Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaunietukės plepa
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Džerimi
user posted image

Statom namelius ir laukiam graziu oru
Musu taisykles: norint prisijungt prie albumo reikia intensyviai bendrauti. Slaptazodzio neduodam, kol neirodoma istikimybe sektai rolleyes.gif Gavus slaptazodi, GRIEZTAI jo niekam nedalinam nepasitarusios!!

Albumas

Senoji temuke cia

Grazaus bendravimo 4u.gif
Marmietė
Labai labai laukiam pavasario, kad pradeti darbus thumbup.gif
Arti
Man jauciu be sansu i jusu sekta papult (nors labai noreciau susibendrauti su kaiminkom romainiuose, kol namuka pasistatysim ax.gif )..as daugiau skaitau nei rasau..
Giedruolė
na kokia gi čia sekta. kol šalta darbai nevyksta, ypač kas ne vidui įsirenginėja. tai spėti skaityti tikrai spėsit, o jei dar ir parašytumėt tai visai smagu būtų. Aš irgi čia naujokė, tik dar laukiu pavasario, kad darbus pradėt.
Arti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 02 05, 14:15)
na kokia gi čia sekta. kol šalta darbai nevyksta, ypač kas ne vidui įsirenginėja. tai spėti skaityti tikrai spėsit, o jei dar ir parašytumėt tai visai smagu būtų. Aš irgi čia naujokė, tik dar laukiu pavasario, kad darbus pradėt.
*

tada rasau:
forume as ne naujoke, bet pagal zinuciu skaiciu, pacios matot "nerasli" smile.gif Taigi prisistatau..Statomes namuka Romainiuose..siuo metu turim pamatus, sienas ir stoga - dezute zodziu. Planuojam statyti ilgai ir nuobodziai 2-3 metus. Nebent pinigu kas is dangaus numestu biggrin.gif Nors jei ir numestu, tai realiai vandens ir nuoteku komunikacijas tik iki 2012m. atves, tai as kaip ir labai nepergyvenu del letu statybu..vis tiek niekur nenubegsiu..
pradziai tiek 4u.gif
Diija
sveikos 4u.gif
Jau vėl nauja temelė bigsmile.gif
Pas mus darbai juda ir jau matosi finišo tiesioji bigsmile.gif dažytojai per kitą savaitę baigia visus dažymus, santechnikas sukabina praustuvus, sustato maišytuvus ir sukabina wc puodus.... tada jau belieka sudėti plintusus, pabaigti rozečių ir jungiklių sustatymą, sukabinti šviestuvus ir valyti, šveisti, siurbti, plauti, grandyti ir t.t. thumbup.gif tada padengti alyva grindis ir viskas thumbup.gif tada jau lieka maloniausioji dalis - baldų statymas ir daiktų vežiojimas biggrin.gif Tikimės iki kovo vidurio susisukti su šitais darbais ax.gif
ai, tiesa, vienas nemalonus dalykas - pritrūko tapeto verysad.gif tai geriausiu atveju tapetas atkeliaus į lt per 2-3 sav doh.gif
Džerimi
4u.gif
QUOTE(Arti @ 2010 02 05, 14:29)
Taigi prisistatau..Statomes namuka Romainiuose..siuo metu turim pamatus, sienas ir stoga - dezute zodziu. Planuojam statyti ilgai ir nuobodziai 2-3 metus. Nebent pinigu kas is dangaus numestu  biggrin.gif Nors jei ir numestu, tai realiai  vandens ir nuoteku komunikacijas tik iki 2012m. atves, tai as kaip ir labai nepergyvenu del letu statybu..vis tiek niekur nenubegsiu..
pradziai tiek  4u.gif
*

sveika prisijungus 4u.gif prasom drasiau. ne visos mes raslios. as irgi nelabai daug ka galiu parasyt, nes esam ne LT, statybomis rupinasi MB tevukas. Tai kartas nuo karto pasisakau kokioj stadijoj esam, kokius darbelius dirbam. o dar tuo labiau sitokia ziema uzgriuvo, tai statybos menesiui sustojusios visiskai buvo. doh.gif

QUOTE(Diija @ 2010 02 05, 17:07)

Pas mus darbai juda ir jau matosi finišo tiesioji  bigsmile.gif 
*

nu jus saunuoliai thumbup.gif sakes kaip smagu skaityt. prasom mums daugiau fotoreportazu. mirksiukas.gif O del tapeto nepergyvenk, juk statybos del jo nestoja. kitus kampus dailindami ne nepastebesit kai tos pora savaiciu prabegs 4u.gif

O pas mus nameliukyje pastate 'burzuika', tai siltai dirba biggrin.gif sake kai lipa i virsu kazka daryt, vos ne trumpom rankovem turi issirengt biggrin.gif
Arti
QUOTE(Diija @ 2010 02 05, 17:07)
sveikos  4u.gif
Jau vėl nauja temelė  bigsmile.gif 
Pas mus darbai juda ir jau matosi finišo tiesioji  bigsmile.gif 
*

Isivaizduoju, koks fainas jausmas smile.gif

Mes tai laukiam pavasario..pirmas darbas bus turbut betoniniai laiptai vaiksciojimui. ..maciau kazkurioj temoj Pagyvenus laiptais puikavosi..reiks prasyti meistriuku kontaktu ax.gif
verslas
QUOTE(Arti @ 2010 02 05, 19:59)
Isivaizduoju, koks fainas jausmas smile.gif

Mes tai laukiam pavasario..pirmas darbas bus turbut betoniniai laiptai vaiksciojimui. ..maciau kazkurioj temoj Pagyvenus laiptais puikavosi..reiks prasyti meistriuku kontaktu  ax.gif
*

sweikos merginos as irgi dezute jau pastates smile.gif gal galetut patarti kur medziagu normaliom kainom susirast: domytu paroc vata(didelis kiekis mirksiukas.gif klinkerio plytos ir" misinys" klinkerio murinimui? beje gal kuri pirko kabely elektros instaliacijai? ax.gif
Statybininke optimiste
QUOTE(verslas @ 2010 02 05, 22:00)
sweikos merginos as irgi dezute jau pastates smile.gif gal galetut patarti kur medziagu normaliom kainom susirast: domytu paroc vata(didelis kiekis mirksiukas.gif  klinkerio plytos ir" misinys" klinkerio murinimui? beje gal kuri pirko kabely elektros instaliacijai? ax.gif
*

Kai eini pirkti, tai ir deriesi, visi nuleidzia kainas. Reikia tartis su vadybininkais ax.gif . O mes muryti zadame paprastu skiediniu be jokiu spalvu. Kaimynai klinkeri sumurijo taip, tai atrodo labai graziai.

Smagu, kad pasipilde plepanciuju gretos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .
Grelita
Sveikos , 4u.gif su nauja tema ziuriu musu padaugejo ax.gif Saunu drinks_cheers.gif Mes jau namie wub.gif ,leksim siandien i namuka paziureti,turbut pirma kelia reiks nusikasti lotuliukas.gif Oi Dija tikrai kaip smagu ,kad taip pasistumejot i prieki, as isivaizduoju kaip smagu dalintis tokiais darbais,kai zinai kad va dar biski ir jau galesim gyvent. Mums tai irgi dar 2-3 metai nusimato kaip niekur kol galesim bent gyvent,o manau galutinius darbus baiginesim jau gyvendami unsure.gif
verslas
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 02 06, 00:17)
Kai eini pirkti, tai ir deriesi, visi nuleidzia kainas. Reikia tartis su vadybininkais  ax.gif . O mes muryti zadame paprastu skiediniu be jokiu spalvu. Kaimynai klinkeri sumurijo taip, tai atrodo labai graziai.

Smagu, kad pasipilde plepanciuju gretos  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .
*

deretis as moku biggrin.gif kur paroc vata prekiauja? kur pirksite klinkerio plytas? del misinio klinkeriui muryt ir as girdejau kad zmones paprasta skiediny deda ax.gif ar domejotes kiek kainuos klinkerio murinimo kvadratas? g.gif
irisas
QUOTE(verslas @ 2010 02 06, 13:07)
deretis as moku biggrin.gif  kur paroc vata prekiauja? kur pirksite klinkerio plytas? del misinio klinkeriui muryt ir as girdejau kad zmones paprasta skiediny deda ax.gif ar domejotes kiek kainuos klinkerio murinimo kvadratas? g.gif
*

Ar galit plačiau apie derybų meną bigsmile.gif Mes nemokam derėtis doh.gif o jei nusideram, tai minimaliai doh.gif
romava
Sveikos, atrodo tik viną dieną neįlindau ir jau kita temukė, išvada reikia lankytis kiekvieną dieną, nes paskui nespėji gaudyti minčių.
Jei neklystu tai -irisas- kaip ir kaimynė. Aš tai gyvenu netoli Rokų vid. mokyklos. Šone jos kuriasi naujų namukų kvartaliukas, ten aš ir apsistojau.
irisas
QUOTE(romava @ 2010 02 06, 17:51)
Sveikos, atrodo tik viną dieną neįlindau ir jau kita temukė, išvada reikia lankytis kiekvieną dieną, nes paskui nespėji gaudyti minčių.
Jei neklystu tai -irisas- kaip ir kaimynė. Aš tai gyvenu netoli Rokų vid. mokyklos. Šone jos kuriasi naujų namukų kvartaliukas, ten aš ir apsistojau.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors vieną beveik kaimynką turėsiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
verslas
QUOTE(irisas @ 2010 02 06, 13:09)
Ar galit plačiau apie derybų meną  bigsmile.gif Mes nemokam derėtis  doh.gif o jei nusideram, tai minimaliai  doh.gif
*

siuo momentu(sunkmetis) ir nemokantis derint susideres normaliai biggrin.gif tai kur man ieskoti tu medziagu g.gif
pagyvenus
QUOTE(verslas @ 2010 02 05, 22:00)
sweikos merginos as irgi dezute jau pastates smile.gif gal galetut patarti kur medziagu normaliom kainom susirast: domytu paroc vata(didelis kiekis mirksiukas.gif  klinkerio plytos ir" misinys" klinkerio murinimui? beje gal kuri pirko kabely elektros instaliacijai? ax.gif
*

Dėl šitų medžiagų tai nepasakysiu - pas mus apdailos plyta ir šitinimas jau seniai sudėti. Kai ieškojau gipso (plokščių, tvirtinimo detalių), tai iš didžiųjų prekybcentrių geriausias kainas gavau serfe.
Jei reikia didelių kiekių, tai siūlyčiau pereiti ir susirinkti, kokias kainas duotų dideji: Senukai (ten reikia sutartį susidaryti, tada vadybininkas surašys, kokia kaina būtų), serfas, lemora (gipso kainos jų man didokos pasirodė), lytagra (pas juos pasirinkimas nedidelis ir ne viskas būna), makveža (dėl šitų tai kažkaip net nežinau, ar taiko nuolaidas, nes didesnių kiekų niekada nepirkau).
Kabelį mums pirko elektrikas. Nors ir nuolaidas gavo, bet kainos vis tiek buvo aukštokos. Pigiausiai kabelį galimai gauti per skelbimus - to einamiausio google suvedus visada net po kelis skelbimus išmeta.
Pasigirsiu "statybiniais darbais" - pas mus "tropikai". Garinam statybinę drėgmę, tai +25 name. Nuo penktadienio dirbant drėgmės surinkėjui santykinę drėgmę nuo 90 proc. iki 58 proc. numušėm. Net nežinau, kiek to vandens vyras kibiriukais išnešė. Žiūrėsim, kaip per savaitę atsistatys drėgmė ir jei reikės, kitam savaitgaliuo vėl surinkėję nuomuosim.
Va tik sąskaitos už dujas ir elektrą mėnesio gale tai nenoriu net pamatyti. Sakysiu vyrui, kad apmokėtų ir man net nesakytų, kiek buvo doh.gif
Arti
Siandien ir mes buvom nuleke prie namuko paziuret ar viskas vietoj smile.gif Iki namo neprivaziavom, teko klampoti nuo paskutiniu kaimynu..
Verslai, mums irgi siemet reiks apdaila daryt..bet mes dar miegam ziemos miegu, kai atsils tada sukrusim medziagu ieskot biggrin.gif
Elzė
Sveikos, ne visai į savo temą lendu unsure.gif Bet kadangi sergu baltu pavydu namų statytojom, tai aš vis paskaitau čia...
Mačiau, kad iš Romainių nemažai yra. kaip tik vakar pravažiavom ten nemažai ir gal jūsų namelius apžiūrėjom. Labai norėtume tuose kraštuose įsikurti, bet mes tokie 0 rizikos mėgėjai, kad vis vienas kitą stabdom, ir vis nedrįstam.
Man labai įdomu kaip jūs statot, kaip tas statybas prižiūrit? (turim mes giminėj statybininkę, tai kaip ji papasakoja, kaip vyrai mašinas prisikrovę visokio gėrio namo vežasi, tai man baisu doh.gif . Aišku ne visi tokie, ir nevisur taip...)
Gal kokiose gatvelėse romainiškės gyvenat? Kaip jums komunikacijos reikalai( turiu galvoj susisiekimas su miestu, darželis, mokykla ir pan)
Papildyta:
QUOTE(Marmietė @ 2010 01 28, 21:42)
ir dar klausimas del kriaukles kampe?
*

mes bute kai darėm remontą praeitą vasarą tai irgi buvau užsikabinus, kad noriu kampe kriauklės, bet paskui persigalvojau. Dabar anyta pasidarė kampinę, tai man tokie minusai (nors kitiem gal net ne minusai pasirodys):
- lieka nemazai laisvos vietos kurios nepanaudosi tame kampe uz kriauklės. Aišku jei dėsi toliau kriauklę, tai tada bus ja nepatogu naudotis, o jei arčiau, tai tas kampas toks ir liks, kaip anyta sako "maumams" smile.gif
- kampine spintelė, užima daug vietos ir po ja. Ta prasme ten kur sifonas ir pan. Žinoma, ten jau galima ir pasandeliuoti, bet labai nepatogu pasiimti ką nors;

Čia aš taip primityviai ir aišku gyvenant bute svarbiausiai yra vieta. name erdvės daugiau
janudi
QUOTE(Elzė @ 2010 02 07, 18:00)

Gal kokiose gatvelėse romainiškės gyvenat? Kaip jums komunikacijos reikalai( turiu galvoj susisiekimas su miestu, darželis, mokykla ir pan)

*

na mes dar negyvenam, bet siais metais planuojam, gyvensim Lubinu g, o su susisiekimu tai ne kas turbut, mikriukas nedavaziuoja iki musu gatveles, reiketu vaikui eiti dar kokia 10-15min iki namu nuo jo, nes is kaimynu kazkas ejo, tai sake tiek ustruktu, bet man baisu kai vaikai eina pakele, dar neatkreipiau demesio, ar yra saligatviai, bet vargu verysad.gif, taigi veziosim... Gal laikui einant susitvarkys susisiekimas, juk taip namai statosi toje puseje, tiek jaunu seimu, vaiku, valdzia gal ka ir padarys... Nors ziurejom Kauno miesto marsrutu zemelapius, tai rodo, kad mikriukas turetu davaziuoti iki musu gatveles, kodel nevaziuoja nezinau, gal ten ateities marsrutu planai kartais...
Arti
QUOTE(janudi @ 2010 02 08, 09:29)
na mes dar negyvenam, bet siais metais planuojam, gyvensim Lubinu g, o su susisiekimu tai ne kas turbut, mikriukas nedavaziuoja iki musu gatveles, reiketu vaikui eiti dar kokia 10-15min iki namu nuo jo, nes is kaimynu kazkas ejo, tai sake tiek ustruktu, bet man baisu kai vaikai eina pakele, dar neatkreipiau demesio, ar yra saligatviai, bet vargu verysad.gif, taigi veziosim... Gal laikui einant susitvarkys susisiekimas, juk taip namai statosi toje puseje, tiek jaunu seimu, vaiku, valdzia gal ka ir padarys... Nors ziurejom Kauno miesto marsrutu zemelapius, tai rodo, kad mikriukas turetu davaziuoti iki musu gatveles, kodel nevaziuoja nezinau, gal ten ateities marsrutu planai kartais...
*

Mes pries pirkdami sklypa domejomes siuo klausimu..Tai suzinojome, kad iki 2012m. planuojamas tiesti kelias, kuris tiesiai sujungtu Romainius su miestu, per kuri butu paleistas viesasis transportas. Tikiuosi planai nepasikeis ax.gif Turiu dar VMT tinklo pletros plana, bet labai didelis paveikslelis, tai veliau sumazinus idesiu parodyt.
Heli
QUOTE(Arti @ 2010 02 08, 10:59)
Mes pries pirkdami sklypa domejomes siuo klausimu..Tai suzinojome, kad iki 2012m. planuojamas tiesti kelias, kuris tiesiai sujungtu Romainius su miestu, per kuri butu paleistas viesasis transportas. Tikiuosi planai nepasikeis  ax.gif Turiu dar VMT tinklo pletros plana, bet labai didelis paveikslelis, tai veliau sumazinus idesiu parodyt.
*

Sveiki,

Labai laukiam to plano, mane irgi labai domina kas nusimato musu kaime (salia Ringaudu) arba netoli jo. Gal tada gali nuoroda ideti, kur to plano originala galima rasti?
Elzė
o man dar viena mintis romainiskems iskilo smile.gif O gal pvz matet arba siaip zinok kur kaimynistej apie parduodama namuka? labai jau skurdus skelbimuose pasirinkimas, arba tik kotedzai

QUOTE(janudi @ 2010 02 08, 10:29)
na mes dar negyvenam, bet siais metais planuojam, gyvensim Lubinu g, o su susisiekimu tai ne kas turbut, mikriukas nedavaziuoja iki musu gatveles, reiketu vaikui eiti dar kokia 10-15min iki namu nuo jo, nes is kaimynu kazkas ejo, tai sake tiek ustruktu, bet man baisu kai vaikai eina pakele, dar neatkreipiau demesio, ar yra saligatviai, bet vargu verysad.gif, taigi veziosim...
*

vat mus tai labiausiai ir stabdo. aisku kaip ji koki darzeli tai galima vezioti, ryte kartu vaziuojant i darba nuvezi, po to parsivezi. bet kai bus pradinukas tai man nesusisviecia variantas ka daryti. juk jiem pamokeles kokia 12 ir baigias.. nu max iki 15 val prailgintos grupes. o ka tada g.gif g.gif
QUOTE(Arti @ 2010 02 08, 10:59)
Tikiuosi planai nepasikeis  ax.gif Turiu dar VMT tinklo pletros plana, bet labai didelis paveikslelis, tai veliau sumazinus idesiu parodyt.
*

labai butu idomu pamatyti! o gal mail'u iseitu persiusti?
Pabaisiukas
QUOTE(Heli @ 2010 02 08, 11:33)
Sveiki,

Labai laukiam to plano, mane irgi labai domina kas nusimato musu kaime (salia Ringaudu) arba netoli jo. Gal tada gali nuoroda ideti, kur to plano originala galima rasti?
*

Sveikos,

as kazkada ta plana irgi ziurejau, tik musu pusej (apie Ringaudus) man rodos niekas ten nesikeicia...

Del medziagu, tai paroc mes pries kokius 3 men pirkom ateities plente, prie moki vezi ten yra kazkokia maza firmele statybiniu medziagu. (Su vata persistengem doh.gif - ne tik stogui uztego, bet dar ir grindims liko, nors planavom ten polistiroli det )
Elektros laidu mums jau irgi reikes - kai tik biski atsils turetume pradet vedziot. Girdejau, kad kazkur prie buvusio "Vilko" yra kazkokia firmele, gerom kainom ir normaliai pakonsultuoja jei ka (bet patys dar nebuvom nuvaziave paziuret)
Arti
Bandau ikelti. Kam sunku susigaudyt...Romainiai virsutiniame kairiajame kampe..
Jovita 35
QUOTE(romava @ 2010 02 06, 17:51)
*

QUOTE(irisas @ 2010 02 06, 23:54)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nors vieną beveik kaimynką turėsiu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Sveikos mergytės mirksiukas.gif .Mūsų kotedžiukas jau pastatytas thumbup.gif ,teliko davesti dujas,ir pradėti įrenginėjimo darbus doh.gif ,tad jungiuosi prie jūsų pašnekesių ax.gif .Matau turiu dvi kaimynes mirksiukas.gif ,aš irgi iš Rokų ax.gif
romava
Laba diena ,
kadangi savo gatvelėje, esu senbuvė tai medžiagas pirkau jau seniai, tačiau kaimynai dar tik iškėlę sienas ir stogus užsidengę. Tai vienas kaimynas šią vasarą pirko klinkerį (nors iš tikrūjų tai keraminė apdailinė plyta, taip ji buvo pavadinta) latvių gamybos tai už 1 vnt mokėjo po 0,94 lt. neatsimena firmos pavadinimo, bet ji randasi Technikos g. gale priešais Lemorą. Kitas kaimynas pats važiavo į lenkiją ir parsivežė, tiesa jam nelabai daug reikėjo.
O aš baigiu įgyvendinti vieną labai didelį projektą, t.y. miesto vandentiekio ir kanalizacijos tinklų atsivedimą. Šalia mūsų gatvelės pravedė vandentiekio trasas per pievas, o daugeliui gatvelių, tame tarpe ir mūsų lėšų neužteko ( finansavimas Europos lėšomis) ir mes likome ant ledo.Nors miesto valdžios atstovai lyg tai ir žadėjo, kad bus dar vienas etapas ir gal ir mums atves tuos tinklus. Bet laukti 2012 ar 2015 m. labai ilgai, o gyventi reik dabar, taigi nutarėm atsivesti savo lėšomis. susimetėm keletas kaimynų ir atsivedėm. Jei kam aktualu galėsiu šiek apšviesti kaip visa tai daroma. Kainuoja nemažai, bet galimybė yra tuos pinigėlius atsiimti.
Arti
QUOTE(Arti @ 2010 02 08, 12:32)
Bandau ikelti. Kam sunku susigaudyt...Romainiai virsutiniame kairiajame kampe..
*

Radau nuoroda:
http://bendrasisplanas.kaunas.lt/222.html
Cia ivairus planai:
http://bendrasisplanas.kaunas.lt/
romava
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 02 08, 13:38)
Sveikos mergytės mirksiukas.gif .Mūsų kotedžiukas jau pastatytas thumbup.gif ,teliko davesti dujas,ir pradėti įrenginėjimo darbus doh.gif ,tad jungiuosi prie jūsų pašnekesių ax.gif .Matau turiu dvi kaimynes mirksiukas.gif ,aš irgi iš Rokų ax.gif
*

Labai šaunu bigsmile.gif kuo daugiau tuo geriau, o kuriam Rokų gale tavo kotedžiukas.
Arti
QUOTE(romava @ 2010 02 08, 12:57)
O aš baigiu įgyvendinti vieną labai didelį projektą, t.y. miesto vandentiekio ir kanalizacijos tinklų atsivedimą. Šalia mūsų gatvelės pravedė vandentiekio trasas per pievas, o daugeliui gatvelių, tame tarpe ir mūsų lėšų neužteko ( finansavimas Europos lėšomis) ir mes likome ant ledo.Nors miesto valdžios atstovai lyg tai ir žadėjo, kad bus dar vienas etapas ir gal ir mums atves tuos tinklus. Bet laukti 2012 ar 2015 m. labai ilgai, o gyventi reik dabar, taigi nutarėm atsivesti savo lėšomis. susimetėm keletas kaimynų ir atsivedėm. Jei kam aktualu galėsiu šiek apšviesti kaip visa tai daroma. Kainuoja nemažai, bet galimybė yra tuos pinigėlius atsiimti.
*

Romava, kaip tik dabar pas mus tas klausimas sprendziasi. Jau si pavasari turetu prasideti vandentiekio ir kanalizacijos trasu vedimo darbai. Bet kaip ir jusu atveju mus su kanalizacija zada palikti ant ledo..nors mes dar viliames, kad nepaliks. O jei paliks, tai 150 m. teks vestis patiems doh.gif Tada zinosiu su kuo konsultuotis 4u.gif
Heli
Zodziu musu kaime nieko naujo nenusimato pagal planus.
Ir su tom dujom , ot negaliu, kazkaip zinojom kad negalima tiketis pazadais, bet kazkaip manem ai kol pasistatysim, tikrai viskas bus ivesta...AHA, tikriausiai... bet kas kaltas kad pats zmogus naivuolis esi...kazkaip tuo metu, nieks nemane kad cia ta krize, nieks nieko nedarys ir nevykdys savo isipareigojimu...Zodziu eiline gyvenimo pamoka...maziau tiketi kas ka zada...
irisas
QUOTE(Heli @ 2010 02 08, 18:32)
Ir su tom dujom , ot negaliu, kazkaip zinojom kad negalima tiketis pazadais, bet kazkaip manem ai kol pasistatysim, tikrai viskas bus ivesta...AHA, tikriausiai... bet kas kaltas kad pats zmogus naivuolis esi...kazkaip tuo metu, nieks nemane kad cia ta krize, nieks nieko nedarys ir nevykdys savo isipareigojimu...Zodziu eiline gyvenimo pamoka...maziau tiketi kas ka zada...
*

tai vat, pas mus užtai ramu,kanalizacija savo, vanduo taip pat, ką norėsim tą ir darysim smile.gif aišku, pradinės investicijos nemažos, užtai nereikia nervuotis dėl kažkieno nevykdomų pažadų smile.gif tik dar dėl elektros pergyvenam doh.gif kaži kiek malonumas kainuos doh.gif
Elzė
QUOTE(Heli @ 2010 02 08, 18:32)
*

o kur "jūsų kaimas"?
Elzė
QUOTE(irisas @ 2010 02 08, 19:15)
tai vat, pas mus užtai ramu,kanalizacija savo, vanduo taip pat, ką norėsim tą ir darysim smile.gif
*

mes statėm tėvukams taip. bet sau taip nenorime. visai čia nėra ramu. juk vis tiek reikia išsiurbti ir pan
irisas
QUOTE(Elzė @ 2010 02 08, 20:42)
mes statėm tėvukams taip. bet sau taip nenorime. visai čia nėra ramu. juk vis tiek reikia išsiurbti ir pan
*

na gal ir nėra pats geriausias variantas, bet mum jis vienintelis lotuliukas.gif nei dujų, nei miesto komunikaciju jaučiu dar šimtmečius nenusimato lotuliukas.gif o mum ir paprastesnė turbūt kanalizacija bus, nes melioracijos griovys netoli g.gif
Giedruolė
QUOTE(romava @ 2010 02 08, 13:57)
Jei kam aktualu galėsiu šiek apšviesti kaip visa tai daroma. Kainuoja nemažai, bet galimybė yra tuos pinigėlius atsiimti.
*

Mes irgi dabar minam popierizmo kelius kanalizacijos atsivedimui. O tai yra galimybė kažkiek atgaut investicijų? Pas mus 4 sklypai metamės. gal galima plačiau. Būsiu dėkinga.
Heli
QUOTE(Elzė @ 2010 02 08, 19:51)
o kur "jūsų kaimas"?
*

Už Ringaudų. Teks ir mums darytis savo vandenį ir kanalizaciją. Nes abejoju ar sulauksim, su dujomis jaučiu teks atsisveikinti, visa laimė, kad elektros nors turime.
linnn
Jei gyvenat ne mieste, tai ir nežiūrėkit Kauno miesto bendrojo plano, nes ten tik miesto plėtra. Keikia žiūrėti kauno rajono bendrąjį planą:

My Webpage

jei dėl tinklų plėtros, tai spauskit inžinerinė infrastruktūra. 4u.gif
Heli
Gal kam teko susidurti butent su duju atsivedimu. Pas mus realiai dujotiekis praeina uz 500 m. Kazin kokios mazdaug kainos butu jas prisivesti? Zinau, kad kainos zveriskos, bet vistiek butu idomu zinoti kiek kainuotu, ar bent jau realu apie tai galvoti...Gal yra galimybe kazkiek susigrazinti tu pinigu, ar kokia savivaldybe gal kiek finansuoja?

Ir dar vienas ateiciai labai aktualus klausimas: butent tie patys 500 m yra duobetas zvyrkelis...
Statybininke optimiste
O pas mus su dujom tokia situacija. Gatveleje 3 namai kuriems reikia duju. Pirmas namas tilpo i metraza ir atsivede dujas. Antras namas niekaip neparaso prasymo, nes labai sustra boba blink.gif . Jei antras namas parasytu prasyma, tai tada atveda iki jo, taip pat uztenka metrazo ir tada nuo jo pas mane, tuomet irgi telpu i metraza. Bet kadangi kaimynka tokia faina pasitaike, tai dabar laukiu jos malones kada teiksis pareiskima parasyti. Jei ji neraso prasymo, o as noriu isivesti dujas, tuomet nebetelpu i metraza ir ploju belekiek pinigu. Dujininkai aiskino, kad svarbiausia parasyti pareiskima dujoms isivesti. Tada jie dalina tuos metrus. Ir visiems buna gerai.
glinglingas
labutis

matau judat visdelto nesvarbu ar ziema biggrin.gif

sakykit ar yra pas ka nepadaryta iki galo lauko apdaila ir dazot sienas? ash jau noreciau dazyti laukiu nesulaukiu.., o mb vis sako dar palaukti, nes sienos shaltos g.gif nu pas mus tikrai dideli langai tai jos shaltos, bet ar kas keiciasi? ar gali patrukineti kaip atshils? g.gif

del duju tik atsimenu kaip teta norejo isivesti tai jai uzdainavo 7 t. tai liko su malkom /tiek to sake/ nors jiems tik keli metrai ten, bet vistiek dainuoja savo dujininkai/
Marmietė
Sveikos,,,

Ramuma pas mus verysad.gif

Naujokems 4u.gif kuo daugiau statybininkiu tuo daugiau ivairesniu ziniu smile.gif

Del komunikaciju: elektra rudeni atvede, vandens neturim - darysim grezini, kanalizacija taip pat savo, dujas atsivesti brangu.. ax.gif

Elzė
šiandien dar sykį apvažiavom Romainius. Janudi, tavo gatvė ten prestižinė bigsmile.gif Kaip iš kokio Nusivylusių namų šeimininkių serialo. Pavydakas juodas
janudi
QUOTE(Elzė @ 2010 02 10, 17:38)
šiandien dar sykį apvažiavom Romainius. Janudi, tavo gatvė ten prestižinė  bigsmile.gif  Kaip iš kokio Nusivylusių namų šeimininkių serialo. Pavydakas juodas
*

zinai jauciu vis tik neradai mano gatves, nes Lubinu gatve didziule 4u.gif O ten tik gatvele, viena puse beveik uzstatyta, kita ne, yra ir namu "vaiduokliu", kuriu statyba nenusimato dar daug metu, nes bankrutavo juos staciusios imones... Tai nera ji tokia jau prestizine, kol vyksta statybos, manau kai susitvarkys, apsistatys, tai visos gatves bus nuostabios wub.gif , tik praeis daug metu 4u.gif
Elzė
uztverta su slakbaumu (net nezinau kaip rasosi biggrin.gif)?
Felise
Merginos, gal kuri neseniai pirkote gipso kartono plokščių ir aliuminio karkasų? Gal žinot kur pigiausia šiuo metu? blush2.gif
verslas
QUOTE(Felise @ 2010 02 11, 10:00)
Merginos, gal kuri neseniai pirkote gipso kartono plokščių ir aliuminio karkasų? Gal žinot kur pigiausia šiuo metu?  blush2.gif
*

draugas nesenai pirko senukuose del kainos nezinau sake ten jam pasiule pigiausiai ax.gif pirko ta zalia dregmei atsparia rolleyes.gif ir man tuoj reiks leksiu kita sawaite ieskot g.gif
glinglingas
senukuose tikrai nepigiausiai 4u.gif pasiklausinek kas dabar pirko neseniai temose mirksiukas.gif

tai nieks nedazo sienu dabar?
janudi
QUOTE(Elzė @ 2010 02 11, 09:58)
uztverta su slakbaumu (net nezinau kaip rasosi biggrin.gif)?
*

na tada gal ir ta g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
ryt galu gale , greiciausiai prades elektra vedzioti, kai padarys, o padarys per 4dienas zadejo, galesiu rekomenduoti vyukus, jei aisku gerai dirbs 4u.gif Mums juos rekomendavo giminaitis, kazkaip pasitikim juo ir galvojam kad viskas bus puiku, o ir kaina superine susiderejo MB 4u.gif Vazines zmones is Utenos netgi blink.gif kasdiena ax.gif
Papildyta:
sutaupem 800lt, palyginti ka siule kaunieciai, o lasas po laso... thumbup.gif
verslas
QUOTE(janudi @ 2010 02 11, 14:47)
na tada gal ir ta g.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
ryt galu gale , greiciausiai prades elektra vedzioti, kai padarys, o padarys per 4dienas zadejo, galesiu rekomenduoti vyukus, jei aisku gerai dirbs 4u.gif Mums juos rekomendavo giminaitis, kazkaip pasitikim juo ir galvojam kad viskas bus puiku, o ir kaina superine susiderejo MB 4u.gif Vazines zmones is Utenos netgi blink.gif kasdiena ax.gif
Papildyta:
sutaupem 800lt, palyginti ka siule kaunieciai, o lasas po laso... thumbup.gif
*

kur pirkote laidus janudi g.gif kiek uz taska taviskis sutare? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.