ruoniniene
2010 03 17, 15:18
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 15:53) del to,kad juoda  visiem nepatinka, kad vaikam rengiami juodi rubai... o savo nuotraukom norejau parodyt, kad ir masofkes kartais graziai ziurisi nezinau net kaip atrodo skandinaviskas stilius, nors turi dukra seneli norvega, bet kazkaip neisigilinau i ju rubu stiliu  jei teks vasara nuvaziuot, butinai apziuresiu kaip ten vaikai rengiami  beje, kiek sulaukiau norvegisku lauktuviu - rubu, tai viena pizamuka labai nesiojom, aj dar gavom DEVOLD apatiniu merinosu rubeliu, tai jais patenkinta, gavom ir viena suknele kurios net nedejau  visko ten yra kaip matau is dovanu,bet idomu butu paziuret kaip gyvai vaikai rengiami  Tikrai nemanau, kad ten visi vaikai stilingai aprengti.  Pati nesubuvus Skandinavijoj. Bet kiek ziurinejau ju e-shopu ar siaip vaiku rubu gamintoju, tai tikrai faini. O kai nuvaziuosit, tai paskui papasakokit.  Kas del masovkes, tai labai svarbu ne kas pagamino, o kaip tuos rubus suderinsi. As sakau, man Lindex siaip labai grazu, bet ju tikrai daug paskui vaiksto. Nezinau, kaip Siauliuose, bet Vilniuj, ypac vasara, yra teke matyt vaiku su tokiais pat rubais kaip ir mes turim (laimei, tuo metu kitka vilkejom  ).
kinrozyte
2010 03 18, 15:14
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 16:53) o savo nuotraukom norejau parodyt, kad ir masofkes kartais graziai ziurisi teisingai  svarbu graziai suderinti rubeliai  o kartais kaip jus sakot, ta masovke buna daug grazesne ir kokybiskesne,nei nemasovke.  as gavau siunta burbery vaikiukui iki 3 men., galiu pasakyti labai kokybiski, bet grozio isskirtinio ner. grazi jusu panelyte
knopke*
2010 03 18, 22:56
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 07, 17:17) Mes labai megstam "Me Too" ir "Kaboosia". Perkam internetu, bet is lietuviskos e-parduotuves. "Me Too" labai spalvingi, vaikiski (bet nebanalus), toj e-parduotuvej labai pigiai kainuoja (nors uzsieny maciau, kad ju kainos ne tokios jau mazos). "Kaboosia" rimti, klasikiniai, bet nenuobodus. Kainuoja brangiau uz "Me Too", bet tiek pat, kiek ir uzsieny kainuoja "Kaboosia". Tai darau isvada, kad tikrai nepermokam. Tiek vieni, tiek kiti labai kokybiski. Ir dar kas man svarbu - vaikas neatrodo taip pat kaip visi kiti vaikai darzely ar kieme. Tarsi ir nera tie rubai kokie nors ekscentriski, kepures su zuikiu ausim ar bebrai vietoj kapisonu  , bet vat matosi, kad kazkaip kitaip tas vaikas atrodo.  imeskit intern nuorodas i siu rubeliu psl
erikiuxxx
2010 03 18, 23:09
QUOTE(gresa @ 2010 03 17, 14:38) oj jau isivaizduoju kokia grazia patalyne turit  as labai gailiuos del saviskes feretti, bet sako nesciom atkleidziama, kad nusipirkau tai nusipirkau, bent jau man spalvos ir piesinukai nepatinka, bet ka jau dabar padarysi isivaizduoju jau rudai aprengta vaika  man dar labai labai pilka spalva patinka  i  metu foto mano pana kaip menesio laiko madas demonstravo, viskas lindex, bet tas juodas bodis visiem pasipiktinima ir nuostaba kele  kojines ne i tema, bet ku padarysi  kelnes irgi mumiu, turejom toki pati sukomplektavus ale derinuka  cia ne i tema, bet dar kelios foto ir abi lindex rubai  ir musu ale nemegstama rozine  cia jau zara, beje pirkta sm'e tiek dzinsai, tiek marskinukai, labai pigiai  labai grazi tavo panelyte man Lindex rubeliai siuo metu patys paciausi
ruoniniene
2010 03 19, 21:31
QUOTE(evutukas @ 2010 03 18, 23:56) imeskit intern nuorodas i siu rubeliu psl  Lietuvoje mes perkam is http://opapa.net/Originalus gamintoju puslapiai: http://www.metoo.dk/ ir http://kaboosia.com/Tik man kazkaip naujausia Me Too kolekcija kazkokia... neidomi, nuobodi... Senesnes grazesnes!
kinrozyte
2010 03 20, 13:01
opapa psl. paprasti eiliniai maximiniai rubeliai,nelabai suprantu kur cia iskirtinumas  meetoo tikrai nuobodi, o ir kaboosia-nesuintrigavo.  del kokybes nesiginciju
Man maximinius labiau primena ED arba Nexto, o Mee to tai bent spalvynas idomesnis. Cia uzsimine apie skandinaviska rengimo stiliu, tai butent ,,skandinaviski'' rubeliai pasizymi daugiau ryskiais spalvu deriniais,o ne aplikaciju skaiciumi  , o Kaboosia daugiau dekoruota subtiliom detalem ir naturaliu spalvu.Man labai patinka www.ralphlauren.com drabuziai arba tommy hilfiger. Tik jie super brangus, todel kas megsta skoningai, konservatyviai ir ne taip brangiai rengti savo atzalas, Kaboosia butu kaip alternatyva.
ruoniniene
2010 03 20, 15:04
QUOTE(kinrozyte @ 2010 03 20, 14:01) opapa psl. paprasti eiliniai maximiniai rubeliai,nelabai suprantu kur cia iskirtinumas  meetoo tikrai nuobodi, o ir kaboosia-nesuintrigavo.  del kokybes nesiginciju   Ne tai ne. Man ir Maximoj kartais buna graziu rubeliu (neisskirtiniu, siaip graziu), tai esu susigundzius nupirkt. Kokybe atsiprasant...  Su Kaboosia ar tais paciais Me Too, kaip sakoma, greta nestovejo. Na, o del grozio tai tikrai kiekvienas turim savo gerbtina nuomone.
kinrozyte
2010 03 21, 13:09
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 20, 17:04)  Ne tai ne. Man ir Maximoj kartais buna graziu rubeliu (neisskirtiniu, siaip graziu), tai esu susigundzius nupirkt. Kokybe atsiprasant...  Su Kaboosia ar tais paciais Me Too, kaip sakoma, greta nestovejo. Na, o del grozio tai tikrai kiekvienas turim savo gerbtina nuomone. visiskai sutinku del nuomones  kadangi temute isskirtiniai rubeliai-tai laukiam daugiau nuorodu
ruoniniene
2010 03 21, 13:42
QUOTE(kinrozyte @ 2010 03 21, 14:09) visiskai sutinku del nuomones  kadangi temute isskirtiniai rubeliai-tai laukiam daugiau nuorodu  Va, dar tokio stiliaus Lietuvoj pasigendu: http://www.servanebarraudesigns.com/ Kad butu margumynas, bet neatrodytu pigiai.
kinrozyte
2010 03 21, 17:14
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 21, 15:42) Va, dar tokio stiliaus Lietuvoj pasigendu: http://www.servanebarraudesigns.com/ Kad butu margumynas, bet neatrodytu pigiai. labai faini drabuzeliai
ruoniniene
2010 03 21, 21:44
QUOTE(kinrozyte @ 2010 03 21, 18:14) labai faini drabuzeliai  Ne tas zodis! Man tai dar visuomet truputi pavydisi siltesniu krastu gyventojam. Nes, kaip beziureciau, mano manymu, vasariniai ar pavasariniai/rudeniniai rubai yra simta kartu fainesni negu zieminiai. Kad ir kaip besuk, nu nebus striuke ar tikrai silti batai vaikui kazkokie itin stilingi. Kad ir cia: sukneles kokios!
Vaikisku Tommy Hilfiger drabuzeliu yra PC ,,Mandarinas'' vienoje isparduotuveje, kurioje prekiaujama TH drabuziais. Dydziai nuo 3 metu. Kainos pusetinos.
ruoniniene
2010 03 25, 17:07
QUOTE(olande @ 2010 03 25, 17:36) Vaikisku Tommy Hilfiger drabuzeliu yra PC ,,Mandarinas'' vienoje isparduotuveje, kurioje prekiaujama TH drabuziais. Dydziai nuo 3 metu. Kainos pusetinos. O Jus man papasakokit, kuo TH tokie ypatingi?
addicted
2010 03 26, 08:47
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 25, 18:07) O Jus man papasakokit, kuo TH tokie ypatingi? kaina
Subjektyvi
2010 03 26, 09:31
Aš jau seniai apverkiau bankrutavusią Pepe Jeans parduotuvę, jos vaikišką skyrelį  Ten buvo tiek daug grožio ir "nemasovkės".
addicted
2010 03 26, 10:31
Nusiperkam Pampolinos,PJE,Catimini,Cakewalk,Protest drabuzius.
Subjektyvi
2010 03 26, 10:33
Kur perkate?
addicted
2010 03 26, 10:39
Vokietijoje
ruoniniene
2010 03 26, 13:22
QUOTE(addicted @ 2010 03 26, 11:31) Nusiperkam Pampolinos,PJE,Catimini,Cakewalk,Protest drabuzius. Is Jusu paminetu man niekas nepasirode isskirtiniai, isskyrus Pampolina. Kiti kad ir vadinasi dizaineriu rubai, bet man niekuo neypatingi (mano asmenine nuomone). O vat Pampolinos tai labai amerikietiskas stiliukas. JAV gal jis irgi nebutu isskirtinis, bet Lietuvoje tokiu rubu tikrai pasigendu. Na, dar Protest kai kurie rubeliai i ta puse. Aciu uz idejas.  Kuo daugiau pavadinimu mes cia viena kitai prisakom, tuo daugiau galima pasiknaisiot internete, pasiziurinet. Dekui!
addicted
2010 03 28, 01:23
Cia Vokietijos populiariausios firmos butikuose Pampolina beje vokieciu firma Protest galima beveik visose sporto prekiu parduotuvese rast. Pamirsau,dar labai idomu rubu vaikams Chiemsee turi
addicted
2010 03 28, 10:03
Beje glamour,trendy vieni graziausiu ir madingiausiu vaikisku rubu Geox parduotuveje rasit.Tiek mergaites,tiek berniukus pagal paskutini mados klyksma aprengsit. Kainos labai aukstos,kaip pvz.Tommy Hilfigerio. Labai puosnus rubai Geox drabuziu net neieskokit internete nerasit  Gaila,kad nera jokiu reklamu ar online parduotuve. Buna tik Geox didziosiose parduotuvese pirkt. Garantuoju,iesit ir nesinores iseit is tos parduotuves
giedruteliux
2010 04 09, 18:33
Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu  O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos. Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit
erikiuxxx
2010 04 09, 22:09
QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 09, 18:33) Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu  O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos. Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit  kad paprasti rubeliai siose parduotuvese, net tas pats lindexas gerokai lenkia juos
QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 09, 18:33) Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu  O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos. Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit  man tai visi vaiku miesto rubai tai tiesiog tragiski
Subjektyvi
2010 04 10, 10:49
Lenkiški "dizainai" ir kt. - tema apie išskirtinius drabužėlius, o ne apie tai
ruoniniene
2010 04 10, 14:36
QUOTE(giedruteliux @ 2010 04 09, 19:33) Mes drabuzelius perkam Lietuvoje, nors kartais, kai isvaziuoja tevelis i uzsienio komandiruotes parveze is tos pacios vokietijos labai graziu rubeliu  O siaip lietuvoje mums labiausiai patinka Vaiku mieste prekintis. Ten gan daznai buna naujos kolekcijos, kurios buna labai spalvingos. Kaip tik siandien prasidejo Kudikiu drabuzeliu savaite babycity ir vaiku miesto parduotuvese, nubekit, ivertinkit  Kainos ten kaip isskirtiniu rubu, o ziuret ner i ka. Aisku, pasitaiko kai ko grazaus retkarciais, bet tikrai nieko TOOOKIO.
Visa balandzio menesi www.minimada.lt 50 proc. nuolaidod, tai mes jau vasarai apsiprekinom isskirtiniu drabuzeliu
giedruteliux
2010 04 21, 18:19
QUOTE(ruoniniene @ 2010 04 10, 15:36) Kainos ten kaip isskirtiniu rubu, o ziuret ner i ka. Aisku, pasitaiko kai ko grazaus retkarciais, bet tikrai nieko TOOOKIO. Mes ten randam is ties puikiu drabuzeliu  Kiekvieno skonis vis kitoks
olgunia_2006
2010 05 17, 14:07
Niu labai grazu  Vilniuje turbut tokiu groziu niekur nerasta
Deja tik Olandijoje. Kitose salyse ir nemaciau
NEsuprantu, negi dar kazkas vaikiskus rubus LT perka?  KAM tiek permoketi uz nekokia kokybe. Jau geriau cia forume pirkti pas panas kur is anglijos vezasi ir pigiau ir tokie jie grazuciai. Kaip paziuri i mothercare cia ir mothercare.co.uk tai ir klausimu nekyla, nebet tikrai neturite laiko ir turite daug pinigu,kad ieskoti kur pigiau/geriau  IMHO
ruoniniene
2010 05 21, 12:19
QUOTE(Vanesa @ 2010 05 15, 00:04) Na, kasdienai taip vaiko nerengciau, bet per svente tai atrodytu puikiai! Ir sventiska, ir ne taip kaip visi.
QUOTE(Iriska @ 2010 05 18, 21:12) NEsuprantu, negi dar kazkas vaikiskus rubus LT perka? KAM tiek permoketi uz nekokia kokybe. Jau geriau cia forume pirkti pas panas kur is anglijos vezasi ir pigiau ir tokie jie grazuciai. Kaip paziuri i mothercare cia ir mothercare.co.uk tai ir klausimu nekyla, nebet tikrai neturite laiko ir turite daug pinigu,kad ieskoti kur pigiau/geriau  IMHO Aisku,kad perka,o ko cia dyvytis?Galima rast LT kokybisku rubu.Man tie angliski Next,mothercare,jau iki gyvo kaulo atsibode As kartais randu isskirtiniu rubeliu parduotuvej TINKA,kainos nedideles ir kokybiski rubukai.Bambizzi.lt randu idomesniu paredu.
Subjektyvi
2010 05 24, 10:06
QUOTE(Vanesa @ 2010 05 18, 17:33) Deja tik Olandijoje. Kitose salyse ir nemaciau  Labai gražu  Gaila, kad daug gražių dalykų skirta tik mažoms mergaitėms, o vyresnėms skurdus pasirinkimas. Visi tie mandri niūrių spalvų "skuduriniai" apdarai kartais užknisa. Ką dar galima pritaikyti, tai iš Monsoon kolekcijų. Labai gražūs vasariniai drabužiai   
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 24, 11:06) Ką dar galima pritaikyti, tai iš Monsoon kolekcijų. Labai gražūs vasariniai drabužiai  labai grazu
ruoniniene
2010 05 26, 17:07
Va cia tai mano mano mano!  Nerealu!
KasVasa
2010 06 09, 18:29
MONSOON kolekcijos tikrai ypatingos- ypač gražios suknelės ir labai gražūs aksesuarai: lankeliai, segtukai ir t.t. praeitą pavasarį Londone išleidau toj parduotuvėj 200 svarų  ((( Tik kai pamatavau dukrai tas sukneles, kur issirinkau, jos "negulejo" taip graziai, kaip ant pakabos...O draugei parsiunte ta sampanine suknele, kur nuotrauka yra- ji savo dukryte kriksyjo su ja, tai atrode fantastiskai! Neperku nei vaiku mieste, nei vaiku mada, nei maximoj (tik skinija kojines ir vienos firmos apatini trikotaza- kai neprisiruosiu iki Utenos trikotazo firmines nulekt:), nes seniai paskaičiavau, kad jei vaikui 3 men vasarai perki rubalius, tiesiog neapsimoka pirkt pigiu ir nekokybisku- po 2 skalbimo sunaus treningo kelnes pasidaro kaip traktoristo kalsonai...  ) kai internetu einu "pasivaiksciot" po parduotuves, visada pirmiausia einu i Ralph Lauren.Ten taip viskas minimalistiskai aristokratiskai subtilu, kad galeciau (jei galeciau:) pirkt viska:) is europiniu patinka www.tuttopiccolo.es labai panasus i RL.(juos pirma karta pamaciau Panoramoje kai buvo Bambizzi parduotuve).Dabar ziurejau nauja www.bambizzi.lt, bet turi tik maziukams:(.Ten ir Ralpho Laureno yra, ir Guess) O kainos Lt parduotuves panasios kaip uzsienyje, bet, galima numanyti, kiek mazai jei parduoda prekiu, tai ir galimybes atsivezt kazka isskirtinio turbut nelabai yra.....  (( Papildyta:merginos, kaip idedate nuotraukas? man nesigauna
ruoniniene
2010 06 11, 15:13
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 09, 19:29) is europiniu patinka www.tuttopiccolo.es labai panasus i RL.(juos pirma karta pamaciau Panoramoje kai buvo Bambizzi parduotuve).Dabar ziurejau nauja www.bambizzi.lt, bet turi tik maziukams:(.Ten ir Ralpho Laureno yra, ir Guess) O kainos Lt parduotuves panasios kaip uzsienyje, bet, galima numanyti, kiek mazai jei parduoda prekiu, tai ir galimybes atsivezt kazka isskirtinio turbut nelabai yra.....  (( Papildyta:merginos, kaip idedate nuotraukas? man nesigauna  "Guess" man labai labai.  JAV uzsipirkau truputi per nuolaidas (gaila, kad per nuolaidas is "Guess" nelabai lieka, ka pasirinkt  ). Taip, LT beda del to, kad mazai zmoniu gyvena. Tai automatiskai ir pirkeju mazai, tai ir pasiula maza. Deja deja. Fotkiu ir as nesugebu sukelt, nors tarsi ir viska teisigai darau.
KasVasa
2010 06 11, 16:51
Lietuviskai pasidziaugsiu, kad ne as viena nemoku su nuotraukom elgtis Kazkiek Guess rubeliu yra www.bambizzi.lt:pirkau kelis dukrai ir sunui, tai super super super! Reikia tiketis, kad bus ir daugiau....jei prades lietuviai pirkt namie:)) Man tai patinka, kad Lietuvos e.pardese gali rubeli be problemu grazinti arba keisti, nes as dabar laukiu Gap ir Next siuntos ir drebu:) turiu itarima, kad dukros batu numerius sumaisiau, bet gal tiks...Uzsakiau 6 poras:(((
ruoniniene
2010 06 12, 13:11
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 11, 17:51) Lietuviskai pasidziaugsiu, kad ne as viena nemoku su nuotraukom elgtis Kazkiek Guess rubeliu yra www.bambizzi.lt:pirkau kelis dukrai ir sunui, tai super super super! Reikia tiketis, kad bus ir daugiau....jei prades lietuviai pirkt namie:)) Nu va! Kaip tik tie "Guess'ai", kur yra "Bambizzi'yje", man visai negrazus.  Ir kainos ne tokios kaip JAV per nuolaidas.  Ech... Ne visada sekasi.
KasVasa
2010 06 12, 20:02
Kaip sako kaimynai rusai: "na vkus i cvet druzei net":) Kiekis bambizzi parduotuveje Guess prekiu nera didelis (tuo labiau kad as pati vasario menesi net 5 Guess nupirkau:), bet man tai dar ten ir pora sijonuku graziu yra, ir va sita palaidine: http://www.bambizzi.lt/mergaitems-n/marski...116.html?lang=2SORRY, NEMOKU IDET FOTKIU:((( As tokia dukrai nupirkus, tai labai gerai prie dzinsu atrodo.Ir dzinsiukai Guess labai dailus! Nesu buvusi JAV, todel kokios kainos per ispardavimus buna negaliu zinot, bet kai dabar $ pakilo vos ne iki 3lt, jei iskaiciuot mokesti tarpinikem, siuntima, tai labai abejoju, kad maziau nei uz 20$ galima Guess nusipirkt... O kur jus perkat, kai norit KAZKA TOKIO vaikui nupirkt? O ka darot del batu? as jau esu praradus vilty avalynes klausimu....  (
ruoniniene
2010 06 15, 15:51
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 12, 21:02) Kaip sako kaimynai rusai: "na vkus i cvet druzei net":) Kiekis bambizzi parduotuveje Guess prekiu nera didelis (tuo labiau kad as pati vasario menesi net 5 Guess nupirkau:), bet man tai dar ten ir pora sijonuku graziu yra, ir va sita palaidine: http://www.bambizzi.lt/mergaitems-n/marski...116.html?lang=2SORRY, NEMOKU IDET FOTKIU:((( As tokia dukrai nupirkus, tai labai gerai prie dzinsu atrodo.Ir dzinsiukai Guess labai dailus! Nesu buvusi JAV, todel kokios kainos per ispardavimus buna negaliu zinot, bet kai dabar $ pakilo vos ne iki 3lt, jei iskaiciuot mokesti tarpinikem, siuntima, tai labai abejoju, kad maziau nei uz 20$ galima Guess nusipirkt... O kur jus perkat, kai norit KAZKA TOKIO vaikui nupirkt? O ka darot del batu? as jau esu praradus vilty avalynes klausimu....  ( Del skonio tai tikrai taip!  Nei kam savo ipirsi, nei prades patikt tai, kas patinka kitiem.  Maikyte grazi, bet as uz maike nesu pasiruosus moket beveik 80 Lt! Per tarpininkes pirkt nenoriu, nes visada palaikau legalu versla. Guess JAV per ispardavimus? Na, pvz., dukrytei nupirkau komplektuka (maikyte su svarkeliu) uz 7$. Kai noriu nupirkt kazka tokio Lietuvoj, tai perku "Kaboosia". Man tik vienas dalykas nepatinka kai kuriuose ju modeliuose (bet, tiesa pasakius, ir bet kurios kitos firmos tokiuose modeliuose): jei rubas medvilninis, netrikotazinis, jis atrodo labai graziai, bet truputi sunku apvilkti vaika ir kartais varzo judesiu laisve. Kai bunu JAV, uzsiperku ir "ant isaugimo". Bet, kadangi bunu retai, o turiu ten draugu, tai jie, atvaziuodami i Lietuva, ka nors atveza. Prasyt neprasau, nesinori zmoniu trukdyt, bet kai kurios drauges ir pacios "paciuozusios" del vaikisku rubu, zino mano skoni ir ka nors nuperka.  O dar su draugem ir giminaitem keiciames isaugtais vaiku rubais. Tai tarp ju tokiu sedevru pasitaiko! Ne visada ir klausiu, is kur gavo. Buna, sako, kad jau trecio vaiko nesiotas, o atrodo kaip naujas. Kokybe daug reiskia! O jei man grazi kokia maikyte is "Rimi" (kaip tik neseniai viena nupirkau), tai paimu ja uz tuos kelis litus (ypac per nuolaidas kainos geros) ir del kokybes nesuku galvos: kai nusiskalbia, tai atidedu uogu valgymui vasara, paskui ismetu. Su batais labai paprasta: arba Lietuvoj perku "See Kai Run", arba is JAV parsisiunciu "Pediped" (jie siuncia ir i Lietuva). Abi firmos amerikieciu, man amerikietiski tiek batai, tiek rubai kur kas grazesni uz europietiskus. Ypac europieciu batai baisus. Galvojau, kad cia tik su lenkiskais ir vokiskais beda. Girdejau, kad "Oze" atidaryta nauja parduotuve vaikiskos avalynes. "Vincent", jei neklystu. Svediski batai ten. Nulekiau pasiziuret. Ir ka? Fuflo, atsiprasant. Ir nelabai grazu (tik botai ju faini), ir kokybe man pasitikejimo nekelia - toks vaizdas, kad padas su paciu batu suklijuotas silpnai, visur ten klijais aptepliota. Bet, tikrai, kai atradau "Pediped" ir "See Kai Run", tai dingo visos problemos. Labai gaila, kad "See Kai Run''gamina tik iki 25 dydzio, mums jau tuoj bus mazi .  Uztat "Pediped" - iki 28 ar tai 29. Tik, aisku, jie ir taip brangesni, ir dar su siuntimu, tai jau gaunasi kaina didesne uz "SKR". Nu bet ka daryt?  Oi, prisnekejau.
KasVasa
2010 06 15, 17:04
rasti Guess komplekta uz 7$ man tolygu sniegui vasara:))) Kaboosia suzinojau tik SM forume (kazkurioj kitoj temoj), tai susinervavus, kad labai stringa parduotuves paieska ir tenka stipriai padirbti klavetura, o ir nuotraukos nepasirode labai kokybiskos, tai kai supykus isdejau ka galvoju apie ta parduotuve, greiciausia uzrustinau jos savininkus:( Bet tikiuosi, kad jie tai prieme kaip konstruktyvia kritika ir pagal tai, kokias argumentais ji mane "auklejo", galiu jai parasyti 10:matosi, kad asmenys turi gera poziuri ir tik laiko klausimas, kada tuos brandus ispopuliarins.
Batai batai.......bandysiu lyst i tuos tinklapius, kur parodet. Kai noriu pasismagint (prisipazinsiu, kad net kelieta kartu esu net ir pirkus uz ta kaina:(, einu i www.yoox.com. Nu ten man MOMINO batai berniukams- nerealus.Bet kaina irgi pagerinta (50-60euru).Ir siaip batu geru yra: svarbiausia kad BE JOKIU TARPININKIU galima tiesiai uzsisakyti ir atveza NEMOKAMAI! ir grazinti nemokamai galima- mano drauge isbande asmeniskai!
Smagu, kad pasidalinat patirtim- juk laika, sutaupyta googlinant galima praleist su vaikais:)))
addicted
2010 06 21, 08:03
QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 15, 16:51) arba is JAV parsisiunciu "Pediped" (jie siuncia ir i Lietuva). Abi firmos amerikieciu, man amerikietiski tiek batai, tiek rubai kur kas grazesni uz europietiskus. Ypac europieciu batai baisus. ( Uztat "Pediped" - iki 28 ar tai 29. Tik, aisku, jie ir taip brangesni, ir dar su siuntimu, tai jau gaunasi kaina didesne uz "SKR". Nu bet ka daryt?  Oi, prisnekejau.  O kaip su muitine ? Daug reikia primoket?
ruoniniene
2010 06 22, 14:00
QUOTE(addicted @ 2010 06 21, 09:03) O kaip su muitine ? Daug reikia primoket? Geda, bet nebepamenu. Pernai vasara pirktos "Pediped" "Originals" basutes su siuntimu ir muitu kainavo 117 Lt. Kazkodel pamenu ta kaina.  Tiesa, siemet ju batai kiek pabrango, bet vis tiek simta kartu pigiau negu kokie pobaisiai "Ecco".
ruoniniene
2010 06 22, 14:26
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 15, 18:04) rasti Guess komplekta uz 7$ man tolygu sniegui vasara:)))
Nu va, Amerikoj sninga!  :D:D
KasVasa
2010 06 22, 16:08
Gal čia ne visai į temą, nes GAP nėra kažkuo išskirtiniai, bet labai jau noriu pasiguost:) Vakar gavau siuntinį iš JAV: pirkau 4 daiktus (2 megztukus, batelius ir skrybele) Uniform cardigan modern red XS 24.50 Ballet espadrilles neptune 11 27.00 Floppy printed hat neptune S/M 15.00 Twisted two-button cardigan blue galaxy 5 YRS 19.99 Summary of Charges Order Subtotal: 86.49 Shipping & Handling: 7.00 Tax: 5.84 Order Total: 99.33 saskaitos: Suma, 119,26 $ (cia uz tarpinikavima ir atsiuntima) kursas (SEB) 2,8992 litais 345,00tai kepurė iš stipriai per maža (atidaviau), batuku tikrai buciau nepirkus (gal koki karta ir uzsides dukra), medztukai pateisno lūkesčius, bet padalinus sumą iš 2DAIKTŲ, vienas megztukas kainavo...172,5lt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazkoks kosmaras!!!!!!
ruoniniene
2010 06 22, 23:04
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 22, 17:08) Gal čia ne visai į temą, nes GAP nėra kažkuo išskirtiniai, bet labai jau noriu pasiguost:) Vakar gavau siuntinį iš JAV: pirkau 4 daiktus (2 megztukus, batelius ir skrybele) Uniform cardigan modern red XS 24.50 Ballet espadrilles neptune 11 27.00 Floppy printed hat neptune S/M 15.00 Twisted two-button cardigan blue galaxy 5 YRS 19.99 Summary of Charges Order Subtotal: 86.49 Shipping & Handling: 7.00 Tax: 5.84 Order Total: 99.33 saskaitos: Suma, 119,26 $ (cia uz tarpinikavima ir atsiuntima) kursas (SEB) 2,8992 litais 345,00tai kepurė iš stipriai per maža (atidaviau), batuku tikrai buciau nepirkus (gal koki karta ir uzsides dukra), medztukai pateisno lūkesčius, bet padalinus sumą iš 2DAIKTŲ, vienas megztukas kainavo...172,5lt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazkoks kosmaras!!!!!!  Uzjauciu! Galima tik pasisypsoti, kad GAP gavosi isskirtiniai, bent jau pagal kaina (juokas pro asaras). O kokia istorija su batukais?
|
|