Ačiukas, DOLLILYTE, Dovė*, biriusa, bet čia servetėlė
QUOTE(kristutea @ 2010 02 20, 20:32) Šioj temukėj darbštuolės rodosi ir komentuoja darbiukus Apie dekupažą, priemones ir pan. šnekama gretimoj temukėj va čia dekui QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 21, 00:17) Dėkoju Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti
jennifer man patiko pasto dezute
raseleb niu labai miela dezele tavo
Raseleb, skani arbatinė
Merginos ačiu už gerą žodį mano neužmirštuolių lėkštei. QUOTE(Raseleb @ 2010 02 21, 10:45) Dėkoju Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti dar buvau galvojus varianta , kad dazai tapsnoti
Taip teisingai, turi būti tirštesni dažai
Raseleb, o kas ten ant dežutes sono? kazkokia tekstura?
Šonai daryti tik su dažais ir kempinėle, daug dažų, tapšnota jais, jų neišlyginant. Todėl ir gavosi tokie nelygumai. Nuotraukoje jie per daug blizga ne visai tikroviškas vaizdas matomas. Ne su visų firmų dažais taip išeina padaryti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 21, 14:02)
Matai, kaip įdėmiai merginos apžiūri, aš net nepastebėjau tų nelygumų
Labai gražu
Tikrai įdomiai atrodo ta faktūra
Taip specialiai dariau, juoda maišiau su ruda. Nėra grynai juoda
Sobieska, aš apakus . Tai yra kažkas fantastiško
QUOTE(sobieska @ 2010 02 21, 18:41) Uzsakymukas.... VAIKYSTĖ pasakiska, nuostabu, tyra ir dar visa kaip kitaip
Sobieska, kaip sodru, kūribinga ir vaikiška
sobieska tikrai labai saunu
Nendartaliete,Urupeja2, Milinga,Bus_ka,vvylle aciuxas
...vvylle, teisingai supratai
sobieska nu tikrai labai grazu
Sobieska, visiskas nokautas
Sobieska wou koks grozis
Milinga vis po žingsnelį į priekį, šaunuolė
Sobieska gražu, tik man asnemiškai kaip vaikiška, tai gal kiek tamsokos spalvos
Sobieska, tikrai labai grazi dezute, Vkar man buvo tokia per tamsi, o siantien ji viesai nieko.Eilini karta supratau, kad darbeliu stilius priklauso nuo nuotaikos.
Aciu visoms uz teigiamas emocijas
Įkeliu savo naują darbą - laikrodį
![]() ![]() ![]() Naudota servetėlė, Antic sendinimas
grazus laikrodukas
Vėjauste, labai šaunus laikrodukas...ir spalvų perėjimas graziai atliktas
Vejauste, , tikrai grazu ir dar Klimt'as
sobieska, labai labai...
Vėjaustė, patiko ir man tavo laikrodis Milinga, simpatiška pakabėlė, o kita pusė jos kaip dekoruota? Beje, labai gražiai suskaldei, kaip naujokei visai neblogas rezultatas. QUOTE(baltė @ 2010 02 22, 15:45) sobieska, labai labai... Dėkui pasistengsiu QUOTE(Milinga @ 2010 02 22, 18:09) Dėkui pasistengsiu tikrai kaip esenai dekoruojanciai pavyko vienkomponenti skeldejimas, saunuole Vėjaustė dailus laikrodukas , kazkas minejo del spalvu perejimo grazaus
Vėjaustė, aš sakau, kad jis kaip stiklas, lygus, truputį ilgai džiuva, ane? Na, vasarą reikės ir man vaitspiritiniu mėginti, bijau, kad paskui kito nebenorėsiu
Sveikos merginos,
Atiduodu ir as savo pirmaji darbeli jusu teismui Zinoma man iki jusu dar laaabai toli, bet vistiek laukiu kritikos ir komentaru Kazkodel nesiseka nuotraukos ikelti http://public.fotki.com/Viktorija85/dekupa...ku-sepetys.html
labai vykęs pirmas darbelis
Sveikutes, dedu paskutini darbeli. jei kas sakysit kad matytas, tai tokia panasi dezute buvo tik zalia, o sita i melynuma
Ir einu ziureti paskutiniu dar nematytu grozybiu ![]() ![]() ![]()
Raseleb - labai daili dezute
Vejauste - nuostabiai pritapei Saunuoles visos darbuojaties is peties
labai graži vidaus spalva. čia beicas, ne lakas, ar ne?
Tiesiog lakas ant azuolo
Grazu... tu lenki lapa ties kampu ar taip graziai suleidi? Super dezute, kokia paskirtis bus?
Glidė, eik sau, kaip gražu...
P.S. Iš kur tokios dėžutės? "Saulėtas vakaras" ![]()
ir baltės ir Glidės ( nu man tas nikas tavo nelimpa kaip... blogos asociacijos) labai fainulkos dėžutės. O jau ažuolas, tai aš nedekoruotą tą dėžutę kiek žiūrėjau, nerealiai kruopščiai padaryta ir ne lenkai daro, o čia pas mus, nagingi lietuvos vyrai.
Ziuriu i vakara auksto pilotazo meistrai renkasi cia
Balte, man beproto patinka tie piesti kaimeliai Glide, nu tos tavo dezutes tai superines, viskas "islaizyta", suderinta
Glide tikrai puikiai atlikta techniskai, be galo grazuuu
Balte tavo dezute taip pat labai grazi, siltute, kvepia vasara
Glide,Balte
.....emocijos si karta liejasi daugiau negu zodziai
Glidė na nepyk, bet man Tavo nikas Gandriukė, nors tu ką
Dežutė nuostabi, labai stilinga Baltės "saulėtas vakaras" Raseleb dežuės man labai patiko Visų darbai nuostabūs ir visoms po QUOTE(baltė @ 2010 02 22, 18:20) Vėjaustė, aš sakau, kad jis kaip stiklas, lygus, truputį ilgai džiuva, ane? Na, vasarą reikės ir man vaitspiritiniu mėginti, bijau, kad paskui kito nebenorėsiu Nepasakyčiau, kad labai ilgai džiūva, apie 16 val., kaip ir prašyta ant dėžutės, bet po to visai nelimpa Papildyta: QUOTE(Glidė @ 2010 02 22, 20:30) Sveikutes, dedu paskutini darbeli. jei kas sakysit kad matytas, tai tokia panasi dezute buvo tik zalia, o sita i melynuma Ir einu ziureti paskutiniu dar nematytu grozybiu Labai gražu Papildyta: QUOTE(baltė @ 2010 02 23, 00:20) Glidė, eik sau, kaip gražu... P.S. Iš kur tokios dėžutės? "Saulėtas vakaras" Labai skanios spalvos |