Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Planuojam pastoti po 2-3 metų.
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2
juodaake25+
sveikos, jungiuos prie planuojanciu, planuojam 2012 pasikviest gandrus, o sulaukti ju 2013, jei tik gamta taip panores, kviesimes sesute, bet ka prisisauksim tuo dziugausim smile.gif
Saulytele
QUOTE(juodaake25+ @ 2011 11 17, 13:25)
sveikos, jungiuos prie planuojanciu, planuojam 2012 pasikviest gandrus, o sulaukti ju 2013, jei tik gamta taip panores, kviesimes sesute, bet ka prisisauksim tuo dziugausim smile.gif
*

Prasom prasom pas mus. Kuo daugiau musu susirinks, tuo aktyvesnio bendravimo galesim tiketis.

Kaip smagu, dar vienas trecias vaikelis. thumbup.gif

As si karta labai noreciau pasidziaugt motinyste ir manau, i darba iki 3 metu negrisiu. Juo labiau kad mano mazasis - jei viskas klostysis pagal plana - bus pirmokas, tai vis vien daug reikes ir jam pagalbos, nuvezimo/ parvezimo is mokyklos, i burelius. Kol kas jam 5 metai, kitais metais i priesmokyklinukus. Dukra jo amziaus buvo labai savarankiska, o sitas - visko bijo, kuklinasi, nedrista, nezino, tai gali buti, kad zaisim su juo ilgokai ir po metu ir po dvieju. Vat jums ir bernas. biggrin.gif
hexora
Sveikutės smile.gif O mes planuosime dar tik pirmąjį žirniuką. Planuojame pradėti ateinančią vasarą, ir jei tik bus lemta, susilauktumėme 2013 pavasarį ar vasarą. rolleyes.gif Kol kas ruošiame savo mintis leliukui. Kuo toliau, tuo labiau norime wub.gif O šiaip planuoju nuo pavasario pradėti gerti folio rūgštį, pasitikrinti sveikatą, dantukus. Planuojant nevartosime alkoholio, MB nori mesti rūkyti. Šiuo metu bandau pažinti savo organizmą, matuoju BT. Manome, kad pasiruošimas leliukui yra labai svarbu. Aišku, jei dabar gautųsi netyčiukas, būtume labai lamingi. clap_1.gif
Tigriukė@
Labas vakarėlis visoms mirksiukas.gif
Malonu ir džiugu,kad mūsų kompanija didėja,valiooo thumbup.gif
Tiesiog užėjau pasilabinti ,gero vakaro visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hexora @ 2011 11 24, 18:19)
Sveikutės  smile.gif  O mes planuosime dar tik pirmąjį žirniuką. Planuojame pradėti ateinančią vasarą, ir jei tik bus lemta, susilauktumėme 2013 pavasarį ar vasarą.  rolleyes.gif Kol kas ruošiame savo mintis leliukui. Kuo toliau, tuo labiau norime  wub.gif  O šiaip planuoju nuo pavasario pradėti gerti folio rūgštį, pasitikrinti sveikatą, dantukus. Planuojant nevartosime alkoholio, MB nori mesti rūkyti. Šiuo metu bandau pažinti savo organizmą, matuoju BT. Manome, kad pasiruošimas leliukui yra labai svarbu. Aišku, jei dabar gautųsi netyčiukas, būtume labai lamingi.  clap_1.gif
*

hexora aš irgi arteinančią vasarą planuoju nestuke.gif Bet kaip devulis duos,tikiuosi laukymas neužtruks rolleyes.gif
hexora
Aš dar kartais taip netyčia pagalvoju, kažin ar ištemsime iki vasaros, nes labai jau norisi to leliuko blush2.gif Bet būtų geriau palaukti kitų metų, nes reikia folį pagerti keletą mėnesių, darbuose dar įsitvirtinti, mb į komandiruotes važinėja... Bet nuo minčių noras didėja būt nestuke.gif
vikta
QUOTE(hexora @ 2011 11 24, 20:28)
Aš dar kartais taip netyčia pagalvoju, kažin ar ištemsime iki vasaros, nes labai jau norisi to leliuko  blush2.gif Bet būtų geriau palaukti kitų metų, nes reikia folį pagerti keletą mėnesių, darbuose dar įsitvirtinti, mb į komandiruotes važinėja... Bet nuo minčių noras didėja būt nestuke.gif
*

pas mus taip buvo su antru smile.gif galvojom irgi nuo 2008 liepos pradėti, o pradėjom nesisaugoti 2007 gruodžio gale. su ta mintim, gal ne iš kart gausis. pirmoji ne iš kart gavosi.

ewox
Sveikutės. Ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų. Turiu dukrą, kuriai jau 10 doh.gif Tai dažnai pagaunu save begalvojančią apie šeimos padidėjimą. Ir vyras nieko prieš,tik aišku,kaip vyrui jam labiau norisi sūnaus. Mano planuose vaikelį pradėti būtų apie 2013metus. Kad ir kaip norėčiau anksčiau,negaliu. Prieš 2mėn. atlikta laparaskopija,tai pasak gydytojos pusę metų reikia saugotis nuo pastojimo.Ech,kur aš buvau anksčiau g.gif
Tigriukė@
QUOTE(ewox @ 2011 11 24, 21:55)
Sveikutės. Ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų. Turiu dukrą, kuriai jau 10 doh.gif Tai dažnai pagaunu save begalvojančią apie šeimos padidėjimą. Ir vyras nieko prieš,tik aišku,kaip vyrui jam labiau norisi sūnaus. Mano planuose vaikelį pradėti būtų apie 2013metus. Kad ir kaip norėčiau anksčiau,negaliu. Prieš 2mėn. atlikta laparaskopija,tai pasak gydytojos pusę metų reikia saugotis nuo pastojimo.Ech,kur aš buvau anksčiau g.gif
*

Labukas ewox mirksiukas.gif Oj nereikia dabar save kaltinti kur jūs buvot anksčiau,gal ne laikas būvo,o dar su sveikata suprantu turėjot problemu,aš irgi dėl sveikatos jaudinuosi,bet manau svarbiausia pasiruošti organizmą fiziškai ir psichologiškai ,tada galėsim vėl džiaugtis motinystę soske.gif
Gero visoms savaitgalio 4u.gif
Papildyta:
Mano vyresnėliui irgi 10 labai greitai sukaks,o mažesniajam 4 metai ir 2 mėn.
Tigriukė@
Žinote esamos mamytės ir busimos kas mane labiausiai gasdina....pykinimas,du nėštumus pykino iki negaliu doh.gif unsure.gif
ewox
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 25, 21:25)
Labukas ewox mirksiukas.gif Oj nereikia dabar save kaltinti kur jūs buvot anksčiau,gal ne laikas būvo,o dar su sveikata suprantu turėjot problemu,aš irgi dėl sveikatos jaudinuosi,bet manau svarbiausia pasiruošti organizmą fiziškai ir psichologiškai ,tada galėsim  vėl džiaugtis motinystę soske.gif
Gero visoms savaitgalio 4u.gif
Papildyta:
Mano vyresnėliui irgi 10 labai greitai sukaks,o mažesniajam 4 metai ir 2 mėn.
*

Sveikute smile.gif kaip pirštu į akį patakei. Ta prasme, kad pradėjau gydyti psichologines problemas,o kai ten jau šiek tiek sustiprėjau tada parūpo ir fizinės rolleyes.gif
vikta
Manes tai su abiem nestumais nepykino, tik skrandi nevirskino 6-8 sav. Nevemiau, nepykino
Papildyta:
Neplanuotai visai, uz savaites angina pjaunu. Tai irgi paruosiamieji darbai pries planavima bus
Saulytele
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 25, 22:57)
Žinote esamos mamytės ir busimos kas mane labiausiai gasdina....pykinimas,du nėštumus pykino iki negaliu doh.gif  unsure.gif
*

Mane su mergaite nepykino, su berniuku - laaabai, visus tris menesius. Labai skirtingi nestumai buvo. Bet girdejau, kad nestumai gali buti labai skirtingi, jei nesioji tik mergaites ar tik berniukus.

Si savaitgali teko priziureti 5 vaikus... na, zinokit, susimasciau, kad vis gi trecias vaikas - ogo, kaip bus sunku. Ypac del tos tvarkos. Koks pas mus bardakas buvo po tu penkiu vaiku. biggrin.gif

Tigriuke, mano vaikams 11 metu ir 5 metai, panasiai kaip pas tave. Siaip kaltinu save, kad ilgai delsiau, vaikams nera geras skirtumas. Ir su treciu jau bus negeras skirtumas. Ech...greiciau mastyt reikejo.

Ogo, smagu, kad musu daugeja, thumbup.gif
hexora
Aš manau, kad jei nors kiek mąstote apie dar vieną vaikiuką, tai būtinai ir planuokite... Kolegė mano dabar jau gailisi, kad dar vieno leliuko nebandė susilaukti, dabar norėtų, o deja jau per vėlu. Kažkada apie tai mąstė, bet pagalvojo, kad gal daug išlaidų, vargo ir panašiai...
Saulytele
QUOTE(hexora @ 2011 11 28, 13:58)
Aš manau, kad jei nors kiek mąstote apie dar vieną vaikiuką, tai būtinai ir planuokite... Kolegė mano dabar jau gailisi, kad dar vieno leliuko nebandė susilaukti, dabar norėtų, o deja jau per vėlu. Kažkada apie tai mąstė, bet pagalvojo, kad gal daug išlaidų, vargo ir panašiai...
*

Visko aisku gyvenime buna, bet as tai tos nuomones, kad kitam vaikui turetu buti tinkamos aplinkybes. Neplanuosi gi trecio vaiko, jei gyveni vieno kambario bute ar jei gresia operacija.
hexora
QUOTE(Saulytele @ 2011 11 30, 10:07)
Visko aisku gyvenime buna, bet as tai tos nuomones, kad kitam vaikui turetu buti tinkamos aplinkybes. Neplanuosi gi trecio vaiko, jei gyveni vieno kambario bute ar jei gresia operacija.
*

Dėl tokių aplinkybių, kas be ko... Sutinku. blush2.gif Visgi atsakomybė turi būti. Tačiau jei varžo tik tokios mintys, kaip "kažin ar dar reikia", "gal pakaks", o širdyje vis tiek yra noras dar vieno leliuko, tuomet pirmyn. rolleyes.gif
FrostyFrosty
sveikos, as priklausau jusu gretoms...bent jau kol kas tokie planai... drinks_cheers.gif net nezinau ar deretu cia kazkaip tam ruostis, tik tiek padariau, kad rukyti meciau pries menesi, bet cia tikrai ne apie nestuma mastydama, bet vistiek i ta pacia saskaita... drinks_cheers.gif
ir as pvz nepritariu tam pasakymui,kad jeigu turi 2 ir turi abejoniu del 3 tu ji vistiek gimdyk...vaikas ne naminis gyvunelis, jis turi buti abieju tevu smarkiai norimas ir smarkiai laukiamas, o ne sitaip... g.gif
Saulytele
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 12 01, 16:03)
sveikos, as priklausau jusu gretoms...bent jau kol kas tokie planai...  drinks_cheers.gif net nezinau ar deretu cia kazkaip tam ruostis, tik tiek padariau, kad rukyti meciau pries menesi, bet cia tikrai ne apie nestuma mastydama, bet vistiek i ta pacia saskaita... drinks_cheers.gif
ir as pvz nepritariu tam pasakymui,kad jeigu turi 2 ir turi abejoniu del 3 tu ji vistiek gimdyk...vaikas ne naminis gyvunelis, jis turi buti abieju tevu smarkiai norimas ir smarkiai laukiamas, o ne sitaip... g.gif
*

biggrin.gif Jo, vat ir as taip mastau, galima pastoti tik tada, kai 100 proc. esi garantuota, kad nori ir gali sau tai leisti. Nes kelio atgal tikrai jau nebus.

Man pirma dukra buvo netyciuke, nenoriu as vel to streso patirti - kai tenka mokslus pristabdyti, gyvenamaja vieta keisti, zodziu, tegu geriau viskas vyksta pagal plana.

Mums dar reiketu - jei rimtai susiruosim - viena kambari pertvert, kad du gautusi.O tai kaip ir vienu kambariu per mazai.
hexora
QUOTE(Saulytele @ 2011 12 01, 22:41)
biggrin.gif Jo, vat ir as taip mastau, galima pastoti tik tada, kai 100 proc. esi garantuota, kad nori ir gali sau tai leisti. Nes kelio atgal tikrai jau nebus.

Man pirma dukra buvo netyciuke, nenoriu as vel to streso patirti - kai tenka mokslus pristabdyti, gyvenamaja vieta keisti, zodziu, tegu geriau viskas vyksta pagal plana.

Mums dar reiketu - jei rimtai susiruosim - viena kambari pertvert, kad du gautusi.O tai kaip ir vienu kambariu per mazai.
*

Bet tikiu, Saulytėle , kad tavo netyčiukas atnešė labai daug džiaugsmo ir dėl nieko nesigaili... mirksiukas.gif
O dėl planavimo, mes vis dažniau pagalvojam, kad gal nelaukti iki vasaros ir mažuliuką pradėti jau dabar. Širdis labai nori leliuko, o protas dar stabdo... Norėtųsi, kad mažius gimtų pavasarį ar vasarą, ne žiemai, reiktų ir sveikatą pasitikrinti... Nu bet taip jau norisi blush2.gif
deluxe
Sveikutes visos beplanuojancios biggrin.gif
Senokai buvai cia uzsukusi,bet mintys apie leliaus planavima niekur nedingo,netgi sustiprejo. Labai smagu ,kad musu daugeja thumbup.gif . Gero vakaro visoms 4u.gif
egliukas28
jungiuosi ir as prie planuojanciu 4u.gif bet tema nelabai aktyvi verysad.gif
Saulytele
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 15, 18:04)
jungiuosi ir as prie planuojanciu  4u.gif bet tema nelabai aktyvi  verysad.gif
*

Neaktyvi, matyt del to, kad visos planavima atidejusios. Bet nuo musu visu priklauso, ar busim aktyvios, ar ne? Pasistenkim, merginos. smile.gif

Man tiesa sakant salia noro dar aplanko ir abejones - ar tikrai noriu dar vieno vaiko... g.gif Kaip jums mergaites su tom abejonem, ar 100 proc. tikros, kad noresit nors ne dabar, bet ateity?
vikta
QUOTE(Saulytele @ 2011 12 15, 22:28)
Neaktyvi, matyt del to, kad visos planavima atidejusios. Bet nuo musu visu priklauso, ar busim aktyvios, ar ne? Pasistenkim, merginos.  smile.gif

Man tiesa sakant salia noro dar aplanko ir abejones - ar tikrai noriu dar vieno vaiko...  g.gif Kaip jums mergaites su tom abejonem, ar 100 proc. tikros, kad noresit nors ne dabar, bet ateity?
*

aš tai ruošiuosi wink.gif anginą jau išpjovė, dabar ruošiuosi kojos operacijai.
o dėl noro - tai man tarpais užeina. kartais noriu, kartais galvoju - gana, kaip gerai kai jau panos paaugusio.
Saulytele
QUOTE(vikta @ 2011 12 16, 14:38)
aš tai ruošiuosi wink.gif anginą jau išpjovė, dabar ruošiuosi kojos operacijai.
o dėl noro - tai man tarpais užeina. kartais noriu, kartais galvoju - gana, kaip gerai kai jau panos paaugusio.
*

Va va, ir man grynai tas pats. smile.gif
egliukas28
o mes dar tik pirma leliu planuojam ax.gif
Saulytele
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 16, 19:30)
o mes dar tik pirma leliu planuojam  ax.gif
*

Tai jums tada tikrai reikia mastyt maziau, nei mums, kurios noretu trecio. Nes bent vienas tai tiesiog butinas ir jokiu kalbu. biggrin.gif

Kaip ruosiates Kaledom? Mes ka tik egle pasipuosem, kiek dziaugsmo vaikams. smile.gif
egliukas28
QUOTE(Saulytele @ 2011 12 18, 21:37)
Tai jums tada tikrai reikia mastyt maziau, nei mums, kurios noretu trecio. Nes bent vienas tai tiesiog butinas ir jokiu kalbu.  biggrin.gif

Kaip ruosiates Kaledom? Mes ka tik egle pasipuosem, kiek dziaugsmo vaikams.  smile.gif
*

mastyt aisku nera ka,vaikiukas jei tik Dievas duos tikrai bus, tik laukiam tinkamo laiko, ruosiames tam ax.gif

o kaledom dar nepasiruosem, gal ryt bandysim puost namus 4u.gif
vikta
QUOTE(Saulytele @ 2011 12 18, 21:37)
Tai jums tada tikrai reikia mastyt maziau, nei mums, kurios noretu trecio. Nes bent vienas tai tiesiog butinas ir jokiu kalbu.  biggrin.gif

Kaip ruosiates Kaledom? Mes ka tik egle pasipuosem, kiek dziaugsmo vaikams.  smile.gif
*

pas mus eglė jau savaitę stovi, dirbtinė. langai papuošti lemputėm, ant vieno lango iš popieriaus priklijuoti mėnulis su žvaigždėm, ant kito lango angeliukai ir linkėjimai kalėdų seniui.
vakar meduolius iškepėm

kas dieną mano panos gauna laiškelį ir užduotėlę nuo nykštuko, tai vis kas vakarą ką nors meistraujam. nykštukas kartais ir kokią smulkią dovanėlę atneša - segtuką į plaukus, saldainį, lipdukus ar pan. ne kasdien, kad nepriprastų gauti kasdien dovanų.
man tai jau atsibodo tos nykštukų užduotėlės biggrin.gif didžioji tai jau pati padaro, o mažiukei reikia gi padėti. o ir būna kad užmirštu iš vakaro užuotėlę, laiškelį ir suvenyrą įdėti į advento kalendorių. prabundu naktį - neįdėjau, reikia keltis įdėti. did\ioji tik prabunda, lekia iškart ieškoti, ir tik po to į WC
bet ko nepadarysi dėl geros, kalėdinės nuotaikos namuose biggrin.gif
Saulytele
QUOTE(vikta @ 2011 12 19, 10:54)
pas mus eglė jau savaitę stovi, dirbtinė. langai papuošti lemputėm, ant vieno lango iš popieriaus priklijuoti mėnulis su žvaigždėm, ant kito lango angeliukai ir linkėjimai kalėdų seniui.
vakar meduolius iškepėm

kas dieną mano panos gauna laiškelį ir užduotėlę nuo nykštuko, tai vis kas vakarą ką nors meistraujam. nykštukas kartais ir kokią smulkią dovanėlę atneša - segtuką į plaukus, saldainį, lipdukus ar pan. ne kasdien, kad nepriprastų gauti kasdien dovanų.
man tai jau atsibodo tos nykštukų užduotėlės biggrin.gif didžioji tai jau pati padaro, o mažiukei reikia gi padėti. o ir būna kad užmirštu iš vakaro užuotėlę, laiškelį ir suvenyrą įdėti į advento kalendorių. prabundu naktį - neįdėjau, reikia keltis įdėti. did\ioji tik prabunda, lekia iškart ieškoti, ir tik po to į WC
bet ko nepadarysi dėl geros, kalėdinės nuotaikos namuose biggrin.gif
*

Saunuole mamyte, kad tokia kurybinga. smile.gif Mes lemputes pakabinom ant ukinio, ant pavesines, o dukra dar lemputemis papuose savo kaktusa - ir isdidziai sako, kad tai jos eglute. biggrin.gif

Bet del nykstuko ir uzduoteliu gerai tu cia sumastei... thumbup.gif Man tokia mintis tiesiog neatejo. Bus kur tobulet ateity, nors...ech...dukra Kaledu seneliu jau nebetiki, ko noreti - jau 11 metu.
vikta
su naujais visas smile.gif
hexora
Mes pakeitėme automobilį smile.gif Į geresnį, didesnį bigsmile.gif Rezgu planus įsidarbinti papildomai... O nuo vasaros pradėsim kurti angeliuką thumbup.gif
ewox
Sveikutes.Noreciau patarimo.Noreciau antro vaikelio!Bet...Yra tokia problema,kad geriu antidepresantus,rugsejo men. pasalino mioma,tai gydytoja liepe puse metu nepastoti.Praeis tas laikas,o ka tada daryti?Kaip suderinti nestuma ir AD vartojima.O as jau ne jaunikle verysad.gif
Tigriukė@
Labukas visoms mirksiukas.gif Pavėluotai sveikinu visas su praejusiom šventem,laimės,sveikatos ir žinoma mūsų visų svajones išsipildymo nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Aš pradėjau mažinti ad. dar noriu sveikiau maitinti,mažiau vartuoti cukraus,vyras irgi pradėjo kalbėti apie vaiką,tik bijo o jeigu vėl berniukas,sako tu mane iš namų išvarysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip kitoms mamytėms sekasi?
ewox parašiau į AZ mirksiukas.gif Sveika prisijungusi prie mūsų kompanijos group.gif
Saulytele
QUOTE(ewox @ 2012 01 06, 22:02)
Sveikutes.Noreciau patarimo.Noreciau antro vaikelio!Bet...Yra tokia problema,kad geriu antidepresantus,rugsejo men. pasalino mioma,tai gydytoja liepe puse metu nepastoti.Praeis tas laikas,o ka tada daryti?Kaip suderinti nestuma ir AD vartojima.O as jau ne jaunikle verysad.gif
*

Labukas, naujokele, sveika prisijungusi, na aisku AD reiketu mazinti ir palaipsniui nutraukti. Bet kad ta pradetum daryti, turi gerai jaustis - ir ne menesi ar du. Kada galima pradeti mazinti vaistu doze - pasakys psichiatras po psichologinio istyrimo, taigi tik neeksperementuok pati, nes galima visai prisizaisti. Si bei ta siuo klausimu galiu patart.

Hexora, kaip faina, tikrai jau ruosiates seimos padidejimui. smile.gif
hexora
QUOTE(Saulytele @ 2012 01 09, 23:11)

Hexora, kaip faina, tikrai jau ruosiates seimos padidejimui.  smile.gif
*

Iš tikrųjų nuolat apie tai jau galvoju, vos ne kasdien kalbame apie planus su MB. wub.gif ir laukiu nesulaukiu vasaros bigsmile.gif
Saulytele
O as baigiau tyrimus del savo tulzes pusles akmenliges, bet... bijau operuotis. Chirurgas siulo operuotis, bet manau, dar neisdrisiu, lauksiu kito priepolio, tada gal bus lengviau apsisprest (esme, kad tu priepoliu kol kas buvo tik du, ir buvo jie su dideliu laiko tarpu). Bet is kitos puses, sitaip nusprendus baisu pastot, nes o ka, jei priepolis prasides, kai busiu nescia? Jei reikes mane operuoti, kai busiu nescia?
deluxe
sveikos planuotojos 4u.gif kaip jusu visu planai del vaikuciu? smile.gif

Mes su vyru pagaliau nusprendem,kad mes esam pasiruose antram vaikeliui ir labai jo norime, taigi nuo vasaros kibsim i darbus biggrin.gif . O iki tol dar keleta dalykeliu sutvarkyti liko ir pirmyn!
Saulytele
QUOTE(deluxe @ 2012 03 25, 17:12)
sveikos planuotojos  4u.gif kaip jusu visu planai del vaikuciu? smile.gif

Mes su vyru pagaliau nusprendem,kad mes esam pasiruose antram vaikeliui ir labai jo norime, taigi nuo vasaros kibsim i darbus  biggrin.gif . O iki tol dar keleta dalykeliu sutvarkyti liko ir pirmyn!
*

Gal ir mes apie vasaros pabaiga meginsim planuoti, nes vasara dar noriu pakeliauti, paskraidyti lektuvu (pagaut paskutini sansa pries keliu metu pertrauka), nescia skraidyti jau neberizikuociau...
Sidabrinee
Sveikos 4u.gif

Mes irgi planuojam pradėti darbuotis vasaros pabaigoj thumbup.gif
Saulytele
QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 28, 15:38)
Sveikos  4u.gif 

Mes irgi planuojam pradėti darbuotis vasaros pabaigoj  thumbup.gif
*

Faina... Na kaip noreciau trecio vaikelio - turiu poryte, bet begalinis noras tureti berniuka... negerai, zinau, bet taip noriu DAR VIENO VYRUKO. Jei zinociau, kad jis bus, galeciau nors siandien planuoti.
deluxe
o mes mergyte bandysime gaudyti ax.gif
Tigriukė@
Labukas mirksiukas.gif
O aš kol kas tik svajoju apie mergyte ir ko toliau to mažiau šansų ,kad turėsiu trečią vaikelį unsure.gif Sveikata streikuoja,su vyru santykiau banguoti,finansai irgi ne džiugina ( nors kam dabar lenga),va tokie kol kas mano reikalai.
O kitoms mamytėms sveikatos ir ko greičiau pastoti nestuke.gif smile.gif
Saulytele
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 03 31, 10:46)
Labukas  mirksiukas.gif
O aš kol kas tik svajoju apie mergyte ir ko toliau to mažiau šansų ,kad turėsiu trečią vaikelį unsure.gif Sveikata streikuoja,su vyru santykiau banguoti,finansai irgi ne džiugina ( nors kam dabar lenga),va tokie kol kas mano reikalai.
O kitoms mamytėms sveikatos ir ko greičiau pastoti nestuke.gif  smile.gif
*

Liudnoka, jo kazkaip rimtai samoningai neplanuosi gi, kai aplinkybes nepalankios... Nebent netyciukas.

Pas mus daug kas palanku, beveik viskas palanku, bet ir tai abejones aplanko... nes vis gi visko gyvenime buna, viena diena turi daug, kita jau lieki prie suskilusios geldos (maza kas, avarija, invalidumas, skyrybos ar pan.) . Trecia vaika turet , t.y. tureti didele seima, - didele atsakomybe... biggrin.gif
deluxe
Sveikutes 4u.gif

Nu va as jau pradejau ruostis:apsilankaiu pas stomotologa,geriu folio rugsti,siek tiek sportuoju,reguliuoju mityba (bent jau nekisu i burna visko is eiles),nebevartoju alkoholio ir vyrui liepiau maziau gert(jis alaus megejas,bet kol kas klauso biggrin.gif ),dar eisiu pas genekologe,kad paziuretu ar viskas tvarkoj,gal kokius tyrimukus padarys. Vyras jau didesnes masinos paieskose.....nu ka ir kol kas viskas. Ech...vasara ne uzkalnu ax.gif

O kaip kitom sekasi planavimai,pasiruosimai?
Tigriukė@
QUOTE(deluxe @ 2012 04 20, 16:07)
Sveikutes 4u.gif

Nu va as jau pradejau ruostis:apsilankaiu pas stomotologa,geriu folio rugsti,siek tiek sportuoju,reguliuoju mityba (bent jau nekisu i burna visko is eiles),nebevartoju alkoholio ir vyrui liepiau maziau gert(jis alaus megejas,bet kol kas klauso  biggrin.gif ),dar eisiu pas genekologe,kad paziuretu ar viskas tvarkoj,gal kokius tyrimukus padarys. Vyras jau didesnes masinos paieskose.....nu ka ir kol kas viskas. Ech...vasara ne uzkalnu  ax.gif
O kaip kitom sekasi planavimai,pasiruosimai?
*

Šaunuolė deliuxe,linkiu kuo greičiau pradžiuginti mus žinią kad laukesi nestuke.gif wub.gif
Aš atidedu tolesniam laikui planavimą,o gal ir visai atsisakysiu minčių apie vaikelį verysad.gif Bet niekada nesakyk niekada,todėl stebėsiu kaip seksis mūsų forumetems ir kas žino,gal ir aš galėsiu pasakyti ,kad esu nestuke.gif biggrin.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulytele @ 2012 04 01, 21:05)
Liudnoka, jo kazkaip rimtai samoningai neplanuosi gi, kai aplinkybes nepalankios... Nebent netyciukas.

Pas mus daug kas palanku, beveik viskas palanku, bet ir tai abejones aplanko... nes vis gi visko gyvenime buna, viena diena turi daug, kita jau lieki prie suskilusios geldos (maza kas, avarija, invalidumas, skyrybos ar pan.) . Trecia vaika turet , t.y. tureti didele seima, - didele atsakomybe... biggrin.gif
*

Saulytele irgi lauksiu nuostabiausios pasaulyje žinios ,kad tavo pilvuke plaka maža širdele nestuke.gif wub.gif thumbup.gif
deluxe
QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 04 22, 10:22)
Šaunuolė deliuxe,linkiu kuo greičiau pradžiuginti mus žinią kad laukesi  nestuke.gif  wub.gif
Aš atidedu tolesniam laikui planavimą,o gal ir visai atsisakysiu minčių apie vaikelį verysad.gif Bet niekada nesakyk niekada,todėl stebėsiu kaip seksis mūsų forumetems ir kas žino,gal ir aš galėsiu pasakyti ,kad esu  nestuke.gif  biggrin.gif
Geros dienos visoms 4u.gif

Labai gaila,kad tenka tau atideti vaikelio planavima,bet visiskai tos minties neatsisakyk 4u.gif

P.S vyras savaitgali jau ir masiniuka nauja nupirko. Atrodo,kad viskas kol kas vyksta pagal plana. Butinai informuosiu kaip sekasi toliau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.