Kasiopėja
2010 04 07, 15:08
Sveiki, už monkasta aš taip pat niekada neprimokėjau. O dėl singuleiro reikia skambintis ir klausti, nes taip tai visų vaistinių neaplakstysi. Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.
O mums tos vaistukus išrašo visada dviem mėnesiams.
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 16:05) Aciu labai, nes 100 m vaistinej internete nurodo priemoka apie 90 Lt tai nusigandau biski. Kazkaip jie skaiciuoja kitaip. Nezinau smulkmenu. Nes kvite surasyta daug visokiu eiluciu su kainom: mazmenine, bazine, kompensuojama... Kasiopeja, aciu uz patarima del Seliu g. Gintarines vaistines. Nes uz savaites eisim pas alergologe, tures vel israsyt vaistu, ieskosiu vel kur pigiau Vyresnelei raso 3 menesiams, o sunui ir mazajai-tik po 28 tabl kazkodel...
bevardė
2010 04 07, 15:10
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 07, 15:08) Manau, jog šio metu gali pasiskambinti į tą norfos vaistinę šeškinės g. ir sėlių g. gintarinė vaistinė, paskutiniu metu ten singuileiras buvo be priemokų.
mes Kaune
Laura_k
2010 04 07, 15:21
sveikos, praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera
bevardė
2010 04 07, 15:25
QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 15:21) sveikos, praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  Jei serganitis astma yra alergiškas tai jis ir turi riboti tam tikrus produktus arba visai atsisakyti.
Laura_k
2010 04 07, 15:30
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 15:25) Jei serganitis astma yra alergiškas tai jis ir turi riboti tam tikrus produktus arba visai atsisakyti. tas tai aisku, bet mano vaikas nealergiskas maisto produktams. kalbu, kad bendrai visiems vaikasm sergantiems astam nereiktu kazko vartoti.
QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 16:21) sveikos, praeita sav pirkau Singulaira Norfos vaistinej reikejo damoket beveik 24lt...kazkaip nepataikau niekur kad nereiketu siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  Tuose maisto produkruose yra begale konservantu, dazikliu ir t.t. Jie tikrai netinka valgymui
Kasiopėja
2010 04 07, 17:23
QUOTE(Ikulia @ 2010 04 07, 16:08) Kasiopeja, aciu uz patarima del Seliu g. Gintarines vaistines. Nes uz savaites eisim pas alergologe, tures vel israsyt vaistu, ieskosiu vel kur pigiau Vyresnelei raso 3 menesiams, o sunui ir mazajai-tik po 28 tabl kazkodel... Tai visi trys vaikučiai su ta pačia liga ?  Aš kai sužinojau, jog mano mažąjam tas pats, tai tris naktis užmigti negalėjau QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 16:10) mes Kaune  Atsiprašau, miesto nepažiūrėjau. QUOTE(Laura_k @ 2010 04 07, 16:21) siandien isgirdau, kad serganciu astma turi buti spec valgiarastis, jokiu desreliu, virtu desru ir dar kazkokiu produktu, ne viska galima ir gerti. ar esat kuri apie tai girdejus? musu pulmonologe nieko apie tai nesake.  pagooglinus radau viena straipsneli daugiau info nera  Aš manau, jog reikia privengti tų produktų nuo kurių kyla alergija, bet tikrai ne nuo visų. Manau, jog dešreles ir kt. produktus kuriuos toleruoja tikrai galima valgyti.
Dešrelės nei vienam sveikam žmogui nėra gerai juk  Vieną dieną atrodo toleruoja, kitą jau iššaukia dermatitus, ir laksto žmogeliai ieškodami tada galų,nuo ko beria vaikus Kaip mūsų alergologė-pulmonologė pasakė-valgykite paprasčiau-geriau jau virtos mėsytės gabaliukas nei dešrelių iš visų sojų (kurios berniukams ypatingai ribojamos turėtų būti), vietoj visokių varškės kremukų-paprasta varškė su namine uogiene, ir t.t.
Laba diena mamytes  kaip suprantu sioje srityje jus jau esat profes,tai gal kuri gales atsakyti i mano klausima,esu girdejus kad pries darant tyrima del astmos reik kazkiek laiko but negerus vaistu?ar tai tiesa?
QUOTE(stg @ 2010 04 07, 18:32) Laba diena mamytes  kaip suprantu sioje srityje jus jau esat profes,tai gal kuri gales atsakyti i mano klausima,esu girdejus kad pries darant tyrima del astmos reik kazkiek laiko but negerus vaistu?ar tai tiesa? prieš darant ALERGENŲ tyrimą, ne astmos - reikia nevartoti bent 9 dienas vaistų
QUOTE(Čili @ 2010 04 07, 19:22) prieš darant ALERGENŲ tyrimą, ne astmos - reikia nevartoti bent 9 dienas vaistų  Isvis jokiu ar tam tikru?
renatuxaass
2010 04 07, 18:45
uz singulaira milteliais, kur kudikiams (maniskei 8men) eurokos vaistinej sumokejau be keliu centu 50lt, kitose vaistinese isvis neradau
QUOTE(stg @ 2010 04 07, 19:32) Isvis jokiu ar tam tikru? aš laikiau organizmą "švarų",t.y. be jokių vaistų,vitaminų,papildų,inhaliuojamų vaistų ir t.t.
QUOTE(Čili @ 2010 04 07, 19:57) aš laikiau organizmą "švarų",t.y. be jokių vaistų,vitaminų,papildų,inhaliuojamų vaistų ir t.t.  Aciu uz atsakymus,tiesiog kita savaite eisim pirma kart pas pulmonologa,todel ir klausineju,o vaistukus siuo metu vartojam,nes kosti ir sloguoja dukryte
QUOTE(bevardė @ 2010 04 07, 14:18) Norejau paklausti kur siuo metu geriausia pirkti Monkasta ar Singulair'a. Kur maziausia priemoka? Pries sventes pirkau MONKASTA be priemokos Camelia vaistineje
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 07, 18:23) Tai visi trys vaikučiai su ta pačia liga ? Taip. Vyresnelei nuo 3 metu. Sunui nuo kokiu 7. O mazei dabar 4 sukako. Mes seimoje turim ta fona : mano mama sirgo astma, sesuo ir jos vaikai... Genetika, vienu zodziu...
Na mane taip pat domina priemokos singuliarui, nes turiu receptą. Bet tos priemokos jau smaugia. Idomu jei pakeistume į monkastą ar neprisižaisčiau, nes singuliarą geriame jau 7 mėn.
QUOTE(oksy @ 2010 04 08, 09:13) Na mane taip pat domina priemokos singuliarui, nes turiu receptą. Bet tos priemokos jau smaugia. Idomu jei pakeistume į monkastą ar neprisižaisčiau, nes singuliarą geriame jau 7 mėn.  mes pakeitėm iš singulairo į monkasta  Bet sutapo,kad prasidėjo naktiniai košmarai, gydytoja sako,kad monkasta visgi turi stipresnį šalutinį kas liečia nervingumą,jautrumą ir košmarus  Tai galvoju grįšim prie singulairo gal, kol kas retinam monkastą,duodu nebe kas vakarą, o kas antrą
QUOTE(Čili @ 2010 04 08, 09:15) mes pakeitėm iš singulairo į monkasta  Bet sutapo,kad prasidėjo naktiniai košmarai, gydytoja sako,kad monkasta visgi turi stipresnį šalutinį kas liečia nervingumą,jautrumą ir košmarus  Tai galvoju grįšim prie singulairo gal, kol kas retinam monkastą,duodu nebe kas vakarą, o kas antrą  Na gal tuomet dabar nerizikuosiu prieš važiuojant į sanatoriją, o vėliau matysiu. Manasis ir dabar labai blaškos miegodamas, tai kad nepradėtu sienom laipiot  Godytei, sveikinimai gimtadienio proga, daug sveikačiukės ir linksmo tortadienio
Kenguryte
2010 04 08, 08:32
Apie sanatorijas: "Pušyno kelias" - jei turime atitinkamą kelialapį, tai vaiką galima ryte atvežti, o vakare pasiimti? Ten yra tokia ale darželinė grupė taip? Sesutės suvedžioja į visas procedūras. Domina, nuo kelių iki kelių vyksta procedūros, gal galima anksčiau vaiką pasiimti, tarkim, kokią 12val? Dar klausimas apie visas sanatorijas, ar savaitgaliais ten taip pat vykdomos procedūros?
"Valkininkų Saulutė" - niekur neradau forume informacijos apie šią sanatoriją? Gal kas esate buvę? Įdomu atsiliepimai ir atsakymai į tuos pačius klausimus.
QUOTE(oksy @ 2010 04 08, 09:30) Godytei, sveikinimai gimtadienio proga, daug sveikačiukės ir linksmo tortadienio  ačiū  QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 08, 09:32) Dar klausimas apie visas sanatorijas, ar savaitgaliais ten taip pat vykdomos procedūros?
bent Plangos gintare savaitgaliais procedūrų nėra, nebent pasilieki sanatorijoje,tai šeštadienį gali lankyti procedūras
shimmer
2010 04 08, 08:51
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 08, 08:32) Apie sanatorijas: "Pušyno kelias" - jei turime atitinkamą kelialapį, tai vaiką galima ryte atvežti, o vakare pasiimti? Ten yra tokia ale darželinė grupė taip? Sesutės suvedžioja į visas procedūras. Domina, nuo kelių iki kelių vyksta procedūros, gal galima anksčiau vaiką pasiimti, tarkim, kokią 12val? Dar klausimas apie visas sanatorijas, ar savaitgaliais ten taip pat vykdomos procedūros?
"Valkininkų Saulutė" - niekur neradau forume informacijos apie šią sanatoriją? Gal kas esate buvę? Įdomu atsiliepimai ir atsakymai į tuos pačius klausimus. Berods suklydote, nėra tokios Valkininkų Saulutės, yra Druskininkų Saulutė  apie šią sanatoriją tikrai rasite daug forume.
Kenguryte
2010 04 08, 09:11
QUOTE(shimmer @ 2010 04 08, 09:51) Berods suklydote, nėra tokios Valkininkų Saulutės, yra Druskininkų Saulutė  apie šią sanatoriją tikrai rasite daug forume.  sorry, suklydau, Vakininkų "Pušelė".
karolina262
2010 04 08, 10:29
sveikutes  na kaip zadejau tai po keliones noriu pranesti,kad skrydi mano sunelis islaike puikiai,tik kad parskrendant slogavo tai sauke kad ausyte skauda.bet jokiu dusuliu.tai dabar kaip ir ramu kad nedusina,nes vasara nusimato dar kelioniu,tik nezinau kaip sunu prisnekinsim skristi,nes po ausyciu skaudejimo sako daugiau niekada neskrisiu.
QUOTE(karolina262 @ 2010 04 08, 11:29) sveikutes  na kaip zadejau tai po keliones noriu pranesti,kad skrydi mano sunelis islaike puikiai,tik kad parskrendant slogavo tai sauke kad ausyte skauda.bet jokiu dusuliu.tai dabar kaip ir ramu kad nedusina,nes vasara nusimato dar kelioniu,tik nezinau kaip sunu prisnekinsim skristi,nes po ausyciu skaudejimo sako daugiau niekada neskrisiu. reikia tokiu atveju duoti kramtomos gumos vaikui - ausyčių neužguls tikrai  Išbandyta  O jei neužgula, o skauda, tai čia skrydis ne prie ko tada...
karolina262
2010 04 08, 11:16
jeigu vaikas sloguoja skrydzio metu ausys labai jautrios ir gali skaudeti.nes kai nusileidom skausmas praejo.stiuardese klause ar vaikas nesloguoja,kai pasakeme kad taip ji sake todel ir skauda,niekas napades nei guma nei saldainiai.beje daveme,bet vistiek verke.o del ausyciu uzgulimo jis iprates mes gyvename norvegijoje,tarp kalnu ir jos uzgula daznai kai vaziuoji tarp kalnu,tuneliu.
Kenguryte
2010 04 08, 12:23
dar klausimukas dėl sanatorijų, o tos dienos sanatorijoje skaičiuojamos su 7madieniais ( kai procedūros nevyksta), ar kaip?
shimmer
2010 04 08, 12:28
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 08, 12:23) dar klausimukas dėl sanatorijų, o tos dienos sanatorijoje skaičiuojamos su 7madieniais ( kai procedūros nevyksta), ar kaip? taip  kalendorines dienos skaiciuojamos
[quote=Čili,2010 04 08, 09:15] mes pakeitėm iš singulairo į monkasta  Bet sutapo,kad prasidėjo naktiniai košmarai, gydytoja sako,kad monkasta visgi turi stipresnį šalutinį kas liečia nervingumą,jautrumą ir košmarus  Tai galvoju grįšim prie singulairo gal, kol kas retinam monkastą,duodu nebe kas vakarą, o kas antrą  O cia rimtai toks poveikis gali buti ?  As monkasta jau senokai duodu, ir pastebejau, kad sunus kazkokio agresyvumo turi, kartais nakti prastai miega, o dabar dar pradejo mustis darzelyje  (ko niekada nebuvo). Vis maniau kad cia toks amzius dabar. O cia gali but vaistu salutinis poveikis?!! Anotacijos neskaiciau  Reikes paskaityt butinai...
tania811214
2010 04 08, 21:22
sveikos,o mums vietoj Singuleiro vaistininke dave EONIC.Tai dabar po kol kas jokio skirtumo elgesyje nepastebejau.
QUOTE(tania811214 @ 2010 04 08, 22:22) sveikos,o mums vietoj Singuleiro vaistininke dave EONIC.Tai dabar po kol kas jokio skirtumo elgesyje nepastebejau. Jau radau. Paskaitysiu tuoj. Apie sita vaista negirdejau net. Nei daktare, nei vaistininke nesake ne zodelio...
QUOTE(Selenė @ 2010 04 08, 20:52) O cia rimtai toks poveikis gali buti ?  As monkasta jau senokai duodu, ir pastebejau, kad sunus kazkokio agresyvumo turi, kartais nakti prastai miega, o dabar dar pradejo mustis darzelyje  (ko niekada nebuvo). Vis maniau kad cia toks amzius dabar. O cia gali but vaistu salutinis poveikis?!! Anotacijos neskaiciau  Reikes paskaityt butinai... gali,paskaitykit anotacijoj...
Kasiopėja
2010 04 09, 10:09
Labas rytas, QUOTE(Selenė @ 2010 04 08, 20:52) O cia rimtai toks poveikis gali buti ?  As monkasta jau senokai duodu, ir pastebejau, kad sunus kazkokio agresyvumo turi, kartais nakti prastai miega, o dabar dar pradejo mustis darzelyje  (ko niekada nebuvo). Vis maniau kad cia toks amzius dabar. O cia gali but vaistu salutinis poveikis?!! Anotacijos neskaiciau  Reikes paskaityt butinai... ko tai labai suabejočiau, jog tokį stiprų poveikį darytų. QUOTE(tania811214 @ 2010 04 08, 22:22) sveikos,o mums vietoj Singuleiro vaistininke dave EONIC.Tai dabar po kol kas jokio skirtumo elgesyje nepastebejau. Kas čia per vaistas , taip pat pirmą kartą girdžiu. O manot gerai padarėt iškeitus singuleirą į šitą vaistą? Nes kiek girdėjau, tai jo pakaitalas yra monkasta. Gal vaistininkė pasiūlė , nes jai taip naudinga.
shimmer
2010 04 09, 11:16
Iš tikrųjų aš irgi pastebėjau vaiko agresyvumą, blogą miegą-skaičiau apie tai vaistų anotacijose, bet galvojau gal čia mano vaiko toks elgesys, kad nori atkreipti dėmesį, bet ir taip jam daug skiriu jo, ir užsiimu su juo... Neramina mane tas elgesys, o dar valgo labai dažnai, pats atsidaro šaldytuvą, prašo ir prašo-net nežinau ką daryt, stengiuos neduot, nes ir taip apvalus jis pas mane.
tania811214
2010 04 09, 11:19
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 11:09) Labas rytas, ko tai labai suabejočiau, jog tokį stiprų poveikį darytų. Kas čia per vaistas , taip pat pirmą kartą girdžiu. O manot gerai padarėt iškeitus singuleirą į šitą vaistą? Nes kiek girdėjau, tai jo pakaitalas yra monkasta. Gal vaistininkė pasiūlė , nes jai taip naudinga. ne nezinau ar gerai ar blogai.Bet alergologe mums pasiule isbandyti juos vietoj Singuleiro,kad efektas butu geresnis,nes alergija padidejusi.Tai isbandysim O jei ne-tai grisim prie singuleiro.
Jatau jatau, maniškis kad čiaudi išeilės po 7 kartus, slogos nesimato. Gal alergija padidėjusi. Jau pradedu nerimaut dėl sanatorijos, kad tik nesusirgtumėm
*GAILĖ*
2010 04 09, 16:03
mano mažius irgi pikčiurna kaip reikalas. nuo šnd bandysim negert iki rudens monkastos, pabandysiu atkreipt dėmesį ar keičiasi elgesys
Kasiopėja
2010 04 09, 16:54
Na, su tuo elgesiu jūs mane sutrikdėt, dabar pradėjau gavot, jog ir mano visi ožiai nuo tų vaistų. O maniškiai sloga didžiausia užėjo, tikiuos į kosulius nepereisim. Gydau jau kaip tik išmanau, bijau , jog vėl neatkristų. Na o dėl tų pabandymų, kaip sakai tania811214, juk mes šitų tablečių poveikio , kaip ir nematom. Aš jas suprantu, kaip kokį vitaminą, kuris padeda pašalinti ir padaro organizmą atsparesnį įtraukiamiems dalykams, t. y. mažina alergijos poveikį.
Paskaiciau anotacija ir plaukai piestu stojasi - koks salutinis poveikis gali buti!  Kazkaip negalvojau, kad nuo rimtu vaistu taip pasireiskia. Turiu dar porai menesiu tu tableciu, ir jei jos veikia vaika , tai kur man det?! Juk nepakeis ju... Apie dar naujesnius vaistus as girdejau . Man juos siule pries gera menesi  . Tik nebenorejau mainyt. Kazkaip per daznas vaistu keitimas butu. O dabar jau pagalvosiu
*GAILĖ*
2010 04 09, 18:02
na paskaičiau internete eonic info lapelį. tai sudėtis ta pati kaip ir kitų - montelukastas ir pagalbinė medž aspartamas. šalutiniai poveikiai irgi kaip ir monkastos bei singulairo, pagrinde susiję su nervų sistema  .taip kad nematau prasmės kaitaliot tuos pačius vaistus, gi sudėtis VIENODA, tik gamintojai skiriasi. antradienį savo pediatrei pasakiau, kad vaikas lb nervuotas yra ir tai gal nuo montelukasto. tai lb nustebo, o paskui pagalvojo ir sako, - žinai, mano anūkė irgi naudoja monkastą, ir irgi yra pikčiurna  , gal tikrai čia šalutinis jo poveikis didesnis negu farmacininkai reklamuoja. tai vat tokios tokelės  . tik kaži ar mes turim iš ko rinktis
Kasiopėja
2010 04 09, 18:19
QUOTE(Selenė @ 2010 04 09, 18:11) Paskaiciau anotacija ir plaukai piestu stojasi - koks salutinis poveikis gali buti!  Kazkaip negalvojau, kad nuo rimtu vaistu taip pasireiskia. Turiu dar porai menesiu tu tableciu, ir jei jos veikia vaika , tai kur man det?! Juk nepakeis ju... Apie dar naujesnius vaistus as girdejau . Man juos siule pries gera menesi  . Tik nebenorejau mainyt. Kazkaip per daznas vaistu keitimas butu. O dabar jau pagalvosiu  QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 09, 19:02) na paskaičiau internete eonic info lapelį. tai sudėtis ta pati kaip ir kitų - montelukastas ir pagalbinė medž aspartamas. šalutiniai poveikiai irgi kaip ir monkastos bei singulairo, pagrinde susiję su nervų sistema  .taip kad nematau prasmės kaitaliot tuos pačius vaistus, gi sudėtis VIENODA, tik gamintojai skiriasi. antradienį savo pediatrei pasakiau, kad vaikas lb nervuotas yra ir tai gal nuo montelukasto. tai lb nustebo, o paskui pagalvojo ir sako, - žinai, mano anūkė irgi naudoja monkastą, ir irgi yra pikčiurna  , gal tikrai čia šalutinis jo poveikis didesnis negu farmacininkai reklamuoja. tai vat tokios tokelės  . tik kaži ar mes turim iš ko rinktis  Aš irgi paskaičiau  , o tai dabar kyla klausimas, o kai išbrisim iš tų ligų ir nebereikės gerti tų singuleirų , monkastų ir eonicų tai vaiką iš nervinės pusės jau būsim sutraumavę?  Ar kai nebegers viskas pas juos ten normalizuosis? Tai išeitų vienas ligas gydom , o kitas įvarom
*GAILĖ*
2010 04 09, 18:38
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 18:19) Aš irgi paskaičiau  , o tai dabar kyla klausimas, o kai išbrisim iš tų ligų ir nebereikės gerti tų singuleirų , monkastų ir eonicų tai vaiką iš nervinės pusės jau būsim sutraumavę?  Ar kai nebegers viskas pas juos ten normalizuosis? Tai išeitų vienas ligas gydom , o kitas įvarom  kaži ar atsakys kas tiksliai į šį klausimą mano nuomone tai tikrai turi poveikį ir jų ateičiai tie nervų priepuoliai nuo vaistų. taigi mes vaikus baram, baudžiam už ožius (ir jie dėl to blogai jaučiasi, nes negali kontroliuot savo nuotaikų, per maži kad valdytųsį ir kad suprastų, kad čia vaistai kalti). arba nuolaidžiaujam, nes manom kad čia jie nabagai dėl vaistų taip (o tada jau sąlyginis refleksas išsivysto pasiekt savo tikslų bjauriu elgesiu  ). tai va, bet kokiu atveju pakenksim  . labiausiai man neramu, kad aš savo vaikelio net ir auklėt paskutiniu metu jau bijau, visaip dirbtinai stengiuos kurt tokią aplinką ir tokią nuotaiką, kad tik jis nesudirgtų, jau ir mb pyksta ant manęs, kad nesugebu įveikt trimečio kaprizų  (nors ir pats neįveikia jų, bet vyrams lengviau, darban išėjo, grįžę pavargę irgi ne kaži kiek užsiima vaiku. tai labai lengva paskui viską ant moteriškių suverst  ). kažkoks bejėgiškumas užplūsta, atrodo visaip negerai, kaip besielgtum
tania811214
2010 04 09, 19:31
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 04 09, 17:54) Na o dėl tų pabandymų, kaip sakai tania811214, juk mes šitų tablečių poveikio , kaip ir nematom. Aš jas suprantu, kaip kokį vitaminą, kuris padeda pašalinti ir padaro organizmą atsparesnį įtraukiamiems dalykams, t. y. mažina alergijos poveikį. nepyk bet nesupratau ka tuom norejai pasakyti  kad blogai kaitalioti ar kad neatskirsiu ju poveikio? Su tom anotacijom-tai beveik visi vaistai turi ir pliusu ir minusu.Butu geriau kad ju visai nereiketu gerti,bet yra kaip yra.
grazina37
2010 04 10, 08:38
na as tai nesuprantu apie kokius jus nervus kalbate,mano kaip buvo ramus geras vaikas taip ir yra,juk vaikas auga keiciasi jo norai ir tt,vaikas augdamas patiria daugiau ispudziu ir sapnai keiciasi ,pacios negi nieko nesapnuojat ir niekada nepabundat,pagaliau yra juk amziaus krizes ,kai vaikas daugiau reiskiasi tiek is grosios puses tiek is blpgosios ,tik mums mamoms reikia ta laika istverti ,juk ir suauge nebuna visada gerumo isikunijimai turim savo nuomone savo emocijas ,zmones geria psichotropinius vaistus ir po keliu metu juos nustoja gerti ,jauciasi gerai ir tikrai durneliais ir nervininkais nelieka,o kiek yra vaiku net neragave nei monkastos nei singuliairo ,o yra nesuvaldomi griuna ant zemes ir klykia vienu zodziu mano suneliui jokie salutiniai poveikia nepasireskia
Šeimos ir norfos vaistinėje Singuliaro negavau, tai vyras nupirko šiandien iš Euro vaistinės, priemoka 25,77 Lt. (be nuolaidos kortelės). Kad prisijuokiau, nes pirma kart patsai pirko, sako žiūriu imušė 150 lt, kukuliai tik išvirto, klausiu ar tiek man reiks mokėt
grazina37
2010 04 10, 12:07
QUOTE(oksy @ 2010 04 10, 11:42) Šeimos ir norfos vaistinėje Singuliaro negavau, tai vyras nupirko šiandien iš Euro vaistinės, priemoka 25,77 Lt. (be nuolaidos kortelės). Kad prisijuokiau, nes pirma kart patsai pirko, sako žiūriu imušė 150 lt, kukuliai tik išvirto, klausiu ar tiek man reiks mokėt  jo bunai labai ydomu kai musa simtus ,as kiekviena karta pirkdama brangius vaistus jauciu nerima ,o jei ima ir nekompensuoja to 100 procentu neigaliai kaimynei visada perku vaistus ,tai visa laika tekdavo primoketi iki 10 litu,o pries naujus metus kai pirkau tai tik matau kaip musa iki 600 ,ir po korteles skanavimo sako jums moketi 230 ,vos infarkto negavau ,nes pinigineje 20 litu teturejau
QUOTE(grazina37 @ 2010 04 10, 09:38) o kiek yra vaiku net neragave nei monkastos nei singuliairo ,o yra nesuvaldomi griuna ant zemes ir klykia vienu zodziu mano suneliui jokie salutiniai poveikia nepasireskia  sutinku su jumis  Mes nei singularo, nei monkastos negeriam,o pilnatgies metu blogiau miegam (sukaujam prabude, vaikstom lovytej). O del elgesio, dabar tas metas kas ka nugales
admin*1
2010 04 10, 15:37
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|