Statom namelius ir laukiam graziu oru
Musu taisykles: norint prisijungt prie albumo reikia intensyviai bendrauti. Slaptazodzio neduodam, kol neirodoma istikimybe sektai
Albumas
Senoji temuke cia
Grazaus bendravimo
Labai labai laukiam pavasario, kad pradeti darbus
Man jauciu be sansu i jusu sekta papult (nors labai noreciau susibendrauti su kaiminkom romainiuose, kol namuka pasistatysim
na kokia gi čia sekta. kol šalta darbai nevyksta, ypač kas ne vidui įsirenginėja. tai spėti skaityti tikrai spėsit, o jei dar ir parašytumėt tai visai smagu būtų. Aš irgi čia naujokė, tik dar laukiu pavasario, kad darbus pradėt.
QUOTE(Giedruolė @ 2010 02 05, 14:15) na kokia gi čia sekta. kol šalta darbai nevyksta, ypač kas ne vidui įsirenginėja. tai spėti skaityti tikrai spėsit, o jei dar ir parašytumėt tai visai smagu būtų. Aš irgi čia naujokė, tik dar laukiu pavasario, kad darbus pradėt. tada rasau: forume as ne naujoke, bet pagal zinuciu skaiciu, pacios matot "nerasli" pradziai tiek
sveikos
Jau vėl nauja temelė Pas mus darbai juda ir jau matosi finišo tiesioji ai, tiesa, vienas nemalonus dalykas - pritrūko tapeto QUOTE(Arti @ 2010 02 05, 14:29) Taigi prisistatau..Statomes namuka Romainiuose..siuo metu turim pamatus, sienas ir stoga - dezute zodziu. Planuojam statyti ilgai ir nuobodziai 2-3 metus. Nebent pinigu kas is dangaus numestu pradziai tiek sveika prisijungus QUOTE(Diija @ 2010 02 05, 17:07) nu jus saunuoliai O pas mus nameliukyje pastate 'burzuika', tai siltai dirba QUOTE(Diija @ 2010 02 05, 17:07) Isivaizduoju, koks fainas jausmas Mes tai laukiam pavasario..pirmas darbas bus turbut betoniniai laiptai vaiksciojimui. ..maciau kazkurioj temoj Pagyvenus laiptais puikavosi..reiks prasyti meistriuku kontaktu QUOTE(Arti @ 2010 02 05, 19:59) Isivaizduoju, koks fainas jausmas Mes tai laukiam pavasario..pirmas darbas bus turbut betoniniai laiptai vaiksciojimui. ..maciau kazkurioj temoj Pagyvenus laiptais puikavosi..reiks prasyti meistriuku kontaktu sweikos merginos as irgi dezute jau pastates QUOTE(verslas @ 2010 02 05, 22:00) sweikos merginos as irgi dezute jau pastates Kai eini pirkti, tai ir deriesi, visi nuleidzia kainas. Reikia tartis su vadybininkais Smagu, kad pasipilde plepanciuju gretos
Sveikos ,
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 02 06, 00:17) Kai eini pirkti, tai ir deriesi, visi nuleidzia kainas. Reikia tartis su vadybininkais Smagu, kad pasipilde plepanciuju gretos deretis as moku QUOTE(verslas @ 2010 02 06, 13:07) deretis as moku Ar galit plačiau apie derybų meną
Sveikos, atrodo tik viną dieną neįlindau ir jau kita temukė, išvada reikia lankytis kiekvieną dieną, nes paskui nespėji gaudyti minčių.
Jei neklystu tai -irisas- kaip ir kaimynė. Aš tai gyvenu netoli Rokų vid. mokyklos. Šone jos kuriasi naujų namukų kvartaliukas, ten aš ir apsistojau. QUOTE(romava @ 2010 02 06, 17:51) Sveikos, atrodo tik viną dieną neįlindau ir jau kita temukė, išvada reikia lankytis kiekvieną dieną, nes paskui nespėji gaudyti minčių. Jei neklystu tai -irisas- kaip ir kaimynė. Aš tai gyvenu netoli Rokų vid. mokyklos. Šone jos kuriasi naujų namukų kvartaliukas, ten aš ir apsistojau. QUOTE(verslas @ 2010 02 05, 22:00) sweikos merginos as irgi dezute jau pastates Dėl šitų medžiagų tai nepasakysiu - pas mus apdailos plyta ir šitinimas jau seniai sudėti. Kai ieškojau gipso (plokščių, tvirtinimo detalių), tai iš didžiųjų prekybcentrių geriausias kainas gavau serfe. Jei reikia didelių kiekių, tai siūlyčiau pereiti ir susirinkti, kokias kainas duotų dideji: Senukai (ten reikia sutartį susidaryti, tada vadybininkas surašys, kokia kaina būtų), serfas, lemora (gipso kainos jų man didokos pasirodė), lytagra (pas juos pasirinkimas nedidelis ir ne viskas būna), makveža (dėl šitų tai kažkaip net nežinau, ar taiko nuolaidas, nes didesnių kiekų niekada nepirkau). Kabelį mums pirko elektrikas. Nors ir nuolaidas gavo, bet kainos vis tiek buvo aukštokos. Pigiausiai kabelį galimai gauti per skelbimus - to einamiausio google suvedus visada net po kelis skelbimus išmeta. Pasigirsiu "statybiniais darbais" - pas mus "tropikai". Garinam statybinę drėgmę, tai +25 name. Nuo penktadienio dirbant drėgmės surinkėjui santykinę drėgmę nuo 90 proc. iki 58 proc. numušėm. Net nežinau, kiek to vandens vyras kibiriukais išnešė. Žiūrėsim, kaip per savaitę atsistatys drėgmė ir jei reikės, kitam savaitgaliuo vėl surinkėję nuomuosim. Va tik sąskaitos už dujas ir elektrą mėnesio gale tai nenoriu net pamatyti. Sakysiu vyrui, kad apmokėtų ir man net nesakytų, kiek buvo
Siandien ir mes buvom nuleke prie namuko paziuret ar viskas vietoj
Verslai, mums irgi siemet reiks apdaila daryt..bet mes dar miegam ziemos miegu, kai atsils tada sukrusim medziagu ieskot
Sveikos, ne visai į savo temą lendu
Mačiau, kad iš Romainių nemažai yra. kaip tik vakar pravažiavom ten nemažai ir gal jūsų namelius apžiūrėjom. Labai norėtume tuose kraštuose įsikurti, bet mes tokie 0 rizikos mėgėjai, kad vis vienas kitą stabdom, ir vis nedrįstam. Man labai įdomu kaip jūs statot, kaip tas statybas prižiūrit? (turim mes giminėj statybininkę, tai kaip ji papasakoja, kaip vyrai mašinas prisikrovę visokio gėrio namo vežasi, tai man baisu Gal kokiose gatvelėse romainiškės gyvenat? Kaip jums komunikacijos reikalai( turiu galvoj susisiekimas su miestu, darželis, mokykla ir pan) Papildyta: QUOTE(Marmietė @ 2010 01 28, 21:42) mes bute kai darėm remontą praeitą vasarą tai irgi buvau užsikabinus, kad noriu kampe kriauklės, bet paskui persigalvojau. Dabar anyta pasidarė kampinę, tai man tokie minusai (nors kitiem gal net ne minusai pasirodys): - lieka nemazai laisvos vietos kurios nepanaudosi tame kampe uz kriauklės. Aišku jei dėsi toliau kriauklę, tai tada bus ja nepatogu naudotis, o jei arčiau, tai tas kampas toks ir liks, kaip anyta sako "maumams" - kampine spintelė, užima daug vietos ir po ja. Ta prasme ten kur sifonas ir pan. Žinoma, ten jau galima ir pasandeliuoti, bet labai nepatogu pasiimti ką nors; Čia aš taip primityviai ir aišku gyvenant bute svarbiausiai yra vieta. name erdvės daugiau QUOTE(Elzė @ 2010 02 07, 18:00) Gal kokiose gatvelėse romainiškės gyvenat? Kaip jums komunikacijos reikalai( turiu galvoj susisiekimas su miestu, darželis, mokykla ir pan) na mes dar negyvenam, bet siais metais planuojam, gyvensim Lubinu g, o su susisiekimu tai ne kas turbut, mikriukas nedavaziuoja iki musu gatveles, reiketu vaikui eiti dar kokia 10-15min iki namu nuo jo, nes is kaimynu kazkas ejo, tai sake tiek ustruktu, bet man baisu kai vaikai eina pakele, dar neatkreipiau demesio, ar yra saligatviai, bet vargu QUOTE(janudi @ 2010 02 08, 09:29) na mes dar negyvenam, bet siais metais planuojam, gyvensim Lubinu g, o su susisiekimu tai ne kas turbut, mikriukas nedavaziuoja iki musu gatveles, reiketu vaikui eiti dar kokia 10-15min iki namu nuo jo, nes is kaimynu kazkas ejo, tai sake tiek ustruktu, bet man baisu kai vaikai eina pakele, dar neatkreipiau demesio, ar yra saligatviai, bet vargu Mes pries pirkdami sklypa domejomes siuo klausimu..Tai suzinojome, kad iki 2012m. planuojamas tiesti kelias, kuris tiesiai sujungtu Romainius su miestu, per kuri butu paleistas viesasis transportas. Tikiuosi planai nepasikeis QUOTE(Arti @ 2010 02 08, 10:59) Mes pries pirkdami sklypa domejomes siuo klausimu..Tai suzinojome, kad iki 2012m. planuojamas tiesti kelias, kuris tiesiai sujungtu Romainius su miestu, per kuri butu paleistas viesasis transportas. Tikiuosi planai nepasikeis Sveiki, Labai laukiam to plano, mane irgi labai domina kas nusimato musu kaime (salia Ringaudu) arba netoli jo. Gal tada gali nuoroda ideti, kur to plano originala galima rasti?
o man dar viena mintis romainiskems iskilo
QUOTE(janudi @ 2010 02 08, 10:29) na mes dar negyvenam, bet siais metais planuojam, gyvensim Lubinu g, o su susisiekimu tai ne kas turbut, mikriukas nedavaziuoja iki musu gatveles, reiketu vaikui eiti dar kokia 10-15min iki namu nuo jo, nes is kaimynu kazkas ejo, tai sake tiek ustruktu, bet man baisu kai vaikai eina pakele, dar neatkreipiau demesio, ar yra saligatviai, bet vargu vat mus tai labiausiai ir stabdo. aisku kaip ji koki darzeli tai galima vezioti, ryte kartu vaziuojant i darba nuvezi, po to parsivezi. bet kai bus pradinukas tai man nesusisviecia variantas ka daryti. juk jiem pamokeles kokia 12 ir baigias.. nu max iki 15 val prailgintos grupes. o ka tada QUOTE(Arti @ 2010 02 08, 10:59) Tikiuosi planai nepasikeis labai butu idomu pamatyti! o gal mail'u iseitu persiusti? QUOTE(Heli @ 2010 02 08, 11:33) Sveiki, Labai laukiam to plano, mane irgi labai domina kas nusimato musu kaime (salia Ringaudu) arba netoli jo. Gal tada gali nuoroda ideti, kur to plano originala galima rasti? Sveikos, as kazkada ta plana irgi ziurejau, tik musu pusej (apie Ringaudus) man rodos niekas ten nesikeicia... Del medziagu, tai paroc mes pries kokius 3 men pirkom ateities plente, prie moki vezi ten yra kazkokia maza firmele statybiniu medziagu. (Su vata persistengem Elektros laidu mums jau irgi reikes - kai tik biski atsils turetume pradet vedziot. Girdejau, kad kazkur prie buvusio "Vilko" yra kazkokia firmele, gerom kainom ir normaliai pakonsultuoja jei ka (bet patys dar nebuvom nuvaziave paziuret)
Bandau ikelti. Kam sunku susigaudyt...Romainiai virsutiniame kairiajame kampe..
QUOTE(romava @ 2010 02 06, 17:51) Sveikos, atrodo tik viną dieną neįlindau ir jau kita temukė, išvada reikia lankytis kiekvieną dieną, nes paskui nespėji gaudyti minčių. Jei neklystu tai -irisas- kaip ir kaimynė. Aš tai gyvenu netoli Rokų vid. mokyklos. Šone jos kuriasi naujų namukų kvartaliukas, ten aš ir apsistojau. QUOTE(irisas @ 2010 02 06, 23:54) Sveikos mergytės
Laba diena ,
kadangi savo gatvelėje, esu senbuvė tai medžiagas pirkau jau seniai, tačiau kaimynai dar tik iškėlę sienas ir stogus užsidengę. Tai vienas kaimynas šią vasarą pirko klinkerį (nors iš tikrūjų tai keraminė apdailinė plyta, taip ji buvo pavadinta) latvių gamybos tai už 1 vnt mokėjo po 0,94 lt. neatsimena firmos pavadinimo, bet ji randasi Technikos g. gale priešais Lemorą. Kitas kaimynas pats važiavo į lenkiją ir parsivežė, tiesa jam nelabai daug reikėjo. O aš baigiu įgyvendinti vieną labai didelį projektą, t.y. miesto vandentiekio ir kanalizacijos tinklų atsivedimą. Šalia mūsų gatvelės pravedė vandentiekio trasas per pievas, o daugeliui gatvelių, tame tarpe ir mūsų lėšų neužteko ( finansavimas Europos lėšomis) ir mes likome ant ledo.Nors miesto valdžios atstovai lyg tai ir žadėjo, kad bus dar vienas etapas ir gal ir mums atves tuos tinklus. Bet laukti 2012 ar 2015 m. labai ilgai, o gyventi reik dabar, taigi nutarėm atsivesti savo lėšomis. susimetėm keletas kaimynų ir atsivedėm. Jei kam aktualu galėsiu šiek apšviesti kaip visa tai daroma. Kainuoja nemažai, bet galimybė yra tuos pinigėlius atsiimti. QUOTE(Arti @ 2010 02 08, 12:32) Radau nuoroda: http://bendrasisplanas.kaunas.lt/222.html Cia ivairus planai: http://bendrasisplanas.kaunas.lt/ QUOTE(romava @ 2010 02 08, 12:57) O aš baigiu įgyvendinti vieną labai didelį projektą, t.y. miesto vandentiekio ir kanalizacijos tinklų atsivedimą. Šalia mūsų gatvelės pravedė vandentiekio trasas per pievas, o daugeliui gatvelių, tame tarpe ir mūsų lėšų neužteko ( finansavimas Europos lėšomis) ir mes likome ant ledo.Nors miesto valdžios atstovai lyg tai ir žadėjo, kad bus dar vienas etapas ir gal ir mums atves tuos tinklus. Bet laukti 2012 ar 2015 m. labai ilgai, o gyventi reik dabar, taigi nutarėm atsivesti savo lėšomis. susimetėm keletas kaimynų ir atsivedėm. Jei kam aktualu galėsiu šiek apšviesti kaip visa tai daroma. Kainuoja nemažai, bet galimybė yra tuos pinigėlius atsiimti. Romava, kaip tik dabar pas mus tas klausimas sprendziasi. Jau si pavasari turetu prasideti vandentiekio ir kanalizacijos trasu vedimo darbai. Bet kaip ir jusu atveju mus su kanalizacija zada palikti ant ledo..nors mes dar viliames, kad nepaliks. O jei paliks, tai 150 m. teks vestis patiems
Zodziu musu kaime nieko naujo nenusimato pagal planus.
Ir su tom dujom , ot negaliu, kazkaip zinojom kad negalima tiketis pazadais, bet kazkaip manem ai kol pasistatysim, tikrai viskas bus ivesta...AHA, tikriausiai... bet kas kaltas kad pats zmogus naivuolis esi...kazkaip tuo metu, nieks nemane kad cia ta krize, nieks nieko nedarys ir nevykdys savo isipareigojimu...Zodziu eiline gyvenimo pamoka...maziau tiketi kas ka zada... QUOTE(Heli @ 2010 02 08, 18:32) Zodziu musu kaime nieko naujo nenusimato pagal planus. Ir su tom dujom , ot negaliu, kazkaip zinojom kad negalima tiketis pazadais, bet kazkaip manem ai kol pasistatysim, tikrai viskas bus ivesta...AHA, tikriausiai... bet kas kaltas kad pats zmogus naivuolis esi...kazkaip tuo metu, nieks nemane kad cia ta krize, nieks nieko nedarys ir nevykdys savo isipareigojimu...Zodziu eiline gyvenimo pamoka...maziau tiketi kas ka zada... tai vat, pas mus užtai ramu,kanalizacija savo, vanduo taip pat, ką norėsim tą ir darysim QUOTE(Elzė @ 2010 02 08, 20:42) mes statėm tėvukams taip. bet sau taip nenorime. visai čia nėra ramu. juk vis tiek reikia išsiurbti ir pan na gal ir nėra pats geriausias variantas, bet mum jis vienintelis QUOTE(romava @ 2010 02 08, 13:57) Jei kam aktualu galėsiu šiek apšviesti kaip visa tai daroma. Kainuoja nemažai, bet galimybė yra tuos pinigėlius atsiimti. Mes irgi dabar minam popierizmo kelius kanalizacijos atsivedimui. O tai yra galimybė kažkiek atgaut investicijų? Pas mus 4 sklypai metamės. gal galima plačiau. Būsiu dėkinga.
Jei gyvenat ne mieste, tai ir nežiūrėkit Kauno miesto bendrojo plano, nes ten tik miesto plėtra. Keikia žiūrėti kauno rajono bendrąjį planą:
My Webpage jei dėl tinklų plėtros, tai spauskit inžinerinė infrastruktūra.
Gal kam teko susidurti butent su duju atsivedimu. Pas mus realiai dujotiekis praeina uz 500 m. Kazin kokios mazdaug kainos butu jas prisivesti? Zinau, kad kainos zveriskos, bet vistiek butu idomu zinoti kiek kainuotu, ar bent jau realu apie tai galvoti...Gal yra galimybe kazkiek susigrazinti tu pinigu, ar kokia savivaldybe gal kiek finansuoja?
Ir dar vienas ateiciai labai aktualus klausimas: butent tie patys 500 m yra duobetas zvyrkelis...
O pas mus su dujom tokia situacija. Gatveleje 3 namai kuriems reikia duju. Pirmas namas tilpo i metraza ir atsivede dujas. Antras namas niekaip neparaso prasymo, nes labai sustra boba
labutis
matau judat visdelto nesvarbu ar ziema sakykit ar yra pas ka nepadaryta iki galo lauko apdaila ir dazot sienas? ash jau noreciau dazyti laukiu nesulaukiu.., o mb vis sako dar palaukti, nes sienos shaltos del duju tik atsimenu kaip teta norejo isivesti tai jai uzdainavo 7 t. tai liko su malkom /tiek to sake/ nors jiems tik keli metrai ten, bet vistiek dainuoja savo dujininkai/
Sveikos,,,
Ramuma pas mus Naujokems Del komunikaciju: elektra rudeni atvede, vandens neturim - darysim grezini, kanalizacija taip pat savo, dujas atsivesti brangu..
šiandien dar sykį apvažiavom Romainius. Janudi, tavo gatvė ten prestižinė
QUOTE(Elzė @ 2010 02 10, 17:38) šiandien dar sykį apvažiavom Romainius. Janudi, tavo gatvė ten prestižinė zinai jauciu vis tik neradai mano gatves, nes Lubinu gatve didziule
uztverta su slakbaumu (net nezinau kaip rasosi
Merginos, gal kuri neseniai pirkote gipso kartono plokščių ir aliuminio karkasų? Gal žinot kur pigiausia šiuo metu?
QUOTE(Felise @ 2010 02 11, 10:00) Merginos, gal kuri neseniai pirkote gipso kartono plokščių ir aliuminio karkasų? Gal žinot kur pigiausia šiuo metu? draugas nesenai pirko senukuose del kainos nezinau sake ten jam pasiule pigiausiai
senukuose tikrai nepigiausiai
tai nieks nedazo sienu dabar? QUOTE(Elzė @ 2010 02 11, 09:58) na tada gal ir ta Papildyta: ryt galu gale , greiciausiai prades elektra vedzioti, kai padarys, o padarys per 4dienas zadejo, galesiu rekomenduoti vyukus, jei aisku gerai dirbs Papildyta: sutaupem 800lt, palyginti ka siule kaunieciai, o lasas po laso... QUOTE(janudi @ 2010 02 11, 14:47) na tada gal ir ta Papildyta: ryt galu gale , greiciausiai prades elektra vedzioti, kai padarys, o padarys per 4dienas zadejo, galesiu rekomenduoti vyukus, jei aisku gerai dirbs Papildyta: sutaupem 800lt, palyginti ka siule kaunieciai, o lasas po laso... kur pirkote laidus janudi |