Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LINDEX
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sandrixxx
man niekaip neatsiuncia tu nuolaidiniu kuponu, gal kuri mamyte galetu persiusti blush2.gif sandrixxxx@gmail.com
erikiuxxx
siunciau vienai mamytei,bet negavo
idesiu tada i tema, va sita atsispausdinkite smile.gif
user posted image

LINEVA,bet grozis tavo mazylio wub.gif man ziauriai patiko sitos serijos rubeliai wub.gif
lineva
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 02, 16:19)
LINEVA,bet grozis tavo mazylio  wub.gif man ziauriai patiko sitos serijos rubeliai wub.gif
*

Aciu wub.gif va, parodysim ir sese su lindexine tunika wub.gif cia senoka foto, lapkricio menesio blush2.gif per ju gimtadieni blush2.gif , na dabar darziukan vaikstom su sita tunika ir leginsiukais, labai faina man wub.gif
user posted image
erikiuxxx
QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 16:09)
Aciu wub.gif va, parodysim ir sese su lindexine tunika wub.gif cia senoka foto, lapkricio menesio blush2.gif per ju gimtadieni blush2.gif , na dabar darziukan vaikstom su sita tunika ir leginsiukais, labai faina man wub.gif

*

fainuole,o jau plaukai bigsmile.gif

mes su lindex bliuskyte ir dzinsiukai
smile.gif
user posted image

lindex marskinukai wub.gif

user posted image
lineva
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 02, 17:19)
fainuole,o jau plaukai  bigsmile.gif
mes su lindex bliuskyte ir dzinsiukai
smile.gif
user posted image

lindex marskinukai wub.gif

user posted image
*

aciuks wub.gif aga, ji pas mumis garbane, is mamos garbanas atime biggrin.gif

o tavo erikiuxxx, ne tik , kad modeliai grazus, bet ir pati ziuriu gera fotografe esi mirksiukas.gif wub.gif
RutRut
ai kaip gražiai čia giriatės, einam ir mes fotografuotis biggrin.gif
Minela*
Modeliukai pasakiski wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 16:39)
aciuks wub.gif aga, ji pas mumis garbane, is mamos garbanas atime biggrin.gif
o tavo erikiuxxx, ne tik , kad modeliai grazus, bet ir pati ziuriu gera fotografe esi mirksiukas.gif  wub.gif
*

blush2.gif aciu

QUOTE(RutRut @ 2011 04 02, 16:46)
ai kaip gražiai čia giriatės, einam ir mes fotografuotis biggrin.gif
*

prasom,prasom bigsmile.gif
erikiuxxx
dar kelios biggrin.gif
bliuskyte

user posted image

dzinsai

user posted image

bliuskyte
user posted image

striuke ir kelnes
sita striuke tai liuksine, gaila jau mazoka darosi doh.gif
user posted image

bliuskyte ir kelnes
user posted image
lineva
Erikiuxxx, tavo vaikinas tikrai wub.gif labai fainos fotkes, ta pirmoji man tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif , o rubeliai irgi wub.gif siaip as labai nemegstu su kaukolem rubeliu, bet tas komplektukas wub.gif wub.gif
ai ta maikyte su masinytem supperine, ir as noriuuuu blush2.gif bigsmile.gif
erikiuxxx
QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 19:35)
Erikiuxxx, tavo vaikinas tikrai wub.gif labai fainos fotkes, ta pirmoji man tiesiog wub.gif  wub.gif  wub.gif , o rubeliai irgi wub.gif siaip as labai nemegstu su kaukolem rubeliu, bet tas komplektukas  wub.gif  wub.gif
ai ta maikyte su masinytem supperine, ir as noriuuuu blush2.gif  bigsmile.gif
*

aciuks wub.gif

aha ta maikyte tai liuks atrodo bigsmile.gif pirmai man jos nelabai,bet kai nupirkau wub.gif o jau medziagyte kokia miela wub.gif

-Alice-
o kur fotkės, kodėl išėmėt? aš irgi noriu pažiūrėti modeliukus cool.gif
jurgilas
Sveikos
mes katik is Lindex parduotuves. Kam reikia bodziuku spalvotu bekit. lotuliukas.gif
Yra visu dydziu iki 86 cm. Labai grazus, net seile nutyso, tik kad mes jau dideli. verysad.gif visi po 17 Lt.
Nupirkau savo vyrukams bliuzonus, tik truputi nuvyle pasirinkimas. Noretusi daugiau spalvu. Nuo 128 cm. rubeliai paugliski, o mano vyrukas, visai dar vaikas. bigsmile.gif
Bet bodziukai tai thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(jurgilas @ 2011 04 04, 17:39)
Sveikos
mes katik is Lindex parduotuves. Kam reikia bodziuku spalvotu bekit.  lotuliukas.gif
Yra visu dydziu iki 86 cm. Labai grazus, net seile nutyso, tik kad mes jau dideli.  verysad.gif  visi po 17 Lt.
Nupirkau savo vyrukams bliuzonus, tik truputi nuvyle pasirinkimas. Noretusi daugiau spalvu. Nuo 128 cm. rubeliai paugliski, o mano vyrukas, visai dar vaikas.  bigsmile.gif
Bet bodziukai tai  thumbup.gif
*

kokiam cia lindexe?ir kas per bodziai biggrin.gif
yra jie internete?
RutRut
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 04, 19:55)
yra jie internete?
*

erikiuxxx, gi sakėt iki rudens apsiraminsit lotuliukas.gif
lairam
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 04, 19:55)
yra jie internete?
*

O kam tu tuos bodzius rengsi????? g.gif Tavo kavalieriai juk jau nebe boduniai rolleyes.gif . Gal kokiu paslapciu turi mirksiukas.gif
jurgilas
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 04, 20:55)
yra jie internete?
*

As Klaipedoje Bige buvau. tongue.gif
jur12345
rytoj ir as begsiu i BIG'a bigsmile.gif
jurgilas
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 04, 20:55)
yra jie internete?
*

Perziurejau, ju nera internete. Piesinukas per visa bodi, bet ne bamses kolekcija. Kazkokie vaiduokliukai, nepamenu tiksliai. doh.gif
Cia ne is tu, kur 3 imi uz 2 moki.
erikiuxxx
QUOTE(lairam @ 2011 04 04, 19:41)
O kam tu tuos bodzius rengsi?????  g.gif  Tavo kavalieriai juk jau nebe boduniai  rolleyes.gif . Gal kokiu paslapciu turi  mirksiukas.gif
*

biggrin.gif
mes dar nesiojam bodzius smile.gif
bet siaip visada pusbroliui perkam jai ka gero pamatom smile.gif
Varinija
QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 20:35)
Erikiuxxx, tavo vaikinas tikrai wub.gif labai fainos fotkes, ta pirmoji man tiesiog wub.gif  wub.gif  wub.gif , o rubeliai irgi wub.gif siaip as labai nemegstu su kaukolem rubeliu, bet tas komplektukas  wub.gif  wub.gif
ai ta maikyte su masinytem supperine, ir as noriuuuu blush2.gif  bigsmile.gif
*

O man tai labai patinka berniukiski rubeliai su kaukolem,ypac Lindex buna labai smagus,grazus modeliukai. wub.gif wub.gif

Toji raudona bliuskute su juodom kaukolem tai rodos buvo OXOX,o ne Lindex (nors gal tokios pat dar buvo ir Lindex asortimente,tik gal nespejau ,,uzmatyti" g.gif ),o su masinelem lindexine,nors viens prie vieno tokias dar Mee Too turi. mirksiukas.gif
agpa
vakar sereikiskese pamaciau berniuksti trikotazine kepure su stinky bigsmile.gif isnarsiau neta ieskodama tokios, niekaip neradau schmoll.gif gal cia ne siu metu kolekcija? gal zinot?!
panasaus tipo kaip si, tik virsus nesmaileja.. tampraus trikotazo.
user posted image
RutRut
mamytė Simpson tokią pardavinėjo, paieškokit berniukų pardavimo temoj
jurgilas
user posted image
Stai tokio tipo bodziuku radau Lindexe, su masinytem 17 Lt. su debeseliais 21 Lt.
Su piesinukais - libdukais buvo tik mazi dydziai, berniukiski. Mergaitisku buvo 92 cm. su piesinuku lipduku ant priekio.
Bliuskuciu yra po 23 Lt. gana nemazas pasirinkimas, maciau ir is bamses buvo.
user posted image
Tokiu kelnyciu nukainuotu buvo iki 80 cm. (kainos nepaziurejau)
Pyzamu bovo du vienetai uz 35 Lt.
indra*
pagaliau ir i Kauna atejo svente thumbup.gif . vaziavau vakar vakare i lindexa, jau nieko nsitikejau, bet ziuriu, lentynosl luzta nuo 80-86 dydziu, tai kai puoliau glebiai as juos rinkt bigsmile.gif. paskui, truputi atvesau ir pakabinau atgal, ko nereikia hihihi.gif. ir dickei timpuciu, tuniku pririebiau, tokiu paprastu, bet i darzeli labai gerai, kai po dienos jau plaut reikia, tai tik lindex'ai toki devejimasi gali atlaikyti biggrin.gif
IndresS
Taip zinociau, kad vasara vesesne bus, tai turbut dar eiciau pirkt ax.gif Bet jei tokia kaip pernai, tai lindexai turbut spintoj pragules doh.gif
lineva
QUOTE(IndresS @ 2011 04 07, 09:32)
Taip zinociau, kad vasara vesesne bus, tai turbut dar eiciau pirkt  ax.gif  Bet jei tokia kaip pernai, tai lindexai turbut spintoj pragules doh.gif
*

kodel g.gif ar todel, kad dabar parduodami rubeliai yra saltesniam sezonui g.gif juk lindexu yra ir vasariniu wub.gif nerealiu wub.gif
indra*
QUOTE(lineva @ 2011 04 07, 10:30)
kodel g.gif ar todel, kad dabar parduodami rubeliai yra saltesniam sezonui g.gif juk lindexu yra ir vasariniu wub.gif nerealiu wub.gif
*

tai gi norisi nuolaidom pasinaudot biggrin.gif
as tai naujos kolekcijos net nedrisau pasiziuret, kad ko neuzsimanyciau is anksto nusipirkt. nes graziu lindexu buvo-yar-ir bus, o nauju vis noresis ir noresis lotuliukas.gif
lineva
QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 13:11)
tai gi norisi nuolaidom pasinaudot biggrin.gif
as tai naujos kolekcijos net nedrisau pasiziuret, kad ko neuzsimanyciau is anksto nusipirkt. nes graziu lindexu buvo-yar-ir bus, o nauju vis noresis ir noresis  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
IndresS
QUOTE(lineva @ 2011 04 07, 09:30)
*

Aga, yra graziu, ir dar comming soon graziu maciau smile.gif As tik del trikotazo storio abejoju, nes vasara rengdavau daug plonesniais-skystesniais tokiais drabuzeliais. Nors, gal ir lindexa jei didoka aprengt tai nekais g.gif Nesu dar ciupinejus plonyciu vasariniu lindexiuku, va kas yra biggrin.gif
O del nuolaidu - tai baigsis vienos, prasides kitos, kaip visur irnesakyk.gif
Beponika
Toki klausimeli turiu tom, kurios siom dienom buvo parduotuveje, ar bodziuku trumpom rankovem yra didesnis pasirinkimas negu internetinej parduotuvej ar toks pats? 4u.gif
jur12345
Klaipedos BiG'e is vis nera trumpom rankovem, buvo tik vienas Bamse ir tai mergaitem, o berniukam is vis jokiu nebuvo, cia as uzvakar buvau.
indra*
QUOTE(agpa @ 2011 04 05, 15:19)
vakar sereikiskese pamaciau berniuksti trikotazine kepure su stinky bigsmile.gif isnarsiau neta ieskodama tokios, niekaip neradau schmoll.gif gal cia ne siu metu kolekcija? gal zinot?!
panasaus tipo kaip si, tik virsus nesmaileja.. tampraus trikotazo.
user posted image
*

siandien tokia pardavineja 46-48 viena mamyte berniuku lindex'uos wink.gif
bet ir parduotuvej, bent jua Kaune, ju yra 4u.gif
user posted image
RutRut
mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e g.gif nes jau kelintą kartą perku be pamatavimo ir kažkas ne taip.. pirmą kartą galvojau gal etiketės sumaišytos, bet ir vėl.. va prieš dvi savaites pirkau 46-48 dydžio, tai maniškės 44 galvai pats tas
IndresS
Nu, mamukai, SALE SALE SALE lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(bent jau psl. taip parasyta wink.gif
erikiuxxx
QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 23:18)
user posted image
*

man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma..
nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskata ir graziai apglustu galvyte,nespaustu
QUOTE(RutRut @ 2011 04 08, 11:00)
mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e g.gif  nes jau kelintą kartą perku be pamatavimo ir kažkas ne taip.. pirmą kartą galvojau gal etiketės sumaišytos, bet ir vėl.. va prieš dvi savaites pirkau 46-48 dydžio, tai maniškės 44 galvai pats tas
*

g.gif kad keistas medziaga tu kepuriu,tikriausiai del to,paciupinejau ir padejau atgal...
nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 23:18)
user posted image
*

man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma..
nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskta ir graziai apglustu galvyte,nespaustu
QUOTE(RutRut @ 2011 04 08, 11:00)
mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e g.gif  nes jau kelintą kartą perku be pamatavimo ir kažkas ne taip.. pirmą kartą galvojau gal etiketės sumaišytos, bet ir vėl.. va prieš dvi savaites pirkau 46-48 dydžio, tai maniškės 44 galvai pats tas
*

g.gif kad keistas medziaga tu kepuriu,tikriausiai del to,paciupinejau ir padejau atgal...
jur12345
Ta kepure ir as vaikui matavau, tai kazkaip irgi labai aptempta buvo, nu gal ir nieko - ausys pasleptos, bet kazkokia ilga labai ir visai negraziai atrode schmoll.gif .

O del nuolaidu, tai buvau siandien Akropoli, nuolaidos moteriskiems rubams ir siek tiek didesniems vaikams, o maziukams iki 86 tai kaip ir visuomet yra atskiras skyrelis su nukainotais rubeliais ir tiek. Tiesa, uzveze bodziuku trumpom rankovem, tu 3 uz 2, tai medvilne plonesne uz ilgom rankovem, bet aisku pasirinkimas dar menkas.
Luna888
Mums irgi patinka Lindex rūbeliai,tik kažkaip jau didesniem vaikučiams biškuti nebe tokie gražūs(virš 86ūgio)Beje mamytės ,gal kas turit pižamytes 86dydžio,ar dydžiai atitinka? turiu omenyje pižamytes kaip šliaužtukai tik be pėdučiu. smile.gif
dėkui.
*Ricco*
Man nesiseka su lindex internetine parduotuve. Kadangi vistik nusprendžiau, kad reikia pavasarinės striukytės, o dydžių buvo tik internete, galvojau dar pasinaudosiu tais 25 proc, uzsisakiau. Na, paskui padariau dar vieną užsakymą bodžiukų trumpom rankovėm 3/2 kainą -25 proc, nes ten vėl gi didžiausias dydžių pasirinkimas. Ir ką, gaunu būtent bodžių du patvirtinimo laiškus tuo pačiu numeriu, ir žinoma, man nuskaičiuota du kartus nuo kortelės. Parašiau 2 laiškus jokio atsakymo, vyras skambino net nurodytu telefonu į Suomiją, ten niekaip negali sujungti su reikiammu asmeniu, pralaukė 20 min doh.gif Dabar laukiu, kada atveš prekes į parduotuvę , jeigu atveš tiek, kiek nuskaičiavo, tai ok, galiu grąžinti. O jeigu tik vieną, ką man tada daryti? Nes atsiuntė tik vienodus order confirmation numerius unsure.gif
RutRut
Kaune nemaži stendai su nuolaidomis, bet aišku kai pradedi ieškot konkrečiai, tai ne tiek jau ir daug visko, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo ax.gif bet šiaip galėtų dažniau tokių nuolaidų pametėt, negi jiem gaila rolleyes.gif
ginta1979
QUOTE(RutRut @ 2011 04 10, 15:55)
Kaune nemaži stendai su nuolaidomis, bet aišku kai pradedi ieškot konkrečiai, tai ne tiek jau ir daug visko, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo ax.gif  bet šiaip galėtų dažniau tokių nuolaidų pametėt, negi jiem gaila rolleyes.gif
*

O 86 dydzio yra nuolaidu Mole?
-Alice-
QUOTE(Luna888 @ 2011 04 09, 13:44)
Mums irgi patinka Lindex rūbeliai,tik kažkaip jau didesniem vaikučiams biškuti nebe tokie gražūs(virš 86ūgio)Beje mamytės ,gal kas turit pižamytes 86dydžio,ar dydžiai atitinka? turiu omenyje pižamytes kaip šliaužtukai tik be pėdučiu. smile.gif
dėkui.
*

mes turim 86 dydžio pižamyčių be pėdučių. Mūsų ūgis dabar 83 cm. ir liemuo toks "prailgintas", tai pižamytės kaip tik g.gif
indra*
QUOTE(ginta1979 @ 2011 04 10, 16:37)
O 86 dydzio yra nuolaidu Mole?
*

kadangi ispardavimas nuo praeito savaitgalio, tai abejoju biggrin.gif treciadieni dar buvo 86d. kelnyciu, bodziu, pizamyciu... dzemperiu jau nebegavau schmoll.gif
ginta1979
QUOTE(indra* @ 2011 04 10, 17:57)
kadangi ispardavimas nuo praeito savaitgalio, tai abejoju biggrin.gif treciadieni dar buvo 86d. kelnyciu, bodziu, pizamyciu... dzemperiu jau nebegavau  schmoll.gif
*

Kaip mes paržiopsojom. doh.gif
RutRut
na šio bei to tai dar vakar buvo, pižamyčių tik nelabai ir komplektuką iš atskirų dalykų suderinti sunkoka 4u.gif
3lena
mergickos, o uzsisakinejant internetu, privaloma iskart apmoketi uz prekes (jei atsiimsi parduotuvej), ar galima parduotuvej susimoketi? Jei reikia is anksto, itariu reik turet kreditine kortele? Jei galima tik kreditine susimoket, tai gal kas man galetu pagelbet, as pervesciau pinigiukus, reiktu uzsakyt ir apmoket is kreditines (del atlygio susitartume)?
-Alice-
QUOTE(3lena @ 2011 04 13, 21:27)
mergickos, o uzsisakinejant internetu, privaloma iskart apmoketi uz prekes (jei atsiimsi parduotuvej), ar galima parduotuvej susimoketi? Jei reikia is anksto, itariu reik turet kreditine kortele? Jei galima tik kreditine susimoket, tai gal kas man galetu pagelbet, as pervesciau pinigiukus, reiktu uzsakyt ir apmoket is kreditines (del atlygio susitartume)?
*

taip, privaloma iškart susimokėti už prekes 4u.gif
Pasidarykite kreditinę, matau, kad dar mažiukai esat, tai gal dar ne vieną kartą lindexe internetu pirksitės 4u.gif
Beponika
Merginos, ar buna Lindex'e vasariskiu sortuku ir kombinezonu/sortuku? Jeigu taip, kada mazdaug turetu pasirodyt prekyboje? 4u.gif
agpa
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 08, 15:44)
nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskata ir graziai apglustu galvyte,nespaustu
*

na va, persigalvojau as doh.gif
palauksiu kokiu vasariniu, gal bus minkstesnio trikotazo biggrin.gif

tai ka, ryt % lindexe?! bigsmile.gif
beje, gal kuri jau turite tokia striukyte?
user posted image
domina kaip su dydziais? manajam reiktu 80, bet ju yra tik nuo 86.. jauc, baisiai skes g.gif
indra*
QUOTE(agpa @ 2011 04 19, 10:39)
palauksiu kokiu vasariniu, gal bus minkstesnio trikotazo biggrin.gif

tai ka, ryt % lindexe?! bigsmile.gif

o as kaip tik vakar nusipirkau ta su kepuryte su stinkiuku (nes Panevezy raau su nuolaida thumbup.gif). labai tinka mano maziukui ir kepuryte man labai faina, ir minksta ax.gif

ot velnias, vakar apsipirkom doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.