Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Planuojam pastoti po 2-3 metų.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2
Tigriukė@
Labukas mamos mirksiukas.gif Neradau tokios temos,kur rašo mamytes kurios nori turėti vakeli ne dabar o žymiai vėliau,kaip aš mirksiukas.gif
Turiu 2 berniukus,bet dažnai pagalvoju apie dar trečią vaiką ir nesvarbu kokios lyties,bet ne mieluosiu,kad gerai būtu pagimdyti dukrytę flirt.gif
Argumentuosiu savo planus. Dabar dar esu namie su mažesnių,bet jam jau yra du metukai. Noriu žinoma nuo rudens pradėti dirbti,užsidirbti kiek ir tada galiu planuoti su vyru vaikeli. Esu jau ne jaunute,jeigu man pavyks suplanuoti pastuoti pvz. 2012 metais man bus 32 metai,bet manau kaip trečiam leliui amžius visai ir neblogas biggrin.gif
Prisijunkit kas planuoja leliuka kaip ir aš,labai smagu būtu kartu pasvajoti ir pabendrauti 4u.gif

http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler.../stork-baby.jpg
MANO SVAJONE wub.gif
Tigriukė@
Matau kol kas mano temoje tusčia bigsmile.gif Nejaugi niekas neplanuoja vaikuti biški vėliau, o ne čia ir dabar lotuliukas.gif
Destiny73
QUOTE(Ksėna @ 2010 02 07, 20:29)
Matau kol kas mano temoje tusčia bigsmile.gif Nejaugi niekas neplanuoja vaikuti biški vėliau, o ne  čia ir dabar lotuliukas.gif
*

kartais planavimas gali uztrukti ir dvejus ir trejus metus..... nebijot?
deluxe
As irgi noreciau 2012-2013 pagimdyti. Turiu sunu,tai pasvajoju apie mergyte,bet kas gims tas smile.gif Nenoriu,kad tarp vaiku butu labai didelis amziaus skirtumas. Tik neaisku kaip ten bus su tais planais,nes reikia padirbeti,o dabar sedziu be darbo(ji irgi sunku rast),tai is tiesu viska turbut lems tai ar susirasiu darba ir kiek isdirbsiu ax.gif
Tigriukė@
QUOTE(Destiny73 @ 2010 02 10, 09:29)
kartais planavimas gali uztrukti ir dvejus ir trejus metus..... nebijot?
*

Svekute Destiny mirksiukas.gif Ne,nebijau biggrin.gif Prieš planuojant antrą vaiką prisipažinsiu,kai negalėjau pastoti puse metu pradėjom su vyru nerimauti,bet po mėnesio padariau testa ir pamačiau dvi linijos. O jeigu užtruks ir ilgesni laiką,nieko baisaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deluxe @ 2010 02 10, 12:37)
As irgi noreciau 2012-2013 pagimdyti. Turiu sunu,tai pasvajoju apie mergyte,bet kas gims tas smile.gif Nenoriu,kad tarp vaiku butu labai didelis amziaus skirtumas. Tik neaisku kaip ten bus su tais planais,nes reikia padirbeti,o dabar sedziu be darbo(ji irgi sunku rast),tai is tiesu viska turbut lems tai ar susirasiu darba ir kiek isdirbsiu  ax.gif
*

Labukas deluxe mirksiukas.gif Aišku,kad planuoti nereiškia,kad planus negalima pakoreguoti,bet kodėl mes negalim pradėti svajoti ir ruoštis nėštumui mintimis jau dabar,niekas dar nedraudžia svajoti,ar ne??? wub.gif
Sutinku su tavo parašu prie niko,mes irgi laukiam kai pasibaigs krize thumbup.gif
deluxe

Labukas deluxe mirksiukas.gif Aišku,kad planuoti nereiškia,kad planus negalima pakoreguoti,bet kodėl mes negalim pradėti svajoti ir ruoštis nėštumui mintimis jau dabar,niekas dar nedraudžia svajoti,ar ne??? wub.gif
Sutinku su tavo parašu prie niko,mes irgi laukiam kai pasibaigs krize thumbup.gif
*

[/quote]

Na taip svajoti niekas nedraudzia biggrin.gif
Vis dazniau save pastebiu,galvojancia apie maza leliuka,kaip pasikeistu musu seimos gyvenimas ,kaip jau butume keturiese,kaip sunelis reaguotu,elgtusi. Tokios mintys mane jau kamuoja apie puse metu. Labai noreciau vaikelio ir greiciau susilaukti,bet ta krize..... verysad.gif Turbut tikrai teks palaukti kol pasibaigs.

O tu, Ksena, matau jau trecia planuotumet,saunuoliai! As tai turbut daugiau dvieju nesiryzciau,bet kas ten zino,vyras tai apie tris pasvajoja.... rolleyes.gif
Tigriukė@
Labukas deluxe mirksiukas.gif Aš prieš 8 metus kai pagimdžiau pirmą sūnu ,o ypač kai jis pradėjo vaiksčioti ir savo ragiukus rodyti,visiems kas klausinėjo kada antrą planuojat,pyktai atsakydavau NIEKADA GYVENIME biggrin.gif Bet matai jau apie trečią galvojam ir svarbiausia kad vyras nori,o tai geras ženklas thumbup.gif Aišku dabar mums labai sunkus laikotarpis,todėl ir bijau gimdyti dabar,o va kaip padirbėsiu galėsiu pradėti planuoti ne tik mintimis bei ir maloniu darbu lotuliukas.gif
Tigriukė@
Labukas visoms mirksiukas.gif Noriu apie save priminti biggrin.gif Aš dar neatsisakiau minties pastoti po 2-3 metų. Galvoju gal 2013 metai nelabai geras skaičius? Tada reikia man su vyru paskubėti iki 2012 leliu pagimdyti nestuke.gif Nežinau kodėl,bet svajoju pastoti taip,kad pagimdyti pavasari kovo pradžioje g.gif Va būtu faina yahoo.gif
Būtinai priminsiu apie save 4u.gif biggrin.gif Rašykit mamos kas kartu su manim svajoja apie nestuke.gif
deluxe
Na turbut mes su tavim cia dviese tik ir svajojam biggrin.gif o as kaip tik manau 2013 metai visai nieko,mano 13 skaicius laimingas. Svajokim toliau,dar laiko yra, o kaip bus parodys gyvenimas smile.gif
Magnetukas
Sveikos planuotojos 4u.gif
Prisidėsiu prie jūsų, kuo daugiau tuo smagiau gi biggrin.gif
Mes leliuką jau buvom pradėję planuoti, bet mano sveikata sumakalavo visus planus, ir daktaras sakė jei viskas eisis gerai, galėsim leliuką pradėti po metų thumbup.gif Taigi jei viskas eisis kaip iš pypkės, aš taip pat kaip ir Tėtsi norėčiau pastoti ir leliuką pasigimdyti pavasarį wub.gif Žinau kad metai greitai prabėgs ir bus galima pradėti svajoti, bet tuo pačiu negaliu išmest iš galvos to planavimo ir vis paskaitinėju ta tema vis daugiau rolleyes.gif
Tigriukė@
Labukas mirksiukas.gif Noriu apie save priminti biggrin.gif
Aš dar neatsisakiau savo planu turėti vaikelį po pora metų nestuke.gif
Šiaip paskutiniu lauku intensyviai dirbu,visai nesenei išejau po dekreto į darbą.
Labai noriu kad mano sveikatele būtu geresne ,metams begant jaučiuosi ne tokia kaip pvz. prieš 9 metus kai gimė mano pirmas sūnus,antras nėštumas būvo labai sunkus,todėl po metų reikia būtinai pradėti laaabai sveikai gyventi,gerti vitaminus,nors kuriam laikui užgydyti savo senas ligas,bet kaip sakoma viskas mūsų rankuose ,todėl svajojam svajomas ir dar kartą svajojam...O paskui pavirsim mūsų svajones tikrovę wub.gif wub.gif wub.gif
Iki ir būtinai dar pasirodysiu ir lauksiu kitas prisijungti 4u.gif
Magnetukas
Aš taip pat manau, kad būtų labai gerai per tuos metus pagerinti savo fizinę būklę blush2.gif Šiandien kol dar svajoju, galvoju kad užsirašysiu į kokį sporto klubą, gal baseiną g.gif Šiaip aš tokia tinginiukė, pas mane visada dideli planai iki kol nereikia pradėti daryti to ką prisiplanavau biggrin.gif blush2.gif Bet pasvaikti juk galime lotuliukas.gif

Kokius tyrimus per ateinančius metus žadate pasidaryti? g.gif
AS34
labutis,
mes irgi labai laukiame trecio leliuko. Gal keista siais laikais, bet mes svajojame jau 2 metus ir 6 men. Pirmieji musu dziaugsmai gavosi labai planuotai ir is karto bigsmile.gif nors buvome ir jauni. dabar man 34. atrodo daug, bet vis tiek nenuleidziam ranku. vis tikimes nestuke.gif
Tigriukė@
QUOTE(AS34 @ 2010 10 23, 18:22)
labutis,
mes irgi labai laukiame trecio leliuko. Gal keista siais laikais, bet mes svajojame jau 2 metus ir 6 men. Pirmieji musu dziaugsmai gavosi labai planuotai ir is karto  bigsmile.gif nors buvome ir jauni. dabar man 34. atrodo daug, bet vis tiek nenuleidziam ranku. vis tikimes  nestuke.gif
*

Labukas 4u.gif AS34 o jus tik planuojat arba lelius neužsikabina? nestuke.gif Nieko sau daug blink.gif Trečam vaikui nuostabus amžius thumbup.gif Aš irgi maždaug tokiame amžiuje kaip jus dabar noriu susilaukti trečio vaikelio,bet žinom mes planuojam o kaip išeis jau nuo dievulio priklausys.
AS34
laba diena. labai gerai pastebeta, kad neuzsikabina g.gif mes patys to suprasti negalime. atrodo, kad viskas kaip ir gerai...salygos, aplinkybes ir t.t...bet... per tuos metus ir vitaminu visas kruvas sugeriau ir nieko...
Tigriukė@
QUOTE(AS34 @ 2010 10 24, 12:07)
laba diena. labai gerai pastebeta, kad neuzsikabina  g.gif mes patys to suprasti negalime. atrodo, kad viskas kaip ir gerai...salygos, aplinkybes ir t.t...bet... per tuos metus ir vitaminu visas kruvas sugeriau ir nieko...
*

Sveikute mirksiukas.gif O ką ginekologas sako? Gal reikia truputėli pailsieti nuo minčių apie nėštumą ,tiesiog gyventi ir negalvoti...pamatysit kai negalvosit ,nesinervuosit ir lelius netikėtai ateis nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
Bet žinoma jeigu yra fiziologinės bėdos tada reikia su gydytojais kalbėtis doctor.gif
Su antru irgi ne iš karto pastojau,apie 9 mėnesius gaminom leliu lotuliukas.gif irgi pradėjau nerimauti,o paskui nustojau galvoti ir bah dvi juostelės pamačiau thumbup.gif Laimės buvo pilnos kelnės lotuliukas.gif
digi
QUOTE(Tėtsi @ 2010 07 31, 22:49)
Labukas visoms mirksiukas.gif Noriu apie save priminti biggrin.gif Aš dar neatsisakiau minties pastoti po 2-3 metų. Galvoju gal 2013 metai nelabai geras skaičius?  Tada reikia man su vyru paskubėti iki 2012 leliu pagimdyti nestuke.gif Nežinau kodėl,bet svajoju pastoti taip,kad pagimdyti pavasari kovo pradžioje g.gif Va būtu faina yahoo.gif
Būtinai priminsiu apie save 4u.gif  biggrin.gif  Rašykit mamos kas kartu su manim svajoja apie  nestuke.gif
*

mes taip pat turime viltį, norą, svajonę turėti trečią mažylį po 2-3 metų wub.gif ...mano širdis jau ir dabar pasiruošusi trečiam, bet kažkokia baimė...ateities baimė, vis askaluojama bloga šalies padėtis įsiėda į galvą ir neleidžia ramiai gyventi...bet aš labai tikiuosi, tikiu, kad greitu laiku daug maž viskas stos į normalias vėžias ir mūsų su vyrų planai galės išsipildyti...man tada jau taip pat bus virš 30, ir aš manau, kad trečiam vaikui tai pats puikiausias laikas thumbup.gif
Ameteist
Noreciau ir as prisijungt 4u.gif
Kaip ir dauguma, laukiam geresniu laiku, salygu, darbu... Todel butu smagu pasvajoti ir ruostis nestumui drauge.
Tigriukė@
QUOTE(digi @ 2010 10 24, 23:56)
mes taip pat turime viltį, norą, svajonę turėti trečią mažylį po 2-3 metų wub.gif ...mano širdis jau ir dabar pasiruošusi trečiam, bet kažkokia baimė...ateities baimė, vis askaluojama bloga šalies padėtis įsiėda į galvą ir neleidžia ramiai gyventi...bet aš labai tikiuosi, tikiu, kad greitu laiku daug maž viskas stos į normalias vėžias ir mūsų su vyrų planai galės išsipildyti...man tada jau taip pat bus virš 30, ir aš manau, kad trečiam vaikui tai pats puikiausias laikas  thumbup.gif
*

Labukas digi ir Ameteist mirksiukas.gif Smagu kad mus daugėja norinčiu ir svajojančiu apie nestuke.gif
Taip digi,man irgi baisu truputeli ir ne tik dėl krizės bet ir dėl sveikatos,rašiau kad turiu problemu su sveikata,bet manau jeigu prieš pastodama gerai save pasiruošiu nėštumui gal galėsiu lengvai išnešiuoti savo vaikelį rolleyes.gif
digi
QUOTE(Tėtsi @ 2010 10 25, 19:28)
Labukas digi  ir Ameteist mirksiukas.gif Smagu kad mus daugėja norinčiu ir svajojančiu apie  nestuke.gif
Taip digi,man irgi baisu truputeli ir ne tik dėl krizės bet ir dėl sveikatos,rašiau kad turiu problemu su sveikata,bet manau jeigu prieš pastodama gerai save pasiruošiu nėštumui gal galėsiu lengvai išnešiuoti savo vaikelį rolleyes.gif
*

na va turi tikslą - sustiprėk, pasiruošk mažylio laukimui ir sutikimui tai viskas bus thumbup.gif
vikta
sveikos. jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif turim dvi mergytes, ir tikrai noriu berniuko. žinoma, jei bus mergytė - ir ją mylėsim. bet tada gal ri apie ketvritą galvosim biggrin.gif
dabar dar vaiko nenoriu (pasiilgstu tik nėštumo kol kas, ne mažo vaiko), noriu šiek tiek atsigauti. Noriu į darbą gryžti. padirbsiu pora metų ir tada jau planuosim trečią.
kažkaip dauguma skeptiškai žiūri į lyties planavimą, bet aš bandysiu kai kuriuos būdus, kad berniukas gautųsi. su mergaitėm jokių lyties planavimų nebuvo.
pirmoji užkibo po 6 mėnesių, atroji po 3 mėnesių. dabar man 32 metai. tai gimdymas būtų apie 35 m.
Dar tiksliai nežinia kada tie planai prasidės - norėčiau arba kai viena arba kita mergytė pradės eiti į pirmą klasę. būtų patogu pasiimti iš mokyklos kai nedirbčiau.
tad bent jau dabar galvojam kad planuosim 2012-2013
deluxe
Nu kur dingo visos planuotojos biggrin.gif as vis dar neatsisakau tos minties,ypac dabar kai aplinkui drauges ir pazistamos gimdo, lyg kazkoks bumas uzejo smile.gif . Ir savo sunu kalbinu ,bandau pratinti prie minties,kad kazkada tures sesute arba broliuka. Tik kazkodel jis kol kas nori buti vyresniuoju rolleyes.gif nu bet laiko dar yra,dar ikalbesiu (ir su vyru dar padirbeti reik... biggrin.gif )
Tigriukė@
QUOTE(deluxe @ 2011 04 22, 15:48)
Nu kur dingo visos planuotojos  biggrin.gif  as vis dar neatsisakau tos minties,ypac dabar kai aplinkui drauges ir pazistamos gimdo, lyg kazkoks bumas uzejo  smile.gif . Ir savo sunu kalbinu ,bandau pratinti prie minties,kad kazkada tures sesute arba broliuka. Tik kazkodel jis kol kas nori buti vyresniuoju  rolleyes.gif nu bet laiko dar yra,dar ikalbesiu (ir su vyru dar padirbeti reik... biggrin.gif )
*

deluxe sveikute 4u.gif mirksiukas.gif Aš vienu metu pagalvojau,kad viskas užteks,nenoriu daugiau vaikų blush2.gif Bet esu moteris,vėl noriu vaikelio,aišku mergytes,bet aišku jeigu gims berniukas vistiek bus mylimiausias iš mylimiausiu wub.gif biggrin.gif Ir vyras nori,bet aišku dar palauksim dar turim iki 2012-2013 metų laiko,gal gyvenimas pagerės rolleyes.gif
Visas planuojančias su artejančiom Šv.Velykom 4u.gif 4u.gif
Neraitė
Sveikos 4u.gif

Norėčiau ir aš prisijungti prie planuojančių ax.gif
deluxe
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 04 23, 20:12)
deluxe sveikute 4u.gif  mirksiukas.gif Aš vienu metu pagalvojau,kad viskas užteks,nenoriu daugiau vaikų blush2.gif Bet esu moteris,vėl noriu vaikelio,aišku mergytes,bet aišku jeigu gims berniukas vistiek bus mylimiausias iš mylimiausiu wub.gif  biggrin.gif Ir vyras nori,bet aišku dar palauksim dar turim iki 2012-2013 metų laiko,gal gyvenimas pagerės rolleyes.gif
Visas planuojančias su artejančiom Šv.Velykom 4u.gif  4u.gif
*

Kazkada ir as maniau,kad daugiau vaiku nenoresiu...bet laikas viska keicia smile.gif as irgi noreciau mergaites,bet jei bus berniukas mylesiu ne maziau...
Noriu tiketi,kad gyvenimas pageres ir mes galesime visos visos susilaukti dar vaikeliu 4u.gif
vikta
Keliu tema wink.gif
Tigriukė@
Sveikutes ,ar dar planuojat pagimdyti 2012-2013 metais? nestuke.gif
Aš noriu dar vieno leliuko,nors žinoma įvairių minčių būna,jau rašiau,kad turiu du berniukus ,laaabai noriu sese broliams pagimdyti flirt.gif nestuke.gif
vikta
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 03, 20:02)
Sveikutes ,ar dar planuojat pagimdyti 2012-2013 metais?  nestuke.gif
Aš noriu dar vieno leliuko,nors žinoma įvairių minčių būna,jau rašiau,kad turiu du berniukus ,laaabai noriu sese broliams pagimdyti flirt.gif  nestuke.gif
*

taip taip wink.gif planuojam startuoti su planavimu ateinančią liepą
Tigriukė@
QUOTE(vikta @ 2011 11 04, 10:06)
taip taip wink.gif planuojam startuoti su planavimu ateinančią liepą
*

Sveikute vikta mirksiukas.gif Aš irgi nuo vasaros noriu pradėti gaminimą,reikia būtinai man kai kurias vaistus mesti gerti,visus tyrimus padaryti,dantukus patikrinti ir t.t.t.t,bet svarbiausia ,kad turim nora biggrin.gif thumbup.gif
vikta
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 04, 18:50)
Sveikute vikta mirksiukas.gif Aš irgi nuo vasaros noriu pradėti gaminimą,reikia būtinai man kai kurias vaistus mesti gerti,visus tyrimus padaryti,dantukus patikrinti ir t.t.t.t,bet svarbiausia ,kad turim nora biggrin.gif  thumbup.gif
*

tai vaistukai turbūt nelabai rimti, jei galima juos mesti wink.gif
Tigriukė@
QUOTE(vikta @ 2011 11 04, 20:37)
tai  vaistukai turbūt nelabai rimti, jei galima juos mesti wink.gif
*

Na kaip pasakyti,geriu antidepresantus ,turėjau problemų su nervinę sveikatą ( tikrai nieko baisaus,šizofrenija aš nesergu biggrin.gif ) tiesiog pradėjo streikuoti antro nėštumo metų skydliauke,paskui prasidėjo nerimas,baimės,panika užeidavo,nieko linksmo žinoma,dar beprotiškai galva svaigo,negalėjau iš namu viena išeiti ( nuo 5 nėštumo mėnesio). Paskui pradėjau jaustis labai gerai,tada bandžiau mesti,bet mano gydytoja neteisingai sudarė man metimo planą,reikėjo palaipsniui o ji man "pasiūlė" iš karto... doh.gif Galiu pridurti,kad su vestibuliariniu aparatu turiu problemų nuo 16-18 metų,kartais geriau vaistukus,kartais nieko negeriau biggrin.gif Bet kaip antro nėštumo metų jaučiausi geriau nepasakosiu,beveik visą nėštumą ypač nuo 5-6 mėnesio pragulėjau lovoje arba ligoninėje,nors gimdymas būva lengvas paliginus su pirmu smile.gif
Kaip mamytės manot,ar surizikuoti,nors aišku ne slėpsiu baime,kad vėl teks tiesiogine žodžio prasmę kankintis neduoda man ramybės,bet labai noriu dar vieno vaiko,kaip būtu nuostabu jeigu dievulis išgirstu mane ir padovanotu mažą princesę. wub.gif
Labanktukas planuotojos biggrin.gif nestuke.gif
vikta
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 04, 22:49)
Na kaip pasakyti,geriu antidepresantus ,turėjau problemų su nervinę sveikatą ( tikrai nieko baisaus,šizofrenija aš nesergu biggrin.gif ) tiesiog pradėjo streikuoti antro nėštumo metų skydliauke,paskui prasidėjo nerimas,baimės,panika užeidavo,nieko linksmo žinoma,dar beprotiškai galva svaigo,negalėjau iš namu viena išeiti ( nuo 5 nėštumo mėnesio). Paskui pradėjau jaustis labai gerai,tada bandžiau mesti,bet mano gydytoja neteisingai sudarė man metimo planą,reikėjo palaipsniui o ji man "pasiūlė" iš karto... doh.gif  Galiu pridurti,kad su vestibuliariniu aparatu turiu problemų nuo 16-18 metų,kartais geriau vaistukus,kartais nieko negeriau biggrin.gif Bet kaip antro nėštumo metų jaučiausi geriau nepasakosiu,beveik visą nėštumą ypač nuo 5-6 mėnesio pragulėjau lovoje arba ligoninėje,nors gimdymas būva lengvas paliginus su pirmu smile.gif
     Kaip mamytės manot,ar surizikuoti,nors aišku ne slėpsiu baime,kad vėl teks tiesiogine žodžio prasmę kankintis neduoda man ramybės,bet labai noriu dar vieno vaiko,kaip būtu nuostabu jeigu dievulis išgirstu mane ir padovanotu mažą princesę.  wub.gif
Labanktukas planuotojos biggrin.gif  nestuke.gif
*

na, kai sveikata nekokia, sudetinga. Ka sako vyras? Turbut dar nekalbejot apie planavima
Papildyta:
Man tai reiktu iki planavimo kojai operacija padaryti. Plyses meniskas ir skausmas kas kart atsinaujina. Ir per ateinancius metus isigyti didesni busta
Tigriukė@
QUOTE(vikta @ 2011 11 05, 10:42)
na, kai sveikata nekokia, sudetinga. Ka sako vyras? Turbut dar nekalbejot apie planavima
Papildyta:
Man tai reiktu iki planavimo kojai operacija padaryti. Plyses meniskas ir skausmas kas kart atsinaujina. Ir per ateinancius metus isigyti didesni busta
*

Labukas vikta mirksiukas.gif Aišku kalbėjomės apie vaiką,nors vyras kol kas ramiau reaguoja į mano norą turėti dar vieną vaiką,jam aišku dėl manęs neramu . vikta,nesu liguota,tiesiog taip sutapo,kad prieš pat pastojimą darbe turėjau nemažai streso,paskui nėštumo metų darbe labai daug nervinausi ir plius per pusmetį numečiau beveik 20 kg,nors niekada nebuvau liekna kaip gazelė,buvai normalaus svorio,tik po pirmo vaiko apsileidau,nemažai valgiau vėl dėl nervinės įtampos,rezultatas-83 kg,nors mano norlamus svoris apie 70 kg. ūgis - 172. Vienu žodžiu labai griežtos dietos,iškrovos dienos,va ir rezultatas sustreikavo sveikata. Pastojau sverdama 57 kg. ( dabar sveriu 67,bet vėl manau reikia kiek numesti,nors visi sako,kad atrodau labai gerai blush2.gif )Labai gerai žinau kur dariau klaidas,kodėl antras nėštumas tapo man išbadymu,esu pati kalta. Todėl dabar noriu labai gerai pasiruošti savo organizmą,nesikudinti iki nualpimo,valgyti sveika ir visavertį maistą.Ir be abejo gera nuotaika,geros mintis ir viskas bus gerai. Neturiu tfiu tfiu tfiu nepagydomos ligos,kitos moterys gimdo su daug rimtesniais sveikatos problemom. unsure.gif
Dėl busto super planai vikta,liux thumbup.gif O kas kojoms,varizkozė? g.gif
Geros dienelės 4u.gif
vikta
tai smagu kad ligos nerimtos.
man tai meniskas plyšęs. tai anksčiau ar vėliau reiks vis vien operuoti, su metais situacija negerės. tai ir galvoju kad turbūt sausio mėnesį operuosiuos, kad iki gegužės 26 pasveikti (brolio vestuvės)
ZBITKA
as neturiu dar vaiku, man 31m. vyrui 35m. tai jau laikas.. pries 2 menesius susituokem. wub.gif 2012 butinai apie tai galvosiu priklauso nuo aplinkybiu metu pab. arba pradzioje. problema kad geriu antidepresantus verysad.gif verysad.gif
Tigriukė@
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 07, 22:07)
as neturiu dar vaiku, man 31m. vyrui 35m. tai jau laikas.. pries 2 menesius susituokem.  wub.gif 2012 butinai apie tai galvosiu priklauso nuo aplinkybiu metu pab. arba pradzioje. problema kad geriu antidepresantus verysad.gif  verysad.gif
*

drinks_cheers.gif Labutis ZBITKA. Esi ne viena tokia,manau viskas mūsų rankuose,viskas bus gerai. mirksiukas.gif Kiek laiko geriat AD? Jeigu ką rašykit man į AZ. Aš pradėsiu nuo žiemos pabaigos arba pavasario pradžios mažinti seroxatą ( geriu 30 mg.) ir iki gegužės-birželio mesti.
Gero visoms vakaro 4u.gif
Saulytele
Sveikutes, ir as noreciau prie jusu prisijungti. smile.gif

Jau pamazu galvojame apie trecia vaikeli, bet dar kai kas stabdo. Itin stabdo, kad nuo rugsejo gali pasiulyti darba, kurio noriu, tai tureciau ateiti i ji ne su pilvuku ir padirbti bent nepilnus metus (paskui bus saugoma man darbo vieta). Aisku, tai irgi nera grazu, iseit i dekreta po nepilnu metu, bet biologinis laikrodukas jau tiksi, negaliu daug laukt - man jau virs trisdesimt. biggrin.gif

Tai manau planuosim, kad vaikelis gimtu 2013 vasara-rudeni.

Dar ir as siokiu tokiu turiu problemu del sveikatos. Vaistu pastoviai nevartoju, bet turiu akmenis tulzeje, kartais buna skausmingu priepoliu. Reikia issiaiskinti, ka daryti, ir gal issioperuoti.
Tigriukė@
QUOTE(Saulytele @ 2011 11 08, 21:54)
Sveikutes, ir as noreciau prie jusu prisijungti. smile.gif

*

Sveikute Saulytele,labai džiugu,kad mūsų daugėja ir ne mažai mamų virš 30 thumbup.gif Be abejo junkites visos iki 30 ir virš 30 biggrin.gif nestuke.gif
Šiandies būvau pas šeimos gydytoją,dariau prieš savaitę hormoninius tyrimus,bendrą kraują ir šlapimą,laaabai apsidžiaugiau viskas čiki TFIU TFIU TFIU rolleyes.gif
Saulytele
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 09, 17:36)
Sveikute Saulytele,labai džiugu,kad mūsų daugėja ir ne mažai mamų virš 30 thumbup.gif Be abejo junkites visos  iki 30 ir virš 30 biggrin.gif  nestuke.gif
Šiandies būvau pas šeimos gydytoją,dariau prieš savaitę hormoninius tyrimus,bendrą kraują ir šlapimą,laaabai apsidžiaugiau viskas čiki TFIU TFIU TFIU rolleyes.gif
*

Labai smagu girdeti.

As irgi manau, kad nestumui reikia pasiruosti, zadu mest kava (bet aisku, dar nedabar. Esu priklausoma nuo kavos ypac psichologiskai). Na aisku vartosiu folio rugsti pries pastojant, nevartosiu alkoholio ir pan.

Planuojant antra vaika as buvau tokia ziauri ir net vyrui pora menesiu neleidau nei kiek alaus prie TV isgert. Gerai, kad pastojau is pirmo bandymo, kitaip vyras ilgai nebutu tveres... biggrin.gif

Kazkaip ir si karta manau, kad pastosiu is karto, kai nustosiu saugotis, nes su pirmu ir antru vaiku taip ir buvo - is pirmo karto.

Kaip greitai jums mergaites sekesi suplanuoti vaikiukus (kurios aisku ju jau turite)?
Tigriukė@
QUOTE(Saulytele @ 2011 11 10, 17:15)
Labai smagu girdeti.

As irgi manau, kad nestumui reikia pasiruosti, zadu mest kava (bet aisku, dar nedabar. Esu priklausoma nuo kavos ypac psichologiskai). Na aisku vartosiu folio rugsti pries pastojant, nevartosiu alkoholio ir pan.

Planuojant antra vaika as buvau tokia ziauri ir net vyrui pora menesiu neleidau nei kiek alaus prie TV isgert. Gerai, kad pastojau is pirmo bandymo, kitaip vyras ilgai nebutu tveres... biggrin.gif

Kazkaip ir si karta manau, kad pastosiu is karto, kai nustosiu saugotis, nes su pirmu ir antru vaiku taip ir buvo - is pirmo karto.

Kaip greitai jums mergaites sekesi suplanuoti vaikiukus (kurios aisku ju jau turite)?
*

Labukas Saulytele mirksiukas.gif
O aš kavos tikriausiai neatsakysiu ir neštumo metu. Mano ginekologė dėl mano žemo spaudimo leido man gerti kavą su pienu ypač antro nėštumo metu. Dėl alkoholio gėda prisipažinti,bet pirmą kartą kai pastojau ( man tada buvo 21 su puse metų) aš su draugėmis baliavojom iki nakties,šampanas vynelis...( žinoma aš nežinojau kad jau ne viena nestuke.gif ) . Paskui kita ryta galvojau mirsiu,o vyras ir sako "gal tu laukiasi?" lotuliukas.gif Su pirmuoju vaiku pastojau iš karto,kai nustojom saugotis meilės reikaliuku metų blush2.gif
Su antru ilgai negalėjau pastoti,pradėjom "dirbti" nuo birželio,o pastojau tik sausį,nors skaičiau,kad visai gerai,kad ilgai kartu gyvenantis žmonės pastojau po pusmečio arba metu,jeigu ilgiau negali moterys pastoti reikia kreiptis pas medikus.
Vyras mano nerūko,bet mėgsta prisipažinsiu alaus arba kartais brendžio su manim išgerti blush2.gif Bet jis pasiruošes pakentėti dėl dukreles arba sunelio.
Dėl folio ,aš irgi butinai vartuosiu prieš nestuke.gif ir po nestuke.gif
Kaip kitos planuojančios gyvena,kas naujo ir gero pas jūs?
Gero vakaro visoms 4u.gif
vikta
As tai nieko nekeisiu kai pradesim planuoti. Tik foli gersiu. Kavos neatsisakysiu. Geriu tik ryte 1 puodeli, nes zemas spaudimas. Alkoholio irgi neatsisakysiu planavime, nes nedaug jo geriu. Tik per balius ir tai tik taure vyno. Kai pastosiu tada jau alkoholio nevartosiu. MB neruko. Alaus buteli isgeria tik sestadieni. Per balius irgi tik vyna gurksnoja. Tad irgi nezadu drausti
vikta
pirmoji užkibo 6 cikle, antroji 3 cikle. su abiem ovuliacijos negaudžiau, žinojau kada ji vyko, bet darbavomės kada norėjom. šį kartą ovuliqciją gaudysiu, nes taikysim ant berniuko
Saulytele
QUOTE(vikta @ 2011 11 11, 09:12)
pirmoji užkibo 6 cikle, antroji 3 cikle. su abiem ovuliacijos negaudžiau, žinojau kada ji vyko, bet darbavomės kada norėjom. šį kartą ovuliqciją gaudysiu, nes taikysim ant berniuko
*

Mes turim pirma mergaite (netyciuke), antra planavome kaip berniuka ir gavosi berniukas (irgi taikem ant ovuliacijos). Si karta planuosime irgi berniuka. tongue.gif
Tigriukė@
QUOTE(vikta @ 2011 11 11, 10:12)
*

Labukas mamytės 4u.gif O kaip man pataikyti ant mergytės? biggrin.gif
Saulytele
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 12, 23:30)
Labukas mamytės 4u.gif  O kaip man pataikyti ant mergytės? biggrin.gif
*

Jei ciklas 28 dienu, reikia taikyti ant kokios 11 dienos, zodziu ant vaisingu dienu pradzios. smile.gif Jokiu budu "negamint" vaiko 14 diena, per ovuliacija.

Tigriukė@
QUOTE(Saulytele @ 2011 11 13, 16:10)
Jei ciklas 28 dienu, reikia taikyti ant kokios 11 dienos, zodziu ant vaisingu dienu pradzios.  smile.gif Jokiu budu "negamint" vaiko 14 diena, per ovuliacija.
*

Labukas Saulytele mirksiukas.gif Mano ciklas labai nepastovus,mms ilgos iki 7-8 dienų,ciklas 30-31 d.,jeigu vėliuoja būna iki 40 dienų doh.gif Va ir pataikik ant mergytes su mano mms g.gif
Kodėl butent 14 diena per ovuliacija?
Labanaktukas,ir vėl rytoj į darbą rolleyes.gif
vikta
Tigriuke, tada BT matuoti reikia arba OT daryti, kad nustatyti kada O vykstą
aš planuoju OT daryt
Saulytele
QUOTE(vikta @ 2011 11 14, 09:56)
Tigriuke, tada BT matuoti reikia arba OT daryti, kad nustatyti kada O vykstą
aš planuoju OT daryt
*

Tikrai, tada belieka sitaip. Galima gleives ziuret, bet sitaip aisku suklyst galima.

Taisykle tokia - per pacia ovuliacija didesne tikimybe berniukams, kelios dienos iki jos - mergaitems.

As kazkaip tikiu, kad sis metodas labiausiai pasitvirtina, bent jau man suveike. Beje dukra buvo pradeta 11 ciklo diena, o sunus - 14 (ciklas 28 d.).

Chi chi, juokingiausia, kad as taip netikejau, kad noresiu trecio vaiko, kad isdalinau visus drabuziukus, zaislus, daiktus ir pan. O paskui ta padarius nuomone ir pasikeite. Kaip jus, merginos, ar issaugojot savo"turtus" kitam vaikiukui?
vikta
QUOTE(Saulytele @ 2011 11 14, 10:43)
Tikrai, tada belieka sitaip. Galima gleives ziuret, bet sitaip aisku suklyst galima.

Taisykle tokia - per pacia ovuliacija didesne tikimybe berniukams, kelios dienos iki jos - mergaitems.

As kazkaip tikiu, kad sis metodas labiausiai pasitvirtina, bent jau man suveike. Beje dukra buvo pradeta 11 ciklo diena, o sunus - 14 (ciklas 28 d.).

Chi chi, juokingiausia, kad as taip netikejau, kad noresiu trecio vaiko, kad isdalinau visus drabuziukus, zaislus, daiktus ir pan. O paskui ta padarius nuomone ir pasikeite. Kaip jus, merginos, ar issaugojot savo"turtus" kitam vaikiukui?
*

nekaupiu tik išaugtų batų ir striukų, nes daug vietos užima. išmečiau labiau panešiotus daiktus.
o šiaip tai vis dar tikiuosi kad bus berniukas, ir reikės dauguma daiktų pirkti. nes neutralių, tinkančių berniukui rūbelių yra tik vienetai.
Laikau mergaičių rūbus broliui. jis dar tik ruošiasi vesti, tai tikėkimės bus ir vaikų, tame tarpe ir mergaitė viena kita wink.gif
Saulytele
QUOTE(vikta @ 2011 11 14, 10:57)
nekaupiu tik išaugtų batų ir striukų, nes daug vietos užima. išmečiau labiau panešiotus daiktus.
o šiaip tai vis dar tikiuosi kad bus berniukas, ir reikės dauguma daiktų pirkti. nes neutralių, tinkančių berniukui rūbelių yra tik vienetai.
Laikau mergaičių rūbus broliui. jis dar tik ruošiasi vesti, tai tikėkimės bus ir vaikų, tame tarpe ir mergaitė viena kita wink.gif
*

Tikrai tu teisi. As dukros drabuzius buvau issaugojus, tai sunui tik kai kurie is kudikio drabuziu buvo tinkamu. Paskui niekas netinka - nei spalvos, nei rastai, nei sukirpimai.

Siaip mergaites daugiau kainuoja, nei berniukai, be jokios abejones. smile.gif

Mano sunus priedo tai dar ir letai auga, ir be galo prisirisa prie savo senu drabuziu, - tai nesiojame, kol jau visai buna isaugti. mirksiukas.gif

O dukrai tai reikia MADINGU drabuziu. Kai buvo maziuke, dar nelabai reikejo, bet aisku labiau, nei to paties amziaus sunui, o dabar ji pas mane panele - beveik 11 metu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.