QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 22:41)
nu tu matai kaip cia yra..
Tinar, as ir pastebejau, kad dantukai paskauda ne tik po paverzimo, bet sakysim praejus dar 4 savaitem. Gerai tau, vyksta vadinasi kazkas, juda dantukai
Svajaaa, dantuku grozis ir baltumas, eina sau, pavydas bamba grauzia QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 19:14) tavo dantukai man visada tokie grazuuuus pas mane mazyciai breketai beje, man tai kazkodel graziau metaliniai breketai o ne keramikiniai moku berods 14lt as kaune,o kur jus?ziuriu pas mane virsuje priespaskutinis dantis metaliuku neapsuktas kaip pas tave. QUOTE(Congeniality @ 2010 02 27, 22:08) Labas na stai po ilgu baimiu ir kanciu raunant net sesis dantis (visus protinius ir du apacioje, nes virsuje turejau maziau) breketuos ir mane jau kita savaite ir del to turiu klausima ir tikiuosi pagalbos. Kadangi visiskai neturesiu laiko po uzbreketavimo vaziuoti i vaistines, nes kai kur kitur skubesiu ir tuomet velai vakare neturesiu su kuo issivalyti, ir pas jus cia perskaiciau, kad ortodontai burnos prieziuros priemones pardavineja uz brangiau nei vaistines, tai prasau kuriai nesunku surasykit ar nuotraukom parodykite jei galite priemones, kuriu man reiks, kad galeciau susipirkti dar prie procedura, nes kaip suprantu manasis didziulis toks, kuriuo dabar valausi sepetukas netiks, ypac kai breketai bus ne metaliniai, o tie trapesni. Kiek pamenu, tai pati paklausiu: - ar tinka tas Listerine, kur nuo akmens formavimosi? (man labai formuojasi) ar niekam jis nenudaze dantu? nes dabar turiu Amway Glister toki labai skanu, bet man jis netinka, labai tamseja dantys - ar tinkantis siulas vadinasi oral B superfloss ar butinai prasyti spec. breketams, nes ju visu vienodas pavadinimas? - tarpdanciu sepetuku dar turbut nereiks, nes neturiu tarpu, pilna dantu sangrudu - o koks pagrindinis turi buti sepetukas? kazkoks mazytis, taip? gal kas turite nuotrauka? labai dekui. as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:)
Pagaliau ryt pirmasis paveržimas
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 07, 18:58) oooo Papildyta: QUOTE(verbus @ 2010 03 07, 18:58) as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:) As irgi Elgydium naudoju, nuo apnasu. bet nejauciu kazkokio ypatingio poveikio
O aš naudoju Sensodyne arba Lacalut. O kuo Elgydium ir Rocks pranašesnė už jas? Gal vertėtų pabandyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 07, 19:31) O aš naudoju Sensodyne arba Lacalut. O kuo Elgydium ir Rocks pranašesnė už jas? Gal vertėtų pabandyti Atsimenu kad Lacaluto skonis man nepatiko ir dar kazkodel liezuvis pabala nuo sitos pastos QUOTE(verbus @ 2010 03 07, 19:58) as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:) man irgi Elgydium QUOTE(Andzeja @ 2010 03 07, 21:12) man irgi Elgydium na negirdejau kad kuriai nors dejo vielute vietoj breketu. o man jau senokai skaudejo dantukus QUOTE(Andzeja @ 2010 03 07, 21:12) man irgi Elgydium mano pazystamui, ne vielute dejo o kelis breketus ant apatiniu dantu, du breketus man rodos buvo tik priklijave..
Labas, atejau vel pasiguosti
siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau?
Man irgi prie lupos prilipdavo breketai ir prie zandu,tai as paimdavau kosmetini vatos rutuliuka perkirpdavau per puse ir uzdedavau uz lupos ar prie zando. ten kur trina. padeda,tik kartais nakti prabusdavau pakeist nes nuo seiliu suslapdavo. o seip vasko gi galima ir nusipirkti,tai nemanau kad ji reikia taupyti ir kenteti skausma kai trina
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 08, 09:27) Labas, atejau vel pasiguosti siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau? Sveikute, man irgi budavo, kad pabundi ryte ir bijai prasizioti ir isvis pajudinti lupas nes toks vaizdas, kad tie zandai is vidaus prilipe prie breketu ir jau prie ju vos ne priauge... o kai pasijudini, is vidaus jauti kokie ten "rastai rastuoti" ir taip skauuuuda as kartais uzsidedavau vatos gabaliuka nakciai, atsikirpdavau juostele is rutuliuko kur makiazui valyti ir uzsidedavau pries uzmiegant. man padedavo. as net galvojau reikes butinai pirkti apsaugas, bet po to tas visas trynimas nurimo... o is kokio tu miesto, nes vasko tikrai yra pirkti Kaune Sukileliu pr vaistinej. as isitikinus, kad ir Vilniuj yra. jei beda prispirs galetum ir pas gyd uzsukti ir dar vasko paprasyti. o per vizita paklausk apie tas apsaugas, nors abejoju ar ju kur vaistinese butu, turbut reiketu internetu pirkti...
o tos apsaugos neblogas dalykas,nieko anksciau negirdejau apie tai
QUOTE(ajaja @ 2010 03 08, 13:07) Sveikute, man irgi budavo, kad pabundi ryte ir bijai prasizioti ir isvis pajudinti lupas nes toks vaizdas, kad tie zandai is vidaus prilipe prie breketu ir jau prie ju vos ne priauge... o kai pasijudini, is vidaus jauti kokie ten "rastai rastuoti" ir taip skauuuuda as kartais uzsidedavau vatos gabaliuka nakciai, atsikirpdavau juostele is rutuliuko kur makiazui valyti ir uzsidedavau pries uzmiegant. man padedavo. as net galvojau reikes butinai pirkti apsaugas, bet po to tas visas trynimas nurimo... o is kokio tu miesto, nes vasko tikrai yra pirkti Kaune Sukileliu pr vaistinej. as isitikinus, kad ir Vilniuj yra. jei beda prispirs galetum ir pas gyd uzsukti ir dar vasko paprasyti. o per vizita paklausk apie tas apsaugas, nors abejoju ar ju kur vaistinese butu, turbut reiketu internetu pirkti... man tai ir neprireike vasko bet aisku buna kad ryte rastai lieka aj va snd taui gerai nuspaudziau..prabudau..lupa istrigus tarp breketo...matyt ranka pasikisus po zandu miegojau..brr
Aš po vizito
Dantukai šiek tiek atsilenkė, bet Dalia sakė, kad ojojoj kiek dar darbelio laukia. Mano lankas - labai vingiuotas, tai bus ką veikti. Apie sąkandį net nešneku. Pakeitė vielą į storesnę ir įdėjo jau mėlynas gumytes į apačią, tai perspėjo, kad vakare bus blogai, o rytoj dar blogiau
Labas, Sukuriau nauja kuklia temele, nes bijau iki vakaro gal sita pabaigsim, o nespesim nauju namu sukurti
Siaip, keistoka man po paverzimo 4d praejo o nei skausmelio Rytoj einu rauti apatini danti QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 12:50) Aš po vizito Dantukai šiek tiek atsilenkė, bet Dalia sakė, kad ojojoj kiek dar darbelio laukia. Mano lankas - labai vingiuotas, tai bus ką veikti. Apie sąkandį net nešneku. Pakeitė vielą į storesnę ir įdėjo jau mėlynas gumytes į apačią, tai perspėjo, kad vakare bus blogai, o rytoj dar blogiau oj,tos separacines gumos tai blogis QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 11:50) Aš po vizito Dantukai šiek tiek atsilenkė, bet Dalia sakė, kad ojojoj kiek dar darbelio laukia. Mano lankas - labai vingiuotas, tai bus ką veikti. Apie sąkandį net nešneku. Pakeitė vielą į storesnę ir įdėjo jau mėlynas gumytes į apačią, tai perspėjo, kad vakare bus blogai, o rytoj dar blogiau na tai apsiginkluok nuskausminamaisiais ir lauk pasikeitimu QUOTE(the_wanted @ 2010 03 08, 11:56) Labas, Sukuriau nauja kuklia temele, nes bijau iki vakaro gal sita pabaigsim, o nespesim nauju namu sukurti Siaip, keistoka man po paverzimo 4d praejo o nei skausmelio Rytoj einu rauti apatini danti aciu uz nauja temele manes per pirma ir antra paverzima gyd klause ar skaudejo, sakau kad ne, nelabai, tai sako dziaukis, kad neskauda. tai antra karta gal labiau paverze, vienintelis kartas buvo kai galvojau gal jau vaistuku reikes, bet iskentejau... QUOTE(Tinar @ 2010 03 08, 14:20) Gumytes uzdeda pries ziedus.gumytes stumia dantukus kad tarp ju atsirastu tarpukas.ziedus mauna ant dantuko taip ji padaro atraminiu. kai kramtai maista visas smugis atitenka tam zieduotam dantukui. jei neturetum to ziedo tai padideja tikmybe kad nukasi breketus.
vasko neturiu kur nusipirkti todel taupau, as gyvenu rajone
del nuotrauku, tai man sunkoka, musu labai letas internetas, tikras vargas, daznai jo visai neturime, o ir girtis dar nera kuo, gal veliau kada istaikysiu proga, bus greitesnis ir ikrausiu, nes dabar net netureciau ka, nefotogrfuoju dar net tokios baisumos aciu del patarimu naktimis, meginsiu ir as gal vata. QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:05) Gumytes uzdeda pries ziedus.gumytes stumia dantukus kad tarp ju atsirastu tarpukas.ziedus mauna ant dantuko taip ji padaro atraminiu. kai kramtai maista visas smugis atitenka tam zieduotam dantukui. jei neturetum to ziedo tai padideja tikmybe kad nukasi breketus. Man žiedo nedėjo, ant galinio dantuko priklijavo tokį geležiuką, panašų kaip ant žiedo to būna, ir tiesiog su juo pritvirtino vielą. QUOTE(Congeniality @ 2010 03 08, 19:34) vasko neturiu kur nusipirkti todel taupau, as gyvenu rajone del nuotrauku, tai man sunkoka, musu labai letas internetas, tikras vargas, daznai jo visai neturime, o ir girtis dar nera kuo, gal veliau kada istaikysiu proga, bus greitesnis ir ikrausiu, nes dabar net netureciau ka, nefotogrfuoju dar net tokios baisumos aciu del patarimu naktimis, meginsiu ir as gal vata. pradines nuotraukos yra butinos,nesvarbu kad jokiu pasikeitimu ner, bet uztat paskui bus su kuo lyginti,be to is pirminiu foto galima matyt kokios bedos pas tave su dantukais ir gal atsiras tokiu pas ka panasios bedos. ha, radau foto pirma diena fotkinau save su mobiliaku. laimes pilnos kelnes as SU BREKETAIS ![]() Papildyta: QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 08, 19:40) Man žiedo nedėjo, ant galinio dantuko priklijavo tokį geležiuką, panašų kaip ant žiedo to būna, ir tiesiog su juo pritvirtino vielą. mano ziedu foto, tiesa, sena foto. dar ziedas nesujungtas su visu lanku.
dienos pirkiniai
nematytas Listerine ir akcijinis sensodyne
rodau savo dantukus po metu ir 6men
![]() ![]() cia nelb gerai matosi sakandis..
as irgi jau grandinele nesioju, o tau ja kada uzdejo? po kiek menesiu? bet kai fotkini sakandi dar reikia kad smakras matytusi
Tai kas čia man įdomu atsitiko
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 21:54) QUOTE(justyte** @ 2010 03 08, 21:55) VISAS SU KOVO 8 - ĄJA! Bet niekaip nesuprantu, kodėl breketininkės bendrauja ne vienoje, o paraleliai dvejose temose? QUOTE(Borzika @ 2010 03 08, 22:17) VISAS SU KOVO 8 - ĄJA! Bet niekaip nesuprantu, kodėl breketininkės bendrauja ne vienoje, o paraleliai dvejose temose? aciu Tave taip pat QUOTE(Borzika @ 2010 03 08, 22:17) VISAS SU KOVO 8 - ĄJA! Bet niekaip nesuprantu, kodėl breketininkės bendrauja ne vienoje, o paraleliai dvejose temose? man tai panasu kad ten apmirusi temele QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:28) Aš kaip tik šitą listerine naudoju, jis man Penktadieni vizitas. Labai laukiu gerų naujienų. Nes reikėjo, kad per 2 savaites susitvarkytų 2 problemytės, o jos susitvarkė Na, bet atsirado dar viena, papildoma... Žodžiu, jei ką, geriausiu atveju man šlifuos dantukus ir pasakys datą, kada nuims breketus Beje, vasario 28 d. buvo metai apačiai ir apie 1,5 metų kaip viršuj breketuota... QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 22:51) Nesijaudink, man irgi tas pats QUOTE(justyte** @ 2010 03 08, 22:21) ten jau jos susibendravusios ir mes cia jau susibrendavusios taip ir bendraujam QUOTE(natale @ 2010 03 08, 22:27) man tai panasu kad ten apmirusi temele Supratau
Man tai niekas niekur nieko neskauda
Laba diena
norejau jusu pasiklausti, ar jums taip yra buve: man istrauke virsuj ketvertukus (beveik pries savaite) ir man rodosi, kad mano sakandis keiciaisi, ta prasme, kad taip kaip sukasdavau iki istraukimo, tai dabar taip nesukandu... o breketukus des tik uz 2 savaiciu...gal cia jau man vaidenasi?
O jus tokius brangius skalavimo skyscius perkat,as tai is drogo perku,tai man uztenka
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 16:59) aš anksčiau irgi kuo pigesnius pirkau, bet kai vieną kartą pabandžiau listerine, tai ties juo ir sustojau, labai patiko, tu bandei jį? (nepamenu natale, o kuom nuo žalio skirias tas mėlynas? aš neseniai naują žalią nusipirkau, pasirodė pardavime didesnės pakuotės, po puse litro QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 17:11) aš anksčiau irgi kuo pigesnius pirkau, bet kai vieną kartą pabandžiau listerine, tai ties juo ir sustojau, labai patiko, tu bandei jį? (nepamenu natale, o kuom nuo žalio skirias tas mėlynas? aš neseniai naują žalią nusipirkau, pasirodė pardavime didesnės pakuotės, po puse litro As dar nebandziau to melyno,nes norejau ir ta ir ana pradaryti bet galvou nuo sensodyne pradesiu. niekad jo nepirkdavau. skonis toks biski saldokas, i pirtusina panasus
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|