Naujas.vardas
2010 02 04, 14:25
Sveikos mamytes,
Noreciau pakviesti Jus pasidalinti savo patirtimi, kur isigyti isskirtinai graziu ir kokybisku drabuziu vaikams Lietuvoje. O gal geriausia tai daryti uzsienyje? Kur? Kas ten idomaus? Na, tarkim, yra Vilniuje, Uzupyje tokiu drabuziu parduotuvyte "Pipiripi", bet man atrodo, kad kainos ten neatitinka prekes vertes nei proto ribu, manau, isvykus i shopinga uzsienyje ta pati galima isigyti nepermokant desimteriopai. Ka manote????
ruoniniene
2010 02 07, 16:17
QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 04, 15:25) Sveikos mamytes, Noreciau pakviesti Jus pasidalinti savo patirtimi, kur isigyti isskirtinai graziu ir kokybisku drabuziu vaikams Lietuvoje. O gal geriausia tai daryti uzsienyje? Kur? Kas ten idomaus? Na, tarkim, yra Vilniuje, Uzupyje tokiu drabuziu parduotuvyte "Pipiripi", bet man atrodo, kad kainos ten neatitinka prekes vertes nei proto ribu, manau, isvykus i shopinga uzsienyje ta pati galima isigyti nepermokant desimteriopai. Ka manote???? Mes labai megstam "Me Too" ir "Kaboosia". Perkam internetu, bet is lietuviskos e-parduotuves. "Me Too" labai spalvingi, vaikiski (bet nebanalus), toj e-parduotuvej labai pigiai kainuoja (nors uzsieny maciau, kad ju kainos ne tokios jau mazos). "Kaboosia" rimti, klasikiniai, bet nenuobodus. Kainuoja brangiau uz "Me Too", bet tiek pat, kiek ir uzsieny kainuoja "Kaboosia". Tai darau isvada, kad tikrai nepermokam. Tiek vieni, tiek kiti labai kokybiski. Ir dar kas man svarbu - vaikas neatrodo taip pat kaip visi kiti vaikai darzely ar kieme. Tarsi ir nera tie rubai kokie nors ekscentriski, kepures su zuikiu ausim ar bebrai vietoj kapisonu  , bet vat matosi, kad kazkaip kitaip tas vaikas atrodo.
as megstu eiline "C & A",vaikams ten daug pigiu ,bet kartu lietuvoje retu rubu. 
ruoniniene
2010 02 10, 13:52
QUOTE(Reika @ 2010 02 09, 20:51) as megstu eiline "C & A",vaikams ten daug pigiu ,bet kartu lietuvoje retu rubu.] Turim ir mes kelis daiktelius C&A. Is tiesu, LT jie retesni (nors uzsieny tikrai labai dazni), tik kokybe ne super. Kol nauji, labai graziai atrodo, bet paskui greit nusiskalbia. Sakau, paskutiniu metu susizavejau "Me Too" ir "Kaboosia". C&A gaunam lauktuviu is uzsienio, "Me Too" ir "Kaboosia" perkames patys.
Subjektyvi
2010 02 11, 09:51
Kaboosia gražūs, tik man vis norisi ryškesnių gyvybingesnių spalvų, o ten dominuoja daugiau žemės spalvos, ramesnės, kantri stiliaus, gėlytės, kaimiška klasika. Tad perku batus, kurie superiniai, megztinius, kurie jaukūs Dar mėgstu vaikišką s.Oliver. O labiausiai labiausiai patinka (be Benettono) "Piazza Italia". Yra įprasto dizaino vaikiški drabužėliai ir čia pat neįprasto, jis šiek tiek brangesnis, bet įdomesni modeliai. Kainos labai geros, visuomet gaunasi taip, kad perku kalną rūbų ir visus nešiojam, nes labai mieli. Šiaip daug drabužėlių perkame Kroatijoje, ten visai kitas asortimentas, daug nerealių firmų už superines kainas.
ruoniniene
2010 02 11, 13:43
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 11, 10:51) Kaboosia gražūs, tik man vis norisi ryškesnių gyvybingesnių spalvų, o ten dominuoja daugiau žemės spalvos, ramesnės, kantri stiliaus, gėlytės, kaimiška klasika. Tad perku batus, kurie superiniai, megztinius, kurie jaukūs Dar mėgstu vaikišką s.Oliver. O labiausiai labiausiai patinka (be Benettono) "Piazza Italia". Yra įprasto dizaino vaikiški drabužėliai ir čia pat neįprasto, jis šiek tiek brangesnis, bet įdomesni modeliai. Kainos labai geros, visuomet gaunasi taip, kad perku kalną rūbų ir visus nešiojam, nes labai mieli. Šiaip daug drabužėlių perkame Kroatijoje, ten visai kitas asortimentas, daug nerealių firmų už superines kainas. Tai va tuo man "Kaboosia" ir patinka.  "Benettono" modeliai kazkodel Lietuvoj man kur kas negrazesni nei kitur.  O kainos kosmines. Tikiu, kad vien uz varda. Uzsieny ju parduotuvese as tokiu kainu nemaciau. O siaip tai paziurejus i temos pavadinima...  Man tai ir "Lindex" visai grazu, tik kad paskui puse kiemo vaiku tokiais paciais rubais vaiksto, ypac po nuolaidu.
Subjektyvi
2010 02 11, 15:52
Galiu nuraminti, kad užsienyje kainuoja tiek pat. O kaikas net gi brangiau  Tik kartais kolekcijos nesutampa, Lietuvoje būna kitokie drabužiai.
ruoniniene
2010 02 11, 18:12
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 11, 16:52) Galiu nuraminti, kad užsienyje kainuoja tiek pat. O kaikas net gi brangiau  Tik kartais kolekcijos nesutampa, Lietuvoje būna kitokie drabužiai. Nu nzn, as tai su JAV kainom daugiausia lyginau. O Jus?
erikiuxxx
2010 02 12, 14:06
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 07, 16:17) Mes labai megstam "Me Too" ir "Kaboosia". Perkam internetu, bet is lietuviskos e-parduotuves. "Me Too" labai spalvingi, vaikiski (bet nebanalus), toj e-parduotuvej labai pigiai kainuoja (nors uzsieny maciau, kad ju kainos ne tokios jau mazos). "Kaboosia" rimti, klasikiniai, bet nenuobodus. Kainuoja brangiau uz "Me Too", bet tiek pat, kiek ir uzsieny kainuoja "Kaboosia". Tai darau isvada, kad tikrai nepermokam. Tiek vieni, tiek kiti labai kokybiski. Ir dar kas man svarbu - vaikas neatrodo taip pat kaip visi kiti vaikai darzely ar kieme. Tarsi ir nera tie rubai kokie nors ekscentriski, kepures su zuikiu ausim ar bebrai vietoj kapisonu  , bet vat matosi, kad kazkaip kitaip tas vaikas atrodo.  Me Too, super rubeliai mamytes ju dydziausias pasirinkimas,ir kainos maziausios yra TINKA parduotuveje
ruoniniene
2010 02 12, 15:35
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 12, 15:06) Me Too, super rubeliai mamytes ju dydziausias pasirinkimas,ir kainos maziausios yra TINKA parduotuveje O, aciu! Tik kad as ju saite nieko neradau. Kokios mazdaug kainos, jei zinot?
Naujas.vardas
2010 02 12, 19:40
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 11, 10:51) Sveika, gal gali nurodyti "Piazza Italia" internetines parduotuves puslapi, pleace. Nes pagooglinus parduotuves neradau, o tik moteru (vaiku is vis nebuvo) vasaros kolekcijos pristatyma...
ruoniniene
2010 02 12, 20:25
Naujas.vardas, o ka Jus pati megstate pirkti?
erikiuxxx
2010 02 13, 20:21
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 12, 15:35) O, aciu! Tik kad as ju saite nieko neradau. Kokios mazdaug kainos, jei zinot? siandien savanoriu TINKA parduotuveje apsiprekinau nerealiai ME TOO ir kitu firmu vaikui pedkelniu,kojiniu, blisukyciu,kelniu,dzempu pripirkau kaip ir minejau,kainos superines kojines 2.5lt pedkelnes 5lt bliuskytesilgom rankovem 12lt-14lt kelnytes ,dzinsiukai 15lt megstuka pirkau silta 15lt striukes 22lt superiniai rubeliai,isskirtiniai sau kiek,nike ir puma drabuziu prigriebiau siuo metu pas juos yra nuolaidos
Subjektyvi
2010 02 14, 10:05
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 11, 18:12) Nu nzn, as tai su JAV kainom daugiausia lyginau. O Jus? Gyvenu Europoje ir po ją važinėju, todėl lyginu su Europos parduotuvių kainomis QUOTE(Naujas.vardas @ 2010 02 12, 19:40) Sveika, gal gali nurodyti "Piazza Italia" internetines parduotuves puslapi, pleace. Nes pagooglinus parduotuves neradau, o tik moteru (vaiku is vis nebuvo) vasaros kolekcijos pristatyma... Nežinau ar jie tokį turi, bet pati viską perku parduotuvėse.  O jų puslapis - vaikiškų va čia http://www.piazzaitalia.it/web/pagine/catalogo-bambini.asp
ruoniniene
2010 02 15, 14:24
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 13, 21:21) siandien savanoriu TINKA parduotuveje apsiprekinau nerealiai ME TOO ir kitu firmu vaikui pedkelniu,kojiniu, blisukyciu,kelniu,dzempu pripirkau kaip ir minejau,kainos superines kojines 2.5lt pedkelnes 5lt bliuskytesilgom rankovem 12lt-14lt kelnytes ,dzinsiukai 15lt megstuka pirkau silta 15lt striukes 22lt superiniai rubeliai,isskirtiniai sau kiek,nike ir puma drabuziu prigriebiau siuo metu pas juos yra nuolaidos  Aciu! O be nuolaidu bent apytiksliai kokios buna kainos? Nes ne visada su mazu vaiku gali istaikyt "ant nuolaidu" nulekt.
erikiuxxx
2010 02 17, 01:45
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 15, 14:24) Aciu! O be nuolaidu bent apytiksliai kokios buna kainos? Nes ne visada su mazu vaiku gali istaikyt "ant nuolaidu" nulekt. kainos apytiksliai tokios ir yra tikrai kokybiski rubeliai,uz gera kaina Tinkoi
ruoniniene
2010 02 18, 15:41
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 17, 02:45) kainos apytiksliai tokios ir yra tikrai kokybiski rubeliai,uz gera kaina Tinkoi  Aciu!
Subjektyvi
2010 02 25, 17:09
Užsukau į jūsų čia išgirtą Tinka. Nesikeikiant. Merginos, nejau sunku parašyti, kad ten yra skudurynas  Kalbant apie firminius išskirtinius rūbus vaikams, o realiai kalba eina apie skuduryno asortimentą. Rūbai ne dėvėti, o nauji, tik absoliutus total nelikvidas. Skuduryno kvapas, nes rūbai dezinfekuoti. 10-15 metų senumo mados ir dar blogiau. Kas užsienyje parduodama po 0,5 - 1 lt, pas mus visa tai atitinkamomis kainomis, kaip už gerą. Tai gal jau baikit svaigti ir rašom apie normalius rūbus, šiuolaikinius dalykus, o ne apie skudurus.
ruoniniene
2010 02 26, 11:44
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 25, 18:09) Užsukau į jūsų čia išgirtą Tinka. Nesikeikiant. Merginos, nejau sunku parašyti, kad ten yra skudurynas  Kalbant apie firminius išskirtinius rūbus vaikams, o realiai kalba eina apie skuduryno asortimentą. Rūbai ne dėvėti, o nauji, tik absoliutus total nelikvidas. Skuduryno kvapas, nes rūbai dezinfekuoti. 10-15 metų senumo mados ir dar blogiau. Kas užsienyje parduodama po 0,5 - 1 lt, pas mus visa tai atitinkamomis kainomis, kaip už gerą. Tai gal jau baikit svaigti ir rašom apie normalius rūbus, šiuolaikinius dalykus, o ne apie skudurus.  Oho, geras! Aciu ir uz sita nuomone, nes as iki "Tinka" taip ir nebuvau nuejus. Tai ir laiko gaist nebereiks.
Subjektyvi
2010 02 27, 10:26
Jei bent būtų madingi, naujausios sezono kolekcijos  O ten pats tikriausias skudurynas, nesikeikiant
mmergyte
2010 02 27, 14:18
ruoniniene
2010 02 28, 14:44
Galiu pasidalinti, kad dabar "Kaboosia" striukems siokia tokia nuolaida yra.
erikiuxxx
2010 02 28, 22:58
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 28, 14:44) Galiu pasidalinti, kad dabar "Kaboosia" striukems siokia tokia nuolaida yra. nu man patinka tokie rubeliai kaip tinkoi,nes gerai nesiojasi o ir pygiau negu siuoje ineternetineje parduotuveje
ruoniniene
2010 03 01, 13:04
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 02 28, 23:58) nu man patinka tokie rubeliai kaip tinkoi,nes gerai nesiojasi o ir pygiau negu siuoje ineternetineje parduotuveje  O "Tinkoj" ir "Kaboosia" yra?! Bent jau sitos striukes tai abejoju, nes jos is siu metu ziemos kolekcijos: http://kaboosia.com/view_collection.php?na...mp;categoria=32 . Kiek supratau, "Tinkoj" gerokai senesniu kolekciju rubai...
erikiuxxx
2010 03 09, 14:39
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 01, 13:04) O "Tinkoj" ir "Kaboosia" yra?! Bent jau sitos striukes tai abejoju, nes jos is siu metu ziemos kolekcijos: http://kaboosia.com/view_collection.php?na...mp;categoria=32 . Kiek supratau, "Tinkoj" gerokai senesniu kolekciju rubai... yra,tik reikia uztaikyt ten prekes negui, vaikisku dydziai buna ispirkti rubai ten tokie patys,kaip Opapa.net, tik kainytes geresnes
ruoniniene
2010 03 09, 16:26
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 15:39) yra,tik reikia uztaikyt ten prekes negui, vaikisku dydziai buna ispirkti rubai ten tokie patys,kaip Opapa.net, tik kainytes geresnes  Turit galvoj, kad buna ir paciu naujausiu kolekciju prekiu?! Kas yra "negas"?
erikiuxxx
2010 03 09, 16:55
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 09, 16:26) Turit galvoj, kad buna ir paciu naujausiu kolekciju prekiu?! Kas yra "negas"? neguli norejau parasyti  nu ir nesena kolekcija o opapa.net irgi nepasakyciau,kad naujausia
ruoniniene
2010 03 09, 17:08
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 17:55) neguli norejau parasyti  nu ir nesena kolekcija o opapa.net irgi nepasakyciau,kad naujausia  Nesuprantu, kam Jus taip snekat? Ar Jum kazkuo butent ta opapa.net neitinka? Mane toks azartas pagavo, kad as pasiziurejau Tinkos saita. Ten Kaboosia prie brandu neparasyta. Kadangi azartas vis dar buvo didelis, paskambinau jiem. Patikino, kad tokiu rubu neturi.  Na o opapa.net del Me Too tai tikrai nezinau, bet Kaboosios pas juos beveik naujausia kolekcija. Na, ji 2009 rudens-2010 ziemos (galima pasitikrint pagal gamintojo saita). Taip, Europoj Kaboosia jau paleido pavasario-vasaros kolekcija, bet tai Lietuvoj ta vasara dar net nekvepia, todel as matau tame logikos. Be to, opapa.net Kaboosios saite nurodoma kaip vienintelis ju atstovas Lietuvoje. Tai negi koki slamsta pardavinetu? O siaip tai baikim jau, nes cia mamytes, kaip suprantu, norejo suzinot "nemasoviniu" Lietuvoje brandu, o ne paskaityt ginca apie dvi konkrecias parduotuves.
erikiuxxx
2010 03 09, 17:21
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 09, 17:08) Nesuprantu, kam Jus taip snekat? Ar Jum kazkuo butent ta opapa.net neitinka? Mane toks azartas pagavo, kad as pasiziurejau Tinkos saita. Ten Kaboosia prie brandu neparasyta. Kadangi azartas vis dar buvo didelis, paskambinau jiem. Patikino, kad tokiu rubu neturi.  Na o opapa.net del Me Too tai tikrai nezinau, bet Kaboosios pas juos beveik naujausia kolekcija. Na, ji 2009 rudens-2010 ziemos (galima pasitikrint pagal gamintojo saita). Taip, Europoj Kaboosia jau paleido pavasario-vasaros kolekcija, bet tai Lietuvoj ta vasara dar net nekvepia, todel as matau tame logikos. Be to, opapa.net Kaboosios saite nurodoma kaip vienintelis ju atstovas Lietuvoje. Tai negi koki slamsta pardavinetu? O siaip tai baikim jau, nes cia mamytes, kaip suprantu, norejo suzinot "nemasoviniu" Lietuvoje brandu, o ne paskaityt ginca apie dvi konkrecias parduotuves.  jus nesupykite,bet per visa sm,tik opapa.net reklamuojate,kaip ir tos parduotuves savininke siulyciau de reklamos kreiptis i supermama ir baigem diskusija
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 17:21) jus nesupykite,bet per visa sm,tik opapa.net reklamuojate,kaip ir tos parduotuves savininke siulyciau de reklamos kreiptis i supermama ir baigem diskusija  Jus pati labai gerai pareklamuojat ta pacia opapa
ruoniniene
2010 03 09, 18:33
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 09, 18:21) jus nesupykite,bet per visa sm,tik opapa.net reklamuojate,kaip ir tos parduotuves savininke siulyciau de reklamos kreiptis i supermama ir baigem diskusija  Na, nezinau, kas yra savininke, niekieno zinuciu neseku. Reklamuot as nieko nereklamuoju, tiesiog diskutuoju. Jei kalbam apie isskirtinius Kaboosia rubus (kaip sitoj temoj), tai naturalu, kad miniu opapa, nes butent jie Lietuvoje tuos rubus pardavineja. Kaboosios saite kitu pardaveju as neradau. Jeigu pasektumet visas mano zinutes, tai gal prieitumet prie isvados, kad as ir assorti.lt reklamuoju, ir lunette, ir gal dar Imigran vaistus nuo migrenos, dar gal kazka? Nes tai yra brandai, kuriuos esu minejus savo zinutese. Tai ka, negalima jokiu pavadinimu minet?! Tikrai jau atsibodo pries Jus teisintis. Nesuprantu, ka as Jum blogo padariau?  Bet grizkim prie isskirtiniu drabuziu temos. Ar esat kas nors pirkusi is minimada.lt? As nesu, tai nieko nezinau apie kokybe, bet jie turi labai nerealiai atrodanciu skandinavisku rubeliu. Man Plastisock ten patys nerealiausi. Kazkuo panasu i eoxox.lt, labai grazu.
erikiuxxx
2010 03 10, 00:07
QUOTE(olande @ 2010 03 09, 17:38) Jus pati labai gerai pareklamuojat ta pacia opapa  o ir pati seimininke atsirado QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 09, 18:33) Jei kalbam apie isskirtinius Kaboosia rubus (kaip sitoj temoj), tai naturalu, kad miniu opapa, nes butent jie Lietuvoje tuos rubus pardavineja. Kaboosios saite kitu pardaveju as neradau. Bet grizkim prie isskirtiniu drabuziu temos. Ar esat kas nors pirkusi is minimada.lt? As nesu, tai nieko nezinau apie kokybe, bet jie turi labai nerealiai atrodanciu skandinavisku rubeliu. Man Plastisock ten patys nerealiausi. Kazkuo panasu i eoxox.lt, labai grazu.  as net nepastebejau  ,kad cia tema apie Kaboosia ,kazkaip tik jus sia firma paminejote o tema ne tik apie Kaboosia,nors man Lindex ir oxox daug labiau iskirtiniai atrodo,negu Koboosia
ruoniniene
2010 03 10, 10:40
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 10, 01:07) as net nepastebejau  ,kad cia tema apie Kaboosia ,kazkaip tik jus sia firma paminejote o tema ne tik apie Kaboosia,nors man Lindex ir oxox daug labiau iskirtiniai atrodo,negu Koboosia Nesikabinekim prie zodziu. Visai nesakiau, kad tema TIK apie Kaboosia. Tiesiog temos pradzioje buvo klausimas apie tai, kas, kur ir kokius retesnius rubelius perka. Mano manymu, Kaboosia pakankamai reta (todel ir isskirtine) Lietuvoje. Be abejo, yra ir nemazai kitu firmu. Lindex man asmeniskai grazu, bet tik kad jie tikrai pakankamai populiarus. Be to, ir temos pavadinime buvo aiski uzuomina, kad Lindex - ganetinai masinis reiskinys Lietuvoje. Ir Oxox man daug kas grazu. Jei ne as juos paminejau, tai Jus. Kitas firmas pamines kas nors kitas. Tam juk ir kalbames, kad suzinotume kuo daugiau firmu. As sitos temos esme suprantu kaip tai, kad kiekviena pasako savo megstama isskirtine firma, o kitos to deka gauna proga pasiziuret i jos gaminius. Arba patiks, arba ne. O kad mes viena kitos skonio nepakeisim, tai cia faktas. Net nereikia bandyt. Na vkus i cvet tovarishcha net.
Subjektyvi
2010 03 10, 11:09
Kas yra išskirtiniai drabužėliai? Ne Lindex, ne GAP, ne NEXT ir ne kt. panašaus lygio drabužiai.
ruoniniene
2010 03 10, 12:30
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 10, 12:09) Kas yra išskirtiniai drabužėliai? Ne Lindex, ne GAP, ne NEXT ir ne kt. panašaus lygio drabužiai. Pamenu Jusu minetas firmas. Ir pamenu, kad daug perkat Kroatijoj.  O gal galit "prirodyt", kur tokius rubus perkat internetu (ir kad siustu i LT be jokiu tarpininkiu)? Nes man artimiausiu metu jokiu kelioniu nenusimato.
Carevna
2010 03 12, 12:26
| i |
| Jūsų pasišpilkavimus išmečiau, manau jie tikrai niekam neįdomūs, o tik be reikalo užimą vietą, kurią galėtumėt išnaudot rimtiems pokalbimas.
Geros tolesnės diskusijos. |
ruoniniene
2010 03 12, 12:32
QUOTE(Carevna @ 2010 03 12, 13:26) Jūsų pasišpilkavimus išmečiau, manau jie tikrai niekam neįdomūs, o tik be reikalo užimą vietą, kurią galėtumėt išnaudot rimtiems pokalbimas. Geros tolesnės diskusijos. Ok.  Nes riejames kaip tikros lietuves.  Dekui.
ruoniniene
2010 03 16, 22:49
gresa, treninguciai nerealus!  Temoj nepasisake niekas turbut todel, kad nera girdeje apie tokius rubelius. As irgi pirma karta isgirdau. Nu labai superiniai. Ale ir kainos tokios nepigios. Aisku, tam ir rubai isskirtiniai.  O kiek mazdaug uzsieny kainuoja? Nes man tai labai pikta, kai tas pats daiktas LT kelis kartus brangiau kainuoja. Jeigu visur vienodai brangus, tada nepikta.
kainos panasios, tikrai ne ka pigiau, bent kiek as buvau radus  o kas liecia isskirtinius rubukus, tai happeak turi tokiu neblogu tikrai, bet aisku kainos tokios nera labai mielos, bet grazu kaip bebutu...  gaila happeak mazas pasirinkimas shampoodle rubuku, vis laukiu gal uzsives http://www.shampoodle.com/
ruoniniene
2010 03 16, 23:07
QUOTE(gresa @ 2010 03 16, 23:55) kainos panasios, tikrai ne ka pigiau, bent kiek as buvau radus  o kas liecia isskirtinius rubukus, tai happeak turi tokiu neblogu tikrai, bet aisku kainos tokios nera labai mielos, bet grazu kaip bebutu...  gaila happeak mazas pasirinkimas shampoodle rubuku, vis laukiu gal uzsives http://www.shampoodle.com/Aciu uz nuoroda, pasiziurinejau saita. Na, pasirodo, man tikrai ten ne viskas grazu. Bet del treningu tai seiles tista, negaliu!  Ir dar tos aladino kelnes. Suaugusiem kazkaip jau iprasta, bet vaikam LT nemaciau. Fainutes.
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 16, 23:07) Aciu uz nuoroda, pasiziurinejau saita. Na, pasirodo, man tikrai ten ne viskas grazu. Bet del treningu tai seiles tista, negaliu!  Ir dar tos aladino kelnes. Suaugusiem kazkaip jau iprasta, bet vaikam LT nemaciau. Fainutes. tai taip taip ir man ne viskas grazu, pvz 2010 kolekcijos gyvates odos rubeliai nepatinka, striukes ar ten dzemperiukai blizgios medziagos irgi nepatinka, bet dauguma patinka , ypac treniguciai, aladino kelnes, na aisku tos paprastos maikutes kazi ar vertos tokiu pinigu, bet grazu
olgunia_2006
2010 03 17, 11:09
QUOTE(gresa @ 2010 03 16, 22:25) Labai panasus kelnius UCB pirkau ziema, dukrai labai patiko, sako, kad patogios
ruoniniene
2010 03 17, 11:20
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 00:36) tai taip taip ir man ne viskas grazu, pvz 2010 kolekcijos gyvates odos rubeliai nepatinka, striukes ar ten dzemperiukai blizgios medziagos irgi nepatinka, bet dauguma patinka , ypac treniguciai, aladino kelnes, na aisku tos paprastos maikutes kazi ar vertos tokiu pinigu, bet grazu  Tai musu skoniai labai sutampa. Jo, maikyciu kainas vakar litais pasiverciau, tai... tikrai nemokeciau tiek. O vat apie treningus ir kelnes, kad ir brangu, pasvarstyciau. Papildyta:QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 03 17, 12:09) Labai panasus kelnius UCB pirkau ziema, dukrai labai patiko, sako, kad patogios  Gal kokia nuorodele?  Kiek kainavo?
olgunia_2006
2010 03 17, 11:23
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 12:20) Gal kokia nuorodele?  Kiek kainavo? nuorodos, deja, nebus, nes pirkau pardej Vilniuje, kainavo apie 80 lt, gal dar neispirko Oze, nes nelabai populiarios pas mus tokio tipo kelnes, kaip ir ale Aladino dzinsai, (irgi nupirkau)
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 11:20) Tai musu skoniai labai sutampa. Jo, maikyciu kainas vakar litais pasiverciau, tai... tikrai nemokeciau tiek. O vat apie treningus ir kelnes, kad ir brangu, pasvarstyciau. maniske tai dar labai maziuke, todel neskubu pirkt treniguciu, kai net nestovi tai ir jo grozio nesimato viso aladino kelniu, bet jau vasarai noreciau ka nors itaisyt tokio... siaip turiu lindexe nupirkus baltas aladino kelnes, nu fainos labai o kas liecia mano skoni, tai dauguma net nosis suraukia kaip as toki maza vaika migdau su juoda pizama, arba dedu rudus trenigus, o ne rozines kvarbatkes  aisku visokiu spalvu rubu turim, neissizadu ir tu roziniu, jei tik skoningas atspalvis ir siaip rubelis grazus  nors turim ir nike prenigucius labai labai ryskiai ruzavus, nu nepirkciau pati tokiu ne uz ka , bet senelis parveze, tai nesiojam karts nuo karto  ir visi giria labai QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 03 17, 11:23) nuorodos, deja, nebus, nes pirkau pardej Vilniuje, kainavo apie 80 lt, gal dar neispirko Oze, nes nelabai populiarios pas mus tokio tipo kelnes, kaip ir ale Aladino dzinsai, (irgi nupirkau)  pas mus siauliuose irgi yra ucb bet as kazkodel nesusigundziau dar ju rubeliais, mat permeciau akim is tolo, pirma paklausiau pardavejos apie dydzius, tai mum dar toli grazu buvo, o jau dabar 74 nesiojam, lyg nuo tokio ten prasideda, reikes pasizvalgyt, labai jau cia viliojanciai skamba jusiskiai pirkiniai
ruoniniene
2010 03 17, 14:31
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 03 17, 12:23) nuorodos, deja, nebus, nes pirkau pardej Vilniuje, kainavo apie 80 lt, gal dar neispirko Oze, nes nelabai populiarios pas mus tokio tipo kelnes, kaip ir ale Aladino dzinsai, (irgi nupirkau)  Aciu, reikes pasiziuret. Papildyta:QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 13:13) maniske tai dar labai maziuke, todel neskubu pirkt treniguciu, kai net nestovi tai ir jo grozio nesimato viso aladino kelniu, bet jau vasarai noreciau ka nors itaisyt tokio... siaip turiu lindexe nupirkus baltas aladino kelnes, nu fainos labai o kas liecia mano skoni, tai dauguma net nosis suraukia kaip as toki maza vaika migdau su juoda pizama, arba dedu rudus trenigus, o ne rozines kvarbatkes  aisku visokiu spalvu rubu turim, neissizadu ir tu roziniu, jei tik skoningas atspalvis ir siaip rubelis grazus  nors turim ir nike prenigucius labai labai ryskiai ruzavus, nu nepirkciau pati tokiu ne uz ka , bet senelis parveze, tai nesiojam karts nuo karto  ir visi giria labai Turim ir mes visokiu ir su gelytem, ir ruzavu (derinys ruzava + ruda tai mas isvis grazus), bet siaip as irgi megstu visokius neprikvakrliotus rubus. Kad nesviestu vaikas oranzine + salotine ir dar su kvietkais.  O Jusu juoda pizama tai man primine istorija, kaip as prasiau mamos pasiut mano vaikui patalyne. Buvo pas mus namie audinys tamsiai tamsiai melynas su tokiom nedidelem gelytem. Audinys dar is tarybiniu laiku, bet toks netarybinio stiliaus. Tai mama ir pries siuvant, ir jau siudama visa laika aimanavo, kaip cia vaikas tokioj tamsioj pagrabinej patalynej miegos. O kai galu gale pasiuvo, tai ir paciai grazu pasidare.  Maniskei jau du metai ant nosies, tai ta patalyne nebeatrodo kazkokia itin isskirtine, bet naujagimis joje atrode, mano manymu, suuuuper. gresa, as kazkada buvau sutikus svedu seimynele, kuriu puses metu mergytes visi rubai iki pat kojiniu buvo rudi, buteliukas rudas, ciulptukas rudas. Taip stiliovai atrode! Turbut ir Jum patiktu.
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 14:31) Turbut ir Jum patiktu.  oj jau isivaizduoju kokia grazia patalyne turit  as labai gailiuos del saviskes feretti, bet sako nesciom atkleidziama, kad nusipirkau tai nusipirkau, bent jau man spalvos ir piesinukai nepatinka, bet ka jau dabar padarysi isivaizduoju jau rudai aprengta vaika  man dar labai labai pilka spalva patinka  i  metu foto mano pana kaip menesio laiko madas demonstravo, viskas lindex, bet tas juodas bodis visiem pasipiktinima ir nuostaba kele  kojines ne i tema, bet ku padarysi  kelnes irgi mumiu, turejom toki pati sukomplektavus ale derinuka  cia ne i tema, bet dar kelios foto ir abi lindex rubai  ir musu ale nemegstama rozine  cia jau zara, beje pirkta sm'e tiek dzinsai, tiek marskinukai, labai pigiai
ruoniniene
2010 03 17, 14:47
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 15:38) oj jau isivaizduoju kokia grazia patalyne turit  as labai gailiuos del saviskes feretti, bet sako nesciom atkleidziama, kad nusipirkau tai nusipirkau, bent jau man spalvos ir piesinukai nepatinka, bet ka jau dabar padarysi isivaizduoju jau rudai aprengta vaika  man dar labai labai pilka spalva patinka  i  metu foto mano pana kaip menesio laiko madas demonstravo, viskas lindex, bet tas juodas bodis visiem pasipiktinima ir nuostaba kele  kojines ne i tema, bet ku padarysi  kelnes irgi mumiu, turejom toki pati sukomplektavus ale derinuka Graziai Jus rengiates. Taip a-la skandinaviskai. Tik nesuprantu, KAS gali kelti pasipiktinima. Nors, as ir pati su tuo susiduriau. Pernai buvom JAV kaip tik per Halloween'a. Tai as nupirkau saviskei (beje, toj paprastoj Children's Place) juoda maikute su baltais sonkauliais ir kaulais ant rankoviu. Ta balta spalva tamsoj sviecia. Zodziu, matosi toks griauciukas. Nu ir ten ne kostiumas karnavalinis, paprasta trikotazine maike ilgom rankovem. Tai esu is keliu zmoniu girdejus, kad labai faina, o kiti tai akis ispucia, galvom pakraipo...
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 17, 14:47) Graziai Jus rengiates. Taip a-la skandinaviskai. Tik nesuprantu, KAS gali kelti pasipiktinima. Nors, as ir pati su tuo susiduriau. Pernai buvom JAV kaip tik per Halloween'a. Tai as nupirkau saviskei (beje, toj paprastoj Children's Place) juoda maikute su baltais sonkauliais ir kaulais ant rankoviu. Ta balta spalva tamsoj sviecia. Zodziu, matosi toks griauciukas. Nu ir ten ne kostiumas karnavalinis, paprasta trikotazine maike ilgom rankovem. Tai esu is keliu zmoniu girdejus, kad labai faina, o kiti tai akis ispucia, galvom pakraipo... del to,kad juoda  visiem nepatinka, kad vaikam rengiami juodi rubai... o savo nuotraukom norejau parodyt, kad ir masofkes kartais graziai ziurisi nezinau net kaip atrodo skandinaviskas stilius, nors turi dukra seneli norvega, bet kazkaip neisigilinau i ju rubu stiliu  jei teks vasara nuvaziuot, butinai apziuresiu kaip ten vaikai rengiami  beje, kiek sulaukiau norvegisku lauktuviu - rubu, tai viena pizamuka labai nesiojom, aj dar gavom DEVOLD apatiniu merinosu rubeliu, tai jais patenkinta, gavom ir viena suknele kurios net nedejau  visko ten yra kaip matau is dovanu,bet idomu butu paziuret kaip gyvai vaikai rengiami
|
|