Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisiaus judesiu formos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Veneraa
Sveikos merginos, as naujoke mirksiukas.gif Manau tokios temos dar nebuvo. rolleyes.gif Tai vat man jau 27 savaites nestumo, kai echoskopijoj buvau tai gyditojas pasake, kad su leliuku viskas gerai. Jauciau normalius judesiukius. Bet dabar, jau kokias tris dienas jauciu judesius paciuose sonuose tuo paciu metu! O tai lyg dvynuku pozymiai nors tai neimanoma. Gal kurios esat apsiskaiciusios daugiau ir zinot kaip tai imanoma?kokia poza jis pilve isitaises, kad sugeba skirtinguose sonuose vienu metu kazka(rankytes ar kojytes) judinti? g.gif
Shatura
Jis gali skersai gulet ir i viena sona kojom isispirt, o i kita su galva
*Clivia*
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 05, 14:16)
Sveikos merginos, as naujoke mirksiukas.gif  Manau tokios temos dar nebuvo.  rolleyes.gif Tai vat man jau 27 savaites nestumo, kai echoskopijoj buvau tai gyditojas pasake, kad su leliuku viskas gerai. Jauciau normalius judesiukius. Bet dabar, jau kokias tris dienas jauciu judesius paciuose sonuose tuo paciu metu! O tai lyg dvynuku pozymiai nors tai neimanoma. Gal kurios esat apsiskaiciusios daugiau ir zinot kaip tai imanoma?kokia poza jis pilve isitaises, kad sugeba skirtinguose sonuose vienu metu kazka(rankytes ar kojytes) judinti? g.gif
*

sveika 4u.gif budavo ir man taip iki 28 savaites, kol leliukas apsiverte galvyte i apacia. su kojytem isispirdavo i viena sona, o su rankytem ar galvyte i kita smile.gif nieko cia blogo, taip turi but, taip ir jausi tuos judesiukus, kol leliukas apsivers smile.gif o apsivercia jis kiekvienai mamytei skirtingu laiku smile.gif nepergyvenk 4u.gif
Lexana
Iki 32-34 nėštumo savaitės vaikiukas turi nusilesidti galvyte į dubenį ir pasiruošti gimimui. Iki to laiko vaikelis gali būti ir skersai, ir įstrižai, ir sėdint būti pilvuke įsitaisęs, tad normalu, kad vienu metu juda skirtingose pusėse. Tai rodo, kad jis dar skersai guli, nenusileidusi galvytė į dubenį, ir pramogauja vaikas. smile.gif Viskas gerai, būk rami. mirksiukas.gif Pamenu kai mano vidurinėlė kojas kišdavo kažkur už šonkaulių ir melsdavau Dievo, kad ji geriau sėdėtų. hihihi.gif Labai jau nemaloniai būdavo ir skausmingai, kai gaudavau spyrį į šonkaulius ar užkišdavo ten kažkur kojytes... biggrin.gif
*Clivia*
QUOTE(Lexana @ 2010 02 05, 15:47)
Iki 32-34 nėštumo savaitės vaikiukas turi nusilesidti galvyte į dubenį ir pasiruošti gimimui. Iki to laiko vaikelis gali būti ir skersai, ir įstrižai, ir sėdint būti pilvuke įsitaisęs, tad normalu, kad vienu metu juda skirtingose pusėse. Tai rodo, kad jis dar skersai guli, nenusileidusi galvytė į dubenį, ir pramogauja vaikas. smile.gif Viskas gerai, būk rami. mirksiukas.gif Pamenu kai mano vidurinėlė kojas kišdavo kažkur už šonkaulių ir melsdavau Dievo, kad ji geriau sėdėtų. hihihi.gif Labai jau nemaloniai būdavo ir skausmingai, kai gaudavau spyrį į šonkaulius ar užkišdavo ten kažkur kojytes... biggrin.gif
*

mano lelius dabar galvyte i apacia isitaises sitaip sonkaulius atspardo, kad ogogo biggrin.gif uzsikabina ir judina kojyte biggrin.gif bet malonus jausmas smile.gif 4u.gif
Veneraa
Nu dekui uz informacija. Bet girdejau dar viena dalyka is savo drauges, kad kai leliukas nusileidzia galva zemyn tai negalima sedet susilenkus ir susikuprinus , reikia sedet atsilosus, nes kitaip tipo gali nulaust vaikucio sprandeli,cia taip drauges ginekologe sake, ar tai tiesa?? g.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
Beje as viskuom domiuos, nes paksui nenoriu problemu savo vaikeliui, o is ginekologes isvis nieko neigirsi, ne vieno zodzio.ateinu, uzpildo knygele, pamatuoja svori,kraujospudi ir viskas.
*Clivia*
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 05, 19:24)
Nu dekui uz informacija. Bet girdejau dar viena dalyka is savo drauges, kad kai leliukas nusileidzia galva zemyn tai negalima sedet susilenkus ir susikuprinus , reikia sedet atsilosus, nes kitaip tipo gali nulaust vaikucio sprandeli,cia taip drauges  ginekologe sake, ar tai tiesa?? g.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:
Beje as viskuom domiuos, nes paksui nenoriu problemu savo vaikeliui, o is ginekologes isvis nieko neigirsi, ne vieno zodzio.ateinu, uzpildo knygele, pamatuoja svori,kraujospudi ir viskas.
*

man apie tai akusere nieko nesake blink.gif velniai zino,kaip cia yra blink.gif zinok, ir man tas pats, niekas nieko nepasakoja. nueini,apziuri, pamatuoja viska,ir vsio g.gif tik tiek kai 28sav.buvau,pasake,kad leliuko galvte jau zemyn isitaisius,tai liepe nedaryti staigiu judesiu ir nekilnoti ranku... tiek ir as tezinau smile.gif tad viskuo stengiuos dometis pati smile.gif 4u.gif
Veneraa
Idomios siais laikais tos ginekologes nieko isvis nepasako ir neperspeja, dar ateini- surugusiais veidais sedi....Jei interneto nebutu tai isvis zalia buciau blink.gif
minguliux
na,del leliuko judesiuku,tai manau jog visiskai normalu,kad vaikelis juda vienu metu skirtinguose sonuose.Mano pacios pilvinukas taip juda,nes vis dar sedi pilvelyje ax.gif
o del to,kad negalima kuprintis ar but susilenkus,kai vaikiukas jau apsivertes pirma karta girdziu g.gif kazin kiek tiesos tame yra g.gif
*Clivia*
QUOTE(minguliux @ 2010 02 05, 23:32)
na,del leliuko judesiuku,tai manau jog visiskai normalu,kad vaikelis juda vienu metu skirtinguose sonuose.Mano pacios pilvinukas taip juda,nes vis dar sedi pilvelyje ax.gif
o del to,kad negalima kuprintis ar but susilenkus,kai vaikiukas jau apsivertes pirma karta girdziu g.gif  kazin kiek tiesos tame yra g.gif
*

niu cia manau biskuti issigalvoja blink.gif g.gif nes apie tai niekada dar neteko girdet. cia perdeta turbut 4u.gif
augustautve
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 05, 14:16)
Sveikos merginos, as naujoke mirksiukas.gif  Manau tokios temos dar nebuvo.  rolleyes.gif Tai vat man jau 27 savaites nestumo, kai echoskopijoj buvau tai gyditojas pasake, kad su leliuku viskas gerai. Jauciau normalius judesiukius. Bet dabar, jau kokias tris dienas jauciu judesius paciuose sonuose tuo paciu metu! O tai lyg dvynuku pozymiai nors tai neimanoma. Gal kurios esat apsiskaiciusios daugiau ir zinot kaip tai imanoma?kokia poza jis pilve isitaises, kad sugeba skirtinguose sonuose vienu metu kazka(rankytes ar kojytes) judinti? g.gif
*

skersi guli, todel taip ir jauti, kai apsivers pasikeis ir judesiai
inetukea
na manau cia kiekvienai skirtingai..va mano pilvukas ir banguoja i wisas puses ir nesuprasi kaip tas lelius ten pilvukyje isitaises yra nestuke.gif rolleyes.gif nes wienu metu taj i sona kazkur baksteli, taj per pati pilvuko viduri, bandau spelioti, kur kojytes kur rankytes, bet kad beprasmiska doh.gif lotuliukas.gif
augustautve
QUOTE(inetukea @ 2010 02 08, 12:03)
na manau cia kiekvienai skirtingai..va mano pilvukas ir banguoja i wisas puses ir nesuprasi kaip tas lelius ten pilvukyje isitaises yra nestuke.gif  rolleyes.gif  nes wienu metu taj i sona kazkur baksteli, taj per pati pilvuko viduri, bandau spelioti, kur kojytes kur rankytes, bet kad beprasmiska doh.gif  lotuliukas.gif
*

ai bus nebetoli gimdymas tai tikrai suprasi, nes labai jauciasi, nerbent esi pati stambi ir daug vandenu tada gal but...
Veneraa
QUOTE(augustautve @ 2010 02 08, 13:46)
ai bus nebetoli gimdymas tai tikrai suprasi, nes labai jauciasi, nerbent esi pati stambi ir daug vandenu tada gal but...
*

Nu pvz as kuda ir abejoju kad suprasciau savo leliuko padeti..beje kaip suzinot ir suprast kada jisai apsivercia aukstyn galva??
*Clivia*
as kad apsiverte leliukas supratau vien del to, kad pradejo i sonkaulius labai spardytis,ko anksciau nebudavo. paskui nuejus pasitikrint akusere patvirtino,kad jau tinkamoj pozoj mazasis smile.gif
rivje
Sveikutes na nezinau kaip kitoms taciau jau nuo 21 savaites apie savo kudikio padeti pilvelyje galejau daug pasakyti, o stai pirmaji judesiuka 16 savaite pajutau thumbup.gif
tirida
QUOTE(augustautve @ 2010 02 08, 13:46)
*

na kai menuo liko iki gimdymo, tai man atrodo kad jau tikrai nedaug, bet as tai vistiek iki siol nesuprantu, kur kokia kuno dalis lelytes yra, ir kada ji apsiverte, nes pasak gydytojos, jau 32 sav. buvo galvyte zemyn isitaises, ir pati tikrai nesu stambi, pats pilvukas tik pastaraji menesi labiau isryskejo, nes visi stebejosi, ar as tikrai laukiuosi ir tiek jau laiko, todel tik gydytojos paklausiau kai dare echosckopa, kuri cia kuno dalis, kuria daugiausia man isiremia, tai issiaiskinau kad nugaryte, osu kuo daugiau taip skaudziai kartais isiremia tai i sona apacioj, tai virsuj iki siolei nesuprantu blush2.gif
*Clivia*
QUOTE(rivje @ 2010 02 11, 12:24)
Sveikutes na nezinau kaip kitoms taciau jau nuo 21 savaites apie savo kudikio padeti pilvelyje galejau daug pasakyti, o stai pirmaji judesiuka 16 savaite pajutau  thumbup.gif
*

judesiukus ir as lygiai taip pat kaip ir tu pajutau 16 savaite thumbup.gif nestuke.gif
augustautve
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 10, 00:45)
Nu pvz as kuda ir abejoju kad suprasciau savo leliuko padeti..beje kaip suzinot ir suprast kada jisai apsivercia aukstyn galva??
*

oj patikek suprasi, kai apsivers, nes labai jauciasi, man kai apsiverte tai ziauriai skaudejo, bet po to palengvejo, o pagrinde vaisiaus padetis buna istrizine
Veneraa
QUOTE(augustautve @ 2010 02 11, 15:02)
oj patikek suprasi, kai apsivers, nes labai jauciasi, man kai apsiverte tai ziauriai skaudejo, bet po to palengvejo, o pagrinde vaisiaus padetis buna istrizine
*

Tai reiskia man dar neapsiverte, nes skausmo dar nejutau.Gal dar ir per anksti dar tik27 sav. Bet jauciu, akd biski i sonkaulius spardo...
maukis2
o man vakar per echo pasake, kad vaikiukas ten sedimoje padetyje..kazkaip keistai skamba biggrin.gif spyrius visada jausdavau kazkur apacioje, o vakaar vakare pajauciau kaip jis apsiverte ir jau sparde mane kazkur i sonkaulius prie skrandzio biggrin.gif skaudet, tai neskauda, nes jis dar nedidelis, bet buvo faina kai apsiverte ir tai pajutau ir taip bus turbut tol kol jam ten pasidarys ankstoka biggrin.gif wub.gif man sake, kad normalu yra, kad iki kazkurio laiko vaikiukass ten vartaliojasi ivairiomis padetimis..
Veneraa
QUOTE(maukis2 @ 2010 02 11, 20:18)
o man vakar per echo pasake, kad vaikiukas ten sedimoje padetyje..kazkaip keistai skamba biggrin.gif  spyrius visada jausdavau kazkur apacioje, o vakaar vakare pajauciau kaip jis apsiverte ir jau sparde mane kazkur i sonkaulius prie skrandzio biggrin.gif  skaudet, tai neskauda, nes jis dar nedidelis, bet buvo faina kai apsiverte ir tai pajutau ir taip bus turbut tol kol jam ten pasidarys ankstoka biggrin.gif  wub.gif man sake, kad normalu yra, kad iki kazkurio laiko vaikiukass ten vartaliojasi ivairiomis padetimis..
*

As irgi visada jausdavau spyrius apacioje, o dabar i sonkaulius. beje labai skauda sokaulius, toks jausmas kaip degintu juos. O seip skauda ir sedyne ir nugara ir ir galva ir skrandi ir pilva tempia...eh....Ziauriai sunku, gal cia toms sunkiau kurios kudesnes ir joms didesnis kruvis net nzn nuo ko priklauso... doh.gif Bet visi tie skausmai pranyksta kai vakare atsigulus pajuntu leliuko judesius tada taip miela buna... wub.gif
rivje
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 11, 17:44)
Tai reiskia man dar neapsiverte, nes skausmo dar nejutau.Gal dar ir per anksti dar tik27 sav. Bet jauciu, akd biski i sonkaulius spardo...
*

kai vaikas vartosi nebutinai turi skaudeti, juk jis visiskai mazytis tad gali apsivertimu nejausti iki 30 (apytiksliai) savaites, juk kiekgi vietos jis turi pilvelyje daug tai ne tas zodis, nuo tada kai pradeda judeti (14-16sav.) jis vartosi visaip ir jo padetis ivairi buna-istriza, horizontali, verikali- kaip sugalvoja taip ir guli , o stai jau mazdaug 35-iki gimdymo is vis jauti kiekviena vaiko judesiuka ir kiekviena virptelejima jo nes pilvelyje vietos nebe tiek daug ir jam tiesiog anksta darosi, beje kudikis jau turi buti zemyn galvute (na ruostis gimimui).
Beje dar jeigu mazylis tingus ir labai letai vartosi gali ir nejausti kaip apsivercia, ar pakeicia savo padeti, nes tai daro pernelyg letai ir per nelyg svelniai bigsmile.gif
Man asmeniskai kai pirma karta apsiverte buvo 16 savaiciu, o pajutau kad apsiverte, pajutau jog pilvelyje tarytum didziulis oro gurksnis is vienos vietos sujudo i kita, na begalo idomus ir malonus jausmas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 11, 23:33)
As irgi visada jausdavau spyrius apacioje, o dabar i sonkaulius. beje labai skauda sokaulius, toks jausmas kaip degintu juos. O seip skauda ir sedyne ir nugara ir  ir galva ir skrandi ir pilva tempia...eh....Ziauriai sunku, gal cia toms sunkiau kurios kudesnes ir joms didesnis kruvis net nzn nuo ko priklauso... doh.gif Bet visi tie skausmai pranyksta kai vakare atsigulus pajuntu leliuko judesius tada taip miela buna... wub.gif
*

o kiek savaiciu turit? Siaip as irgi ta pacia isvada pasidariau, kad toms kurios kudesnes buvo yra sunkiau, stai as pati priaugau 18kg o sveriau 54 anksciau tai dabar vos pajudu ir naktys bemieges, labai sunku apsiversti ant kito sono, arba kai norisi i wc nakti vos issiridenu is lovos ax.gif
Veneraa
QUOTE(rivje @ 2010 02 12, 00:43)
kai vaikas vartosi nebutinai turi skaudeti, juk jis visiskai mazytis tad gali apsivertimu nejausti iki 30 (apytiksliai)  savaites, juk kiekgi vietos jis turi pilvelyje daug tai ne tas zodis, nuo tada kai pradeda judeti (14-16sav.) jis vartosi visaip ir jo padetis ivairi buna-istriza, horizontali, verikali- kaip sugalvoja taip ir guli , o stai jau mazdaug 35-iki gimdymo is vis jauti kiekviena vaiko judesiuka ir kiekviena virptelejima jo nes pilvelyje vietos nebe tiek daug ir jam tiesiog anksta darosi, beje kudikis jau turi buti zemyn galvute (na ruostis gimimui).
Beje dar jeigu mazylis tingus ir labai letai vartosi gali ir nejausti kaip apsivercia, ar pakeicia savo padeti, nes tai daro pernelyg letai ir per nelyg svelniai bigsmile.gif 
Man asmeniskai kai pirma karta apsiverte buvo 16 savaiciu, o pajutau kad apsiverte, pajutau jog pilvelyje tarytum didziulis oro gurksnis is vienos vietos sujudo i kita, na begalo idomus ir malonus jausmas  ax.gif
Papildyta:
o kiek savaiciu turit? Siaip as irgi ta pacia isvada pasidariau, kad toms kurios kudesnes buvo yra sunkiau, stai as pati priaugau 18kg o sveriau 54 anksciau tai dabar vos pajudu ir naktys bemieges, labai sunku apsiversti ant kito sono, arba kai norisi i wc nakti vos issiridenu is lovos  ax.gif
*

Man dabar 27 savaites. Man grynai grynai tas pats - labai sunku apsiversti nakty ir ziauriai sunku islipt is lovos einant i tuoleta biggrin.gif Reiskia tie nepatogumai ne man vienai drinks_cheers.gif
rivje
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 12, 01:25)
Man dabar 27 savaites. Man grynai grynai tas pats - labai sunku apsiversti nakty ir ziauriai sunku islipt is lovos einant i tuoleta biggrin.gif Reiskia tie nepatogumai ne man vienai drinks_cheers.gif
*

as irgi maniau jog man vienai taip sunku, bet su mama pasitariau su sesere tai tiesiog daugumai pasirodo taip buna. o jeigu dar skausmo nepernesi tai dar sunkiau doh.gif Bet norint buti stebukladare reikia ir pakenteti, kaip sako PER KANCIAS I ZVAIGZDES ax.gif 4u.gif 4u.gif
maukis2
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 11, 23:33)
As irgi visada jausdavau spyrius apacioje, o dabar i sonkaulius. beje labai skauda sokaulius, toks jausmas kaip degintu juos. O seip skauda ir sedyne ir nugara ir  ir galva ir skrandi ir pilva tempia...eh....Ziauriai sunku, gal cia toms sunkiau kurios kudesnes ir joms didesnis kruvis net nzn nuo ko priklauso... doh.gif Bet visi tie skausmai pranyksta kai vakare atsigulus pajuntu leliuko judesius tada taip miela buna... wub.gif
*

oooj nugara, tai jo..as nrml ngl ant nugaros gulet, nes paskiau tikrai ir uzpakali ir stubura skauda verysad.gif o siaip as kaip ir kitos nusiteikus viska istvert, nes siaip paemus mano savijauta yra lb gera!! thumbup.gif o tie kaikurie nesklandumai, tai menknekis ypac tada kai jauciu maziuko spyrius thumbup.gif wub.gif
Veneraa
Merginos ar normalu , kad einant 28 savaitei ir veliau, sumazeja vaisiaus judesiai?Man anksciau labai judedavo, dabar ziuriu vis maziau...
*Clivia*
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 16, 20:03)
Merginos ar normalu , kad einant 28 savaitei ir veliau, sumazeja vaisiaus judesiai?Man anksciau labai judedavo, dabar ziuriu vis maziau...
*

hmm... leliukas auga, jam gal jau maziau vietos,tai ir juda kitaip?smile.gif su gydytoja nesikonsultavai del sito? pabandyk paskaiciuot judesiukus. atsigulk ant kairio sono ramiai, ir puse valandeles skaiciuok. maziausiai turi but 5 judesiukai. o jei maziau, kazkas gal negerai smile.gif 4u.gif geriausia manau pasikonsultuot su gydytoju del sito savo nerimo. sekmytes 4u.gif
Veneraa
QUOTE(tauteee @ 2010 02 16, 20:27)
hmm... leliukas auga, jam gal jau maziau vietos,tai ir juda kitaip?smile.gif su gydytoja nesikonsultavai del sito? pabandyk paskaiciuot judesiukus. atsigulk ant kairio sono ramiai, ir puse valandeles skaiciuok. maziausiai turi but 5 judesiukai. o jei maziau, kazkas gal negerai smile.gif  4u.gif  geriausia manau pasikonsultuot su gydytoju del sito savo nerimo. sekmytes  4u.gif
*

Kas ir pasakyciau tai ji be reakcijos butu, nes visad kai pasakau kad man kazka skauda tai gyditoja palinksi galva ir viskas schmoll.gif
*Clivia*
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 17, 11:54)
Kas ir pasakyciau tai ji be reakcijos butu, nes visad kai pasakau kad man kazka skauda tai gyditoja palinksi galva ir viskas schmoll.gif
*

kaip baisu g.gif tokios tik veterinarem dirbt galetu...
mano1
4u.gif
Veneraa
QUOTE(tauteee @ 2010 02 17, 15:12)
kaip baisu g.gif  tokios tik veterinarem dirbt galetu...
*

Nu taip...Siandien kaip tik buvau pas savo ginekologe. Tai ji pakalause manes, o kodel as praita karta is taves tepineli emiau?Sakau nzn...Tai manau jos geriau zinot turetu..Cia manau taip yra todel, kad valdiska poliklinika, ir jom dzin. jei nori , kad tavim visapusiskai pasirupintu tai reikia eiti privaciai, tik va , kad su pinigeliais striuka.
maukis2
ne visos polikliniku gines blogos..tfu tfu tfu man gera gine atiteko, nes jei tik turiu kokiu nusiskundimu, tai mane isklauso ir jei reikia paskiria tyrimuku smile.gif
Veneraa
QUOTE(maukis2 @ 2010 02 17, 20:21)
ne visos polikliniku gines blogos..tfu tfu tfu man gera gine atiteko, nes jei tik turiu kokiu nusiskundimu, tai mane isklauso ir jei reikia paskiria tyrimuku smile.gif
*

Tai tau gerai smile.gif
*Clivia*
as irgi poliklinikoj lankausi, bet aciu dievui, dar priziuri. nors, aisku, privaciai viskas kitaip. moki pinigelius, kad ir prieziura kitokia smile.gif bet rimtai, kas ten per beprote, jei net nepamena, kodel tepineli eme doh.gif manau keisk kita gydytoja 4u.gif
Veneraa
hmm o kaip toj pacioj poliklynikoj pakeist kita gyditoja?man kazkaip geda, o jei negales pakeist o ji suzinos, akd norejau kitos gyditojos?nzn nzn
meravigliosa
tikiuosi toj temoj užduoti klausimą... apie keistumus 4u.gif

man 22 savaitės, judesiukus pradėjau jausti 18 sav.
tik dabar judesiukus - spyrius - jaučiu labai labai žemai, praktiškai ties ta vieta kur jau plaukučiai pradeda augti.. ir dar žemiau kažkur viduje (tikiuosi suprasit), o anksčiau ir aukščiau jausdavosi, apie bamba net... pradėjau nerimauti ar normalu taip žemai, nes kiek pažįstamų teko matyti - kai spardydavosi daug aukščiau ranka uždėdavo "paklausyti", o man taip žemai kad net nepatogu ranka uždėti...

ar tai normalu ar reik sunerimti? gal trumpėja koks gimdos kaklelis ar labai žemas nėštumas skaitosi... ginekologė mane jau kartą apibarė, kad kaip aš elementarių dalykų nežinau, tai nesinori jos net ir klaust. gimdos kaklelio netikrino išvis nėkart kiek ėjau schmoll.gif būčiau labai dėkinga už komentarus unsure.gif
Sati
QUOTE(meravigliosa @ 2010 05 15, 16:21)
tikiuosi toj temoj užduoti klausimą... apie keistumus 4u.gif

man 22 savaitės, judesiukus pradėjau jausti 18 sav.
tik dabar judesiukus - spyrius - jaučiu labai labai žemai, praktiškai ties ta vieta kur jau plaukučiai pradeda augti.. ir dar žemiau kažkur viduje (tikiuosi suprasit), o anksčiau ir aukščiau jausdavosi, apie bamba net... pradėjau nerimauti ar normalu taip žemai, nes kiek pažįstamų teko matyti - kai spardydavosi daug aukščiau ranka uždėdavo "paklausyti", o man taip žemai kad net nepatogu ranka uždėti...

ar tai normalu ar reik sunerimti? gal trumpėja koks gimdos kaklelis ar labai žemas nėštumas skaitosi... ginekologė mane jau kartą apibarė, kad kaip aš elementarių dalykų nežinau, tai nesinori jos net ir klaust. gimdos kaklelio netikrino išvis  nėkart kiek ėjau schmoll.gif būčiau labai dėkinga už komentarus unsure.gif
*

Man lygiai taip pats doh.gif lialius jau 2,5 savaiteles malasi labai ziemai, butent ten kaip jus ir apraset. Kita savaite eisiu pas gine, bandysiu susizinuot ar tai normalu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.