Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
efauto
QUOTE(sobieska @ 2010 02 06, 11:00)
Efauto...as irgi, as irgi  karsta.gif  atbegau pasakyti, kad grazu wub.gif Dar is pirmuju tavo darbu man akyse stovejo Lachese parodytas vazonas mirksiukas.gif
*

oj, sobieska, hihihi.gif ačiū tau 4u.gif 4u.gif
as ir pati labai savimi dziaugiausi, padariusi ta vazona blush2.gif
bus_ka
Efauto, bravo! 4u.gif Tikra kinietiška dėželė! Nuostabi!
efauto
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 06, 11:13)
Efauto, bravo! 4u.gif Tikra kinietiška dėželė! Nuostabi!
*

dekoju, tau aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Avijacija
dėžutė krikšto daikteliam. Tik kažko ryškumas prapuolė befotografuojant, nes šalia stovėjoir skubino mažas sutvėrimas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
irmulia

! 
Necituokite nuotraukų !!! Visos žinutės, kuriose cituojamos nuotraukos, bus
ištrinamos!!!
sobieska
QUOTE(Avijacija @ 2010 02 06, 13:09)
dėžutė krikšto daikteliam.
*

Super, nuostabiai padirbejai prie fono, graziai spalvos keiciasi tarpusavyje wub.gif
efauto
Avijacija, labai labai grazu 4u.gif 4u.gif
ohara
efauto , Aviacija kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuuu... wub.gif thumbup.gif
grite
Atlėkiau ir aš tavo(Aviacijos) grožio pagirti thumbup.gif wub.gif Fainas lagaminukas gavosi thumbup.gif
efauto
ačiū, ohara wink.gif 4u.gif
OJE
super lagaminas 4u.gif 4u.gif 4u.gif avijacija clap_1.gif
Ediitta
Sveikos. smile.gif Na kadangi šiame reikale esu naujokė tai va mano 1-asis darbelis. (Dar nenulakavau.)
Tik fotikas biški pakeitė spalvas.
user posted image
user posted image
user posted image
Laukiu kritikos smile.gif
efauto
Ediitta, man tai grazi tavo dzute wink.gif tie patrynimai saunus!!! ir spalvos grazios. man patinka smile.gif kritikos neturiu. bet parodyk, dar vidu wink.gif
Ediitta
Tai kad vidaus dar neliečiau nes noriu dažyti su akrilu bet kad pritrūkau baltos spalvos...
efauto
As noriu parodyti dar viena dezute biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
akrilas, dovanu popierius, nurzius pagal mane ir su zvake, geltoninantis lakas.
sobieska
QUOTE(Ediitta @ 2010 02 06, 15:47)
Sveikos. smile.gif 
*

Man dezutes priekineje apatineje dalyje noretusi kokio nors motyvo dalies, na kaip nugarineje...o dabar ji tustoka...siaip visai spalviskai grazu mirksiukas.gif nors... ryskesnis seselis aplink motyva nepamaisytu, jis labiau isryskintu pacias vynuoges
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 15:56)
As noriu parodyti dar viena dezute  biggrin.gif

*

Noriu pilko vidaus tongue.gif biggrin.gif ir ka tu man padarysi...virsus tobulas (cia kad skaudziai nedurtu i pasirdzius pirmu triju zodiu sakinukas)
Jaunutia
QUOTE(Avijacija @ 2010 02 06, 12:09)
dėžutė krikšto daikteliam.
*

labai grazus lagaminelis

QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 14:56)

*

thumbup.gif man patinka toks murzius, kaip tiksliai tu ji darai?
baltė
efauto, gražu, "rytietiškoji" tai kaip pirktinė... Atlikimas super thumbup.gif Antra dėželė irgi patraukli smile.gif

Aviacija, kur prapuolus? Lagaminėlis puikus, atlikta labai jau gražiai wub.gif
Avijacija
QUOTE(baltė @ 2010 02 06, 16:17)

Aviacija, kur prapuolus? Lagaminėlis puikus, atlikta labai jau gražiai wub.gif
*

gyve abet užulta krizių, bet ne finansinių o kūrybinių it visų kitų biggrin.gif po truputį grįžtu..... ax.gif
ELlJA
Efauto, nu labai graži dėžė. Tiesiog superinė wub.gif tie patrynai būtent tokie kokie ir turi būti ir būtent ten kur ir turėtų būt nusitrynę. Puikus dekupažo pavyzdys thumbup.gif
efauto
QUOTE(sobieska @ 2010 02 06, 14:59)
Noriu pilko vidaus tongue.gif  biggrin.gif ir ka tu man padarysi...virsus tobulas (cia kad skaudziai nedurtu i pasirdzius pirmu triju zodiu sakinukas)
*

dekoju del virsaus biggrin.gif o vidus tai pilkas tongue.gif ir negaleciau tau nieko padaryti... biggrin.gif biggrin.gif tik po apacia yra balta spalva, kai uzdaziau pilka, paemiau parketini svitrini ir siek tiek su juo, perejau per vidu rolleyes.gif na, kad butu nutrintas ne tik virsus, bet ir vidus cool.gif o ka tu noretum man pasiulyti del vidaus?? g.gif bigsmile.gif

QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 06, 15:08)
thumbup.gif man patinka toks murzius, kaip tiksliai tu ji darai?
*

ačiū tau 4u.gif o murzinu as su aliejiniais dazais, tiesiog teplioju juos wink.gif

QUOTE(baltė @ 2010 02 06, 15:17)
efauto, gražu, "rytietiškoji" tai kaip pirktinė... Atlikimas super thumbup.gif Antra dėželė irgi patraukli smile.gif
*

wub.gif dekoju uz tokius grazius zodzius 4u.gif 4u.gif
ir uz antrosios pagyrima dekoju 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2010 02 06, 15:44)
Efauto, nu labai graži dėžė. Tiesiog superinė  wub.gif  tie patrynai būtent tokie kokie ir turi būti ir būtent ten kur ir turėtų būt nusitrynę. Puikus dekupažo pavyzdys  thumbup.gif
*

4u.gif 4u.gif dekoju tau 4u.gif 4u.gif
ELlJA
efauto, nėra už ką, Tavo visi darbeliai verti pagyrimo, bet paskutinysis damušė mane ir jau gavau prabilti... blush2.gif 4u.gif
*MONAMI*
šaunuolės merginos,labai gražūs jūsų darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
efauto
QUOTE(ELlJA @ 2010 02 06, 16:10)
efauto, nėra už ką, Tavo visi darbeliai verti pagyrimo, bet paskutinysis damušė mane ir jau gavau prabilti... blush2.gif  4u.gif
*

wub.gif labai dziaugiuosi del ivertinimo 4u.gif 4u.gif
nebuvau ikelusi dezutes dugno, tai stai jis
user posted image

nuostabus savaitgalis, tiek pagyrimu gavau bigsmile.gif rytoj parodysiu dar viena dezute wink.gif sianiakt, pirma nakties sugalvojau, kad reikia dar viena padaryti doh.gif lotuliukas.gif tai sedziu dabar ir dirbu cool.gif rytoj parodysiu wink.gif
Ivoncikas
Efauto tavo darbeliai labai grazus mirksiukas.gif
efauto
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 06, 16:37)
Efauto tavo darbeliai labai grazus  mirksiukas.gif
*

dekoju, Ivoncikai 4u.gif
sobieska
QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 16:58)
o ka tu noretum man pasiulyti del vidaus?? g.gif  bigsmile.gif
*

blink.gif uz dyka...tai nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif shutka, jei rimtai as buciau dariusi vidu LYGIAI TOKI PATI, kaip ir virsus-vidus sviesesnis su patrintais kampuciais... rolleyes.gif Aisku, is sono post faktum laaaabai lengva patarinet..paskui pasiklysti abejonese... lotuliukas.gif
Raseleb
Aviacija labai gražus lagaminas thumbup.gif
Ediitta man dėžutė patiko 4u.gif
efauto thumbup.gif gal tik vidų bučiau kitokia spalva dažiusi
efauto
QUOTE(sobieska @ 2010 02 06, 16:43)
blink.gif  uz dyka...tai nieko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  shutka, jei rimtai as buciau dariusi vidu LYGIAI TOKI PATI, kaip ir virsus-vidus sviesesnis su patrintais kampuciais... rolleyes.gif Aisku, is sono post faktum laaaabai lengva patarinet..paskui pasiklysti abejonese... lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha uz dyka lotuliukas.gif is sono visai kitaip ir matosi wink.gif gerai sakai, del to vidaus g.gif 4u.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 02 06, 16:47)
efauto  thumbup.gif  gal tik vidų bučiau kitokia spalva dažiusi
*

dekoju 4u.gif o kaip butum daziusi?
Ediitta
Na va pataisiau dežutę ir nutapiau vidų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Bandžiau dežutės viduje nupiešti vynuogę bet kad nelabai pavyko doh.gif (Gavosi kaip balionas lotuliukas.gif )
Vėl laukiu kritikos biggrin.gif
P.S. ačiū Reseleb
bus_ka
Ediitta, man kažkaip pirmas viršaus variantas gražiau atrodė smile.gif Kai kitą kartą darysi šėšėlį, atkreipk dėmesį, kad jis dažniausiai krenta į vieną pusę, tada piešinys "iškyla" ir tampa "gyvas". Vidų padaryčiau toki pat, koki padarei priekį, manau, būtų harmoninga pagal spalvytes. Bet imant bendrai, tai tikrai gražiai suderinai spalvas ir nuptapei, daugiau praktikos ir bus thumbup.gif
Ediitta
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 06, 19:09)

Ačiū kitą kart žinosiu. Na tikiuosi kad kuo toliau, kuo geriau bus biggrin.gif
sobieska
QUOTE(Ediitta @ 2010 02 06, 18:16)
Na va pataisiau dežutę ir nutapiau vidų:

*

oho kokia bistra biggrin.gif ...priekyje dadeta motyvo dalelyte -liux, seselis kaip ir buvo patarta, turejo eit is vienos puses, dar nevelu-viena puse prie vynuoges sviesink, ir...geriau i vidu idek sviesaus atspalvio filca mirksiukas.gif ...ten viduj tikrai ne vynuoge cool.gif
Raseleb
QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 17:58)
dekoju 4u.gif o kaip butum daziusi?
*

Gal rudai/pilkai, na kaip piešinuke. Aišku gal nuotraukoje spalvos yra iškraipytos, gal ten viskas ir gerai natūraliai atrodo mirksiukas.gif
kvartetas
Lagaminas aviacijos istrigo nerealiai. nuostabu wub.gif . Eufauto irgi thumbup.gif .
Avijacija
QUOTE(kvartetas @ 2010 02 06, 20:11)
Lagaminas aviacijos istrigo nerealiai. nuostabu wub.gif . Eufauto irgi  thumbup.gif .
*

oi ačiū merginos ,nesitikėjau tiek pagyrų. Stengiaus dėl mažiuko, dažuota buvau visa, nes ir pirštais dažiau lotuliukas.gif
OJE
QUOTE(Avijacija @ 2010 02 06, 20:49)
oi ačiū merginos ,nesitikėjau tiek pagyrų. Stengiaus dėl mažiuko, dažuota buvau visa, nes ir pirštais dažiau  lotuliukas.gif
*

tai dar ka nors parodyk dazuotais pirstais ka padarei mirksiukas.gif
efauto- liuks 4u.gif
ediitta- vidus man patinka,tik jei virusu pakeisi tongue.gif bet ta prideta detalyte priekyje liuks 4u.gif ok.gif zodziu matau 2in 1 mirksiukas.gif
auksine
pasirodau ir as 4u.gif
tik va medis keistas, beicas ne visas vietas vienodai paeme doh.gif
user posted image
sobieska
QUOTE(auksine @ 2010 02 06, 22:18)
pasirodau ir as 4u.gif
tik va medis keistas, beicas ne visas vietas vienodai paeme doh.gif

*

rolleyes.gif o man grazu tas nelygumas...siaip grazus komplektukas
ohara
efauto lblb graži dėželė... thumbup.gif wub.gif

auksine labai gražūs padėkliukai žiūrint į tą servetėlė tikrai negalvočiau kad įmanoma taip gražiai priderint... wub.gif
biriusa
Aviacija, nerealus lagaminukas thumbup.gif
auksine, labai stilingas kompletukas bigsmile.gif
efauto
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 06, 18:33)
Gal rudai/pilkai, na kaip piešinuke. Aišku gal nuotraukoje spalvos yra iškraipytos, gal ten viskas ir gerai natūraliai atrodo  mirksiukas.gif
*

aha, aisku smile.gif as ten esu biski pajuodinusi, bet nelabai matosi... bet aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(kvartetas @ 2010 02 06, 19:11)
  Eufauto irgi  thumbup.gif .
*

ačiū tau 4u.gif

QUOTE(OJE @ 2010 02 06, 20:21)
efauto- liuks  4u.gif
*

dekoju 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2010 02 06, 21:18)
pasirodau ir as 4u.gif
*

pritariu sobieskai, man irgi labai grazu biggrin.gif

QUOTE(ohara @ 2010 02 06, 21:43)
efauto lblb graži dėželė... thumbup.gif  wub.gif
*

ačiū ačiū 4u.gif
auksine
QUOTE(sobieska @ 2010 02 06, 21:22)
rolleyes.gif  o man grazu tas nelygumas...siaip grazus komplektukas
*

QUOTE(ohara @ 2010 02 06, 21:43)
auksine labai gražūs padėkliukai žiūrint į tą servetėlė tikrai negalvočiau kad įmanoma taip gražiai priderint... wub.gif
*

QUOTE(biriusa @ 2010 02 06, 21:58)
auksine, labai stilingas kompletukas  bigsmile.gif
*

QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 22:48)
pritariu sobieskai, man irgi labai grazu  biggrin.gif
*

labai aciu visoms 4u.gif
Aprily
MamaKa dezute labai patiko wub.gif
Versus dezute su suniuku nerealiai graziai atrodo labai mielas pupulis wub.gif wub.gif wub.gif
kristule666
Merginos kas tas beicas? ka jis daro?
efauto
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 07, 12:08)
Merginos kas tas beicas? ka jis daro?
*

paziurek temoj apie dekupaza, as vakar vienai moteriskei atsakiau ir pavyzdeli parodziau mirksiukas.gif
ohara
Keliu aš savo dėželę... Tik vidus dar nelakuotas ir vyriai nenuvalyti... blush2.gif

Rožinės paslaptys

user posted image user posted image

efauto
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 12:43)
Rožinės paslaptys
*

smile.gif nu motyvas ir sendinimas tai laaaabai grazus wink.gif bet netinka ta pankiska juostelea prie vintazinio motyvo unsure.gif 4u.gif 4u.gif
ohara
QUOTE(efauto @ 2010 02 07, 14:00)
smile.gif nu motyvas ir sendinimas tai laaaabai grazus wink.gif bet netinka ta pankiska juostelea prie vintazinio motyvo unsure.gif  4u.gif  4u.gif
*

tai kad ten tas motyvas aprasinetas Rock me, Baroque.... blush2.gif unsure.gif

Bet vistiek nerealiai ačiū... 4u.gif
Ivoncikas
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 14:02)
tai kad ten tas motyvas aprasinetas Rock me, Baroque.... blush2.gif  unsure.gif

Bet vistiek nerealiai ačiū... 4u.gif
*

Ohara man labai svelni tavo dezute wub.gif
o kur tu tas juosteles perki?
ir su kuom tertepei itrukius (po to kai pasendinai) jie man irgi kazkokie roziniai atrodo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.