Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atopinis dermatitas XXII tema
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jokūbo mama
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 17:48)
Nu bet absurdas su tais homeopatiniais  g.gif . Ziurekit ka raso apie potenciavima:

"Ka reiskia potencijuoti? Norint gauti homeopatini preparata BelladonnaD12 lasu pavidalu, reikia zengti siuos pasiruosimo zingsnius: 1 lasas motinines Belladonna tinkturos sumaisomas su 9 alkoholio lasais ir kratomas dar 10 kartu. Is sio misinio imamas 1 lasas, kuris vel maisomas su 9 alkoholio lasais ir kratomas dar 10 kartu. Taip gaunama Belladonna D2. Tolimesni procesa, kol gaunama Belladonna D12 jus galite isivaizduoti patys. Pagal ta pati principa gaminamos tabletes, milteliai ir zirniukai: 1 dalis pradines medziagos maisoma su 9 dalimis pieno cukraus. Toks misinys tam tikra laika yra trinamas grustuveje. Ji potencijuojant elgiamasi kaip su lasais."

O apie gyvsidabri nei zodzio! Nors pvz Angin Heel sudetyje aiskiai parasyta:
"1 tabletėje yra: Mercurius cyanatus D8 30 mg Phytolacca americana D4 30
mg, Apis mellifica D4 30 mg, Arnica montana D4 30 mg; Hepar sulfuris D6 60
mg, Solanum dulcamara D4 60 mg, Atropa belladonna D4 60 mg.
Pagalbinės medžiagos: Lactosum, Magnesii stearas."

Taip iseitu, kad 30 kartu atskiestas gyvsidabrio cianidas?  blink.gif Pakraupus  blink.gif Mes atsisakem skiepu pagrinde del skiepu vakcinose esancio gyvsidabrio, o pasirodo as su homeopatiniais vaistais vaikui ji pumpinu  blink.gif Dabar man dasilo, ka norejo pasakyti Astrauskaite, sakydama, kad homeopatiniai kenkia panasiai kaip skiepai ir onkologai  ju nerekomenduoja vaikams, su sutrikusia imunine sistema. O as galvojau kokias nesamones ji cia sneka  unsure.gif

karsta.gif Nu dekui dievui bent jau Influcide nera:
"100 g tirpalo yra:
veikliųjų medžiagų: 10 g Aconitum Dil. D3, 10 g Gelsemium Dil. D3; 10 g
Ipecacuanha Dil. D3; 10 g Phosphorus Dil. D5, 10 g Bryonia Dil. D2, 10g
Eupatorium perfoliatum Dil D1;
pagalbinių medžiagų: Eucalyptus globulus urtinktūros, 96% etanolio (45%  viso kiekio), išgryninto vandens."

Tik kazin kokio kito konservanto ikrauta? Pirmokeli, tu cia pas mus prie chemijos  mirksiukas.gif , gal iziuri ka nors?

Po paraliais, kiek visko zinoti reikia  doh.gif .
Amica, buk gera, istrink temos pradzioje tuos mano patarimus apie homeopatinius vaistus - ner cia ko, kad mamos prisiskaite bereikalingai vaikams vaistus pumpintu. Pasirodo ne tokie jau i verysad.gif nekalti tie hemepatiniai .
Papildyta:

Nu turiu  ax.gif : Neocato, kuri maniskis atsisake gerti ir naturaliu sauskelniu, kuriu prisipirkau be proto. Realiai uzteko 24. Jei kam reikia - prasom - vadinasi Bambino Mio ir Tots Bots - nauji nepraplesti pokai papigiui  ax.gif
*

iš kur tu tą info paėmiai? man net kojos sulinko paskaičius doh.gif visai sutrikau ir nebežinau ką daryt verysad.gif doh.gif
*Fler*
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 16:54)
iš kur tu tą info paėmiai? man net kojos sulinko paskaičius doh.gif visai sutrikau ir nebežinau ką daryt verysad.gif  doh.gif
*

Kuria? Nesijaudinkit taip, gal dar jusiskiuose nera gyvsidabrio, turit sudeti pasistudijuot.
Apie gyvsidabri homeopatiniuose pradejau dometis nuo sito straipsnio :
http://www.gamtosproduktai.lt/lt/info/str/...vs_fitoterapija

O apie homeopatiniu gamyba ir potencijavima is knygos "Homeopatija - savigydos vadovas".

Tiesa, homeopatiniuose zirniukais gali alergizuoti pieno cukrus laktoze, todel pvz Vaivariene alergiskiems skiria tik lasiukais, ne zirniukais.
Jokūbo mama
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 18:07)
Kuria? Nesijaudinkit taip, gal dar jusiskiuose nera gyvsidabrio, turit sudeti pasistudijuot.
Apie gyvsidabri homeopatiniuose pradejau dometis nuo sito straipsnio :
http://www.gamtosproduktai.lt/lt/info/str/...vs_fitoterapija

O apie homeopatiniu gamyba ir potencijavima is knygos "Homeopatija - savigydos vadovas".

Tiesa, homeopatiniuose zirniukais gali alergizuoti pieno cukrus laktoze, todel pvz Vaivariene alergiskiems skiria tik lasiukais, ne zirniukais.
*

o tai kur tą visą info apie žirniukų sudėtį rasti? g.gif toje knygoje? košmaras kažkoks....norėjau kaip geriau vaikui, o pasirodo, net dar labiau galiu pakenkti doh.gif verysad.gif
*Fler*
Vienzo mamos, vaistai yra vaistai ir visiskai nekaltu vaistu, kad ir ka kalbetu homeopatai, nebuna.
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 17:11)
o tai kur tą visą info apie žirniukų sudėtį rasti? g.gif toje knygoje? košmaras kažkoks....norėjau kaip geriau vaikui, o pasirodo, net dar labiau galiu pakenkti doh.gif  verysad.gif
*

Ne, knygoje nera. Prie vaistu turi buti anotacijos, kuriose ir surasytos sudedamosios dalys. Bet zinau, kad prie tu zirniuku nebuna - cia tai nesamone, kai nezinai ka vaikui girdai.
Jokūbo mama
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 18:14)
Vienzo mamos, vaistai yra vaistai ir visiskai nekaltu vaistu, kad ir ka kalbetu homeopatai, nebuna.
Papildyta:

Ne, knygoje nera. Prie vaistu turi buti anotacijos, kuriose ir surasytos sudedamosios dalys. Bet zinau, kad prie tu zirniuku nebuna - cia tai nesamone, kai nezinai ka vaikui girdai.
*

iš tikrųjų nėra, ir manau tikrai jos negaučiau, jei ir paprašyčiau doh.gif tai jau tikrai, kad nekaltų vaistų nebūna. o aš viltį dėjau į homeopatinį gydymą....
iewavil
na gavau as rusisku bakteriju, vadinasi jos " bifidumbakterin" ir bakteriofag stafilokokovij" na pabaigus floracare kursa imsimes situ. ziuresim kas tai per stebuklas.
o poliklinikoj buvom siandien del temperaturos, slapimo tyrimas geras, kraujas bus ryt, seip viskas gerai, daktare sako, gal cia del alergijos visos.
o alergologe klpd zinau tik Sivickiene, sake ji kruciausia visoj klpd apskrity
Jokūbo mama
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 18:51)
na gavau as rusisku bakteriju, vadinasi jos " bifidumbakterin" ir  bakteriofag stafilokokovij" na pabaigus floracare kursa imsimes situ. ziuresim kas tai per stebuklas.
o poliklinikoj buvom siandien del temperaturos, slapimo tyrimas geras, kraujas bus ryt, seip viskas gerai, daktare sako, gal cia del alergijos visos.
*

na man ji nelabai kažkaip......
~MILENA~
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 17:15)
matau jūs irgi klaipėdiečiai, norėjau paklausti pas kokią alergologę einat?
*

mes pas Dumbrauskiene, a jus?
Jokūbo mama
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 19:04)
mes pas Dumbrauskiene, a jus?
*

mes irgi pas ją, man ji visai nieko tokia pasirodė, keletą kartų buvom.
~MILENA~
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 19:07)
mes irgi pas ją, man ji visai nieko tokia pasirodė, keletą kartų buvom.
*

mes pas ja einam nuo 2009.12 tai kol kas thumbup.gif , galima zmoniskai pasneketi biggrin.gif , atsako i visus klausimus. ax.gif

A kur darei misri palete? kaina 190-200 lt. As kai skambinau i Lorna, pasake kad atsakymas po 20-30 min, a i kitur po savaites.Tai greiciausia buvot prie skulpturo parko?
Jokūbo mama
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 19:10)
mes pas ja einam nuo 2009.12 tai kol kas  thumbup.gif , galima zmoniskai pasneketi biggrin.gif , atsako i visus klausimus. ax.gif

A kur darei misri palete? kaina 190-200 lt. As kai skambinau i Lorna, pasake kad atsakymas po 20-30 min, a i kitur po savaites.Tai greiciausia buvot prie skulpturo parko?
*

Lornoje darėm, aš darau ir maisto ir įkvepiamųjų, tačiau atskirus tyrimus. Įdomiai čia, nes mums pasakė, kad atsakymas bus po savaitės g.gif
Lagūna
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 18:51)
na gavau as rusisku bakteriju, vadinasi jos " bifidumbakterin" ir  bakteriofag stafilokokovij" na pabaigus floracare kursa imsimes situ. ziuresim kas tai per stebuklas.
*

Kur gavote pirkti rusiškų bakterijų? Gal ir kaina mažesnė už floracare?
iewavil
QUOTE(Lagūna @ 2010 02 18, 18:51)
Kur gavote pirkti rusiškų bakterijų? Gal ir kaina mažesnė už floracare?
*

man drauges uosvis parveze is kaliningrado (turbut), mokejau uz 4 dezutes 110lt, nezinau kokios ten ju kainos
mamycka
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju g.gif
~MILENA~
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 19:34)
Lornoje darėm, aš darau ir maisto ir įkvepiamųjų, tačiau atskirus tyrimus. Įdomiai čia, nes mums pasakė, kad atsakymas bus po savaitės g.gif
*

as skambinau del "misri palete"-190 lt ir sake kas rezultatai is karto, as dar paklausiau ar gausiu visa info-zmoniska kalba biggrin.gif (jegu butu skaiciau arba medicin.parasyta) is karto, kad ne reiketu eitu pas alergologa.Sake kad viska pasakys smile.gif . Bet kaip man 3 daktarai pasake kad mes mazi, cia dar perskaiciau kad rezultatai gali buti ne tikslus, tai ir ne darem ax.gif
A prei skulpturo parko kaina 200 lt ir razultatas po savaites.
Cia tik 2 vietos kur KLP daro, taip man alergologe pasake.
Papildyta:
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 19:58)
man drauges uosvis parveze is kaliningrado (turbut), mokejau uz 4 dezutes 110lt, nezinau kokios ten ju kainos
*

kuom rusiskos geriasinei??? klausiu del to kad nezinau blush2.gif , mes gerem Bifolac, ir kaz kaip negalvojau apie kitus. ax.gif
*Fler*
Cia dar apie gyvsidabri, jei kam idomu:
"Nemaža dalis skiepams naudojamų vakcinų yra konservuojamos gyvsidabrio junginių pagalba. Gyvsidabris yra riebluose tirpstantis metalas. Žmogaus smegenyse apie 60% riebalų. Gyvsidabris įveikia hematoencefalinį barjerą ir lieka smegenyse fosfolipiduose. Kad šio cheminio elemento perteklius žmogaus organizmui ypač žalingas žino daugelis. Kalgario (Kanada) Universiteto mokslininkų sukurtas filmas parodo apie gyvsidabrio poveikį galvos smegenų neuronams. Ypač "sveikos" tokios vakcinos naujagimiams ir jų smegenims, nes nėsčiosios kraujyje paskutiniame nešiojimo trimestre gyvsidabrio koncentracija savaime pakyla 2-3 kartus, o naujagimio - 7 kartus didesnis, nei pas motiną ir perdozavimo tikimybė yra daug didesnė, nei suaugusiam. Nors ir suaugusiųjų organizmuose gysidabrio kiekis yra skirtingas, ir jeigu žmogus bus paskiepytas vakcina, kurios konservantas yra gyvsidabrio junginys, o organizme gyvsidabrio kiekis bus ties leistina riba, tokia vakcina gali būti tas lemtingas lašas. Juk prieš skiepijantis niekas gyvsidabrio kiekio organizme netiria"

Filmuka paziureti galite stai cia: http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...alvos_smegenims
LiloSun
QUOTE(mamycka @ 2010 02 18, 19:20)
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju  g.gif
*

Vilniuj yra alergiuku darzelis, Aitvaras, Pasilaiciu g. Ten sudaro jei reikia individualu meniu ir valo dulkes kelis kart per diena, be kilimu ir pan. ten smile.gif
pirmokelis
QUOTE(mamycka @ 2010 02 18, 21:20)
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju  g.gif
*

Didžiuosiuose miestuose yra alergiškų vaikų darželiai. Vilniuje tai tikrai yra, mano viena pažįstama savo vaikiuką nuo 4 metų leidžia į tokį. Pas juos baisi baisi alergija, tai leidžia tik pusei dienos, bet minėjo, kad situacija tikrai nepablogėjo pradėjus eit tenais, o vaikas dat ir tarp bendraamžių pabūna, užsimiršta šiek tiek, mama pailsi... tik adreso tai nežinau... bet, atrodo, vadinasi Aitvaras
iewavil
na apie bifolac'a esu girdejus, kad jos reklaminis triukas, mes jas gerem tai tikrai niekas nesikeite, o apie rusiskas daug gero girdejau. o ir isvaizda kaip ju skiriasi, cia kiekviena doze buteliuke, na kaip vaistu, isvirksti ten vandens ir sumaisius istrauki. na ziuresim ar bus geros
~MILENA~
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 20:45)
na apie bifolac'a esu girdejus, kad jos reklaminis triukas, mes jas gerem tai tikrai niekas nesikeite, o apie rusiskas daug gero girdejau. o ir isvaizda kaip ju skiriasi, cia kiekviena doze buteliuke, na kaip vaistu, isvirksti ten vandens ir sumaisius istrauki. na ziuresim ar bus geros
*

tai jos reikia traukti su svirkstu is ampules?? ax.gif
a ka girdejai apie bifolac, jegu ne paslaptis. ax.gif
Bifolac cia Daniskas, ir vyras pirko DK, tai sako kad ten gerai vertina ax.gif
iewavil
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 19:56)
tai jos reikia traukti su svirkstu is ampules?? ax.gif
a ka girdejai apie bifolac, jegu ne paslaptis. ax.gif 
Bifolac  cia Daniskas, ir vyras  pirko  DK, tai sako kad ten gerai vertina  ax.gif
*

taip, reikia su svirkstu istraukt.
o apie bifolac, tai daug net ir SM esu skaiciusi, ismeti pinigus ir nieko negauni, na o uz pirktas ne lietuvoje nieko negaliu sakyt, gal tikrai geros, nes daug ka mes cia i lietuva gaunam daug prasciau nei uzsieny
~MILENA~
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 21:08)
taip, reikia su svirkstu istraukt.
o apie bifolac, tai daug net ir SM esu skaiciusi, ismeti pinigus ir nieko negauni, na o uz pirktas ne lietuvoje nieko negaliu sakyt, gal tikrai geros, nes daug ka mes cia i lietuva gaunam daug prasciau nei uzsieny
*

cia tai tikra tiesa unsure.gif . Vyras dar perka zuves tauku, tai kaina siaubingai skiriasi doh.gif
a pvz kaip suprasti ar tinka ar ne bakterijos?
plato
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(laugene @ 2010 02 18, 09:22)
OIIIIIIIIIIIII kaip as tave suprantu mane irgi apima neviltis kad vaikui valgyti nera ko duoti o ir paciai ne kazin kas juk pati maitinu  doh.gif bet del saves kenteti galiu  unsure.gif  o del mazyles baisu. O su namiskiais kovojau irgi visada kad neapsertu kuom negalima nes niekaip nesuprato kol viena diena prigasdinau kai turejom bronchita ir uzeidavo priepuoiai kosejimo, kad nuo vaskes uztino ir dusta dbr tai nuo tada nieko neiburna neduoda.
*

4u.gif Aš ir primenu baisųjį laiką,bet kuo ji didesnė daros, tuo labiau mane spaudžia viską duot. "Nes taip reikia, nes taip turi būt, nes turi viską valgyt." doh.gif

QUOTE(laugene @ 2010 02 18, 09:30)
Laba o kaip jums nustate tokia liga??? mes esame 1.6 turim berimus nuo triju savaiciu, kazkaip susidorojom normaliai visada bet buvom pas alergologe kokius tris-keturis kart tik ir tai vietoje ALT,  bet taip niekas ir nenustate ar cia mums alergija maistui ar AD ??  blush2.gif  net geda kai pagalvoju kad tiksliai nieko nezinau  doh.gif
*

Mums taip pat, pediatrė iškart paišė AD, o alergologė niekada garsiai to nepasakė g.gif Bet paskaičiau požymius, kad atitinka AD.

QUOTE(neringa.r. @ 2010 02 18, 10:54)
Kai prasidėjo bėrimai, jų buvo labai nedaug, ties rankyčių sulenkimais ir kojyčių, tai per daug ir nesuregavau,
bet va prieš mėnesį viskas ir prasidėjo...raudoni plėmai tarsi išaugo per naktį, vaikas kasėsi, o vėliau ir žaisdelės atsivėrė ties sulenkimais...tada jau nejuokais išsigandau
*

O kai buvo tas pagerėjimas, tai kaip ta odelė ir tie plėmukai atrodė? g.gif Ir nuo ko paūmėjimas prasidėjo?

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 15:30)
Labukas, šiandien nuvežiau Jokūbą padaryti alerginių tyrimų, nes iki to laiko nežinojau, kas privačiai Klaipėdoje daro doh.gif  blush2.gif pasidarėm maisto ir įkvepiamųjų alergenų tyrimus, po savaitės bus atsakymai.
*

O kaip tie tyrimai daromi? blush2.gif Iš kraujo? Ar kaip?
Mortele
Ausru, tavo dezute vel pilna biggrin.gif doh.gif
Fedes
užsukau pasilabint, nebespėsiu jau turbūt perskaityt kuo gyvenat, tiesiog pasiguosiu dar viena "sėkminga" ligoninės istorija... negaliu skųstis , kad blogai mus gydė, kai jau patekom, bet kol įtikinau gydytojus, kad tikrai mano vaikui ne paprasta sloga ir mums reikia pagalbos, tai teko net apsiverkt. pirmą kartą nuvažiavus į priėmimą sekmadienį mums liepė tęsti sinupretą ir vibrocilį, po paros jau naktį įsiprašėm greitukės nuvežami į ligoninę, prieš tai vyras pakraupo nuo komentarų "na, mamka, akys kvadratinės, tai važiuojam jau į ligoninę, jei taip norit". vaikui jau buvo žiauri būklė, na ir kas, kad tarpuose tarp kosulio priepolių ji linksma, aš jau migdyt ją bijojau, kakd vėl nepradėtų dust ir vem, tai guldyt nenorėjo vis tiek, aš jau maldavau bent tyrimus kokius padaryt, bent kraują ! tai šiaip taip paguldė, kai padarė rentgeną, pagaliau rado, kad plaučių uždegimas doh.gif doh.gif

dar plius sinupretas mums manau padarė blogą darbą - tik dar labiau skystino ir varė slogą, kurios ir taip buvo per daug, o vibrociliui mažė 99% alergiška, nes į švarią nosį įlašinus, jai vėl prasideda nesustojamas tekėjimas. o ligoninėj prievarta lašina- išrašyta, reiškia reik, ko čia atvažiavai, jei nenori gydytis. gausim antibiotikų minimum 10 dienų , o gal dar ir daugiau , priklausomai, ką rodys pasėlio rezultatai... o tai mes dar nuvažiavom, mažei dar temperatūra buvo nepakilus. o tai jei būtume laukę pagal rekomendacijas su savo "maža slogyte", kaip mums bandė įtikint, tai kas tuomet vaikui būt buvę???...
Papildyta:
QUOTE(mamycka @ 2010 02 18, 20:20)
*

jau rašė vilniuj apie Aitvarą, bet jei nėra su aplinkos alergenais didelės bėdos, tai ir bendrajam daržely vaikui atskirai pagamina maistą, bent jau mūsų, mūsų draugų su labai stipriu AD su pieno-kviečių-kiaušinių ir viso kiso komplekto alergijom irgi lanko po pusdienuką, tai jam kiek gali irgi parenka maisto. priklauso nuo auklėtojų požiūrio, direktorių nereik per daug klausyt wink.gif

aš jau pirma proga važiuosiu rašyt ir mažosios į aitvarą, nes šviečias, kad ji brolį jau perspjaus su savo alergijom, o brolį kol išsiaiškinom, kad alergiškas, tik nuo 5 metų eilė į tą darželį prieis doh.gif
jurhea
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 17:48)
Nu bet absurdas su tais homeopatiniais  g.gif . Ziurekit ka raso apie potenciavima:

*

ausru ne visai taip su tom potencijom susiskaiciuoja, jei mercuriaus cianido yra potencija d8, o d8 viska teisingai sudauginus gaunasi 1 dalis iš 10,000,000,000 doh.gif, tai jo gaunas tiek, kad realiai nera, tik tam tikra jo "atmintis". cia va toks saitas nelabai gerai apie homeopatija bet labai vazdingai:
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...rlatanu_vaistai

nors mes vis tik atsisakem homeopatijos ad ir alergijos gydyme...bent jau kol kas. siaip man jos principas artimas... ir vienam etape ji mum labai padejo. bet dabar persimetem buten prie zoliu ir gydomosios mitybos, kolkas rezultatai labai geri, bet gal cia ir del to kad nebegeriam homeopatiniu turi itakos. g.gif kas cia zino. beje gerem butent viena is mercuriaus drusku plius dar kitus
pirmokelis
QUOTE(Fedes @ 2010 02 19, 01:42)
o tai jei būtume laukę pagal rekomendacijas su savo "maža slogyte", kaip mums bandė įtikint, tai kas tuomet vaikui būt buvę???...

*

Oi, merginos, kaip aš jus užjaučiu... kartais pagalvoju, kad gerai yra gyventi provincijoje, bo susidaro toks įspūdis, kad mūsų daktarai labiau savo pacientais rūpinasi, ypač mažučiais. gal kad konvejeris provincijoje mažesnis?...
Fedes
QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 19, 10:34)
Oi, merginos, kaip aš jus užjaučiu... kartais pagalvoju, kad gerai yra gyventi provincijoje, bo susidaro toks įspūdis, kad mūsų daktarai labiau savo pacientais rūpinasi, ypač mažučiais. gal kad konvejeris provincijoje mažesnis?...
*

visko gali būti... iš tikro man gaila buvo žiūrėt į gyd šį ilgajį savaitgalį, nes AK vienas iš dviejų vaikų skyrių remontuojamas, lovų reiškia dvigubai mažiau, palatos perpildytos, o ligonių plūsta dar ir dar ir dar... vienu metu , kai reikėjo eiti atlikinėt procedūrų, sesutė atbego pasakyt, kad sėdėtume ramiai palatose ir palauktume, nes priimamajame tiek žmonių, kad skyriuje jau personalo nelikę, visi į priimamajį išbėgę... o dar kai pagalvoji, kad didžiosiose ligoninėse gyd pamato tokių siaubingų atvejų, kad 'eilinis" plaučių uždegimas ar obstrukcinsi bronchitas, dar laiku diagnozuotas, tai visiška smulkmena doh.gif
pirmą kartą su gy normaliai tik vakar, prieš išrašant pašnekėjom, iki tol mačiau, kad lekia visur kaip akis išdegę, net neklausinėjau per daug, džiaugiaus, kad vaikui gydymas padeda, o jau informaciją galvojau susižinosiu vėliau.
*Fler*
QUOTE(jurhea @ 2010 02 19, 09:29)
ausru ne visai taip su tom potencijom susiskaiciuoja, jei mercuriaus cianido yra potencija d8,  o d8 viska teisingai sudauginus gaunasi 1 dalis iš 10,000,000,000  doh.gif, tai jo gaunas tiek, kad realiai nera, tik tam tikra jo "atmintis". cia va toks saitas nelabai gerai apie homeopatija bet labai vazdingai:
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/...rlatanu_vaistai
*

Nezinau kaip ten susiskaiciuoja, bet info kaip potencijuoja nurasiau zodis zodin nuo Werner Stumpf knygos "Homeopatija. Savigydos vadovas". Tai jeigu merkurijaus cianido D8, tai ima gryna jo lasa ir skiedzia su 9 alkoholio lasai. Tada dar 1 lasa is jau gauto tirpalo ir vel su 9 lasais ir taip 8 kartus. Galutiniam rezultate paskaiciavus matematiskai galbut ir gaunasi tokia doze, kuria tu parasei, bet gi ne tas svarbiausia. Esme yra tame, kad homeopatai teigia, kad mus veikia net labai mazos vaistu dozes - tai jeigu Belladonna D30, kur grynos sunvysnes lasas yra atskiestas 30 kartu sugeba paveikti skaudama gerkle, temperatura, tai tada Mercurius cianidus D30 vadinasi mus taip pat veikia! Va apie ka kalba, va kur esme ir va i ka reikia gilintis! O gyvsidabris visada lieka gyvsidabriu - organizmas ji kaupia, kad ir po puse molekules, ar po visa, o tu nezinai zmogus kiek pas tave jo jau yra per kitus saltinius prikaupta, tai kam rizikuoti ir dar pildyti jo atsargas? Matei tame filmuke ka jis daro? Tupi musu smegenyse ir po biski galabija neuronus, uztai ir kvailejam i senatve hihihi.gif . Nu mes tai kaip nors, bet vaikus tai norisi uzauginti grazius, sveikus ir protingus, todel manau pravartu zinoti koki vaista, su kokiomis sudedamosiomis dalimis jam duodi ir kaip jis veikia.
Papildyta:
QUOTE(jurhea @ 2010 02 19, 09:29)
bet dabar persimetem buten prie zoliu ir gydomosios mitybos, kolkas rezultatai labai geri, bet gal cia ir del to kad nebegeriam homeopatiniu turi itakos.  g.gif  kas cia zino. beje gerem butent viena is mercuriaus drusku plius dar kitus
*

Jurhea, man jau viskas susimaise doh.gif - ar cia jus buvot pas Olega Novikova?
Papasakokit ka daugiau vartojat? Jeigu gereja, tai tada labai idomu viskas bigsmile.gif
vilke_ziema
Sveikos, reikia jusu patarimo, mes visa seima persirgom zarnyno infekcija, panasia i roto virusa, visiems lyg ir nieko, o mazasis antra savaite atsigaudineja, apetitas nekoks, mesytes, kuria taip valge nebenori, dabar skaniausias maistas bananai ir duoniukai... unsure.gif koses dar siaip ne taip...vienas kaklas telikes doh.gif , o buvo toks burbuliukas...nebesumastau, kaip jam padeti atsigauti, nes jis dar prie visko ir AD turi, tai labai kazko bijau duoti, vyresniems vaikams pirkau zuvu tauku, o jam net neznau, ka galiu pasiulyt be geruju bakteriju, mes Vega geriam. gal vitamino C lasiuku, g.gif , patarkit ... blush2.gif
*Fler*
Mamos, ziurekit, va sitas Aconitum preparatas raso, kad skatina sunkiuju metalu, tame tarpe ir gyvsidabrio, pasisalinima is organizmo - http://www.savigyda.lt/lit/content/view/578/101/
" 1966 m. Japonijoje nustatyta, kad, vartojant chlorelių preparatus, net 27 proc. sumažėja sergamumas peršalimo ligomis, nes chlorela skatina interferono, atsakingo už imuninės sistemos stiprinimą, gamybą. Chlorelės stimuliuoja audinių regeneraciją, skatina žaizdų ir opų gijimą, stimuliuoja interferono, kuris aktyvuoja fibroblastus (jungiamojo audinio ląsteles) gamybą. Taip pat
skatina sunkiųjų metalų ( gyvsidabrio, kadmio, urano) bei toksinių junginių( dioksino) pašalinimą iš organizmo."
Fedes
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 19, 12:15)
Sveikos, reikia jusu patarimo, mes visa seima persirgom zarnyno infekcija, panasia i roto virusa, visiems lyg ir nieko, o mazasis antra savaite atsigaudineja, apetitas nekoks, mesytes, kuria taip valge nebenori, dabar skaniausias maistas bananai ir duoniukai... unsure.gif koses dar siaip ne taip...vienas kaklas telikes  doh.gif , o buvo toks burbuliukas...nebesumastau, kaip jam padeti atsigauti, nes jis dar prie visko ir AD turi, tai labai kazko bijau duoti, vyresniems vaikams pirkau zuvu tauku, o jam net neznau, ka galiu pasiulyt be geruju bakteriju, mes Vega geriam. gal vitamino C lasiuku,  g.gif , patarkit ... blush2.gif
*

aš tai nebekišu maisto vaikams po ligos, jiems reikia atsigauti, duodu tai, ko nori jie patys, mažesni sunkiau eprserga rotu, tai ir atsigaut reikia ilgesnio laiko.
svarbiau yra gauti pakankamai skysčių,o jau vieną dieną patys valgyt paprašo, kai tik sustiprėja.

dėl homeopatijos, sorry, nebespėju perskaityt jūsų nuorodų. kam iš viso dedamas tas gyvsidabris homeopatinius vaistus, ar yra kas paaiškinęs??? kokio poveikio iš jo tikimasi, juk nededa šiaip, kad turėtume apei ką padiskutuot, ar kad žmoniją panuodyt.
Lotynė
Prieš keliant kažkokį sąmyšį dėl homeopatijos, vertėtų labiau pasidomėt. Tiek tuo pačiu potencijavimu, tiek pačiom potencijom, jų veikimu ir pan... Ganėtinai juokinga skaityt kai po kokio nors 1 straipsnelio ar pan. keliamas kažkoks skandaliukas. Tai rodo, kad tai žmogui yra visiškai nesuprantama. O kas nesuprantama, to bijoma. Kategoriškumas dar niekam nieko gero nedavė.
Joku būdu nenoriu nieko įžeist 4u.gif Bet prieš kažką karštai diskutuojant, manau vertėtų pagilinti žinias, o ne nuogirdas... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 02 19, 11:24)
dėl homeopatijos, sorry, nebespėju perskaityt jūsų nuorodų. kam iš viso dedamas tas gyvsidabris  homeopatinius vaistus, ar yra kas paaiškinęs??? kokio poveikio iš jo tikimasi, juk nededa šiaip, kad turėtume apei ką padiskutuot, ar kad žmoniją panuodyt.
*

Jis dedamas į "stiprius" vaistus, nes yra prieš pūlingus procesus - pūlingos anginos, ausų uždegimai, sinusitai... Aišku jo neskiriama dažnai...
*Fler*
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 19, 11:15)
Sveikos, reikia jusu patarimo, mes visa seima persirgom zarnyno infekcija, panasia i roto virusa, visiems lyg ir nieko, o mazasis antra savaite atsigaudineja, apetitas nekoks, mesytes, kuria taip valge nebenori, dabar skaniausias maistas bananai ir duoniukai... unsure.gif koses dar siaip ne taip...vienas kaklas telikes  doh.gif , o buvo toks burbuliukas...nebesumastau, kaip jam padeti atsigauti, nes jis dar prie visko ir AD turi, tai labai kazko bijau duoti, vyresniems vaikams pirkau zuvu tauku, o jam net neznau, ka galiu pasiulyt be geruju bakteriju, mes Vega geriam. gal vitamino C lasiuku,  g.gif , patarkit ... blush2.gif
*

Ir mes taip pat, po tu nusivemimu, nusividuriavimu visiskai dingo vaikinui mano apetitas.
As irgi suku galva kuo cia man ji atsistatyti. Jeigu gertu Neocate - labai greitai atsistatytu, bet kad neikisu. Tai dabar duodu Cevikap - vitaminas C vaikams, tinkamas net kudikiams ir nesciosioms, lasiuku forma - labai patogu sugirdyt.
Dar bandziau Gai-Bao kalci, bet po keliu kartu lyg ir pasirode, kad sualergizavo g.gif , tai nutraukiau. Duodu vitamina D - aliejini, Vygantol. Ir baisiai apsidziaugiau, kad tinka skystas chlorofilas, va toks - http://www.k-link-lt.lt/index.php?page=k-liquid-chlorofilas . Cia labai daug gero visko yra:
"K-LIQUID CHLOROPHYLL is rich in:zincseleniumVitamin EVitamin CVitamin AProtein biotin, folic acid, pantothenic acid, calcium, cobalt, chromium, phosphorus, silicon, potassium,magnesium, iron." Svarbiausia, kad produktas naturalus, be jokiu konservantu. Vienintelis stabilizatorius, kaip raso, Pflanzenglyzerin - kaip suprantu augalinis glicerinas, o musu Pirmokelis sake, kad geras dalykas mirksiukas.gif .
Ir dar galvoju isigyti va sita augaliniu omega rugsciu preparata - http://www.childlife.net/node/53/ - jeigu tiktu, tai butu vietoj zuvu tauku, nes mes ju irgi naudoti negalim. Kazkuri mama buvo rasius, kad lyg ir Camelia vaistinese situ prep. yra.
Nu va, gal kazka atsirinksit sau naudingo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 11:30)
Prieš keliant kažkokį sąmyšį dėl homeopatijos, vertėtų labiau pasidomėt. Tiek tuo pačiu potencijavimu, tiek pačiom potencijom, jų veikimu ir pan... Ganėtinai juokinga skaityt kai po kokio nors 1 straipsnelio ar pan. keliamas  kažkoks skandaliukas. Tai rodo, kad tai žmogui yra visiškai nesuprantama. O kas nesuprantama, to bijoma. Kategoriškumas dar niekam nieko gero nedavė.
Joku būdu nenoriu nieko įžeist 4u.gif Bet prieš kažką karštai diskutuojant, manau vertėtų pagilinti žinias, o ne nuogirdas...  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jis dedamas į "stiprius" vaistus, nes yra prieš pūlingus procesus - pūlingos anginos, ausų uždegimai, sinusitai... Aišku jo neskiriama dažnai...
*

O kur jus cia ta skandala matot? Nei per radija, nei per televizija nieko negirdet g.gif . Cia sitas musu diskusijas skandalu vadinat? lotuliukas.gif Nu tai kaip kas suvokia..... O jeigu jums cia taip viskas juokinga, tai prasom, apsvieskit mus - gal turit issamesnes informacijos?
Ir prie ko cia kategoriskumas? As tai sakyciau, kad sarkazmas irgi nieko prie gero neprivede - ateinat, isjuokiat musu turima info ir pasidarytas isvadas, o is pacios informacijos 0. Jeigu jums prieinami gilesni informacijos saltiniai, tai prasom dalinkites, o ne kritikuokit. As pvz pasidalinu viskuo, ka surandu, tik nesuprantu, kodel sulaukiu kritikos???
iewavil
na mums taip pat sloga bega upeliais, nakti miegot neleidzia, neprakvepuoja, valgyt negali, nervuojasi, as vibrocilio ilasinu, bet jis nieko nepadeda, o temperatura vis buna rytais, siandien 37,4, vakare 36,9 buna, na neuzilgo skambinsim kraujo tyrimo pasiklaust. dar aptikau siandien salia ausytes toki zirnio dydzio guziuka? cia kazkuri mamyte kalbejo apie limfmazgius. gal galima placiau apie tai?
*Fler*
Beje, Eima, jusu ana karta rasyta informacija del Smectos yra neteisinga - perklausiau jau 3 gydytojus - visi jie tvirtina, kad butent prie virusu Smecta ir skiriama, nes surisa ir pasalina is organizmo virusu isskiriamus toksinus. Ir pries kelias dienas per radija klausiau kazkokia laida apie sveikate, ten kalbejes gydytojas pabreze, kad esant virusines kilmes vemimams, viduriavimams Smecta yra vaistas Nr.1. Todel be reikalo mano nugasdinote, pasirodo, as teisingai viska dariau. Pati pasidomekite savo turima info iki galo - izeisti taip pat nenoriu.

P.S. Ir viduriavima mazam vaikui taip pat butina stabdyti, nes invaginatas butent ir yra nusividuriavimo pasekme.
Lotynė
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 11:51)
O kur jus cia ta skandala matot? Nei per radija, nei per televizija nieko negirdet  g.gif . Cia sitas musu diskusijas skandalu vadinat?  lotuliukas.gif Nu tai kaip kas suvokia..... O jeigu jums cia taip viskas juokinga, tai prasom, apsvieskit mus - gal turit issamesnes informacijos?
Ir prie ko cia kategoriskumas? As tai sakyciau, kad sarkazmas irgi nieko prie gero neprivede - ateinat, isjuokiat musu turima info ir pasidarytas isvadas, o is pacios informacijos 0. Jeigu jums prieinami gilesni informacijos saltiniai, tai prasom dalinkites, o ne kritikuokit. As pvz pasidalinu viskuo, ka surandu, tik nesuprantu, kodel sulaukiu kritikos???
*

Nevadinu diskusijom, nes jų nematau. Matau tik - ajajai, matot, kaip baisu, nebeduosiu... Aš maniau, kad kaip tik švelniai parašiau, kad vertėtų daugiau info paieškot, o jūs iš kart gan karštai reaguojat. Nebuvo jokio sarkazmo ar šaipymosi. g.gif Matomai tikrai - kaip kas suvokia...
Informacijos internetas pilnas ir ji pilnai prieinama visiems. Užtenka įvest į google raktinius žodžius - pvz, homeopatija, potencijavimas ir t.t. Pati prieš 3 metus kai pradėjau domėtis nuo to ir pradėjau. Neužteko 1 neaiškaus straipsnelio, kad viską suprasčiau ir kategoriškai kažką nuspręsčiau. Man pasirodė gana kategoriška jūsų nuomonė, iš kurios galima daryt išvadą, kad galutinai apsisprendžiat ir . Atsiprašau jei suklydau 4u.gif
Neateinu ir neišjuokiu jūsų turimos informacijos, nes nelabai laikau tai kaip informaciją. O šiaip, daug informacijos ir nuorodų toj pačioj SM, tik panagrinėt reik. http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=548731
Neįsiveržiu į šią temą...Dažnai ją skaitau ir kelis kartus buvau parašius/paklausus. Mano pačios mažiukas turi AD. Dukra nuo 3 metų kovoja su obstrukciniais bronchitais. Gydymas kaip ir visų vienodas - hormonų inhaliacijos, antibiotikų užmetymas. Todėl kažkurią dieną pasakiau sau stop ir pradėjau pati domėtis kitais gydymo būdais. Visko būna, karas dar nelaimėtas, bet daug mūšių teko ir laimėti...
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 12:06)
Beje, Eima, jusu ana karta rasyta informacija del Smectos yra neteisinga - perklausiau jau 3 gydytojus - visi jie tvirtina, kad butent prie virusu Smecta ir skiriama, nes surisa ir pasalina is organizmo virusu isskiriamus toksinus. Ir pries kelias dienas per radija klausiau kazkokia laida apie sveikate, ten kalbejes gydytojas pabreze, kad esant virusines kilmes vemimams, viduriavimams Smecta yra vaistas Nr.1. Todel be reikalo mano nugasdinote, pasirodo, as teisingai viska dariau. Pati pasidomekite savo turima info iki galo - izeisti taip pat nenoriu.
*

Tai duokit, aš neduočiau nei už ką, nebent vaikas kelias savaites viduriuotų ir tyrimai parodytų, kad žarnyne nebelikę bacilos. Kiekvieno pasirinkimas.
Dirbu medicinos sistemoje. Mūsų įstaigoj dirba daugiau nei 300 gydytojų... Žinau daug nes nesu jų pacientė, o kolegė...
Santariškėse draugės vaikas gulėjo su stipriu viduriavimu ir ji pati jam davė Smectos. Gydytojau liepė kuo greičiau nutraukt.
Jums spręst... 4u.gif
Lince1
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:06)

P.S. Ir viduriavima mazam vaikui taip pat butina stabdyti, nes invaginatas butent ir yra nusividuriavimo pasekme.
*

Čia irgi galima ginčytis. Žiūrėk kaip gydytojai kiša hormonus. Jie dažnai siūlo tą, kas jiems naudinga. O Smecta man kelia abejonių dėl to, kad labai reklamuoja per visas radijo stotis, televizijas, spaudą. Tai irgi gali būti geras marketingo planas.
Jokūbo mama
QUOTE(plato @ 2010 02 19, 00:08)
Labas vakaras 4u.gif

4u.gif  Aš ir primenu baisųjį laiką,bet kuo ji didesnė daros, tuo labiau mane spaudžia viską duot. "Nes taip reikia, nes taip turi būt, nes turi viską valgyt." doh.gif
Mums taip pat, pediatrė iškart paišė AD, o alergologė niekada garsiai to nepasakė g.gif  Bet paskaičiau požymius, kad atitinka AD.
O kai buvo tas pagerėjimas, tai kaip ta odelė ir tie plėmukai atrodė? g.gif Ir nuo ko paūmėjimas prasidėjo?
O kaip tie tyrimai daromi? blush2.gif  Iš kraujo? Ar kaip?
*

paima kraujuką iš venos
LiloSun
Sveikatytes visiems ligoniukams 4u.gif
jurhea
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 12:14)

Jurhea, man jau viskas susimaise  doh.gif - ar cia jus buvot pas Olega Novikova?
Papasakokit ka daugiau vartojat? Jeigu gereja, tai tada labai idomu viskas  bigsmile.gif
*

mes dabar lankomes pas naturopata. o pas Novikova labai norejom, bet taip ir neisdrisom. bet dar neatmetam ir to varianto, ypac man idomus tas jo daromas kraujo tyrimas g.gif o dabar geriam vaistazoles(kaitalioja jas) ir yaptingai ziurim mityba(geriam spec kisieliuskus is linu sem, vartojam linu semenis, ir labai daug produktu atsisakom tame tarpe visu alieju soru kukuruzu kruopu kepiniu...ir dar daug ko. bet cia laikinai tokie suvarzymai sake smile.gif su maistu tai tiesa sakius vargstam, bet atrodo vargas siek tiek ir atsiperka. plius dar vonios, tepam irgi ten su primityvia gan tokia priemone..zodziu nenoriu as cia ikyret apie tuos musu naturalizmus
*Fler*
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 12:15)
Nevadinu diskusijom, nes jų nematau. Matau tik - ajajai, matot, kaip baisu, nebeduosiu... Aš maniau, kad kaip tik švelniai parašiau, kad vertėtų daugiau info paieškot, o jūs iš kart gan karštai reaguojat. Nebuvo jokio sarkazmo ar šaipymosi. g.gif Matomai tikrai - kaip kas suvokia...
Informacijos internetas pilnas ir ji pilnai prieinama visiems. Užtenka įvest į google raktinius žodžius - pvz, homeopatija, potencijavimas ir t.t. Pati prieš 3 metus kai pradėjau domėtis nuo to ir pradėjau. Neužteko 1 neaiškaus straipsnelio, kad viską suprasčiau ir kategoriškai kažką nuspręsčiau. Man pasirodė gana kategoriška jūsų nuomonė, iš kurios galima daryt išvadą, kad galutinai apsisprendžiat ir . Atsiprašau jei suklydau 4u.gif 
Neateinu ir neišjuokiu jūsų turimos informacijos, nes nelabai laikau tai kaip informaciją. O šiaip, daug informacijos ir nuorodų toj pačioj SM, tik panagrinėt reik. http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=548731
Neįsiveržiu į šią temą...Dažnai ją skaitau ir kelis kartus buvau parašius/paklausus. Mano pačios mažiukas turi AD. Dukra nuo 3 metų kovoja su obstrukciniais bronchitais. Gydymas kaip ir visų vienodas - hormonų inhaliacijos, antibiotikų užmetymas. Todėl kažkurią dieną pasakiau sau stop ir pradėjau pati domėtis kitais gydymo būdais. Visko būna, karas dar nelaimėtas, bet daug mūšių teko ir laimėti...
*

Nesuprantu, ko jus cia kabinates prie mano nuomones ir isvadu? Koks jums skirtumas kategoriskos jos ar ne? Kas jums nuo to? Juk ne del jusu tas isvadas pasidariau, o del saves. Niekas neprivalo daugiau pagal mano isvadas gyventi, niekam jos nera primetamos. Eilini karta matau, kad blogai darau dalindamasi surasta informacija ir savo mintimis, nes i foruma ateina keisto mastymo zmoniu, kurie iskart suvokia, kad jiems kazkas kategoriskai primetama.
Ir nesuprantu kuo prastesne informacija apie potenciavima is knygos uz surastaja internete?
Ir sakot, kad ne kritikuojat ir nesisaipot? Kaip suprasti tada tokius issireiskimus, kaip "ganetinai juokinga skaityti" ir tt. ? Gal cia tuomet bandymas isilieti i diskusija? Jei taip, tai labai nesekmingas sakyciau.

Lince1
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:38)
Nesuprantu, ko jus cia kabinates prie mano nuomones ir isvadu? Koks jums skirtumas kategoriskos jos ar ne? Kas jums nuo to? Juk ne del jusu tas isvadas pasidariau, o del saves. Niekas neprivalo daugiau pagal mano isvadas gyventi, niekam jos nera primetamos. Eilini karta matau, kad blogai darau dalindamasi surasta informacija ir savo mintimis, nes i foruma ateina keisto mastymo zmoniu, kurie iskart suvokia, kad jiems kazkas kategoriskai primetama.
Ir nesuprantu kuo prastesne informacija apie potenciavima is knygos uz surastaja internete?
Ir sakot, kad ne kritikuojat ir nesisaipot? Kaip suprasti tada tokius issireiskimus, kaip "ganetinai juokinga skaityti" ir tt. ? Gal cia tuomet bandymas isilieti i diskusija? Jei taip, tai labai nesekmingas sakyciau.
*

ausru, tu kaip visda savam stiliuje smile.gif lotuliukas.gif Na tave dažnai daug kas ne taip supranta smile.gif
iewavil
nu vat, paskambino daktare, sake tyrimai musu labai blogi, kraujas uzdegiminis, dar net kazkokiu blogu dalyku yra. seubas. dar pries savaite viskas buvo gerai.
nu dabar tai jau gausiu velniu ligoninej, o ypac uz vaiko zandus
*Fler*
QUOTE(Lince1 @ 2010 02 19, 12:20)
Čia irgi galima ginčytis. Žiūrėk kaip gydytojai kiša hormonus. Jie dažnai siūlo tą, kas jiems naudinga. O Smecta man kelia abejonių dėl to, kad labai reklamuoja per visas radijo stotis, televizijas, spaudą. Tai irgi gali būti geras marketingo planas.
*

Bet mums ji labai padejo - per kelias valandas susistabdziau vemima ir isvengem antro papuolimo i ligonine. Butu vel vaika isrikde, kol pastatytu laseline ir po to dar 2 valandas butu palatoj klykes, negaledamas pamirsti ir nusiraminti - bent jau klinikose taip buvo.
O as tai zinok nematau nieko blogo toj Smectoj, nes i kraujotaka, kaip man aiskino gydytoja, ji nepatenka, tik sugeria is virskinamojo trakto visus toksinus ir yra pasalinama. Be to, yra 80 kartu stipresne uz angliuka - t.y. 80 kartu greiciau sugeria nuodus is organizmo. Jei buciau turejus tik angliuka, neabejotinai buciau atsidurus vel ligonineje.
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2010 02 19, 12:41)
ausru, tu kaip visda savam stiliuje smile.gif  lotuliukas.gif Na tave dažnai daug kas ne taip supranta smile.gif
*

Senos nuoskaudos Lince? lotuliukas.gif
Bet zinai? Man visiskai vienodai, kaip kas mane supranta - jeigu nepatinka, tegul neskaito mano postu. O savo kritikas mano atzvilgiu tegul susikisa nesakysiu kur ..... smile.gif Dar negime tas, kuris mane mokytu smile.gif
Lince1
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:50)
Bet mums ji labai padejo - per kelias valandas susistabdziau vemima ir isvengem antro papuolimo i ligonine. Butu vel vaika isrikde, kol pastatytu laseline ir po to dar 2 valandas butu palatoj klykes, negaledamas pamirsti ir nusiraminti - bent jau klinikose taip buvo.
O as tai zinok nematau nieko blogo toj Smectoj, nes i kraujotaka, kaip man aiskino gydytoja, ji nepatenka, tik sugeria is virskinamojo trakto visus toksinus ir yra pasalinama. Be to, yra 80 kartu stipresne uz angliuka - t.y. 80 kartu greiciau sugeria nuodus is organizmo. Jei buciau turejus tik angliuka, neabejotinai buciau atsidurus vel ligonineje.
*

Šiaip tai Smecta irgi jau seniai naudoju, dabar nereikėjo, bet jei kas atsitiktų gal ir naudočiau, nes ji tikrai labai veiksminga. Tik ,mane visada labai gasdina oer didelė reklama.Iškart kelia nepasitikėjimą. smile.gif O atsirinkti kas gerai labai sunku, nes ir gydytojai iš aprašymų susidaro nuomonę, o dabar ,pačios matot, kiek yra stebuklingų priemonių pagal aprašymą, bet mūsų AD nenugali. smile.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:52)
Papildyta:

Senos nuoskaudos Lince?  lotuliukas.gif
Bet zinai? Man visiskai vienodai, kaip kas mane supranta - jeigu nepatinka, tegul neskaito mano postu. O savo kritikas mano atzvilgiu tagul susikisa nesakysiu kur .....   smile.gif Dar negime tas, kuris mane mokytu  smile.gif
*

Aš tai jau įpratus prie tavęs, bet , kad naujas mamas gąsdini lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mokytis niekada nevėlu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ausru, tu tikrai labai šauni mama ir labai viskuo domiesi, bet kartais informacija pateiki..........
Aš prisisiunčiau avokadų, alyvuogių, makadamijos sviestų, migdolų aliejaus, tai dabar bandysiu visokais variacijas ir dar beržo deguto užsisakiau, bet jau smirda, tai oi... smile.gif Ir kiek spėjau pamatyt labai džiovina odą, tai kažką reikės galvot, bet tik vakar viską gavau, tai sunku apie ką ir rašyt.
Jokūbo mama
aš iš tikro labai džiaugiuosi, kad ausru dalijasi savo surasta info thumbup.gif , tik nenustok to daryti, jei kam nepatinka ir ji nenaudinga, tegu neskaito.
Lotynė
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 12:38)
*

Žinot, man nuo to kaip ir nieko. Lyg ir nesikabinėjau g.gif Matyt tikrai esu keisto mąstymo žmogus, nors ir nemaniau, kad man kažkas primetama. Tiesiog bandžiau pasakyt, kad nereik būt tokiai kategoriškai. Matyt neaiškiai tai pasakiau. Sveika kritika dar nei vienam protingam žmogui nesutrukdė mirksiukas.gif
O kadangi matau kaip krypstama daugiau neberašysiu nieko. Atsiprašau 4u.gif
Jokūbo mama
QUOTE(iewavil @ 2010 02 19, 13:49)
nu vat, paskambino daktare, sake tyrimai musu labai blogi, kraujas uzdegiminis, dar net kazkokiu blogu dalyku yra. seubas. dar pries savaite viskas buvo gerai.
nu dabar tai jau gausiu velniu ligoninej, o ypac uz vaiko zandus
*

sveikatytės jums 4u.gif
Papildyta:
PLATO, pamiršau vakar tau atsakyt. tai va, mes valgo jautieną, kalakutieną ir veršieną, bandysiu greiu laiku duot žuvies, bulves, avižų dribsnius, miežinius, ryžius (bet lyg ir jie mus beria, daba nebeduodu), kukurūzų kruopas, iš daržovių tai - žiedinius kopūstus, kartais brokolius, burokėlius, morkas, ropę, cukiniją, kopūstą, moliūgą. jogurto tik vieną kart tesam ragavę, duoninukus, barankas. praktiškai visas mūsu meniu.
*Fler*
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 13:02)
Žinot, man nuo to kaip ir nieko. Lyg ir nesikabinėjau g.gif  Matyt tikrai esu keisto mąstymo žmogus, nors ir nemaniau, kad man kažkas primetama. Tiesiog bandžiau pasakyt, kad nereik būt tokiai kategoriškai. Matyt neaiškiai tai pasakiau. Sveika kritika dar nei vienam protingam žmogui nesutrukdė mirksiukas.gif
O kadangi matau kaip krypstama daugiau neberašysiu nieko. Atsiprašau 4u.gif
*

Nu zinok Eima, as niekada nesupratau ir nesuprasiu zmoniu, kurie ateina ir pareiskia pvz "Tavo isvados juokingos", "O va tu vat esi kategoriska" ir tt. Niekaip nesuprantu kaip taip galima? Nori diskutuoti, tai diskutuok, pateik nauja informacija, bet ne sitokiu, kritikos budu.
Ok, pamirstam ir netersiam eterio, nes dar ir kitas ivelem doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.