Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LINDEX
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dangiuks
user posted image
Papildyta:
Tęsiame toliau mirksiukas.gif

Naujoje temelėje laukiame kuo daugiau foto modeliukų (mergyčių ir berniukų) su LINDEX firmos rūbeliais 4u.gif

Mamytės, rekomenduokime viena kitai gražiuosius Lindex rūbelius, gal papeikime, jeigu reikia ir pan. mirksiukas.gif

Malonaus bendravimo 4u.gif
erikiuxxx
vienas is paskutiniu mano pirkiniu buvo ,sie bodziukai po 15lt bigsmile.gif nerealus jie man wub.gif

user posted image

user posted image
gresa
mes tai vis ieskom sios suknutes ir nerandam verysad.gif vel idedu, gal kas uzmatet ax.gif
user posted image

o cia pasirodom paskutini pirkini, pizamiuka, siaip labai fainas ir nukainuotas buvo thumbup.gif
user posted image
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(gresa @ 2010 02 04, 01:55)
mes tai vis ieskom sios suknutes ir nerandam  verysad.gif  vel idedu, gal kas uzmatet  ax.gif
user posted image

o cia pasirodom paskutini pirkini, pizamiuka, siaip labai fainas ir nukainuotas buvo  thumbup.gif 
user posted image
*

Ale pupos fainumas wub.gif wub.gif wub.gif
asedita
Pasimaivom ir mes su savo labai mylima tunika tongue.gif
user posted image
Dangiuks
oi, kokie faini rūbeliai, kokie modeliukai wub.gif

Labiausiai patiko gresos mergytės pižamytė wub.gif
Questa
o mes pagaliau isigujom kitiem metam pirstines thumbup.gif
labai grazus modeliukai wub.gif
laimulka
QUOTE(Questa @ 2010 02 04, 13:19)
o mes pagaliau isigujom kitiem metam pirstines  thumbup.gif
labai grazus modeliukai  wub.gif
*

O tai su nuolaidom pirstines?
Dangiuks
QUOTE(laimulka @ 2010 02 04, 20:13)
O tai su nuolaidom pirstines?
*

taip, pirštinėm irgi yra nuolaida. Neperšlampamos mačiau po 15, 25Lt.
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(asedita @ 2010 02 04, 11:54)
Pasimaivom ir mes su savo labai mylima tunika  tongue.gif
user posted image
*

Kokia fainuole wub.gif biggrin.gif
Semile
QUOTE(asedita @ 2010 02 04, 10:54)
Pasimaivom ir mes su savo labai mylima tunika  tongue.gif
user posted image
*

lb graziai mergyte atrodo wub.gif
erikiuxxx
gal kas buvot lindexe?kas naujo bigsmile.gif
gresa
siauliu Lindexe jau iskele naujus rubelius i nukainavimus, tai nupirkau vasarai tunika su tympom su matrioskom ir bodika ax.gif siaip maciau dar nukainuoti sarafanai su mumiais, dzemperiukai raudoni su zvaigzdute balta tokie, kelnyciu veliuriniu yra, keista, bet dabar tik berniukiski bodziai nukainuoti Kalediniai, kostiumeliai is tos pacios serijos... aj dar kazko buvo, net nepamenu smile.gif
laimulka
O idomu Kauno Lindex kas gero g.gif ?
gresa
Kaune turetu but tas pats, tik neaisku kada iskabins ax.gif nes ten niekas nesiskubina biggrin.gif pamenu siauliuose ketvirtadieni jau viskas kabejo, nes gavo isakyma, o Kaune tiesiog pasake,kad gavom isakyma, bet gal pirmadieni iskabinsim, mat labai uzimtos biggrin.gif
laimulka
QUOTE(gresa @ 2010 03 10, 20:17)
Kaune turetu but tas pats, tik neaisku kada iskabins  ax.gif  nes ten niekas nesiskubina biggrin.gif pamenu siauliuose ketvirtadieni jau viskas kabejo, nes gavo isakyma, o Kaune tiesiog pasake,kad gavom isakyma, bet gal pirmadieni iskabinsim, mat labai uzimtos biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif pardavejos ten labai labai uzsiemusios lotuliukas.gif
erikiuxxx
ydomu kokia padetis vilniuje biggrin.gif
reiks gal ryt nulekti
Dangiuks
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 12, 00:48)
ydomu kokia padetis vilniuje biggrin.gif
reiks gal ryt nulekti
*

Aną dieną buvau Gedimino 9. Mergytėms tai nemažai nukainuotų rūbelių buvo, bet bachūriukams tai visai kažkaip tuščia. Ir ta kabykla, kur -70% rūbeliai turi kaboti, tai gal kokie penki rūbeliai sukabinti ir vsio, tuščia biggrin.gif Tai nebent per šias dieneles sukabins 4u.gif
gresa
kaune irgi yra nauju ispardavimo prekiu ax.gif
Raudona_Braske
O Panevezi siandien buvau tai dar nera nauju nukainavimu g.gif
erikiuxxx
siandien buvau,tai nusiaubiau Lindexa

tik pedkelniu bernam neradau g.gif doh.gif
Semile
tikrai mergytėm galima išsirinkt tuniku , suknučiu graziu buvo thumbup.gif
erikiuxxx
as tai laukiu,nesulaukiu,kada gi pasirodys bodziukai su trumpom rankovem
nes ilgom tiek uzsipirke,kad stalciai luzta doh.gif
gresa
o as visada dedu ir trumpom ir ilgom, kazkaip maikute ir ant virsaus ruba rimta ale ilgom bodziuka, tai mum ir tu ir anu reikia, nes jau viska isaugt baigiam ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(gresa @ 2010 03 24, 00:06)
o as visada dedu ir trumpom ir ilgom, kazkaip maikute ir ant virsaus ruba rimta ale ilgom bodziuka, tai mum ir tu ir anu reikia, nes jau viska isaugt baigiam  ax.gif
*

mes namie tik su ilgom rankovem bodziu bunam,nieko daugiau nededu,tik dar pedkelnes biggrin.gif ,bet tuoj bus silta,reiks jau tik su trumpom deti rolleyes.gif
gresa
siandien nupirkau situs grazuoliukus 4u.gif
user posted image
siaip labai daug groziu yra visokiu nauju blush2.gif
man asmeniskai sitos, bet nenupirkau dar, ryt vel vaziuosiu, nes dydi batuku jauciu reiks pasitikslint, o ar jum atitinka lindex batuku dydziai?
user posted image
dar sitos ax.gif
user posted image
beje, nuolaidos pakoreguotos ir vietoj 40proc jau nukainuota iki 60proc smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(gresa @ 2010 04 02, 20:04)
siandien nupirkau situs grazuoliukus  4u.gif

beje, nuolaidos pakoreguotos ir vietoj 40proc jau nukainuota iki 60proc  smile.gif
*

o trumpom rankovem bodziu dar nera? blush2.gif
gresa
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 02, 21:36)
o trumpom rankovem bodziu dar nera? blush2.gif
*

labai prabegom variau ir nepaziurejau net ax.gif
Leonilė
aš tai nieko pigaus ir gražaus ten nerandu, man per brangu pirkti iš firminių parduotuvių verysad.gif
gresa
QUOTE(Leonilė @ 2010 04 06, 16:04)
aš tai nieko pigaus ir gražaus ten nerandu, man per brangu pirkti iš firminių parduotuvių  verysad.gif
*

reikia nuolaidu sulaukt, nemanau,kad mugej ar turguj pigiau , jei kalbant apie naujus g.gif aisku devetuose pigiau ir galima rast visokiu geriu wink.gif ir tu paciu lindex smile.gif
Luliana
QUOTE(gresa @ 2010 04 06, 17:08)
reikia nuolaidu sulaukt, nemanau,kad mugej ar turguj pigiau , jei kalbant apie naujus g.gif  aisku devetuose pigiau ir galima rast visokiu geriu wink.gif ir tu paciu lindex smile.gif
*

kada bus nuolaidos?
gresa
QUOTE(Luliana @ 2010 04 07, 16:28)
kada bus nuolaidos?
*

buna stendai su nukainuotom prekem, buvom nesenai 40proc, dabar 60proc padare, bet cia preis savaite maciau, gal dabar dar daugiau nukainuota wink.gif
erikiuxxx
paskutini karta siuos pasiemiau,labai fainuciai

user posted image

user posted image

o siandien situos dzinsiukus abiem bernam pasiemiau rolleyes.gif

user posted image

lairam
Erikiuxxx, šaunus pasirinkimas thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(lairam @ 2010 04 08, 08:53)
Erikiuxxx, šaunus pasirinkimas  thumbup.gif
*

aha
bet jau dzinsiuku fainumas bigsmile.gif minkstuciai smile.gif labai patiko
buvo tokio tipo sviesus su lopais,tai kainavo 79lt
o sie tik 39lt bigsmile.gif tai abiem pasiemiau biggrin.gif

dabar dar yra akcija kojines 3poros uz 19lt ax.gif
Dangiuks
kokie faini džinsai bigsmile.gif Mes aną vasarą panašius iš Lindex turėjom, superiniai thumbup.gif
Soy
Praktiskai visus rubelius perku Lindexe, tenkina ir kokybe ir kaina, o nemaziau svarbu ir grozis biggrin.gif Kadangi ruzavu kvarbatku nemegstu, tai lindexas issigelbejimas. O beto visada yra prikabinta rubeliu su didele nuolaida.
Paskutinis pirkinys suknele ir 'tympos' su muminukais
erikiuxxx
pries pora dienu vel apsipirkome lindexe,man superiniai ju rubeliai wub.gif
si kart net ir sau daug ka radau bigsmile.gif
lairam
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 28, 13:51)
pries pora dienu vel apsipirkome lindexe,man superiniai ju rubeliai  wub.gif
si kart net ir sau daug ka radau  bigsmile.gif
*

Ko prisipirkai? Ko gero yra? Laikas taip lekia greitai, jau beveuk reik pradėti rudenėliui prekintis.
dailima
Papirkom tokias kelnes, patogu, nes be sagų, nestoros, kaip tik į daržą bus smile.gif
user posted image
lairam
QUOTE(dailima @ 2010 08 05, 10:12)
Papirkom tokias kelnes, patogu, nes be sagų, nestoros, kaip tik į daržą bus smile.gif
user posted image
*

Kiek mokejot?
linausius
QUOTE(lairam @ 2010 08 05, 08:33)
Kiek mokejot?
*

mes irgi tokius pat nusipirkom,tai apie 40lt kainavo,bet labai thumbup.gif Patogus,man labai patinka,kad su raisteliu,nes vaikis mano kudutis
dailima
39Lt
lairam
Visai gera kaina. Kuriose pardese pirkote? Vilniaus kazkuriose ar kitur? Kaip su dydziais? Yra visokiu?
Kyvis
Mes irgi istikimi Lindex gerbejai. Net kai nieko nereikia nepraeinu pro sali, vis kazka uztinku, kai su nuolaida randam ka gero, tai ir didesni rubeli ateiciai nuperku thumbup.gif . Kokybe niekada nenuvyle, o ir grazu, nepalyginsi su lenkiskais blizguciais ir aki rezianciu neskoningumu...
dailima
QUOTE(lairam @ 2010 08 05, 13:47)
Visai gera kaina. Kuriose pardese pirkote? Vilniaus kazkuriose ar kitur? Kaip su dydziais? Yra visokiu?
*

Konkreciai pirkau ozo Lindexe, tai buvo visų dydžių, ta prasme iki 128. Aš irgi galvoju dar vienus paimt didesnius g.gif
Ksesanko
As irgi patentinka Lindex kokybe ir kaina smile.gif Nors turime ivairiu firmu bodziuku, bet graziausi ir kokybiskiausi Lindex smile.gif
anerita*
Sveikos
MAN TAIP PAT PATINKA LINDEX drinks_cheers.gif

Įmeskit nuorodą iš kur nuotraukas originalias internetinio psl. imat g.gif na nerandu doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(lairam @ 2010 07 31, 16:50)
Ko prisipirkai? Ko gero yra? Laikas taip lekia greitai, jau beveuk reik pradėti rudenėliui prekintis.
*

ai visko ko nereikia biggrin.gif
sau bliuskyciu,trumpikiu
vaikam,bliuskiu,dzempus,pyzamas ir t.t. biggrin.gif
QUOTE(dailima @ 2010 08 05, 09:12)
user posted image
*

drinks_cheers.gif ir mes tokias turime,super
Dangiuks
QUOTE(anerita* @ 2010 08 06, 19:44)
Įmeskit nuorodą iš kur nuotraukas originalias internetinio psl. imat g.gif na nerandu doh.gif
*

Tarkim čia:

http://www.lindex.com/se/shop/barnklader/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.