Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jovitas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
ant bangos
sunui daviau Jovito varda ax.gif
Arvena
QUOTE(kristina200 @ 2010 02 05, 21:25)
sunui daviau Jovito varda  ax.gif
*

na ir? o aš nedaviau tongue.gif

Koks temos tikslas?

Kokia mūsų nuomonė? man tai nepatinka...man tai mergaitiškas vardas ir viskas

Va atvirkštinis variantas man labai patinka - Algė, Vytė, Andrė, Rytė wub.gif 4u.gif
Noa
Ir aš nedaviau biggrin.gif O daugiau nežinau, ką sakyt, nes nieko neklausia. Sveikinam su sūnum... Turbūt tiek...

Ai ne, sūnus jau paauglys, tada sveikinimai pavėluoti biggrin.gif O vardas - ai nu... Kaip ir Jolitas, Jolantas, Dovilys...
l'eau
aš irgi nedaviau. ir neduočiau net jei būčiau mergaitės norėjusi schmoll.gif
***Žaltvykslė
Negražus man jūsų sūnaus vardas schmoll.gif
ciuke
As irgi nedaviau, ir neduosiu biggrin.gif
Ende
Ir kaip jam sekasi su tuo vardu gyvent? Normaliai bendraamžiai reaguoja?
*Liepa18*
Nepykit, bet man baisuma.. Čia iš tos serijos, kaip Dianas, Jolantas, Gitanas, Agnius ir t.t. Kai jau grynai iš moteriškų padaromi vyriški, tai man ne...
Ūla
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 02 06, 12:56)
Nepykit, bet man baisuma.. Čia iš tos serijos, kaip Dianas, Jolantas, Gitanas, Agnius ir t.t. Kai jau grynai iš moteriškų padaromi vyriški, tai man ne...
*

Man taip pat Aldonai ir pan. labai negražu, tik iš viso konteksto "iškrenta" Agnius. Nei patinka, nei nepatinka, bet = Ugniui. Normaliai skamba.

feisty
schmoll.gif
Sidabrėlė
Jovitas – lietuvių: jo- (joti) + vilt- (viltis) – „jojantis su viltimi“, graži vardo reikšmė, tik gal aš būčiau vadinusi - Joviltas :ax:Kadangi anksčiau tuo vardu vadindavo tik mergaites, tai ir vardas toks atrodo mergaitiškas, kokia man pirma asociacija ir kilo, tačiau vardo kilmė ir reikšmė labai pakėlė šio varduko vertę, gal ir be reikalo jis užmestas 4u.gif
Arvena
man tai reikšmė ir kilmė senai žinoma, nes mano viena geriausių draugių Jovita...bet tai vis vien nekeičia mano nuomonės apie berniukišką variantą schmoll.gif schmoll.gif ..... kaip Aldonas 4u.gif tongue.gif
HappyAngel
Ir aš nedaviau. Ai, pala, sūnaus neturiu doh.gif Na, jei turėčiau, tai vis tiek neduočiau.

Čia tema, kur reikia pasisakyti, koks vaiko vardas ar kaip?
sena niekšė
toks vaizdas kad tėvai labiau dukrytės norėjo
Muskatinne
Neduočiau savo sūnui tokio vardo schmoll.gif
Panda*
QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 08, 18:28)
toks vaizdas kad tėvai labiau dukrytės norėjo
*

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat pagalvojau
zzzzzvimt
gal geriau koks Jorintas?... g.gif
Pelene
Arba kaip kazkas jau siule Joviltas - nezinojau sito vardo anksciau, bet kai isgirdau, na graziai jis skamba wub.gif
kristalcik25
man nepatinka schmoll.gif
Gitatuka
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 03 23, 08:22)
man nepatinka schmoll.gif
*

man taip pat schmoll.gif
zmirzlina
Jovitas, Jolantas, Gitanas, Brigitas.... gyvena kažkaip žmonės
happysmile
man negrazu,nei Jovita,nei Jovitas
dezira
ne jau,tikrai,ir tarimas po to butu nepatogus,ne ne ne
tamosiuke
QUOTE(zmirzlina @ 2010 03 23, 12:19)
Jovitas, Jolantas, Gitanas, Brigitas.... gyvena kažkaip žmonės
*

Grazinas, Reginas, Dijanas... nu negrazus man tokie vardai...
mamuma123
Pff... Man net nejauku pasidare, kad tokius komentarus parasete... Atrodo, kad nevienam zmogui nepatinka Jovitos (mergaitiskas vardas) vardas. verysad.gif As pati turiu dukra vardu Jovita ir visiem jos draugams pavydi tokio vardo. 4u.gif Aplinkiniai ir giminaiciai pamilo si varda. wub.gif
Dramaqueen
Keista, bet ir prasmė, ir pats skambesys visai įdomūs. Įpratus net,manau, pasidarytų gražesnis už daugumą tradicinių vardų smile.gif
Ašaka
QUOTE(ant bangos @ 2010 02 05, 22:25)
sunui daviau Jovito varda  ax.gif
*

Na, davėt tai davėt. Pakeisti nebegalit, tai gal pagyrų laukiat ar kritikos? Vardas "normalus", nuo Jupiterio, ar ne? Retas.

Pagal kilmę tai - vyriškas vardas, nors Lietuvoje yra kažkodėl yra labiau paplitusi moteriška šio vardo forma.

Linkiu laimės auginant sūnelį, ir nekreipkit dėmesio į subektyvias nuomones SM.
Ruby Tuesday
QUOTE(mamuma123 @ 2011 02 20, 00:43)
Pff... Man net nejauku pasidare, kad tokius komentarus parasete... Atrodo, kad nevienam zmogui nepatinka Jovitos (mergaitiskas vardas) vardas. verysad.gif  As pati turiu dukra vardu Jovita ir visiem jos draugams pavydi tokio vardo. 4u.gif  Aplinkiniai ir giminaiciai pamilo si varda.  wub.gif
*

Man Jovita labai grazus vardas wub.gif O va Jovitas, tai kaip ir Aldonas, Jolantas ir koks hmmm... Danutis man nepatinka schmoll.gif
muminukas
QUOTE(mamuma123 @ 2011 02 19, 21:43)
Pff... Man net nejauku pasidare, kad tokius komentarus parasete... Atrodo, kad nevienam zmogui nepatinka Jovitos (mergaitiskas vardas) vardas. verysad.gif  As pati turiu dukra vardu Jovita ir visiem jos draugams pavydi tokio vardo. 4u.gif  Aplinkiniai ir giminaiciai pamilo si varda.  wub.gif
*

o visai nejaučiate skirtumo tarp Jovita sir Jovita? g.gif
l'eau
per mergaitiškas, nekoks schmoll.gif
nutė
Kadangi yra toks viešas žmogus - teisininkas Jovitas Elzbergas, iš pradžių atrodė keistas vardas, paskui pripratau smile.gif . Visai nieko.
Arvena
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 20, 00:08)
Man Jovita labai grazus vardas wub.gif O va Jovitas, tai kaip ir Aldonas, Jolantas ir koks hmmm... Danutis man nepatinka schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif būtent
mamakubu
QUOTE(dezira @ 2010 05 12, 23:52)
ne jau,tikrai,ir tarimas po to butu nepatogus,ne ne ne
*

drinks_cheers.gif
biti atskrend
Jovita grazu, bet Jovitas - ne ne ne.
Annia
schmoll.gif
Giuste
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 20, 00:08)
*

drinks_cheers.gif Man irgi labai nepatinka, kai is mergaitisku vardu padaromi berniukiski vardai, ar atvirksciai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.