Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išskirtiniai drabužėliai (nemasovkė - ne Lindex..)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
vaida L
Įdėsiu keletą man patikusių derinukų 4u.gif
Labai šltos spalvos
user posted image
žavinga, vaikiška ir man labai stilinga
user posted image
linksma, vaikiška
user posted image
user posted image
romantiška, princesiška (kaip mergaitės mėgsta), bet subtiliai
user posted image
blndz
QUOTE(vaida L @ 2011 11 03, 17:20)
Įdėsiu keletą man patikusių derinukų  4u.gif
*

man pirma foto su blizgančiais raišteliais ant kojų nieko bendro nei su skoniu, nei su stiliaus pojūčiu tikrai neturi. bet čia tik mano nuomonė smile.gif
vaida L
QUOTE(blndz @ 2011 11 04, 01:07)
man pirma foto su blizgančiais raišteliais ant kojų nieko bendro nei su skoniu, nei su stiliaus pojūčiu tikrai neturi. bet čia tik mano nuomonė smile.gif
*

Ten ne blizgančiai, jie atlasiniai . O kurie patiko?
sticho
Grazu, Vaida L.. nieko nepasakysi - mergaitiskai grazu.. tik kas nepatinka, kad ir vel rozine spalva vyrauja.. dideli pliusa uz isskirtinuma deciau siam derinukui (ypac pedkelnes patiko) biggrin.gif
QUOTE(vaida L @ 2011 11 03, 16:20)
user posted image

blndz
QUOTE(vaida L @ 2011 11 04, 08:24)
Ten ne blizgančiai, jie atlasiniai . O kurie patiko?
*

gal tik tie ryškūs, jeigu išrinkti iš visų įdėtų, bet vis tiek kažkaip neįsivaizduoju kasdieną nešiojant smile.gif man labiau patinka tos mergaitės, kur nesišypso biggrin.gif
flux
QUOTE(vaida L @ 2011 11 03, 16:20)
user posted image

tik su šita galiu sutikti, kad kažkoks stilius yra, nors ir, mano akimis, neišbaigtas (batai). Visa kita nenustebino, matyta, girdėta, neįdomu. Mergaitė - Barbė, balerina, Berniukas - Gavrošas irgi pakankamai nuvalkioti įvaizdžiai, nors... iki tikro Gavrošo dvasios ten dar toli:)
QUOTE(blndz @ 2011 11 04, 22:19)
man labiau patinka tos mergaitės, kur nesišypso biggrin.gif
*

taip biggrin.gif
flux
kalbant apie nesišypsančius vaikus, nors ne šypsena čia svarbiausia:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
atleiskit už spam'ą, bet be muku čia niekaip:)
user posted image user posted image user posted image user posted image
vaida L
šitas gerulis
user posted image
flux
QUOTE(vaida L @ 2011 11 05, 19:08)
šitas gerulis
user posted image
*

šitą įdėjau specialiai jums biggrin.gif man jis labiausiai "pop" iš įkeltų. Patiko tik, kad išsisukta su žemišku koloritu, be standartinės rožinės
blndz
QUOTE(flux @ 2011 11 05, 23:54)
šitą įdėjau specialiai jums biggrin.gif man jis labiausiai "pop" iš įkeltų. Patiko tik, kad išsisukta su žemišku koloritu, be standartinės rožinės
*

man šiaip sunkiai suprantamas tos tikros rožinės naudojimas mergaičių drabužiuose. juk yra tiek daug nuostabių violetinės atspalvių, bordo, ta pati lašišinė vadinama, nuskalbta tokia violetinė. na žodžiu, aš prieš sintetines spalvas apskritai smile.gif nebent maži akcentai - bet vis tiek ne rožiniai biggrin.gif
vaida L
QUOTE(flux @ 2011 11 06, 00:24)
*

thumbup.gif AČIŪ už idėją, kuo daugiau stilių variantų tuo įdomiau 4u.gif
addicted
QUOTE(vaida L @ 2011 11 05, 20:08)
šitas gerulis
user posted image
*

As suvargau beiskodama is kur si foto biggrin.gif
Pasirodo pernai Zara isleido nuostabia kolekcija wub.gif Ot gaila net nesidairiau i zara tuo metu verysad.gif
vaida L
QUOTE(addicted @ 2011 11 06, 12:25)
As suvargau beiskodama is kur si foto  biggrin.gif
Pasirodo pernai Zara isleido nuostabia kolekcija  wub.gif Ot gaila net nesidairiau i zara tuo metu  verysad.gif
*

Ne man vienai patinka tokie derinukai mirksiukas.gif Aš žiūrėjau H&M, tai nėra liemenių kailinių schmoll.gif
addicted
Vaida,lygiai tokia pat liemene yra pirkti siemet Zaroje.Uzpakaline dalis megzta.
As nenoriu pirkt internetu nepaciupinejus jos ir dydzio nepaziurejus.O internetu uzsisakius labai jau keistai pas juos atgal grazinimas,jei netiktu doh.gif
Laukiu kada pasirodys parduotuveje.
agpa
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
myliu bumbulus wub.gif
vaida L
Visi stiliukai žavingi, bet paskutinės foto lankelis, tobulas wub.gif
vaida L
Jrew wub.gif
user posted image
user posted image
addicted
Labai patiko pirmoje nuotraukoje visa geltona mergaite wub.gif
Karabama
siuo derinuku susizavejau wub.gif
user posted image
flux
QUOTE(agpa @ 2011 11 07, 14:17)
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
*

šitos patiko, ypač pirma:)

QUOTE(vaida L @ 2011 11 07, 18:12)
user posted image
*

ant marškinių - trumpą silkę/kaklaraištį arba petnešas, plaukus į bizytę, liemenę - out. Jei liemenės nemest, tai pakeisčiau į klasikinę argyle, panašiai tokiąsmile.gif user posted image

sticho
Special for VaidaL biggrin.gif .. kadangi cia kazkada vire diskusija del vaiku sypsenu ir aprangos.. uzmaciau interneto platybese ir nesusilaikiau neidejusi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Saltinis
agpa
chachacha, geros sypsenos!
erikiuxxx
QUOTE(sticho @ 2011 11 24, 17:11)

*

wub.gif thumbup.gif o jau styliukas wub.gif mano skonio
Papildyta:
QUOTE(Karabama @ 2011 11 07, 18:54)
siuo derinuku susizavejau  wub.gif
*

kelnes tai fainos,bet marskiniu spalvos g.gif
pirmam ger g.gif i ziuretusi zalsvi,o antram rudi marskiniai ax.gif
Karabama
QUOTE(flux @ 2011 11 08, 15:58)
Jei liemenės nemest, tai pakeisčiau į klasikinę argyle, panašiai tokiąsmile.gif  user posted image
*

man tai ji tokia turgine unsure.gif
ziogelis2003
Man tai asmeniškai šita firma pati pačiausia wub.gif bet kaip sakant skoniui draugų nėra
http://www.tartine-et-chocolat.fr/baby_tar...chocolat_en.php
jei kas matę, tai tikrai pasakys, audiniai tai nemoku net pasakyti, nereali kokybė, kuri prasideda nuo įpakavimo popieriaus. Tiek kad tikrai nepigu, bent man, nes net mažiausias drabužėlis apie 100 eurų, tai tik ypatingom progom ar dovanom artimiesiems
user posted image
Maikutee
Gal pasidalintumet kur perkate me too drabuzelius vaikuciams, nes man sunkiai sekasi surasti internetine parduotuve kuri prekiauja siais rubeliais, tinka ir uzsienio jei siuncia i lt 4u.gif
addicted
QUOTE(Maikutee @ 2011 12 30, 18:30)
Gal pasidalintumet kur perkate me too drabuzelius vaikuciams, nes man sunkiai sekasi surasti internetine parduotuve kuri prekiauja siais rubeliais, tinka ir uzsienio jei siuncia i lt  4u.gif
*

As perku mergaitei Anglijoje www.poppydoll.co.uk,bet ten ne visas asortimentas buna.
Or siuo metu nukainuota 50%
siunciuos i Vokietija,bet manau siuncia ir i LT

Berods me too turi internetine shop online
Maikutee
bet toje parduotuveje tik mergaitems, ar tik as nerandu berniukisku g.gif
Is me too internetines parduotuves nesiuncia i lietuva.... na gal dar atsiras zinanciu kokiu internetiniu parduotuviu smile.gif
Luna888
QUOTE(Maikutee @ 2011 12 30, 19:32)
bet toje parduotuveje tik mergaitems, ar tik as nerandu berniukisku g.gif
Is me too internetines parduotuves nesiuncia i lietuva.... na gal dar atsiras zinanciu kokiu internetiniu parduotuviu  smile.gif
*

ir mane domina,dar PO.P ir NAME IT rūbeliai.
Nada...
QUOTE(Luna888 @ 2011 12 31, 01:32)
ir mane domina,dar PO.P  ir NAME IT rūbeliai.
*

anksciau biski budavo visokiu firmu drabuziu asos, dabar ner jau vaiku skyriaus, ten pigu budavo, dabat daug geru firmu yra mytoys.de, bet kainos dideles, name it taipogi yra ax.gif
addicted
Name it dabar yra ispardavimas irgi iki 50%

shop.bestseller.com

Tik nezinau ar i LT siuncia g.gif bet manau,kad taip
Luna888
QUOTE(Nada... @ 2011 12 31, 10:38)
anksciau biski budavo visokiu firmu drabuziu asos, dabar ner jau vaiku skyriaus, ten pigu budavo, dabat daug geru firmu yra mytoys.de, bet kainos dideles, name it taipogi yra  ax.gif
*

dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2011 12 31, 14:43)

shop.bestseller.com

Tik nezinau ar i LT siuncia  g.gif bet manau,kad taip
*

dėkui,kaip tik ten radau ieškomus džinsiukus bigsmile.gif
addicted
Na ar siuncia i LT?
Nada...
QUOTE(addicted @ 2011 12 31, 14:43)

shop.bestseller.com

Tik nezinau ar i LT siuncia  g.gif bet manau,kad taip
*

kazi,veliaveles LT ner rinktis, bet aciu uz nuoroda, puiki parduotuve, apsisipirksiu ir as bent per tarpininkes bigsmile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Maikutee @ 2011 12 30, 17:30)
Gal pasidalintumet kur perkate me too drabuzelius vaikuciams, nes man sunkiai sekasi surasti internetine parduotuve kuri prekiauja siais rubeliais, tinka ir uzsienio jei siuncia i lt  4u.gif
*

daznai parduotuveje TINKA ju buna mirksiukas.gif
sol-nuska
Temai pagyvinti ikeliu nuorodele. Radau ne as, bet idesiu as :)Pasizvalgykit.rubeliai wub.gif wub.gif wub.gif
bent jau man noriu beveik visu biggrin.gif

http://shwinandshwinarchive.blogspot.com/2...iss-jacket.html
Carevna

! 
Primenu, šio skyrelio temos skirtos dalintis naudingais patarimais, o ne rankdarbių pagyroms ar juo labiau jų platinimui, tam forume turime atskiras temas

sol-nuska
blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.