Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tinar
QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 22:41)
man buna po paverzimo praeja daugaiu nei men ir pradeda skaudet kuri nors dantuka biggrin.gif
*

nu tu matai kaip cia yra.. bigsmile.gif kazkaip galvodavau, kad tik po paverzimo paskauda ir viskas g.gif
ajaja
Tinar, as ir pastebejau, kad dantukai paskauda ne tik po paverzimo, bet sakysim praejus dar 4 savaitem. Gerai tau, vyksta vadinasi kazkas, juda dantukai smile.gif man taip labai tik po 3 paverzimo skaudejo, o dabar atrodo isvis niekas nevyksta..

Svajaaa, dantuku grozis ir baltumas, eina sau, pavydas bamba grauzia wub.gif as irgi taip fotkinu is virsaus ir apacios, bet pas mane VISI kruminiai taisyti, daug yra su sidabrinem plombom, tai niekam nerodyciau.
verbus
QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 19:14)
tavo dantukai man visada tokie grazuuuus smile.gif  wub.gif  wub.gif

pas mane mazyciai breketai smile.gif kai siule uz 1200lt tai labai dideli buvo, tai ju nesidejau... dejausi 3 grupe breketu metalinius smile.gif pas gydytoja buvo 3 grupes melaliniu. mergaites, noriu paklaust kas nesioja elastikus? kiek mokat uz maiseli? ir kiek jame buna elastiku? smile.gif

beje, man tai kazkodel graziau metaliniai breketai o  ne keramikiniai smile.gif kai as atejau i vizita detis breketus tetis pasiule detis keramikinius, o as buvau kategoriskai pries ir iskart sedausi i kede kad sudetu metalinius biggrin.gif tetis ziurejo kaip i kvailele biggrin.gif
*

moku berods 14lt as kaune,o kur jus?ziuriu pas mane virsuje priespaskutinis dantis metaliuku neapsuktas kaip pas tave.
verbus
QUOTE(Congeniality @ 2010 02 27, 22:08)
Labas
na stai po ilgu baimiu ir kanciu raunant net sesis dantis (visus protinius ir du apacioje, nes virsuje turejau maziau) breketuos ir mane jau kita savaite ir del to turiu klausima ir tikiuosi pagalbos. Kadangi visiskai neturesiu laiko po uzbreketavimo vaziuoti i vaistines, nes kai kur kitur skubesiu ir tuomet velai vakare neturesiu su kuo issivalyti, ir pas jus cia perskaiciau, kad ortodontai burnos prieziuros priemones pardavineja uz brangiau nei vaistines, tai prasau kuriai nesunku surasykit ar nuotraukom parodykite jei galite priemones, kuriu man reiks, kad galeciau susipirkti dar prie procedura, nes kaip suprantu manasis didziulis toks, kuriuo dabar valausi sepetukas netiks, ypac kai breketai bus ne metaliniai, o tie trapesni.

Kiek pamenu, tai pati paklausiu:
- ar tinka tas Listerine, kur nuo akmens formavimosi? (man labai formuojasi) ar niekam jis nenudaze dantu? nes dabar turiu Amway Glister toki labai skanu, bet man jis netinka, labai tamseja dantys
- ar tinkantis siulas vadinasi oral B superfloss ar butinai prasyti spec. breketams, nes ju visu vienodas pavadinimas?
- tarpdanciu sepetuku dar turbut nereiks, nes neturiu tarpu, pilna dantu sangrudu
- o koks pagrindinis turi buti sepetukas? kazkoks mazytis, taip? gal kas turite nuotrauka?

labai dekui.
*

as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:)
*Amelie*
Pagaliau ryt pirmasis paveržimas thumbup.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 07, 18:58)
Pagaliau ryt pirmasis paveržimas  thumbup.gif
*

oooo bigsmile.gif tikrai smagu drinks_cheers.gif idomu ka Dalia pasakys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(verbus @ 2010 03 07, 18:58)
as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:)
*

As irgi Elgydium naudoju, nuo apnasu. bet nejauciu kazkokio ypatingio poveikio ax.gif bet vistiek naudoju. biggrin.gif man rocs labiau patiko bet kaina doh.gif
*Amelie*
O aš naudoju Sensodyne arba Lacalut. O kuo Elgydium ir Rocks pranašesnė už jas? Gal vertėtų pabandyti
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 07, 19:31)
O aš naudoju Sensodyne arba Lacalut. O kuo Elgydium ir Rocks pranašesnė už jas? Gal vertėtų pabandyti
*

Atsimenu kad Lacaluto skonis man nepatiko ir dar kazkodel liezuvis pabala nuo sitos pastos doh.gif o sensodain irgi karts nuo karto nusiperku, kad paivairint pasta. o seip perku pasta tokia kuri pasalina apnasas. balinancios negaliu naudot tai bent tokia ax.gif kai su rocs valydavau tai jauciasi kad dantukai isvalyti, o su elgydium to nejauciu. bet turiu vilti kad visitek sita pasta geriau isvalo nei koks colgeitas. nes kainos skirtumas tarp rocs ir elgydium yra. rocs 36 lt kainuoja. eisiu kovo men hig. valyma daryt, tai gal gyd. patars kokia pasta ax.gif
Andzeja
QUOTE(verbus @ 2010 03 07, 19:58)
*

man irgi Elgydium thumbup.gif uj man paskaudena jau kelinta diena, vis skirtingose vietose, siandien du priekinius taip gelia doh.gif ir kartais taip norisi juos issiimt, bet prisimenu kad tai mision imposible schmoll.gif buvau ipratus kai kazkada plokstele nesiojau pradeda skaudet paimu ir issimu biggrin.gif o dabar.. bet del to dantukai ir neissilygino kad taip zaidziau. tai ar niekas neturi vielutes ant apatinio zandikaulio vietoj breketu?
natale
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 07, 21:12)
man irgi Elgydium  thumbup.gif  uj man paskaudena jau kelinta diena, vis skirtingose vietose, siandien du priekinius taip gelia  doh.gif  ir kartais taip norisi juos issiimt, bet prisimenu kad tai mision imposible  schmoll.gif  buvau ipratus kai kazkada plokstele nesiojau pradeda skaudet paimu ir issimu  biggrin.gif  o dabar.. bet del to dantukai ir neissilygino kad taip zaidziau. tai ar niekas neturi vielutes ant apatinio zandikaulio vietoj breketu?
*

na negirdejau kad kuriai nors dejo vielute vietoj breketu. ax.gif
o man jau senokai skaudejo dantukus rolleyes.gif net po paverzimo nebeskauda, gyd sako kad dantukai priprato prie spaudimo ir nebeskaudena bigsmile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 07, 21:12)
man irgi Elgydium  thumbup.gif  uj man paskaudena jau kelinta diena, vis skirtingose vietose, siandien du priekinius taip gelia  doh.gif  ir kartais taip norisi juos issiimt, bet prisimenu kad tai mision imposible  schmoll.gif  buvau ipratus kai kazkada plokstele nesiojau pradeda skaudet paimu ir issimu  biggrin.gif  o dabar.. bet del to dantukai ir neissilygino kad taip zaidziau. tai ar niekas neturi vielutes ant apatinio zandikaulio vietoj breketu?
*

mano pazystamui, ne vielute dejo o kelis breketus ant apatiniu dantu, du breketus man rodos buvo tik priklijave.. wink.gif
Congeniality
Labas, atejau vel pasiguosti smile.gif
siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu sad.gif bijau naudoti vaska, kad neliks iki kito vizito, tikrai nedave man jo labai daug. Uzsidejau dabar tik ant vieno galinio breketo, nes dar veiksmas iltyse nevyksta, o mano dantys labai tvirti, o iltys siaubingai persisuke, atsikise, kaklai nuogi, tai isivaizduoju, kad joms pradejus judeti galiu ir sienom laipioti ir vasko tonomis gali reikt.
Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau?
natale
Man irgi prie lupos prilipdavo breketai ir prie zandu,tai as paimdavau kosmetini vatos rutuliuka perkirpdavau per puse ir uzdedavau uz lupos ar prie zando. ten kur trina. padeda,tik kartais nakti prabusdavau pakeist nes nuo seiliu suslapdavo. o seip vasko gi galima ir nusipirkti,tai nemanau kad ji reikia taupyti ir kenteti skausma kai trina mirksiukas.gif o mes matem tavo foto ar tu dar neturi prisijungimo duomenu g.gif
ajaja
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 08, 09:27)
Labas, atejau vel pasiguosti smile.gif
siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu sad.gif bijau naudoti vaska, kad neliks iki kito vizito, tikrai nedave man jo labai daug. Uzsidejau dabar tik ant vieno galinio breketo, nes dar veiksmas iltyse nevyksta, o mano dantys labai tvirti, o iltys siaubingai persisuke, atsikise, kaklai nuogi, tai isivaizduoju, kad joms pradejus judeti galiu ir sienom laipioti ir vasko tonomis gali reikt.
Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau?
*

Sveikute, man irgi budavo, kad pabundi ryte ir bijai prasizioti ir isvis pajudinti lupas nes toks vaizdas, kad tie zandai is vidaus prilipe prie breketu ir jau prie ju vos ne priauge... o kai pasijudini, is vidaus jauti kokie ten "rastai rastuoti" ir taip skauuuuda doh.gif ... as vasko gal 2-3 dezutes per pirma men sunaudojau (buvau nusipirkus 10 dezuciu per interneta)... bet kokiu 3 men matyt prisitaike organizmas ir vasko reikedavo tik retkarciais. o dabar jau gal 3-4 men isvis nenaudojau.
as kartais uzsidedavau vatos gabaliuka nakciai, atsikirpdavau juostele is rutuliuko kur makiazui valyti ir uzsidedavau pries uzmiegant. man padedavo. as net galvojau reikes butinai pirkti apsaugas, bet po to tas visas trynimas nurimo...
o is kokio tu miesto, nes vasko tikrai yra pirkti Kaune Sukileliu pr vaistinej. as isitikinus, kad ir Vilniuj yra. jei beda prispirs galetum ir pas gyd uzsukti ir dar vasko paprasyti. o per vizita paklausk apie tas apsaugas, nors abejoju ar ju kur vaistinese butu, turbut reiketu internetu pirkti...
natale
o tos apsaugos neblogas dalykas,nieko anksciau negirdejau apie tai g.gif bet man jau nebereikia irnesakyk.gif
Tinar
QUOTE(ajaja @ 2010 03 08, 13:07)
Sveikute, man irgi budavo, kad pabundi ryte ir bijai prasizioti ir isvis pajudinti lupas nes toks vaizdas, kad tie zandai is vidaus prilipe prie breketu ir jau prie ju vos ne priauge...  o kai pasijudini, is vidaus jauti kokie ten "rastai rastuoti" ir taip skauuuuda  doh.gif ... as vasko gal 2-3 dezutes per pirma men sunaudojau (buvau nusipirkus 10 dezuciu per interneta)...  bet kokiu 3 men matyt prisitaike organizmas ir vasko reikedavo tik retkarciais. o dabar jau gal 3-4 men isvis nenaudojau.
as kartais uzsidedavau vatos gabaliuka nakciai, atsikirpdavau juostele is rutuliuko kur makiazui valyti ir uzsidedavau pries uzmiegant. man padedavo. as net galvojau reikes butinai pirkti apsaugas, bet po to tas visas trynimas nurimo...
o is kokio tu miesto, nes vasko tikrai yra pirkti Kaune Sukileliu pr vaistinej. as isitikinus, kad ir Vilniuj yra. jei beda prispirs galetum ir pas gyd uzsukti ir dar vasko paprasyti. o per vizita paklausk apie tas apsaugas, nors abejoju ar ju kur vaistinese butu, turbut reiketu internetu pirkti...
*

man tai ir neprireike vasko ax.gif ..
bet aisku buna kad ryte rastai lieka biggrin.gif bet neskauda..
aj va snd taui gerai nuspaudziau..prabudau..lupa istrigus tarp breketo...matyt ranka pasikisus po zandu miegojau..brr
*Amelie*
Aš po vizito ax.gif

Dantukai šiek tiek atsilenkė, bet Dalia sakė, kad ojojoj kiek dar darbelio laukia. Mano lankas - labai vingiuotas, tai bus ką veikti. Apie sąkandį net nešneku.

Pakeitė vielą į storesnę ir įdėjo jau mėlynas gumytes į apačią, tai perspėjo, kad vakare bus blogai, o rytoj dar blogiau huh.gif
the_wanted
Labas, Sukuriau nauja kuklia temele, nes bijau iki vakaro gal sita pabaigsim, o nespesim nauju namu sukurti 4u.gif

Siaip, keistoka man po paverzimo 4d praejo o nei skausmelio tongue.gif O gydytojas pergyveno kad vargsele neapkesiu skausmo biggrin.gif na gal dar ateity... Atsimenu pirma menesi tai skaudejo pirma savaite, o veliau kelias dienas su pertraukom smile.gif
Rytoj einu rauti apatini danti biggrin.gif Vietos darysiu, kovo pabaigoje gi jau apacia manes laukia biggrin.gif:D:D drinks_cheers.gif thumbup.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 12:50)
Aš po vizito  ax.gif

Dantukai šiek tiek atsilenkė, bet Dalia sakė, kad ojojoj kiek dar darbelio laukia. Mano lankas - labai vingiuotas, tai bus ką veikti. Apie sąkandį net nešneku.

Pakeitė vielą į storesnę ir įdėjo jau mėlynas gumytes į apačią, tai perspėjo, kad vakare bus blogai, o rytoj dar blogiau  huh.gif
*

oj,tos separacines gumos tai blogis doh.gif man tikrai skaudejo. vakare po idejimo ne, bet kita diena prasidejo malonumai.nu as jau pasakojau nekarta ax.gif 5 d man kancia buvo
Tinar
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 15:10)
oj,tos separacines gumos tai blogis  doh.gif man tikrai skaudejo. vakare po idejimo ne, bet kita diena prasidejo malonumai.nu as jau pasakojau nekarta  ax.gif  5 d man kancia buvo
*

tai cia jas deda kad ziedus uzmaut?
o kam tie ziedai reikalingi?m??
ajaja
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 11:50)
Aš po vizito  ax.gif

Pakeitė vielą į storesnę ir įdėjo jau mėlynas gumytes į apačią, tai perspėjo, kad vakare bus blogai, o rytoj dar blogiau  huh.gif
*

na tai apsiginkluok nuskausminamaisiais ir lauk pasikeitimu 4u.gif gal keista, kad as taip sakau, bet pasiilgau, kad man skaudetu, nes toks vaizdas, kad nieks isvis nevyksta ax.gif

QUOTE(the_wanted @ 2010 03 08, 11:56)
Labas, Sukuriau nauja kuklia temele, nes bijau iki vakaro gal sita pabaigsim, o nespesim nauju namu sukurti  4u.gif

Siaip, keistoka man po paverzimo 4d praejo o nei skausmelio  tongue.gif O gydytojas pergyveno kad vargsele neapkesiu skausmo biggrin.gif na gal dar ateity... Atsimenu pirma menesi tai skaudejo pirma savaite, o veliau kelias dienas su pertraukom smile.gif
Rytoj einu rauti apatini danti biggrin.gif Vietos darysiu, kovo pabaigoje gi jau apacia manes laukia biggrin.gif:D:D  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

aciu uz nauja temele 4u.gif
manes per pirma ir antra paverzima gyd klause ar skaudejo, sakau kad ne, nelabai, tai sako dziaukis, kad neskauda. tai antra karta gal labiau paverze, vienintelis kartas buvo kai galvojau gal jau vaistuku reikes, bet iskentejau...
natale
QUOTE(Tinar @ 2010 03 08, 14:20)
tai cia jas deda kad ziedus uzmaut?
o kam tie ziedai reikalingi?m??
*

Gumytes uzdeda pries ziedus.gumytes stumia dantukus kad tarp ju atsirastu tarpukas.ziedus mauna ant dantuko taip ji padaro atraminiu. kai kramtai maista visas smugis atitenka tam zieduotam dantukui. jei neturetum to ziedo tai padideja tikmybe kad nukasi breketus. mirksiukas.gif bet ziedus deda ne visiems,kam deda o kam ne- sito dar neisiaiskinau ax.gif
Congeniality
vasko neturiu kur nusipirkti todel taupau, as gyvenu rajone smile.gif
del nuotrauku, tai man sunkoka, musu labai letas internetas, tikras vargas, daznai jo visai neturime, o ir girtis dar nera kuo, gal veliau kada istaikysiu proga, bus greitesnis ir ikrausiu, nes dabar net netureciau ka, nefotogrfuoju dar net tokios baisumos smile.gif jei gydymo gale dar bus ir paciai idomu kaip ten pas mane buvo, tai gydytoja viska nufotografavo, manau, kad atsius, jei paprasysiu.
aciu del patarimu naktimis, meginsiu ir as gal vata.
intelligence
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:05)
Gumytes uzdeda pries ziedus.gumytes stumia dantukus kad tarp ju atsirastu tarpukas.ziedus mauna ant dantuko taip ji padaro atraminiu. kai kramtai maista visas smugis atitenka tam zieduotam dantukui. jei neturetum to ziedo tai padideja tikmybe kad nukasi breketus.  mirksiukas.gif bet ziedus deda ne visiems,kam deda o kam ne- sito dar neisiaiskinau  ax.gif
*

Man žiedo nedėjo, ant galinio dantuko priklijavo tokį geležiuką, panašų kaip ant žiedo to būna, ir tiesiog su juo pritvirtino vielą. smile.gif Na nežinau kaip ten realiai yra, bet buitiškai taip paaiškinau biggrin.gif tai šeip labai patogu.. Beje, gydytoja atsimenu sakė - "Pažiūrėsim ar taip laikys, jei ne tada dėsim žiedą"... Šeip kartą vienas buvo nukritęs (sutapimas ar ne, bet valgiau DŽIŪVĖSĮ blem, kuris mum visom bent pradžioj uždraustas biggrin.gif ) Bet dabar po pirmo paveržimo nieko, laikosi abu thumbup.gif
natale
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 08, 19:34)
vasko neturiu kur nusipirkti todel taupau, as gyvenu rajone smile.gif
del nuotrauku, tai man sunkoka, musu labai letas internetas, tikras vargas, daznai jo visai neturime, o ir girtis dar nera kuo, gal veliau kada istaikysiu proga, bus greitesnis ir ikrausiu, nes dabar net netureciau ka, nefotogrfuoju dar net tokios baisumos smile.gif jei gydymo gale dar bus ir paciai idomu kaip ten pas mane buvo, tai gydytoja viska nufotografavo, manau, kad atsius, jei paprasysiu.
aciu del patarimu naktimis, meginsiu ir as gal vata.
*

pradines nuotraukos yra butinos,nesvarbu kad jokiu pasikeitimu ner, bet uztat paskui bus su kuo lyginti,be to is pirminiu foto galima matyt kokios bedos pas tave su dantukais ir gal atsiras tokiu pas ka panasios bedos. mirksiukas.gif na zodziu as neikalbineju, bet visos nuo to pacio pradejom wink.gif
ha, radau foto pirma diena fotkinau save su mobiliaku. laimes pilnos kelnes as SU BREKETAIS thumbup.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 08, 19:40)
Man žiedo nedėjo, ant galinio dantuko priklijavo tokį geležiuką, panašų kaip ant žiedo to būna, ir tiesiog su juo pritvirtino vielą.  smile.gif Na nežinau kaip ten realiai yra, bet buitiškai taip paaiškinau  biggrin.gif tai šeip labai patogu.. Beje, gydytoja atsimenu sakė - "Pažiūrėsim ar taip laikys, jei ne tada dėsim žiedą"... Šeip kartą vienas buvo nukritęs (sutapimas ar ne, bet valgiau DŽIŪVĖSĮ blem, kuris mum visom bent pradžioj uždraustas  biggrin.gif ) Bet dabar po pirmo paveržimo nieko, laikosi abu  thumbup.gif
*

mano ziedu foto, tiesa, sena foto. dar ziedas nesujungtas su visu lanku.
user posted image
natale
dienos pirkiniai
nematytas Listerine ir akcijinis sensodyne biggrin.gif
user posted image
*fabulouslife*
rodau savo dantukus po metu ir 6men smile.gif
user posted image

user posted image

cia nelb gerai matosi sakandis..
user posted image
natale
thumbup.gif
as irgi jau grandinele nesioju, o tau ja kada uzdejo? po kiek menesiu? g.gif
bet kai fotkini sakandi dar reikia kad smakras matytusi ax.gif ateiciai mirksiukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:47)
thumbup.gif
as irgi jau grandinele nesioju, o tau ja kada uzdejo? po kiek menesiu?  g.gif
bet kai fotkini sakandi dar reikia kad smakras matytusi  ax.gif  ateiciai  mirksiukas.gif
*

pries menesi uzdejo smile.gif yra foto kur matosi visas smakras, nukirpau taip smile.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2010 03 08, 20:49)
pries menesi uzdejo smile.gif yra foto kur matosi visas smakras, nukirpau taip smile.gif
*

o kur gi tavo elastikai? nesimato ju g.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:52)
o kur gi tavo elastikai? nesimato ju  g.gif
*

is kitos puses nesioju smile.gif diena.. o nakti is tos kur fotkinau sakandi.
*Amelie*
Tai kas čia man įdomu atsitiko g.gif Ryte paveržė, o vakare jau vienas pirmukas tapo ilgesnis už kitą blink.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 21:51)
Tai kas čia man įdomu atsitiko  g.gif  Ryte paveržė, o vakare jau vienas pirmukas tapo ilgesnis už kitą  blink.gif
*

gal ne ilgesnis o teisiog atsilenke labiau mirksiukas.gif man irgi taip su pirmukais buvo doh.gif vaizdas niekoks buvo biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 21:51)
Tai kas čia man įdomu atsitiko  g.gif  Ryte paveržė, o vakare jau vienas pirmukas tapo ilgesnis už kitą  blink.gif
*

nieko cia baisaus, poto bus viskas gerai smile.gif jie taip stoja i vietas..
*Amelie*
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 21:54)
gal ne ilgesnis o teisiog atsilenke labiau  mirksiukas.gif  man irgi taip su pirmukais buvo  doh.gif  vaizdas niekoks buvo  biggrin.gif
*

QUOTE(justyte** @ 2010 03 08, 21:55)
nieko cia baisaus, poto bus viskas gerai smile.gif jie taip stoja i vietas..
*

mastau.gif tikėkimės, kad taip ir bus. Bet dabar keista žiūrėti man į tuos pirmukus veidrodyje unsure.gif
Borzika
VISAS SU KOVO 8 - ĄJA! mirksiukas.gif

Bet niekaip nesuprantu, kodėl breketininkės bendrauja ne vienoje, o paraleliai dvejose temose? ax.gif

*fabulouslife*
QUOTE(Borzika @ 2010 03 08, 22:17)

Bet niekaip nesuprantu, kodėl breketininkės bendrauja ne vienoje, o paraleliai dvejose temose?  ax.gif
*

aciu Tave taip pat smile.gif tiesiog ten jau jos susibendravusios ir mes cia jau susibrendavusios taip ir bendraujam smile.gif
natale
QUOTE(Borzika @ 2010 03 08, 22:17)

Bet niekaip nesuprantu, kodėl breketininkės bendrauja ne vienoje, o paraleliai dvejose temose?  ax.gif
*

man tai panasu kad ten apmirusi temele ax.gif retai kas ten uzsuka g.gif o mes plepam thumbup.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 22:27)
man tai panasu kad ten apmirusi temele  ax.gif  retai kas ten uzsuka  g.gif  o mes plepam  thumbup.gif
*

mes plepam nesustodamos biggrin.gif beje, dar primenu kad yra musu temele kur kalbam apie bet ka smile.gif uzsukit. 4u.gif 4u.gif
Gitusia
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:28)
dienos pirkiniai
nematytas Listerine ir akcijinis sensodyne  biggrin.gif
user posted image
*

Aš kaip tik šitą listerine naudoju, jis man thumbup.gif

Penktadieni vizitas. Labai laukiu gerų naujienų. Nes reikėjo, kad per 2 savaites susitvarkytų 2 problemytės, o jos susitvarkė thumbup.gif
Na, bet atsirado dar viena, papildoma...
Žodžiu, jei ką, geriausiu atveju man šlifuos dantukus ir pasakys datą, kada nuims breketus thumbup.gif !
Beje, vasario 28 d. buvo metai apačiai ir apie 1,5 metų kaip viršuj breketuota...
intelligence
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 22:51)
*

Nesijaudink, man irgi tas pats biggrin.gif Bet man taip atsitiko kai sudėjo breketus po kokių dviejų savaičių.. tai taip ir vaikštau jau virš mėnesio... mirksiukas.gif bet šeip nesimato, tik kai įsižiūri tada matosi ax.gif
natale
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 09, 08:05)
Aš kaip tik šitą listerine naudoju, jis man  thumbup.gif

*

o as ji tik nesenai pamaciau g.gif maciau zalia ir melyna bet tokio dar nemaciau bigsmile.gif
Borzika
QUOTE(justyte** @ 2010 03 08, 22:21)
ten jau jos susibendravusios ir mes cia jau susibrendavusios taip ir bendraujam smile.gif

QUOTE(natale @ 2010 03 08, 22:27)
man tai panasu kad ten apmirusi temele  ax.gif  retai kas ten uzsuka  g.gif  o mes plepam

Supratau smile.gif Linkiu greičiau "damušti" šią temukę...
*Amelie*
Man tai niekas niekur nieko neskauda unsure.gif
@kuckudu@
Laba diena 4u.gif

norejau jusu pasiklausti, ar jums taip yra buve: man istrauke virsuj ketvertukus (beveik pries savaite) ir man rodosi, kad mano sakandis keiciaisi, ta prasme, kad taip kaip sukasdavau iki istraukimo, tai dabar taip nesukandu... o breketukus des tik uz 2 savaiciu...gal cia jau man vaidenasi? biggrin.gif
Svajaaa
O jus tokius brangius skalavimo skyscius perkat,as tai is drogo perku,tai man uztenka blush2.gif
Kavytė
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 16:59)
O jus tokius brangius skalavimo skyscius perkat,as tai is drogo perku,tai man uztenka blush2.gif
*

aš anksčiau irgi kuo pigesnius pirkau, bet kai vieną kartą pabandžiau listerine, tai ties juo ir sustojau, labai patiko, tu bandei jį? (nepamenu blush2.gif ).
natale, o kuom nuo žalio skirias tas mėlynas? aš neseniai naują žalią nusipirkau, pasirodė pardavime didesnės pakuotės, po puse litro thumbup.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 17:11)
aš anksčiau irgi kuo pigesnius pirkau, bet kai vieną kartą pabandžiau listerine, tai ties juo ir sustojau, labai patiko, tu bandei jį? (nepamenu  blush2.gif ).
natale, o kuom nuo žalio skirias tas mėlynas? aš neseniai naują žalią nusipirkau, pasirodė pardavime didesnės pakuotės, po puse litro  thumbup.gif
*

As dar nebandziau to melyno,nes norejau ir ta ir ana pradaryti bet galvou nuo sensodyne pradesiu. niekad jo nepirkdavau. skonis toks biski saldokas, i pirtusina panasus g.gif bespalvis, ten tik buteliukas melynas. o ta nauja listerine nzn kada pradesiu reikia viena pabaigti. bet taip nekanrtrauju skoni suzinoti biggrin.gif o as irgi maciau kad atsirado dideliu bonkuciu,maximoj kanuoja 19.90 kazkas tokio, o mazas buteliukas maximoj 13.89 tai apsimoka ta dideli pirkti. pasakiau sau kad tik dideli pirksiu dabar ax.gif beto ir dideliu nauju melynu listerino yra mirksiukas.gif maximoj. as ryt varau hig.valyma daryti. paskambino is klinikos sako vieta laisva yra thumbup.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.