Galiu uzsakyti
jau radome gera zmoguti kuris uzsake
mamytės, jau šį šeštadienį akropoliuose JAMAM. Lindex vaikiškiems drabužėliams 25 proc. nuolaida
Vilnietes, gal kuri ant dienu buvote Lindexe Akropoly ar Gedimino 9? Uzmatete ten baltus marskinius? Neseniai kai buvau Oze tai buvo ju pilna ir internete, dabar kai prireike nebera
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 19, 10:22) na va, šiandien buvom. Ką galiu pasakyti, asortimentas labai skurdus. Trenigiukai, bodžiukai ir kelnytės dauguma šimtą kartų matytos ir išžiūrėtos žieminės ir pavasarinės. Buvo vasarinių maikučių, kelnyčių, bet niekas dėmesio nepatraukė. To margo marškinėlių asortimento, kur Lindex tinklapyje, nėra. Tik vienas kitas Bamse, bet nelabai patiko. Šiaip sau tokie... Nusipirkom tik smėlio spalvos linines kelnytes, kur kaip bridžiukai atsiraito
Sveikutes,
noriu paklaust, ar verti sitie dzinsiukai 50 Lt. Gal kas zino, kiek jie kainuoja parduotuveje? ![]() Aciu visom QUOTE(jurgilas @ 2011 05 24, 10:51) Sveikutes, noriu paklaust, ar verti sitie dzinsiukai 50 Lt. Gal kas zino, kiek jie kainuoja parduotuveje? ![]() Aciu visom Man tai labai jie grazus oi, pamaciau, kad yra kaina, reiskia nauji
mes tokius pirkom pavasary pardei tik musu galai nesuraukti mokejom 79lt
Aciu, as juos parduodu, nes mums parveze mazus. Grazinti nebegaliu
Tai toliau ramia galva pardavinesiu uz 50 Lt. Nes visi nori nupirk pigiau. Suprantu, kad isnesti is parduotuves ir kaina krinta per pus. Bet, kad as nieko nebenuperku grazaus savo karalaiciui uz puse kainos. QUOTE(lineva @ 2011 05 24, 10:09) Man tai labai jie grazus oi, pamaciau, kad yra kaina, reiskia nauji manau,kad pardotuveje jie kainuos virs 70lt tik jai tai mazas dydis iki 92,tai parduotuveje tiketina juos rasti nukainuotus o siaip tik atrodo kieto dzinso jie
Siandien Oze 25% vaikiskiems rubeliams
mes vakar nusiprikome languotus sortukus, tokie liuksiniai
As situos saviskiui paemiau http://www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx?id=14642729, nors turim tu marskinuku,bet labai jau mieli jie man QUOTE(linausius @ 2011 05 27, 11:25) As situos saviskiui paemiau http://www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx?id=14642729, nors turim tu marskinuku,bet labai jau mieli jie man faini,kazkaip gedimino 9 nemaciau ju Papildyta: situos pasiemiau o maziui paemiau siuos, cia is mergaiciu skiriaus,bet man tokie liuksiniai, tokio plonumo jie
maziukam labai daug tai nebuvo Mole,bet papirkau biski vistiek
QUOTE(linausius @ 2011 05 27, 12:25) As situos saviskiui paemiau http://www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx?id=14642729, nors turim tu marskinuku,bet labai jau mieli jie man QUOTE(...little mary... @ 2011 05 27, 15:31) Blogai,kad siuntimas is SW brangiau nei pati preke kainuoja,galeciau atsiust QUOTE(linausius @ 2011 05 27, 22:52) Blogai,kad siuntimas is SW brangiau nei pati preke kainuoja,galeciau atsiust kad nelabai aš naudoju tas kreditines reikėjo čia užrodyt, dabar jau būtinai užsireikė QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 27, 15:12) faini,kazkaip gedimino 9 nemaciau ju Papildyta: o maziui paemiau siuos, cia is mergaiciu skiriaus,bet man tokie liuksiniai, tokio plonumo jie ![]() Aš kaip tik šiandien žiūrinėjau šias žalias kelnytes, ir jūs savo berniukui nupirkot. Ir dabar galvoju ar tinka ta spalva berniukui? Jos tokios fainos, bet abejoju dėl spalvos QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 17:55) Aš kaip tik šiandien žiūrinėjau šias žalias kelnytes, ir jūs savo berniukui nupirkot. Ir dabar galvoju ar tinka ta spalva berniukui? Jos tokios fainos, bet abejoju dėl spalvos žinoma, kad žalios tinka Aš, tai labai laukiu, už mėnesio lėksim į SE, tada jau aš atsiimsiu QUOTE(lineva @ 2011 05 28, 17:57) žinoma, kad žalios tinka Aš, tai labai laukiu, už mėnesio lėksim į SE, tada jau aš atsiimsiu Ačiū QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 18:01) Ačiū Man tai grazi ir melyna, tikrai neturiu nieko pries ja, bet va, manajam labiau kitos spalvos tinka Buna taip, kad ir mergyciu nerengia rozine spalvyte, bet as kazkaip rengiu ja, nors daug , kas galvoja, kad banalu , bet man grazu manajai
Nupirkau tas žalias kelnytes ir galvoju, kad priminsiu, kad dar galioja nuolaida įvedus kodą LTE1111. Jos ir taip nukainuotos buvo iki 29 lt, panaudojus šį kodą sumokėjau 21,75 lt. Nepamirškit pasinaudoti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 19:33) Nupirkau tas žalias kelnytes ir galvoju, kad priminsiu, kad dar galioja nuolaida įvedus kodą LTE1111. Jos ir taip nukainuotos buvo iki 29 lt, panaudojus šį kodą sumokėjau 21,75 lt. Nepamirškit pasinaudoti Sveikutes, informuokit mane del to kodo. Ar parduotuveje, su juo galima atsiskaityt? Ar cia tik internetu, kiek procentu duoda nuolaida?
Siandien Lindexe, savo didziajam nupirkau maikutes 2 gavau beveik 50 % nuolaida.
Issirinkau preki uz 50 ir daugiau litu, uzpildziau anketa ir dave 25 Lt. nuolaida. Reikes nuvaziuot i kita Lindex parduotuve dar nupirkt sortus. Ieskosim, kad kainuotu virs 50 Lt. QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 17:55) Aš kaip tik šiandien žiūrinėjau šias žalias kelnytes, ir jūs savo berniukui nupirkot. Ir dabar galvoju ar tinka ta spalva berniukui? Jos tokios fainos, bet abejoju dėl spalvos tinka tinka aš, pvz, savo mergai nupirkau megztinuką žalią iš berniukių skyriaus, derinau prie tų džinsiukų berniukiškų, kuriuos viena mamytė perleido mums. Ir ką - atrodo šauniai QUOTE(jurgilas @ 2011 05 28, 21:34) Siandien Lindexe, savo didziajam nupirkau maikutes 2 gavau beveik 50 % nuolaida. Issirinkau preki uz 50 ir daugiau litu, uzpildziau anketa ir dave 25 Lt. nuolaida. Reikes nuvaziuot i kita Lindex parduotuve dar nupirkt sortus. Ieskosim, kad kainuotu virs 50 Lt. Kaip super, kuriame čia Lindex'e? QUOTE(Dangiuks @ 2011 05 28, 23:52) Lindex parduotuveje, prie kasos yra lapelei reikia juos uzpildyti ir gauni nuolaida 25 Lt. Vienam apsipirkimui, tik turi pirkti uz 50 Lt. ir daugiau. Vienoi parduotuvei nupirkau maikutes, kitoi zadu pirkti sortus. Jei su vyru vaziuosit, pirkinius padalinkit per puse ir abu uzpildysit. Cia visose parduotuvese.
tai kad iki 29d ir taip visi vaikiski rubeliai nukainuoti -25pr.
O gal žinote, iki kada šita 25 Lt nuolaida galioja?
Ir dar įdomu, ar pritaiko ją, net jei perki nukainuotus drabužius? Ir galioja gal ne vien vaikiškiems drabužiams... esu sau nusižiūrėjusi suknelę QUOTE(Dinelė2 @ 2011 05 27, 16:30) gera zinia kaunietems - nuo liepos Lindexas bus ir MEGOJ (tikiuosi, kad ne antis cia, nes kolkas jokios reklamos nemaciau, tik is statybos rangovu girdejau Papildyta: QUOTE(jurgilas @ 2011 05 28, 23:47) Kaune tikrai nera jokiu anketu, tik perkant uz 100Lt gauni pakvietima i boulinga QUOTE(indra* @ 2011 05 29, 13:40) gera zinia kaunietems - nuo liepos Lindexas bus ir MEGOJ (tikiuosi, kad ne antis cia, nes kolkas jokios reklamos nemaciau, tik is statybos rangovu girdejau Papildyta: Kaune tikrai nera jokiu anketu, tik perkant uz 100Lt gauni pakvietima i boulinga Tos anketos tiesiog padetos, pardavejos nereklamuoja, tiesiog pasiimkit uzpildykit ir paduokit. Tikrai pritaikys. Bande sakyti, kad ir taip nuolaida yra. Bet as pasakiau, kad man su anketa geresne nuolaida gaunasi. Maciau, kad nelabai patiko, bet pritaike. Ten neparasyta, kad tik vaikiskiems rubams. Turetu taikyti nuolaida visiems rubams. verta pasinaudot. QUOTE(jurgilas @ 2011 05 28, 23:47) Lindex parduotuveje, prie kasos yra lapelei reikia juos uzpildyti ir gauni nuolaida 25 Lt. Vienam apsipirkimui, tik turi pirkti uz 50 Lt. ir daugiau. Vienoi parduotuvei nupirkau maikutes, kitoi zadu pirkti sortus. Jei su vyru vaziuosit, pirkinius padalinkit per puse ir abu uzpildysit. Cia visose parduotuvese.
Bet cia tikrai liuksine nuolaidele
QUOTE(jurgilas @ 2011 05 29, 12:52) Tos anketos tiesiog padetos, pardavejos nereklamuoja, tiesiog pasiimkit uzpildykit ir paduokit. Tikrai pritaikys. Bande sakyti, kad ir taip nuolaida yra. Bet as pasakiau, kad man su anketa geresne nuolaida gaunasi. Maciau, kad nelabai patiko, bet pritaike. Ten neparasyta, kad tik vaikiskiems rubams. Turetu taikyti nuolaida visiems rubams. verta pasinaudot. o man sian G9 pasake kad galioja nenukainuotoms prekems tik
mamytės, kas pirkot mažiesiems kelnytes dryžuotas iš skyriaus 2 už 3 kainą, gal turit pastebėjimų kaip jos dėvisi? pirkau per Velykas dvejas, skirtingų spalvų, aunu ir vienas ir kitas vienodai, skalbiu daug - rožinės susiskalbė, susibumbuliavo, o juodos kaip naujos
QUOTE(RutRut @ 2011 05 30, 22:39) mamytės, kas pirkot mažiesiems kelnytes dryžuotas iš skyriaus 2 už 3 kainą, gal turit pastebėjimų kaip jos dėvisi? pirkau per Velykas dvejas, skirtingų spalvų, aunu ir vienas ir kitas vienodai, skalbiu daug - rožinės susiskalbė, susibumbuliavo, o juodos kaip naujos As kelnytes turejau tik rudas ir pilkas. Pilkos liko kaip naujos, rudu spalvyte nubluko. Turim bliuskute, kuria pirkom jau deveta Bet ne visi. Kad ir kaip butu gaila.
megoje tikrai lindex parduotuve bus
G9 pati pardaveja pasiule anketa uzpildyt, kad % padaryt galetu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|