Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Carolina
Aš irgi darau kiekvieną dieną, darbo dienom antroje dienos pusėje, o savaitgaliais kaip jau sumąstau. smile.gif
Aš jau šiandien duoklę abs,buns ir legs atidaviau. smile.gif
Gero vakaro. 4u.gif

Norit tokio kūno? Važiuojam. wub.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Ie7Dd63-JIA
xxxaugustexxx
QUOTE(okkey @ 2010 02 10, 13:32)
a tai kur ci ataip parasyta kad ritinis sportas kenkia sirdziai  g.gif  g.gif jei cia eina kalba kad islipai is lovos ir iskart sportuoju tai gal, bet jei praeina gera valanda tai nezinau kokiu budu gali tai kenkti sirdziai  g.gif
*

po valandos tai gal ir gerai jau sportot,bet reikia suvalgyti gerus pusrycius o po pusryciu iskart nesportosi reikia min val gal 2. ryte iki 12 gerai vyrskina skrandukas.nors dabar kol jaunas tai apie tokius dalikus kaip teisingas valgys kartais pamirsti 4u.gif
okkey
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 02 11, 22:52)
po valandos tai gal ir gerai jau sportot,bet reikia suvalgyti gerus pusrycius o po pusryciu iskart nesportosi reikia min val gal 2. ryte iki 12 gerai vyrskina skrandukas.nors dabar kol jaunas tai apie tokius dalikus kaip teisingas valgys kartais pamirsti 4u.gif
*

vo del tu geru pusryciu dietologai juk ir nesusitaria lotuliukas.gif vieni teigia kad ryte reik gaut 30 proc dieno normos, o kiti jokiais bliudais iki 12 neleidzia valgyt (isskyrus vaisus, darzoves sultis) mat vyksta salinimo procesas lotuliukas.gif na mano asmenine nuomone - visgi reik isiklausyk i organizmas ax.gif kiekvienas mes juk unikalus mirksiukas.gif as pvz kiek bandziau valgyt stiprius pusrycius - viskas, man gaunasi raganosis doh.gif apsunkstu visai dienai, energija nuseda i pilva, nuotaikos nebelieka - vienzo total kosmar buna doh.gif taiigs mano ale pusryciai buna ne ankciau kokiu 10-11 val vaisiu ar keliu ryziu trapuciu pavidalo - tada as jauciuosi puikiai ax.gif

niu ka jau valanda atmirkau prie kompo galiu sau leisti pavaryt valandzike ant ledo, tadu presiuks ir pries akis oi kokia ilgaaaaa diena nusimato, grysiu ne anksciau 7 vakaro doh.gif mieste reikalu milijonai doh.gif kaip nekenciu po pardes slaistytis ir maista pirkti - issekina juodai mane doh.gif
SonataB
Sveikutes. Gal priimsit i savo buri blush2.gif noriu suigrazinti formas po nestumu, sportuoju namuose, kazkada darydavau tuos pratimuskus 8 min, turiu isirasiu i DVD bet guli kazkur numestas blush2.gif , siaip jau griebiau jauti uz ragu ir sportuoju rytais ir vakarais po kokia 10-15 min, bet taip dar tik kokia 2 sav, tai dar rezultatu nematau verysad.gif .Sportuoju va su tokiu treniruokliu
user posted image
turiu ir lanka, tai reiks ir ji pradeti sukti
saule1
QUOTE(SonataB @ 2010 02 12, 10:43)
Sveikutes. Gal priimsit i savo buri  blush2.gif  noriu suigrazinti formas po nestumu, sportuoju namuose, kazkada darydavau tuos pratimuskus 8 min, turiu isirasiu i DVD bet guli kazkur numestas  blush2.gif , siaip jau griebiau jauti uz ragu ir sportuoju rytais ir vakarais po kokia 10-15 min, bet taip dar tik kokia 2 sav, tai dar rezultatu nematau  verysad.gif .Sportuoju va su tokiu treniruokliu
user posted image
turiu ir lanka, tai reiks ir ji pradeti sukti
*

thumbup.gif visada malonu kai naujas žmogus nori prisijunkt sekmes darant pratimukus 4u.gif
SonataB
Labas rytas.Norejau paklaust ar jus kiekviena diena darot pratimus? As savaitgaliais pailsiu, skaiciau,kad reik duot organizmui pailset
Neraitė
QUOTE(SonataB @ 2010 02 13, 12:14)
Labas rytas.Norejau paklaust ar jus kiekviena diena darot pratimus? As savaitgaliais pailsiu, skaiciau,kad reik duot organizmui pailset
*

Aš savaitgalį darau dvigubai, nes ir vakarais leidžiu daugiau paskanauti ką nors ax.gif
@Smilte@
Man savaitgaliais ne visa laika pavyksta. Tai isvaziave dazniausiai bunam. Nebuna kada nei kur. blush2.gif Bet stengiuosi nepraleisti nei vienos dienos notworthy.gif
SonataB
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 13, 11:26)
Aš savaitgalį darau dvigubai, nes ir vakarais leidžiu daugiau paskanauti ką nors  ax.gif
*

kad ir siaip paskanauju smile.gif.tai reiks ir siandie daryti. tik vis dar paskanavimus nurasau del to kad dar truputuka maitinu mazyli,bet jauciu reik mazyt saldumynus,nes norisi atsilus oram graziau atrodyt,deprisija jau varo lasiniu rynke, nors vryas guodzia,kad gerai atrodau,bet saves bemyliu schmoll.gif
saule1
QUOTE(Carolina @ 2010 02 11, 20:02)
Aš irgi darau kiekvieną dieną, darbo dienom antroje dienos pusėje, o savaitgaliais kaip jau sumąstau.  smile.gif
Aš jau šiandien duoklę abs,buns ir legs atidaviau. smile.gif
Gero vakaro.  4u.gif

Norit tokio kūno? Važiuojam.  wub.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Ie7Dd63-JIA
*

drinks_cheers.gif tikrai norim tokio kūno drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(SonataB @ 2010 02 13, 13:09)
kad ir siaip paskanauju smile.gif.tai reiks ir siandie daryti. tik vis dar paskanavimus nurasau del to kad dar truputuka maitinu mazyli,bet jauciu reik mazyt saldumynus,nes norisi atsilus oram graziau atrodyt,deprisija jau varo lasiniu rynke, nors vryas guodzia,kad gerai atrodau,bet saves bemyliu  schmoll.gif
*

ax.gif save reikia vistiek mylet aisku but gražiai irgi reikia stenktis mirksiukas.gif
SonataB
QUOTE(saule1 @ 2010 02 13, 15:30)

ax.gif save reikia vistiek mylet aisku but gražiai irgi reikia stenktis  mirksiukas.gif

sunku save mylet smile.gif
siandie dar ir 15 min lanka sukau thumbup.gif skauda sonus
okkey
o as siandien ir su sniegu geras dvi valandas kovojau ir su paciuzkem valanda rolleyes.gif nuiplukiau juodai, ale pratimukus visteik padariau thumbup.gif einu vakarieniaut..pamelo greifruta turiu tai su mergicka savo pasidalinsim ax.gif
saule1
QUOTE(okkey @ 2010 02 13, 19:33)
o as siandien ir su sniegu geras dvi valandas kovojau ir su paciuzkem valanda  rolleyes.gif nuiplukiau juodai, ale pratimukus visteik padariau  thumbup.gif einu vakarieniaut..pamelo greifruta turiu tai su mergicka savo pasidalinsim  ax.gif
*

bigsmile.gif o kaip fainai as irgi noreciau moket su paciuzom ax.gif
vestė21
na senokai buvau čia užsukusi blush2.gif naujokių yra daug, sveikinu prisijungus 4u.gif aš tai darau vis tuos 5 min pratimukus. Svorio pakitimų nėra, bet rezultatai matosi, nes pilvas "plokštėje" ne toks išsipūtęs lyg lauktumeisi lotuliukas.gif o ir ant drabužių jaučiasi
SonataB
Su Meiles diena
user posted image
po vakarykscio lanklo sukimo visus sonus skauda thumbup.gif siandie kai sukau tai pora min sukandus dantis ,nes taip skaudejo verysad.gif ale paskui nieko smile.gif dar po sukimo padariau 15 min presui, dar gal vakare padarysiu,nes dariau torciuka smile.gif
okkey
nagi nagi megikes, ir kogi cia taip tylu ramu a g.gif tik jau nesakykit kad svenciat vis dar sventes ir pratimukus apleidot cool.gif mirksiukas.gif

as prisiduotu, saziningai vis kasdien padarau, sventes is ritmo neismuse mirksiukas.gif
Neraitė
QUOTE(okkey @ 2010 02 16, 13:17)
as prisiduotu, saziningai vis kasdien padarau, sventes is ritmo neismuse  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif
Aš irgi dariau visas dienas ir šiandien jau po pratimukų mirksiukas.gif
vejux
labas visom 4u.gif va as irgi noriu junktis i jusu bureli bigsmile.gif liemuo man po truputi lyg ir mazetu bet...nezinau kaip numest virs dupces kur yra sankaupos g.gif
SonataB
QUOTE(vejux @ 2010 02 16, 17:46)
labas visom 4u.gif va as irgi noriu junktis i jusu bureli bigsmile.gif liemuo man po truputi lyg ir mazetu bet...nezinau kaip numest virs dupces kur yra sankaupos g.gif
*

sveika prisijungus.as siandie dar be sporto verysad.gif vakare darysiu dvigubai
zuikytiss
QUOTE(okkey @ 2010 02 16, 13:17)
nagi nagi megikes, ir kogi cia taip tylu ramu a  g.gif tik jau nesakykit kad svenciat vis dar sventes ir pratimukus apleidot  cool.gif  mirksiukas.gif

as prisiduotu, saziningai vis kasdien padarau, sventes is ritmo neismuse  mirksiukas.gif
*

Sveikinimai visoms su 'blynų' diena smile.gif Aš šiandien nusidėjau, suvalgiau blynų su uogiene, bet dariau dvigubai pratimukų + dar pašokau ir jau gerai jaučiuosi thumbup.gif Vis dar laukiu savo lanko, kad tik greičiau gaučiau smile.gif
snope
tikrai tylu cia.as tai biski irgi apsileidau bet nieko atsigriebsiu.
@Smilte@
As irgi per sventes apleidau pratimukus, o dar tuos dienos arteja tai isvis nera jegu daryti ax.gif ,. Bet reikia susiimti ir atsigriepti drinks_cheers.gif
GABRIIELA
PRISIJUNGIU PRIE JUSU tongue.gif
okkey
QUOTE(snope @ 2010 02 17, 18:50)
tikrai tylu cia.as tai biski irgi apsileidau bet nieko atsigriebsiu.
*

QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 17, 19:41)
As irgi per sventes apleidau pratimukus, o dar tuos dienos arteja tai isvis nera jegu daryti  ax.gif ,. Bet reikia susiimti ir atsigriepti  drinks_cheers.gif
*

nu ir kas gi cia per apsileidimai blink.gif a nuka mars greit visos po triguba doze pratimuku pavarot mirksiukas.gif

labas rytas visoms 4u.gif
Puodelis
OFF TOPIC: Aš čia pasvarsčiau - tema neatitinka realybės visgi - treniruojatės mėnesiais, o ne 8 minutes smile.gif
SonataB
QUOTE(Puodelis @ 2010 02 18, 10:44)
OFF TOPIC: Aš čia pasvarsčiau - tema neatitinka realybės visgi - treniruojatės mėnesiais, o ne 8 minutes smile.gif
*

8 min per diena mirksiukas.gif
tinute84
sweikos, ir as jungiuosi i jusu bureli...va, katik padariau pratimukus..Kaip smagu ir tik 8 min. thumbup.gif thumbup.gif Savijauta puiki, svarbiausia, kad pradejau drinks_cheers.gif
@Smilte@
QUOTE(okkey @ 2010 02 18, 05:10)
nu ir kas gi cia per apsileidimai  blink.gif a nuka mars greit visos po triguba doze pratimuku pavarot  mirksiukas.gif

labas rytas visoms  4u.gif
*

gerai kaip pasakysit blush2.gif ax.gif
tinute84
turiu klausima, juokingai jis skamba.... Visa laika , kai as matuoju pilvo apimtis- tai cm dedu ties bamba, bet gi , kad VIRS bamtos talija ir ji lieknesne- tai vadinasi- reikia matuoti, ta lieknesne dali.????? g.gif
.O as kaip kvaile, visada ties bamba doh.gif doh.gif
SonataB
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 18, 16:11)
turiu klausima, juokingai jis skamba.... Visa laika , kai as matuoju pilvo apimtis- tai cm dedu ties bamba, bet gi , kad VIRS  bamtos talija ir ji lieknesne- tai vadinasi- reikia matuoti, ta lieknesne dali.?????  g.gif
.O as kaip kvaile, visada ties bamba  doh.gif  doh.gif
*

talija-virs bambos, o pilvas - per bamba, as matuoju ir te nir ten smile.gif
*SIM*SIUS*
Na merginos registruojuose ir as pas jus 4u.gif
perziurejau pratimukus thumbup.gif nera tikrai sunkus kazkada tai viska darydavau , bet jau seniai tai pilvas dabar jau lasekais apaugo blush2.gif suku as lanka jau 1men tai 2cm nuo sonu nukrito tikrai matosi kad dailiau, bet pilvas tai kaip pripustas balionas doh.gif
Maunu daryt pratimuku ir tuo paciu lanka pasukti mirksiukas.gif
deimenna
sveikos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu. pratimus darau jau antra savaite ir plius dar lanka suku apie 30 minuciu
SonataB
as lanka pora dienu pasukau, antra diena sukant ziauriai skaudejo,padariau keliu dienu pauze ir vel pradesiu
zuikytiss
Prisiduodu ir aš šiandien smile.gif jau po pratimukų vakarinių thumbup.gif
krb
Nu saunuoles moterytes, bandau ir as prisijungti, nors esu is tu kuriai sunku prisiversti arba geriausiu atveju padarau 3 dienas saziningai o veliau pradedu muilinti. Paskatinimui butu saunu jei parasytumet kas nors daugiau pasiektu rezultatu, pvz sumazejusias apimtis, cm ax.gif cia butu geras spyris tongue.gif
loreta__
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
Papildyta:
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
SonataB
labas rytas. as jau po sporto, lekiu pusryciauti smile.gif
okkey
QUOTE(SonataB @ 2010 02 19, 09:51)
labas rytas. as  jau po sporto, lekiu pusryciauti  smile.gif
*

as dar vis gaudau paskutinius ziemos akordus ir rytais pires darba po valandike ant ledo ir tada presiukas 4u.gif panasu, kad jau paskutiniai kartai ..na nieko paskui elepsiuko minima atnaujinsiu mirksiukas.gif
Gerb.Indre
as truputi buvau apleidus sporta.. blush2.gif bet nuo vakar vel pradejau, siandien taip pat sportavau thumbup.gif siandien taip pagalvojau, kad is tikro man sitie pratimai patinka, todel buvo lengviau prisiversti pasportuoti ax.gif
Carolina
Šiandienos sportas atliktas, 8 min abs, buns, legs. smile.gif
Gero vakaro. 4u.gif
zuikytiss
Ir aš jau po vakarinuko 8 min smile.gif
SonataB
Labas rytas. As ir saziningai 2 k dienoj sportuoju, nor savaitgalis-gimtadieniu maratonas, gerai,kad siandie paskutinis smile.gif
tinute84
as irgi saziningai....o jau kaip skaudejo pilva, po pirmos mankstos ax.gif kita diena net juoktis negalejau ax.gif
SonataB
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 21, 14:05)
as irgi saziningai....o jau kaip skaudejo pilva, po pirmos mankstos  ax.gif  kita diena net juoktis negalejau  ax.gif
*

man jau nebeskauda
Gerb.Indre
QUOTE(SonataB @ 2010 02 21, 11:51)
Labas rytas. As ir saziningai 2 k dienoj sportuoju, nor savaitgalis-gimtadieniu maratonas, gerai,kad siandie paskutinis smile.gif
*

2 karttus dienoj sportuoji? kiekviena diena? Ir kokie rezultatai? ax.gif kiek laiko jau sportuoji?
Carolina
Jau po sporto smile.gif Visi trys 8min smile.gif
SonataB
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 02 21, 17:42)
2 karttus dienoj sportuoji? kiekviena diena? Ir kokie rezultatai? ax.gif  kiek laiko jau sportuoji?
*

nu savaitgali pora kart dienoj nesigavo,bet siaip tai ryte ir vakare, nu taip jau jauti uz ragu griebus geros 3 sav. bet kad kazkokiu labai jau matomu rezultatu nematau verysad.gif , nu lasiniu daug ant pilvo, bet gal po biski oda stangreja,
tinute84
tai zinoma, kad rezultatus veliau matysime mirksiukas.gif mirksiukas.gif sitiek desimtmeciu auginom lasinius- tai nenorekim per 2 sav. presiuka tureti!!!! Taip stenkimes ir toliau, nes pavasaris ant nosies 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mivida
Savaite dariau 8 minuciu programa, tik kiekviena pratima atlikdavau ne po 1min. o po 10 kartu, nes sunku buvo minute atlaikyti blush2.gif Jau po tos savaites maciau kad kazkiek grazeja pilvukas bigsmile.gif Apart 8min. programa treniruoju kojas, rankas ir t.t. tai gal ir kiti pratimai prisidejo.
Bet paskui padariau savaite pertrauka, tinginyste buvo uzplaukus doh.gif dabar vel nuo pradziu, bandysiu po truputi isivaziuoti ir daryti kaip priklauso, 8 pratimus po 1 minute.
okkey
QUOTE(tinute84 @ 2010 02 22, 16:15)
tai zinoma, kad rezultatus veliau matysime  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  sitiek desimtmeciu auginom lasinius- tai nenorekim per 2 sav. presiuka tureti!!!! Taip stenkimes ir toliau, nes pavasaris ant nosies  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

ja ja dirbam dirbam drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

siandien ispuoliau is ritmo, ryte nepadariau, ale niekis vakare butinai atidirbsiu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.