sveikos, jungiuos prie planuojanciu, planuojam 2012 pasikviest gandrus, o sulaukti ju 2013, jei tik gamta taip panores, kviesimes sesute, bet ka prisisauksim tuo dziugausim
QUOTE(juodaake25+ @ 2011 11 17, 13:25) sveikos, jungiuos prie planuojanciu, planuojam 2012 pasikviest gandrus, o sulaukti ju 2013, jei tik gamta taip panores, kviesimes sesute, bet ka prisisauksim tuo dziugausim Prasom prasom pas mus. Kuo daugiau musu susirinks, tuo aktyvesnio bendravimo galesim tiketis. Kaip smagu, dar vienas trecias vaikelis. As si karta labai noreciau pasidziaugt motinyste ir manau, i darba iki 3 metu negrisiu. Juo labiau kad mano mazasis - jei viskas klostysis pagal plana - bus pirmokas, tai vis vien daug reikes ir jam pagalbos, nuvezimo/ parvezimo is mokyklos, i burelius. Kol kas jam 5 metai, kitais metais i priesmokyklinukus. Dukra jo amziaus buvo labai savarankiska, o sitas - visko bijo, kuklinasi, nedrista, nezino, tai gali buti, kad zaisim su juo ilgokai ir po metu ir po dvieju. Vat jums ir bernas.
Sveikutės
Labas vakarėlis visoms
Malonu ir džiugu,kad mūsų kompanija didėja,valiooo Tiesiog užėjau pasilabinti ,gero vakaro visoms Papildyta: QUOTE(hexora @ 2011 11 24, 18:19) Sveikutės hexora aš irgi arteinančią vasarą planuoju
Aš dar kartais taip netyčia pagalvoju, kažin ar ištemsime iki vasaros, nes labai jau norisi to leliuko
QUOTE(hexora @ 2011 11 24, 20:28) Aš dar kartais taip netyčia pagalvoju, kažin ar ištemsime iki vasaros, nes labai jau norisi to leliuko pas mus taip buvo su antru
Sveikutės. Ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų. Turiu dukrą, kuriai jau 10
QUOTE(ewox @ 2011 11 24, 21:55) Sveikutės. Ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų. Turiu dukrą, kuriai jau 10 Labukas ewox Gero visoms savaitgalio Papildyta: Mano vyresnėliui irgi 10 labai greitai sukaks,o mažesniajam 4 metai ir 2 mėn.
Žinote esamos mamytės ir busimos kas mane labiausiai gasdina....pykinimas,du nėštumus pykino iki negaliu
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 25, 21:25) Labukas ewox Gero visoms savaitgalio Papildyta: Mano vyresnėliui irgi 10 labai greitai sukaks,o mažesniajam 4 metai ir 2 mėn. Sveikute
Manes tai su abiem nestumais nepykino, tik skrandi nevirskino 6-8 sav. Nevemiau, nepykino
Papildyta: Neplanuotai visai, uz savaites angina pjaunu. Tai irgi paruosiamieji darbai pries planavima bus QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 25, 22:57) Žinote esamos mamytės ir busimos kas mane labiausiai gasdina....pykinimas,du nėštumus pykino iki negaliu Mane su mergaite nepykino, su berniuku - laaabai, visus tris menesius. Labai skirtingi nestumai buvo. Bet girdejau, kad nestumai gali buti labai skirtingi, jei nesioji tik mergaites ar tik berniukus. Si savaitgali teko priziureti 5 vaikus... na, zinokit, susimasciau, kad vis gi trecias vaikas - ogo, kaip bus sunku. Ypac del tos tvarkos. Koks pas mus bardakas buvo po tu penkiu vaiku. Tigriuke, mano vaikams 11 metu ir 5 metai, panasiai kaip pas tave. Siaip kaltinu save, kad ilgai delsiau, vaikams nera geras skirtumas. Ir su treciu jau bus negeras skirtumas. Ech...greiciau mastyt reikejo. Ogo, smagu, kad musu daugeja,
Aš manau, kad jei nors kiek mąstote apie dar vieną vaikiuką, tai būtinai ir planuokite... Kolegė mano dabar jau gailisi, kad dar vieno leliuko nebandė susilaukti, dabar norėtų, o deja jau per vėlu. Kažkada apie tai mąstė, bet pagalvojo, kad gal daug išlaidų, vargo ir panašiai...
QUOTE(hexora @ 2011 11 28, 13:58) Aš manau, kad jei nors kiek mąstote apie dar vieną vaikiuką, tai būtinai ir planuokite... Kolegė mano dabar jau gailisi, kad dar vieno leliuko nebandė susilaukti, dabar norėtų, o deja jau per vėlu. Kažkada apie tai mąstė, bet pagalvojo, kad gal daug išlaidų, vargo ir panašiai... Visko aisku gyvenime buna, bet as tai tos nuomones, kad kitam vaikui turetu buti tinkamos aplinkybes. Neplanuosi gi trecio vaiko, jei gyveni vieno kambario bute ar jei gresia operacija. QUOTE(Saulytele @ 2011 11 30, 10:07) Visko aisku gyvenime buna, bet as tai tos nuomones, kad kitam vaikui turetu buti tinkamos aplinkybes. Neplanuosi gi trecio vaiko, jei gyveni vieno kambario bute ar jei gresia operacija. Dėl tokių aplinkybių, kas be ko... Sutinku.
sveikos, as priklausau jusu gretoms...bent jau kol kas tokie planai...
ir as pvz nepritariu tam pasakymui,kad jeigu turi 2 ir turi abejoniu del 3 tu ji vistiek gimdyk...vaikas ne naminis gyvunelis, jis turi buti abieju tevu smarkiai norimas ir smarkiai laukiamas, o ne sitaip... QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 12 01, 16:03) sveikos, as priklausau jusu gretoms...bent jau kol kas tokie planai... ir as pvz nepritariu tam pasakymui,kad jeigu turi 2 ir turi abejoniu del 3 tu ji vistiek gimdyk...vaikas ne naminis gyvunelis, jis turi buti abieju tevu smarkiai norimas ir smarkiai laukiamas, o ne sitaip... Man pirma dukra buvo netyciuke, nenoriu as vel to streso patirti - kai tenka mokslus pristabdyti, gyvenamaja vieta keisti, zodziu, tegu geriau viskas vyksta pagal plana. Mums dar reiketu - jei rimtai susiruosim - viena kambari pertvert, kad du gautusi.O tai kaip ir vienu kambariu per mazai. QUOTE(Saulytele @ 2011 12 01, 22:41) Man pirma dukra buvo netyciuke, nenoriu as vel to streso patirti - kai tenka mokslus pristabdyti, gyvenamaja vieta keisti, zodziu, tegu geriau viskas vyksta pagal plana. Mums dar reiketu - jei rimtai susiruosim - viena kambari pertvert, kad du gautusi.O tai kaip ir vienu kambariu per mazai. Bet tikiu, Saulytėle , kad tavo netyčiukas atnešė labai daug džiaugsmo ir dėl nieko nesigaili... O dėl planavimo, mes vis dažniau pagalvojam, kad gal nelaukti iki vasaros ir mažuliuką pradėti jau dabar. Širdis labai nori leliuko, o protas dar stabdo... Norėtųsi, kad mažius gimtų pavasarį ar vasarą, ne žiemai, reiktų ir sveikatą pasitikrinti... Nu bet taip jau norisi
Sveikutes visos beplanuojancios
Senokai buvai cia uzsukusi,bet mintys apie leliaus planavima niekur nedingo,netgi sustiprejo. Labai smagu ,kad musu daugeja
jungiuosi ir as prie planuojanciu
QUOTE(egliukas28 @ 2011 12 15, 18:04) Neaktyvi, matyt del to, kad visos planavima atidejusios. Bet nuo musu visu priklauso, ar busim aktyvios, ar ne? Pasistenkim, merginos. Man tiesa sakant salia noro dar aplanko ir abejones - ar tikrai noriu dar vieno vaiko... QUOTE(Saulytele @ 2011 12 15, 22:28) Neaktyvi, matyt del to, kad visos planavima atidejusios. Bet nuo musu visu priklauso, ar busim aktyvios, ar ne? Pasistenkim, merginos. Man tiesa sakant salia noro dar aplanko ir abejones - ar tikrai noriu dar vieno vaiko... aš tai ruošiuosi o dėl noro - tai man tarpais užeina. kartais noriu, kartais galvoju - gana, kaip gerai kai jau panos paaugusio.
o mes dar tik pirma leliu planuojam
QUOTE(Saulytele @ 2011 12 18, 21:37) Tai jums tada tikrai reikia mastyt maziau, nei mums, kurios noretu trecio. Nes bent vienas tai tiesiog butinas ir jokiu kalbu. Kaip ruosiates Kaledom? Mes ka tik egle pasipuosem, kiek dziaugsmo vaikams. mastyt aisku nera ka,vaikiukas jei tik Dievas duos tikrai bus, tik laukiam tinkamo laiko, ruosiames tam o kaledom dar nepasiruosem, gal ryt bandysim puost namus QUOTE(Saulytele @ 2011 12 18, 21:37) Tai jums tada tikrai reikia mastyt maziau, nei mums, kurios noretu trecio. Nes bent vienas tai tiesiog butinas ir jokiu kalbu. Kaip ruosiates Kaledom? Mes ka tik egle pasipuosem, kiek dziaugsmo vaikams. pas mus eglė jau savaitę stovi, dirbtinė. langai papuošti lemputėm, ant vieno lango iš popieriaus priklijuoti mėnulis su žvaigždėm, ant kito lango angeliukai ir linkėjimai kalėdų seniui. vakar meduolius iškepėm kas dieną mano panos gauna laiškelį ir užduotėlę nuo nykštuko, tai vis kas vakarą ką nors meistraujam. nykštukas kartais ir kokią smulkią dovanėlę atneša - segtuką į plaukus, saldainį, lipdukus ar pan. ne kasdien, kad nepriprastų gauti kasdien dovanų. man tai jau atsibodo tos nykštukų užduotėlės bet ko nepadarysi dėl geros, kalėdinės nuotaikos namuose QUOTE(vikta @ 2011 12 19, 10:54) pas mus eglė jau savaitę stovi, dirbtinė. langai papuošti lemputėm, ant vieno lango iš popieriaus priklijuoti mėnulis su žvaigždėm, ant kito lango angeliukai ir linkėjimai kalėdų seniui. vakar meduolius iškepėm kas dieną mano panos gauna laiškelį ir užduotėlę nuo nykštuko, tai vis kas vakarą ką nors meistraujam. nykštukas kartais ir kokią smulkią dovanėlę atneša - segtuką į plaukus, saldainį, lipdukus ar pan. ne kasdien, kad nepriprastų gauti kasdien dovanų. man tai jau atsibodo tos nykštukų užduotėlės bet ko nepadarysi dėl geros, kalėdinės nuotaikos namuose Saunuole mamyte, kad tokia kurybinga. Bet del nykstuko ir uzduoteliu gerai tu cia sumastei...
su naujais visas
Mes pakeitėme automobilį
Sveikutes.Noreciau patarimo.Noreciau antro vaikelio!Bet...Yra tokia problema,kad geriu antidepresantus,rugsejo men. pasalino mioma,tai gydytoja liepe puse metu nepastoti.Praeis tas laikas,o ka tada daryti?Kaip suderinti nestuma ir AD vartojima.O as jau ne jaunikle
Labukas visoms
Aš pradėjau mažinti ad. dar noriu sveikiau maitinti,mažiau vartuoti cukraus,vyras irgi pradėjo kalbėti apie vaiką,tik bijo o jeigu vėl berniukas,sako tu mane iš namų išvarysi Kaip kitoms mamytėms sekasi? ewox parašiau į AZ QUOTE(ewox @ 2012 01 06, 22:02) Sveikutes.Noreciau patarimo.Noreciau antro vaikelio!Bet...Yra tokia problema,kad geriu antidepresantus,rugsejo men. pasalino mioma,tai gydytoja liepe puse metu nepastoti.Praeis tas laikas,o ka tada daryti?Kaip suderinti nestuma ir AD vartojima.O as jau ne jaunikle Labukas, naujokele, sveika prisijungusi, na aisku AD reiketu mazinti ir palaipsniui nutraukti. Bet kad ta pradetum daryti, turi gerai jaustis - ir ne menesi ar du. Kada galima pradeti mazinti vaistu doze - pasakys psichiatras po psichologinio istyrimo, taigi tik neeksperementuok pati, nes galima visai prisizaisti. Si bei ta siuo klausimu galiu patart. Hexora, kaip faina, tikrai jau ruosiates seimos padidejimui.
O as baigiau tyrimus del savo tulzes pusles akmenliges, bet... bijau operuotis. Chirurgas siulo operuotis, bet manau, dar neisdrisiu, lauksiu kito priepolio, tada gal bus lengviau apsisprest (esme, kad tu priepoliu kol kas buvo tik du, ir buvo jie su dideliu laiko tarpu). Bet is kitos puses, sitaip nusprendus baisu pastot, nes o ka, jei priepolis prasides, kai busiu nescia? Jei reikes mane operuoti, kai busiu nescia?
sveikos planuotojos
Mes su vyru pagaliau nusprendem,kad mes esam pasiruose antram vaikeliui ir labai jo norime, taigi nuo vasaros kibsim i darbus QUOTE(deluxe @ 2012 03 25, 17:12) sveikos planuotojos Mes su vyru pagaliau nusprendem,kad mes esam pasiruose antram vaikeliui ir labai jo norime, taigi nuo vasaros kibsim i darbus Gal ir mes apie vasaros pabaiga meginsim planuoti, nes vasara dar noriu pakeliauti, paskraidyti lektuvu (pagaut paskutini sansa pries keliu metu pertrauka), nescia skraidyti jau neberizikuociau...
Sveikos
Mes irgi planuojam pradėti darbuotis vasaros pabaigoj QUOTE(Sidabrinee @ 2012 03 28, 15:38) Faina... Na kaip noreciau trecio vaikelio - turiu poryte, bet begalinis noras tureti berniuka... negerai, zinau, bet taip noriu DAR VIENO VYRUKO. Jei zinociau, kad jis bus, galeciau nors siandien planuoti.
o mes mergyte bandysime gaudyti
Labukas
O aš kol kas tik svajoju apie mergyte ir ko toliau to mažiau šansų ,kad turėsiu trečią vaikelį O kitoms mamytėms sveikatos ir ko greičiau pastoti QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 03 31, 10:46) Labukas O aš kol kas tik svajoju apie mergyte ir ko toliau to mažiau šansų ,kad turėsiu trečią vaikelį O kitoms mamytėms sveikatos ir ko greičiau pastoti Liudnoka, jo kazkaip rimtai samoningai neplanuosi gi, kai aplinkybes nepalankios... Nebent netyciukas. Pas mus daug kas palanku, beveik viskas palanku, bet ir tai abejones aplanko... nes vis gi visko gyvenime buna, viena diena turi daug, kita jau lieki prie suskilusios geldos (maza kas, avarija, invalidumas, skyrybos ar pan.) . Trecia vaika turet , t.y. tureti didele seima, - didele atsakomybe...
Sveikutes
Nu va as jau pradejau ruostis:apsilankaiu pas stomotologa,geriu folio rugsti,siek tiek sportuoju,reguliuoju mityba (bent jau nekisu i burna visko is eiles),nebevartoju alkoholio ir vyrui liepiau maziau gert(jis alaus megejas,bet kol kas klauso O kaip kitom sekasi planavimai,pasiruosimai? QUOTE(deluxe @ 2012 04 20, 16:07) Sveikutes Nu va as jau pradejau ruostis:apsilankaiu pas stomotologa,geriu folio rugsti,siek tiek sportuoju,reguliuoju mityba (bent jau nekisu i burna visko is eiles),nebevartoju alkoholio ir vyrui liepiau maziau gert(jis alaus megejas,bet kol kas klauso O kaip kitom sekasi planavimai,pasiruosimai? Šaunuolė deliuxe,linkiu kuo greičiau pradžiuginti mus žinią kad laukesi Aš atidedu tolesniam laikui planavimą,o gal ir visai atsisakysiu minčių apie vaikelį Geros dienos visoms Papildyta: QUOTE(Saulytele @ 2012 04 01, 21:05) Liudnoka, jo kazkaip rimtai samoningai neplanuosi gi, kai aplinkybes nepalankios... Nebent netyciukas. Pas mus daug kas palanku, beveik viskas palanku, bet ir tai abejones aplanko... nes vis gi visko gyvenime buna, viena diena turi daug, kita jau lieki prie suskilusios geldos (maza kas, avarija, invalidumas, skyrybos ar pan.) . Trecia vaika turet , t.y. tureti didele seima, - didele atsakomybe... Saulytele irgi lauksiu nuostabiausios pasaulyje žinios ,kad tavo pilvuke plaka maža širdele QUOTE(Tigriukė@ @ 2012 04 22, 10:22) Šaunuolė deliuxe,linkiu kuo greičiau pradžiuginti mus žinią kad laukesi Aš atidedu tolesniam laikui planavimą,o gal ir visai atsisakysiu minčių apie vaikelį Geros dienos visoms Labai gaila,kad tenka tau atideti vaikelio planavima,bet visiskai tos minties neatsisakyk P.S vyras savaitgali jau ir masiniuka nauja nupirko. Atrodo,kad viskas kol kas vyksta pagal plana. Butinai informuosiu kaip sekasi toliau |