Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pynimas iš laikraščių - 5
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
irmulia
QUOTE(Ėtaruj @ 2010 11 08, 08:45)
Sveikos,

Prisiziurejau merginos jusu grozybiu..ir uzsikreciau. Gaunasi man tos vyteles, bet klijuoju su piestukiniais klijais. Sakykite prasau, koki jus vis lipala minite ir kur jo gauti ? aciu  ax.gif
*

user posted image

būna nuo 0,5 kg iki 10 kg mirksiukas.gif

Rasi praktiškai bet kuriame statybinių prekių centre ( senukai, pasidaryk pats, ermitažas ir kt.) mirksiukas.gif
Jasumi
QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 09:54)
būna nuo 0,5 kg iki 10 kg  mirksiukas.gif
Rasi praktiškai bet kuriame statybinių prekių centre ( senukai, pasidaryk pats, ermitažas ir kt.)  mirksiukas.gif
*

Lipalas dar vadinamas PVA klijai wink.gif
Nebutina tokia banke pirkti, jei tik pabandymans.... lipalo mazo bonkute galima rasti ir prie kanceliariniu prekiu (Maximoje, Rimi..... Senukai ir panasiai) buna pirkti ir nuo 25 ml mirksiukas.gif jei tik krasciukams klijuoti tai pilanai pakaks wink.gif vat tokie :
user posted image
arba
user posted image
pusele33
Sveikos 4u.gif

O aš tai dabar kraustymosi įkarštyje, netrukus gyvensim name, kur nebus interneto doh.gif tai kuriu planus kaip daug visko prisipinsiu biggrin.gif turėsiu daug laisvo laiko, jei ką, vis tiek bandysiu kaip nors čia įkelt ax.gif

QUOTE(tomajo72 @ 2010 10 29, 18:15)
pusele33, kaip gražu! smile.gif
*

Oi, ačiū blush2.gif 4u.gif
Ėtaruj
QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 09:54)

būna nuo 0,5 kg iki 10 kg  mirksiukas.gif

*

QUOTE(Chera @ 2010 11 08, 12:16)
Lipalas dar vadinamas PVA klijai wink.gif

*

Labai aciu notworthy.gif
muse+
Na, ikeliu savo naujausia krepsiuka.Gales mano merginos gumutes susidet ax.gif
user posted image user posted image

pintinaite
http://images47.fotki.com/v1477/photos/2/1...PB011222-vi.jpg
Terra2
QUOTE(muse+ @ 2010 11 10, 18:19)
Na, ikeliu savo naujausia krepsiuka.Gales mano merginos gumutes susidet ax.gif
*

Labai gražu! Nuostabios spalvos!
kabarksta
Sveikos , darbstuolytes 4u.gif Ziuriu, tema nusistumusi toli, tai nusprendziau atgaivint savo pirmu vainikeliu:

user posted image

Sitas kaspinelis tik siaip uzdetas, dar nesugalvojau, kaip galutinai uzbaigti. blush2.gif
Kazin, kur musu pmociute dingusi? g.gif Pasigendu jos grozybiu wub.gif Terra2 maciau isplauke i "placiuosius vandenis". Zaviuosi visu kurybingumu ir darbstumu 4u.gif
Terra2
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 21, 17:47)
Sveikos , darbstuolytes 4u.gif Ziuriu, tema nusistumusi toli, tai nusprendziau atgaivint savo pirmu vainikeliu:

user posted image

Sitas kaspinelis tik siaip uzdetas, dar nesugalvojau, kaip galutinai uzbaigti. blush2.gif
Kazin, kur musu pmociute dingusi? g.gif  Pasigendu jos grozybiu wub.gif Terra2 maciau isplauke i "placiuosius vandenis". Zaviuosi visu kurybingumu ir darbstumu 4u.gif
*

Labai gražus vainikas. tas kaspinas visai tinka, jei dar ko nors prie jo pridėtumėt. Na , kokių smulkių snaigelių ant vainiko. Bet man tai ir taip gražu, šaunuolė. Aš irgi nupyniau keletą kalėdinių vainikų, kai baigsiu dekoruoti, nufotkinsiu.
P.S. na nesišaipykit iš manęs! Aš taip noriu , kad tema gyvuotų, tik kažkodėl nebeatsiranda naujokių, o senbuvės kažkur dingo.
kabarksta
Terra2, aciu 4u.gif Ginkdie, nesisaipau, o kaip tik noriu pagirt, kad garsinate Lietuva savo auksinemis rankomis sukurtais pasakiskais darbais thumbup.gif O as kiek spesiu, prisidesiu prie temos gyvavimo. drinks_cheers.gif
laimiene
sveikutes, atrodo simta nebuvau cia rolleyes.gif

saunuoles jus, labai graziu darbu pridaret thumbup.gif
as tai panarplioju po viena kita dezute, kuri butu naudinga kam susideti ir tiek .esu isinarpliojus i kita mena smile.gif

mintys sukasi apie kaledinius zaisliukus rolleyes.gif ar nebandet dar niekas? beje, vainikelis puikus!
kabarksta
Laimiene, aciu, stengiausi fotografuot, kad kuo maziau matytusi defektu blush2.gif Pasidalinkit patirtim, kaip jus tokius vainikus sujungiat? As tai sunarpliojau siulu, bet tikriausiai yra tobulesnis budas g.gif Ir dar lenkiant keliose vietose issiskyre sujungimai, teko lopyti doh.gif Del zaisliuku-bandau pint varpelius, bet man jie didoki iseina. Nupyniau a la eglute, pasirodysiu, kai nudazysiu ir padekoruosiu. blush2.gif
d-oncek
As cia vis skaitau ir groziuosi.Zaisliukams gal reiketu sukti plonesnes vyteles g.gif ,pav is kokiu 4cmplocio juostu...
Terra2
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 22, 18:45)
Laimiene, aciu, stengiausi fotografuot, kad kuo maziau matytusi defektu blush2.gif Pasidalinkit patirtim, kaip jus tokius vainikus sujungiat? As tai sunarpliojau siulu, bet tikriausiai yra tobulesnis budas g.gif  Ir dar lenkiant keliose vietose issiskyre sujungimai, teko lopyti doh.gif Del zaisliuku-bandau pint varpelius, bet man jie didoki iseina. Nupyniau a la eglute, pasirodysiu, kai nudazysiu ir padekoruosiu. blush2.gif
*

Aš galiu pasidalinti patirtimi, kaip sujungiu vainikus. Paprasčiausiai patepu karštais klijais ir suspaudžiu. Mirtinai susiklijuoja. Jei neturit klijų pistoleto, galima suklijuoti su klijais "Moment"
kabarksta
Terra2, aciu , reikes pabandyt, turiu ta pistoleta drinks_cheers.gif
Isbandziau pynima virvute, bet nelabai patenkinta rezultatu, kazkoks palaidas pynimas gavosi. Manau, reikejo tankiau deti vertikalias vyteles. blush2.gif

user posted image
laimiene
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 22, 17:45)
varpelius, bet man jie didoki iseina. Nupyniau a la eglute, pasirodysiu, kai nudazysiu ir padekoruosiu. blush2.gif
*

na man labiausiai patinka apvalus burbulai, tokius ir turejau omeny.taigi katik pabandziau, visai patiko cool.gif suki suki aplink, tik reikia suminkstint vytele, kad nesigautu kampuotas burbulas. ir pinti geriau is dazytu vyteliu arba dazyti zaisliuka purskiamais dazais.

jau zinau kaip siemet puosiu eglute ir ne tik thumbup.gif
kabarksta
Laukiam fotoreportazo mirksiukas.gif
laimiene
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 23, 18:26)
Laukiam fotoreportazo mirksiukas.gif
*

oi dar negreit. kol pripinsiu kol nudazysiu...nu bet pazadu pasirodyti mirksiukas.gif
Terra2
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 23, 13:09)
Terra2, aciu , reikes pabandyt, turiu ta pistoleta drinks_cheers.gif
Isbandziau pynima virvute, bet nelabai patenkinta rezultatu, kazkoks palaidas pynimas gavosi. Manau, reikejo tankiau deti vertikalias vyteles. blush2.gif
*

Gerai pastebėjot - taip ir norisi dar pridėti statmenų vytelių. Bet jeigu tvirtas pats gaminys, tai visai nieko, kad ir retesnis gaunasi. Spalva tai superinė!Kokias dažais dažėte?
kabarksta
Krepsys tai gana tvirtas. Man tai spalva kiek per tamsi (daziau Furnicolor Nr.9). Kazin, atskiedus laku gal gautusi sviesesne spalva? g.gif
Nupyniau dar viena vainika, bet taip bijau lenkti, kad vel suplys doh.gif
nojura
Labas šauniosios pynėjos 4u.gif

Vis pasidairau čia pas jus - gražu. Sugalvojau pati pabandyt pint, tik pas mane laikraščių nelabai iš kur yra paimt, tai bandžiau iš naudotų kopijavimo popieriaus lapų. Gavosi kažkas, bet įsivaizduoju, kad iš laikraščių būtų lengviau, nes jų popierius gi plonesnis. O tie laikraščiai paskui kai nusidažo, tai tas jų margumas pasislepia? Ar reikia tik tuos baltus kraštus naudot?
Dar galvoju pabandyt panaudot popierių, ant kurio mes darbe išklotines siuvimo cechams spausdinam. Jis labai plonas, bet tvirtas g.gif Pasirankiosiu galų, likučių smile.gif
laimiene
QUOTE(nojura @ 2010 11 24, 08:20)
Labas šauniosios pynėjos  4u.gif

Vis pasidairau čia pas jus - gražu. Sugalvojau pati pabandyt pint, tik pas mane laikraščių nelabai iš kur yra paimt, tai bandžiau iš naudotų kopijavimo popieriaus lapų. Gavosi kažkas, bet įsivaizduoju, kad iš laikraščių būtų lengviau, nes jų popierius gi plonesnis. O tie laikraščiai paskui kai nusidažo, tai tas jų margumas pasislepia? Ar reikia tik tuos baltus kraštus naudot?
Dar galvoju pabandyt panaudot popierių, ant kurio mes darbe išklotines siuvimo cechams spausdinam. Jis labai plonas, bet tvirtas  g.gif Pasirankiosiu galų, likučių smile.gif
*

na kopijavimo popierius tikrai storokas ir trumpos vyteles gaunasi g.gif

siaip merginos dar pina is reklaminiu spaudiniu. nesu bandziusi, sako kad sunkiau.

visgi manau kad laikrastis geriausiai tinka.pernai pas mane irgi deficitas ju buvo, bet visi pazistami buvo prisakyti taupyti juos, tai net dabar privelka. ir prakuram sociai uztenka ax.gif
Kvaki
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 23, 19:50)
Nupyniau dar viena vainika, bet taip bijau lenkti, kad vel suplys doh.gif
*

Šaunus vainikas thumbup.gif
O gal neplyštų taip jei drėgną lenktum? pz kątik nudažytą g.gif
Terra2
Sveikutės!
aš jau pradėjau pinti dovanėles Kalėdoms ir Naujiems Metams. Einasi labai greitai, tik ne viskas gaunasi taip, kaip norėtųsi. Va, kas gavosi:
user posted image vainikas tiesiog atremtas į vazą. user posted image user posted image varpeliai. Tie du geltoni, nupinti iš reklaminių spaudinių. user posted image Čia viskas iš reklaminių bukletukų. user posted image Kiškučiai user posted image Ir toks šleivas batas po egle dovanoms.
kabarksta
Oho, Terra2, na ir gausybe, ir grazumas darbeliu thumbup.gif Noriu paklaust, kokio dydzio varpeliai ir kaip juos pinate - ar is akies, ar ant kokios formos? Mane tai uzvalde spiralinis pynimas, graziai atrodo eglutes, tik dar neprisiruosiau ju aprengti blush2.gif
Terra2
QUOTE(kabarksta @ 2010 11 26, 17:58)
Oho, Terra2, na ir gausybe, ir grazumas darbeliu thumbup.gif Noriu paklaust, kokio dydzio varpeliai ir kaip juos pinate - ar is akies, ar ant kokios formos? Mane tai uzvalde spiralinis pynimas, graziai atrodo eglutes, tik dar neprisiruosiau ju aprengti blush2.gif
*

Varpeliai yra apie 9-10cm aukščio(be rankenėlės). O tie geltoni 8cm.
Labai lauksim papuoštų Jūsų eglučių!
Sporto klubas G7
Sveikintina ideja smile.gif tokia originali, ekologiska tema thumbup.gif
meskute
Laba viesom 4u.gif
Visą forumą perskaičiau, daug nuorodų neatsidaro, ir niekaip negaliu išsiaiškinti kaip ta kasa pinasi g.gif pabaigoje. Dar ir po kelias lazdeles dedasi???

Gal galite kas vaizdžiai paaiškinti verysad.gif

Ačiū didelis būtų 4u.gif
Terra2
QUOTE(meskute @ 2010 12 02, 15:40)
Laba viesom  4u.gif
Visą forumą perskaičiau, daug nuorodų neatsidaro, ir niekaip negaliu išsiaiškinti kaip ta kasa pinasi  g.gif pabaigoje. Dar ir po kelias lazdeles dedasi???

Gal galite kas vaizdžiai paaiškinti verysad.gif

Ačiū didelis būtų  4u.gif
*

Sveikute,
čia labai aiškiai parodyta žingsnis po žingsnio. Jei, kas neaišku, klauskit.
http://www.pletenizpapiru.cz/11787/zvoneckova-uzavirka
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 02, 16:45)
Sveikute,
*

jei atraminės vytelės yra po vieną vienetą, reikia šalia įsmeigti po vieną papildomą.
meskute
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 02, 13:47)
Sveikute,
Papildyta:

jei atraminės vytelės yra po vieną vienetą, reikia šalia įsmeigti po vieną papildomą.
*

Ačiū Tau 4u.gif , tikrai aiškiai paaiškinta smile.gif
laimiene
kazko tylu cia. ta proga imetu savo, gal greiciau tema pribaigsim smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Terra2
QUOTE(laimiene @ 2010 12 06, 20:06)
kazko tylu cia. ta proga imetu savo, gal greiciau tema pribaigsim  smile.gif
*

Šaunuolė!
Kaip kruopščiai padaryta! Man visada problematiška pasiūti ir įdėti audeklą. O tai taip sušildo visą gaminį.
meskute
[quote=laimiene,2010 12 06, 17:06]
kazko tylu cia. ta proga imetu savo, gal greiciau tema pribaigsim smile.gif

user posted image

Labas, norėčiau pasiteirauti, ar šios dėžutės pynimas yra paprastas, ar kitaip čia pinasi?
Ir kaip geriausia dėžutę pinti kad ji būtų taisyklingų formų, man ji gaubiasi? 4u.gif

laimiene
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 07, 08:33)
Šaunuolė!
Kaip kruopščiai padaryta! Man visada problematiška pasiūti ir įdėti audeklą. O tai taip sušildo visą gaminį.
*

aciu mirksiukas.gif ir man labai patinka su medziagom viduje, tada ir virsaus nebutinai kazkaip imantriai uzbaigti ir deze galima palikti viduje.

QUOTE(meskute @ 2010 12 07, 08:34)

Labas, norėčiau pasiteirauti, ar šios dėžutės pynimas yra paprastas, ar kitaip čia pinasi?
Ir kaip geriausia dėžutę pinti kad ji būtų taisyklingų formų, man ji gaubiasi?  4u.gif
*

taip, cia paprastas pynimas. pinta ant dezes. o jei nenori palikti dezes viduje, nupynus numauni ir laikosi forma, o dar kai nusidazo, nusilakuoja tai neissikraipo visai. mirksiukas.gif
Terra2
QUOTE(laimiene @ 2010 12 08, 15:09)
taip, cia paprastas pynimas. pinta ant dezes. o jei nenori palikti dezes viduje, nupynus numauni ir laikosi  forma, o dar kai nusidazo, nusilakuoja tai neissikraipo visai. mirksiukas.gif
*

Aš dar galėčiau pridurti prie to kas pasakyta. Kadangi, aš jau nieko nebepinu su šablonais, tai ypatingai stačiakampius gaminius pinant, mane labai gelbsti mediniai pagaliukai šašlykams. Juos aš įkišu prie statmenų vytelių ir tada labai gerai išlaikoma forma. Pabaigus pinti, jie labai lengvai išsiima.
meskute
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 08, 14:15)
Aš dar galėčiau pridurti prie to kas pasakyta. Kadangi, aš jau nieko nebepinu su šablonais, tai ypatingai stačiakampius gaminius pinant, mane labai gelbsti mediniai pagaliukai šašlykams. Juos aš įkišu prie statmenų vytelių ir tada labai gerai išlaikoma forma. Pabaigus pinti, jie labai lengvai išsiima.
*

Gera idėja thumbup.gif . Tikrai pasinaudosiu biggrin.gif

Ačiū
kabarksta
QUOTE(Terra2 @ 2010 12 08, 17:15)
*

Man kilo mintis-o jei juos ikist i statmenu vyteliu vidu? g.gif Arba tiesiog sukti ant ju vyteles ir neistraukt pagaliuko? Niekas nebandet?
Terra2
QUOTE(kabarksta @ 2010 12 09, 01:27)
Man kilo mintis-o jei juos ikist i statmenu vyteliu vidu? g.gif Arba tiesiog sukti ant ju vyteles ir neistraukt pagaliuko? Niekas nebandet?
*

Aš bandžiau, bet man nepatiko toks būdas. Visų pirma, tai todėl, kad pats gaminys gaunasi labai jau kietas, bet tai dar būtų pusė bėdos. Blogiausia tai, kad po pynimo, jau nebegalima kaip nori pataisyti formos. O išėmus pagaliukus, gaminį galima kaip nori formuoti ir taisyti defektus.
cocci
labas:)
turiu klausimeli:
As bandziau pinti dezute, be dezes viduje, gavosi pradzioj gama gerai,kampuotai. Bet kuo toliau i virsu tuo labiau sukosi ir gavosi apacia kvardatine, o virsus ovalus. zinau kad per daug spaudziau, tikriausiai g.gif Ir kaip pinti, kad vyteles isliktu apvalios ir matytusi toks iskilusis rastas. Nes man pastoviai susiploja.Kazka ne taip matyt darau? g.gif
laimiene
QUOTE(cocci @ 2010 12 09, 16:09)
labas:)
turiu klausimeli:
As bandziau pinti dezute, be dezes viduje, gavosi pradzioj gama gerai,kampuotai. Bet kuo toliau i virsu tuo labiau sukosi ir gavosi apacia kvardatine, o virsus ovalus. zinau kad per daug spaudziau, tikriausiai g.gif  Ir kaip pinti, kad vyteles isliktu apvalios ir matytusi toks iskilusis rastas. Nes man pastoviai susiploja.Kazka ne taip matyt darau? g.gif
*

as beveik visada pinu ant dezes, nes dazniausiai ja ten palieku. o kad nupint be jos graziai, reikia daug igudziu.
Kryzkele
Atsiprasau, ne i ta tema parasiau blush2.gif
rosebud1
nu čia tai nerealu bigsmile.gif žiūriu ir negaliu patikėti, kad iš laikraščių galima tokių grožių pridaryt bigsmile.gif
meskute
QUOTE(laimiene @ 2010 12 10, 09:48)
as beveik visada pinu ant dezes, nes dazniausiai ja ten palieku. o kad nupint be jos graziai, reikia daug igudziu.
*

Labas laimiene,

Noriu pasiteirauti, kaip apačią apdirbi dėžės, aš ant kartono lapo priklijavau vyteles ir paskui priklijavau ant dėžės ir pradėjau pinti, bet gal Jūs ką nors gražiau esate sugalvojusi ax.gif

Ir nelabai išėjo gražiai dangtis, kaip Jūs jį pinate?
truputukas
Sveikutes.
Uzsikabliavau - nors dar tik viena dezute esu padarius - bet pinimas mane VEZA thumbup.gif Dezute - kaip pirmas blynas - tai jau baisiai prisviles - bet i ji ziureti vis vien malonu. Bent jua zinau kur ir ka kita kart kitaip darysiu. thumbup.gif Nesu siuveja, gal kas paaiskinsk kaip pasiuti tuo ideklus i dezute. ax.gif blush2.gif
Ir kur galima rasti aprasyma, kai padekla nupinti ACIU 4u.gif
laimiene
QUOTE(meskute @ 2010 12 13, 08:26)
Labas laimiene,

Noriu pasiteirauti, kaip apačią apdirbi dėžės, aš ant kartono lapo priklijavau vyteles ir paskui priklijavau ant dėžės ir pradėjau pinti, bet gal Jūs ką nors gražiau esate sugalvojusi  ax.gif

Ir nelabai išėjo gražiai dangtis, kaip Jūs jį pinate?
*

nieko as mandriau ir graziau neisgalvojau. as vyteles klijuoju tiesiai ant dezes dugno, ir ant virsaus uzklijuoju koki lapa popieriaus, arba kartona. zodziu tas pats gaunasi kaip ir tu darai.

dangti esu tik viena pynusi.ir tas nenaudojamas.

QUOTE(truputukas @ 2010 12 13, 09:37)
Nesu siuveja, gal kas paaiskinsk kaip pasiuti tuo ideklus i dezute. 

ir as nesiuveja. bet kad cia nera jokio mokslo. issimatuoji deze viduje, issikerpi detales (sienas visas 4) palieki truputi placiau, kad uzsimautu ant dezes krasto ir susiuni, atsiuleji, prisiuni kokia juostele arba iveri sniureli.
Terra2
Įkišiu ir aš savo trigrašį dėl kartono dugno. Anksčiau tai klijuodavau vyteles ant kartono, o ant viršaus vėl dėdavau kartono lakštą, suklijuodama su kaštais klijais. Dabar taip nebesiterlioju. Paimu kartoną, išsipjaunu kokį noriu pagrindą ir sukišu vyteles į tas gofruotas skylutes. Netepu klijų, papraščiausiai sulenkiu vytelės galą ir kišu kol eina. Tik prieš tai, žinoma apklijuoju patį kartoną kokiu popieriumi, dažniausiai tai naudoju senų žurnalų įdomesnes nuotraukas. Čia nuotraukoje matosi tos gofro skylutės:
user posted image
o čia kiškučiai :
user posted image
user posted image
laimiene
cia geras variantas. bet jei nori deze palikt, tai kitaip as nesugalvoju kaip pati aprasei g.gif
Stebuklinga
Terra2 labai grazus zuikuciai ir krepseliai su jais thumbup.gif wub.gif
Terra2
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 15, 10:52)
Terra2 labai grazus zuikuciai ir krepseliai su jais thumbup.gif  wub.gif
*

Ačiū!
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.