Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bronchinė astma, 7 tema
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kasiopėja
Sveiki,
už monkasta aš taip pat niekada neprimokėjau. O dėl singuleiro reikia skambintis ir klausti, nes taip tai visų vaistinių neaplakstysi. Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.

O mums tos vaistukus išrašo visada dviem mėnesiams.
Ikulia
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 16:05)
Aciu labai, nes 100 m vaistinej internete nurodo priemoka apie 90 Lt tai nusigandau biski.
*

g.gif
Kazkaip jie skaiciuoja kitaip. Nezinau smulkmenu. Nes kvite surasyta daug visokiu eiluciu su kainom: mazmenine, bazine, kompensuojama... doh.gif

Kasiopeja, aciu uz patarima del Seliu g. Gintarines vaistines. Nes uz savaites eisim pas alergologe, tures vel israsyt vaistu, ieskosiu vel kur pigiau smile.gif
Vyresnelei raso 3 menesiams, o sunui ir mazajai-tik po 28 tabl kazkodel...
bevardė
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 07, 15:08)
Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.

mes Kaune ax.gif
Laura_k
sveikos,

praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu g.gif

siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake. g.gif pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera g.gif
bevardė
QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 15:21)
sveikos,

praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu  g.gif

siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  g.gif  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  g.gif
*

Jei serganitis astma yra alergiškas tai jis ir turi riboti tam tikrus produktus arba visai atsisakyti.
Laura_k
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 15:25)
Jei serganitis astma yra alergiškas tai jis ir turi riboti tam tikrus produktus arba visai atsisakyti.
*

tas tai aisku, bet mano vaikas nealergiskas maisto produktams. kalbu, kad bendrai visiems vaikasm sergantiems astam nereiktu kazko vartoti.
Ikulia
QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 16:21)
sveikos,

praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu  g.gif

siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  g.gif  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  g.gif
*

Tuose maisto produkruose yra begale konservantu, dazikliu ir t.t. Jie tikrai netinka valgymui schmoll.gif
Kasiopėja
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 07, 16:08)
Kasiopeja, aciu uz patarima del Seliu g. Gintarines vaistines. Nes uz savaites eisim pas alergologe, tures vel israsyt vaistu, ieskosiu vel kur pigiau  smile.gif
Vyresnelei raso 3 menesiams, o sunui ir mazajai-tik po 28 tabl kazkodel...
*

Tai visi trys vaikučiai su ta pačia liga ? g.gif Aš kai sužinojau, jog mano mažąjam tas pats, tai tris naktis užmigti negalėjau

QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 16:10)
mes Kaune  ax.gif
*

Atsiprašau, miesto nepažiūrėjau.

QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 16:21)
*

Aš manau, jog reikia privengti tų produktų nuo kurių kyla alergija, bet tikrai ne nuo visų. Manau, jog dešreles ir kt. produktus kuriuos toleruoja tikrai galima valgyti.
Čili
Dešrelės nei vienam sveikam žmogui nėra gerai juk smile.gif Vieną dieną atrodo toleruoja, kitą jau iššaukia dermatitus, ir laksto žmogeliai ieškodami tada galų,nuo ko beria vaikus doh.gif
Kaip mūsų alergologė-pulmonologė pasakė-valgykite paprasčiau-geriau jau virtos mėsytės gabaliukas nei dešrelių iš visų sojų (kurios berniukams ypatingai ribojamos turėtų būti), vietoj visokių varškės kremukų-paprasta varškė su namine uogiene, ir t.t. smile.gif

stg
Laba diena mamytes 4u.gif kaip suprantu sioje srityje jus jau esat profes,tai gal kuri gales atsakyti i mano klausima,esu girdejus kad pries darant tyrima del astmos reik kazkiek laiko but negerus vaistu?ar tai tiesa?
Čili
QUOTE(stg @ 2010 04 07, 18:32)
Laba diena mamytes  4u.gif kaip suprantu sioje srityje jus jau esat profes,tai gal kuri gales atsakyti i mano klausima,esu girdejus kad pries darant tyrima del astmos reik kazkiek laiko but negerus vaistu?ar tai tiesa?
*

prieš darant ALERGENŲ tyrimą, ne astmos - reikia nevartoti bent 9 dienas vaistų 4u.gif
stg
QUOTE(Čili @ 2010 04 07, 19:22)
prieš darant ALERGENŲ tyrimą, ne astmos - reikia nevartoti bent 9 dienas vaistų 4u.gif
*

Isvis jokiu ar tam tikru?
renatuxaass
uz singulaira milteliais, kur kudikiams (maniskei 8men) eurokos vaistinej sumokejau be keliu centu 50lt, kitose vaistinese isvis neradau
Čili
QUOTE(stg @ 2010 04 07, 19:32)
Isvis jokiu ar tam tikru?
*

aš laikiau organizmą "švarų",t.y. be jokių vaistų,vitaminų,papildų,inhaliuojamų vaistų ir t.t. smile.gif
stg
QUOTE(Čili @ 2010 04 07, 19:57)
aš laikiau organizmą "švarų",t.y. be jokių vaistų,vitaminų,papildų,inhaliuojamų vaistų  ir t.t. smile.gif
*

Aciu uz atsakymus,tiesiog kita savaite eisim pirma kart pas pulmonologa,todel ir klausineju,o vaistukus siuo metu vartojam,nes kosti ir sloguoja dukryte verysad.gif
Selenė
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 14:18)
Norejau paklausti kur siuo metu geriausia pirkti Monkasta ar Singulair'a. Kur maziausia priemoka?
*

Pries sventes pirkau MONKASTA be priemokos Camelia vaistineje mirksiukas.gif
Ikulia
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 07, 18:23)
Tai visi trys vaikučiai su ta pačia liga ? g.gif
*

Taip.
Vyresnelei nuo 3 metu. Sunui nuo kokiu 7. O mazei dabar 4 sukako. Mes seimoje turim ta fona : mano mama sirgo astma, sesuo ir jos vaikai... Genetika, vienu zodziu...
oksy
Na mane taip pat domina priemokos singuliarui, nes turiu receptą. Bet tos priemokos jau smaugia. Idomu jei pakeistume į monkastą ar neprisižaisčiau, nes singuliarą geriame jau 7 mėn. g.gif
Čili
QUOTE(oksy @ 2010 04 08, 09:13)
Na mane taip pat domina priemokos singuliarui, nes turiu receptą. Bet tos priemokos jau smaugia. Idomu jei pakeistume į monkastą ar neprisižaisčiau, nes singuliarą geriame jau 7 mėn.  g.gif
*

mes pakeitėm iš singulairo į monkasta smile.gif Bet sutapo,kad prasidėjo naktiniai košmarai, gydytoja sako,kad monkasta visgi turi stipresnį šalutinį kas liečia nervingumą,jautrumą ir košmarus unsure.gif Tai galvoju grįšim prie singulairo gal, kol kas retinam monkastą,duodu nebe kas vakarą, o kas antrą unsure.gif
oksy
QUOTE(Čili @ 2010 04 08, 09:15)
mes pakeitėm iš singulairo į monkasta smile.gif  Bet sutapo,kad prasidėjo naktiniai košmarai, gydytoja sako,kad monkasta visgi turi stipresnį šalutinį kas liečia nervingumą,jautrumą ir košmarus unsure.gif Tai galvoju grįšim prie singulairo gal, kol kas retinam monkastą,duodu nebe kas vakarą, o kas antrą unsure.gif
*

Na gal tuomet dabar nerizikuosiu prieš važiuojant į sanatoriją, o vėliau matysiu. Manasis ir dabar labai blaškos miegodamas, tai kad nepradėtu sienom laipiot lotuliukas.gif

Godytei, sveikinimai gimtadienio proga, daug sveikačiukės ir linksmo tortadienio birthday.gif
Kenguryte
Apie sanatorijas:
"Pušyno kelias" - jei turime atitinkamą kelialapį, tai vaiką galima ryte atvežti, o vakare pasiimti? Ten yra tokia ale darželinė grupė taip? Sesutės suvedžioja į visas procedūras. Domina, nuo kelių iki kelių vyksta procedūros, gal galima anksčiau vaiką pasiimti, tarkim, kokią 12val? Dar klausimas apie visas sanatorijas, ar savaitgaliais ten taip pat vykdomos procedūros?

"Valkininkų Saulutė" - niekur neradau forume informacijos apie šią sanatoriją? Gal kas esate buvę? Įdomu atsiliepimai ir atsakymai į tuos pačius klausimus.
Čili
QUOTE(oksy @ 2010 04 08, 09:30)
Godytei, sveikinimai gimtadienio proga, daug sveikačiukės ir linksmo tortadienio  birthday.gif

ačiū biggrin.gif

QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 08, 09:32)
Dar klausimas apie visas sanatorijas, ar savaitgaliais ten taip pat vykdomos procedūros?

bent Plangos gintare savaitgaliais procedūrų nėra, nebent pasilieki sanatorijoje,tai šeštadienį gali lankyti procedūras mirksiukas.gif
shimmer
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 08, 08:32)
Apie sanatorijas:
"Pušyno kelias" - jei turime atitinkamą kelialapį, tai vaiką galima ryte atvežti, o vakare pasiimti? Ten yra tokia ale darželinė grupė taip? Sesutės suvedžioja į visas procedūras. Domina, nuo kelių iki kelių vyksta procedūros, gal galima anksčiau vaiką pasiimti, tarkim, kokią 12val? Dar klausimas apie visas sanatorijas, ar savaitgaliais ten taip pat vykdomos procedūros?

"Valkininkų Saulutė" -  niekur neradau forume informacijos apie šią sanatoriją? Gal kas esate buvę? Įdomu atsiliepimai ir atsakymai į tuos  pačius klausimus.

*

Berods suklydote, nėra tokios Valkininkų Saulutės, yra Druskininkų Saulutė mirksiukas.gif apie šią sanatoriją tikrai rasite daug forume. 4u.gif
Kenguryte
QUOTE(shimmer @ 2010 04 08, 09:51)
Berods suklydote, nėra tokios Valkininkų Saulutės, yra Druskininkų Saulutė mirksiukas.gif apie šią sanatoriją tikrai rasite daug forume. 4u.gif
*

sorry, suklydau, Vakininkų "Pušelė".
karolina262
sveikutes 4u.gif na kaip zadejau tai po keliones noriu pranesti,kad skrydi mano sunelis islaike puikiai,tik kad parskrendant slogavo tai sauke kad ausyte skauda.bet jokiu dusuliu.tai dabar kaip ir ramu kad nedusina,nes vasara nusimato dar kelioniu,tik nezinau kaip sunu prisnekinsim skristi,nes po ausyciu skaudejimo sako daugiau niekada neskrisiu.
Čili
QUOTE(karolina262 @ 2010 04 08, 11:29)
sveikutes 4u.gif na kaip zadejau tai po keliones noriu pranesti,kad skrydi mano sunelis islaike puikiai,tik kad parskrendant slogavo tai sauke kad ausyte skauda.bet jokiu dusuliu.tai dabar kaip ir ramu kad nedusina,nes vasara nusimato dar kelioniu,tik nezinau kaip sunu prisnekinsim skristi,nes po ausyciu skaudejimo sako daugiau niekada neskrisiu.

reikia tokiu atveju duoti kramtomos gumos vaikui - ausyčių neužguls tikrai smile.gif Išbandyta biggrin.gif O jei neužgula, o skauda, tai čia skrydis ne prie ko tada...
karolina262
jeigu vaikas sloguoja skrydzio metu ausys labai jautrios ir gali skaudeti.nes kai nusileidom skausmas praejo.stiuardese klause ar vaikas nesloguoja,kai pasakeme kad taip ji sake todel ir skauda,niekas napades nei guma nei saldainiai.beje daveme,bet vistiek verke.o del ausyciu uzgulimo jis iprates mes gyvename norvegijoje,tarp kalnu ir jos uzgula daznai kai vaziuoji tarp kalnu,tuneliu.
Kenguryte
dar klausimukas dėl sanatorijų, o tos dienos sanatorijoje skaičiuojamos su 7madieniais ( kai procedūros nevyksta), ar kaip?
shimmer
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 08, 12:23)
dar klausimukas dėl sanatorijų, o tos dienos sanatorijoje skaičiuojamos su 7madieniais ( kai procedūros nevyksta), ar kaip?
*

taip 4u.gif kalendorines dienos skaiciuojamos
Selenė
[quote=Čili,2010 04 08, 09:15]
mes pakeitėm iš singulairo į monkasta smile.gif Bet sutapo,kad prasidėjo naktiniai košmarai, gydytoja sako,kad monkasta visgi turi stipresnį šalutinį kas liečia nervingumą,jautrumą ir košmarus unsure.gif Tai galvoju grįšim prie singulairo gal, kol kas retinam monkastą,duodu nebe kas vakarą, o kas antrą unsure.gif

O cia rimtai toks poveikis gali buti ? blink.gif As monkasta jau senokai duodu, ir pastebejau, kad sunus kazkokio agresyvumo turi, kartais nakti prastai miega, o dabar dar pradejo mustis darzelyje verysad.gif (ko niekada nebuvo). Vis maniau kad cia toks amzius dabar. O cia gali but vaistu salutinis poveikis?!! Anotacijos neskaiciau blush2.gif Reikes paskaityt butinai...
tania811214
sveikos,o mums vietoj Singuleiro vaistininke dave EONIC.Tai dabar po kol kas jokio skirtumo elgesyje nepastebejau.
Ikulia
QUOTE(tania811214 @ 2010 04 08, 22:22)
sveikos,o mums vietoj Singuleiro vaistininke dave EONIC.Tai dabar po kol kas jokio skirtumo elgesyje nepastebejau.
*

Jau radau. Paskaitysiu tuoj.
Apie sita vaista negirdejau net. Nei daktare, nei vaistininke nesake ne zodelio...
Čili
QUOTE(Selenė @ 2010 04 08, 20:52)
O cia rimtai toks poveikis gali buti ? blink.gif As monkasta jau senokai duodu, ir pastebejau, kad sunus kazkokio agresyvumo turi, kartais nakti prastai miega, o dabar dar pradejo mustis darzelyje    verysad.gif  (ko niekada nebuvo). Vis maniau kad cia toks amzius dabar. O cia gali but vaistu salutinis poveikis?!! Anotacijos neskaiciau  blush2.gif Reikes paskaityt butinai...
*

gali,paskaitykit anotacijoj... sad.gif
Kasiopėja
Labas rytas,

QUOTE(Selenė @ 2010 04 08, 20:52)
O cia rimtai toks poveikis gali buti ? blink.gif As monkasta jau senokai duodu, ir pastebejau, kad sunus kazkokio agresyvumo turi, kartais nakti prastai miega, o dabar dar pradejo mustis darzelyje    verysad.gif  (ko niekada nebuvo). Vis maniau kad cia toks amzius dabar. O cia gali but vaistu salutinis poveikis?!! Anotacijos neskaiciau  blush2.gif Reikes paskaityt butinai...
*

ko tai labai suabejočiau, jog tokį stiprų poveikį darytų. g.gif
QUOTE(tania811214 @ 2010 04 08, 22:22)
*

Kas čia per vaistas , taip pat pirmą kartą girdžiu. O manot gerai padarėt iškeitus singuleirą į šitą vaistą? Nes kiek girdėjau, tai jo pakaitalas yra monkasta. Gal vaistininkė pasiūlė , nes jai taip naudinga.
shimmer
Iš tikrųjų aš irgi pastebėjau vaiko agresyvumą, blogą miegą-skaičiau apie tai vaistų anotacijose, bet galvojau gal čia mano vaiko toks elgesys, kad nori atkreipti dėmesį, bet ir taip jam daug skiriu jo, ir užsiimu su juo...
Neramina mane tas elgesys, o dar valgo labai dažnai, pats atsidaro šaldytuvą, prašo ir prašo-net nežinau ką daryt, stengiuos neduot, nes ir taip apvalus jis pas mane.
tania811214
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 11:09)
Labas rytas,
ko tai labai suabejočiau, jog tokį stiprų poveikį darytų. g.gif
Kas čia per vaistas , taip pat pirmą kartą girdžiu. O manot gerai padarėt iškeitus singuleirą į šitą vaistą? Nes kiek girdėjau, tai jo pakaitalas yra monkasta. Gal vaistininkė pasiūlė , nes jai taip naudinga.
*

ne nezinau ar gerai ar blogai.Bet alergologe mums pasiule isbandyti juos vietoj Singuleiro,kad efektas butu geresnis,nes alergija padidejusi.Tai isbandysim
O jei ne-tai grisim prie singuleiro.
oksy
Jatau jatau, maniškis kad čiaudi išeilės po 7 kartus, slogos nesimato. Gal alergija padidėjusi. Jau pradedu nerimaut dėl sanatorijos, kad tik nesusirgtumėm doh.gif
*GAILĖ*
mano mažius irgi pikčiurna kaip reikalas. nuo šnd bandysim negert iki rudens monkastos, pabandysiu atkreipt dėmesį ar keičiasi elgesys
Kasiopėja
Na, su tuo elgesiu jūs mane sutrikdėt, dabar pradėjau gavot, jog ir mano visi ožiai nuo tų vaistų. doh.gif

O maniškiai sloga didžiausia užėjo, tikiuos į kosulius nepereisim. Gydau jau kaip tik išmanau, bijau , jog vėl neatkristų.

Na o dėl tų pabandymų, kaip sakai tania811214, juk mes šitų tablečių poveikio , kaip ir nematom. Aš jas suprantu, kaip kokį vitaminą, kuris padeda pašalinti ir padaro organizmą atsparesnį įtraukiamiems dalykams, t. y. mažina alergijos poveikį.
Selenė
Paskaiciau anotacija ir plaukai piestu stojasi - koks salutinis poveikis gali buti! blink.gif Kazkaip negalvojau, kad nuo rimtu vaistu taip pasireiskia. Turiu dar porai menesiu tu tableciu, ir jei jos veikia vaika , tai kur man det?! Juk nepakeis ju... g.gif

Apie dar naujesnius vaistus as girdejau . Man juos siule pries gera menesi rolleyes.gif . Tik nebenorejau mainyt. Kazkaip per daznas vaistu keitimas butu. O dabar jau pagalvosiu g.gif
*GAILĖ*
na paskaičiau internete eonic info lapelį. tai sudėtis ta pati kaip ir kitų - montelukastas ir pagalbinė medž aspartamas. šalutiniai poveikiai irgi kaip ir monkastos bei singulairo, pagrinde susiję su nervų sistema doh.gif .taip kad nematau prasmės kaitaliot tuos pačius vaistus, gi sudėtis VIENODA, tik gamintojai skiriasi.
antradienį savo pediatrei pasakiau, kad vaikas lb nervuotas yra ir tai gal nuo montelukasto. tai lb nustebo, o paskui pagalvojo ir sako, - žinai, mano anūkė irgi naudoja monkastą, ir irgi yra pikčiurna doh.gif , gal tikrai čia šalutinis jo poveikis didesnis negu farmacininkai reklamuoja.
tai vat tokios tokelės verysad.gif . tik kaži ar mes turim iš ko rinktis unsure.gif
Kasiopėja
QUOTE(Selenė @ 2010 04 09, 18:11)
Paskaiciau anotacija ir plaukai piestu stojasi - koks salutinis poveikis gali buti!  blink.gif Kazkaip negalvojau, kad nuo rimtu vaistu taip pasireiskia. Turiu dar porai menesiu tu tableciu, ir jei jos veikia vaika , tai kur man det?! Juk nepakeis ju...  g.gif

Apie dar naujesnius vaistus as girdejau . Man juos siule pries gera  menesi  rolleyes.gif . Tik nebenorejau mainyt. Kazkaip per daznas vaistu keitimas butu. O dabar jau pagalvosiu  g.gif
*

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 09, 19:02)
na paskaičiau internete eonic info lapelį. tai sudėtis ta pati kaip ir kitų - montelukastas ir pagalbinė medž aspartamas. šalutiniai poveikiai irgi kaip ir monkastos bei singulairo, pagrinde susiję su nervų sistema doh.gif .taip kad nematau prasmės kaitaliot tuos pačius vaistus, gi sudėtis VIENODA, tik gamintojai skiriasi.
antradienį savo pediatrei pasakiau, kad vaikas lb nervuotas yra ir tai gal nuo montelukasto. tai lb nustebo, o paskui pagalvojo ir sako, - žinai, mano anūkė irgi naudoja monkastą, ir irgi yra pikčiurna doh.gif , gal tikrai čia šalutinis jo poveikis didesnis negu farmacininkai reklamuoja.
tai vat tokios tokelės  verysad.gif . tik kaži ar mes turim iš ko rinktis unsure.gif
*

Aš irgi paskaičiau blink.gif , o tai dabar kyla klausimas, o kai išbrisim iš tų ligų ir nebereikės gerti tų singuleirų , monkastų ir eonicų tai vaiką iš nervinės pusės jau būsim sutraumavę? g.gif Ar kai nebegers viskas pas juos ten normalizuosis?
Tai išeitų vienas ligas gydom , o kitas įvarom blink.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 18:19)
Aš irgi paskaičiau  blink.gif , o tai dabar kyla klausimas, o kai išbrisim iš tų ligų ir nebereikės gerti tų singuleirų , monkastų ir eonicų tai vaiką iš nervinės pusės jau būsim sutraumavę? g.gif  Ar kai nebegers viskas pas juos ten normalizuosis?
Tai išeitų vienas ligas gydom , o kitas įvarom blink.gif
*

kaži ar atsakys kas tiksliai į šį klausimą biggrin.gif
mano nuomone tai tikrai turi poveikį ir jų ateičiai tie nervų priepuoliai nuo vaistų. taigi mes vaikus baram, baudžiam už ožius (ir jie dėl to blogai jaučiasi, nes negali kontroliuot savo nuotaikų, per maži kad valdytųsį ir kad suprastų, kad čia vaistai kalti). arba nuolaidžiaujam, nes manom kad čia jie nabagai dėl vaistų taip (o tada jau sąlyginis refleksas išsivysto pasiekt savo tikslų bjauriu elgesiu verysad.gif ). tai va, bet kokiu atveju pakenksim verysad.gif . labiausiai man neramu, kad aš savo vaikelio net ir auklėt paskutiniu metu jau bijau, visaip dirbtinai stengiuos kurt tokią aplinką ir tokią nuotaiką, kad tik jis nesudirgtų, jau ir mb pyksta ant manęs, kad nesugebu įveikt trimečio kaprizų verysad.gif (nors ir pats neįveikia jų, bet vyrams lengviau, darban išėjo, grįžę pavargę irgi ne kaži kiek užsiima vaiku. tai labai lengva paskui viską ant moteriškių suverst doh.gif ). kažkoks bejėgiškumas užplūsta, atrodo visaip negerai, kaip besielgtum verysad.gif
tania811214
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 17:54)
Na o dėl tų pabandymų, kaip sakai tania811214, juk mes šitų tablečių poveikio , kaip ir nematom. Aš jas suprantu, kaip kokį vitaminą, kuris padeda pašalinti ir  padaro organizmą atsparesnį įtraukiamiems dalykams, t. y. mažina alergijos poveikį.
*

nepyk bet nesupratau ka tuom norejai pasakyti blush2.gif kad blogai kaitalioti ar kad neatskirsiu ju poveikio?
Su tom anotacijom-tai beveik visi vaistai turi ir pliusu ir minusu.Butu geriau kad ju visai nereiketu gerti,bet yra kaip yra. unsure.gif
grazina37
na as tai nesuprantu apie kokius jus nervus kalbate,mano kaip buvo ramus geras vaikas taip ir yra,juk vaikas auga keiciasi jo norai ir tt,vaikas augdamas patiria daugiau ispudziu ir sapnai keiciasi ,pacios negi nieko nesapnuojat ir niekada nepabundat,pagaliau yra juk amziaus krizes ,kai vaikas daugiau reiskiasi tiek is grosios puses tiek is blpgosios ,tik mums mamoms reikia ta laika istverti ,juk ir suauge nebuna visada gerumo isikunijimai turim savo nuomone savo emocijas ,zmones geria psichotropinius vaistus ir po keliu metu juos nustoja gerti ,jauciasi gerai ir tikrai durneliais ir nervininkais nelieka,o kiek yra vaiku net neragave nei monkastos nei singuliairo ,o yra nesuvaldomi griuna ant zemes ir klykia
vienu zodziu mano suneliui jokie salutiniai poveikia nepasireskia rolleyes.gif
oksy
Šeimos ir norfos vaistinėje Singuliaro negavau, tai vyras nupirko šiandien iš Euro vaistinės, priemoka 25,77 Lt. (be nuolaidos kortelės). smile.gif
Kad prisijuokiau, nes pirma kart patsai pirko, sako žiūriu imušė 150 lt, kukuliai tik išvirto, klausiu ar tiek man reiks mokėt lotuliukas.gif
grazina37
QUOTE(oksy @ 2010 04 10, 11:42)
Šeimos ir norfos vaistinėje Singuliaro negavau, tai vyras nupirko šiandien iš Euro vaistinės, priemoka 25,77 Lt. (be nuolaidos kortelės). smile.gif
Kad prisijuokiau, nes pirma kart patsai pirko, sako žiūriu imušė 150 lt, kukuliai tik išvirto, klausiu ar tiek man reiks mokėt  lotuliukas.gif
*

jo bunai labai ydomu kai musa simtus ,as kiekviena karta pirkdama brangius vaistus jauciu nerima ,o jei ima ir nekompensuoja to 100 procentu blush2.gif
neigaliai kaimynei visada perku vaistus ,tai visa laika tekdavo primoketi iki 10 litu,o pries naujus metus kai pirkau tai tik matau kaip musa iki 600 ,ir po korteles skanavimo sako jums moketi 230 ,vos infarkto negavau ,nes pinigineje 20 litu teturejau lotuliukas.gif
asaraa
QUOTE(grazina37 @ 2010 04 10, 09:38)
o kiek yra vaiku net neragave nei monkastos nei singuliairo ,o yra nesuvaldomi griuna ant zemes ir klykia
vienu zodziu mano suneliui  jokie salutiniai poveikia nepasireskia rolleyes.gif
*

sutinku su jumis drinks_cheers.gif Mes nei singularo, nei monkastos negeriam,o pilnatgies metu blogiau miegam (sukaujam prabude, vaikstom lovytej). O del elgesio, dabar tas metas kas ka nugales doh.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.