sunui daviau Jovito varda
Ir aš nedaviau
Ai ne, sūnus jau paauglys, tada sveikinimai pavėluoti
aš irgi nedaviau. ir neduočiau net jei būčiau mergaitės norėjusi
Negražus man jūsų sūnaus vardas
As irgi nedaviau, ir neduosiu
Ir kaip jam sekasi su tuo vardu gyvent? Normaliai bendraamžiai reaguoja?
Nepykit, bet man baisuma.. Čia iš tos serijos, kaip Dianas, Jolantas, Gitanas, Agnius ir t.t. Kai jau grynai iš moteriškų padaromi vyriški, tai man ne...
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 02 06, 12:56) Nepykit, bet man baisuma.. Čia iš tos serijos, kaip Dianas, Jolantas, Gitanas, Agnius ir t.t. Kai jau grynai iš moteriškų padaromi vyriški, tai man ne... Man taip pat Aldonai ir pan. labai negražu, tik iš viso konteksto "iškrenta" Agnius. Nei patinka, nei nepatinka, bet = Ugniui. Normaliai skamba.
Jovitas lietuvių: jo- (joti) + vilt- (viltis) jojantis su viltimi, graži vardo reikšmė, tik gal aš būčiau vadinusi - Joviltas :ax:Kadangi anksčiau tuo vardu vadindavo tik mergaites, tai ir vardas toks atrodo mergaitiškas, kokia man pirma asociacija ir kilo, tačiau vardo kilmė ir reikšmė labai pakėlė šio varduko vertę, gal ir be reikalo jis užmestas
man tai reikšmė ir kilmė senai žinoma, nes mano viena geriausių draugių Jovita...bet tai vis vien nekeičia mano nuomonės apie berniukišką variantą
Ir aš nedaviau. Ai, pala, sūnaus neturiu
Čia tema, kur reikia pasisakyti, koks vaiko vardas ar kaip?
toks vaizdas kad tėvai labiau dukrytės norėjo
Neduočiau savo sūnui tokio vardo
gal geriau koks Jorintas?...
Arba kaip kazkas jau siule Joviltas - nezinojau sito vardo anksciau, bet kai isgirdau, na graziai jis skamba
man nepatinka
Jovitas, Jolantas, Gitanas, Brigitas.... gyvena kažkaip žmonės
man negrazu,nei Jovita,nei Jovitas
ne jau,tikrai,ir tarimas po to butu nepatogus,ne ne ne
Pff... Man net nejauku pasidare, kad tokius komentarus parasete... Atrodo, kad nevienam zmogui nepatinka Jovitos (mergaitiskas vardas) vardas.
Keista, bet ir prasmė, ir pats skambesys visai įdomūs. Įpratus net,manau, pasidarytų gražesnis už daugumą tradicinių vardų
QUOTE(ant bangos @ 2010 02 05, 22:25) Na, davėt tai davėt. Pakeisti nebegalit, tai gal pagyrų laukiat ar kritikos? Vardas "normalus", nuo Jupiterio, ar ne? Retas. Pagal kilmę tai - vyriškas vardas, nors Lietuvoje yra kažkodėl yra labiau paplitusi moteriška šio vardo forma. Linkiu laimės auginant sūnelį, ir nekreipkit dėmesio į subektyvias nuomones SM. QUOTE(mamuma123 @ 2011 02 20, 00:43) Pff... Man net nejauku pasidare, kad tokius komentarus parasete... Atrodo, kad nevienam zmogui nepatinka Jovitos (mergaitiskas vardas) vardas. Man Jovita labai grazus vardas QUOTE(mamuma123 @ 2011 02 19, 21:43) Pff... Man net nejauku pasidare, kad tokius komentarus parasete... Atrodo, kad nevienam zmogui nepatinka Jovitos (mergaitiskas vardas) vardas. o visai nejaučiate skirtumo tarp Jovita sir Jovita?
per mergaitiškas, nekoks
Kadangi yra toks viešas žmogus - teisininkas Jovitas Elzbergas, iš pradžių atrodė keistas vardas, paskui pripratau
Jovita grazu, bet Jovitas - ne ne ne.
|