Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shin
Sveiki užsukę į 18 - tą vis dar žiemine breketų temelę. user posted image

user posted image

Taip pat primenu, jog turime savo foto albumą, kuriame dedame savo ir savo dantukų nuotraukytes. Slaptažodžio, bet kam nedalinam, bet kai tapsite mūsų komandos nariu, duomenis jums suteiksime ir lauksime jūsų nuotraukyčių.

Kam įdomu, pateikiu praitos temos linka, ten rasite ir kitu temu sarasa wink.gif

18 tema

Kai kurių Musu gydytoju kontaktai:

Kaunas:
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Ilona Tercijonaitė, 8-685-16674, "Senamiesčio stomatologijos klinika", J.Jablonskio g. 21 (tvirtai ir absoliučiai nerekomenduojam!!!)

Vilnius:
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2
maza_maza
QUOTE(Shin @ 2010 02 05, 14:09)
Sveiki užsukę į 18 - tą vis dar žiemine breketų temelę.

o jau temeliu grazumas... thumbup.gif
ir ta proga sarasa praretinot? ax.gif ax.gif
as dar savo kelio i holiwooda tai nebaigiau hihihi.gif
Liorka
Ka tik skaiciau apie kazkokius vinukus:
http://www.ortodontas.com/lt/index.php?tyt...tortasAprasimas

Dar turiu klausimuka - prisiskaiciau apie visokius briketus i valias. Dabar jei tik imanoma, noresiu damon [skaiciau, kad ne visiems atvejams tinka, ir bijau, kad butent ne tokiems kaip mano sad.gif ]. Vistiek idomu, kai nurodoma ju kaina kainynuose - apie 2-2.3k Lt, tai cia jau su viskuo vienam zandikauliui, ar prie sito pirmai pradziai dar n proceduru reikia priskaiciuoti?
zhirnius
QUOTE(Liorka @ 2010 02 05, 12:51)
Ka tik skaiciau apie kazkokius vinukus:
http://www.ortodontas.com/lt/index.php?tyt...tortasAprasimas

Dar turiu klausimuka - prisiskaiciau apie visokius briketus i valias. Dabar jei tik imanoma, noresiu damon [skaiciau, kad ne visiems atvejams tinka, ir bijau, kad butent ne tokiems kaip mano sad.gif ]. Vistiek idomu, kai nurodoma ju kaina kainynuose - apie 2-2.3k Lt, tai cia jau su viskuo vienam zandikauliui, ar prie sito pirmai pradziai dar n proceduru reikia priskaiciuoti?
*

cia breketu kainos. veliau su kiekvienu apsilankymu (siaip tai kas menesi ar pusantro) moki dar. man kainuos svyruodavo nuo 80 iki 250 biggrin.gif

Shin- aciu uz nauja temuke. viskas lb graziai isdestyta. 4u.gif
Liorka
Taip, bet man minejo, kad pvz nuemimas - dar 500lt papildomai. Ta plokstele PO - vel kazkiek dar? g.gif tai uzdedant nera pvz kokio uzdejimo mokescio, uz klijus papildomai ir etc? biggrin.gif
Dar taip idomiai, kai skaiciavo kiek is viso gausis - tai atkreipiau demesi, kad sako vizitas 50-200lt, bet galutine suma buvo tokia, lyg visi vizitai butu po 200lt smile.gif Ar cia taip apsidraudimui, ar tu po 50lt apsilankymu is tiesu nebuna?

Dar del tu damon breketu - paskaicaivau, kad jei nesioji dvejus metus, tai ju kaina atsiperka vien del retesniu apsilankymu. Ar is tiesu taip?
EvaFatale
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 05, 11:54)
Aš užsirašiau nuo pat ryto, t.y. 8 val busiu pati pirma, eiles nereikes laukt (kaip kad visada buna). Po to tiesiai i darbą. Kelintai tu? Tai tu mažeikietė? Kokios problemos su dantukais? Aš pradžiai panešiojau breketus, po to teko traukt ketvertukus, po to sustūmimai skylučių, viršus dabar liux, o apie apačia jau neberašysiu visą savaitę (po vizito bent žinosiu, ką rašyti)
*

Mano vizitas po pietų - 12:30 val. Gyvenu ne mažeikiuose, tačiau ne taip jau ir toli šio miesto. Mano problema - atsikišę viršutinio žandikaulio priekiniai dantys... :]
Na, o kas tavo dantukams buvo? ax.gif

Svajaaa
Panos,tikrai neerzinkit,sena tema neuzbaigta doh.gif
EvaFatale
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 05, 19:55)
Panos,tikrai neerzinkit,sena tema neuzbaigta doh.gif
*

Katik užbaigėm wink.gif
Svajaaa
ajaja,zinok ilgai man su tarpais zaide(tarpus turejau tik virsuj),tai gal apie 5-6 menesius,man juos iskart netrauke tiesiogiai,tai i viena puse,tai i kita trauke,kol galutinai uzsitrauke,bet tas periodas tikrai ilgas buvo smile.gif
kas norite seip paplepeti,mes turime savo bendramiciu temute,nes cia tik viskas apie breketus,ir reikia uzjausti shin,temos kurimas nera lengvas darbas:) 4u.gif
Diana_B_K
na va ir nauja temute, labas vakaras smile.gif
sioj temoj jau ir as tapsiu breketuota smile.gif treciadieni einu jau blink.gif unsure.gif
o toks klausima,s mano 6 priekiniai bus safyriniaii -permatomi breketai, o kazin kaip su kava ir kitais dazanciais maisto produktais ir gerimais, jie nenusidazys? unsure.gif
Svajaaa
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 05, 22:04)
sioj temoj jau ir as tapsiu breketuota smile.gif treciadieni einu jau  blink.gif  unsure.gif
o toks klausima,s mano 6 priekiniai bus safyriniaii -permatomi breketai, o kazin kaip su kava ir kitais dazanciais maisto produktais ir gerimais, jie nenusidazys? unsure.gif
*

kiek is drauges girdejau,tai jos dazo smile.gif
natale
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 05, 21:04)
sioj temoj jau ir as tapsiu breketuota smile.gif treciadieni einu jau  blink.gif  unsure.gif
*

Nusidazyti gali separacines gumytes. Jei jos bus permatamos. o jei tau vielutem sujungs breketus su lanku tada nieko baisaus wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Liorka @ 2010 02 05, 13:51)

gera linka davei, ten ir buvo tie vinukai i zandikauli kaip cia kazkas klausinejo
Ingredd
Sveikos, as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt doh.gif Turiu viena apacioje sone.
Nebuvo skausminga procedura kaip tikejausi..suleido nuskausminamus, beveik nieko nejutau..
Dabar prie to implanto yra prikabintas toks siulas ir jis priristas prie lanko, daro tempima i apacia nes vienoje puseje dantukai per auksti, o kitoje zemesni, yra asimetrija..
gal suprantamai paaiskinau mirksiukas.gif
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat kaip pas mane smile.gif
user posted image
Diana_B_K
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 05, 22:42)
Sveikos,  as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt  doh.gif  Turiu viena apacioje sone.
Nebuvo skausminga procedura kaip tikejausi..suleido nuskausminamus, beveik nieko nejutau..
Dabar prie to implanto yra prikabintas toks siulas ir jis priristas prie lanko, daro tempima i apacia nes vienoje puseje dantukai per auksti, o kitoje zemesni, yra asimetrija..
gal suprantamai paaiskinau  mirksiukas.gif
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat  kaip pas mane  smile.gif
user posted image
*

ne nu as tikrai niekada negalejau pagalvoti, kad tokius dalykus galima daryti, ir taip kardinaliai keisti dantukus...
bet atrodo tai lig butu labai skausminga. o dabar nejauti ten antikunio isukto?
Ingredd
As kaip bijojau, bet sakau neskaudejo del vaistuku, tik po to ta vakara atejo skausmas, geriau ibumetino ir antibiotikus..
o siaip nejauciu nieko, nekliuva, tik su liezuviu palietus jauciasi toks astresnis kampukas mirksiukas.gif
kad tik padetu, viskam pasiryzus rolleyes.gif

dar kai drauges draugei pranesiojus 4m breketus dantiukai pradejo gryzineti, ir plokstele nesioja, tai jau visai nebezinau ka galvotu, ji pas Kirkuti lankosi, bet zinoma gydytojas manau ne prie ko..
Svajaaa
Sveikos,  as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt  doh.gif  Turiu viena apacioje sone.
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat  kaip pas mane  smile.gif
user posted image
*

tu mane labai sugluminai su paasikinimu,gal galetum siauriau,nes nesuprantu ka turejai omenyje,kad dantukai per auskti ar per zemi?
zhirnius
QUOTE(Liorka @ 2010 02 05, 14:08)
Taip, bet man minejo, kad pvz nuemimas - dar 500lt papildomai. Ta plokstele PO - vel kazkiek dar? g.gif tai uzdedant nera pvz kokio uzdejimo mokescio, uz klijus papildomai ir etc? biggrin.gif
Dar taip idomiai, kai skaiciavo kiek is viso gausis - tai atkreipiau demesi, kad sako vizitas 50-200lt, bet galutine suma buvo tokia, lyg visi vizitai butu po 200lt smile.gif Ar cia taip apsidraudimui, ar tu po 50lt apsilankymu is tiesu nebuna?

Dar del tu damon breketu - paskaicaivau, kad jei nesioji dvejus metus, tai ju kaina atsiperka vien del retesniu apsilankymu. Ar is tiesu taip?
*

kiek breketu nuemimas???? blink.gif blink.gif blink.gif 500?!!!! jezusmarija... blink.gif Plokstele PO- isties atskirai eina. jei pasake tau, kad berektai virus tarkim 2000- vadinas ta karta tiek ir bus. nebent ten tos gumeles dar papildomai 10-20lt gali kanuot, dar tas vaskas... rolleyes.gif po 50lt tai enmanau kad buna.. biggrin.gif man pigiausias buvo 80lt, kai tik siek tiek apacia teko paverzt.. visus kitus kartus 150, 180 ir tt.. vien zo- ziauriai.
beje, info breketuotom- jei mastysit begt pas kita gydytoja- ziauru!- neisdegs. odontologu mafija egzistuoja! ph34r.gif - nei vienas nenori priimt, atseit etika, nezino gydymo ir tt.. ir dzin, kai sakai, kad jau pati gydytoja sake, jog bus galima nuimt breketus.. doh.gif pavargau. sakiau, isvis vaziuosiu tada tik vasaros gale kartu su vyru! vsio aggressive.gif
natale
QUOTE(zhirnius @ 2010 02 06, 02:48)
kiek breketu nuemimas????  blink.gif  blink.gif  blink.gif 500?!!!! jezusmarija...  blink.gif Plokstele PO- isties atskirai eina. jei pasake tau, kad berektai virus tarkim 2000- vadinas ta karta tiek ir bus. nebent ten tos gumeles dar papildomai 10-20lt gali kanuot, dar tas vaskas...  rolleyes.gif po 50lt tai enmanau kad buna..  biggrin.gif man pigiausias buvo 80lt, kai tik siek tiek apacia teko paverzt.. visus kitus kartus 150, 180 ir tt.. vien zo- ziauriai.
beje, info breketuotom- jei mastysit begt pas kita gydytoja- ziauru!- neisdegs. odontologu mafija egzistuoja! ph34r.gif - nei vienas nenori priimt, atseit etika, nezino gydymo ir tt.. ir dzin, kai sakai, kad jau pati gydytoja sake, jog bus galima nuimt breketus..  doh.gif pavargau. sakiau, isvis vaziuosiu tada tik vasaros gale kartu su vyru! vsio aggressive.gif
*

Visi bijo Latkauskienes lotuliukas.gif kam tas gydymas, jei tau nuimti reikia ir plokstele pagaminti doh.gif nu manau dar dantu maketu gali prireikti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 05, 23:54)
tu mane labai sugluminai su paasikinimu,gal galetum siauriau,nes nesuprantu ka turejai omenyje,kad dantukai per auskti ar per zemi?
*

Aha, kai ji aprase tapie ta gydyma su tais "vinukais" tai as iskarto apie tave pagalvojau. bet jei tau tas "malonumas" sviestu tai tu jau senai zinotum.
Baby..
user posted image
*

oho,o dar ir taip buna ?? blink.gif kaip cia taip ? cia juk "izgerti" reikejo ta virsutini geleziuka .. blink.gif blink.gif
Tinar
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 06, 00:25)
As kaip bijojau, bet sakau neskaudejo del vaistuku, tik po to ta vakara atejo skausmas, geriau  ibumetino ir antibiotikus..
o siaip nejauciu nieko, nekliuva, tik su liezuviu palietus jauciasi toks astresnis kampukas  mirksiukas.gif
kad tik padetu, viskam pasiryzus  rolleyes.gif

dar kai drauges draugei pranesiojus 4m breketus dantiukai pradejo gryzineti, ir plokstele nesioja, tai jau visai nebezinau ka galvotu, ji pas Kirkuti lankosi, bet zinoma gydytojas manau ne prie ko..
*

sveikos 4u.gif

vaje...tai kadfaryt kad taip nebutu g.gif
ajaja
QUOTE(zhirnius @ 2010 02 06, 01:48)
...
beje, info breketuotom- jei mastysit begt pas kita gydytoja- ziauru!- neisdegs. odontologu mafija egzistuoja! ph34r.gif - nei vienas nenori priimt, atseit etika, nezino gydymo ir tt.. ir dzin, kai sakai, kad jau pati gydytoja sake, jog bus galima nuimt breketus..  doh.gif pavargau. sakiau, isvis vaziuosiu tada tik vasaros gale kartu su vyru! vsio aggressive.gif
*

Rimtai lauksi iki vasaros galo kad breketus nuimtu?? blink.gif blink.gif

dalis tiesos yra, gal nenori apsiimti, nes nezino situacijos. as kaip supratau po breketu nuemimo reikia dar kelis kartus apsilankyti pas gyd na kad paziuretu, ar viskas vietoj, ar dantukai nesikreivalioja, tai jei vienas gyd gyde, o kitas nuima, kur tada kreiptis jei veliau kokiu problemu kiltu, nei vienas nenoretu pilnos atsakomybes tada g.gif
*Amelie*
Bet man keista: negi taip jau negali rasti laiko nuėmimui g.gif
Tinar
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 06, 16:30)
Bet man keista: negi taip jau negali rasti laiko nuėmimui  g.gif
*

nesamone kazkokia g.gif
Fudzijama
O as pasiguosiu verysad.gif Atsidurem su maziuku ligonineje, ir teko praleisti vizita. O turejo klijuoti apacia cray.gif Tai dabar neaisku kada priims unsure.gif Pirmadieni skambinsiu tartis unsure.gif
Svajaaa
QUOTE(natale @ 2010 02 06, 08:53)
Visi bijo Latkauskienes  lotuliukas.gif  kam tas gydymas, jei tau nuimti reikia ir plokstele pagaminti  doh.gif  nu manau dar dantu maketu gali prireikti  ax.gif
Papildyta:

Aha, kai ji aprase tapie ta gydyma su tais "vinukais" tai as iskarto apie tave pagalvojau. bet jei tau tas "malonumas" sviestu tai  tu jau senai zinotum.
*

joo,as nelabai supratau kas jai blogai,o ji pabego ir neatraso..
Tinar
QUOTE(Fudzijama @ 2010 02 06, 21:32)
O as pasiguosiu  verysad.gif Atsidurem su maziuku ligonineje, ir teko praleisti vizita. O turejo klijuoti apacia  cray.gif Tai dabar neaisku kada priims  unsure.gif Pirmadieni skambinsiu tartis  unsure.gif
*

vaje...sveikit..na gal greit priims 4u.gif
Fudzijama
Aciu 4u.gif To labai tikiuosi blush2.gif
zhirnius
QUOTE(ajaja @ 2010 02 06, 13:17)
Rimtai lauksi iki vasaros galo kad breketus nuimtu??  blink.gif  blink.gif

dalis tiesos yra, gal nenori apsiimti, nes nezino situacijos. as kaip supratau po breketu nuemimo reikia dar kelis kartus apsilankyti pas gyd na kad paziuretu, ar viskas vietoj, ar dantukai nesikreivalioja, tai jei vienas gyd gyde, o kitas nuima, kur tada kreiptis jei veliau kokiu problemu kiltu, nei vienas nenoretu pilnos atsakomybes tada g.gif
*

na, is tos puses as ir suprantu. bet juk man tereik nuimt. nebereik suverzimu ir pan. aij, vopsim, lauksiu vasaros pab. mirksiukas.gif nes pradesiu kursus lankyt, tai negalesiu jau taip laisva ranka nusiimt. tiesiog isties manau, kad yra kazi koks karterinis susitarimas. kad viens i kito darza "nesiktu". nes cia bele kokie pinigai "darosi"... cool.gif
zanetuxg
o aš pirmadienį jau lėksiu paveržimui ir separacinėms pas ortodontę..laukiu nesulaukiu kada sudės apačią 4u.gif thumbup.gif
Shin
QUOTE(maza_maza @ 2010 02 05, 13:28)
o jau temeliu grazumas...  thumbup.gif
ir ta proga sarasa praretinot?  ax.gif  ax.gif
as dar savo kelio i holiwooda tai nebaigiau  hihihi.gif
*

na nepyk 4u.gif tiesiog prasiau anoj temoj kad surasytu naujai visa sarasa.. nes labai daug nesilankanciu.. tai kas man neparase ta istryniau ax.gif
@kuckudu@
user posted image
*

labai aciu uz taip reikalinga info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano ortodonte, pas kuria tada buvau, paaiskino, kad situ "vinuku" reikia tam, kad butu atrama, kad taip galetu dantis traukti is priekio i gala, nes neva galiniai dantys greiciau eitu i prieki nei priekiniai atgal. ir pasake, kad reikia net 4 ! as tai jau manau, kad cia bandoma apiplesti vidury baltos dienos..... unsure.gif
Tinar
kike jums dienu po sudejimo buvo tas erzinantis skausmas pajudinus dantukus netycia arba atkast negalejimas? 4u.gif
piene_66
QUOTE(Tinar @ 2010 02 07, 11:18)
kike jums dienu po sudejimo buvo tas erzinantis skausmas pajudinus dantukus netycia arba atkast negalejimas? 4u.gif
*

Suprantu, ka turi minty doh.gif pas mane ir ta pati stadija siuo metu...bet siandien jau kaip ir geriau bigsmile.gif gal pripratau...is pradziu tai net prisiliest negalejau prie priekiniu dantuku (man juos priekin vercia, kad sakandi atstatyt), jau jei kokiu saukstu baksteli - tai ojojoj....Galiu pasakyt, kad labai greit jauciasi rezultatas, man kiekviena ryta vis kitaip biggrin.gif matytis dar nesimato (3dienos biggrin.gif ), bet jauciasi tai tikrai thumbup.gif
zhirnius
QUOTE(breketininke @ 2010 02 07, 09:40)
labai aciu uz taip reikalinga info  4u.gif  4u.gif  4u.gif
mano ortodonte, pas kuria tada buvau, paaiskino, kad situ "vinuku" reikia tam, kad butu atrama, kad taip galetu dantis  traukti is priekio i gala, nes neva galiniai dantys  greiciau eitu i prieki nei priekiniai atgal. ir pasake, kad reikia net 4 ! as tai jau manau, kad cia bandoma apiplesti vidury baltos dienos..... unsure.gif
*

... ir svarbiausia, kad neirodysi, jog gali but ir kitaip! biggrin.gif na, bet ziurekim i viskas is teigiamos puses- nusiteik kad tau isties reikia keturiu vinuku. tad jei jau nusprendei detis bereketus- sukasi dantis ir mokesi! tongue.gif o kas belieka? ax.gif doh.gif mirksiukas.gif
the_wanted
QUOTE(Tinar @ 2010 02 07, 12:18)
*

Man trecia diena po sudejimo prasidejo tokie pojuciai 4u.gif
intelligence
QUOTE(Tinar @ 2010 02 07, 12:18)
*

Sveikos mergaitės smile.gif tik kelias dieneles neapsilankiau, ir jau nauja tema žiūriu thumbup.gif ačiū Shin, kad įtraukei mane į sąrašiuką drinks_cheers.gif

Man tai taip idomiai, kelias dienas po sudejimo buvo jie jautroki, net nepavadinčiau to skausmu, tiesiog toks tempimas atsirasdavo kai pajudindavau priekinius dantukus. unsure.gif Po kokios savaites lyg aprimo, jau net minkšto maisto ir atsikast su jais galedavau mirksiukas.gif O dabar, kai jau beveik trys savaites breketams, tai vėl vienas priekinis, ir antrukas leidžia apie save žinot, bet užtai jau jaučiu pokyčius thumbup.gif tie abu jaučiasi kad mažumėlę atgal pavažiavo, nes prieš tai atsikiše buvo, nes jau sukasti trukdo. Neblogi pokyčiai kai pagalvoji, o dar tik trys savaites smile.gif
EvaFatale
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 07, 16:02)
Sveikos mergaitės  smile.gif tik kelias dieneles neapsilankiau, ir jau nauja tema žiūriu  thumbup.gif ačiū Shin, kad įtraukei mane į sąrašiuką    drinks_cheers.gif

Man tai taip idomiai, kelias dienas po sudejimo buvo jie jautroki, net nepavadinčiau to skausmu, tiesiog toks tempimas atsirasdavo kai pajudindavau priekinius dantukus. unsure.gif  Po kokios savaites lyg aprimo, jau net minkšto maisto ir atsikast su jais galedavau  mirksiukas.gif O dabar, kai jau beveik trys savaites breketams, tai vėl vienas priekinis, ir antrukas leidžia apie save žinot, bet užtai jau jaučiu pokyčius  thumbup.gif tie abu jaučiasi kad mažumėlę atgal pavažiavo, nes prieš tai atsikiše buvo, nes jau sukasti trukdo. Neblogi pokyčiai kai pagalvoji, o dar tik trys savaites  smile.gif
*

Sveikinu su "besikalančiais" pirmaisiais rezultatais. Pati vis dar nekantraudama laukiu kada savo kailiu, tą patį ką ir jūs galėsiu pajausti... ax.gif
intelligence
QUOTE(EvaFatale @ 2010 02 07, 17:46)
Sveikinu su "besikalančiais" pirmaisiais rezultatais. Pati vis dar nekantraudama laukiu kada savo kailiu, tą patį ką ir jūs galėsiu pajausti...  ax.gif
*

Aš šeip irgi laukiu, kol galėsiu vizualiai pokyčius pamatyt ax.gif Vasario gale jau pirmas paverzimas, manau po jo turėčiau pamatyt pasikeitimus smile.gif
*Amelie*
Man maždaug savaitę buvo jautru - negalėjau kažko kietesnio atkąsti. Dabar viskas jau seniai pamiršta irnesakyk.gif
intelligence
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 07, 19:00)
Man maždaug savaitę buvo jautru - negalėjau kažko kietesnio atkąsti. Dabar viskas jau seniai pamiršta  irnesakyk.gif
*

Na tau gerai tongue.gif aš tai vis pamirštu dar kad negaliu kąst, atsinešu gabalą kokio pyrago į lovą, jau ketinu valgyt ir tik tada atsimenu kad reik ir šaukštelio biggrin.gif
renachiuke
Mano breketukams rytoj buv 4 savaites thumbup.gif O skausmeliai baigesi gal tik pries savaite. Tai viena,tai kita dantuka pamausdavo.

Kovo 1 diena skrendu i Lietuva,pavers virsu ir uzdes gumas apacioj ir kovo 4 des apacioj breketukus thumbup.gif
*fabulouslife*
sveikutes smile.gif SHIN aciu uz nauja temele 4u.gif

o as jau pripratau prie elastiku jau ismokau greit juos uzsidet biggrin.gif mano vizitas tik kovo 25diena smile.gif
intelligence
Man tai šiokia tokia problema su dantu valymu, kažkaip galvoju, kad aš jų gerai neišvalau.. g.gif o vienas dantukas po uždejimo patamsėjo, ir jo negaliu normaliai išvalyt, nes jis ir taip pasislepes, o kai breketa užklijavo, tai išvis dantu šepetėlis jo nepasiekia... blink.gif bandau su tuo mažu tarpdančių šepetėliu jį valyt, bet kaži ar gerai pavyksta... blush2.gif
*Amelie*
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 07, 18:09)
Na tau gerai  tongue.gif aš tai vis pamirštu dar kad negaliu kąst, atsinešu gabalą kokio pyrago į lovą, jau ketinu valgyt ir tik tada atsimenu kad reik ir šaukštelio  biggrin.gif
*

Gal pyragas - savaitę pastovėjęs lotuliukas.gif O jei rimtai, tai tau gerai, nes aš tikėjausi, kad negalėsiu nieko valgyti ir taip patobulinsiu figūrą blush2.gif
Gitusia
Laikui bėgant išmokastama valgyti ir kietą maistą nenulaužiant breketų mirksiukas.gif

Man kai kažkaip nesąmoningai suvažinėjus apačiai, valgant pradėjau priskąst lūpos kampuką blink.gif Ir vis iki kraujo doh.gif
Gerai, kad vizitas jau penktadienį, negaliu žiūrėt, kaip baisiai atrodo apačia... Jei nebūč fotkinus ką tik uždėjus beketus, nebūčiau patiėjus, kad su breketais taip galima išdarkyti, o ne sutvarkyti dantis unsure.gif blink.gif doh.gif
Ingredd
Gitusia del apacios, jeigu man taip but buve blogyn darytis as is kart buciau lekus pas gyd, kad paskui nebutu velu..
bet db iki penkt jau nebedaug liko..
intelligence
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 08, 09:38)
Laikui bėgant išmokastama valgyti ir kietą maistą nenulaužiant breketų mirksiukas.gif

Man kai kažkaip nesąmoningai suvažinėjus apačiai, valgant pradėjau priskąst lūpos kampuką blink.gif Ir vis iki kraujo doh.gif
Gerai, kad vizitas jau penktadienį, negaliu žiūrėt, kaip baisiai atrodo apačia... Jei nebūč fotkinus ką tik uždėjus beketus, nebūčiau patiėjus, kad su breketais taip galima išdarkyti, o ne sutvarkyti dantis unsure.gif  blink.gif  doh.gif
*

Aš irgi kažkaip žiūriu ir netikiu... g.gif Bet manau kad viską sutvarkys gydytoja, tuo labiau, kad pas tave apatiniai net nebuvo kreivi kai uždėjo, na bent taip sprendžiu iš nuotraukos.. smile.gif
Tinar
QUOTE(piene_66 @ 2010 02 07, 14:20)
Suprantu, ka turi minty doh.gif pas mane ir ta pati stadija siuo metu...bet siandien jau kaip ir geriau bigsmile.gif gal pripratau...is pradziu tai net prisiliest negalejau prie priekiniu dantuku (man juos priekin vercia, kad sakandi atstatyt), jau jei kokiu saukstu baksteli - tai ojojoj....Galiu pasakyt, kad labai greit jauciasi rezultatas, man kiekviena ryta vis kitaip biggrin.gif matytis dar nesimato (3dienos biggrin.gif ), bet jauciasi tai tikrai thumbup.gif
*

as tai fotkinu ir ziuriu ant kompo ar kas matos ar ne..smile.gif)
na irgi matau pasikeitimus bet tik man suprantamus..napriekinis dantukas jau nulipineja nuo kito.tai jau kazkas i gera

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 07, 17:02)

Neblogi pokyčiai kai pagalvoji, o dar tik trys savaites  smile.gif
*

saunuu thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 08, 10:38)

Gerai, kad vizitas jau penktadienį, negaliu žiūrėt, kaip baisiai atrodo apačia... Jei nebūč fotkinus ką tik uždėjus beketus, nebūčiau patiėjus, kad su breketais taip galima išdarkyti, o ne sutvarkyti dantis unsure.gif  blink.gif  doh.gif
*

jooo..pramokau ir as..ir dietu nereik laikytis..maniau svorio neteksiu.. lotuliukas.gif

tai kaip cia taip apacia sudarke..ohooo...na sekmes vizite. 4u.gif
Gitusia
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 08, 09:13)
Gitusia del apacios, jeigu man taip but buve blogyn darytis as is kart buciau lekus pas gyd, kad paskui nebutu velu..
bet db iki penkt jau nebedaug liko..
*

Aš jai skambinau jau tada kai pirmas dantukas "iš lanko išėjo", tai ji sako, kad taip turi būti...
O aš žiopliukė nepaklausiau, KODĖL?
Ir per sekančius du vizitus ji konkreciai apie vieną ar kitą dantuką pasako - tą įstumti, kandžius patraukti, ant galinio reikės priklijuoti sekančiam vizitui nukritusį breketą, dar sakė, kad pažiūrėjus panoraminę foto, reikia šaknis 2 dantukų tvarkyti, o kad VISAS LANKAS išsibalansavęs, nieko.
Tad tikiuos, na čia mano pamastymai, dabar po tokio išdarkymo šaknys tipo tiesios, dabar lanką tvarkys. Labai tikiuosi. Bet reikės labiau klausinėti - ne tik ką šiandien daro, bet KODĖL daro taip ar kitaip... Ir kodėl gavosi toks dantų išsibalansavimas - nes prie visa ko - man lygiai per vidurį tarpas darosi doh.gif verysad.gif
Nebegaliu jau ir į veidrodį žiūrėti - ir siutas, ir liūdesys ima ohmy.gif mad.gif bash.gif
Ingredd
Gitusia, nematytas toks atvejis del to ir sakau kad keista taip viskas..
na bet gyd daro, turetu zinoti..
lauksim penktadieni ziniu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.