O kad būtų linksmiau pagalvokime apie šilumą, vasarą.
Auskariukai "Drugelių fėja"
Su gera nuotaika tęsiame toliau, gražių idėjų, minčių ir darbelių
O kad būtų linksmiau pagalvokime apie šilumą, vasarą. Auskariukai "Drugelių fėja"
Aciu raseleb uz greitus naujsu namucius
nuostabus auskariukai
Raseleb, kaip visada, laiku, vietoje, viską iš anksto apgalvojusi. nuimti reikėtų temų uždarymo ir atidarymo laiką
Auskariukai NUOSTABŪS
Labai jau norėjau pirmąjį kartelį temutę atidaryti.
Raseleb tokia siluma jauciasi nuo tavo auskaru
Raseleb nuostabūs auskariukai, smagu būtų tokiais pasipuošti
Raseleb,
nuostabūs auskariukai....
biriusa, Jennifer, vvylle, mamučiukas, ohara ačiū jums mielosios. Nors galiu būti ir išbarta.
Pati juos nešioju, man jie labai mieli, taip prilipo Nagi darbštuolytės rodykite prašau savo darbelius, nebijokite
sorrius, nepamenu kieno buvo parseliai
Raseleb- man tavo auskarai patiko(nors ir nenesioju as tokiu dalyku Ohara- grazus baldai namie QUOTE(Raseleb @ 2010 02 04, 22:28) Su gera nuotaika tęsiame toliau, gražių idėjų, minčių ir darbelių O kad būtų linksmiau pagalvokime apie šilumą, vasarą. Auskariukai "Drugelių fėja" Papildyta: QUOTE(auksine @ 2010 02 05, 00:47) ir as uzsukau su savo auskariukais [ ir šitie auskariukai labai
Auksine,
o tu cia specialiai pagrindo baltai nedazei ir klijavai ant tamsaus ar kaip? Kadangi sita servetka turiu - klausimas naturaliai iskilo
Na štai ir nauja tema su nuostabiais Raseleb auskariukais
Anoj kol visus grožius apžiūrėjau rodau savo "Vasara pievoje"
bus ka labai grazi lekstute, man labai patinka toks fonas, paciai neiseina...
Rasebel auskariukai nuostabus mamaka labai faini dezute, tokia jau kvepianti man pavasariu
mamaKa, kokia fainute vasarine dezute...net prisiminiau vasaros kvapa
Raseleb, dėkui už naujus namučius
Raseleb, auskariukai nuostabūs tokie vasariški, labai fainas motyvas šitas MamaKa, dėžutė spalvinga, švelni ir lengva
Žinot, vis seniai noriu padaryti dekupažo parodą
Campari, Versus, Biriusa, Jaunutia, (sorry, jei kažką praleidau)Ačiu už gerą žodį mano "švelniai" lėkštutei, pastabų negavau, nors ir prašiau
Raseleb, idomūs auskariukai, tokių nenešiočiau, bet kaip meno kūrinys mane žavi MamaKa, jau labai kruopštus darbelis, tik aš kokį tonuotą foną padaryčiau
Man labai patiko patys pirmieji temoje parodyti auskariukai, tikrai labai grazus
MamaKa labai grazi dezute, dar sviesiai zalsvo filco idejus ant dugniuko vasaros kvapu padvelktu, puiki kompozicija, grazus erinys, niu taip malonu akiai Lachese labai sauni ideja QUOTE(Glidė @ 2010 02 05, 08:21) o as kaip tik toki pasirinkau, nes man patys auskarai margi, kabliukas turi but jau ne toks ryskus QUOTE(Vėjaustė @ 2010 02 05, 08:25) dekui:) QUOTE(willijag @ 2010 02 05, 08:41) aciu QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 05, 08:42) Auksine, o tu cia specialiai pagrindo baltai nedazei ir klijavai ant tamsaus ar kaip? Kadangi sita servetka turiu - klausimas naturaliai iskilo na zinok taip, specialiai QUOTE(Raseleb @ 2010 02 05, 08:49) dekui! Raseleb, labai originalus Tavo auskarai
MamaKa, pritariu del fono ir sviesaus filco viduje
Ačiū merginos už pastebėjimus ir patarimus
tikrovėj ten kur sviesus fonas, yra tokie kringeliukai ant servetkos, tai kai žiūri į ranka paėmus, man asmeniškai, jokių šešėlių netrūksta o dėl filciuko sutinku , ačiukas
MamaKa- man laabai miela tavo dezute
Sveikutes
Aciu labai visoms, kurios taip gausiai atsiliepete i mano prasyma del dezutes,- visu darbeliai tiesiog nuostabus ![]() ![]() ![]() Sekmes ir daug kurybiniu minciu, auksarankes
Saunuole Versus, as tai jau vemciau nuo to medzio.
aiwa
kristule666, čia vis ta pati dėžė, kur praeitoj temoj rodžiau
che che che
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo.....................................
QUOTE(aiwa @ 2010 02 05, 15:57) che che che aiwa, svarbiausia, kad rezultatas patiko ir įtiko Papildyta: QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 18:51) Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... PACIOS, žinojau , kokiam tikslui dėžė bus QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 18:51) Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... chi chi p.s. ziu pralinksminau visas su savo "suniskom" linksmybem p.p.s. gero savaitgalio visoms .. kaip ten jis vadinas
Prasom pasakyti kokia sio karalisko sunio veisle,kad jis vertas guleti tokio garsaus dailininko motyvais dekoruojoje dezeje
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 20:06) Prasom pasakyti kokia sio karalisko sunio veisle,kad jis vertas guleti tokio garsaus dailininko motyvais dekoruojoje dezeje ne veisleje, o kilmeje esme oj, tetos, ziu su jumis cia ne liudna
buvau zadejusi ir as pasirodyti
tai va, rodausi ![]() ![]() ![]() ![]() servetele, pritapymai, auksinis ir juodas metalic konturai, ryzinis popierius.
efauto-GRAZUS darbas
Atsimenu vazoną darytą šiuo motyvu, ten jau man patiko, bet čia tobula, rudenį buvau japonų meno parodoje, kur dekoruotų dėžučių buvo, tai kaip iš parodos tavoji
vazonas http://public.fotki.com/efauto/dekupaas-/dscf8055.html
efauto, labai grazi ir isskirtine dezute...
Efauto, superine dezute
oho, kokiu graziu zodziu sulaukiau
QUOTE(OJE @ 2010 02 05, 21:26) dekoju tau QUOTE(Raseleb @ 2010 02 05, 21:35) dekoju, Rasele QUOTE(Lachesė @ 2010 02 05, 21:37) Atsimenu vazoną darytą šiuo motyvu, ten jau man patiko, bet čia tobula, rudenį buvau japonų meno parodoje, kur dekoruotų dėžučių buvo, tai kaip iš parodos tavoji taip, yra ir vazonas QUOTE(leliuko_mama @ 2010 02 05, 21:40) dekoju tau QUOTE(aiwa @ 2010 02 05, 21:48) dekoju Papildyta: QUOTE(biriusa @ 2010 02 05, 22:01) dekoju, biriusa
Efauto...as irgi, as irgi
|