Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mylimuke
QUOTE(Ende @ 2010 10 22, 19:53)
Šiandien lygiai 4 sav. kai darau šitas 8 min. Nu.. rezultatai: apimtys visos savo vietoj, bet po lašinių sluoksniu jaučiasi, kad tvirčiau viskas nei buvo.
*

O kaip to lašinių sluoksnio atsikratyt? g.gif
tinute84
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 22, 19:35)
pratimu ratukas, gal kaip nors ir kitaip vadinasi net nezinau va cia yra
ratukas
*

aciu uz nuorodele, bet tikrai, kaip pigu thumbup.gif o kodel raso aprasyme, kad 'Treniruoklio paskirtis : Skirtas stiprinti nugaros ir rankų raumenų grupes'
mamuuute
QUOTE(tinute84 @ 2010 10 23, 16:24)
aciu uz nuorodele, bet tikrai, kaip pigu  thumbup.gif  o kodel raso aprasyme, kad 'Treniruoklio paskirtis : Skirtas stiprinti nugaros ir rankų raumenų grupes'
*

taip, dirba ir rankos ir nugara, bet ir presas ne ka prasciau thumbup.gif
HIDRRA
Labutis, visoms smile.gif
Jungiuosi prie sportuojanciu, tikiuosi nepritruks entuziazmo sportuoti. Pagaliau prisiverciau, nes jau nebegaliu ziureti i savo lasiniuota pilva schmoll.gif . Tai vat siandien pirma karta padariau 8 min pilvukui, na tikrai thumbup.gif Skauda pilvuka nerealiai thumbup.gif Ir tikrai nera daug 8 min per diena ax.gif Ziuresim, kaip cia man seksis ax.gif
saulyte0925
Sveikos, ir as pradejau tvarkytis pilvuka, tai atradau situos pratimus, yra dvi dalys, pirma pradedant, antra pazengus, bet as abu darau is kart.

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
NirN
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 08, 10:33)
Sveikos, ir as pradejau tvarkytis pilvuka, tai atradau situos pratimus, yra dvi dalys, pirma pradedant, antra pazengus, bet as abu darau is kart.

*

As irgi si bandziau daryti, bet man labai jau nuobodus... Kur gyvi zmones smagiau kazkaip blush2.gif Tai as visgi darau siuos:
pratimukai
:)katyte:)
Sveikutes.ar yra dar sportuojanciu? smile.gif as labai noreciau i jusu gretas. nuo vakar pradejau daryt pratimukus.bet noretusi palaikymo blush2.gif kad neuzmest pradetu darbu. vienai ne taip liudna daryt ax.gif
NirN
Yra tikrai yra smile.gif
As darau kiekviena diena ir tikrai sie pratimukai veikia pilvukas sparciai mazeja ir tvirteja...
QUOTE(NirN @ 2010 12 01, 14:23)
Yra tikrai yra smile.gif
As darau kiekviena diena ir tikrai sie pratimukai veikia pilvukas sparciai mazeja ir tvirteja...
*

ar senei darai jau?reikia jau temele pagyvint.gal dar norinciu atsiras smile.gif
na sios dienos norma padaryta thumbup.gif dar sunkiai darosi blush2.gif
NirN
Sportuoju jau 2men, o svori metu galima sakyti trecias menuo nuo sunaus gimimo...
Pradzioj tikrai sunkiai darydavau tuos pratimukus puskuodama, o dabar puse velnio biggrin.gif
SonataB
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 08, 09:33)

*

va situos pratimukus darau,geri thumbup.gif jauciu raumenukus smile.gif
aciu uz info
Sveikutes 4u.gif kur visos pradingo?ar daug dar musu? bigsmile.gif as tai dar noriai darau ir tikiuosi geru gezultatu ax.gif
SonataB
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 03, 09:20)
Sveikutes 4u.gif  kur visos pradingo?ar daug dar musu?  bigsmile.gif  as tai dar noriai  darau ir tikiuosi geru gezultatu ax.gif
*

labas.yra yra smile.gif va baigesi mmm ir vel kibsiu siandie i darba
QUOTE(SonataB @ 2010 12 03, 10:30)
labas.yra yra smile.gif va baigesi mmm ir vel kibsiu siandie i darba
*

4u.gif saunuole smile.gif kas dar?? bigsmile.gif
NirN
Yra yra cia sportuojanciu tik tyli visos nepasakoja kokie pasiekimai. Nagi pasigirkit kiek sutvirtejot ar pasieket kokiu neblogu rezultatu...
sida@mail.lt
Labukas,perziurejau tuos pratimus,labai sudomino,jei nieko pries noreciau ir as prisijungti ax.gif
QUOTE(sida@mail.lt @ 2010 12 03, 13:39)
Labukas,perziurejau tuos pratimus,labai sudomino,jei nieko pries noreciau ir as prisijungti ax.gif
*

labas.zinoma junkis,kartu lengviau smile.gif
Sveikos sportininkes 4u.gif as jau 4 dienas saziningai sportuoju.presas jauciasi ir sonai skauda lotuliukas.gif
sida@mail.lt
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 05, 11:23)
Sveikos sportininkes 4u.gif  as jau 4 dienas saziningai sportuoju.presas jauciasi ir sonai skauda  lotuliukas.gif
*

labas rytukas,na as siandien turbut leisiu pilvukui pailseti,nes gyvenam sode,tai is ryto nukasiau sniega is kiemo,jauciuosi visai nusiplukusi nebera jegu doh.gif
NirN
As irgi savaitgaliais ilsiuosi ir leidziu sau pasilepinti smile.gif
Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko thumbup.gif
NirN
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 08, 14:10)
Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko  thumbup.gif
*

As siandien dar nesportavau, uzmigdysiu maziu ir imsiuos darbo:) kaip fainai, kad matuoji cm, man kazkaip neatejo i galva g.gif as tik kg ziuriu kas dvi savaites blush2.gif
o kaip kg tavo krenta?tik sportuoji?
NirN
Rasiau anksciau, kad per nestuma priaugau apie 30kg, maziui dabar 4men, tai liko dar 4kg... Pradzioje ir sportavau ir mityba labai ziurejau. Dabar jau leidziu sau ir patinginiauti ir savaitgali pasmaguriauti smile.gif Nesinori perdegti, kai beproto sau drausiu tikrai viena diena viskas ziauriai nusibos...
Del tu 4 kg nesinervuoju, nes manau iki vasaros tikrai jie nukris savaime, tiesiog norisi sutvirteti, nes po gimdymo tokia truputi drebutis jauciuosi smile.gif
vichy_
Sveikos,darau ir as siuos pratimus kartas nuo karto...norejau paklaust ar numetat nors kiek svorio darant pastovei?
Sveikos.visos pradingo blink.gif kaip sekasi sportuot? man ryt jau bus lygei 2sav kaip darau siuos pratimukus.pilvukas siek tiek suzazejo thumbup.gif esu laabai patenkinta.darysiu ir toliau lotuliukas.gif
kur gi visos pradingo g.gif g.gif g.gif
NirN
Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi... sad.gif
SonataB
QUOTE(NirN @ 2010 12 16, 19:05)
Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi... sad.gif
*

sia sav ir as nusidejau,nebuvo kada,pasiruosimas vyksta dukros sventei,o dar siandie sveciu is LT laukiu,tai iki nauju metu be sansu pasportuot verysad.gif , o dar kazkas su kepenim ar kuom,tiek kartu burnoj kelinta diena,kad ne valgyt nesinori ,nors kas i gera iseina lotuliukas.gif
NirN
As irgi sakau, kad gera dieta, kai vaikai serga. Nera kada nei pavalgyti lakstau nuo vieno prie kito. Nors aisku geriau jau nesirgtu... sad.gif
ikkuna
Pabandžiau ir aš šiuos pratimukus. Prisipažinsiu, pažiūrėjus video, pagalvojau - nieko blatno biggrin.gif O pabandžius daryti jau po antro pratimo vos kvapą atgavau doh.gif Anyway, patiko, nes jaučiu, kaip raumenis skauda. Liuks thumbup.gif
Casy
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 08, 12:56)

Šių video ir presui, ir užpakaliui parsisiuntus jau senokai buvau. Vienu metu tikrai buvau pamišus dėl šių pratimukų presui, nes nesunku, greiti ir pan., tik, nežinau ar aš netaisyklingai ką darau, bet man kaklą kartais paksausta. Šiaip ar taip pilvas jau po kelių savaičių pagražėjo, vos vos išryškėjo raumenukai.. (tiesa, lašinukų ant pilvo neturėjau ir prieš tai, bet kalbu apie stangrumą ir tvirtumą)
bituteee
Sveikutes 4u.gif
Pasiziurejau ir as tuos pratimukus, atrodo tikrai nesudetingi smile.gif Bet mane jau taip apemus neviltis ir apatija, kad tikrai nezinau ar kas begali ir padeti unsure.gif Kaip ta lasinuka sunaikinti, kad nekabetu verysad.gif Na bet reiks bandyti smile.gif Taip norisi grazaus pilvuko iki vasaros 4u.gif
atni9
Sveikos smile.gif noreciau prisijungti i jusu bureli ir bandyti daryti tuos 8 min pratimukus smile.gif o jus juos darote kasdien? po kiek laiko mazdaug sutvirteja pilvukas? ax.gif pasidalinkit savo pasiekimais bigsmile.gif
vanilina
o kodel nei viena nepasakojate apie pasiekimus atliekant siuos pratimus? tikrai labai idomu butu suzinoti per kiek laiko pasiekiami rezultatai. wink.gif
Vytauciuke
Sveikos,
Pasižiūrėjau pratimus, atrodo efektyvus (bent man smile.gif ) Norėjau pasiklausti pas tas kurias sportuoja. Kai pradėjot, ar iškarto po 40 kartų. Ar darot kokį apšilimą? Labai bijau nepersitempti.
bituteee
Pabandziau ir as tuos pratimukus padaryti, bet ir man kakla skauda nerealiai, toks kaip uzstinges pasidare g.gif Tokia sena jauciuosi, nes pavargau nerealiai g.gif doh.gif smile.gif
NirN
QUOTE(bituteee @ 2011 01 13, 16:17)
Pabandziau ir as tuos pratimukus padaryti, bet ir man kakla skauda nerealiai, toks kaip uzstinges pasidare  g.gif Tokia sena jauciuosi, nes pavargau nerealiai  g.gif  doh.gif  smile.gif
*

Jei kakla skauda reiskia neteisingai darot... Reikia stengtis atpalaiduoti virsu, kad dirbtu tie raumenukai, kurie turi dirbti. As pirmais kartais irgi isitempdavau ir taip kakla tik apkraudavau, tai vis vidury pratimo pakratydavau galva, kad atpalaiduot kakla,o dabar dirba tas kas turi dirbti jokio isitempimo kaklo srityje thumbup.gif
bituteee
QUOTE(NirN @ 2011 01 13, 17:21)
Jei kakla skauda reiskia neteisingai darot... Reikia stengtis atpalaiduoti virsu, kad dirbtu tie raumenukai, kurie turi dirbti. As pirmais kartais irgi isitempdavau ir taip kakla tik apkraudavau, tai vis vidury pratimo pakratydavau galva, kad atpalaiduot kakla,o dabar dirba tas kas turi dirbti jokio isitempimo kaklo srityje  thumbup.gif
*

As ir taip manau, bet kaip atsipalaiduoti, kai skausmas perveria pilvo presa lotuliukas.gif Gal veliau bus lengviau ir iseis atsipalaiduoti ir meguotis ta manksta 4u.gif O jus jau seniai situos pratimukus darot ? Kaip poveikis, ar rezultatas matosi ? 4u.gif
Vivica
Na taip, gal ir geri pratimukai, pilvukas iškart pradeda jaustis :-). Tik norėjau paklaust, ar yra kokia speciali kvėpavimo technika? Gulant iškvėpt, keliantis įkvėpt? g.gif
tinute84
mergaites, noriu paklausti... skaiciau, jog viena panele buvo atsiuntusi nuoroda, kur galimas siuos 8 min. pratimus parsisiusti ir isissaugoti...bet dabar perejau abi temas..ir nerandu.... doh.gif doh.gif
kissa666
QUOTE(Vivica @ 2011 01 18, 13:39)
Na taip, gal ir geri pratimukai, pilvukas iškart pradeda jaustis :-). Tik norėjau paklaust, ar yra kokia speciali kvėpavimo technika? Gulant iškvėpt, keliantis įkvėpt?  g.gif
*

apacioje ikvepiam per nosi, virsuje iskvepiam per burna mirksiukas.gif
monkey
Mano megstamiausi ir tikrai naudingi pratimukai, tik reikia neapsileisti ir kasdien daryti, tuomet atsiranda iprotis, bet tik kokia diena nepadarau, paskui kita, taip ir baigiasi mano sportavimas blush2.gif
spyrgute
QUOTE(vanilina @ 2011 01 11, 19:50)
o kodel nei viena nepasakojate apie pasiekimus atliekant siuos pratimus? tikrai labai idomu butu suzinoti per kiek laiko pasiekiami rezultatai. wink.gif
*

Nugi mergaitės, pasidalinkit pasiektais rezultatais, ar tikrai efektyvu? blush2.gif bigsmile.gif
neverinlove
Na ka, as pries kaledines sventes pradejau pasitelkusi youtube daryti siuos pratimus. Kadangi jau eina trecias menuo mano naminio sporto, pastebejimai butu tokie:
liemens apimtis -2 cm g.gif galetu zinoma ir daugiau nusiritenti biggrin.gif pilvukas zymiai grazesnis ir kietesnis, oda nebera suglebusi tokia, kokia buvo, itraukus pilva ne sonkauliai isryskeja, o grazus presiukas.
As nei numesti, nei prideti niekur nieko nenoriu, tiesiog buvo pradejes erzinti tas mano apsileidimas, ta suglebusi oda, zodziu buvau liekna, bet nelabai sportiska, jokio tvirtumo smile.gif
Tiesa, svoris padidejo 2 kg. Be to, ketinu mazinti treniruociu skaiciu, kadangi bijau tapt kresna, o man lengviausiai treniruoti sekasi uzpakaliuka ir kojas, nelabai norisi tu tokiu stambiu, raumeningu rolleyes.gif
mastau gal kojas ir uzpakali treniruoti reciau, o pilvo presa dazniau, kita vertus, ir is jo nenoriu padaryt "tarkos", nes negrazu man.
NirN
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 13:16)
Na ka, as pries kaledines sventes pradejau pasitelkusi youtube daryti siuos pratimus. Kadangi jau eina trecias menuo mano naminio sporto, pastebejimai butu tokie:
liemens apimtis -2 cm  g.gif galetu zinoma ir daugiau nusiritenti  biggrin.gif  pilvukas zymiai grazesnis ir kietesnis, oda nebera suglebusi tokia, kokia buvo, itraukus pilva ne sonkauliai isryskeja, o grazus presiukas.
As nei numesti, nei prideti niekur nieko nenoriu, tiesiog buvo pradejes erzinti tas mano apsileidimas, ta suglebusi oda, zodziu buvau liekna, bet nelabai sportiska, jokio tvirtumo  smile.gif
Tiesa, svoris padidejo 2 kg. Be to, ketinu mazinti treniruociu skaiciu, kadangi bijau tapt kresna, o man lengviausiai treniruoti sekasi uzpakaliuka ir kojas, nelabai norisi tu tokiu stambiu, raumeningu  rolleyes.gif
mastau gal kojas ir uzpakali treniruoti reciau, o pilvo presa dazniau, kita vertus, ir is jo nenoriu padaryt "tarkos", nes negrazu man.
*

Niuva kokie saunus pasiekimai, jei esi liekna tikrai nebus -15cm lotuliukas.gif
O kad svoris padidejo, tai man panasiai darau pratimukus jau 5 menuo plius aisku dar steperi minu. Paskutinius 1,5men darau jau 3 arba 4 kartus per savaite ir kadangi mano uzduotis numesti daugiau nei 20kg po gimdymo beveik ivykdyta 3 kg liko, vistik susimastau ar nebus tie 3kg del sporto.
Pries gimdyma buvau irgi tokia suglebus sedimas darbas mazai judesio, o dabar visi rubai tinka ir pilvuko nebera,o iki tureto svorio dar 3kg liko g.gif
vilvet
sveikos, susidomejau ir as tais pratinkais, jau isbandziau, tai pilvukas tikrai jauciasi thumbup.gif stegsiuos kiekviena diena padaryti, gal dings mano pilvukas, nes geda man verysad.gif ir jauciu toki diskonforta unsure.gif
bmaja
niu ir as pradesiu daryti siuos pratimukus smile.gif reikia padailinti pilvuka, nes jis visada toks atsikises biskiuka blush2.gif
Ziuresiu rezultatus 4u.gif
vilvet
Paneles,na kaip sekasi sportuoti? as darau situos pratimukus tik 3dienas,bet man kaaaaaaaip pilva skaudaar cia normalu? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.