Mamyte :)
2010 02 07, 11:50
Sveikos Norėjau paklausti mamyčių, kurių mažiukus kankina pilvuko diegliukai... Gal esate girdėjusios apie buteliukus "Anti-Colic" ? Ką manote? O gal esate ir išbandžiusios? Pasidalinkite patirtimi mano pirmagimį kankino pilvo diegliukai, nei (.)(.) , nei Avent, nei Mr. Browns buteliukai negelbėjo... MAM: UltiVent Anti-Colic Bottle   NUBY  Tommee Tippee
2010 02 10, 22:05
Tome tipe buteliukaikas supranta angliskai, gali paskaityti...  manau reikes uzsisakyti ir parsisiusti
viktorija8211
2010 02 22, 14:20
Turiu net 3 MAM buteliukus, is patirties galiu pasakyti, kad labai geri, tikrai vaikas oro labai mazai prisitraukia, ir labai patogu isplauti nes buteliukas dalim issiardo. Dar pirkau ciulptukus irgi MAM firmos, vaikas jokiu kitu neeme o sitos firmos patiko. Viska pirkau svedijoje, gal ir nepigiai kainuoja, bet verta kainos. Dar buteliuko bugne yra mazos skilutes per kurias oras ir iseina.taip va....
eglaite2
2010 03 08, 23:08
O Lietuvoje nera tokiu buteliuku pirkti?
*Grazina*
2010 03 08, 23:20
 +2010 02 07, 12:50--> QUOTE(Mamyte  @ 2010 02 07, 12:50) Sveikos Kokie faini buteliukai...  Ziuriu NUBY daro tokius pacius kai TT  Ir TT turi nauju-geras
2010 03 09, 08:19
QUOTE(eglaite2 @ 2010 03 08, 23:08) O Lietuvoje nera tokiu buteliuku pirkti?  TT buteliuku maciau turi BBC Vilniuje, tik vat butent tu neturi anti colick, su kolbelemis, bet gal galima uzsisakyti pas juos as tai jauciu ismeginsiu jei tik maziukui pus pilvuka taip kaip pirmajam  tikriausiai meginsiu per tarpininkes is uk uzsisakyti, manau taip pigiau tik butu labai idomu suzinoti nuomoniu ar verti demesio is tu kurios gal jau naudojo  arba gal dar kokiu kitokiu yra
Sveikos, turiu TT buteliukus anticolic, tokius uosvis poarveze is UK, bet negaliu pasdisakyt ar jie veiksmingi, nes iki siol MP valgo. nors man kas gerai buvo, kad kai vyrui palikdavau bent paziuredavo pagal ta melyna juostele ar pienas ne karstas, nes ant rieso nesuprasdavo
@mamyčiukas@
2010 03 11, 11:30
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 09, 01:20) Kokie faini buteliukai...  Ziuriu NUBY daro tokius pacius kai TT  Ir TT turi nauju-geras  gal zinote kur naujuju NUBY yra pirkti?
2010 03 11, 12:04
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 11, 11:30) gal zinote kur naujuju NUBY yra pirkti? paziurekite per tarpininkes cia sm galima parsisiusti is UK.  uztruks 2-3 sav.
eglaite2
2010 03 11, 19:10
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 09, 00:20) Kokie faini buteliukai...  Ziuriu NUBY daro tokius pacius kai TT  Ir TT turi nauju-geras  Idomu, kurie geresni - NUBY ar TT?  Mums dar nereikia, nes dar pati maitinu, bet jau kenciam del pilvo diegliuku, tai manau, kad ir spec. buteliukais gausim apsirupinti is anksto  .
2010 03 11, 23:12
QUOTE(eglaite2 @ 2010 03 11, 19:10) Idomu, kurie geresni - NUBY ar TT?  Mums dar nereikia, nes dar pati maitinu, bet jau kenciam del pilvo diegliuku, tai manau, kad ir spec. buteliukais gausim apsirupinti is anksto  . Kiek domejausi tai TT man pasirodė geresni Kaip butų gerai, kad kas is patirties pasakytų...
eglaite2
2010 03 12, 00:07
 +2010 03 12, 00:12--> QUOTE(Mamyte  @ 2010 03 12, 00:12) Kiek domejausi tai TT man pasirodė geresni Kaip butų gerai, kad kas is patirties pasakytų...  Lauksim mamyciu, isbandziusiu siuos buteliukus, komentaru  .
2010 04 04, 09:37
Su Sv. VELYKOM!!!
addicted
2010 04 05, 21:57
Naudojam Nuby nuo koliku buteliuka  ir Chicco  (musiske soske silikonine) Siaip abu buteliukai gerai atlieka savo paskirti Bet pagal naudojima,nuby buteliukas mielesnis. Matmenys-bruksneliai absoliuciai visi yra surasyti ant buteliuko. Chicco retesni,kas 50 ml.Smulkmena zinoma,bet nuby is karto didelis pliusas. Ir chicco buteliukas ilgas kaip zaltys  ne taip maloniai rankose laikyt.
2010 04 06, 08:45
o kur Nuby buteliuka pirkote mes chicco toki irgi turejom su pirmuoju, bet kaip tik vaikas gerdamas is jo labai daug oro prisitraukdavo  labai greitai isgerdavo pienuka- manau, kad del per minksto zinduko o Nuby zindukas kazin gal kietesnis ir  del chicco patogumo, tikrai nera patogus tas aukstas buteliukas ir sugraduotas nepatogiai... plauti irgi nepatogus, na bent man... o gal kas uzmatete TT buteliuku jau Lietuvoje  na tu anti colik
Mes naudojom Dr. Brown buteliukus.
cud@bury
2010 05 17, 22:38
 +2010 03 11, 22:12--> QUOTE(Mamyte  @ 2010 03 11, 22:12) Kiek domejausi tai TT man pasirodė geresni Kaip butų gerai, kad kas is patirties pasakytų... as naudoju TT Anticolic..man jie nepakeiciami  -isbandzius ir kitus pora,bet  ....mano mazius su jautriu skranduku,labai ilgai kankino diegliukai,bet TT...mum susitvarke...  .Bet pirkau ne LT..gyvenu IE.
tindiriushka
2010 05 18, 21:17
super yema, taip norisi visko geriausio vaikiukui.. renkuosi tarp TT, avent ir dr broun.. reik kažkaip apžiūrėti visus
tindiriushka
2010 05 18, 23:19
nebesuprantu kuo skiriasi TT buteliukai, vienas turi anti colic žinduką http://www.tommeetippee.co.uk/product/clos...low_flow_teats/ o kitas pats yra anticolic http://www.tommeetippee.co.uk/product/heal...es_-_twin_pack/ tai kame čia replės? kuris geresnis?
2010 05 28, 21:10
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 19, 00:19) nebesuprantu kuo skiriasi TT buteliukai, vienas turi anti colic žinduką http://www.tommeetippee.co.uk/product/clos...low_flow_teats/ o kitas pats yra anticolic http://www.tommeetippee.co.uk/product/heal...es_-_twin_pack/ tai kame čia replės? kuris geresnis? aha, tikrai idomu. bet cia gal pasakys kas juos naudoja. mes naudojam dr.braunso. nu atrodo liuks po kol kas, mazai oro prisitraukia, su avent mazius apsiveme karta po maitinimo ir skaudziai atsirugsta po avento, o su dr.B. kazkaip atrodo lengviau maziukui, buna, kad ir neatsirugsta-manau del to kad nepritraukia oro. pirmas vaikas valge is avento, bet gal del to ir atpilinejo ziauriai, reikejo man ne misinukus keisti, o buteliuka kita pameginti...
Priedanga
2010 05 29, 22:59
Sveikos Isbandziau kruva buteliuku, kol prisirinkom... Avent, Dr.Brown, Playtex, Tommee Tippee QUOTE(letro @ 2010 04 14, 00:04) Mes naudojom Dr. Brown buteliukus. Turejom, fainas, tik 'knisa' tos 'zarnos' plovimas... QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 18, 22:17) super yema, taip norisi visko geriausio vaikiukui.. renkuosi tarp TT, avent ir dr broun.. reik kažkaip apžiūrėti visus Ties jais (TT) ir apsistojom
Nattele
2010 06 01, 15:18
Mes labai vargom su diegliukais. Isbandziau keleta (Avent, TT, dar kazkoki bet nebepamenu), tai is ju labiausiai mums tiko Dr.Browns - tikrai zymiai pagerejo. Naudojam iki siol. Man jie labai liuks. Patogus jie ir laikyti, mazoji pati nuo 5 men pavalgydavo. Avent'o tai visai nepatiko, nes nuolat slapias vaikutis budavo, be to oro prisitraukdavo.
Priedanga
2010 06 09, 20:10
QUOTE(Nattele @ 2010 06 01, 16:18) Mes labai vargom su diegliukais. Isbandziau keleta (Avent, TT, dar kazkoki bet nebepamenu), tai is ju labiausiai mums tiko Dr.Browns - tikrai zymiai pagerejo. Naudojam iki siol. Man jie labai liuks. Patogus jie ir laikyti, mazoji pati nuo 5 men pavalgydavo. Avent'o tai visai nepatiko, nes nuolat slapias vaikutis budavo, be to oro prisitraukdavo. Mums avent irgi baisiniai buvo...  As amzinai plakant 'ispurksdavau' puse misinio, kazkas ten jiems blogai buvo per uzsukimo vieta...tai atsibodo ir pakeitem
2010 06 13, 17:54
na del ispurskimo misinuko ir su Dr.Br. irgi issipurskia. o musu mazyli taip pat ziauriai kankina pilvukas, vaikas nuolat verkia, miega ant pilvuko tik, jei ant ranku tai tik "lektuvo" poza ant pilvuko... ismeginom jau daug buteliuku, dabar su Dr.Br. bet jie irgi ne ka geriau, mazius kazkaip sugeba vis tiek prisitraukti oro. Uzsisakeme is ebay.com TT anti colik plus buteliukus, labai laukiam ir tikimes kad pageres situacija...
Ritukekas
2010 07 11, 19:55
sveikos mamytes, mes irgi turim beda su pilveliu, labai dideli skausmai, is pradziu netiko ne vienas misinys ir priedo oro prisigaudydavo, dabar daromes savo maisteli, bet supratau, kad keisti buteliukus, turim tt bet kazkaip prisigaudo vistiek, tada pirkau tt su siaudeliu ir vistiek tas pats. Ji labai stipriai traukia ir itraukus nebespeja iskvepti oro ir nurija su juo, kazin gal zinot ar yra buteliuku su labai mazom skylutem zindukuose, nes gaila vaiko ir saves, nezinau nei ka daryti.
2010 07 16, 12:02
oioioj kaip suvargome mes su pilvuku, viska ismeginome, ir visus buteliukus kiek tik Lt buvo, tad pradejome ieskoti kaip parsisiusti koki buteliuka is uz sienos  tad paskaitinejusi nusprendziau vis tik TT su siaudeliu pirkti ir zinokit pasiteisino, kol ismoko tik ji zysti, kokias lekias savaites. bet pas mus buvo dar viena beda, kad vaikas is po (.) nebenorejo imti buteliuko. o sio buteliuko soskiukas toks artimas (.) nes yra labai platus, o pacio zinduko ilgis irgi ne toks ilgas kaip kitu zinduku. jis toks kaip spenelis na zodziu esu labai patenkinta, nes maziukas priprato prie buteliuko pagaliau ir nebereikia kankintis alkaniems  o del pilvuko, tai zinoma kazkiek itakoja, bent neatpilineja pienuko, ne taip kaip po avent-vaikas vemdavo o siaip nuo pilvuku tai galiu rekomenduoti Colic-Calm vaistukus, tik juos reikia is amerikos siustis arba e-bay. daugiau niekur nera ju. taip pat is ispanijos Colikind hoeopatiniai. tik jie mus padeda. o jau ibandyta tai tikrai daug ir visokiu
natanulka
2010 08 05, 10:59
Kas licia AVENT buteliukus,tai tikrai plakant purskia ir leidzia kartais pro uzsukima.Daznai tikrai praleidzia,ar ten tas uzsukimas kazkoks ne toks,nes kai tik ne taip,matyt,uzsuki ir viskas.Turi is keleto kartu tikrinti ar gerai uzsisuko.Nes ne viena karta yra buve kad puse pienuko is bega lauk ant kudikio rubeliu.Nepagalvojau niekada,kad reiketu pakeisti buteliukus ir isbandyti kitu gamintoju.Tai taip ir vargstu jau 5 men.Dabar pasiskaicius forume mamyciu atsiliepimus tai tikrai susidomejau ir va, siandien jau begsiu i parduotuve pirkti kokios nors kitos rusies buteliuko.Matysiu koks bus pas  ikeitimas
_Laukinuke_
2010 08 23, 12:33
Tommee Tippee anti-colic plus yra plastmasiniai ar stikliniai ? Aciu
lizarde
2010 08 23, 15:57
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2010 08 23, 13:33) Tommee Tippee anti-colic plus yra plastmasiniai ar stikliniai ? Aciu  plastmasiniai
Svajoonė
2010 08 26, 09:19
QUOTE(lizarde @ 2010 08 23, 16:57) plastmasiniai  Man labiau patinka stikliniai, bet plastikiniai patogesni.
Izabele2010
2010 10 20, 19:42
O man tai labai patinka Medelos naujove Calma zindukas su buteliuku. Ten toks idomus zindukas-visas mechanizmas  sakyciau nepucia pilvuko. Ir AVENT dar naudoju, net nezinau kas geriau.
mes turim avent buteliukus bet uosviene pamete ta plasmasini zieda ir viskas po buteliuko be jo misisnukas bega per sona  17ka litu kaip i bala
Nightmoon
2011 01 19, 11:25
Labai puikus buteliukas MAM doodie regis taip vadinasi. Jis ir storesniu sieneliu -ilgiau laiko šilumą.
muminukas
2011 01 20, 09:29
| ! |
| Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
kinomane
2011 05 24, 20:32
tommee tippee anticolic su triubele mums gerai veike, aisku 100 proc gal neisprendzia problemos, bet tikrai palengvino mums si sunku laikotarpi...  o paskui tai ir be triubeles naudojom.. man dar patiko sie tt buteliukai tuo, kad vaikas neatsisako kruties pabandes buteliuko.. visos mano drauges turejo tokia problema, kai pradejo is buteliuko maitinti...
Marija_Barselona
2011 05 24, 21:04
o ten dar temperatūrą tame TT buteliuką rodo? mane irgi sudomino reiks nulėkt apžiūrėti...
Ritukekas
2011 05 24, 23:39
sveikos, o gal zinot kur MAM firmos buteliuku galima isigyti, niekur nerandu anti-colicu
dzordze29
2011 07 12, 21:31
sveikos mamytes, manasmeniskai TT ANTI COLIC nepatinka  (nors pamaciusi iskart nusipirkau)nes ta triubele plaut vienas vargas, be to ta gumele ant jos greit iplyso,o indikatorius pievas rodo...pagal ji man buvo sunku sprest kada ta temp gera(na vienu zodziu-praktiskai nereikalingas-indikatirius)
Bandeme Chiko anti colic buteliuka, na nzn, oro prisirijo net daugiau nei is (.) zysdamas... Gal ne taip paduodu ta buteliuka?
|
|