QUOTE(Ende @ 2010 10 22, 19:53)
Šiandien lygiai 4 sav. kai darau šitas 8 min. Nu.. rezultatai: apimtys visos savo vietoj, bet po lašinių sluoksniu jaučiasi, kad tvirčiau viskas nei buvo.
O kaip to lašinių sluoksnio atsikratyt?
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 22, 19:35) aciu uz nuorodele, bet tikrai, kaip pigu
Labutis, visoms
Jungiuosi prie sportuojanciu, tikiuosi nepritruks entuziazmo sportuoti. Pagaliau prisiverciau, nes jau nebegaliu ziureti i savo lasiniuota pilva
Sveikos, ir as pradejau tvarkytis pilvuka, tai atradau situos pratimus, yra dvi dalys, pirma pradedant, antra pazengus, bet as abu darau is kart.
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 08, 10:33) Sveikos, ir as pradejau tvarkytis pilvuka, tai atradau situos pratimus, yra dvi dalys, pirma pradedant, antra pazengus, bet as abu darau is kart. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 As irgi si bandziau daryti, bet man labai jau nuobodus... Kur gyvi zmones smagiau kazkaip pratimukai
Sveikutes.ar yra dar sportuojanciu?
Yra tikrai yra
As darau kiekviena diena ir tikrai sie pratimukai veikia pilvukas sparciai mazeja ir tvirteja...
na sios dienos norma padaryta
Sportuoju jau 2men, o svori metu galima sakyti trecias menuo nuo sunaus gimimo...
Pradzioj tikrai sunkiai darydavau tuos pratimukus puskuodama, o dabar puse velnio QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 08, 09:33) Sveikos, ir as pradejau tvarkytis pilvuka, tai atradau situos pratimus, yra dvi dalys, pirma pradedant, antra pazengus, bet as abu darau is kart. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 va situos pratimukus darau,geri aciu uz info
Sveikutes
Yra yra cia sportuojanciu tik tyli visos nepasakoja kokie pasiekimai. Nagi pasigirkit kiek sutvirtejot ar pasieket kokiu neblogu rezultatu...
Labukas,perziurejau tuos pratimus,labai sudomino,jei nieko pries noreciau ir as prisijungti
Sveikos sportininkes
As irgi savaitgaliais ilsiuosi ir leidziu sau pasilepinti
Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 08, 14:10) Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko As siandien dar nesportavau, uzmigdysiu maziu ir imsiuos darbo:) kaip fainai, kad matuoji cm, man kazkaip neatejo i galva
o kaip kg tavo krenta?tik sportuoji?
Rasiau anksciau, kad per nestuma priaugau apie 30kg, maziui dabar 4men, tai liko dar 4kg... Pradzioje ir sportavau ir mityba labai ziurejau. Dabar jau leidziu sau ir patinginiauti ir savaitgali pasmaguriauti
Del tu 4 kg nesinervuoju, nes manau iki vasaros tikrai jie nukris savaime, tiesiog norisi sutvirteti, nes po gimdymo tokia truputi drebutis jauciuosi
Sveikos,darau ir as siuos pratimus kartas nuo karto...norejau paklaust ar numetat nors kiek svorio darant pastovei?
Sveikos.visos pradingo
kur gi visos pradingo
Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi...
QUOTE(NirN @ 2010 12 16, 19:05) Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi... sia sav ir as nusidejau,nebuvo kada,pasiruosimas vyksta dukros sventei,o dar siandie sveciu is LT laukiu,tai iki nauju metu be sansu pasportuot
As irgi sakau, kad gera dieta, kai vaikai serga. Nera kada nei pavalgyti lakstau nuo vieno prie kito. Nors aisku geriau jau nesirgtu...
Pabandžiau ir aš šiuos pratimukus. Prisipažinsiu, pažiūrėjus video, pagalvojau - nieko blatno
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 08, 12:56) Sportuojam ir dalinamės patirtimi toliau Pratimukai http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related Sena tema http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=485914 Šių video ir presui, ir užpakaliui parsisiuntus jau senokai buvau. Vienu metu tikrai buvau pamišus dėl šių pratimukų presui, nes nesunku, greiti ir pan., tik, nežinau ar aš netaisyklingai ką darau, bet man kaklą kartais paksausta. Šiaip ar taip pilvas jau po kelių savaičių pagražėjo, vos vos išryškėjo raumenukai.. (tiesa, lašinukų ant pilvo neturėjau ir prieš tai, bet kalbu apie stangrumą ir tvirtumą)
Sveikutes
Pasiziurejau ir as tuos pratimukus, atrodo tikrai nesudetingi
Sveikos
o kodel nei viena nepasakojate apie pasiekimus atliekant siuos pratimus? tikrai labai idomu butu suzinoti per kiek laiko pasiekiami rezultatai.
Sveikos,
Pasižiūrėjau pratimus, atrodo efektyvus (bent man
Pabandziau ir as tuos pratimukus padaryti, bet ir man kakla skauda nerealiai, toks kaip uzstinges pasidare
QUOTE(bituteee @ 2011 01 13, 16:17) Pabandziau ir as tuos pratimukus padaryti, bet ir man kakla skauda nerealiai, toks kaip uzstinges pasidare Jei kakla skauda reiskia neteisingai darot... Reikia stengtis atpalaiduoti virsu, kad dirbtu tie raumenukai, kurie turi dirbti. As pirmais kartais irgi isitempdavau ir taip kakla tik apkraudavau, tai vis vidury pratimo pakratydavau galva, kad atpalaiduot kakla,o dabar dirba tas kas turi dirbti jokio isitempimo kaklo srityje QUOTE(NirN @ 2011 01 13, 17:21) Jei kakla skauda reiskia neteisingai darot... Reikia stengtis atpalaiduoti virsu, kad dirbtu tie raumenukai, kurie turi dirbti. As pirmais kartais irgi isitempdavau ir taip kakla tik apkraudavau, tai vis vidury pratimo pakratydavau galva, kad atpalaiduot kakla,o dabar dirba tas kas turi dirbti jokio isitempimo kaklo srityje As ir taip manau, bet kaip atsipalaiduoti, kai skausmas perveria pilvo presa
Na taip, gal ir geri pratimukai, pilvukas iškart pradeda jaustis :-). Tik norėjau paklaust, ar yra kokia speciali kvėpavimo technika? Gulant iškvėpt, keliantis įkvėpt?
mergaites, noriu paklausti... skaiciau, jog viena panele buvo atsiuntusi nuoroda, kur galimas siuos 8 min. pratimus parsisiusti ir isissaugoti...bet dabar perejau abi temas..ir nerandu....
Mano megstamiausi ir tikrai naudingi pratimukai, tik reikia neapsileisti ir kasdien daryti, tuomet atsiranda iprotis, bet tik kokia diena nepadarau, paskui kita, taip ir baigiasi mano sportavimas
Na ka, as pries kaledines sventes pradejau pasitelkusi youtube daryti siuos pratimus. Kadangi jau eina trecias menuo mano naminio sporto, pastebejimai butu tokie:
liemens apimtis -2 cm As nei numesti, nei prideti niekur nieko nenoriu, tiesiog buvo pradejes erzinti tas mano apsileidimas, ta suglebusi oda, zodziu buvau liekna, bet nelabai sportiska, jokio tvirtumo Tiesa, svoris padidejo 2 kg. Be to, ketinu mazinti treniruociu skaiciu, kadangi bijau tapt kresna, o man lengviausiai treniruoti sekasi uzpakaliuka ir kojas, nelabai norisi tu tokiu stambiu, raumeningu mastau gal kojas ir uzpakali treniruoti reciau, o pilvo presa dazniau, kita vertus, ir is jo nenoriu padaryt "tarkos", nes negrazu man. QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 13:16) Na ka, as pries kaledines sventes pradejau pasitelkusi youtube daryti siuos pratimus. Kadangi jau eina trecias menuo mano naminio sporto, pastebejimai butu tokie: liemens apimtis -2 cm As nei numesti, nei prideti niekur nieko nenoriu, tiesiog buvo pradejes erzinti tas mano apsileidimas, ta suglebusi oda, zodziu buvau liekna, bet nelabai sportiska, jokio tvirtumo Tiesa, svoris padidejo 2 kg. Be to, ketinu mazinti treniruociu skaiciu, kadangi bijau tapt kresna, o man lengviausiai treniruoti sekasi uzpakaliuka ir kojas, nelabai norisi tu tokiu stambiu, raumeningu mastau gal kojas ir uzpakali treniruoti reciau, o pilvo presa dazniau, kita vertus, ir is jo nenoriu padaryt "tarkos", nes negrazu man. Niuva kokie saunus pasiekimai, jei esi liekna tikrai nebus -15cm O kad svoris padidejo, tai man panasiai darau pratimukus jau 5 menuo plius aisku dar steperi minu. Paskutinius 1,5men darau jau 3 arba 4 kartus per savaite ir kadangi mano uzduotis numesti daugiau nei 20kg po gimdymo beveik ivykdyta 3 kg liko, vistik susimastau ar nebus tie 3kg del sporto. Pries gimdyma buvau irgi tokia suglebus sedimas darbas mazai judesio, o dabar visi rubai tinka ir pilvuko nebera,o iki tureto svorio dar 3kg liko
sveikos, susidomejau ir as tais pratinkais, jau isbandziau, tai pilvukas tikrai jauciasi
niu ir as pradesiu daryti siuos pratimukus
Ziuresiu rezultatus
Paneles,na kaip sekasi sportuoti? as darau situos pratimukus tik 3dienas,bet man kaaaaaaaip pilva skaudaar cia normalu?
|