Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buteliukai kūdikiams "Anti-Colic"
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Mamyte :)
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti mamyčių, kurių mažiukus kankina pilvuko diegliukai...

Gal esate girdėjusios apie buteliukus "Anti-Colic" ? Ką manote? O gal esate ir išbandžiusios? bigsmile.gif

Pasidalinkite patirtimi 4u.gif

mano pirmagimį kankino pilvo diegliukai, nei (.)(.) , nei Avent, nei Mr. Browns buteliukai negelbėjo...

MAM: UltiVent Anti-Colic Bottle
user posted image
user posted image

NUBY
user posted image

Tommee Tippee
user posted image
Tome tipe buteliukai

kas supranta angliskai, gali paskaityti... thumbup.gif manau reikes uzsisakyti ir parsisiusti rolleyes.gif
viktorija8211
Turiu net 3 MAM buteliukus, is patirties galiu pasakyti, kad labai geri, tikrai vaikas oro labai mazai prisitraukia, ir labai patogu isplauti nes buteliukas dalim issiardo.
Dar pirkau ciulptukus irgi MAM firmos, vaikas jokiu kitu neeme o sitos firmos patiko.
Viska pirkau svedijoje, gal ir nepigiai kainuoja, bet verta kainos.
Dar buteliuko bugne yra mazos skilutes per kurias oras ir iseina.taip va....
eglaite2
O Lietuvoje nera tokiu buteliuku pirkti? unsure.gif g.gif
*Grazina*
smile.gif+2010 02 07, 12:50-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 02 07, 12:50)
Sveikos  4u.gif

*

Kokie faini buteliukai... thumbup.gif Ziuriu NUBY daro tokius pacius kai TT g.gif Ir TT turi nauju-geras rolleyes.gif
QUOTE(eglaite2 @ 2010 03 08, 23:08)
O Lietuvoje nera tokiu buteliuku pirkti? unsure.gif g.gif
*

TT buteliuku maciau turi BBC Vilniuje, tik vat butent tu neturi anti colick, su kolbelemis, bet gal galima uzsisakyti pas juos g.gif

as tai jauciu ismeginsiu jei tik maziukui pus pilvuka taip kaip pirmajam unsure.gif tikriausiai meginsiu per tarpininkes is uk uzsisakyti, manau taip pigiau ax.gif

tik butu labai idomu suzinoti nuomoniu ar verti demesio is tu kurios gal jau naudojo g.gif arba gal dar kokiu kitokiu yra bigsmile.gif
gresa
Sveikos, turiu TT buteliukus anticolic, tokius uosvis poarveze is UK, bet negaliu pasdisakyt ar jie veiksmingi, nes iki siol MP valgo. nors man kas gerai buvo, kad kai vyrui palikdavau bent paziuredavo pagal ta melyna juostele ar pienas ne karstas, nes ant rieso nesuprasdavo doh.gif
@mamyčiukas@
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 09, 01:20)
Kokie faini buteliukai... thumbup.gif  Ziuriu NUBY daro tokius pacius kai TT  g.gif  Ir TT turi nauju-geras rolleyes.gif
*

gal zinote kur naujuju NUBY yra pirkti?
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 11, 11:30)
gal zinote kur naujuju NUBY yra pirkti?
*

paziurekite per tarpininkes cia sm galima parsisiusti is UK. mirksiukas.gif uztruks 2-3 sav.
eglaite2
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 09, 00:20)
Kokie faini buteliukai... thumbup.gif  Ziuriu NUBY daro tokius pacius kai TT  g.gif  Ir TT turi nauju-geras rolleyes.gif
*

Idomu, kurie geresni - NUBY ar TT? g.gif Mums dar nereikia, nes dar pati maitinu, bet jau kenciam del pilvo diegliuku, tai manau, kad ir spec. buteliukais gausim apsirupinti is anksto ax.gif .
QUOTE(eglaite2 @ 2010 03 11, 19:10)
Idomu, kurie geresni -  NUBY ar TT? g.gif Mums dar nereikia, nes dar pati maitinu, bet jau kenciam del pilvo diegliuku, tai manau, kad ir spec. buteliukais gausim apsirupinti is anksto ax.gif .
*

Kiek domejausi tai TT man pasirodė geresni g.gif

Kaip butų gerai, kad kas is patirties pasakytų...
eglaite2
smile.gif+2010 03 12, 00:12-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 03 12, 00:12)
Kiek domejausi tai TT man pasirodė geresni  g.gif

*

drinks_cheers.gif Lauksim mamyciu, isbandziusiu siuos buteliukus, komentaru ax.gif .
Su Sv. VELYKOM!!!
user posted image

addicted
Naudojam Nuby nuo koliku buteliuka

user posted image

ir Chicco

user posted image
(musiske soske silikonine)

Siaip abu buteliukai gerai atlieka savo paskirti thumbup.gif

Bet pagal naudojima,nuby buteliukas mielesnis.
Matmenys-bruksneliai absoliuciai visi yra surasyti ant buteliuko.
Chicco retesni,kas 50 ml.Smulkmena zinoma,bet nuby is karto
didelis pliusas.
Ir chicco buteliukas ilgas kaip zaltys lotuliukas.gif ne taip maloniai
rankose laikyt.
o kur Nuby buteliuka pirkote ax.gif

mes chicco toki irgi turejom su pirmuoju, bet kaip tik vaikas gerdamas is jo labai daug oro prisitraukdavo blink.gif labai greitai isgerdavo pienuka- manau, kad del per minksto zinduko g.gif

o Nuby zindukas kazin gal kietesnis g.gif

ir drinks_cheers.gif del chicco patogumo, tikrai nera patogus tas aukstas buteliukas ir sugraduotas nepatogiai... plauti irgi nepatogus, na bent man...

o gal kas uzmatete TT buteliuku jau Lietuvoje ax.gif na tu anti colik ax.gif
letro
Mes naudojom Dr. Brown buteliukus.
cud@bury
smile.gif+2010 03 11, 22:12-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 03 11, 22:12)
Kiek domejausi tai TT man pasirodė geresni  g.gif

*

as naudoju TT Anticolic..man jie nepakeiciami thumbup.gif -isbandzius ir kitus pora,bet schmoll.gif ....mano mazius su jautriu skranduku,labai ilgai kankino diegliukai,bet TT...mum susitvarke... ax.gif .Bet pirkau ne LT..gyvenu IE.
tindiriushka
super yema, taip norisi visko geriausio vaikiukui.. renkuosi tarp TT, avent ir dr broun.. reik kažkaip apžiūrėti visus
tindiriushka
nebesuprantu kuo skiriasi TT buteliukai, vienas turi anti colic žinduką http://www.tommeetippee.co.uk/product/clos...low_flow_teats/ o kitas pats yra anticolic http://www.tommeetippee.co.uk/product/heal...es_-_twin_pack/

tai kame čia replės? kuris geresnis?
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 19, 00:19)
nebesuprantu kuo skiriasi TT buteliukai, vienas turi anti colic žinduką http://www.tommeetippee.co.uk/product/clos...low_flow_teats/ o kitas pats yra anticolic http://www.tommeetippee.co.uk/product/heal...es_-_twin_pack/

tai kame čia replės? kuris geresnis?
*

aha, tikrai idomu. bet cia gal pasakys kas juos naudoja.
mes naudojam dr.braunso. nu atrodo liuks po kol kas, mazai oro prisitraukia, su avent mazius apsiveme karta po maitinimo ir skaudziai atsirugsta po avento, o su dr.B. kazkaip atrodo lengviau maziukui, buna, kad ir neatsirugsta-manau del to kad nepritraukia oro. pirmas vaikas valge is avento, bet gal del to ir atpilinejo ziauriai, reikejo man ne misinukus keisti, o buteliuka kita pameginti...
Priedanga
Sveikos 4u.gif

Isbandziau kruva buteliuku, kol prisirinkom... Avent, Dr.Brown, Playtex, Tommee Tippee biggrin.gif

QUOTE(letro @ 2010 04 14, 00:04)
Mes naudojom Dr. Brown buteliukus.
*

Turejom, fainas, tik 'knisa' tos 'zarnos' plovimas... blush2.gif doh.gif

QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 18, 22:17)
super yema, taip norisi visko geriausio vaikiukui.. renkuosi tarp TT, avent ir dr broun.. reik kažkaip apžiūrėti visus
*

Ties jais (TT) ir apsistojom thumbup.gif 4u.gif
Nattele
Mes labai vargom su diegliukais. Isbandziau keleta (Avent, TT, dar kazkoki bet nebepamenu), tai is ju labiausiai mums tiko Dr.Browns - tikrai zymiai pagerejo. Naudojam iki siol. Man jie labai liuks. Patogus jie ir laikyti, mazoji pati nuo 5 men pavalgydavo.
Avent'o tai visai nepatiko, nes nuolat slapias vaikutis budavo, be to oro prisitraukdavo.
Priedanga
QUOTE(Nattele @ 2010 06 01, 16:18)
Mes labai vargom su diegliukais. Isbandziau keleta (Avent, TT, dar kazkoki bet nebepamenu), tai is ju labiausiai mums tiko Dr.Browns - tikrai zymiai pagerejo. Naudojam iki siol. Man jie labai liuks. Patogus jie ir laikyti, mazoji pati nuo 5 men pavalgydavo.
Avent'o tai visai nepatiko, nes nuolat slapias vaikutis budavo, be to oro prisitraukdavo.
*

Mums avent irgi baisiniai buvo... schmoll.gif As amzinai plakant 'ispurksdavau' puse misinio, kazkas ten jiems blogai buvo per uzsukimo vieta...tai atsibodo ir pakeitem
na del ispurskimo misinuko ir su Dr.Br. irgi issipurskia.
o musu mazyli taip pat ziauriai kankina pilvukas, vaikas nuolat verkia, miega ant pilvuko tik, jei ant ranku tai tik "lektuvo" poza ant pilvuko... ismeginom jau daug buteliuku, dabar su Dr.Br. bet jie irgi ne ka geriau, mazius kazkaip sugeba vis tiek prisitraukti oro. Uzsisakeme is ebay.com TT anti colik plus buteliukus, labai laukiam ir tikimes kad pageres situacija...
Ritukekas
sveikos mamytes, mes irgi turim beda su pilveliu, labai dideli skausmai, is pradziu netiko ne vienas misinys ir priedo oro prisigaudydavo, dabar daromes savo maisteli, bet supratau, kad keisti buteliukus, turim tt bet kazkaip prisigaudo vistiek, tada pirkau tt su siaudeliu ir vistiek tas pats. Ji labai stipriai traukia ir itraukus nebespeja iskvepti oro ir nurija su juo, kazin gal zinot ar yra buteliuku su labai mazom skylutem zindukuose, nes gaila vaiko ir saves, nezinau nei ka daryti.
oioioj kaip suvargome mes su pilvuku, viska ismeginome, ir visus buteliukus kiek tik Lt buvo, tad pradejome ieskoti kaip parsisiusti koki buteliuka is uz sienos biggrin.gif

tad paskaitinejusi nusprendziau vis tik TT su siaudeliu pirkti ir zinokit pasiteisino, kol ismoko tik ji zysti, kokias lekias savaites. bet pas mus buvo dar viena beda, kad vaikas is po (.) nebenorejo imti buteliuko. o sio buteliuko soskiukas toks artimas (.) nes yra labai platus, o pacio zinduko ilgis irgi ne toks ilgas kaip kitu zinduku. jis toks kaip spenelis ax.gif

na zodziu esu labai patenkinta, nes maziukas priprato prie buteliuko pagaliau ir nebereikia kankintis alkaniems thumbup.gif o del pilvuko, tai zinoma kazkiek itakoja, bent neatpilineja pienuko, ne taip kaip po avent-vaikas vemdavo unsure.gif

o siaip nuo pilvuku tai galiu rekomenduoti Colic-Calm vaistukus, tik juos reikia is amerikos siustis arba e-bay. daugiau niekur nera ju. taip pat is ispanijos Colikind hoeopatiniai. tik jie mus padeda. o jau ibandyta tai tikrai daug ir visokiu doh.gif
natanulka
Kas licia AVENT buteliukus,tai tikrai plakant purskia ir leidzia kartais pro uzsukima.Daznai tikrai praleidzia,ar ten tas uzsukimas kazkoks ne toks,nes kai tik ne taip,matyt,uzsuki ir viskas.Turi is keleto kartu tikrinti ar gerai uzsisuko.Nes ne viena karta yra buve kad puse pienuko is bega lauk ant kudikio rubeliu.Nepagalvojau niekada,kad reiketu pakeisti buteliukus ir isbandyti kitu gamintoju.Tai taip ir vargstu jau 5 men.Dabar pasiskaicius forume mamyciu atsiliepimus tai tikrai susidomejau ir va, siandien jau begsiu i parduotuve pirkti kokios nors kitos rusies buteliuko.Matysiu koks bus pas bigsmile.gif ikeitimas
_Laukinuke_
Tommee Tippee anti-colic plus yra plastmasiniai ar stikliniai ?
Aciu 4u.gif
lizarde
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2010 08 23, 13:33)
Tommee Tippee anti-colic plus yra plastmasiniai ar stikliniai ?
Aciu  4u.gif
*

plastmasiniai mirksiukas.gif
Svajoonė
QUOTE(lizarde @ 2010 08 23, 16:57)
plastmasiniai  mirksiukas.gif
*

Man labiau patinka stikliniai, bet plastikiniai patogesni.
Izabele2010
O man tai labai patinka Medelos naujove Calma zindukas su buteliuku. Ten toks idomus zindukas-visas mechanizmas smile.gif sakyciau nepucia pilvuko.

Ir AVENT dar naudoju, net nezinau kas geriau.
sagyta
mes turim avent buteliukus bet uosviene pamete ta plasmasini zieda ir viskas po buteliuko be jo misisnukas bega per sona doh.gif 17ka litu kaip i bala schmoll.gif
Nightmoon
Labai puikus buteliukas MAM doodie regis taip vadinasi. Jis ir storesniu sieneliu -ilgiau laiko šilumą. thumbup.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
kinomane
tommee tippee anticolic su triubele mums gerai veike, aisku 100 proc gal neisprendzia problemos, bet tikrai palengvino mums si sunku laikotarpi... smile.gif o paskui tai ir be triubeles naudojom.. man dar patiko sie tt buteliukai tuo, kad vaikas neatsisako kruties pabandes buteliuko.. visos mano drauges turejo tokia problema, kai pradejo is buteliuko maitinti...
Marija_Barselona
o ten dar temperatūrą tame TT buteliuką rodo? mane irgi sudomino reiks nulėkt apžiūrėti...
Ritukekas
sveikos, o gal zinot kur MAM firmos buteliuku galima isigyti, niekur nerandu anti-colicu
dzordze29
sveikos mamytes, manasmeniskai TT ANTI COLIC nepatinka schmoll.gif (nors pamaciusi iskart nusipirkau)nes ta triubele plaut vienas vargas, be to ta gumele ant jos greit iplyso,o indikatorius pievas rodo...pagal ji man buvo sunku sprest kada ta temp gera(na vienu zodziu-praktiskai nereikalingas-indikatirius)
Orma
Bandeme Chiko anti colic buteliuka, na nzn, oro prisirijo net daugiau nei is (.) zysdamas... Gal ne taip paduodu ta buteliuka?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.