QUOTE(natale @ 2010 03 02, 19:45)
tiesa, jei kam idomu tai liezuviniai breketai vienam zandikauliui kainuoja 7000lt
AHa,daug tie liezuviniai kainuoja. Mano kolege prancuze Paryziuj dejos uz 5OOO euru
Grazus dantukai
QUOTE(natale @ 2010 03 02, 19:45) tiesa, jei kam idomu tai liezuviniai breketai vienam zandikauliui kainuoja 7000lt AHa,daug tie liezuviniai kainuoja. Mano kolege prancuze Paryziuj dejos uz 5OOO euru Grazus dantukai
na va idejau pora nuotraukyciu...padariau nespalvotas..
eina sau kaip as pergyvent pradejau del tu savo kreivu dantu..kaip laukiu kada jie man issitiesins..isvis kur as buvau ir kur ziurejau?? dar kokia diena apatinius nufotkinsiu. merginos, kurios neapsisprendziat ar detis ar ne..dekites zinoma.. gal kam geda su breketais vaiskciot bet geda turetu but jau tikrai su kreivais dantukais..as savo breketu nebesigediju o myliu juos :Dman visi breketukai grazus.. p.s su maisiau per 26d.minimalus pokyciai nuotraukuose pas mane. QUOTE(Tinar @ 2010 03 02, 19:01) na va idejau pora nuotraukyciu...padariau nespalvotas.. eina sau kaip as pergyvent pradejau del tu savo kreivu dantu..kaip laukiu kada jie man issitiesins..isvis kur as buvau ir kur ziurejau?? dar kokia diena apatinius nufotkinsiu. merginos, kurios neapsisprendziat ar detis ar ne..dekites zinoma.. gal kam geda su breketais vaiskciot bet geda turetu but jau tikrai su kreivais dantukais..as savo breketu nebesigediju o myliu juos :Dman visi breketukai grazus.. p.s su maisiau per 26d.minimalus pokyciai nuotraukuose pas mane. paziurejau QUOTE(renachiuke @ 2010 03 02, 00:41) [i]Nu zinok ant antruko is vienos puses tai tikrai per daug kliju pridejo,matosi tikrai gerai,ir isvalyt normaliai neiseina. Siandien turejau apie viska pasneket,bet neisejo,nes mano vizitas buvo vakare,beveik pries pat uzdaryma,o dar daktaras uztruko su keliais klientais,tai ir tai paskubom ten viskas vyko tai ir nepaklausiau. Taip,kad mano daktaras per daug kliju pridejo del to taip Apie kvailuma as nieko nesakiau QUOTE(natale @ 2010 03 02, 18:45) to viliene, viena pana rase kad nesiojo ta plecianti aparatuka. biski sveplavo, bet dideliu problemu nepaminejo. o kur tas Grybauskas dingo jus taip ir neisiaiskinot? Malonu būtų jei ta panelė parašytų, jei čia dar lankos Tai jau turbūt atsirado daktarėlis QUOTE(natale @ 2010 03 02, 21:27) paziurejau na jo gerai taip matos.. ech kad tavo zodziai butu teisingi..laukiu nesulaukiu aciu, o man tavo grazus labai breketukai QUOTE(smilsee @ 2010 03 02, 22:29) Apie kvailuma as nieko nesakiau
Natale, nu man baltas pavydas į tamstos dantukus žiūrint ima.. kaip smagu, kad pas tave jie tokie paslankūs..
hei
Kaip jums pavasaris a? gal sestadieni meeta darom breketininkiu kaunietes? as dalyvausiu parodoje ir mokysiu dekupazo QUOTE(breketininke @ 2010 03 02, 15:16) As desiuos metalinius breketukus pas Toma Venciu, jis dirba Vilniaus ortodontijos centre. o Shin jau issiunciau siuos duomenis. Laba, smagu, kad jungiesi prie musu Papildyta: Labas mergaites.... Man tai pojuciai nekokie... QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 09:36) Laba, smagu, kad jungiesi prie musu Papildyta: Labas mergaites.... Man tai pojuciai nekokie... Sveika ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100
O aš jau vakar prieš miegą valerijonų įkaliau, kad ramiai miegočiau ir dantim nebarškinčiau
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 10:58) O aš jau vakar prieš miegą valerijonų įkaliau, kad ramiai miegočiau ir dantim nebarškinčiau o kokia pagrindine tavo dantuku problema? susigrude ar sakandis blogas? o valerijonas padeda nuo visko QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 10:59) o kokia pagrindine tavo dantuku problema? susigrude ar sakandis blogas? o valerijonas padeda nuo visko Pas mane visos problemos QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 12:09) Pas mane visos problemos supratau per kancias i zvaigzdes QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 10:36) Laba, smagu, kad jungiesi prie musu Papildyta: Labas mergaites.... Man tai pojuciai nekokie... na laikykis.. QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 11:53) Sveika ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100 nebijok, viskas del grozio ir geroves.. o tai pas tave paprasti cia su tokia kaina ar damonai? QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 13:09) Pas mane visos problemos tai va man jau atrodo padare vietos tam antrukui dabar laukiu kol i lanka sustos dantukai...pas mane kazkas panasaus su tavo tuo antruku buvo nutike, bet pas mane ir priekiniai kreivi,pas tave tiesus.. QUOTE(Tinar @ 2010 03 03, 12:35) o tai pas tave paprasti cia su tokia kaina ar damonai? tai va man jau atrodo padare vietos tam antrukui dabar laukiu kol i lanka sustos dantukai...pas mane kazkas panasaus su tavo tuo antruku buvo nutike, bet pas mane ir priekiniai kreivi,pas tave tiesus.. Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot Breketininke, man ir įdomu kokie pas tave tie metaliniai breketukai, kad tiek daug kainuos, ar čia jau ir plokštelė paskaičiuota po nuėmimo? QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 10:53) Sveika ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100 Tomas man gerai
oj man gydymo kaina ir turbut virs 6000tuks gausis tai tikrai :/
pakitima pamaciau savo sankandyje Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO. Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau... QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 15:30) Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO. Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau... labas + neskaiciuojant kiek as dariausi nuotrauku dantu, visokiu sepetuku, pastu ir t.t. QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 16:38) labas + neskaiciuojant kiek as dariausi nuotrauku dantu, visokiu sepetuku, pastu ir t.t. Tai taip, dantu pastos, sepetukai ir kt. tai ir as neskaiciuoju. QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 15:56) bet ant dantu pastu ir t.t. irgi nemaza suma susidaro kiek as zinau tai damon plecia zandikauli, o man to nereikia QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 17:20) bet ant dantu pastu ir t.t. irgi nemaza suma susidaro kiek as zinau tai damon plecia zandikauli, o man to nereikia Ai, tada aisku. Man apatiniti tai reikia plesti. Nes kai sukandu dantis, tai visi apatinukai pasislepia po virsutiniais. QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 16:38) Ai, tada aisku. Man apatiniti tai reikia plesti. Nes kai sukandu dantis, tai visi apatinukai pasislepia po virsutiniais. pas mane tas pats atrodo kad tik virsuj turejau problemu bet deja, ne tik virsuje:) as virsuje nesioju jau metus ir 6men, apacioje 7men QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 01:34) Natale, nu man baltas pavydas į tamstos dantukus žiūrint ima.. kaip smagu, kad pas tave jie tokie paslankūs.. jei ne mano sakandis dar po kokiu 4 men mane nubreketuotu QUOTE(natale @ 2010 03 03, 18:33) jei ne mano sakandis dar po kokiu 4 men mane nubreketuotu aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 09:53) Sveika ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100 Del dantuku nebijok, jei tau ne protiniustraukti tai labai greit istraukia. o kaip cia kitos rase kad uz metala 6100 yra brangu tai as taip supratau cia tau visas gydymas kainuos, tai kaina normali Papildyta: QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 12:12) Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot Breketininke, man ir įdomu kokie pas tave tie metaliniai breketukai, kad tiek daug kainuos, ar čia jau ir plokštelė paskaičiuota po nuėmimo? o tai kiek tau kainuos viskas kad 6000 perdaug Papildyta: QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 18:49) aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante as atsimenu kad tu rasei kad nerodysi foto kol antrukas nepajudes QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:07) o tai kiek tau kainuos viskas kad 6000 perdaug Papildyta: Na man nepasakė galutinės kainos, bet už sudėjimą 2800, o už apsilankymus tai buvau du kart dar tik, viena kart priklijavo nukritusi breketa - 30lt, o poto veržė, dėjo spyruoklę, suveržė su vielutėm - 50lt.. QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 14:12) Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot nieko..pamirsim viska...turesim tobulus dantukus.. QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 15:03) Tomas man gerai cia kaip suprantu viso gydymo taip? tai tada normaliai.. QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 17:30) Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO. Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau... tai pas tave pigiau ..pas mane 2800 vienam zandikauliui ..tai jei bendrai imant virsu apacia 5500lt..plius dar pora stuku 7500lt bus kazkur as taip primeciau QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:33) QUOTE(viliene @ 2010 03 02, 21:13) Malonu būtų jei ta panelė parašytų, jei čia dar lankos Tai jau turbūt atsirado daktarėlis Neatsimenu jos nicko, galetum i Az parasyt .nes kiek pamenu retokai uzsukdavo i foruma. parode ta aparatuka ,asake kad svepluot pradejo ir tiek. Papildyta: QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 18:49) aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante o man kt sypsotis ir neiseina tik QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:05) o man kt sypsotis ir neiseina tik as kai issisiepiu tai mano dantis galima suskaiciuot
natale, jis kaip įbestas stovi (nors dabar jau nieko nesakau, labiau į priekį parėjo), dabar po ilgojo savaitgalio užsirašysiu vizitui, tuomet paverš ir tada jau tikiuos, kad jis ateis į vietą
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 20:50) natale, jis kaip įbestas stovi (nors dabar jau nieko nesakau, labiau į priekį parėjo), dabar po ilgojo savaitgalio užsirašysiu vizitui, tuomet paverš ir tada jau tikiuos, kad jis ateis į vietą as dar pagalvojau gal saknys susipine, kad nejuda. bet jei sakai kad pajudejo kazkiek reiskia viskas gerai QUOTE(natale @ 2010 03 03, 19:33) jei ne mano sakandis dar po kokiu 4 men mane nubreketuotu as butent taip ir pradejau gyventi: israuti dantys, aplink juos kiti nelygus kaip tvora, iltys katastrofa, kelia man zandikauli, apraizgyta visa, grynas begemotukas, dar tik skausmo tetruksta :unsure pasirinkau priekyje keramika, nes kompleksuoju, tai dar ilgiau viskas tesis, bet gal kaip nors. Tiesa, gydydoja paminejo, kad ilciu kaklai atidengti ar kazkas tokio, bet nieko nepaaiskino, gal kas suprantate kuo tai gresia, kas manes laukia? QUOTE(Congeniality @ 2010 03 03, 21:53) as butent taip ir pradejau gyventi: israuti dantys, aplink juos kiti nelygus kaip tvora, iltys katastrofa, kelia man zandikauli, apraizgyta visa, grynas begemotukas, dar tik skausmo tetruksta :unsure pasirinkau priekyje keramika, nes kompleksuoju, tai dar ilgiau viskas tesis, bet gal kaip nors. Tiesa, gydydoja paminejo, kad ilciu kaklai atidengti ar kazkas tokio, bet nieko nepaaiskino, gal kas suprantate kuo tai gresia, kas manes laukia? pas mane vieno iltinuko kaklelis atidengtas Papildyta: QUOTE(Tinar @ 2010 03 03, 20:55) nieko..pamirsim viska...turesim tobulus dantukus.. cia kaip suprantu viso gydymo taip? tai tada normaliai.. tai pas tave pigiau ..pas mane 2800 vienam zandikauliui ..tai jei bendrai imant virsu apacia 5500lt..plius dar pora stuku 7500lt bus kazkur as taip primeciau Taip Tinar, Taip mano viso gydymo kaina, ir uz atsiklijuotus breketus papildomai nemoki uz klijavima, tai as skaitau cia normali kaina. Be to dar buvau pries dedant pas kita gyd tai ten kaina brangesne pasake
O pagal ka jus sprendziat kad pvz 6000 uz visa gydyma normaliai a ne??
Juk kiekvienai gydymas skirtingas.. Beje, gal kam slifavo dantuku ne tik virsu bet ir sonus? Ar lb nemalonu, ar cia nera blogai man minejo kad reiks.. QUOTE(Ingredd @ 2010 03 04, 09:37) O pagal ka jus sprendziat kad pvz 6000 uz visa gydyma normaliai a ne?? Juk kiekvienai gydymas skirtingas.. Beje, gal kam slifavo dantuku ne tik virsu bet ir sonus? Ar lb nemalonu, ar cia nera blogai man minejo kad reiks.. Man antradieni slifavo
Atvaziuoja drauges manes pasiimt ir jau vaziuosim detis apacioj breketu . Laukiu
nepykit, bet perleidziu temos kurima kam nors kitam..
Labas vakaras,
na va man ir siandien jau sudejo breketus QUOTE(Andzeja @ 2010 03 04, 19:11) Labas vakaras, na va man ir siandien jau sudejo breketus Kadangi labai ju norejau, tai jie man patiko. tik reikejo laiko apsiprasti kad kazkas YRA burnoj QUOTE(Andzeja @ 2010 03 04, 20:11) Labas vakaras, na va man ir siandien jau sudejo breketus Labas visoms, o su tavimi busim kolegeles, man irgi labai svieziai uzdejo, jau jauciu net nemoku apsakyti ka, gal maudima, kazkoki skausmeli, kaip dilkciojima. Miegoti baisu, miegu kaip kiskis, nes anksciau miegodavau praktiskai ant veido, o dabar tik ant sono ar nugaros taip sunku. Bet gal cia tik man, nes mano labai jautrus dantys, prastas emalis, kaklai atviri, man tai atrodo vargo vakariene ir kodel man niekas ju neprotezavo ir liepe breketus detis, tai nesuprantu Nepykit labai, kad issiliejau QUOTE(Congeniality @ 2010 03 04, 19:28) Labas visoms, o su tavimi busim kolegeles, man irgi labai svieziai uzdejo, jau jauciu net nemoku apsakyti ka, gal maudima, kazkoki skausmeli, kaip dilkciojima. Miegoti baisu, miegu kaip kiskis, nes anksciau miegodavau praktiskai ant veido, o dabar tik ant sono ar nugaros taip sunku. Bet gal cia tik man, nes mano labai jautrus dantys, prastas emalis, kaklai atviri, man tai atrodo vargo vakariene ir kodel man niekas ju neprotezavo ir liepe breketus detis, tai nesuprantu Nepykit labai, kad issiliejau pas mane irgi keramika QUOTE(Andzeja @ 2010 03 04, 19:11) Labas vakaras, na va man ir siandien jau sudejo breketus Man pačioje pradžioje irgi negražiai atrodė , kažkokie dideli , fui
Congeniality, kaip yra posakis, kiekvienam gyvenime kitokios kortos isdalintos, kiekvienas savom turi zaisti ir i kitus per daug nesidairyti. dantuku situacija pas kiekviena skirtinga, pas vienas geriau nei pas tave, pas kitas blogiau, bet visos sedim vienoje valtyje ir plaukiam i ta pacia puse
as irgi esu suauges zmogus, o nesioju visus metalinius breketus ir nieko tokio. nera man jie super grazu kai burnoj metalas juoduoja, bet nusprendziau, kad geriau jau taip, negu likusi gyvenima su tais baisuokliniais dantukais ir sypsena slepti. istikruju mano manymu viskas nuo musu paciu nusiteikimo priklauso ir nuo to kaip mes viska priimam. jei galvojam, kad breketai man yra dziaugsmas, arba jei galvojam kad man yra breketai kancia, abiem atvejais esam teisus. pasirinkimas tik musu... per nakti pasikeitimai neivyksta, bet nosi aukstyn, paciai bus lengviau, laikas gi taip greitai bega, cia vieni metai, cia jau kiti, po truputi viskas susitvarkys |