Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Raseleb
Ačiukas, DOLLILYTE, Dovė*, biriusa, bet čia servetėlė lotuliukas.gif
bambooce
QUOTE(kristutea @ 2010 02 20, 20:32)
Šioj temukėj darbštuolės rodosi ir komentuoja darbiukus  4u.gif
Apie dekupažą, priemones ir pan. šnekama gretimoj temukėj va čia  mirksiukas.gif
*

dekui blush2.gif
urupeja2
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 00:04)
Ačiukas,  DOLLILYTE, Dovė*, biriusa, bet čia servetėlė  lotuliukas.gif
*

sauni dezute , o sonus dariai su pasta kazkokia , kad tokie kaip nelygumai g.gif 4u.gif
Raseleb
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 21, 00:17)
sauni dezute , o sonus dariai su pasta kazkokia , kad tokie kaip nelygumai g.gif  4u.gif
*

Dėkoju ax.gif
Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti mirksiukas.gif
campari*
jennifer man patiko pasto dezute thumbup.gif o tos pavasario dezutes vidus nepatiko, kazkaip mano akim pjaunasi apacioj dezutej filcas su dezutes dangtelio ryz.pop. zaliu, nu man pjaunasi ir spalvos ir jie tarpusavyje ... ax.gif mano akim butu graziau kazkuris vienas.

raseleb
niu labai miela dezele tavo wub.gif
bus_ka
Raseleb, skani arbatinė biggrin.gif

Merginos ačiu už gerą žodį mano neužmirštuolių lėkštei. 4u.gif
urupeja2
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 10:45)
Dėkoju  ax.gif
Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti  mirksiukas.gif
*

dar buvau galvojus varianta , kad dazai tapsnoti ax.gif , taip neina su bet kokiais dazais isgauti toki efekta, turi but tirsti dazai 4u.gif
Raseleb
Taip teisingai, turi būti tirštesni dažai mirksiukas.gif Bet jei per ilgai vienoje vietoje tapšnosi gali taip pat nesigauti 4u.gif
kristule666
Raseleb, o kas ten ant dežutes sono? kazkokia tekstura?
Raseleb
Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti mirksiukas.gif

QUOTE(kristule666 @ 2010 02 21, 14:02)
Raseleb, o kas ten ant dežutes sono? kazkokia tekstura?
*

Jennifer
Matai, kaip įdėmiai merginos apžiūri, aš net nepastebėjau tų nelygumų tongue.gif
Labai gražu smile.gif
baltė
Tikrai įdomiai atrodo ta faktūra smile.gif O čia tyčia ar atsitiktinai gavosi? Kontrastingos spalvos wub.gif Gerai atrodo dėžutė, reikės ir man kada juodą padaryt bigsmile.gif
Raseleb
Taip specialiai dariau, juoda maišiau su ruda. Nėra grynai juoda
sobieska
Uzsakymukas.... VAIKYSTĖ

user posted image

user posted image
4u.gif
As sol
Sobieska, aš apakus . Tai yra kažkas fantastiško wub.gif Net nebeužtenka mano žodyne epitetų, kurie nusakytų šį stebuklingą grožį thumbup.gif
urupeja2
QUOTE(sobieska @ 2010 02 21, 18:41)
Uzsakymukas....  VAIKYSTĖ

pasakiska, nuostabu, tyra ir dar visa kaip kitaip wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
Milinga
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 20, 20:31)
Aš pasirodau su savo arbatinės "Prie arbatos"  dėžutės sesute "Pesikai":
*

QUOTE(sobieska @ 2010 02 21, 16:41)
Uzsakymukas....  VAIKYSTĖ
*

Be žodžių wub.gif Labai gražu...

O aš įkeliu pakabą dukrytei, bet man dar toli iki jūsų... unsure.gif
user posted image
bus_ka
Sobieska, kaip sodru, kūribinga ir vaikiška wub.gif wub.gif wub.gif !
vvylle
sobieska tikrai labai saunu thumbup.gif kiek suprantu tai cia dauguma dapiesta? g.gif
sobieska
Nendartaliete,Urupeja2, Milinga,Bus_ka,vvylle aciuxas user posted image...vvylle, teisingai supratai mirksiukas.gif
campari*
sobieska nu tikrai labai grazu wub.gif man ypac vidinis piesinukas thumbup.gif
biriusa
Sobieska, visiskas nokautas swoon.gif
Aprily
Sobieska wou koks grozis bigsmile.gif
Raseleb
Milinga vis po žingsnelį į priekį, šaunuolė 4u.gif Visos nuo pradžių pradėjome.
Sobieska gražu, tik man asnemiškai kaip vaikiška, tai gal kiek tamsokos spalvos mirksiukas.gif Ilgai, ilgai žiūrinėjau kas per baltas langelis g.gif kol nepamačiau nuotraukos kokia dėžutė buvo prieš....... doh.gif
kristule666
Sobieska, tikrai labai grazi dezute, Vkar man buvo tokia per tamsi, o siantien ji viesai nieko.Eilini karta supratau, kad darbeliu stilius priklauso nuo nuotaikos. bis.gif
sobieska
Aciu visoms uz teigiamas emocijas 4u.gif As drystu priestarauti, kad vaikams turetu buti vien tik sviesiu spalvu palete smile.gif...
Vėjaustė
Įkeliu savo naują darbą - laikrodį
user posted image
user posted image
user posted image

Naudota servetėlė, Antic sendinimas
campari*
grazus laikrodukas thumbup.gif
sobieska
Vėjauste, labai šaunus laikrodukas...ir spalvų perėjimas graziai atliktas mirksiukas.gif
kristule666
Vejauste, , tikrai grazu ir dar Klimt'as wub.gif
baltė
sobieska, labai labai... wub.gif Spalvų žaismas... thumbup.gif Ir visai ne per tamsu. schmoll.gif Man kaip tik tas pasteliškumas, rožinė ir žydra jau kiek pabodę... blush2.gif Jau norisi kartais ir sodrumo thumbup.gif

Vėjaustė, patiko ir man tavo laikrodis smile.gif 4u.gif O kuo lakuota?

Milinga, simpatiška pakabėlė, o kita pusė jos kaip dekoruota? Beje, labai gražiai suskaldei, kaip naujokei visai neblogas rezultatas. smile.gif Manau, vis įdomesnių pamatysim darbelių thumbup.gif
Vėjaustė

Ačiū smile.gif
O lakuota tokiu laku http://www.e-senukai.lt/apdailos-prekes/pa...as-075-l_1.html
Milinga
QUOTE(baltė @ 2010 02 22, 15:45)
sobieska, labai labai...  wub.gif Spalvų žaismas...  thumbup.gif Ir visai ne per Milinga, simpatiška pakabėlė, o kita pusė jos kaip dekoruota? Beje, labai gražiai suskaldei, kaip naujokei visai neblogas rezultatas. smile.gif  Manau, vis įdomesnių pamatysim darbelių thumbup.gif
*

Dėkui pasistengsiu ax.gif,kita pusė irgi tokiais pat motyvais mirksiukas.gif bet ne tokai pat tongue.gif , va sėdžiu su dukryte namie, nes ji serga, turiu tiek daug laiko, o neturiu ką dekupažint doh.gif siuntinuko vis dar laukiu cool.gif
urupeja2
QUOTE(Milinga @ 2010 02 22, 18:09)
Dėkui pasistengsiu  ax.gif,kita pusė irgi tokiais pat motyvais mirksiukas.gif bet ne tokai pat  tongue.gif ,  va sėdžiu su dukryte namie, nes ji serga, turiu tiek daug laiko, o neturiu ką dekupažint  doh.gif  siuntinuko vis dar laukiu  cool.gif
*

tikrai kaip esenai dekoruojanciai pavyko vienkomponenti skeldejimas, saunuole 4u.gif

Vėjaustė dailus laikrodukas , kazkas minejo del spalvu perejimo grazaus thumbup.gif 4u.gif
baltė
Vėjaustė, aš sakau, kad jis kaip stiklas, lygus, truputį ilgai džiuva, ane? Na, vasarą reikės ir man vaitspiritiniu mėginti, bijau, kad paskui kito nebenorėsiu smile.gif
Viktorija G.
Sveikos merginos,

Atiduodu ir as savo pirmaji darbeli jusu teismui blush2.gif
Zinoma man iki jusu dar laaabai toli, bet vistiek laukiu kritikos ir komentaru ax.gif

Kazkodel nesiseka nuotraukos ikelti g.gif gal si karta pavyks rolleyes.gif

http://public.fotki.com/Viktorija85/dekupa...ku-sepetys.html
Pinavija Nuostabioji
labai vykęs pirmas darbelis smile.gif
Glidė
Sveikutes, dedu paskutini darbeli. jei kas sakysit kad matytas, tai tokia panasi dezute buvo tik zalia, o sita i melynuma wink.gif
Ir einu ziureti paskutiniu dar nematytu grozybiu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Glidė
Raseleb - labai daili dezute 4u.gif
Vejauste - nuostabiai pritapei wub.gif Na man tik nelimpa tie standartiniai skaiciukai blush2.gif

Saunuoles visos darbuojaties is peties thumbup.gif
Pinavija Nuostabioji
labai graži vidaus spalva. čia beicas, ne lakas, ar ne? unsure.gif
Glidė
Tiesiog lakas ant azuolo wink.gif
Džiuga+
Grazu... tu lenki lapa ties kampu ar taip graziai suleidi? Super dezute, kokia paskirtis bus?
baltė
Glidė, eik sau, kaip gražu... wub.gif thumbup.gif
P.S. Iš kur tokios dėžutės? smile.gif

"Saulėtas vakaras"

user posted image
Lachesė
ir baltės ir Glidės ( nu man tas nikas tavo nelimpa kaip... blogos asociacijos) labai fainulkos dėžutės. O jau ažuolas, tai aš nedekoruotą tą dėžutę kiek žiūrėjau, nerealiai kruopščiai padaryta ir ne lenkai daro, o čia pas mus, nagingi lietuvos vyrai.
biriusa
Ziuriu i vakara auksto pilotazo meistrai renkasi cia biggrin.gif
Balte, man beproto patinka tie piesti kaimeliai wub.gif ir vyndezeje ir cia. Dezute is kart tokia silta, jauki...uzuodziu net kaimiskos duonos kvapa (matyt man tos asociacijos nes nevalgius vakare lotuliukas.gif )
Glide, nu tos tavo dezutes tai superines, viskas "islaizyta", suderinta thumbup.gif papasakok kaip si karta ploninai ta popieriuka mirksiukas.gif
urupeja2
Glide tikrai puikiai atlikta techniskai, be galo grazuuu wub.gif thumbup.gif 4u.gif

Balte tavo dezute taip pat labai grazi, siltute, kvepia vasara wub.gif 4u.gif
sobieska
Glide,Balte user posted image.....emocijos si karta liejasi daugiau negu zodziai biggrin.gif
Raseleb
QUOTE(Glidė @ 2010 02 22, 20:30)
Sveikutes, dedu paskutini darbeli. jei kas sakysit kad matytas, tai tokia panasi dezute buvo tik zalia, o sita i melynuma wink.gif
*

Labai, labai daili dėžutė thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2010 02 23, 00:20)
"Saulėtas vakaras"
*

Vaje kokia faina bigsmile.gif maloniai nuteikia. Kaip laukiu tokios vasaros lotuliukas.gif
mamučiukas
Glidė na nepyk, bet man Tavo nikas Gandriukė, nors tu ką lotuliukas.gif Atsikeisk greitai mirksiukas.gif
Dežutė nuostabi, labai stilinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o iš kur tokios dežutės blush2.gif
Baltės "saulėtas vakaras" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Raseleb dežuės man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Visų darbai nuostabūs ir visoms po 4u.gif
Vėjaustė
QUOTE(baltė @ 2010 02 22, 18:20)
Vėjaustė, aš sakau, kad jis kaip stiklas, lygus, truputį ilgai džiuva, ane? Na, vasarą reikės ir man vaitspiritiniu mėginti, bijau, kad paskui kito nebenorėsiu smile.gif
*

Nepasakyčiau, kad labai ilgai džiūva, apie 16 val., kaip ir prašyta ant dėžutės, bet po to visai nelimpa smile.gif O lygumas gavosi, kai užtepiau 6 sluoksnius lako mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2010 02 22, 20:30)
Ir einu ziureti paskutiniu dar nematytu grozybiu biggrin.gif

Labai gražu thumbup.gif matau veltui laiko namie neleidi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2010 02 23, 00:20)
Glidė, eik sau, kaip gražu...  wub.gif thumbup.gif
P.S. Iš kur tokios dėžutės?  smile.gif
"Saulėtas vakaras"

Labai skanios spalvos thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.