QUOTE(Boombate @ 2011 10 20, 15:36) sveikos ekspertes  kokie pratimai yra skirti apatinei pilvo daliai? visa kita manksta susirinkau, truksta tik pilvuzo apaciai  Pasirinkite viena is situ: Koju kelimas gulint http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus...egHipRaise.htmlKybant ant skersinio http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus...egHipRaise.htmlSpecialiame prietaise http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus...egHipRaise.html
melynesne
2011 10 21, 09:01
Gera_diena, nu man atrodo 172cm ir 49kg jau nėra gražu  man net mažytės panelės su tokiu svoriu atrodo perlūš, nesupykite O man tai greičiausiai įvyko tas atvirkštinis dėsnis, nes visuomet nuo pat paauglystės laikų sverdavau 58-62kg, poto turėjau vaikiną, labai nevykusį vaikiną ir dar labiau nevykusius santykius  bet kadangi viskas jau buvo rimtai, tai nuo visų nervų, stresų, pergyvenimų, bėdų svoris staigiai tik takšt iki 52kg be norų ir be pastangų  tada spjoviau į tą savo "princą", susiradau kitą ir svoris ataugo dvigubai tiek, kiek nukrito  ir toliau auga, nes būtent santykiai geri, nebereikia pergyventi, pyktis, o dar brangiausiasis šokoladais, ledais, pyragais lepina, valgom daug, dažnai ir net naktim abu
Gera_diena
2011 10 21, 09:27
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 10:01) Gera_diena, nu man atrodo 172cm ir 49kg jau nėra gražu  man net mažytės panelės su tokiu svoriu atrodo perlūš, nesupykite O man tai greičiausiai įvyko tas atvirkštinis dėsnis, nes visuomet nuo pat paauglystės laikų sverdavau 58-62kg, poto turėjau vaikiną, labai nevykusį vaikiną ir dar labiau nevykusius santykius  bet kadangi viskas jau buvo rimtai, tai nuo visų nervų, stresų, pergyvenimų, bėdų svoris staigiai tik takšt iki 52kg be norų ir be pastangų  tada spjoviau į tą savo "princą", susiradau kitą ir svoris ataugo dvigubai tiek, kiek nukrito  ir toliau auga, nes būtent santykiai geri, nebereikia pergyventi, pyktis, o dar brangiausiasis šokoladais, ledais, pyragais lepina, valgom daug, dažnai ir net naktim abu  Pas mane tas pats  Aš jei būčiau viena galėčiau valgyti mažiau arba išvis nevalgyti  bet kai šalia kas nors nuolat valgo aš irgi noriu
melynesne
2011 10 21, 10:37
Aš tai ir viena nesiskundžiu apetitu, valgau daug, dažnai ir išvis turiu nuolat ką nors graužti  tai jeigu bent pašonėje kažkas valgytų mažiau ar dažniau temptų kur nors ką nors veikti, tai būtų geriau, o dabar mūsų pagrindinė veikla ir yra maistas  ką veikiam? važiuojam pavalgyti, pasidarom valgyti, užsisakom valgyti, važiuojam pasiimti maisto  po kažkokios veiklos ar pasisėdėjimų su draugais vėl maistas, saldumynai  žinau kas greit išspręstų šitą problemą, vėl tragiški, pašliję santykiai, bet geriau jau būsiu stora, bet laiminga ir rami
taramdaram
2011 11 02, 12:24
Aš aštuonias minutes pilvui irgi dariau. Sąžiningai visą mėnesį kasdien. Gaila nepasimatavau apimčių, bet pilvas akivaizdžiai paplokštėjo. Kai susirgau ir mečiau sportus - vėl išsišovė. Teks vėl sportuot, visam gyvenimui  .
[  Geras požiūris. Man patinka
melynesne
2011 11 02, 13:30
gaila, kad ir teisingas  manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui  beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man
Gera_diena
2011 11 03, 15:33
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:30) gaila, kad ir teisingas  manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui  beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man  Aš irgi jau daug dienų be sporto... Čia viskas per tą ilgąjį savaitgalį. Važinėjau po kaimus ir nebuvo laiko sportuoti, o dabar be galo tingiu vėl grįžti prie treniruočių
melynesne
2011 11 03, 17:45
Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus  o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien
Gera_diena
2011 11 04, 08:42
QUOTE(melynesne @ 2011 11 03, 18:45) Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus  o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien  O kur eisi?
melynesne
2011 11 04, 09:30
....galvoju  ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t.  Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis?
Gera_diena
2011 11 04, 11:07
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 10:30) ....galvoju  ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t.  Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis?  Net nezinau... Bet as tikriausiai rinkciausi treniruoklius. Sudarys treneris programa specialiai tau ir prakaituosi
melynesne
2011 11 04, 11:11
Nu as irgi galvoju, gal tiesiog dirbtum ties problematiskiausiom vietom  bet girdziu labai ivairiu nuomoniu, o pati tikrai neismanau situ dalyku
Sveikos, vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą  Linkiu sau ištvermės
melynesne
2011 11 07, 09:20
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 04, 15:03) Sveikos, vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą  Linkiu sau ištvermės  Be mitybos suderinimo nebus nieko
Gera_diena
2011 11 07, 10:04
QUOTE(melynesne @ 2011 11 07, 10:20) Be mitybos suderinimo nebus nieko  Tikrai taip. Be to, norint sumažint pilvą, reiks mažinti apskritai viso kūno riebalų masę, neužteks tik pilvui pratimus daryti. Linkiu ištvermės Aš dabar nuo kasdieninių sportavimų perėjau prie kas antros dienos  Bevalė esu visiška
Su mityba jau kiek sunkiau, nu bet kada nors reikia gi pamesk tuos nelemtus kg Valios ir man trūksta, oj trūksta Sunkiausia, ko gero, pati pradžia, nes įsivažiavus visada lengviau būna. O pratimus ne tik pilvui darau, tik ar ilgam
Gera_diena
2011 11 07, 16:04
Aš irgi galvojau, kad sunkiausia bus pradžia, bet deja, su laiku niekas negerėja  Kiekvieną kartą sportuojant mane vis labiau ima pyktis. Pradedu galvot "kokio velnio aš čia kankinuosi, nesąmonė, prakaituoju, gaištu laiką, pavargstu".
saulytukexxl
2011 11 07, 16:27
Sveikos  as irgi pradesiu nuo siandien truputi pasportuot dar su suniu pabegiosiu  bet norejau paklausti kas jau isbande gana ilgai kiek ir per kiek laiko numetet tuos kilogramus? ar pasiteisino sita programa?
melynesne
2011 11 07, 18:20
Man truksta valios tiek sportui, tiek mitybai  isvis katastrofa..
Gera_diena
2011 11 15, 09:59
Na ar sportuojat dar kas nors?
melynesne
2011 11 15, 17:04
Nelabai  na aš sportuoju, bet už pinigus, o dar papildomai pasportuoti nebelieka laiko, laukiu kol atlaisvėsiu, tada pradėsiu iš naujo
Oi problema su pilvo lasiniais...Uzauga nepastebimai,o numest-varge varge,kiek pastangu reikia.Gerai Maja Pliseckaja sake:maziau est reikia.Bet taip norisi ir sio ir to paragaut,ypac saldaus...
mylimuke
2011 11 18, 22:21
O merginos.... esu girdėjus, kad po CP jau praktiškai tampykis nesitampius, bet kai išdarko pilvą, prapjauna raumenis, tai šakės - gražaus presiuko neturėsi niekada.  Nu pasakykit, kad melas?  Kaip jums pačioms? Ar turi įtakos tas pjūvis kažką?
avietia
2011 11 20, 17:43
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 18, 23:21) O merginos.... esu girdėjus, kad po CP jau praktiškai tampykis nesitampius, bet kai išdarko pilvą, prapjauna raumenis, tai šakės - gražaus presiuko neturėsi niekada.  Nu pasakykit, kad melas?  Kaip jums pačioms? Ar turi įtakos tas pjūvis kažką? mano draugei dare CP, tai galiu pasakyti, kad cia mitas  jinai nepraejus nei metams po dukrytes gimimo su bikiniu atrode pavydetinai, pilvukas dailutis, lyg nebutu nescia buvusi, ir net per daug nesimankstindama
QUOTE(avietia @ 2011 11 20, 17:43) mano draugei dare CP, tai galiu pasakyti, kad cia mitas  jinai nepraejus nei metams po dukrytes gimimo su bikiniu atrode pavydetinai, pilvukas dailutis, lyg nebutu nescia buvusi, ir net per daug nesimankstindama   Tikrai mitas, nes aš vieną CP turėjau, antras vaikas gimė pats, bet pilvo presas atsistatė be jokio vargo Papildyta:Prieš antrą vaiką dariau ir šiuos pilvo preso pratimus, ir kitus, dariau kasdien, kaitaliojau juos, rezultatai buvo tikrai super  Kažkaip įsivažiuoji, ir tampa įprasta, jog reikia pasportuoti, nors kartais taaaaip tinginys suimdavo  Aišku, reikia ir mitybą susireguliuoti. Jau turbūt du metus nesportavau, su svoriu problemų nėra, bet norėčiau save visą sustangrinti, tai jau kelias savaites mintys tik apie tas aštuonias minutes ir sukasi  Reikės suimti save į rankas ir vėl pabandyti pasportuoti
Trinity Nigma
2012 01 05, 12:09
labai gera temute  radau sau geru pratimuku, aciu
booonbon
2012 01 08, 13:55
merginos, pasiulykit pratimu apatiniam pilvo presui
mylimuke
2012 01 08, 15:20
QUOTE(booonbon @ 2012 01 08, 14:55) merginos, pasiulykit pratimu apatiniam pilvo presui  Tradicinis: kilnoti ištiestas kojas gulint  Bet nugarai nelabai gerai. Arba atsilenkimai didesne amplitude. Dar tame 8 min video ( čia, nuo 3:46 arba 6:46) yra geras pratimukas apatiniam, svarbu teisingai atlikt. O šiaip ir pati norėčiau žinot, ką dar gero galima padaryt, nes irgi probleminė vieta.
Jurguras
2012 01 10, 14:31
vaidacka:)
2012 01 11, 14:47
Sveikos, Gal kas pamokys kaip kvepuot reikia darant pratimus siuos? regis nieko nespeju nei taisyklingai daryt nei kvepuot, nei stebet  ka besportuociau, kvepavimas-didelis klaustukas man
aftersun
2012 01 11, 15:14
QUOTE(vaidacka:) @ 2012 01 11, 14:47) Sveikos, Gal kas pamokys kaip kvepuot reikia darant pratimus siuos? regis nieko nespeju nei taisyklingai daryt nei kvepuot, nei stebet  ka besportuociau, kvepavimas-didelis klaustukas man  va va, kai anksciau lankiau sporto kluba irgi siaubingai maisiausi su tuo kvepavimu,jei pradedavau kvepuoti,pamirsdavau skaiciuoti  dabar ir vel primirsau,bet ka pamenu tai,kad sunkiausiu momentu reikia iskvepti, lengviausiu ikvepti, tai pries darant atsilenkima ikvepi,kai pasikeli iskvepi,atsiguli ikvepi,pasikeli iskvepi Papildyta:QUOTE(Jurguras @ 2012 01 10, 14:31) Ir kaip sekasi sportuoti? saziningai kiekviena diena? namuose sunkai prisiversti,bet si karta ir as nusprendziau namuose pasportuoti nuo nauju metu, kolkas saziningai
CherLoyd
2012 01 14, 23:49
na jus merginos esat saunuoles! as niekaip neprisiverciu namie sportuoti
Jurguras
2012 01 21, 12:15
Ir kaip sekasi sportuoti? saziningai kiekviena diena? [/quote] As siaip gyvenime nelabai sportuoju  ,yra teke tik mankstas palankyt keleta kartu. O dabar pasidejus maziuka salia su zaisliuku  padarau atsilenkimu,kojas palankstau,tai net vyras nustebo ir pagyre  . Tai va,visoms sportuojancioms  ! Papildyta:QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 23:49) as niekaip neprisiverciu namie sportuoti Jei niekas netrugdo,tai galima ,kad ir viso kuno mankstele padaryti isijungus pritaikyta muzika,ar ziurint koki klipuka kur ta daro treneris, taip gal ir valios atsirastu
Norejau pasiteirauti-ar jums nuo atsilenkimu presui neskaudo kakla? man ziauriai ir darant ir po to. vakar isbandziau astuonias minutes pilvo presui-tai is ryto ne pilva o kakla skaudejo. ir taip kaip atsiemenu vis alaika budavo ir dar klausimas ne visai i tema-visos zinom kaip groziui svarbus vanduo. odai, figurai, plaukams ir t.t. bet nuo didelio kikeio vandens-as tiesiog neislendu is wc:), dar ir nakti keliuosi kelis kart. tas kiekis yra trys stiklines per diena (ryte, diena, vakare po viena) . aisku be to valgau sriubas, vaisius, kava, arbata. gal organizmas man taip nori pasakyti-kad nereikia tiek? neisvaizduoju, kaip du l galima isgerti
aftersun
2012 01 24, 15:05
QUOTE(alinka @ 2012 01 24, 14:49) Norejau pasiteirauti-ar jums nuo atsilenkimu presui neskaudo kakla? man ziauriai ir darant ir po to. vakar isbandziau astuonias minutes pilvo presui-tai is ryto ne pilva o kakla skaudejo. ir taip kaip atsiemenu vis alaika budavo ir dar klausimas ne visai i tema-visos zinom kaip groziui svarbus vanduo. odai, figurai, plaukams ir t.t. bet nuo didelio kikeio vandens-as tiesiog neislendu is wc:), dar ir nakti keliuosi kelis kart. tas kiekis yra trys stiklines per diena (ryte, diena, vakare po viena) . aisku be to valgau sriubas, vaisius, kava, arbata. gal organizmas man taip nori pasakyti-kad nereikia tiek? neisvaizduoju, kaip du l galima isgerti Skaudejo kakla gal kokias pirmas 3 dienas, dabar nebeskauda o del vandens,kai as pasiryzau saziningai gerti maziausiai po 8 stiklines i diena, laksciau i wc kas kelias min, bet paskuj matyt priprantama, tai dabar visiskai normalu viskas, tik vakare pries miega stengiuos nebegerti,kad nereiktu nakti keltis Papildyta:QUOTE(Jurguras @ 2012 01 21, 12:15) As siaip gyvenime nelabai sportuoju  ,yra teke tik mankstas palankyt keleta kartu. O dabar pasidejus maziuka salia su zaisliuku  padarau atsilenkimu,kojas palankstau,tai net vyras nustebo ir pagyre  . Tai va,visoms sportuojancioms  ! Saunuole
Viskas,panos,jungiuos as prie jusu.  pradedu rytoj, nes nakti tai nebludysiu siandien.  paziuresim kas bus. varysiu kiekviena diena bent jau menesi. jeigu nebus rezultatu tai nezinau.. nusisausiu  beje, ziuriu, kad cia vangiai vangiai jus.. nagi, merginos, palaikom viena kita  aktyviau!
mylimuke
2012 01 24, 23:42
Jeigu skauda kaklą, tai blogai darot, šitą pasakys bet kuris treneris. Reiškia daugiau turbūt tik kaklą lankstot, o ne presiukas dirba. Kaklo linija turi būt visiškai tiesi visą laiką, tarp krūtinės ir barzdos laisvai kumštis turi tilpt.
xernesta
2012 01 27, 16:13
Sveikutes  Geru pratimu cia pas jus radau  O gal galite patarti ka daryti, kad nugaros apacioje sonuose minkstumo nebutu  kazkaip keistai nupasakojau vieta, bet gal supratote
aftersun
2012 01 27, 17:51
QUOTE(Meowa @ 2012 01 24, 21:14) Viskas,panos,jungiuos as prie jusu.  pradedu rytoj, nes nakti tai nebludysiu siandien.  paziuresim kas bus. varysiu kiekviena diena bent jau menesi. jeigu nebus rezultatu tai nezinau.. nusisausiu  beje, ziuriu, kad cia vangiai vangiai jus.. nagi, merginos, palaikom viena kita  aktyviau!  na ir kaip pradzia? nieko neskauda?  as kolkas dar saziningai kiekviena diena sportuoju,kaip kitos nezinau, neprisiduoda QUOTE(mylimuke @ 2012 01 24, 23:42) Jeigu skauda kaklą, tai blogai darot, šitą pasakys bet kuris treneris. Reiškia daugiau turbūt tik kaklą lankstot, o ne presiukas dirba. Kaklo linija turi būt visiškai tiesi visą laiką, tarp krūtinės ir barzdos laisvai kumštis turi tilpt. aciu, gali buti QUOTE(xernesta @ 2012 01 27, 16:13) Sveikutes  Geru pratimu cia pas jus radau  O gal galite patarti ka daryti, kad nugaros apacioje sonuose minkstumo nebutu  kazkaip keistai nupasakojau vieta, bet gal supratote  Ir pas mane truputi tokiu yra  bet as tikiuosi tu pratimu pagalba atsikratyti, dar darausi cello gelio iviniojimus, miltiniu patiekalu maziau valgau... Gal dar lanka butu neblogai pasukti?
QUOTE(aftersun @ 2012 01 27, 15:51) na ir kaip pradzia? nieko neskauda?  as kolkas dar saziningai kiekviena diena sportuoju,kaip kitos nezinau, neprisiduoda viska skauda  kolkas biski nusukau viena diena, bet nieko. nedirbu, tai galiu ramiai svori mesti bent jau kuri laika.  o kiek laiko tu jau darai?
mylimuke
2012 01 28, 02:39
QUOTE(xernesta @ 2012 01 27, 17:13) Sveikutes  Geru pratimu cia pas jus radau  O gal galite patarti ka daryti, kad nugaros apacioje sonuose minkstumo nebutu  kazkaip keistai nupasakojau vieta, bet gal supratote  Kažkas rekomendavo lanką sukti... Dar galit pasiimti svarmenis (sunkesnius geriau) ir krypuoti į šonus kaip pingvinui  Į vieną ir kitą pusę lenkitės, lėtai grįžkit atgal, tik ne į priekį ir ne atgal. O kitas, tai kurį aš darau, tai atsisėskit ant sulenktų kojų, rankas galit už galvos, iškeltas, ištiestas - kaip norit, ir sėskit į vieną pusę prie kojų, tada užpakalį perkelkit į kitą pusę, ir taip kartokit. Kai keliatės nuo žemės, dirba tie šoniniai raumenukai (padarau po 20-30 k kiekvienai pusei). O šiaip tai riebaliukai tik mitybos pagalba deginami. Nors tie šonai, kaip ir pvz. lašiakai vidinėj kelienių pusėj , tai sunkiau nusportuojami...
aftersun
2012 01 28, 14:27
QUOTE(Meowa @ 2012 01 27, 20:24) viska skauda  kolkas biski nusukau viena diena, bet nieko. nedirbu, tai galiu ramiai svori mesti bent jau kuri laika.  o kiek laiko tu jau darai?   man dar ir dabar darant kai kuriuos pratimus skauda pilvo raumenis  as jau 3 savaites darau. tai kaip suprantu daugiau niekas ir nedaro,kad neprisiduoda? QUOTE(mylimuke @ 2012 01 28, 02:39) Kažkas rekomendavo lanką sukti... Dar galit pasiimti svarmenis (sunkesnius geriau) ir krypuoti į šonus kaip pingvinui  Į vieną ir kitą pusę lenkitės, lėtai grįžkit atgal, tik ne į priekį ir ne atgal. O kitas, tai kurį aš darau, tai atsisėskit ant sulenktų kojų, rankas galit už galvos, iškeltas, ištiestas - kaip norit, ir sėskit į vieną pusę prie kojų, tada užpakalį perkelkit į kitą pusę, ir taip kartokit. Kai keliatės nuo žemės, dirba tie šoniniai raumenukai (padarau po 20-30 k kiekvienai pusei). reikes itraukti i pratimu sarasa ir siuos
aftersun
2012 01 29, 16:05
Skauda biski siandien soniukai po mylimukes rekomenduoto pratimo sonu lasinukams tirpdyti
mylimuke
2012 01 29, 17:01
Gerai, man irgi skaudėjo.
QUOTE(aftersun @ 2012 01 28, 12:27)  man dar ir dabar darant kai kuriuos pratimus skauda pilvo raumenis  as jau 3 savaites darau. tai kaip suprantu daugiau niekas ir nedaro,kad neprisiduoda? ir kaip rezultatai?  as bandau iki kovo pabaigos 10kg numesti, tai tikiuos sekmingai pavyks.  tik man biski lengviau mityba prisiziuret negu namie pratimus daryti  nors abu dalykai kartu duotu dvigubai greitesni ir geresni rezultata.
aftersun
2012 01 29, 20:20
QUOTE(Meowa @ 2012 01 29, 17:46) ir kaip rezultatai?  as bandau iki kovo pabaigos 10kg numesti, tai tikiuos sekmingai pavyks.  tik man biski lengviau mityba prisiziuret negu namie pratimus daryti  nors abu dalykai kartu duotu dvigubai greitesni ir geresni rezultata.  per tris savaites sportuojant, geriant bio drain, geriant daug vandens,darant cello gelio ivyniojimus,nesiojant anticeliulitinius sortukus, nebevalgant saldumynu ir valgant mazesnem porcijom -1,5kg na kaip ir normaliai. Anksciau ir as niekada nesportuodavau namuose, si karta pasistengiau, matyt issigandau po svenciu priaugusiu kilogramu  Na dar pora kg ir man uzteks
oho, man 1.5 kg svyravimas gali buti paros reikalas.
admin*1
2012 01 30, 21:21
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|