veikt jau po pirmos tabletes isgerimo, todel pastot tikrai negalejai As nepertraukiamai geriau - pabaigus neveikliasias, iskart veikliasias. O siaip man jos labai tiko, nezinau kaip kitoms ...? O beto ir labai pigios, kaip kontraceptines tabletes QUOTE(agnieska2007 @ 2010 06 03, 16:17) Sveika.As irgi geriau sias kontracepkes. Man "pramusdavo" visada 3 diena, nepergyvenk, sulauksi artimiausiom dienom tikrai... Ginekologe pamenu sake, kad jos pradeda veikt jau po pirmos tabletes isgerimo, todel pastot tikrai negalejai As nepertraukiamai geriau - pabaigus neveikliasias, iskart veikliasias. O siaip man jos labai tiko, nezinau kaip kitoms ...? O beto ir labai pigios, kaip kontraceptines tabletes Aciuka QUOTE(AgneRutk. @ 2010 06 03, 12:16) Kaip nuraminai....aciu labai taip taip, pradedu gert nauja pakuote kai baigiu neveikliasias. tai kai pradedi gert jau veikliasias tai ir baiginejasi menesines. Papildyta: man tai irgi kaip ir nebuvo ir nera jokiu salutiniu poveikiu. tiksliai nezinau ar tikrai nuo tu kt bet kai tik pradejau jas gerti (apie 2savaites) - visada geriu apie 18.00val - visa diena puikios nuotaikos budavau, o kai tik 18 val isgeriu kt tai ir jau kazko irzli tapdavau. Gal tiesiog jau tuo laiku pavargdavau labai, arba gali buti jog tai nuo Kt. Na bet po 2-3savaiciu ju vartojimo jau viskas gerai iki siol.
O del ko Jus pasirinkote Chloe?
Aš tai irgi pradėsiu gerti šias tabletes, bet man jas paskyrė gydytoja , nes turėjau sveikatos sutrikimų, kuriuos turėtų sutvarkyti šie kontraceptikai.
Sveikutes, varciau varciau temeles, o va butent apie Chloe35 tabletes nieko neradau, kad butu susije su man rupimais klausimais. Taigi, mane domina, ar yra vartojanciu sias tabletes? Kokie atsiliepimai apie sia kontracepcija? Ir ar yra tokiu, kurios, nutraukus tableciu gerima, pastojo? Ir po kurio laiko tai pavyko?
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 22, 13:40) Sveikutes, varciau varciau temeles, o va butent apie Chloe35 tabletes nieko neradau, kad butu susije su man rupimais klausimais. Taigi, mane domina, ar yra vartojanciu sias tabletes? Kokie atsiliepimai apie sia kontracepcija? Ir ar yra tokiu, kurios, nutraukus tableciu gerima, pastojo? Ir po kurio laiko tai pavyko? chloe ir chloe 35 yra tos pacios kontarceptines tabletes. geriu jas jau 2 men. israse gydytoja man juos, kad sutvarkytu tam tikras problemas (tikiuosi pades). nzn ar cia sutapimas, bet kai geriu tas veikliasias tabletes, tai krutine tokia pabrinkus ir skaudi kaip pries mm, tai laukiu nesulaukiu, kada tas neveikliasias pradesiu gerti, kad ta krutine liautusis mausti. ir dar. nzn ar cia sutapimas, ar ne, bet galima sakyti, dingo noras seksui QUOTE(zigri @ 2011 03 24, 00:06) chloe ir chloe 35 yra tos pacios kontarceptines tabletes. geriu jas jau 2 men. israse gydytoja man juos, kad sutvarkytu tam tikras problemas (tikiuosi pades). nzn ar cia sutapimas, bet kai geriu tas veikliasias tabletes, tai krutine tokia pabrinkus ir skaudi kaip pries mm, tai laukiu nesulaukiu, kada tas neveikliasias pradesiu gerti, kad ta krutine liautusis mausti. ir dar. nzn ar cia sutapimas, ar ne, bet galima sakyti, dingo noras seksui kad slopina nora sexui, bet kurios mano bandytos tabletes turejo toki pat poveiki, bet maniau, kad cia tik man taip. Veliau pradejau skaitineti apie ju toki kaip ir salutini poveiki tai paminetas toks dalykas, kad atsiranda nenoras sexui
Gal galetumet pasakyti kokia situ kontraceptiniu kaina
Internete" pagooglinus" radau apie 45 litus kaina,o viena drauge pasakojo,kad uz jas moka iki 20 litu priklausomai nuo vaistines
Taip. Jų kaina 15lt su centais.
QUOTE(Endrija @ 2011 04 08, 13:50) Gal galetumet pasakyti kokia situ kontraceptiniu kaina Internete" pagooglinus" radau apie 45 litus kaina,o viena drauge pasakojo,kad uz jas moka iki 20 litu priklausomai nuo vaistines Apie 45 lt kainuoja triju lapeliu pakelis, t.y. iskart 3 menesiams
Aš pradėjau gerti 28dienų tabletes pirmą kartą visad gerdavau kitokias kur būdavo 21d. Tai va to neveikliųjų tablečių gėrimo principo aš nesuprantu. O tai jei aš jų negersiu nieko blogo nebus?
1. Ir dar noriu kad mėnesinės prasidėtų vėliau; tai man išgėrus tas veikliąsiąs tabletes iš kart pradėt gerti naują pakuotę ir gert iki galo jau? Kas bandėt atitolinti su jomis mėnesines gal patikslintų. Nu atrodo gėriau kontraceptikus ilgą laiką ,bet vat susisuko galva su tom 28 tabletėm
Vartoju šias tabletes kažkur jau 2 m. Iš pradžių dėl sveikatos sutrikimų o vėliau dėl kontracepsijos. Jokių pašalinių poveikių nepajutau. t.y noras mylėtis nepakitęs, svoris napaaugo, odos nepaveike, nes ir neturėjau su ja problemų. Tik tiek, kad ciklas normalus. Kaina nedidelė, bet kai paklausiau savo ginekologės kdl taip? Tai man buvo pasakyta, kad jos gali išrašyti tik tablečių sudėtį, o rekomenduoti kokias konkrečiai tabletes pirkti negali. Escapelle ir Chloe sudėtinės medžiagos vienodos, bet Escapelle yra kitų gamintojų. Su tuom susidūriau ir vaistinėj, kai pamatė lapelį iškart man padavė Escapelle, o kai pasakiau, kad noriu Chloe, kurie per pus pigesni, tai nepatenkinti surado ir padavė. Iš tiesų Chloe neprekiauja daugelyje vaistinių, nes manau dėl galimos konkurencijos. O kas dėl pastojimo tai nžn dar neplanuoju
QUOTE(nusvilusi @ 2011 04 09, 15:25) Aš pradėjau gerti 28dienų tabletes pirmą kartą visad gerdavau kitokias kur būdavo 21d. Tai va to neveikliųjų tablečių gėrimo principo aš nesuprantu. 1. O tai jei aš jų negersiu nieko blogo nebus? 2. Ir dar noriu kad mėnesinės prasidėtų vėliau; tai man išgėrus tas veikliąsiąs tabletes iš kart pradėt gerti naują pakuotę ir gert iki galo jau? Kas bandėt atitolinti su jomis mėnesines gal patikslintų. Nu atrodo gėriau kontraceptikus ilgą laiką ,bet vat susisuko galva su tom 28 tabletėm Ei, merginos, tik nesugalvokit daryt pertrauku po 28 tableciu! Kaip as suprantu, neveikliosios yra tam, kad nepamirstum gert, nesusipaniotum dienose (nors as ir taip nesusipainioju), t.y. kai kitu tableciu pakuoteje yra 21, jas isgeri ir darai savaites pertrauka, o cia ta pertrauka uzpildyta neveikliosiom tabletem. 1. As negeriu tu neveikliuju, vietoj ju tiesiog pertraukele, 29ta diena pradedu gert naujos pakuotes veikliasias. 2. Taip, jei nori atitolint kraujavima, neveikliuju negerk, iskart pradek naujos pakuotes veikliasias, t.y. vietoj 22 tabletes (1 neveiklioji) geri 1 kitos pakuotes veikliaja (aisku geri visa pakuote iki galo). As buvau taip atitolinus kraujavima, jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, isgerus dvipakuotes veikliuju is eiles, kraujavimas kaip visada prasidejo 3 diena baigus gert veikliasias
Sveikos. Dingus Belarai as taip pat pradejau naudoti Chloe. Dabar antra savaite pradejo krutine mausti, nors pirma savaite nebuvo jokiu salutiniu poveikiu, bet gal cia sutapimas.. bet kaina labai patraukli
vaje..
O as dabar negavau ne vienoje vaistineje, o vakar Eurovaistineje buvo didele eile, bet joje jos kainuoja ~21 lt.. Kai kitur po 14-15 lt.. Tai veikiausiai kaip kazkuri paminejo, del konkurencijos jas iseme is prekybos.. Dabar svarstau, dar pirktis man ar nelabai.. Si menesi MB kaip ir nebus namie praktiskai.. Tai pailseciau, o liepa musu vestuves, gal per tiek laiko nepastosiu, kad nebutu bloga per savo svente.. Tik va, idomu kokia rizika pastojimui ir ar, jau imanoma ta padaryt sekanti menesi.. Siaip butu geriau, man atrodo, pries tai pailset, padaryt pertraukele..
Labuka
Labai jau pigios sitos KT... Kaz kaip net itartina...
Aš geriu šias tabletes jau 2,5 metų, tai buvo mano pirmosios tabletės ir jos man puikiai tiko
Man šios KT nelabai tiko..
|