Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LINDEX
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
eulogijax
sveikos mamytes
anerita*
QUOTE(Dangiuks @ 2010 08 06, 20:59)

4u.gif
DEKUI
anerita*
Lindeks derinukas wub.gif
user posted image
Aprile
Sveikos mergaitės mane domina ar teko Jum matyti Lindexe tokius džinsiukus g.gif šeip on line tiek gražių rubukų,parduotuvėje aš tiek nemačiau verysad.gif Kauno Mole unsure.gif
user posted image user posted image
Labai daili dukružė anerita* wub.gif
siuzi...
QUOTE(Aprile @ 2010 08 09, 13:39)
Sveikos mergaitės mane domina ar teko Jum matyti Lindexe tokius džinsiukus g.gif  šeip on line tiek gražių rubukų,parduotuvėje aš tiek nemačiau verysad.gif Kauno Mole unsure.gif

*

siandien apsiprekinome LINDEX Akropolyje siauliuose, thumbup.gif tai tikrai nemazai dzinsiuku maciau ir nusipirkom akcija kaip tik buvo po 39lt
maciau tikrai panasiu buvo i jusu dzinsiuku foto 4u.gif
ditė3
Sveikutės smile.gif .Ir aš prisiekusi Lindex gerbėja . tongue.gif
Semile
kazi ar yra kokiu Vilniaus lindexse nuolaidų g.gif
dailima
dabar yra akcija "Atgal į mokyklą" džinsiukai kainavę 69, dabar 39, marškinęliai po 29, vietoj 39 ir 49. Na nęra tokių nuolaidų kaip per išpardavimą, bet kai ka įsigyti galima mirksiukas.gif
Aš norėjau dar džinsų tų su guma, tai Oze likę tik maži dydžiai verysad.gif
erikiuxxx
QUOTE(Semile @ 2010 08 14, 20:19)
kazi ar yra kokiu Vilniaus lindexse nuolaidų g.gif
*

nuolaidu visada yra,tik dazniausiai maziem ir nesezono prekem 4u.gif
still_magic
sveikos mamytes,
gal zinot kada lindexe bus rudenine kolekcija?nes inete jau tiek graziu rubuku yra, o pardese dar tiek tikrai nera..ypac maziukams
Arnytė
Lindex prekės ir man superinės,labai gražios.Turime daug rūbelių ir džinsiukus tokius kaip Erikiuxx nusipirko,gražūs ir labai patogūs
muminukas
kažin jau ir LT yra žieminių kombinezonų atvežta? g.gif nenoriu laukti nuolaidų, kad galėtume ir dydį , ir spalvą pasirinkti ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(muminukas @ 2010 08 23, 19:23)
kažin jau ir LT yra žieminių kombinezonų atvežta?  g.gif nenoriu laukti nuolaidų, kad galėtume ir dydį , ir spalvą pasirinkti  ax.gif
*

buvau penkatdieni,tai dar nebuvo ax.gif
muminukas
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 23, 22:25)
buvau penkatdieni,tai dar nebuvo ax.gif
*

aciuks.gif nes švedų shop on line jau lyg ir rodo (gal ten ir rudeniniai, švediškai nemoku).

Arnytė
Vakar Kauno LINDEXE buvau dar nieko žiemiško nėra
Laimuska
Na aš jau prieš savaitėlę Lindexe šiltus kombinezoniukus mačiau (Oze ir akropolyje).
Peliuko medžiagytės (tamsiai margi) 79 Lt, o tokie rusvi languoti (medvilne berods) 89 Lt.
Ketė
Man taip pat patinka Lindex kainos ir kokybes santykis. Nemazai nupirkom jau kraiteliui drabuziuku. Manau ir ateityje is cia pirksim.
erikiuxxx
QUOTE(Ketė @ 2010 08 25, 08:11)
Man taip pat patinka Lindex kainos ir kokybes santykis. Nemazai nupirkom jau kraiteliui drabuziuku. Manau ir ateityje is cia pirksim.
*

maziukam tai is vis pasirinkimas superinis wub.gif o dar ir nuolaidu kiek buna wub.gif
muminukas
vakar buvau, yra dar tik rudeniniai. gal kuri esate turėjusi rudenines tas lietaus kelnes? lengvai valosi? galvoju, nupirkti vaikui (gal reikėjo vakar jau ir pirkti).
erikiuxxx
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 07:43)
vakar buvau, yra dar tik rudeniniai. gal kuri esate turėjusi rudenines tas lietaus kelnes? lengvai valosi? galvoju, nupirkti vaikui (gal reikėjo vakar jau ir pirkti).
*

neturejau,bet girdejau,kad labai fainos ypac tos su petneselem smile.gif
norejau isbandyti,bet kazkaip netiketai reima lietaus kostiuma isigyjom
linausius
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 05:43)
*

me turim ir labai patenkinti esam thumbup.gif
Rucelie
vakar Kaune Molo Lindexe ieškojau sūnui tų džinsiukų su guminiu juosmeniu ir neradau...buvo tik vieni su raištuku sutraukiamu juosmeniu, mums labai aktualu nes mano kūdenukui viskas krenta, smunka. tai tik tuos ir nusipirkom, o kitokių man pardavėja aiškino kad ir neturėjo doh.gif g.gif o būtume mielai pirkę už 39 lt jei būtume radę...
muminukas
QUOTE(linausius @ 2010 08 26, 09:01)
me turim ir labai patenkinti esam thumbup.gif
*

lengvai valosi? nes šiaip kasdien į darželį švarių kelnių reikia, kai rudenį į lauką eina doh.gif pagalvojau, kad pigiau tokias vienerias nupirkti.

Ruciele, mes irgi vakar Kaune tų džinsiukų žiūrėjom, nebuvo schmoll.gif iš viso kažkap ten gal perstatya viskas, neradau ir muminukų kolekcijos g.gif
linausius
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 07:22)
lengvai valosi? nes šiaip kasdien į darželį švarių kelnių reikia, kai rudenį į lauką eina  doh.gif pagalvojau, kad pigiau tokias vienerias nupirkti.
*

drinks_cheers.gif mes pavasari ir i darza ir siaip i lauka,pavalydavau,gal tik karta i savaite skalbdavau,dar ir siam rudeniui tiks thumbup.gif ,o butume jau ne vienas kelnes taip "sudroze" unsure.gif
Arnytė
O kokios čia tos kelnytės? kaip supratau neperšlampamos ir rudeniui taip?
linausius
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 26, 16:58)
O kokios čia tos kelnytės? kaip supratau neperšlampamos ir rudeniui taip?
*

mes tokias turim
http://www.lindex.com/se/Product/Product.a...;111370;1357363
ir dar tokias,cia siltesnes
http://www.lindex.com/se/Product/Product.a...;111370;1357363
dailima
QUOTE(muminukas @ 2010 08 26, 08:43)
*

Man irgi įdomu kas čia per kelnės. Ai va matau nuorodas. Ne į temą, bet tokio tipo mačiau PC Ozas, Prismoj praeitą sezoną.
3xmamytė
QUOTE(linausius @ 2010 08 26, 21:08)

Aš į jas vis pasižiūriu, bet mane atbaido mintis, kad vaikas po jomis šunta, nes jos tokios, kaip cerata. Ar aš klystu?
Arnytė
Nu ir aš į jas vis užmesdavbau akį bet kažkaip nesusimąsčiau,kad reikalingos.o kai į darželį eis tai išsiterlins iki ausų.Gal reiks įsigyti ir mums tokias g.gif tik galvoju ar neprakaituos su jomis
muminukas
QUOTE(dailima @ 2010 08 26, 21:23)
Man irgi įdomu kas čia per kelnės. Ai va matau nuorodas. Ne į temą, bet tokio tipo mačiau PC Ozas, Prismoj praeitą sezoną.
*

Kaune nėra prismos, o šiaip dar ir sepalloj gali būti.

QUOTE(3xmamytė @ 2010 08 26, 21:24)
Aš į jas vis pasižiūriu, bet mane atbaido mintis, kad vaikas po jomis šunta, nes jos tokios, kaip cerata. Ar aš klystu?
*

mes žieminį kombi turėjome, tai nešuto. o po šitomis neturėtų - juk skandinavai g.gif

QUOTE(Arnytė @ 2010 08 27, 11:57)
Nu ir aš į jas vis užmesdavbau akį bet kažkaip nesusimąsčiau,kad reikalingos.o kai į darželį eis tai išsiterlins iki ausų.Gal reiks įsigyti ir mums tokias  g.gif tik galvoju ar neprakaituos su jomis
*

juk tik lauke su jomis bus, ne viduje. nes paskaičiavus, mums savaitei rudenį reikdavo 6 kelnių į lauką (kasdien keisdavome, nes iš lauko purvinas grįždavo) + dar kelnių grupėje. o kai su paprastomis lauke, tai ir dar pėdkelnės būvdavo peršlapdavo. tai kažkaip manau, kad reikia išbandyti.
Arnytė
Muminuk,stinku su jumis 4u.gif tikrai teks išbandyti
Velma
Nupirkau ir as siandien tas neperslampamas kelnes kaip tik su nuolaida Kauno Mole buvo,tik dar greit neisbandysiu nes maniskis 110,o ten 116,bet kai uz tokia kaina tai ateiciai bus mirksiukas.gif
rapoja
Kuri mergaitė užsakinėja iš čia http://www.lindex.com/se/shop/klader-och-mode/ ?Kaip kainą galutinę sužinoti?Parduotuvėse perku-man labai faini rūbukai thumbup.gif o siunčiantis turbūt pigiau gaunasi g.gif 4u.gif
rapoja
4u.gif
kuuzia
QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 08:00)
Kuri mergaitė užsakinėja iš čia http://www.lindex.com/se/shop/klader-och-mode/ ?Kaip kainą galutinę sužinoti?Parduotuvėse perku-man labai faini rūbukai thumbup.gif o siunčiantis turbūt pigiau gaunasi  g.gif  4u.gif
*

Tai, kad kainos lygiai tokios pat kaip LT sad.gif
erikiuxxx
aha kainos tos pacios gaunasi drinks_cheers.gif

mes tai zadam po naujuju vaziuoti i Svedija,ten sako po nauju tokie ispardavimai,kad kokias bliuskytes vos 5lt kainuoja bigsmile.gif
Zachara
Mylimiausia mūsų parduotuvė wub.gif
Gal jau žieminių prekyčių atvežė, nematėt?
rapoja
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 12:57)
aha kainos tos pacios gaunasi  drinks_cheers.gif

mes tai zadam po naujuju vaziuoti i Svedija,ten sako po nauju tokie ispardavimai,kad kokias bliuskytes vos 5lt kainuoja  bigsmile.gif
*

prašom parvežti bigsmile.gif užsiprašau 4 m mergaitei 4u.gif mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(rapoja @ 2010 09 06, 16:03)
prašom parvežti  bigsmile.gif užsiprašau 4 m mergaitei  4u.gif  mirksiukas.gif
*

oki biggrin.gif
jai planai nepasikeis,tai labai noriu pati ir sali oamatyti ir pasisopinti rolleyes.gif
linausius
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 09:57)
mes tai zadam po naujuju vaziuoti i Svedija,ten sako po nauju tokie ispardavimai,kad kokias bliuskytes vos 5lt kainuoja  bigsmile.gif
*

As Sw gyvenu,tai isties thumbup.gif per ispardavimus buna.
Pingvinukas
QUOTE(Zachara @ 2010 09 06, 13:24)
*

Jau didesniems vaikams mačiau kombinezonų 4u.gif
muminukas
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 09 09, 15:45)
Jau didesniems vaikams mačiau kombinezonų  4u.gif
*

ir kombinezonų kelnių, ir striukių? ax.gif
Tekantisaule
Man irgi labai patinka Lindex rubeliai. thumbup.gif Puikiai nesiojasi, neblunka, netysta, medziagos geros kokybes. thumbup.gif
Reikes ir man kokia diena nulekti, paziureti, kas naujo ir kas gero Lindex'o naujienose. smile.gif
jurguca
QUOTE(Zachara @ 2010 09 06, 12:24)
Mylimiausia mūsų parduotuvė wub.gif
*

yra MOLE lindexe ir striukiu ir kelniu, siltu , neperslampamu, vakar buvau, maciau
Questa
pirstiniu taip pat, ir dar pedkelniu 2uz 1kaina 4u.gif
Rucelie
gal kas nors kur nors dar matė su akcija tų berniukiškų džinsiukų su reguliuojamu juosmenėliu kaip čia buvo foto įmesta? nupirkau sūnui, fantastiški buvo, kol neapsivertėm ir nesuvarėm kelienių cray.gif vaikas tiek pergyvena, pareiškė kad prašys Kalėdų senelio tokius pačius atnešti doh.gif mielai nupirkčiau dar porą, bet kaina be akcijos man jų didoka blush2.gif
castaneda
o Kune Lindex tik Mole yra g.gif
Aprile
QUOTE(kinderocka @ 2010 09 16, 08:21)
o Kune Lindex tik Mole yra  g.gif
*

Deja taip galetu akropolyje atidaryti doh.gif rolleyes.gif
Questa
gal bus naujajame pc centre, kuri stato prie Maximos pramones pr. g.gif man tas Molas nu jau toks nepatogus doh.gif
muminukas
QUOTE(Questa @ 2010 09 16, 09:53)
gal bus naujajame pc centre, kuri stato prie Maximos pramones pr. g.gif  man tas Molas nu jau toks nepatogus  doh.gif
*

ten banginis su prisma bus smile.gif
reik prisiruošti nuvažiuoti, mole kažkokios akcijos bus, lindexe taip pat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.