Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Persileidimai ir nesivystantys
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dijav
QUOTE(__snowflake @ 2010 06 11, 09:59)
Sveikos,

Gal kuri žinot, kiek kainuoja kraujo tyrimas pas genetikus, prieš tai turėjus 2 nesivystančius nėštumus?
*

Su siuntimu nekainuoja nei kiek....siuntima paraso arba ginekologe, arba seimos gydytoja arba privaciai dirbanti gydytoja be jokių problemų. Tada su siuntimu registruojies pas genetikus (gali ir dabar jau regitruotis, nes eilės oho pas juos ,o per tą laiką susiorganizuosi siuntimą).Atsakymai iš genetikų buna vieni po mėn, kiti po kelių mėn...
Be siuntimo (man ir mano vyrui atlikti tyrimai) butu kainave apie 2000lt..

Užjaučiu labai dėl nesekmių.....kokio laiko buvo nestumai?
Aghedo
QUOTE(Dijav @ 2010 06 11, 09:38)
Su siuntimu nekainuoja nei kiek....siuntima paraso arba ginekologe, arba seimos gydytoja arba privaciai dirbanti gydytoja be jokių problemų. Tada su siuntimu registruojies pas genetikus (gali ir dabar jau regitruotis, nes eilės oho pas juos ,o per tą laiką susiorganizuosi siuntimą).Atsakymai iš genetikų buna vieni po mėn, kiti po kelių mėn...

*

O be siuntimo kiek reikia laukti?
jurgyte666
QUOTE(Aghedo @ 2010 06 11, 12:17)
O be siuntimo kiek reikia laukti?
*

jei zadi vaziuot i klinikas, tai gali uzsiregistruot internetu, kada bus laisvu talonu paziurek...mes laukem apie menesi.....tik jei jus cia kalbat apie genetini vyr ir mot kariotipu tyrima,tai kai registruosies pasiteirauk kokiom dienom ima krauja tiems tyrimams, ten irgi eiles....mes nezinojom, tai teko 2 kartus vaziuot 4u.gif
Aghedo
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 06 11, 15:25)
jei zadi vaziuot i klinikas, tai gali uzsiregistruot internetu, kada bus laisvu talonu paziurek...mes laukem apie menesi.....tik jei jus cia kalbat apie genetini vyr ir mot kariotipu tyrima,tai kai registruosies pasiteirauk kokiom dienom ima krauja tiems tyrimams, ten irgi eiles....mes nezinojom, tai teko 2 kartus vaziuot 4u.gif
*

Na, mes Lietuvoje be Kaledu vis tiek nepasirodysim, o iki to laiko bus matyt kaip reikalai eisis. Jei blogai, tai pries kelione pradesiu rimtai dometis kur ir kaip. Pas mus cia irgi kazka daro, bet tik po 3-o persileidimo.
Vykte
buvau ketvirtadieni pas gydytoja, sake ateiti pio 2 men ir tada duos siuntimą tyrimams g.gif Tai jei dar menesi ar daugiau reiks eilės laukti, o paskui dar kiek laiko atsakymo, visa tai uzsitęs labai ilgai.
Merginos, o po kiek laiko jums tyrimus pradejo daryti, as labai nekantri, negaliu ramiai laukti puses metu kol kas nors paaiskes arba ne
Nikutė
sveikutės, aš tai prieš pora dienu buvau pas gine, bet jinai mano nesivystanti užskaitė kaip gamtos atranka, nes budama apie 5-6 sav. buvau stipriai peršalus.
tai gerai kad parašėt, kad siuntimus tyrimams gali išrašyti ir šeimos gydytojas, reiks pas ji prašytis smile.gif
Aghedo
Vakar truputi narsiau internete, uzsukau i www.miscarriage.ie (kuri man rekomendavo ligonineje) ir radau tokia informacija, kad Airijoje vykta tyrimas del neseniai pasitaikiusiu atveju, kai buvo klaidingai diagnozuoti persileidimai ir atliktos abrazijos. Pasirodo, kad esant ankstyvam nestumui ne kiekvienas ultragarso aparatas gali uzfiksuoti sirdutes plakima. Kadangi sitas dalykas sukele dideli skandala, dabar as supratau, kodel man nedare abrazijos - paliko paciai issikraujuoti (su 11 savaiciu nestumu) - bijojo atsakomybes del galimu klaidu.
*DJD*
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 06 11, 07:44)
Sveikutes 4u.gif
Imunoglobina turi suleisti per 72 val po persileidimo...
*

o man po persileidimo niekas nieko nesuleido g.gif ar cia visoms reikia ar cia kokie isskirtiniai atvejai mastau.gif
jurgyte666
sveikutes, penktadieni pasiemiau tyrimu atsakymus Rh antikuniai-neigiamas, skydliaukes norma......zodziu nera jokiu pakitimu, kurie galejo itakoti leliuko nesivystyma.....ir vel liepto galas, nezinau ko imtis toliau........ doh.gif
__snowflake
QUOTE(Dijav @ 2010 06 11, 10:38)

Užjaučiu labai dėl nesekmių.....kokio laiko buvo nestumai?
*

Ačiū už ats. mirksiukas.gif Ginekologė ir siunčia. Prieš 1,5 metų-5 sav, dabar-8 sav.
*Silver*
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 06 08, 10:42)

Kitas dalykas-kraujo grupe pas mane minusine ir ne po vieno persileidimo nesuleido gama globulino verysad.gif
*

Jei kraujo grupe RH- turi reikalauti, kad suleistu globulina. Vienoje klinikoje man suleido, o kitoje per didziausia skandala issireikalavau, kas man priklauso . Bande apgauti ir itikinti, kad nebutina !!!! o tokia faina sesute pasake, kad jo kaina siaip ~300lt. todel ligonine bando sutaupyti ant kvailuciu schmoll.gif ir savo iniciatyva kartais neskiepija ! doh.gif Ziauru !

p.s. galiu nuraminti, kad po nesivystancio suleido man vaistukus, bet paskui nestumas vstiek baigesi persileidimu.

QUOTE(Vykte @ 2010 06 09, 19:07)
As galvojau kad Duphastonas nuo persileidimo, o tai padeda ir del nesivystancio nestumo?  ax.gif
Gal tu ir teisi, nes po pirmo negimdinio nestumo man suleido, tai antras buvo sekmingas ir turiu sveika ir saunu maziu, bet trecias nestumas vel baigesi liudnai verysad.gif

sakykit merginos, o kiek laiko po isvalymo skauda? Nes pirmadieni dare ir sake kad jau kita diena galeciau eiti i darba, bet man iki siol jei daugiau pavaikstau ar pasedziu skauda
*

Man ir duphastonas nepadejo nestumo issaugoti.
Man daktare sake, kad po Abrazijos biuleteni duoda iki 5 denu. Pagal savijauta.

QUOTE(__snowflake @ 2010 06 11, 09:59)
Sveikos,

Gal kuri žinot, kiek kainuoja kraujo tyrimas pas genetikus, prieš tai turėjus 2 nesivystančius nėštumus?
*

QUOTE(Vykte @ 2010 06 12, 14:32)
buvau ketvirtadieni pas gydytoja, sake ateiti pio 2 men ir tada duos siuntimą tyrimams g.gif Tai jei dar menesi ar daugiau reiks eilės laukti, o paskui dar kiek laiko atsakymo, visa tai uzsitęs labai ilgai.
Merginos, o po kiek laiko jums tyrimus pradejo daryti, as labai nekantri, negaliu ramiai laukti puses metu kol kas nors paaiskes arba ne
*

stupid.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif

Tu tiek nelauk! internetu www.sergu.lt uzsiregistruok pas genetika. O jei siuntima gausi tik po 2m. tai iskart ir keliausi su juo mirksiukas.gif

ledo sirdis
Sveikos merginos,

Jus neisivaizduojat, kaip skaudu antra karta cia pas jus sugrysti verysad.gif Ketvirtadieni padare A ir vel asaros verysad.gif Mazylis nustojo vystytis budamas 7sav ir 4 d. Jau ir su gresianciu buvau iki to laiko ligonineje gulejusi. I namus isleido su gera zinia, kad sirdute plaka. Taciau nuejus po savaites pas ginekologe, sirdutes veiklos nebemate. Dar laukeme savaite, tikejome busimu stebuklu ... deja .... jis neivyko.
Turiu buti stipri ir vel PATIKETI ... Zinau tik tiek ir kitoms tai sakau, po A - neskubekit, palaukit, atsigaukit.
Dabar manes laukia "kruva" tyrimu, kurie galbut leis atsakyti i klausima "kodel?" maziukai man nustoja vystytis 7-8 savaitemis.
Freila
Kaip skaudu skaityti tokias zinias sad.gif Laikykis, juk mes - moterys, mes - stiprios!

As nezinau, nuo ko pradeti man tirtis. Ar kam nors, kurios gulejo ligonineje, reikejo eiti atsiimti apykrizes (arba kitaip, isvadu)? Ar ten buna parasyta, nuo ko buvo nesivystantis? Ar kam dare kariotipo tyrima is nesivystancios medziagos?
Aghedo
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 06 14, 21:01)
Sveikos merginos,

Jus neisivaizduojat, kaip skaudu antra karta cia pas jus sugrysti  verysad.gif  Ketvirtadieni padare A ir vel asaros  verysad.gif  Mazylis nustojo vystytis budamas 7sav ir 4 d. Jau ir su gresianciu buvau iki to laiko ligonineje gulejusi. I namus isleido su gera zinia, kad sirdute plaka. Taciau nuejus  po savaites pas ginekologe, sirdutes veiklos nebemate. Dar laukeme savaite, tikejome busimu stebuklu ... deja .... jis neivyko.
Turiu buti stipri ir vel PATIKETI ... Zinau tik tiek ir kitoms tai sakau, po A - neskubekit, palaukit, atsigaukit.
Dabar manes laukia "kruva" tyrimu, kurie galbut leis atsakyti i klausima "kodel?" maziukai man nustoja vystytis 7-8 savaitemis.
*

Labai labai graudu... Bet turi buti stipri. Laikas uzgydo zaizdas, o tau dar reikia daug darbu nuveikti. Pailsek, atsigauk, issiverk ir tada vel ciup 'jauciui uz ragu'. Pamatysi - rytoj bus geresne diena mirksiukas.gif
jurgyte666
QUOTE(Aghedo @ 2010 06 15, 13:14)
Labai labai graudu... Bet turi buti stipri. Laikas uzgydo zaizdas, o tau dar reikia daug darbu nuveikti. Pailsek, atsigauk, issiverk ir tada vel ciup 'jauciui uz ragu'. Pamatysi - rytoj bus geresne diena  mirksiukas.gif
*

pritariu, kad skaudu....bet kaip banaliai beskambetu-laikas gydo zaizdas console.gif

o tas noras susilaukt mazylio, privercia mus buti stipriomis ir betkokia kaina siekti savo tikslo 2.gif
__snowflake
Įdomu, kodėl www.sergu.lt negalima užsiregistruoti pas genetikę? Čia Šiaulių mieste.
jurgyte666
QUOTE(__snowflake @ 2010 06 15, 14:28)
Įdomu, kodėl www.sergu.lt negalima užsiregistruoti pas genetikę? Čia Šiaulių mieste.
*

gal pas jus Siauliuose nera genetiko arba pas ji neimanoma uzsiregistruot per sergu.lt puslapi unsure.gif
Pvz. Klaipedoje yra genetikas, bet gali konsultuot tik nesciasias....as pati esu is pajurio, tai registravaus pas genetika Kauno klinikose-Serapinas 4u.gif
Priedanga
QUOTE(jolantida @ 2010 06 12, 22:20)
o man po persileidimo niekas nieko nesuleido  g.gif  ar cia visoms reikia ar cia kokie isskirtiniai atvejai mastau.gif
*

Tik kai kraujo grupe rezus minus 4u.gif
*DJD*
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 16, 10:19)
Tik kai kraujo grupe rezus minus  4u.gif
*

aisku mirksiukas.gif
Virdzinija
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif
A prieš 2 dienas, nesivystantis 9 savaičių, virstantis persileidimu 10-ąją savaitę verysad.gif
Iš pat pradžių nėštumo hormono kieks buvo mažesnis nei turėtų būti, ištisai turėjau gerti hormonus, bet širdutė plakė... vėliau sustojo unsure.gif
Aghedo
QUOTE(Virdzinija @ 2010 06 17, 16:32)
Jungiuosi prie jūsų  4u.gif
A prieš 2 dienas, nesivystantis 9 savaičių, virstantis persileidimu 10-ąją savaitę  verysad.gif
Iš pat pradžių nėštumo hormono kieks buvo mažesnis nei turėtų būti, ištisai turėjau gerti hormonus, bet širdutė plakė... vėliau sustojo  unsure.gif
*

Uzjauciu labai 4u.gif
Virdzinija
QUOTE(Aghedo @ 2010 06 17, 21:24)
Uzjauciu labai  4u.gif
*

dėkui 4u.gif
RSTT
Trumpam prisijungsiu, jei leisit, nes užmačiau temą dėl neigiamo rezuso. Tai va, aš irgi tokia "neigiama", pirmas vaikas gimė, ir nieko nesuleido man, nes net kraujo tyrimų sugebėjo nepadaryt. 12 metų praėjo, nėštumas baigėsi nesivystančiu apie 18 savaitę. Deja, suleisti gama-globuliną BŪTINA ir PRIVALOMA per 72 valandas nuo nelaimės, ir turi jį absoliučiai visos klinikos ir poliklinikos, tik privačiose jei neklystu reikia pilną kainną mokėt, ar 300-400, nepamenu tiksliai. Ginė, kuri tokias nesąmones kalba, yra nulinė, nes jus tiesiog apgaudinėja . O neigiamas rezusas yra labai pavojingas, pirmam vaikučiai dar ne taip labai, o tolesniems nėštumams deja gali baigtis ankstyva vaikučio žūtimi, nes organizmas jį kaip "infekciją" mato ir atmeta. bash.gif Atsiprašau, kad įsiterpiau į jūsų temutę, bet man pikta, nes mano nelaimei įtakos turėjo būtent ginės nesugebėjimas nieko sužiūrėt, norisi, kad kuo mažiau mergaičių tai patirtų verysad.gif
Freila
Visiškai pritariu RSTT, visoms, kurioms taip porino ginės, siūlyčiau kuo greičiau jas keisti.
jurgyte666
QUOTE(RSTT @ 2010 06 18, 06:59)
Trumpam prisijungsiu, jei leisit, nes užmačiau temą dėl neigiamo rezuso. Tai va, aš irgi tokia "neigiama", pirmas vaikas gimė, ir nieko nesuleido man, nes net kraujo tyrimų sugebėjo nepadaryt. 12 metų praėjo, nėštumas baigėsi nesivystančiu apie 18 savaitę. Deja, suleisti gama-globuliną BŪTINA ir PRIVALOMA per 72 valandas nuo nelaimės, ir turi jį absoliučiai visos klinikos ir poliklinikos, tik privačiose jei neklystu reikia pilną kainną mokėt, ar 300-400, nepamenu tiksliai. Ginė, kuri tokias nesąmones kalba, yra nulinė, nes jus tiesiog apgaudinėja . O neigiamas rezusas yra labai pavojingas, pirmam vaikučiai dar ne taip labai, o tolesniems nėštumams deja gali baigtis ankstyva vaikučio žūtimi, nes organizmas jį kaip "infekciją" mato ir atmeta. bash.gif Atsiprašau, kad įsiterpiau į jūsų temutę, bet man pikta, nes mano nelaimei įtakos turėjo būtent ginės nesugebėjimas nieko sužiūrėt, norisi, kad kuo mažiau mergaičių tai patirtų  verysad.gif
*

pas mane pradzia lygiai tokia pati verysad.gif taciau praejo 12 metu ir patyriau jau 3 nesivystancius.....ne kart man vaistuku dar nesuleido.....vakar issiunciau skunda del gydymo istaigos nekompetencijos bigsmile.gif
tik ka daryt toliau, kaip piverst leliuka vystytis....tyriaus rh antikunius, bet kaip bebutu keista, ju pas mane nera g.gif
miraanda
prisijungsiu ir aš į temutę, nors taip jau tikėjausi šį kartą į nėštukių namučius įsiprašyti verysad.gif
Antrą kartą netekom leliuko. 8 savaitę nesivystantis, pats išsivalė. Savaitėlę kraujavau ir kenčiau skausmus. abrazijos nedariau...nenoriu tų intervencijų, plius kai pas mane viskas savaime gavosi pirmą kartą tai ir antrą tikėjausi, kad nereikės gydytojų pagalbos. dabar laukia tyrimų keliai ir tikiuosi nustatys, kodėl leliukas nesivysto....jau pridaviau kraujo antifosfolipidiniam sindromui, darys progesterono tyrimus, ir dar bent tris kurių nepamenu..ech, kad bent naudos duotų. vėl 4 mėn laukti...o taip tikėjaus, kad jau bus nestuke.gif normalus. Labai džiaugiuosi, kad likimas nuvedė pas daktarę Sapon centro poliklinikoje VLN. tikrai liuks daktarė, labai profesionali ir šilta. mes nesenei persikraustėm, tai net nežinojau kur kreiptis pagalbos. Šeimos gydytoja atsitiktinai pas ją užrašė. Antrą kartą lengviau tai pakelti. kažkaip jau nujaučiau, kad kažkas ne taip, kai nustojo krutinę tempti....tik tikiuosi, kad neteks dar to patirti. tikrai skaudu taip laukti, tikėtis ir vėl netekti, ir vėl laukti.... unsure.gif
Fuerte
Sveikos. jungiosi ir as prie jusu. turejus skaudzia patirti dabar metus itemptai bandau pastoti tikiuosi sekmingai bet nepavyksta...
turejusi ankstyvu persileidimu pastojus kiekviena menesi persileisdavau na kokius 4 kartus. pasigydziau pastjau jau ilgiau 4 menesiam jau buvo likusi savaite link 5. taigi 19 savaiciu persileidimas. nes turejo buti dvynukai nesivyste vienas o kitas taip pat neisgyveno... nelabai noriu apie tai kalbeti taigi tik trumpai savo istorija papasakojau... vel kaupiu jegas kad atkeliautu pas mane angelelis ir isvystu si pasauli. to linkiu visoms 4u.gif
Aghedo
QUOTE(miraanda @ 2010 06 21, 10:19)
prisijungsiu ir aš į temutę, nors taip jau tikėjausi šį kartą į nėštukių namučius įsiprašyti  verysad.gif
Antrą kartą netekom leliuko. 8 savaitę nesivystantis, pats išsivalė. Savaitėlę kraujavau ir kenčiau skausmus. abrazijos nedariau...nenoriu tų intervencijų, plius kai pas mane viskas savaime gavosi pirmą kartą tai ir antrą tikėjausi, kad nereikės gydytojų pagalbos. dabar laukia tyrimų keliai ir tikiuosi nustatys, kodėl leliukas nesivysto....jau pridaviau kraujo antifosfolipidiniam sindromui, darys progesterono tyrimus, ir dar bent tris kurių nepamenu..ech, kad bent naudos duotų. vėl 4 mėn laukti...o taip tikėjaus, kad jau bus  nestuke.gif normalus. Labai džiaugiuosi, kad likimas nuvedė pas daktarę Sapon centro poliklinikoje VLN. tikrai liuks daktarė, labai profesionali ir šilta. mes nesenei persikraustėm, tai net nežinojau kur kreiptis pagalbos. Šeimos gydytoja atsitiktinai pas ją užrašė. Antrą kartą lengviau tai pakelti. kažkaip jau nujaučiau, kad kažkas ne taip, kai nustojo krutinę tempti....tik tikiuosi, kad neteks dar to patirti. tikrai skaudu taip laukti, tikėtis ir vėl netekti, ir vėl laukti.... unsure.gif
*

Laikykis! Matau, esi stipri, tad anksciau ar veliau pasieksi savo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Trizniuke @ 2010 06 21, 10:42)
Sveikos. jungiosi ir as prie jusu. turejus skaudzia patirti dabar metus itemptai bandau pastoti tikiuosi sekmingai bet nepavyksta...
turejusi ankstyvu persileidimu pastojus kiekviena menesi persileisdavau na kokius 4 kartus. pasigydziau pastjau jau ilgiau 4 menesiam jau buvo likusi savaite link 5. taigi 19 savaiciu persileidimas. nes turejo buti dvynukai nesivyste vienas o kitas taip pat neisgyveno... nelabai noriu apie tai kalbeti taigi tik trumpai savo istorija papasakojau... vel kaupiu jegas kad atkeliautu pas mane angelelis ir isvystu si pasauli. to linkiu visoms 4u.gif
*

Labai uzjauciu... Isivaizduoju kaip skaudu turetu buti po tiekos isbandymu. Issipasakok, pasidalink savo isgyvenimais, o mes padesim kuo galesim 4u.gif
jurgyte666
Stiprybes mergytes 4u.gif
Bet yra posakis, kas musu neprazudo, tas daro mus stipresniais cool.gif
Man po 3 nesivystancio praejo tik 2 sav., bet esu tvirtai pasiryzus dar karta pabandyti...uzsiregistravau pas gyd Karpenko ir laaabai tikiuos jos pagalbos blush2.gif
Aghedo
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 06 21, 11:16)
Stiprybes mergytes 4u.gif
Bet yra posakis, kas musu neprazudo, tas daro mus stipresniais cool.gif
Man po 3 nesivystancio praejo tik 2 sav., bet esu tvirtai pasiryzus dar karta pabandyti...uzsiregistravau pas gyd Karpenko ir laaabai tikiuos jos pagalbos  blush2.gif
*

Sekmes tau!!!
__snowflake
Labas, parašė man ginekologė siuntimą pas gyd. Abraitį KMUK daryti tyrimą dėl antifosfolipidinio sindromo. Gal kas lankėtės? Papasakokit 4u.gif Kaip gydytojas, ką ten daro, labai nedrąsu man.
jurgyte666
QUOTE(__snowflake @ 2010 06 22, 16:07)
Labas, parašė man ginekologė siuntimą pas gyd. Abraitį KMUK daryti tyrimą dėl antifosfolipidinio sindromo. Gal kas lankėtės? Papasakokit 4u.gif Kaip gydytojas, ką ten daro, labai nedrąsu man.
*

sveika, man teko but pas ji....toks prie "bajerio"....siaip pasikalbesit, aptarsit tavo bedas, o tada surasyk lapukus kraujukui nuleisti..nepergyvenk, nieko baisaus mirksiukas.gif
almukass
Jungiuosi prie jusu burio, jau senokai cia nesilankai antras persileidimas buvo prieš du metus, labai ilgai nesiryzau po antros nelaimes vel bandyti... Pasidariau visus tyrimus, nieko blogo nearado, daktarai sako esi sveika, jauna bandyk... ir stai as cia po trecio persileidimo...
Nezinau ar cia pataikysiu bet gal kas ka patarsit... Teko iskesti tris persileidimus, kad suzinociau kad mano gimda kazkokios dvirages formos... nezinau ar taip buvo visada ar tai pirmu dvieju abraziju pasekmes... kiek supratau dabar manes laukia operacija... daktarai mane ivardijo kaip "labai idomu atveji" bet man toks ivertinimas netinka, man basu buti eksperimentiniu triusiu... baisiai bijau tos operacijos... ir gydytojais nelabai tikiu, per tuos tris nestumus mane ziurejo bent 10 skirtingu ginekologu bet nei vienas nesugebejo anksciau to pastebeti... As bijau... Iki siol pastojimas man buvo neproblema, o ka jei po operacijos ir pastoti nebegalesiu, juk kisis i tokia svarbia vieta...
Gal kas susidure su tokia beda, gal siaip zinot kur apie tai daugiau suzinoti? Buciau labai dekinga 4u.gif
Aghedo
QUOTE(almukass @ 2010 06 23, 13:54)
Jungiuosi prie jusu burio, jau senokai cia nesilankai antras persileidimas buvo prieš du metus, labai ilgai nesiryzau po antros nelaimes vel bandyti... Pasidariau visus tyrimus, nieko blogo nearado, daktarai sako esi sveika, jauna bandyk... ir stai as cia po trecio persileidimo...
Nezinau ar cia pataikysiu bet gal kas ka patarsit... Teko iskesti tris persileidimus, kad suzinociau kad mano gimda kazkokios dvirages formos... nezinau ar taip buvo visada ar tai pirmu dvieju abraziju pasekmes... kiek supratau dabar manes laukia operacija... daktarai mane ivardijo kaip "labai idomu atveji" bet man toks ivertinimas netinka, man basu buti eksperimentiniu triusiu... baisiai bijau tos operacijos... ir gydytojais nelabai tikiu, per tuos tris nestumus mane ziurejo bent 10 skirtingu ginekologu bet nei vienas nesugebejo anksciau to pastebeti... As bijau... Iki siol pastojimas man buvo neproblema, o ka jei po operacijos ir pastoti nebegalesiu, juk kisis i tokia svarbia vieta...
Gal kas susidure su tokia beda, gal siaip zinot kur apie tai daugiau suzinoti? Buciau labai dekinga 4u.gif
*

Ziurek ka radau:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...=35730&st=0

Man atrodo cia turetum rasti likimo draugiu...
O jei klaustum mano nuomones del tos operacijos, tai as ryzciausi. Jei tik yra kokia galimybe susilaukti vaikelio, as jas visas isnaudociau... Bet cia tik mano asmenine nuomone.
Sekmes tau!
almukass
Aciu labai uz nuoroda 4u.gif
miraanda
Na va, pradėjom darytis tyrimukus. Jau padarė dėl antifosfolipidinio sindromo tyrimus. atsakimas neigiamas. stebiuosi, kad taip greitai, nes maniau, kad bus eilės ir reikės ilgai laukti. dar laukia skydliaukės tyrimas, progesterono ir estrogeno kiekio tyrimai. gal galit patarti ką dar išsitirti, kad jau ramu būtų?dėl endometriozės daktarė sako kad pas mane viskas gimdoje gražu ir t.t. bet mano mama turėjo šią ligą ir net vieną persileidimą dėl to, tai galvoju profilaktiškai žolelių pagerti, kuriomis ji gydėsi. manau kad tai veiksminga, nes juk po to mes su sese gavomės blush2.gif
Aghedo
QUOTE(miraanda @ 2010 07 02, 14:34)
dėl endometriozės daktarė sako kad pas mane viskas gimdoje gražu ir t.t. bet mano mama turėjo šią ligą ir net vieną persileidimą dėl to, tai galvoju profilaktiškai žolelių pagerti, kuriomis ji gydėsi. manau kad tai veiksminga, nes juk po to mes su sese gavomės  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif Blogiau nuo to nebus thumbup.gif
shyva
Sveikos mielosios ateinu pas jus sirdies skausmo islieti. Siandien suzinojau kad mano nestumas nesivystantis galvojau esanti 12-oj nestumo savaitej bet deja daktare sendien nustate kad mano leliukas jau nebegyvas nuo 9 savaites. Lieju asaras sirdis plysta is skausmo.... Skaudziausia tai kad pastojau labai sunkiai net 4 metus bandem.... Jau beveik buvau patikejusi stebuklu ir dievui dekojau bet... pasirodo be reikalo... Kita savaite (po svenciu) valymas sad.gif
Aghedo
QUOTE(shyva @ 2010 07 02, 20:33)
Sveikos mielosios ateinu pas jus sirdies skausmo islieti. Siandien suzinojau kad mano nestumas nesivystantis galvojau esanti 12-oj nestumo savaitej bet deja daktare sendien nustate kad mano leliukas jau nebegyvas nuo 9 savaites. Lieju asaras sirdis plysta is skausmo.... Skaudziausia tai kad pastojau labai sunkiai net 4 metus bandem.... Jau beveik buvau patikejusi stebuklu ir dievui dekojau bet... pasirodo be reikalo... Kita savaite (po svenciu) valymas sad.gif
*

Uzjauciu labai... 4u.gif
Stileta
QUOTE(shyva @ 2010 07 02, 22:33)
*

Oi, brangioji verysad.gif
Isgyvenau ta pati... Ejo 13-a savaite. O zuikiuko sirdele pavargo 11sav. Verkiau...staugiau...norejau pabegti nuo saves... skyniau zibutes su mirusiu kudikiu savyje ir jauciausi, kaip kapas...ne mano buvo pavasaris...ne musu...
Ir pastojau tik po inseminacijos...
Ir nenorejau nieko...
Ir vel svajoju...
Ir vel siek tiek bijau...

Kada nors savo lelyti apkabinsiu...pabuciuosiu...Pazinsiu Ji is sypsenos... is mazuciu pirsciuku...
Kada nors Ji pati uzauginsiu...o dabar Jis augina mane...

Stiprybes tau, mergyt. Labai labai... verysad.gif
LinaStukiene
Sveikutes... liudziu kartu su jumis, ir verkiu .... pati praradau leliuka per savo gimtadieni s.m. balandi... mums jau buvo 4,5menesiuko ir jau pagal skaciavimus mediku as jau turejau but dekretinese atostogose sad.gif deja... leliukas nesivyste ir teko nestuma nutraukti... jausmas siaubingas... kai ginekolog padave tabletes isgerti pasijauciau, kaip zudike, nes mano leliukui ir sirdele plake, ir judesiukai stiprus buvo.... dar nesusitaikau su netektimi, dar tie ligonines vaizdai.... daznai sapnuoju tai.... labai planuotas ir dar labiau lauktas leliukas...
... netesingas gyvenimas....
... kam duoti vaaikelius toms, kurios juos palieka vaiku namuose....
... kam duoti vaikelius toms, kurios is vis palieka juos siukslynuose....
... kam atimti is tu seimu, kurios labai laukia leliuko....
... kodel?????
Aghedo
QUOTE(LinaStukiene @ 2010 07 04, 10:01)
Sveikutes... liudziu kartu su jumis, ir verkiu .... pati praradau leliuka per savo gimtadieni s.m. balandi... mums jau buvo 4,5menesiuko ir jau pagal skaciavimus mediku as jau turejau but dekretinese atostogose sad.gif deja... leliukas nesivyste ir teko nestuma nutraukti... jausmas siaubingas... kai ginekolog padave tabletes isgerti pasijauciau, kaip zudike, nes mano leliukui ir sirdele plake, ir judesiukai stiprus buvo.... dar nesusitaikau su netektimi, dar tie ligonines vaizdai.... daznai sapnuoju tai.... labai planuotas ir dar labiau lauktas leliukas...
... netesingas gyvenimas....
... kam duoti vaaikelius toms, kurios juos palieka vaiku namuose....
... kam duoti vaikelius toms, kurios is vis palieka juos siukslynuose....
... kam atimti is tu seimu, kurios labai laukia leliuko....
... kodel?????
*

Suprantu tavo netekti, bet nepasiduok neigiamom emocijom. Liudna, kad taip baigesi tai, i ka sitiek vilciu sudeta, bet kazkas buvo ne taip... Dar prireiks laiko susitaikyti su netektim, bet gyvenimas nestovi vietoj. Laikykis 4u.gif
__snowflake
Bandau internetu užsiregistruoti pas V.Abraitį, bet nieko neišeina doh.gif Gal nėra laisvų vietų g.gif
shyva
Ar kas daretes vaisiaus tyrimus po abrazijos? Ar sis tyrimas atsako i visus klausymus....... Gydoja man pasiule pasidaryti, aisku pinigai nemazi.... tai net nezinau g.gif Ir is viso abrazija tik poryt o man tai gana gausiai teplioja gal net neislauksiu..... ir nebebus is ko to tyrimo daryt verysad.gif pirma karta nesidziaugiu ilguoju savaitgaliu ir "sventemis".... verysad.gif
Stileta
QUOTE(shyva @ 2010 07 06, 12:21)
Ar kas daretes vaisiaus tyrimus po abrazijos? Ar sis tyrimas atsako i visus klausymus....... Gydoja man pasiule pasidaryti, aisku pinigai nemazi.... tai net nezinau g.gif Ir is viso abrazija tik poryt o man tai gana gausiai teplioja gal net neislauksiu..... ir nebebus is ko to tyrimo daryt verysad.gif pirma karta nesidziaugiu ilguoju savaitgaliu ir "sventemis".... verysad.gif
*

O tau neliepe atvaziuot i klinika, jei prasides kraujavimas? g.gif
Jei tirs leliuka histologai, tai nieko nekainuos. Bet paaiskes, ar del chromosomu pakitimu jis nesivyste (daugeliu atveju).
Manau, pirma karta patyrus toki dalyka, dar neverta daryti genetiniu tyrimu. Bet cia tik mano nuomone. 4u.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(shyva @ 2010 07 06, 10:21)
*

Man ketvirtadieni abrazija-sius vaisiu patvirtint/paneigt chromosominius nesutaikymus.Kas del pacio tyrimo- tikimybe,kad lasteles isaugs tam tyrimui 50 proc.Aisku,jei pasakys ,kad del chromosomu abejot neverta,jei neisaugs ir nieko neparodys,tai vel tik speliot liks ar del chrom.ar del kitos kokios priezasties.
O kiek kainuoja tas tyrimas?
shyva
Kai penktadieni suzinojau kad viskas baigta tai jau beveik nieko nebeprisimenu ka ten daktare sake... kazkaip trumpam smegenys nebedirbo. Dabar seku save ir jeigu pradesiu kraujuoti tai is karto vaziuosiu i ligonine. Dar prisimenu kad liepe gyd. kraujo ir slapimo tyrimus pasidaryti...
Papildyta:
tyrimo kaina 500 Lt
jurgyte666
QUOTE(__snowflake @ 2010 07 05, 14:45)
Bandau internetu užsiregistruoti pas V.Abraitį, bet nieko neišeina doh.gif  Gal nėra laisvų vietų g.gif
*

arba jis atostogauja unsure.gif man taip pernai buvo g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.