man niekaip neatsiuncia tu nuolaidiniu kuponu, gal kuri mamyte galetu persiusti
siunciau vienai mamytei,bet negavo
idesiu tada i tema, va sita atsispausdinkite ![]() LINEVA,bet grozis tavo mazylio
ai kaip gražiai čia giriatės, einam ir mes fotografuotis
Modeliukai pasakiski
dar kelios
bliuskyte ![]() dzinsai ![]() bliuskyte ![]() striuke ir kelnes sita striuke tai liuksine, gaila jau mazoka darosi ![]() bliuskyte ir kelnes
Erikiuxxx, tavo vaikinas tikrai
ai ta maikyte su masinytem supperine, ir as noriuuuu QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 19:35) Erikiuxxx, tavo vaikinas tikrai ai ta maikyte su masinytem supperine, ir as noriuuuu aciuks aha ta maikyte tai liuks atrodo
o kur fotkės, kodėl išėmėt? aš irgi noriu pažiūrėti modeliukus
Sveikos
mes katik is Lindex parduotuves. Kam reikia bodziuku spalvotu bekit. Yra visu dydziu iki 86 cm. Labai grazus, net seile nutyso, tik kad mes jau dideli. Nupirkau savo vyrukams bliuzonus, tik truputi nuvyle pasirinkimas. Noretusi daugiau spalvu. Nuo 128 cm. rubeliai paugliski, o mano vyrukas, visai dar vaikas. Bet bodziukai tai QUOTE(jurgilas @ 2011 04 04, 17:39) Sveikos mes katik is Lindex parduotuves. Kam reikia bodziuku spalvotu bekit. Yra visu dydziu iki 86 cm. Labai grazus, net seile nutyso, tik kad mes jau dideli. Nupirkau savo vyrukams bliuzonus, tik truputi nuvyle pasirinkimas. Noretusi daugiau spalvu. Nuo 128 cm. rubeliai paugliski, o mano vyrukas, visai dar vaikas. Bet bodziukai tai kokiam cia lindexe?ir kas per bodziai yra jie internete?
rytoj ir as begsiu i BIG'a
QUOTE(lineva @ 2011 04 02, 20:35) Erikiuxxx, tavo vaikinas tikrai ai ta maikyte su masinytem supperine, ir as noriuuuu O man tai labai patinka berniukiski rubeliai su kaukolem,ypac Lindex buna labai smagus,grazus modeliukai. Toji raudona bliuskute su juodom kaukolem tai rodos buvo OXOX,o ne Lindex (nors gal tokios pat dar buvo ir Lindex asortimente,tik gal nespejau ,,uzmatyti"
vakar sereikiskese pamaciau berniuksti trikotazine kepure su stinky
panasaus tipo kaip si, tik virsus nesmaileja.. tampraus trikotazo.
mamytė Simpson tokią pardavinėjo, paieškokit berniukų pardavimo temoj
![]() Stai tokio tipo bodziuku radau Lindexe, su masinytem 17 Lt. su debeseliais 21 Lt. Su piesinukais - libdukais buvo tik mazi dydziai, berniukiski. Mergaitisku buvo 92 cm. su piesinuku lipduku ant priekio. Bliuskuciu yra po 23 Lt. gana nemazas pasirinkimas, maciau ir is bamses buvo. ![]() Tokiu kelnyciu nukainuotu buvo iki 80 cm. (kainos nepaziurejau) Pyzamu bovo du vienetai uz 35 Lt.
pagaliau ir i Kauna atejo svente
Taip zinociau, kad vasara vesesne bus, tai turbut dar eiciau pirkt
QUOTE(lineva @ 2011 04 07, 10:30) kodel tai gi norisi nuolaidom pasinaudot as tai naujos kolekcijos net nedrisau pasiziuret, kad ko neuzsimanyciau is anksto nusipirkt. nes graziu lindexu buvo-yar-ir bus, o nauju vis noresis ir noresis QUOTE(lineva @ 2011 04 07, 09:30) kodel Aga, yra graziu, ir dar comming soon graziu maciau O del nuolaidu - tai baigsis vienos, prasides kitos, kaip visur
Toki klausimeli turiu tom, kurios siom dienom buvo parduotuveje, ar bodziuku trumpom rankovem yra didesnis pasirinkimas negu internetinej parduotuvej ar toks pats?
Klaipedos BiG'e is vis nera trumpom rankovem, buvo tik vienas Bamse ir tai mergaitem, o berniukam is vis jokiu nebuvo, cia as uzvakar buvau.
QUOTE(agpa @ 2011 04 05, 15:19) vakar sereikiskese pamaciau berniuksti trikotazine kepure su stinky panasaus tipo kaip si, tik virsus nesmaileja.. tampraus trikotazo. ![]() siandien tokia pardavineja 46-48 viena mamyte berniuku lindex'uos bet ir parduotuvej, bent jua Kaune, ju yra
mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e
Nu, mamukai, SALE SALE SALE
(bent jau psl. taip parasyta QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 23:18) siandien tokia pardavineja 46-48 viena mamyte berniuku lindex'uos bet ir parduotuvej, bent jua Kaune, ju yra ![]() man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma.. nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskata ir graziai apglustu galvyte,nespaustu QUOTE(RutRut @ 2011 04 08, 11:00) mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu Papildyta: QUOTE(indra* @ 2011 04 07, 23:18) siandien tokia pardavineja 46-48 viena mamyte berniuku lindex'uos bet ir parduotuvej, bent jua Kaune, ju yra ![]() man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma.. nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskta ir graziai apglustu galvyte,nespaustu QUOTE(RutRut @ 2011 04 08, 11:00) mamos, o neteko jums pastebėt, kad trikotažinės kepurės lyg ir pamažintos lindex'e nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu
Ta kepure ir as vaikui matavau, tai kazkaip irgi labai aptempta buvo, nu gal ir nieko - ausys pasleptos, bet kazkokia ilga labai ir visai negraziai atrode
O del nuolaidu, tai buvau siandien Akropoli, nuolaidos moteriskiems rubams ir siek tiek didesniems vaikams, o maziukams iki 86 tai kaip ir visuomet yra atskiras skyrelis su nukainotais rubeliais ir tiek. Tiesa, uzveze bodziuku trumpom rankovem, tu 3 uz 2, tai medvilne plonesne uz ilgom rankovem, bet aisku pasirinkimas dar menkas.
Mums irgi patinka Lindex rūbeliai,tik kažkaip jau didesniem vaikučiams biškuti nebe tokie gražūs(virš 86ūgio)Beje mamytės ,gal kas turit pižamytes 86dydžio,ar dydžiai atitinka? turiu omenyje pižamytes kaip šliaužtukai tik be pėdučiu.
dėkui.
Man nesiseka su lindex internetine parduotuve. Kadangi vistik nusprendžiau, kad reikia pavasarinės striukytės, o dydžių buvo tik internete, galvojau dar pasinaudosiu tais 25 proc, uzsisakiau. Na, paskui padariau dar vieną užsakymą bodžiukų trumpom rankovėm 3/2 kainą -25 proc, nes ten vėl gi didžiausias dydžių pasirinkimas. Ir ką, gaunu būtent bodžių du patvirtinimo laiškus tuo pačiu numeriu, ir žinoma, man nuskaičiuota du kartus nuo kortelės. Parašiau 2 laiškus jokio atsakymo, vyras skambino net nurodytu telefonu į Suomiją, ten niekaip negali sujungti su reikiammu asmeniu, pralaukė 20 min
Kaune nemaži stendai su nuolaidomis, bet aišku kai pradedi ieškot konkrečiai, tai ne tiek jau ir daug visko, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo
QUOTE(Luna888 @ 2011 04 09, 13:44) Mums irgi patinka Lindex rūbeliai,tik kažkaip jau didesniem vaikučiams biškuti nebe tokie gražūs(virš 86ūgio)Beje mamytės ,gal kas turit pižamytes 86dydžio,ar dydžiai atitinka? turiu omenyje pižamytes kaip šliaužtukai tik be pėdučiu. dėkui. mes turim 86 dydžio pižamyčių be pėdučių. Mūsų ūgis dabar 83 cm. ir liemuo toks "prailgintas", tai pižamytės kaip tik
na šio bei to tai dar vakar buvo, pižamyčių tik nelabai ir komplektuką iš atskirų dalykų suderinti sunkoka
mergickos, o uzsisakinejant internetu, privaloma iskart apmoketi uz prekes (jei atsiimsi parduotuvej), ar galima parduotuvej susimoketi? Jei reikia is anksto, itariu reik turet kreditine kortele? Jei galima tik kreditine susimoket, tai gal kas man galetu pagelbet, as pervesciau pinigiukus, reiktu uzsakyt ir apmoket is kreditines (del atlygio susitartume)?
QUOTE(3lena @ 2011 04 13, 21:27) mergickos, o uzsisakinejant internetu, privaloma iskart apmoketi uz prekes (jei atsiimsi parduotuvej), ar galima parduotuvej susimoketi? Jei reikia is anksto, itariu reik turet kreditine kortele? Jei galima tik kreditine susimoket, tai gal kas man galetu pagelbet, as pervesciau pinigiukus, reiktu uzsakyt ir apmoket is kreditines (del atlygio susitartume)? taip, privaloma iškart susimokėti už prekes Pasidarykite kreditinę, matau, kad dar mažiukai esat, tai gal dar ne vieną kartą lindexe internetu pirksitės
Merginos, ar buna Lindex'e vasariskiu sortuku ir kombinezonu/sortuku? Jeigu taip, kada mazdaug turetu pasirodyt prekyboje?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 04 08, 15:44) man nepatiko sita visai, kazkokia keista medziaga jos ,visiskai netampri ..tokia dviguma.. nu nepatiko visai,norisi vaikui tampresnes,kad butu minskata ir graziai apglustu galvyte,nespaustu nesitampo ,tai reiktu imti daug dydesni dydi,kad vaikui butu patogu na va, persigalvojau as palauksiu kokiu vasariniu, gal bus minkstesnio trikotazo tai ka, ryt % lindexe?! beje, gal kuri jau turite tokia striukyte? ![]() domina kaip su dydziais? manajam reiktu 80, bet ju yra tik nuo 86.. jauc, baisiai skes QUOTE(agpa @ 2011 04 19, 10:39) palauksiu kokiu vasariniu, gal bus minkstesnio trikotazo tai ka, ryt % lindexe?! o as kaip tik vakar nusipirkau ta su kepuryte su stinkiuku (nes Panevezy raau su nuolaida ot velnias, vakar apsipirkom |