Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Raseleb
Su gera nuotaika tęsiame toliau, gražių idėjų, minčių ir darbelių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O kad būtų linksmiau pagalvokime apie šilumą, vasarą.
Auskariukai "Drugelių fėja"
user posted image
biriusa
Aciu raseleb uz greitus naujsu namucius 4u.gif
nuostabus auskariukai bigsmile.gif
Jennifer
Raseleb, kaip visada, laiku, vietoje, viską iš anksto apgalvojusi. nuimti reikėtų temų uždarymo ir atidarymo laiką thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Auskariukai NUOSTABŪS wub.gif
Raseleb
Labai jau norėjau pirmąjį kartelį temutę atidaryti. blush2.gif
Jennifer
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 04, 21:37)
Labai jau norėjau pirmąjį kartelį temutę atidaryti.  blush2.gif
*

ir puiku mirksiukas.gif
vvylle
Raseleb tokia siluma jauciasi nuo tavo auskaru wub.gif tinkantys bet kokiai progai ir bet kokiai nuotaikai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mamučiukas
Raseleb nuostabūs auskariukai, smagu būtų tokiais pasipuošti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ohara
Raseleb,
nuostabūs auskariukai.... wub.gif thumbup.gif
Raseleb
biriusa, Jennifer, vvylle, mamučiukas, ohara ačiū jums mielosios. Nors galiu būti ir išbarta.
Pati juos nešioju, man jie labai mieli, taip prilipo thumbup.gif

Nagi darbštuolytės rodykite prašau savo darbelius, nebijokite mirksiukas.gif
ohara
Aš pradėjau daryt dėžutę su šia servetėlę : http://www.senasnaujas.lt/popup.htm?produktai/3967.jpg blush2.gif 4u.gif
efauto
Saunuole, Raseleb 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kristutea @ 2010 02 04, 21:31)
Jei ne efauto nebūtų tokia idėja šovusi. Ačiū tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

nera uz ka ax.gif jei tik zmogus praso ir turiu galimybe, visada padedu mirksiukas.gif

as pati irgi jau greit parodysiu pora darbeliu wink.gif
auksine
ir as uzsukau su savo auskariukais smile.gif

user posted image

OJE
sorrius, nepamenu kieno buvo parseliai 4u.gif man daili ir skani dezute pasirode.
Raseleb- man tavo auskarai patiko(nors ir nenesioju as tokiu dalyku mirksiukas.gif )
Ohara- grazus baldai namie mirksiukas.gif
4u.gif dar sirdeliu padekliukam- manau, kad tik balta linija ir zodeli, tame paciame darbe, mes visos butume vis kitaip pripaise mirksiukas.gif
Glidė
QUOTE(auksine @ 2010 02 05, 00:47)
*

Dailus, man tokie ornamentiniai labai patinka, tik kabliukas toks "per plikas" g.gif
Vėjaustė
QUOTE(Raseleb @ 2010 02 04, 22:28)
Su gera nuotaika tęsiame toliau, gražių idėjų, minčių ir darbelių thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kad būtų linksmiau pagalvokime apie šilumą, vasarą.
Auskariukai "Drugelių fėja"

wub.gif labai gražu
Papildyta:
[

ir šitie auskariukai labai thumbup.gif gražios spalvos
Nuotaikinga
Auksine,
o tu cia specialiai pagrindo baltai nedazei ir klijavai ant tamsaus ar kaip?

Kadangi sita servetka turiu - klausimas naturaliai iskilo smile.gif)
Raseleb
*

Labai auskariukai solidūs, spalvos thumbup.gif

QUOTE(willijag @ 2010 02 05, 09:41)
labai idomios spalvos thumbup.gif
*

Dar ištrink nuotraukas, nes jų cituoti negalima
Papildyta:
efauto, OJE, Vėjaustė ačiū jums
MamaKa
Na štai ir nauja tema su nuostabiais Raseleb auskariukais
Anoj kol visus grožius apžiūrėjau bigsmile.gif

rodau savo "Vasara pievoje"
user posted image
Jaunutia
bus ka labai grazi lekstute, man labai patinka toks fonas, paciai neiseina...
Rasebel auskariukai nuostabus wub.gif
mamaka labai faini dezute, tokia jau kvepianti man pavasariu wub.gif
biriusa
mamaKa, kokia fainute vasarine dezute...net prisiminiau vasaros kvapa wub.gif aciu zu malonus prisiminus salta ziemos diena 4u.gif
Švelniukė
Raseleb, dėkui už naujus namučius 4u.gif deja, ateinu čia tuščiom, neturiu ko parodyti blush2.gif
Raseleb, auskariukai nuostabūs tokie vasariški, labai fainas motyvas šitas mirksiukas.gif
MamaKa, dėžutė spalvinga, švelni ir lengva 4u.gif man kompozicija patiko, tik gal pritapymo ir šešėliukų šiek tiek baltame fone norėtusi 4u.gif
Lachesė
Žinot, vis seniai noriu padaryti dekupažo parodą smile.gif pagalvosiu apie vietą ir laiką, nes tokių klasikinio ir modernaus dekupažo darbukų negalima slėpti nuo visuomenės.
ohara
QUOTE(OJE @ 2010 02 05, 00:37)
Ohara- grazus baldai namie mirksiukas.gif 
*

doh.gif Ačiū... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

MamaKa nuostabi dėželė... 4u.gif
bus_ka
Campari, Versus, Biriusa, Jaunutia, (sorry, jei kažką praleidau)Ačiu už gerą žodį mano "švelniai" lėkštutei, pastabų negavau, nors ir prašiau biggrin.gif , tai, turbūt galiu būt rami 4u.gif
Raseleb, idomūs auskariukai, tokių nenešiočiau, bet kaip meno kūrinys mane žavi smile.gif
MamaKa, jau labai kruopštus darbelis, tik aš kokį tonuotą foną padaryčiau 4u.gif
campari*
Man labai patiko patys pirmieji temoje parodyti auskariukai, tikrai labai grazus wub.gif

MamaKa labai grazi dezute, dar sviesiai zalsvo filco idejus ant dugniuko vasaros kvapu padvelktu, puiki kompozicija, grazus erinys, niu taip malonu akiai wub.gif

Lachese labai sauni ideja thumbup.gif tik kaip darbukus atsirinktumet, nes norinciu savo darbelius parodyt turbut butu labai labai daug ir is visos Lietuvos o gal ir ne tik biggrin.gif
auksine
QUOTE(Glidė @ 2010 02 05, 08:21)
Dailus, man tokie ornamentiniai labai patinka, tik kabliukas toks "per plikas" g.gif
*

o as kaip tik toki pasirinkau, nes man patys auskarai margi, kabliukas turi but jau ne toks ryskus smile.gif

QUOTE(Vėjaustė @ 2010 02 05, 08:25)
ir šitie auskariukai labai  thumbup.gif gražios spalvos
*

dekui:)

QUOTE(willijag @ 2010 02 05, 08:41)
labai idomios spalvos thumbup.gif
*

aciu smile.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 05, 08:42)
Auksine,
o tu cia specialiai pagrindo baltai nedazei ir klijavai ant tamsaus ar kaip?

Kadangi sita servetka turiu - klausimas naturaliai iskilo smile.gif)
*

na zinok taip, specialiai smile.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 02 05, 08:49)
Labai auskariukai solidūs, spalvos  thumbup.gif
*

dekui!

Raseleb, labai originalus Tavo auskarai 4u.gif
efauto
MamaKa, pritariu del fono ir sviesaus filco viduje smile.gif o siaip dezute puiki wink.gif
MamaKa
Ačiū merginos už pastebėjimus ir patarimus
tikrovėj ten kur sviesus fonas, yra tokie kringeliukai ant servetkos, tai kai žiūri į ranka paėmus, man asmeniškai, jokių šešėlių netrūksta
o dėl filciuko sutinku , ačiukas 4u.gif

Raseleb
QUOTE(MamaKa @ 2010 02 05, 10:11)
rodau savo "Vasara pievoje"
*

Kažkaip vasara padvelkė nuo naujos temutės.
Labai miela dėžutė thumbup.gif Tik gal viename šoniuke nereikėjo paslėpti pusę paukščiuko tupinčio. g.gif
OJE
MamaKa- man laabai miela tavo dezute 4u.gif tookia tvarkinga
aiwa
Sveikutes 4u.gif

Aciu labai visoms, kurios taip gausiai atsiliepete i mano prasyma del dezutes,- visu darbeliai tiesiog nuostabus wub.gif , kol perziurejau visu albumus, net akys nuo grozio apraibo wub.gif . Aciu *versus*, kuri neatsake man pagaminti nuostabia milzinisko dydzio dezute, kurioje tilpo vienas is mano pupuliuku wub.gif . Taigis, parodom *versus* grozybe 4u.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Sekmes ir daug kurybiniu minciu, auksarankes 4u.gif
kristule666
Saunuole Versus, as tai jau vemciau nuo to medzio. lotuliukas.gif
Švelniukė
aiwa wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif dėžė nublanko prieš tokį grožį bigsmile.gif kaip faina! negaliu niekaip užčiaupti savo milžiniškos šypsenos thumbup.gif clap.gif
kristule666, čia vis ta pati dėžė, kur praeitoj temoj rodžiau sunglasses2.gif ji tik dabar pasiekė namučius 4u.gif
aiwa
che che che hihihi.gif , - tiesa sakant, kai gavau dezute, pirma kilusi mintis buvo: "turbut versus*, pradejusi darba, mane simtakart prakeike mastau.gif hihihi.gif ".. nes maciau, kad ten tikrai buvo ka veikti doh.gif ax.gif .. juolab, kad motyvai jums galbut jau pabode.. o man tai naujiena, kuri puikiai derejo prie mano mazu pupuliuku ir interjero assa.gif ploja.gif ..be galo smagu turet toki grozi namie sokiai.gif cool.gif . ACIU 4u.gif
PACIOS
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... biggrin.gif doh.gif
Švelniukė
QUOTE(aiwa @ 2010 02 05, 15:57)
che che che hihihi.gif , - tiesa sakant, kai gavau dezute, pirma kilusi mintis buvo: "turbut versus*, pradejusi darba, mane simtakart prakeike  mastau.gif  hihihi.gif ".. nes maciau, kad ten tikrai buvo ka veikti doh.gif  ax.gif .. juolab, kad motyvai jums galbut jau pabode.. o man tai naujiena, kuri puikiai derejo prie mano mazu pupuliuku ir interjero assa.gif  ploja.gif ..be galo smagu turet toki grozi namie sokiai.gif  cool.gif . ACIU 4u.gif
*

aiwa, svarbiausia, kad rezultatas patiko ir įtiko wub.gif šiandien pradėjau dar vieną dėžę su šiuo motyvu..... vadinasi, viskas normos ribose buvo ir dar turės būti normaliai( tik naktim vienu metu sapnavosi klimto šakos suraitytos...) lotuliukas.gif ....o pupuliukas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif .... niekaip negaliu atsigrožėti...
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 18:51)
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... biggrin.gif   doh.gif
*

PACIOS, žinojau , kokiam tikslui dėžė bus mirksiukas.gif bigsmile.gif todėl ir labai smagu buvo dekoruoti,- norėjosi pamatyti galutinį rezultatą su pagrindiniais vekėjais wub.gif
OJE
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 19:51)
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... biggrin.gif  doh.gif
*

bigsmile.gif kazi as idomiau jei jame guletu pukine pagalve bigsmile.gif
Ir suo is deze ir sienos dera 4u.gif
aiwa
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 18:51)
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... biggrin.gif   doh.gif
*

chi chi lotuliukas.gif ,- titaniskas saunuoles versus* darbas tikrai vertas sio melynojo kraujo suns ir atvirksciai lotuliukas.gif .. Oj tetos, visi mes gyvenime del kazko pamise,- ar ne taip? bigsmile.gif ax.gif

p.s. ziu pralinksminau visas su savo "suniskom" linksmybem lotuliukas.gif doh.gif . OJE-dekui 4u.gif

p.p.s. gero savaitgalio visoms 4u.gif

.. kaip ten jis vadinas mastau.gif ... ai, - klimto medis valdo thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. versus* kantrybes tau 4u.gif
PACIOS
Prasom pasakyti kokia sio karalisko sunio veisle,kad jis vertas guleti tokio garsaus dailininko motyvais dekoruojoje dezeje biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (gal ir man tokio reikia....isdekoruociau dar garsesneis dailininku paveikslais........) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aiwa
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 20:06)
Prasom pasakyti kokia sio karalisko sunio veisle,kad jis vertas guleti tokio garsaus dailininko motyvais dekoruojoje dezeje biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (gal ir man tokio reikia....isdekoruociau dar garsesneis dailininku paveikslais........) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

ne veisleje, o kilmeje esme lotuliukas.gif .. be abejo, sis suo vertas "buti paguldytas" garsaus dailininko motyvais dekoruotoje dezeje cool.gif , nes jo kilmeje puikuojasi legendiniai danu, suomiu, prancuzu, olandu, anglu, svedu, belgu, lenku labradoro retriveriai mirksiukas.gif ... "esu vertas, eiti i dangu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oj, tetos, ziu su jumis cia ne liudna mastau.gif hihihi.gif
efauto
buvau zadejusi ir as pasirodyti ax.gif
tai va, rodausi mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
servetele, pritapymai, auksinis ir juodas metalic konturai, ryzinis popierius.
Gaudvilė
QUOTE(aiwa @ 2010 02 05, 20:45)
oj, tetos, ziu su jumis cia ne liudna mastau.gif  hihihi.gif
*

iš dėdės girdim? blink.gif
( savo bendravimo ypatumus šunų temose pasilikit cool.gif 4u.gif )
OJE
efauto-GRAZUS darbas 4u.gif kaip oda mustas pasirode ir su iskiliu pavirsium.
Raseleb
QUOTE(efauto @ 2010 02 05, 21:54)
buvau zadejusi ir as pasirodyti  ax.gif
tai va, rodausi  mirksiukas.gif
servetele, pritapymai, auksinis ir juodas metalic konturai, ryzinis popierius.
*

thumbup.gif Graži dėžutė. Man atrodo kaip aksominė su 3D iškilimais.
Lachesė
Atsimenu vazoną darytą šiuo motyvu, ten jau man patiko, bet čia tobula, rudenį buvau japonų meno parodoje, kur dekoruotų dėžučių buvo, tai kaip iš parodos tavoji wub.gif

vazonas
http://public.fotki.com/efauto/dekupaas-/dscf8055.html
leliuko_mama
efauto, labai grazi ir isskirtine dezute... smile.gif
aiwa
efauto, tikrai smagi dezute wub.gif , labai kruopsciai padaryta wub.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 05, 21:24)

( savo bendravimo ypatumus šunų temose pasilikit  cool.gif  4u.gif )
*

na ir is kur tas jautrumas mastau.gif .. uzjauciu mastau.gif

niuz, nebetrukdau jusu pokalbiu, matau, kai kam nervai nebelaiko blush2.gif ..ramybes ir kurybiniu minciu visoms 4u.gif ..
biriusa
Efauto, superine dezute wub.gif
efauto
oho, kokiu graziu zodziu sulaukiau bigsmile.gif dekoju jums 4u.gif 4u.gif
QUOTE(OJE @ 2010 02 05, 21:26)
efauto-GRAZUS darbas  4u.gif kaip oda mustas pasirode ir su iskiliu pavirsium.
*

dekoju tau 4u.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 02 05, 21:35)
thumbup.gif Graži dėžutė. Man atrodo kaip aksominė su 3D iškilimais.
*

dekoju, Rasele 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2010 02 05, 21:37)
Atsimenu vazoną darytą šiuo motyvu, ten jau man patiko, bet čia tobula, rudenį buvau japonų meno parodoje, kur dekoruotų dėžučių buvo, tai kaip iš parodos tavoji wub.gif
*

taip, yra ir vazonas biggrin.gif ačiū ačiū ačiū uz toki ivertinima wub.gif wub.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2010 02 05, 21:40)
efauto, labai grazi ir isskirtine dezute...  smile.gif
*

dekoju tau 4u.gif 4u.gif

QUOTE(aiwa @ 2010 02 05, 21:48)
efauto, tikrai smagi dezute wub.gif , labai kruopsciai padaryta wub.gif
*

dekoju 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2010 02 05, 22:01)
Efauto, superine dezute  wub.gif
*

dekoju, biriusa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sobieska
Efauto...as irgi, as irgi karsta.gif atbegau pasakyti, kad grazu wub.gif Dar is pirmuju tavo darbu man akyse stovejo Lachese parodytas vazonas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.