Pratimukai http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related
Sena tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=485914
Sportuojam ir dalinamės patirtimi toliau
Pratimukai http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related Sena tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=485914
Registruojuosi ir dekoju uz nauja tema
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 08, 11:56) Sportuojam ir dalinamės patirtimi toliau Pratimukai http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related Sena tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=485914 Pratimukai tikrai faini,bet sunkus,o kadangi pas mane didelis pilvas tai as net neistengiu pasiekt su ranka kojos kai reik ten taip daryt QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 12:06) Pratimukai tikrai faini,bet sunkus,o kadangi pas mane didelis pilvas tai as net neistengiu pasiekt su ranka kojos kai reik ten taip daryt na iskart nenorekit rezultatu ir nenuleiskit ranku, darykit po truputi, kaip iseina, paskui po kiek laiko matysite, kad jau lengviau padarote, tada ir daugiau pratimuku prijunkite, bet geriau jau stengtis ir daryti, nei nieko nedaryti
dekui Neraite uz naujus namucius
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 13:06) Pratimukai tikrai faini,bet sunkus,o kadangi pas mane didelis pilvas tai as net neistengiu pasiekt su ranka kojos kai reik ten taip daryt Neskubėkite darydama, jų reikia maždaug po 20 kiekvieno padaryti, gal bandykite neskubėdama per kelis kartus, paskui kai priprasite tai pavyks ir viską kartu padaryti
Ačiū už naują temą.
O be to, žiūriu temos pavadinimas skirtas tik presui. Jūs 8 min buns, legs ar arms nedarote?
registruojuosi ir as
As darau dar kojom, bet tie tai visai sunkus man, lengviau pilvo presiui. Bet kaip smagu jausti skaudanti pilvuka QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 13:06) Pratimukai tikrai faini,bet sunkus,o kadangi pas mane didelis pilvas tai as net neistengiu pasiekt su ranka kojos kai reik ten taip daryt Na va Na, jei grietinė "ėjo" visur, tai ir pilvukas augo..Reikėjo grietinę keisti į jogurtinę grietinę (ji liesa). Turi paklausti savęs, ar sugebėsi ir toliau nevalgyti padažų ir t.t., nes numesti kg grįš. Aš laikiausi kažkokios dietos kur valgai vien pomidorus, o paskui ir jogurtus, vištieną. Numečiau 5 kg, bet po kiek laiko 8 kg grįžo.. Baltymų reikia, nes be jų nyksta raumuo, bet taip pat reikia ir angliavandenių (ypač jei sportuojat) bei riebalų. QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 15:18) Na va Visiškai sutinku, jei jau nusprendžiate imtis greitaveikės dietos, tai po to turite susitaikyti su tuo jog turite laikytis ir "viso gyvenimo dietos" Na, jei grietinė "ėjo" visur, tai ir pilvukas augo..Reikėjo grietinę keisti į jogurtinę grietinę (ji liesa). Turi paklausti savęs, ar sugebėsi ir toliau nevalgyti padažų ir t.t., nes numesti kg grįš. Aš laikiausi kažkokios dietos kur valgai vien pomidorus, o paskui ir jogurtus, vištieną. Numečiau 5 kg, bet po kiek laiko 8 kg grįžo.. Baltymų reikia, nes be jų nyksta raumuo, bet taip pat reikia ir angliavandenių (ypač jei sportuojat) bei riebalų.
Po algų vėl grįžau į sporto klubą
O pratimukų neapleidau
Labas rytas
Aš po vakarykščio sporto jaučiu visą kūną Tiesa, vakar užsisakiau lanką
Labas rytas
as dabar eisiu sportuoti, stengiuosi iki 12val pasportuoti, kad paskui tinginiukas neuzvaldytu QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 15:18) Na va Na, jei grietinė "ėjo" visur, tai ir pilvukas augo..Reikėjo grietinę keisti į jogurtinę grietinę (ji liesa). Turi paklausti savęs, ar sugebėsi ir toliau nevalgyti padažų ir t.t., nes numesti kg grįš. Aš laikiausi kažkokios dietos kur valgai vien pomidorus, o paskui ir jogurtus, vištieną. Numečiau 5 kg, bet po kiek laiko 8 kg grįžo.. Baltymų reikia, nes be jų nyksta raumuo, bet taip pat reikia ir angliavandenių (ypač jei sportuojat) bei riebalų. Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu??? QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 11:15) Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu??? Saunuole o as sportuoju ant grindu, nors truputi kietoka
Sveikutes sportininkės
Aš taip pat norėčiau atsikratyti dar kokiu 5 kg o svarbiausiai pilva sutvirtinti, nes po dviejų gimdymų nėra jis labai idealus Tai jei galite parašykite savo sporto rezultatus QUOTE(_Only_ @ 2010 02 09, 12:11) QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:15) Aš ant grindų pasikloju miegmaišį ir ant jo darau Aukseli rezultatai tikrai matosi jei darai nuolat, aš darau jau matyt apie 4 mėn.
labas rytas
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 09, 10:20) neprapuole neprapuole, as kaip visad pries darba pavariau QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 11:15) ant grindu del rezultatu, paantrinsiu neraitei, kad taip rezultatai jauciasi, as apie 1,5 menesio darau = pilvuks jau tvirteja..na ka kaladziu dar nematau QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:30) nemanau, kad gerai dukart i diena sportuoti manau ir kas antra diena uztektu sportuoti, bet taip jau rimtai, o as kai ne visus pratimus darau, tai stengiuosi kasdien QUOTE(okkey @ 2010 02 09, 13:19) as apie 1,5 menesio darau = pilvuks jau tvirteja..na ka kaladziu dar nematau Kaladžių siekiant matyt reiktų daryti 80 min. pratimukus QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 13:30) Organizmas pasakys ar ne per daug Aš dariau visaip, bet dabar darau dažniausiai po vieną kartą, savaitgalį dvigubai
sveikos, prisijungiu ir as prie visu sportuojanciu
katik pasportavau tai prisedau pasidalinti ispudziais sekmes visoms siekti graziu rezultatu QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 17:14) sveikos, prisijungiu ir as prie visu sportuojanciu katik pasportavau tai prisedau pasidalinti ispudziais sekmes visoms siekti graziu rezultatu QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 17:19)
Sveikos sportininkės
Neraite,kaip nuostabu,kad taip ilgai sportuojate Norėjau pasiteirauti,ar po ilgo šių pratimų darymo pokyčiai matomi tik juosmens ir pilvo srityje,ar nekinta krūtinės apimtis?Nesumažėjo? QUOTE(Paloma:) @ 2010 02 09, 17:46) Sveikos sportininkės Neraite,kaip nuostabu,kad taip ilgai sportuojate Norėjau pasiteirauti,ar po ilgo šių pratimų darymo pokyčiai matomi tik juosmens ir pilvo srityje,ar nekinta krūtinės apimtis?Nesumažėjo? Aš apimties nesimatavau gaila, bet pagal kelnes tai tikrai jaučiasi. O krūtinė tai manau tikrai nesumažės, bent jau man tie pratimukai svorio numesti nepadėjo
Ačiū už atsakymą
Tuomet manau bandysiu tuos pratimukus,vis tiek į naudą
sveikutes
As jau po sporto
ir as padariau kompleksiuka
esu kazkur skaicius kad ryte sportuoti nelabai sveika (tipo organizmas dar miega.) ka apie tai manote? QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 20:26) ir as padariau kompleksiuka esu kazkur skaicius kad ryte sportuoti nelabai sveika (tipo organizmas dar miega.) ka apie tai manote? o as kazkur skaiciusi, kad geriausia sportuoti iki 19val, bet cia velgi priklauso nuo kiekvieno zmogaus, jo organizmo, kaip kam geriau, as tai stengiuosi iki 12val ryte pasportuoti
sveikutes merginos .ziuriu temute atsigavo.naujokes sveikos prisijungusios.nors buvau dingus bet sporto neapleidau nei dienos.savijauta super jau matosi rezultatas striuke uzsisega daug lengviau .niu zinoma ir sportuoju nemazai bet savijauta tai faina.dabar persimeciau ant sindes is yuo tube kazkaip man fainiau su ja nors pratimukai labai panasus
Papildyta: o del sporto tai nzn as tai pavangau apie puse sesiu tiksliau lengvai uzkandu tada po 6 einu sportuot ir paskui i burna nieko Papildyta: http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f va nuoroda gal dar kas susigundys
O kiek kartu per savaite darot siuos pratimus?
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 22:51) labas mergaites zaviuosiu Jusu pasiekimais kaip darymo pratymukus taip ir ryzto juos daryt. as irgi negaliu prisiverst daryt pratymus nors lb reiketu po gimdymo liko lisnu 10kg ir niekaip is vietos nejuda. bet vat sporta su mokslais ir mazu vaiku sunku suderint. bet pabandysiu. kaip daznai darote pratymukus? kas dien ar kas antra? Aciukas uz ats. linkiu sekmes... QUOTE(aggree @ 2010 02 09, 20:26) ir as padariau kompleksiuka esu kazkur skaicius kad ryte sportuoti nelabai sveika (tipo organizmas dar miega.) ka apie tai manote? o as kaip tik skaiciau kad ryte tiesiog tusciu skrandziu pasportuoti didziausias efektas,nes organizmas nuo pat pirmos minutes pradeda deginti riebalus QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 09, 22:28) bet vat sporta su mokslais ir mazu vaiku sunku suderint. bet pabandysiu. kaip daznai darote pratymukus? kas dien ar kas antra? Aciukas uz ats. linkiu sekmes... - oi oi oi paikartosiu ka seniau sakiau: kai Nori - ieskai galimybiu,kai NENORI - priezasciu QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 21:51) Aš darau kasdien QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 09, 23:28) bet vat sporta su mokslais ir mazu vaiku sunku suderint. bet pabandysiu. kaip daznai darote pratymukus? Aš ir mokaus ir vaikiuką auginu ir svorį metu ir pratimukus darau ir antrą leliuką planuojų Vos tik sūnelis lūžta pirmo pietų miegelio iškarto pasportuoju, juk tik kelios minutės, o tada jau lekiu buities darbus padaryt QUOTE(okkey @ 2010 02 10, 07:57) su mazu vaiku man atrodo laiko sportui daug daugiau nei pvz dirbanciai moteriskei, kai visa diena praleidi drbe o gryzus turi ir est seimynaiprigamint ir namus susitvarkyt, lyginti ir pan oi pan..o su vaikiuku ka..ogi nieko..miega maziuliukai juk daznai QUOTE(Neraitė @ 2010 02 10, 09:14) Aš darau kasdien Aš ir mokaus ir vaikiuką auginu ir svorį metu ir pratimukus darau ir antrą leliuką planuojų Vos tik sūnelis lūžta pirmo pietų miegelio iškarto pasportuoju, juk tik kelios minutės, o tada jau lekiu buities darbus padaryt saunole man tai laika planot visada sunku buvo tik ir mokausi as dieniniam nuo 8 iki 16 kazkur.bet bandysiu. laukiu pavasario kaip galima bus su maze i parka vaiksciot ilgesniam laikui.. del trenirociu is ryto taip lb kenke sirdziai geriausias laikas sportui 5-6 val vakaro arba min 3-4 val pries miega. QUOTE(Neraitė @ 2010 02 10, 08:14) Aš darau kasdien Aš ir mokaus ir vaikiuką auginu ir svorį metu ir pratimukus darau ir antrą leliuką planuojų Vos tik sūnelis lūžta pirmo pietų miegelio iškarto pasportuoju, juk tik kelios minutės, o tada jau lekiu buities darbus padaryt
Labas rytas
visiskai teisingai as papusryciavau, tai dabar uz geros valandos, apie puse 12 eisiu pratimukus daryti QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 10, 08:50) del trenirociu is ryto taip lb kenke sirdziai geriausias laikas sportui 5-6 val vakaro arba min 3-4 val pries miega. a tai kur ci ataip parasyta kad ritinis sportas kenkia sirdziai
As darau kiekviena diena.
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 09, 12:15) Manau kad sugebesiu,nes jau atsibodo vaiksciot su pilvu uz kurio net kojos nesimato.Nors siandien tik antra diena bet kol kas man viskas ienasi puikiai Tiesa dar norejau paklausti ar jus situs pratimukus ant lovos darot ar ant grindu??? Šaunuolė Aš įvairiai darau Papildyta: QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 09, 21:51) Aš irgi darau 8 min pratimus kiekvieną dieną, kartais rytais, o kartais vakarais, priklauso nuo to kada einu į sporto salę ir į darbą.
Šaunuolės merginos!
|