Ievenko
2010 02 25, 05:30
Na idedu ir as Jusu teismui savo pirmuosius bandymus,kritika ir patarimus mielai priimu,nes tai pirmieji darbeliai,manau tai bus net naudinga  Kazkodel nelabai gavosi su dvikomponenciu,nes nelabai zinau kaip ji teisingai tepti,o su vienkomponenciu dar reikia ranka atsmusti  nes matosi dryziai nuo tepimo,na bet cia manau su laiku ir dar sunkiai pavyko prieiti prie dezutes kampu,tikriausiai per mandra dezute nusipirkau kaip pirmam kartui.Gal reiketu su kokiu plonu teptuku visus krastukus dazyti.Labai patiko ryziu popierius,na bet bandysiu ir dar su kitom medziagom. Beje gal prie to paties patarsit,kur pigiausia nusipirkti gera Antika?Ir apskritai preimones pigesnes nei Silver City (gal dar parekomenduotumet gera laka?nes as lakavau balerinas su klijais-laku,bet man nelabai patiko)  nes as per viena karta puse buteliuko isnaudojau,nes dezutes vidu dariau su dvikomponenciu,bet palikau per nakti dziuti,nes man ten viskas subego. Na nzn kaip jums,bet man tos balerinos tai labai patiko  zinoma ne tobula,bet man kaip sokejai tai labai artima,o pas mus atributikos su sokejais nelabai kur ir rasi  O rozes....na man paciai ju net perdaug,bet tiesiog norejau pasibandyti  Labai laukiu patarimu,kaip viska padaryti dar geriau ir graziau .   Pirmoje nuotraukoje rozes be paauksavimo,antroje jau su.Kuris variantas grazesnis?Beje rozes dar nelakuotos      Ir pati pirmoji sirdute,pabandymui su dvikomponenciu laku,bet man negraziai gavosi,nes nemokejau itrinti(tiksliau nelabai turejau kuom,tai itryniau auksine pasta,bet vaizdas ne koks) Papildyta:Nuotraukos is labai arti,kad galetumet mane isbarti,bet man kazkodel to ir norisi,nes noriu tik tobuleti
kristule666
2010 02 25, 07:43
Ievenko, na super pirmi darbai, su vienkomponeciu as ir dabar dar niekaip nesusidraugavus. O tu sauniai pasendinai.O su balerina man tobula,spalvos labai priderintos. SAunuole
kristule666
2010 02 25, 08:12
Vaidosee, grazi komodele, tvarkinga labai.  o Jus cia pati pripieset? Ivenko, na tos balerinos na super, dar karta noriu pagirti, labai miela akims.
Viktorija G.
2010 02 25, 08:35
Ievenko, nors as pati tik pradedancioji, bet i tavo balerinas negaliu atsiziureti  Pasaka
Vaidosee
2010 02 25, 09:46
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 25, 08:12) Vaidosee, grazi komodele, tvarkinga labai.  o Jus cia pati pripieset? Aciu Pripiesiau,cia turbut kalbi apie apvedziojima,na dar usus teko nupiesti drugeliams  ,as dauguma paveiksliuku apvedziau rudais dazais,man truko ryskumo juose,tai truputi pazaidziau,tik neturejau jokio teptuko,tai daziau,teptuku nuo nagu lako,kur toks ilgas teptukas,plonas,sunkiai man sekesi,labai nelygiai apvedziau,drebanciu ranku sindromas visur matosi
DOLLILYTE
2010 02 25, 10:03
Ievenko, dezute su balerinom labai miela...  tikraigrazus pirmi darbeliai..
Švelniukė
2010 02 25, 10:48
Vaidosee, Ievenko, pradžia yra, - nenustokit darbuotis ir judėt pirmyn Ačiū, kas vakar pastebėjot mano vakarykštę dėžutę Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema  Tema, spalvos, paveiksliukas ir visa kita derinta su užsakove  spausdinti paveiksliukai (kuriuos visus teko perpiesti ranka, nes atspausdinus reikiamo dydžio matėsi piksleliai  ), servetėlė, kurios dugno spalva tamsinta pagal paveiksliuko spalvas, kiljuojant ant kakavos spalva nudažyto paviršiaus ; daug daug pritapymų, vidinių kampų šešėliavimo, spalvinimo... sendinta metalic pasta; lakuota ypač blizgiu Marabu firmos laku.. gavosi tarsi stiklu padengta, todėl, deja, vaizdas nuotraukose šiek tiek kitoks,- privargau , kol apskritai išėjo nufotkint  :
sobieska
2010 02 25, 11:01
QUOTE(versus* @ 2010 02 25, 11:48) Ateinu su dar vienu darbu... Kad grazu ir be priekaistu ...tas tiesa, ka ir bekalbet kai viskas akivaizdu
urupeja2
2010 02 25, 11:58
QUOTE(versus* @ 2010 02 25, 12:48) Vaidosee, Ievenko, pradžia yra, - nenustokit darbuotis ir judėt pirmyn Ačiū, kas vakar pastebėjot mano vakarykštę dėžutę Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema  Tema, spalvos, paveiksliukas ir visa kita derinta su užsakove  spausdinti paveiksliukai (kuriuos visus teko perpiesti ranka, nes atspausdinus reikiamo dydžio matėsi piksleliai  ), servetėlė, kurios dugno spalva tamsinta pagal paveiksliuko spalvas, kiljuojant ant kakavos spalva nudažyto paviršiaus ; daug daug pritapymų, vidinių kampų šešėliavimo, spalvinimo... sendinta metalic pasta; lakuota ypač blizgiu Marabu firmos laku.. gavosi tarsi stiklu padengta, todėl, deja, vaizdas nuotraukose šiek tiek kitoks,- privargau , kol apskritai išėjo nufotkint  : tobula , viskas dera , isbaigta, grazuuuu
Nuotaikinga
2010 02 25, 12:44
Versus, na ir vel grozi kaukstelejai O paskirtis sios dezeles uzsakoves manymu kokia? Juk ne arbata laikys... ? Bet tu keiti visus vyrius naujais, ane? Ir uzsegimas superinis
Versus, kaip iš fabriko tavo dėžutė! Stulbinama, galėjai tiek daug nerašyt, ir taip matosi, kiek darbo įdėta! Ačiu visoms už gerą žodį mano Laivams Ivenko, visai gera pradžia  ir pritapymai yra, dabar mokykis šėšėlių meno. Man rožės patiko, turėtų gražiai realiai atrodyt. Ir dar patarimas, kitą kartą fotografuojant žiūrėk, kad blico nebūtų ant daiktų, nes pvz. kaip dekoruota širdutė praktiškai nesimato. Darbuokis toliau, lauksim pasirodant Vaidosee, smagus darbas! Ir kokie mąstai!
versus, fantastika...
mamučiukas
2010 02 25, 13:26
Versus, o čia tai bent  NUOSTABU
kristule666
2010 02 25, 13:58
QUOTE(mamučiukas @ 2010 02 25, 15:26) Versus, o čia tai bent  NUOSTABU  pritariu
Fifux'e
2010 02 25, 20:05
QUOTE(Zviozda @ 2010 02 15, 23:12)
labai faina ideja su duru staktom sveikutes, kaip as cia senai bebuvau  greiciausiai gausiu uzsakyma krikstynu dezute padaryti,tai ir prisiminiau jus  uzbegau pasilabinti
Fifux'e
2010 02 25, 21:03
ir dar kalusimelis-kur butu galiam rasti pirkti dezute 32x21x14 dydzio?  senasnaujas neturi
Tallina
2010 02 25, 21:17
[quote=versus*,2010 02 25, 11:48] Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema Tokia grazi kad net sunku zodzius parinkti tinkamus..
urupeja2
2010 02 26, 00:03
QUOTE(ohara @ 2010 02 26, 00:49) Oho,per mane kaip tėmukė užsiteršė...  atsiprašau lb... Man tikrai patinka kritika tik kartais atsiprašau nlb gaunasi teisingai ją priimt..nepykit... Versus * kaip gražu.... Keliu savo padėkliukus... va sitie padekliukai tai super, tokie paprastuciai, bet jiems daugiau nieko ir nereikia
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 26, 00:03) va sitie padekliukai tai super, tokie paprastuciai, bet jiems daugiau nieko ir nereikia  dėkui labai..  prieš miegeli girdėt pagyrimus smaguuu...
Ievenko
2010 02 26, 02:59
Versus* tiesiog sedevras,net nenumanau,kaip tai padaryti  ar cia pritapyta,seseliai ar kas?na as dar nelabai gaudausi tose technikose,begu i senesnes temas,mokytis seseliavimo Oharos
padekliukai labai mieli Ir tuo paciu dedu dar viena darbuka su vienkomponenciu,bus dovana teveliui ir jo zmonelei(ryt siokia tokia proga),tevelis-muzika,o zmona-rozes  Na jie abu su muzika susije tai manau turetu patikti  Si karta viskas geriau ejosi,bet vat viena bruksnys stipriai nepavyko,nes per daug vandeniu atskiedziau...ech...mokytis man ir mokytis   Papildyta:QUOTE(Ievenko @ 2010 02 26, 00:54) Versus* tiesiog sedevras,net nenumanau,kaip tai padaryti  ar cia pritapyta,seseliai ar kas?na as dar nelabai gaudausi tose technikose,begu i senesnes temas,mokytis seseliavimo Oharos
padekliukai labai mieli Ir tuo paciu dedu dar viena darbuka su vienkomponenciu,bus dovana teveliui ir jo zmonelei(ryt siokia tokia proga),tevelis-muzika,o zmona-rozes  Na jie abu su muzika susije tai manau turetu patikti  Si karta viskas geriau ejosi,bet vat viena bruksnys stipriai nepavyko,nes per daug vandeniu atskiedziau...ech...mokytis man ir mokytis    Dabar jau perskaiciau kaip Versus darbiuka dare  ,per ta grozi i tai kas parasyta net neuzkliuvo
Fifux'e
2010 02 26, 08:31
meginos,prasau,jei zinot kur galima isisgyti zedute mazdaug 32x21x15 matmenu,labai prasau paprotinti mane dekui
Jennifer
2010 02 26, 09:01
Labas iš ryto visoms darbštuolytėms Versus*, be galo gražu, kruopštu, apgalvotai išbaigta, viršuje ornamentai atrodo tarsi raižyti, aristokratiška, labai nuostabi dėželė, gaudyk ohara, labai patiko padėkliukai. tokie paprasti, ne prasti, subtilūs, gražiai ir skoningai pasendinti. Tik aš gal šiek tiek atsargiau būčiua dėjusi rudos spalvytės krašteliams, bet visumoje, labai gražiai žiūrisi, malonu būų tokį po kavos ar arbatos puodeliu pasidėti, gaudyk Ievenko, man asmeniškai nepatinka skilimas vienkomponenčio, kadangi viršutinį dažų sluoksnį tepei teptuku, gaunasi grubokai, išilgi dryžiai, mano patarimas tau - pabandyk tą patį viršutinį dažų sluoksnį tapšnoti kempinėle, daug gražiau mano akims žiūrisi. Teptuku tepu tik tada, kai noriu padaryti kažką ūkiško, senovinio, kaimiško stiliaus, tada man žiūrisi tie tokie trūkiai, nors žinoma, priklauso ir nuo vienkomponenčio, kokį naudoji. Mano akimis žiūrint jo pataupei šiek tiek. Kaip man protingas žmogus sakė, čia nepritaupysi, daryk kad būtų gražu. Va nuo to laiko taip ir darau Be to, motyvų man mažoka, tuštokai ji atrodo, nepatinka asmeniškai, kad instrumentai po puse nukąsti, galėjai pasukti tokiu kampu kad visi matytųsi, na, bet jei jau taip sumąstei. Jei dar nenulakavai, galėtum kokių gėlių į tuos tarpus paklijuoti. Na daug čia reikėtų patvarkymo, mano akims. Kad ir tie išplėšyti motyvai, matosi kaip lopukai, reikėjo tada fono spalvą parinkti atitinkamą servetėlės fonui, jei nesiruošei pritapinėti, arba kempinėlės pagalba perėjimą reikėtų padaryti. Sorry, kad tiek daug parašiau, gal kas bus naudinga, bet už darbą gaudyk ir tu Papildyta:QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 26, 08:31) meginos,prasau,jei zinot kur galima isisgyti zedute mazdaug 32x21x15 matmenu,labai prasau paprotinti mane dekui Čia kėdutės ieškote? nelabai supratau, jei Kaune, galiu pasufleruoti kur maždaug ieškoti
campari*
2010 02 26, 09:29
versus dezute fantastiska ohara mieli padekliukai
Versus dezute nereali
Mamukas Indriukas
2010 02 26, 11:39
campari*
2010 02 26, 12:25
Mamuk indriuk labai grazus auskarai
Mamuk, žavūs be galo, tokius mielai įsisegčiau. Pritariu apie vienkomponentį Jennifer išsakytai nuomonei, pati patingėjau ką nors rašyti, bet jos žodžiuose ir mano mintys
mamučiukas
2010 02 26, 13:53
Fifux'e
2010 02 26, 14:01
QUOTE(Jennifer @ 2010 02 26, 09:01) Čia kėdutės ieškote? nelabai supratau, jei Kaune, galiu pasufleruoti kur maždaug ieškoti  soriukas uz klaidas-dezutes reikejo-bet jau radau
Mamukas Indriukas
2010 02 26, 14:16
dekui visom uz grazu zodi
Džiuga+
2010 02 26, 14:45
Versus faina dezute, spalvos man nelabai, bet ornamentika, kompozicija ir techninis atlikimas tobulai Mamukas Indriukas auskarai simpatiski tiek vieni, tiek antri, vis delto detales priduoda auskarams zavesio... O as turiu ne viena grozi, bet neturiu namuciu dar Tai cia keleta pasirodysiu, nauji dekoro bandymai, abu mieli man darbai. "Užburianti"   O siam gal kas pavadinima sugalvotu? 
DOLLILYTE
2010 02 26, 14:50
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 15:45) O as turiu ne viena grozi, bet neturiu namuciu dar Tai cia keleta pasirodysiu, nauji dekoro bandymai, abu mieli man darbai. kokie grazus darbeliai  dezute tikrai uzburianti o laikrodis,kazkaip man su prisiminimais arba sentimentais asocijuojasi...
sobieska
2010 02 26, 14:53
Laikrodukas  ...naujas, nematytas dekoras  ...tikrai labai graziai ir idomiai ziurisi. Dezute jau vien savo forma grazi
Vėjaustė
2010 02 26, 15:12
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 02 26, 12:39) Labai gražu Papildyta:QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 15:45) Niu ką jau čia bepasakysi  tiesiog Papildyta:QUOTE(L.M.A. @ 2010 02 26, 16:06) Sveikutes atiduodu teismui buvo paprasta stikline permatoma vaza. Koks virsmas .... dabar atrodo kaip iš metalo, labai įdomiai padaryta
Džiuga+
2010 02 26, 15:19
Aciu merginos. O cia dar vienas, skaiciukai daryti pagal pasidaryta trafareta, sidabro atspalvis realiai geriau matosi.
Vėjaustė
2010 02 26, 15:38
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 16:19) Aciu merginos. O cia dar vienas, skaiciukai daryti pagal pasidaryta trafareta, sidabro atspalvis realiai geriau matosi.
Kokios spalvos O kaip Jus taip lygiai nustatote, kur piešti skaičiukus ant laikrodžių, man sunkiai gavosi  ?
Džiuga+
2010 02 26, 15:45
 Man irgi nelengvai, uztrukau, kol padariau.
Crazy Daisy
2010 02 26, 15:54
Visoms po LMA - labai ir labai įdomu ir gražu  Papasakok
Džiuga + , tavo darbai tai fantastiški, tiek kūrybinės fantazijos, taip viskas sukomponuota... Laikrodžiai be galo gražūs abudu, bet pirmas, tai išvis be žodžių  O apie dėžutę, tai net išsižiojau, kai pamačiau. Jėga  Ir dar jei ne paslaptis, kur tokią dėžutę dekoravimui gauti galima?
sobieska
2010 02 26, 16:11
QUOTE(L.M.A. @ 2010 02 26, 16:06) atiduodu teismui buvo paprasta stikline permatoma vaza. ...patapo žalvarine  ...grazu
Džiuga+
2010 02 26, 16:20
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 02 26, 16:57) Džiuga + , tavo darbai tai fantastiški, tiek kūrybinės fantazijos, taip viskas sukomponuota... Laikrodžiai be galo gražūs abudu, bet pirmas, tai išvis be žodžių  O apie dėžutę, tai net išsižiojau, kai pamačiau. Jėga  Ir dar jei ne paslaptis, kur tokią dėžutę dekoravimui gauti galima? Aciu. Dezute sia seniau pirkau artmanijoje, vis laukiau, kol gims ideja ir atsiras motyvas, kuri noresiu ant jos uzdeti. Deja, artmanijoje ju nebera, gal veliau vel atves...  man paciai reiktu dar tokiu, nes ji nemaza.
urupeja2
2010 02 26, 16:41
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 18:20) Aciu. Dezute sia seniau pirkau artmanijoje, vis laukiau, kol gims ideja ir atsiras motyvas, kuri noresiu ant jos uzdeti. Deja, artmanijoje ju nebera, gal veliau vel atves...  man paciai reiktu dar tokiu, nes ji nemaza. Labai grazus laikrodziai abu be isimties , ir dezute labai labai L.M.A. tikrai net neitartum, kad cia stiklas , atrodo kaip metalas mamukas indriukas labai saunus auskariukai, man ypac pirmieji
Mamukas Indriukas
2010 02 26, 17:37
aciu dar karteli visoms,labai glosto dusia jusu pagirimai dziuga dezute  viskas man cia taip  mano spalvos ,tiesiog nuostabi
Fifux'e
2010 02 26, 17:56
campari*
2010 02 26, 21:01
kokie laikrodukai dailus
SuperMama
2010 02 26, 21:01
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|