Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sustiprėjusi uoslė
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
fuksija
Pastaruoju metu mano uoslė labai sustiprėjusi ir tai labai trukdo, nes viskas smirda, nieko ant veido tepti negaliu. Kokios gali būti to priežastys? Lytinių santykių neturiu, tad nėštumas neįmanomas, PMS irgi turbūt netinka, nes problema kankina jau kokį mėnesį. Nuo ko taip gali būti?
Jeta
QUOTE(fuksija @ 2010 02 08, 07:18)
Pastaruoju metu mano uoslė labai sustiprėjusi ir tai labai trukdo, nes viskas smirda, nieko ant veido tepti negaliu. Kokios gali būti to priežastys? Lytinių santykių neturiu, tad nėštumas neįmanomas, PMS irgi turbūt netinka, nes problema kankina jau kokį mėnesį. Nuo ko taip gali būti?
*

gal neseniai metėte rūkyt? g.gif
liepsnele
Daznai uosle sustipreja prasirgus stipria sloga, gripu. Dar gali buti tiesiog nervinio pobudzio dalykas, nes kaip rasai, viskas smirda. O gali buti ir hormonines, kitokios problemos. Jei labai neramina, gali issitirt - pasidaryt slapimo, bendra kraujo tyrima.
fuksija
QUOTE(Jeta @ 2010 02 09, 16:31)
gal neseniai metėte rūkyt?  g.gif
*

Net nesusimąsčiau apie tai. Iš tiesų rūkau truputį mažiau, bet anksčiau jau buvau metus, nerūkiau metus, bet nebuvo taip, kad viskas smirdėtų, niekada nebuvau jautri kvapams.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.