Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Persileidimai ir nesivystantys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
T.P.Keberiokst
Nauji namuciai,kad butu kur plepet.Nors,jei atvirai,tai ir noreciau ir linkeciau,kad plepanciu cia kuo maziau butu.Skelbiam kara nevaisingumui ir kraustomes visos pas nestukes mirksiukas.gif

user posted image

fertimore
Grizau pas jus, kad smagiau butu smile.gif Persileidimas buvo birzelio men 7- toje savaiteje. Kita savaite paskutinius kraujo tyrymu atsakymus suzinosim. idomu idomu... Ir jau pradejom "daryti" vel. Nes iki siol man nesinorejosi.
Pastoju as ne is kart...gali ir keleta metu uztrukti. siaubas kazkoks.
staniule
Aciu,mergyt,uz nauja temuke 4u.gif
zilile.c
Sveikutes, ar galima i jusu buri? 4u.gif Sunkus buvo anie metai, 2 persileidimai ir "ant paciu nauju metu" abrazija. Tai va, esam laukimo periode ir planuojam po poros menesiu - pavasari pradeti planavima is naujo. smile.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(zilile.c @ 2010 02 06, 14:14)
Sveikutes, ar galima i jusu buri? 4u.gif  Sunkus buvo anie metai, 2 persileidimai ir "ant paciu nauju metu" abrazija. Tai va, esam laukimo periode ir planuojam po poros menesiu - pavasari pradeti planavima is naujo. smile.gif
*

sveika,o tyrimus kokius dareisi?
Sella
T.P.Keberiokst, iš parašo matau, kad esi nestuke.gif tikėkimės, kad šį kartą viskas bus gerai.
T.P.Keberiokst
QUOTE(Sella @ 2010 02 06, 14:33)
T.P.Keberiokst, iš parašo matau, kad esi  nestuke.gif  tikėkimės, kad šį kartą viskas bus gerai.
*

Neisivaizduoji kaip noreciau,kad gerai butu.Jau pavargau nuo nesekmiu.Kitos savaites vidury turetu isaisketi.
kriste0601
Labutis 4u.gif
T.P.Keberiokst- man israse gine tyrimus nelabai supratau kokius i KMUK, ir i sveikatos centra- oklamidiju, ureaplazma, toksoplazmozes. gal kas gali pasakyti kiek mazdaug kainuos? ax.gif
Sella
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 06, 17:39)
Neisivaizduoji kaip noreciau,kad gerai butu.Jau pavargau nuo nesekmiu.Kitos savaites vidury turetu isaisketi.
*

Oi, Keberiokst, tikiu, kad šįkart viskas bus gerai, to linkiu iš visos širdies!! wub.gif
staniule
T.P.Keberiokst,mergyt,laikau uz tave kumstukus,kad tik tau pasisektu si karta sulaukt savo stebukliuko
zilile.c
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 06, 16:18)
sveika,o tyrimus kokius dareisi?
*

Neseniai pasibaige mmm, apturejau uzdegima, persalus buvau, o dabar gripas uzpuole, zodziu atsistoju ant koju ir lekiu pas gine, kad surasytu kokius tyrimus darytis.
fertimore
Suzinojau visus kraujo atsakymus, kuriuos eme, kad rasti nors kokia priezasti del nesivystanciu nestumu. Ir ka: visi tyrymai puikus! Dar genetinius darysime. tai va... 4 nesivystantys per gyvenima, metu jau 37... diagnozes nera arba diagnoze- ragana, kurios organizmas nepriima gyvybes.
Beje, T.P.Keberiokst, si kart tau pasiseks! Labai linkiu ramybes ir sekmes heart.gif
Arvile'
QUOTE(fertimore @ 2010 02 09, 13:52)
diagnozes nera arba diagnoze- ragana, kurios organizmas nepriima gyvybes.

oij, kazkaip ziauriai nuskambejo, nekalbek taip schmoll.gif gal per daug uzsicikline ant planavimo? Gal problema galvose,o ne kune? 4u.gif
kriste0601
Laba 4u.gif
prisistatau ir as, nuleido kraujo sendien, eme i tris meginukus, tai sumokejau 140 lt, tik nezinau tu pavadinimu doh.gif, dar liepe pasidaryti chlamidiju, o daugaiu reiks irasu is ligonines, nes kaip dare A turejo vesti istirti, ar nebuvo kokiu apsigimimu ir t.t. blink.gif
O kraujo atsakymai tai bus menesio begyje, per ta laika pasidarysiu chlamidiju tyr. ir reiks susiveikti is ligonines tuos israsus doh.gif o daugiau nereiks jokiu tyrimu , kadangi jau buvau pastojus ir turiu vaika tai kitokiu tyrimu ir nesiuncia darytis ax.gif
staniule
tai tau dare gal antifosfolipidinio(lyg taip vadinasi) sindromo tyrima?nes man kaip ji israse tai maciau,kad nemazai kainuos,bet dar nesidariau as jo...nzn nenoriu as nei kokiu tyrimu darytis,nieko,visiskai praradau vilty...
kriste0601
QUOTE(staniule @ 2010 02 09, 15:59)
tai tau dare gal antifosfolipidinio(lyg taip vadinasi) sindromo tyrima?nes man kaip ji israse tai maciau,kad nemazai kainuos,bet dar nesidariau as jo...nzn nenoriu as nei kokiu tyrimu darytis,nieko,visiskai praradau vilty...
*

tiksliai nepasakysiu , kaip pasake tai trys raides doh.gif , kazkas su kraujo kresejimu, kraujotaka, infekcijos ir dar kazkas ax.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(fertimore @ 2010 02 09, 12:52)
Suzinojau visus kraujo atsakymus, kuriuos eme, kad rasti nors kokia priezasti del nesivystanciu nestumu. Ir ka: visi tyrymai puikus! Dar genetinius darysime. tai va... 4 nesivystantys per gyvenima, metu jau 37... diagnozes nera arba diagnoze- ragana, kurios organizmas nepriima gyvybes.
Beje, T.P.Keberiokst, si kart tau pasiseks! Labai linkiu ramybes ir sekmes  heart.gif
*

Sveika,siulyciau imuniteta issitirti-naturalias zudikes,visus afs faktorius,antikunius ir t.t.Manau tikrai rastu priezasti,kiek teko dometis beveik visada uz nepaaiskinamu nesekmiu nugaros slepiasi ne kokios raganos,o imunine sistema.
Buvau ligoninej,laukiu hcg atsakymo,bet prie kitu rodikliu sekmingas nestumas praktiskai neimanomas.Taigi mano sarasiuke 4 nesivystantys/persileidimai + 2 negimdiniai=6.
Planuoju uz menesio i Ryga.
staniule
T.P.Keberiokst ,laikykis mergyt turi pasisekt ne si tai kita kart 4u.gif

o kaip ta imuniteta isityrt.kokie tyrimai?
T.P.Keberiokst
QUOTE(staniule @ 2010 02 09, 14:59)
T.P.Keberiokst ,laikykis mergyt turi pasisekt ne si tai kita kart 4u.gif

o kaip ta imuniteta isityrt.kokie tyrimai?
*

Oi daug ten tu tyrimu,susirask temute imunine sistema,ten Kerzaka sudejus kokius imuninius tyrimus daro.Beda tik ta,kad su daugeliu ju LT neuzsiima.
Tam reikia i Ryga vaziuoti.
Sella
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 09, 16:52)
Buvau ligoninej,laukiu hcg atsakymo,bet prie kitu rodikliu sekmingas nestumas praktiskai neimanomas.Taigi mano sarasiuke 4 nesivystantys/persileidimai + 2 negimdiniai=6.
Planuoju uz menesio i Ryga.
*

Parašyk koks bus hcg atsakymas.
Keberiokst, kaip gaila, negi viskas jau prarasta? unsure.gif
Marlyn
labutis mergytes...sedziu darbelyje vos uzlaikau asaras....man 8 nestumo savaite bet pasirodo mano pilvelyje tik tuscia puslyte.................tai mano antra nesekme.........pati pastoti negaliu po ivf negimdinis...dabar saldytas zirniukas nebesivysto....................sedziu su savo puslyte ir nezinau kas cia bus.....vaistukus visus nutraukem............gydytoja kaskodel neskuba su ambrazija...........nesuprantu kam puoseleti tuscia vilti..................mergytes kaip ten su ta ambrazija kaip ji atrodo.................juk pati tai jau gimda neissivalys..... verysad.gif
staniule
QUOTE(Marlyn @ 2010 02 18, 09:52)
labutis mergytes...sedziu darbelyje vos uzlaikau asaras....man 8 nestumo savaite bet pasirodo mano pilvelyje tik tuscia puslyte.................tai mano antra nesekme.........pati pastoti negaliu po ivf negimdinis...dabar saldytas zirniukas nebesivysto....................sedziu su savo puslyte ir nezinau kas cia bus.....vaistukus visus nutraukem............gydytoja kaskodel neskuba su ambrazija...........nesuprantu kam puoseleti tuscia vilti..................mergytes kaip ten su ta ambrazija kaip ji atrodo.................juk pati tai jau gimda neissivalys..... verysad.gif
*

uzjauciu mergyt..pati nesenai patyriau antra nesekme...nebijok ambrazijos,jokio fizinio skausmo nejausi,juk duos narkoze...laikykis 4u.gif
Arvile'
QUOTE(Marlyn @ 2010 02 18, 08:52)
*

uzjauciu unsure.gif 4u.gif kaip man baisu skaityti, apie antras jusu nesekmes verysad.gif nes as po vienos net bijau bandyti, kad antra karta to nepatirti unsure.gif Bet vistiek kazkada turi pasiseksti, neliudek labai 4u.gif Angeliukas ateis, kada bus lemta...
O abrazijos nebijok, duos pilna narkoze, pabusi po visko, pakraujuosi kaip per mmm ir viskas... 4u.gif
tany
Labas rytas.
Gal kas gales man padeti. Gal kam taip buvo. Pries pora savaiciu praejus lygiai 12 sav. pradejau kraujoti. Pentadieni dare valyma. Kita diena po jo jau nebekraujavau, po keliu dienu vel pasirode kraujo, paskambinau daktarei, sake normalu iki 10-14d. Bet po tos dienos daugiau vel jokio kraujo nesirode, o pasirode praejus 10d. po valymo ir gana nemazai (aisku nemazai ir fizinio kruvio partyriau ta diena) po to iki siol po truputi pasirodo. Nu kaip ir tuoj tos 14d, tai jau neramu darosi. Kai turi jau liautis man tik prasideda doh.gif O daktare kaip tycia atostogu isvaziavus, bus tik po 2 savaiciu. Gal kas zino ar man sunerimt ar cia normalu????
Katinukas
QUOTE(tany @ 2010 02 18, 09:40)
Labas rytas. 
Gal kas gales man padeti. Gal kam taip buvo. Pries pora savaiciu praejus lygiai 12 sav. pradejau kraujoti. Pentadieni dare valyma. Kita diena po jo jau nebekraujavau, po keliu dienu vel pasirode kraujo, paskambinau daktarei, sake normalu iki 10-14d. Bet po tos dienos daugiau vel jokio kraujo nesirode, o pasirode praejus  10d. po valymo ir gana nemazai (aisku nemazai ir fizinio kruvio partyriau ta diena) po to iki siol po truputi pasirodo. Nu kaip ir tuoj tos 14d, tai jau neramu darosi. Kai turi jau liautis man tik prasideda  doh.gif O daktare kaip tycia atostogu isvaziavus, bus tik po 2 savaiciu. Gal kas zino ar man sunerimt ar cia normalu????
*

man lygiai taip pat buvo, kraujavau, atrodė kad niekad nesibaigs, net pas ginę dar kartą buvau, darė echo, viskas norma. Turbūt 18d. po abrazijos kraujavau, su pertraukom, tai yra, tai nėra. O dabar jau mėnuo su viršum kaip nesulaukiu mmm. Bet gydytoja sako, kad viskas normalu mirksiukas.gif Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į A.
matasta
Na mergytės, jungiuosi prie jūsų. Iškritau iš spalio mamyčių sąrašiuko verysad.gif . Vakar atliko abraziją. Tai man jau 4 persileidimas. Siaubas kažkoks. Ir niekas negali pasakyti, kodėl man taip yra. Turiu dukrą. Tai visą nėštumą ligoginėj pragulėjau. O dabar niekas neguldė, manė kad viskas bus gerai. Ir še tau kad nori... Dabar bandysiu po 6 mėn.
Katinukas
QUOTE(matasta @ 2010 02 18, 10:33)
Na mergytės, jungiuosi prie jūsų. Iškritau iš spalio mamyčių sąrašiuko verysad.gif . Vakar atliko abraziją. Tai man jau 4 persileidimas. Siaubas kažkoks. Ir niekas negali pasakyti, kodėl man taip yra. Turiu dukrą. Tai visą nėštumą ligoginėj pragulėjau. O dabar niekas neguldė, manė kad viskas bus gerai. Ir še tau kad nori... Dabar bandysiu po 6 mėn.
*

Užjaučiu console.gif
O tai tyrimus jau praėjus visus? Taip ir nerado priežasties?
T.P.Keberiokst
QUOTE(matasta @ 2010 02 18, 09:33)
*

O visi ankstyvi?
Marlyn
QUOTE(matasta @ 2010 02 18, 12:33)
*

jo mazute ir as pas spaliukes lankiausi...ir dingau neatsisveikinus....nesinori inesti nerimo i teigiamu emociju temele................ verysad.gif liudna bet is manes prasta guodeja...pati dar nesuvokiu kas vyksta...............bet vis kapstaus atmintyje po teigiamus atsiminimus.......ir stengiuosi nusiteigti gerai....ir galvoju kaip cia kad ir vyra dar paguosti....manau jie silpnesni uz mus nors to ir neparodo.....
Sella
QUOTE(matasta @ 2010 02 18, 11:33)
*

matasta, kaip tave užjaučiu... verysad.gif
Ar dare kokius tyrimus dėl persileidimų?Ką sako gydytojai? unsure.gif

Keberiokst, kaip tu jautiesi?Pamečiau žinias apie tave, neskaitau ištisai visko čia.
T.P.Keberiokst
QUOTE(Sella @ 2010 02 18, 13:32)
matasta, kaip tave užjaučiu... verysad.gif 
Ar dare kokius tyrimus dėl persileidimų?Ką sako gydytojai? unsure.gif

Keberiokst, kaip tu jautiesi?Pamečiau žinias apie tave, neskaitau ištisai visko čia.
*

Siandien negimdini uztvirtino.Norejo ir laparoskopija daryt arba injekcija leist,kad issivalytu,bet po tyrimu pamate,kad hcg pakrito tai leidzia paciam iseiti.Pirmadieni vel patikrinimas.
Kuo toliau tuo labiau galvoju,gal visos mano nelaimes negimdiniai?Visu tokia pati keista istorija,letai augantis hcg,kraujavimas ka laikau mm,tik po teigiamas nt.
Persileidimams priezasciu siaip ar taip neranda.
Iseitis tada tik IVF,bet ir tai yra geriau nei persileidinet nerandant del ko.
Kaip tu? 4u.gif
Sella
T.P.Keberiokst, kaip suskaudo širdį perskaičius ką parašei... verysad.gif Kokia neteisybė, na kodėl vienam žmogui tenka tiek tragedijų patirti? frusty.gif angel_sadangel.gif

Aš su baime laukiu icsi, nes nežinia kas laukia... unsure.gif
astiti
jungiuosi ir as prie jusu merginos...liudna siandien diena, as ir po abrazijos. buvo pradeja rudai temlioti, vakar nustate, kad vaisiaus sirdute neplaka, o siandien visas skaudzias proceduras atliko verysad.gif ar kuriai po tokiu proceduru israse vaisty gydymui, nes man nieko, girdejau, kad reikia, tai pradedu panikuoti verysad.gif
tikiuosi atsistoti vel ant koju ir sulaukti sekmingai naujo gyventojo verysad.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(Sella @ 2010 02 18, 16:16)

Aš su baime laukiu icsi, nes nežinia kas laukia... unsure.gif
*

laukia sekmingas nestumas,kas daugiau? bigsmile.gif
Sella
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 18, 20:22)
laukia sekmingas nestumas,kas daugiau? bigsmile.gif
*

Tikėkimės bigsmile.gif

astiti verysad.gif Man buvo išrašę vaistų, kurie padeda sumažinti kraujavimą iš gimdos.
a.saladziene
Mum pries metus buvo beda sad.gif 11 savaite padare valyma. taip ir nesupratau del ko tai ivyko. nestumas labai lengvas buvo, pora kartu papykino ir tiek. Dare tyrimu, bet nieko gero nepasake, tiesiog sustojo sirdele, nesivyste, nes pagal dydi buvo 9 savaiciu nestumas. Mes is Egipto grize suzinojom dziuge naujiena. Gydytoja sake, kad visa geri padare herpis, nes jis viska niokoja. tai matyt taip ir nutiko. Dabar planuojam, bet nelimpa... na gal su laiku viskas bus ok. Tiesiog bijau, kad nebutu daktarai ko pazeide....
Muska_Kuska
Sveikos smile.gif Kad ir kaip liūdna, reikia gyventi toliau... Pati ką tik patyriau persileidimą, buvo ankstyvas... Kai čia paskaičiau, kad širdelė nustoja plakti, apsižliumbiau... Labai bijau, kad su kitais nėštumais ir taip neatsitiktų... Ech...
Bet, turim laikytis, nes daug kas ir nuo nusiteikimo ir vilties priklauso 4u.gif
Man įdomu, kokia jūsų nuomonė apie tai, kada reikia pradėti bandyti po persileidimo? Kiek laiko turi praeit?

Ačiū iš anksto!
jasos lolita
sveikutes, noreciau ir as prisideti prie jusu draugijos. vienai sunku, gal bent jusu draugijoje atsiras bent laselis vilties.. turejau du persileidimus... sia savaite patyriau antra... taigi valentino diena praleidau ligonineje is kurios issiunte namo pareiske kad viskas gerai, o kita diena prabudus persileidau galutinai. siandien buvau ankstyvaus nestumo centre ten tik pareiske kad tai naturali atranka ir niekas jokiu tyrimu man nedarys. nieko net nepatare, issiunte tiesiog namo. nezinau kaip man elgtis ka daryt. gal bent jus galetumete man patarti?
T.P.Keberiokst
QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 18, 21:09)
sveikutes, noreciau ir as prisideti prie jusu draugijos. vienai sunku, gal bent jusu draugijoje atsiras bent laselis vilties.. turejau du persileidimus... sia savaite patyriau antra... taigi valentino diena praleidau ligonineje is kurios issiunte namo pareiske kad viskas gerai, o kita diena prabudus persileidau galutinai. siandien buvau ankstyvaus nestumo centre ten tik pareiske kad tai naturali atranka ir niekas jokiu tyrimu man nedarys. nieko net nepatare, issiunte tiesiog namo. nezinau kaip man elgtis ka daryt. gal bent jus galetumete man patarti?
*

Uk niekas netiria nieko iki 3 persileidimu.Jei galeciau laika atsukt,buciau melavus ir sakius anksciau,akd trys ivyko,o ne laukus.Taip tik laikas tempiasi,ir nieko daugiau.Gal palauk kelis menesius,ir nueik i gp del kito persileidimo,gali pasakyt,kad tik biocheminis nestumas buvo-teigiamas testas ir veliau pramuse mm.

Kas cia siandien yra,kad tiek prisijungia? blink.gif
jasos lolita
ir as taip masciau kad gal reiktu pameluot, bet persigalvojau. vasara vykstu i lietuva, uosviene mane is anksto uzrasys pas privatu daktara kad padarytu visus imanomus tyrimus. lietuviais aktarais visgi pasitikiu labiau.
beja aciu uz patarima 4u.gif
gal kas zino ko negalima daryt persileidus?
po kiek laiko galima vel uzsiiminet sexu?
daktare man nieko nepaaiskinus issiunte mane namo jau antra karta..
T.P.Keberiokst
QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 18, 22:54)
ir as taip masciau kad gal reiktu pameluot, bet persigalvojau. vasara vykstu i lietuva, uosviene mane is anksto uzrasys pas privatu daktara kad padarytu visus imanomus tyrimus. lietuviais aktarais visgi pasitikiu labiau.
beja aciu uz patarima 4u.gif
*

jei jau LT darysies,tai darykis vaisingumo klinikoje,o ne pas paprastus ginius ,kad ir kokie jie geri bebutu.
O del cia,tai irgi gali nueit,del kiekvieno kraujo tyrimo i lt neprilakstysi,o gal tau ko mazai ir tetruksta.
Del ko galima ir ko negalima,ziurek kaip jautiesi,kraujuoji ir kiek,skauda ar ne.Kazkokiu ypatingu galima negalima nera.Bent as vonioj neguledavau,netampydavau smarkiai nieko ir viskas,taip pat kaip ir per mm.Man kazkaip greitai praeidavo viskas.
jasos lolita
tai paeme kraujo siandiena pasake kad istirs tik hormonus. ir dar kazka, nelabai tesupratau, veliau paskambino ir liepe sestadieni gryzti i klinika pakartotiniam kraujo tyrimui. sunerimau, taigi rado kazkokiu netikslumu. paziuresim ka pasakys sestadieni. tikiuosi nieko rimto, nors visvien bijau, gi sis skyrius savaitgaliais nepriima zmoniu, o man liepe pasirodyti.. SB savo baimiu nepasakojau, nenoriu jaudinti ir taip budamas darbe skambina man per pertraukas...

o kur pajuryje butu galima tokia klinika rasti? palangoi? klaipedoj? nelabai tezinau as..

tai ir stengius nepersistengti, bet vis atrodo kad gal ka blogai darau..
astiti
[quote=a.saladziene,2010 02 18, 19:48]
gali buti, kad nuo herpio, as ir jauciausi gerai, nepersalau, saugojau kojytes verysad.gif , o kai suzinojau, kad reiks daryti abrazija,pasinervinau gerai, tai po nakties visos lupos nuejo herpiu verysad.gif atrodau baisiai.... tikriausiai jisai, kzk viduj sedejo ir pakenke mazyliui verysad.gif

jasos lolita;
man sesute sake, kad bent 2 savaites nesimaudyti vonioje, na tik po dusu, santykiu netureti ir tiek pat, ir butinai nesusalti verysad.gif beto, po kokiu 2-3 sav, pasirodyti ginei, kad apziuretu ar viskas gerai verysad.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 19, 00:29)
tai paeme kraujo siandiena pasake kad istirs tik hormonus. ir dar kazka, nelabai tesupratau, veliau paskambino ir liepe sestadieni gryzti i klinika pakartotiniam kraujo tyrimui. sunerimau, taigi rado kazkokiu netikslumu. paziuresim ka pasakys sestadieni. tikiuosi nieko rimto, nors visvien bijau, gi sis skyrius savaitgaliais nepriima zmoniu, o man liepe pasirodyti.. SB savo baimiu nepasakojau, nenoriu jaudinti ir taip budamas darbe skambina man per pertraukas...

o kur pajuryje butu galima tokia klinika rasti? palangoi? klaipedoj? nelabai tezinau as..

tai ir stengius nepersistengti, bet vis atrodo kad gal ka blogai darau..
*

Tai gal dar hcg (nestumo hormonas) dar pakiles,daznai jie stebi ir dar kraujo tyrimus kol jis nenukrenta maziau 5.As ir sestadieniais ir sekmadieniais eidavau,nesvarbu kokia diena.Beje,hcg dideja/mazeja jas 48 valandas,tai ir tyrimai kas antra diena.
Vien tik del to,kad letai kylantis ir krentantis hcg daznai reiskia negimdini,uztat ir stebi iki kol nieko nebuna.
Klaipedoj,kiek is forumo zinau,geriausiai Jolsanoj.Salygiene ir Dirzauskas ten dirba.Pas klaipedietes dar uzklausk,tiksliau pasakys 4u.gif
Sella
Labas rytas, tikrai, kiek čia mūsų daug verysad.gif
Dabar galvoju, ar vėl pastojus yra kokių vaistų, kurie padėtų vystytis nėštumui? g.gif Ar reikia būtinai laikytis poilsio režimo? unsure.gif
astiti
verysad.gif
QUOTE(Sella @ 2010 02 19, 09:28)
Labas rytas, tikrai, kiek čia mūsų daug  verysad.gif
Dabar galvoju, ar vėl pastojus yra kokių vaistų, kurie padėtų vystytis nėštumui? g.gif  Ar reikia būtinai laikytis poilsio režimo? unsure.gif
*

tikriausiai nieko, kaip ir visi liepe gerti folio rugsti, ir saugoti save verysad.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(Sella @ 2010 02 19, 08:28)
Labas rytas, tikrai, kiek čia mūsų daug  verysad.gif
Dabar galvoju, ar vėl pastojus yra kokių vaistų, kurie padėtų vystytis nėštumui? g.gif  Ar reikia būtinai laikytis poilsio režimo? unsure.gif
*

Ziurint kokios problemos,yra krauja skystinantys,yra steroidai,yra vitaminai.
Jei kraujo kresumas padidejes,joks gulinejimas nepades.

Va dabar kaip tik per zinias parode mergina su dukrele ant ranku,po 18 persileidimu.Isnesiojo steroidu pagalba,tai jauciu su imunine sistema problemos buvo,
Valduse
labukas uzuojauta kam tai nutinka laikykistes! kaip tu T.P.Keberiokst? gal kokiu naujienu turi?
Sella
Po 18 persileidimų doh.gif
Aš jau žinau, kad man skirs aspriną ir galbūt hepariną.Tik vieno dalyko nesuprantu, kodėl mano seserys išnešiojo vaikus be jokių probemų, o štai man... verysad.gif Gal man tik paprasčiausiai nepasisekė. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Valduse @ 2010 02 19, 10:44)
labukas uzuojauta kam tai nutinka laikykistes! kaip tu  T.P.Keberiokst? gal kokiu naujienu turi?
*

Pasiskaityk 3 psl.
sun_shine
QUOTE(Muska_Kuska @ 2010 02 18, 21:41)
Man įdomu, kokia jūsų nuomonė apie tai, kada reikia pradėti bandyti po persileidimo? Kiek laiko turi praeit?
*

kai patyriau pirma persileidima po nessivystancio nestumo, tai gine sake, kad galima bandyti po 3-6 menesiu 4u.gif

QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 18, 22:09)
*

po 2 persileidimu jau reiktu darytis tyrimus - nesvarbu, ar tu UK gyveni, ar LT, ar Afrikoje. Nueik pas normalia gine/seimos gyd. ir tau viska isaiskins. As esu patyrusi pora nesivsytanciu nestumu, tai darysiuos visus bendrus tyrimus + AFS tyrima bei eisiu pas genetike. Noriu viska issitirti, kad butu rami galva ir galeciau toliau planuotis.

QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 18, 23:54)
*

nesimaudyti vonioje pirmas kelias savaites. Meiles zaidimukus irgi atideti reikia 2-3 savaitems

QUOTE(jasos lolita @ 2010 02 19, 01:29)
*

kas liecia pajuri, tai as pajuryje gyvenu. Bet kaip jau minejau, darysiuos is pradziu visus tyrimus ir lankysiuos pas genetike. O po to jau bus matyti kaip ten kas 4u.gif visus tyrimus (kur ima kraujuka) darysiuosi universitetineje ligonineje, o kas liecia ginekologinius reikaliukus, tai pas savo gine arba privaciai, jei kai kuriu nedarys poliklinikoje 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.