Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ievenko
Na idedu ir as Jusu teismui savo pirmuosius bandymus,kritika ir patarimus mielai priimu,nes tai pirmieji darbeliai,manau tai bus net naudinga biggrin.gif Kazkodel nelabai gavosi su dvikomponenciu,nes nelabai zinau kaip ji teisingai tepti,o su vienkomponenciu dar reikia ranka atsmusti lotuliukas.gif nes matosi dryziai nuo tepimo,na bet cia manau su laiku ir dar sunkiai pavyko prieiti prie dezutes kampu,tikriausiai per mandra dezute nusipirkau kaip pirmam kartui.Gal reiketu su kokiu plonu teptuku visus krastukus dazyti.Labai patiko ryziu popierius,na bet bandysiu ir dar su kitom medziagom.

Beje gal prie to paties patarsit,kur pigiausia nusipirkti gera Antika?Ir apskritai preimones pigesnes nei Silver City (gal dar parekomenduotumet gera laka?nes as lakavau balerinas su klijais-laku,bet man nelabai patiko) smile.gif nes as per viena karta puse buteliuko isnaudojau,nes dezutes vidu dariau su dvikomponenciu,bet palikau per nakti dziuti,nes man ten viskas subego. blush2.gif

Na nzn kaip jums,bet man tos balerinos tai labai patiko wub.gif zinoma ne tobula,bet man kaip sokejai tai labai artima,o pas mus atributikos su sokejais nelabai kur ir rasi rolleyes.gif O rozes....na man paciai ju net perdaug,bet tiesiog norejau pasibandyti 4u.gif Labai laukiu patarimu,kaip viska padaryti dar geriau ir graziau .

user posted image
user posted image
Pirmoje nuotraukoje rozes be paauksavimo,antroje jau su.Kuris variantas grazesnis?Beje rozes dar nelakuotos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir pati pirmoji sirdute,pabandymui su dvikomponenciu laku,bet man negraziai gavosi,nes nemokejau itrinti(tiksliau nelabai turejau kuom,tai itryniau auksine pasta,bet vaizdas ne koks)
user posted image
Papildyta:
Nuotraukos is labai arti,kad galetumet mane isbarti,bet man kazkodel to ir norisi,nes noriu tik tobuleti 4u.gif
kristule666
Ievenko, na super pirmi darbai, su vienkomponeciu as ir dabar dar niekaip nesusidraugavus. O tu sauniai pasendinai.O su balerina man tobula,spalvos labai priderintos. SAunuole thumbup.gif
kristule666
Vaidosee, grazi komodele, tvarkinga labai. 4u.gif o Jus cia pati pripieset?

Ivenko, na tos balerinos na super, dar karta noriu pagirti, labai miela akims. 4u.gif
Viktorija G.
Ievenko, nors as pati tik pradedancioji, bet i tavo balerinas negaliu atsiziureti wub.gif Pasaka thumbup.gif
Vaidosee
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 25, 08:12)
Vaidosee, grazi komodele, tvarkinga labai. 4u.gif o Jus cia pati pripieset?

*

Aciu 4u.gif
Pripiesiau,cia turbut kalbi apie apvedziojima,na dar usus teko nupiesti drugeliams g.gif ,as dauguma paveiksliuku apvedziau rudais dazais,man truko ryskumo juose,tai truputi pazaidziau,tik neturejau jokio teptuko,tai daziau,teptuku nuo nagu lako,kur toks ilgas teptukas,plonas,sunkiai man sekesi,labai nelygiai apvedziau,drebanciu ranku sindromas visur matosi lotuliukas.gif
DOLLILYTE
Ievenko, dezute su balerinom labai miela... wub.gif tikraigrazus pirmi darbeliai.. 4u.gif
Švelniukė
Vaidosee, Ievenko, pradžia yra, - nenustokit darbuotis ir judėt pirmyn 4u.gif

Ačiū, kas vakar pastebėjot mano vakarykštę dėžutę 4u.gif

Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema 4u.gif Tema, spalvos, paveiksliukas ir visa kita derinta su užsakove smile.gif spausdinti paveiksliukai (kuriuos visus teko perpiesti ranka, nes atspausdinus reikiamo dydžio matėsi piksleliai doh.gif ), servetėlė, kurios dugno spalva tamsinta pagal paveiksliuko spalvas, kiljuojant ant kakavos spalva nudažyto paviršiaus ; daug daug pritapymų, vidinių kampų šešėliavimo, spalvinimo... sendinta metalic pasta; lakuota ypač blizgiu Marabu firmos laku.. gavosi tarsi stiklu padengta, todėl, deja, vaizdas nuotraukose šiek tiek kitoks,- privargau , kol apskritai išėjo nufotkint doh.gif :
user posted image
4u.gif
sobieska
QUOTE(versus* @ 2010 02 25, 11:48)
Ateinu su dar vienu darbu...
*

Kad grazu ir be priekaistu ...tas tiesa, ka ir bekalbet kai viskas akivaizdu cool.gif

urupeja2
QUOTE(versus* @ 2010 02 25, 12:48)
Vaidosee, Ievenko, pradžia yra, - nenustokit darbuotis ir judėt pirmyn 4u.gif

Ačiū,  kas vakar pastebėjot mano vakarykštę dėžutę 4u.gif

Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema  4u.gif Tema, spalvos, paveiksliukas ir visa kita derinta su užsakove smile.gif spausdinti paveiksliukai (kuriuos visus teko perpiesti ranka, nes atspausdinus reikiamo dydžio matėsi piksleliai doh.gif ), servetėlė, kurios dugno spalva tamsinta pagal paveiksliuko spalvas, kiljuojant ant kakavos spalva nudažyto paviršiaus ; daug daug pritapymų, vidinių kampų šešėliavimo, spalvinimo... sendinta metalic pasta; lakuota ypač blizgiu Marabu firmos laku.. gavosi tarsi stiklu padengta, todėl, deja, vaizdas nuotraukose šiek tiek kitoks,-  privargau , kol apskritai išėjo nufotkint  doh.gif :

tobula , viskas dera , isbaigta, grazuuuu wub.gif thumbup.gif
Nuotaikinga
Versus,
na ir vel grozi kaukstelejai 4u.gif

O paskirtis sios dezeles uzsakoves manymu kokia? Juk ne arbata laikys... ?

Bet tu keiti visus vyrius naujais, ane? Ir uzsegimas superinis smile.gif
bus_ka
Versus, kaip iš fabriko tavo dėžutė! Stulbinama, galėjai tiek daug nerašyt, ir taip matosi, kiek darbo įdėta! biggrin.gif thumbup.gif

Ačiu visoms už gerą žodį mano Laivams wub.gif

Ivenko, visai gera pradžia 4u.gif ir pritapymai yra, dabar mokykis šėšėlių meno. Man rožės patiko, turėtų gražiai realiai atrodyt. Ir dar patarimas, kitą kartą fotografuojant žiūrėk, kad blico nebūtų ant daiktų, nes pvz. kaip dekoruota širdutė praktiškai nesimato. Darbuokis toliau, lauksim pasirodant bigsmile.gif

Vaidosee, smagus darbas! Ir kokie mąstai! thumbup.gif
baltė
versus, fantastika... thumbup.gif
mamučiukas
Versus, o čia tai bent blink.gif NUOSTABU wub.gif
kristule666
QUOTE(mamučiukas @ 2010 02 25, 15:26)
Versus, o čia tai bent  blink.gif NUOSTABU wub.gif
*

pritariu thumbup.gif
PACIOS
Versus,dezute nepakartojama... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Fifux'e
QUOTE(Zviozda @ 2010 02 15, 23:12)

labai faina ideja su duru staktom bigsmile.gif

sveikutes,

kaip as cia senai bebuvau blush2.gif greiciausiai gausiu uzsakyma krikstynu dezute padaryti,tai ir prisiminiau jus blush2.gif uzbegau pasilabinti 4u.gif
Fifux'e
ir dar kalusimelis-kur butu galiam rasti pirkti dezute 32x21x14 dydzio? 4u.gif

senasnaujas neturi doh.gif unsure.gif
Tallina
[quote=versus*,2010 02 25, 11:48]

Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema 4u.gif

Tokia grazi kad net sunku zodzius parinkti tinkamus.. wub.gif
ohara
Oho,per mane kaip tėmukė užsiteršė... unsure.gif atsiprašau lb... unsure.gif

Man tikrai patinka kritika tik kartais atsiprašau nlb gaunasi teisingai ją priimt..nepykit... 4u.gif

Versus * kaip gražu.... bigsmile.gif wub.gif wub.gif

Keliu savo padėkliukus... blush2.gif

user posted image
urupeja2
QUOTE(ohara @ 2010 02 26, 00:49)
Oho,per mane kaip tėmukė užsiteršė...  unsure.gif  atsiprašau lb...  unsure.gif

Man tikrai patinka kritika tik kartais atsiprašau nlb gaunasi teisingai ją priimt..nepykit... 4u.gif

Versus * kaip gražu.... bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Keliu savo padėkliukus... blush2.gif

va sitie padekliukai tai super, tokie paprastuciai, bet jiems daugiau nieko ir nereikia thumbup.gif 4u.gif
ohara
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 26, 00:03)
va sitie padekliukai tai super, tokie paprastuciai, bet jiems daugiau nieko ir nereikia  thumbup.gif  4u.gif
*

dėkui labai.. 4u.gif prieš miegeli girdėt pagyrimus smaguuu... wub.gif
Ievenko
Versus* tiesiog sedevras,net nenumanau,kaip tai padaryti thumbup.gif ar cia pritapyta,seseliai ar kas?na as dar nelabai gaudausi tose technikose,begu i senesnes temas,mokytis seseliavimo wub.gif Oharos
padekliukai labai mieli thumbup.gif

Ir tuo paciu dedu dar viena darbuka su vienkomponenciu,bus dovana teveliui ir jo zmonelei(ryt siokia tokia proga),tevelis-muzika,o zmona-rozes wub.gif Na jie abu su muzika susije tai manau turetu patikti 4u.gif Si karta viskas geriau ejosi,bet vat viena bruksnys stipriai nepavyko,nes per daug vandeniu atskiedziau...ech...mokytis man ir mokytis ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ievenko @ 2010 02 26, 00:54)
Versus* tiesiog sedevras,net nenumanau,kaip tai padaryti  thumbup.gif  ar cia pritapyta,seseliai ar kas?na as dar nelabai gaudausi tose technikose,begu i senesnes temas,mokytis seseliavimo  wub.gif Oharos
padekliukai labai mieli  thumbup.gif

Ir tuo paciu dedu dar viena darbuka su vienkomponenciu,bus dovana teveliui ir jo zmonelei(ryt siokia tokia proga),tevelis-muzika,o zmona-rozes  wub.gif Na jie abu su muzika susije tai manau turetu patikti  4u.gif  Si karta viskas geriau ejosi,bet vat viena bruksnys stipriai nepavyko,nes per daug vandeniu atskiedziau...ech...mokytis man ir mokytis  ax.gif 

user posted image
user posted image
user posted image
*

Dabar jau perskaiciau kaip Versus darbiuka dare blush2.gif ,per ta grozi i tai kas parasyta net neuzkliuvo lotuliukas.gif
Fifux'e
meginos,prasau,jei zinot kur galima isisgyti zedute mazdaug 32x21x15 matmenu,labai prasau paprotinti mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dekui
Jennifer
Labas iš ryto visoms darbštuolytėms 4u.gif
Versus*, be galo gražu, kruopštu, apgalvotai išbaigta, viršuje ornamentai atrodo tarsi raižyti, aristokratiška, labai nuostabi dėželė, gaudyk 4u.gif
ohara, labai patiko padėkliukai. tokie paprasti, ne prasti, subtilūs, gražiai ir skoningai pasendinti. Tik aš gal šiek tiek atsargiau būčiua dėjusi rudos spalvytės krašteliams, bet visumoje, labai gražiai žiūrisi, malonu būų tokį po kavos ar arbatos puodeliu pasidėti, gaudyk 4u.gif
Ievenko, man asmeniškai nepatinka skilimas vienkomponenčio, kadangi viršutinį dažų sluoksnį tepei teptuku, gaunasi grubokai, išilgi dryžiai, mano patarimas tau - pabandyk tą patį viršutinį dažų sluoksnį tapšnoti kempinėle, daug gražiau mano akims žiūrisi. Teptuku tepu tik tada, kai noriu padaryti kažką ūkiško, senovinio, kaimiško stiliaus, tada man žiūrisi tie tokie trūkiai, nors žinoma, priklauso ir nuo vienkomponenčio, kokį naudoji. Mano akimis žiūrint jo pataupei šiek tiek. Kaip man protingas žmogus sakė, čia nepritaupysi, daryk kad būtų gražu. Va nuo to laiko taip ir darau biggrin.gif
Be to, motyvų man mažoka, tuštokai ji atrodo, nepatinka asmeniškai, kad instrumentai po puse nukąsti, galėjai pasukti tokiu kampu kad visi matytųsi, na, bet jei jau taip sumąstei. Jei dar nenulakavai, galėtum kokių gėlių į tuos tarpus paklijuoti. Na daug čia reikėtų patvarkymo, mano akims. Kad ir tie išplėšyti motyvai, matosi kaip lopukai, reikėjo tada fono spalvą parinkti atitinkamą servetėlės fonui, jei nesiruošei pritapinėti, arba kempinėlės pagalba perėjimą reikėtų padaryti. Sorry, kad tiek daug parašiau, gal kas bus naudinga, bet už darbą gaudyk ir tu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 26, 08:31)
meginos,prasau,jei zinot kur galima isisgyti zedute mazdaug 32x21x15 matmenu,labai prasau paprotinti mane 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui
*

Čia kėdutės ieškote? nelabai supratau, jei Kaune, galiu pasufleruoti kur maždaug ieškoti mirksiukas.gif
campari*
versus dezute fantastiska wub.gif

ohara mieli padekliukai wink.gif
Aprily
Versus dezute nereali bigsmile.gif
Mamukas Indriukas

versus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as senokai ka berodziau,tai truputi pasirodysiu blush2.gif ne kazi koks didelis dekupazas, bet vistiek ax.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

campari*
Mamuk indriuk labai grazus auskarai bigsmile.gif
baltė
Mamuk, žavūs be galo, tokius mielai įsisegčiau. wub.gif

Pritariu apie vienkomponentį Jennifer išsakytai nuomonei, pati patingėjau ką nors rašyti, bet jos žodžiuose ir mano mintys drinks_cheers.gif
mamučiukas
Mamukas Indriukas kokie antri auskariukai wub.gif wub.gif wub.gif Įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
Fifux'e
QUOTE(Jennifer @ 2010 02 26, 09:01)

Čia kėdutės ieškote? nelabai supratau, jei Kaune, galiu pasufleruoti kur maždaug ieškoti  mirksiukas.gif
*

soriukas uz klaidas-dezutes reikejo-bet jau radau 4u.gif
Mamukas Indriukas
dekui visom uz grazu zodi 4u.gif
Džiuga+
Versus faina dezute, spalvos man nelabai, bet ornamentika, kompozicija ir techninis atlikimas tobulai wub.gif
Mamukas Indriukas auskarai simpatiski tiek vieni, tiek antri, vis delto detales priduoda auskarams zavesio... 4u.gif

O as turiu ne viena grozi, bet neturiu namuciu dar ax.gif
Tai cia keleta pasirodysiu, nauji dekoro bandymai, abu mieli man darbai.

"Užburianti"

user posted image

user posted image

O siam gal kas pavadinima sugalvotu?

user posted image

user posted image

DOLLILYTE
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 15:45)
O as turiu ne viena grozi, bet neturiu namuciu dar  ax.gif
Tai cia keleta pasirodysiu, nauji dekoro bandymai, abu mieli man darbai.

kokie grazus darbeliai wub.gif dezute tikrai uzburianti wub.gif
o laikrodis,kazkaip man su prisiminimais arba sentimentais asocijuojasi... mirksiukas.gif
sobieska
Laikrodukas wub.gif ...naujas, nematytas dekoras thumbup.gif ...tikrai labai graziai ir idomiai ziurisi.
Dezute jau vien savo forma grazi bigsmile.gif
L.M.A.
Sveikutes smile.gif

atiduodu teismui 000189.gif biggrin.gif smile.gif
buvo paprasta stikline permatoma vaza.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Vėjaustė
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 02 26, 12:39)
versus wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as senokai ka berodziau,tai truputi pasirodysiu blush2.gif  ne kazi koks didelis dekupazas, bet vistiek ax.gif  blush2.gif

Labai gražu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 15:45)

Niu ką jau čia bepasakysi smile.gif tiesiog thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(L.M.A. @ 2010 02 26, 16:06)
Sveikutes  smile.gif

atiduodu teismui 000189.gif  biggrin.gif  smile.gif

Koks virsmas .... dabar atrodo kaip iš metalo, labai įdomiai padaryta 4u.gif
Džiuga+
Aciu merginos. O cia dar vienas, skaiciukai daryti pagal pasidaryta trafareta, sidabro atspalvis realiai geriau matosi.
user posted image
Vėjaustė
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 16:19)
Aciu merginos. O cia dar vienas, skaiciukai daryti pagal pasidaryta trafareta, sidabro atspalvis realiai geriau matosi.

Kokios spalvos wub.gif
O kaip Jus taip lygiai nustatote, kur piešti skaičiukus ant laikrodžių, man sunkiai gavosi blush2.gif?
Džiuga+
smile.gif Man irgi nelengvai, uztrukau, kol padariau.
Crazy Daisy
Visoms po 4u.gif
LMA - labai ir labai įdomu ir gražu wub.gif Papasakok ax.gif
As sol
Džiuga + , tavo darbai tai fantastiški, tiek kūrybinės fantazijos, taip viskas sukomponuota... Laikrodžiai be galo gražūs abudu, bet pirmas, tai išvis be žodžių thumbup.gif O apie dėžutę, tai net išsižiojau, kai pamačiau. Jėga 4u.gif Ir dar jei ne paslaptis, kur tokią dėžutę dekoravimui gauti galima?
sobieska
QUOTE(L.M.A. @ 2010 02 26, 16:06)

atiduodu teismui 000189.gif  biggrin.gif  smile.gif
*

...patapo žalvarine thumbup.gif ...grazu
Džiuga+
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 02 26, 16:57)
Džiuga + , tavo darbai tai fantastiški, tiek kūrybinės fantazijos, taip viskas sukomponuota... Laikrodžiai be galo gražūs abudu, bet pirmas, tai išvis be žodžių  thumbup.gif  O apie dėžutę, tai net išsižiojau, kai pamačiau. Jėga  4u.gif  Ir dar jei ne paslaptis, kur tokią dėžutę dekoravimui gauti galima?
*

Aciu. Dezute sia seniau pirkau artmanijoje, vis laukiau, kol gims ideja ir atsiras motyvas, kuri noresiu ant jos uzdeti. Deja, artmanijoje ju nebera, gal veliau vel atves... sad.gif man paciai reiktu dar tokiu, nes ji nemaza.
urupeja2
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 02 26, 18:20)
Aciu. Dezute sia seniau pirkau artmanijoje, vis laukiau, kol gims ideja ir atsiras motyvas, kuri noresiu ant jos uzdeti. Deja, artmanijoje ju nebera, gal veliau vel atves... sad.gif man paciai reiktu dar tokiu, nes ji nemaza.
*

Labai grazus laikrodziai abu be isimties , ir dezute labai labai thumbup.gif wub.gif 4u.gif

L.M.A. tikrai net neitartum, kad cia stiklas , atrodo kaip metalas thumbup.gif

mamukas indriukas labai saunus auskariukai, man ypac pirmieji 4u.gif

Mamukas Indriukas
aciu dar karteli visoms,labai glosto dusia jusu pagirimai ax.gif 4u.gif blush2.gif

dziuga dezute wub.gif viskas man cia taip wub.gif mano spalvos ,tiesiog nuostabi wub.gif
Fifux'e
kokie grazus laikrodziai bigsmile.gif thumbup.gif
ir ta super dezute su dayg dureliu smile.gif thumbup.gif
campari*
kokie laikrodukai dailus wub.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.