Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gytis`
QUOTE(Boombate @ 2011 10 20, 15:36)
sveikos ekspertes  4u.gif  kokie pratimai yra skirti apatinei pilvo daliai? visa kita manksta susirinkau, truksta tik pilvuzo apaciai  smile.gif
*

Pasirinkite viena is situ:
Koju kelimas gulint http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus...egHipRaise.html
Kybant ant skersinio http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus...egHipRaise.html
Specialiame prietaise http://www.exrx.net/WeightExercises/Rectus...egHipRaise.html
melynesne
Gera_diena, nu man atrodo 172cm ir 49kg jau nėra gražu 4u.gif man net mažytės panelės su tokiu svoriu atrodo perlūš, nesupykite 4u.gif
O man tai greičiausiai įvyko tas atvirkštinis dėsnis, nes visuomet nuo pat paauglystės laikų sverdavau 58-62kg, poto turėjau vaikiną, labai nevykusį vaikiną ir dar labiau nevykusius santykius dry.gif bet kadangi viskas jau buvo rimtai, tai nuo visų nervų, stresų, pergyvenimų, bėdų svoris staigiai tik takšt iki 52kg be norų ir be pastangų unsure.gif tada spjoviau į tą savo "princą", susiradau kitą ir svoris ataugo dvigubai tiek, kiek nukrito blush2.gif ir toliau auga, nes būtent santykiai geri, nebereikia pergyventi, pyktis, o dar brangiausiasis šokoladais, ledais, pyragais lepina, valgom daug, dažnai ir net naktim abu rolleyes.gif
Gera_diena
QUOTE(melynesne @ 2011 10 21, 10:01)
Gera_diena, nu man atrodo 172cm ir 49kg jau nėra gražu  4u.gif man net mažytės panelės su tokiu svoriu atrodo perlūš, nesupykite  4u.gif
O man tai greičiausiai įvyko tas atvirkštinis dėsnis, nes visuomet nuo pat paauglystės laikų sverdavau 58-62kg, poto turėjau vaikiną, labai nevykusį vaikiną ir dar labiau nevykusius santykius  dry.gif bet kadangi viskas jau buvo rimtai, tai nuo visų nervų, stresų, pergyvenimų, bėdų svoris staigiai tik takšt iki 52kg be norų ir be pastangų  unsure.gif tada spjoviau į tą savo "princą", susiradau kitą ir svoris ataugo dvigubai tiek, kiek nukrito  blush2.gif ir toliau auga, nes būtent santykiai geri, nebereikia pergyventi, pyktis, o dar brangiausiasis šokoladais, ledais, pyragais lepina, valgom daug, dažnai ir net naktim abu  rolleyes.gif
*

Pas mane tas pats doh.gif Aš jei būčiau viena galėčiau valgyti mažiau arba išvis nevalgyti lotuliukas.gif bet kai šalia kas nors nuolat valgo aš irgi noriu verysad.gif
melynesne
Aš tai ir viena nesiskundžiu apetitu, valgau daug, dažnai ir išvis turiu nuolat ką nors graužti blush2.gif tai jeigu bent pašonėje kažkas valgytų mažiau ar dažniau temptų kur nors ką nors veikti, tai būtų geriau, o dabar mūsų pagrindinė veikla ir yra maistas lotuliukas.gif ką veikiam? važiuojam pavalgyti, pasidarom valgyti, užsisakom valgyti, važiuojam pasiimti maisto unsure.gif po kažkokios veiklos ar pasisėdėjimų su draugais vėl maistas, saldumynai unsure.gif žinau kas greit išspręstų šitą problemą, vėl tragiški, pašliję santykiai, bet geriau jau būsiu stora, bet laiminga ir rami thumbup.gif
taramdaram
Aš aštuonias minutes pilvui irgi dariau. Sąžiningai visą mėnesį kasdien. Gaila nepasimatavau apimčių, bet pilvas akivaizdžiai paplokštėjo. Kai susirgau ir mečiau sportus - vėl išsišovė. Teks vėl sportuot, visam gyvenimui biggrin.gif .
Ilga2
[ biggrin.gif Geras požiūris. Man patinka thumbup.gif
melynesne
gaila, kad ir teisingas bigsmile.gif manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui biggrin.gif beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man verysad.gif
Gera_diena
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:30)
gaila, kad ir teisingas  bigsmile.gif  manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui  biggrin.gif  beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man  verysad.gif
*

Aš irgi jau daug dienų be sporto... Čia viskas per tą ilgąjį savaitgalį. Važinėjau po kaimus ir nebuvo laiko sportuoti, o dabar be galo tingiu vėl grįžti prie treniruočių doh.gif
melynesne
Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus mad.gif o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien rolleyes.gif
Gera_diena
QUOTE(melynesne @ 2011 11 03, 18:45)
Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus  mad.gif o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien  rolleyes.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
O kur eisi?
melynesne
....galvoju unsure.gif lotuliukas.gif ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t. blush2.gif Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis? g.gif
Gera_diena
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 10:30)
....galvoju  unsure.gif  lotuliukas.gif  ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t.  blush2.gif  Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis?  g.gif
*

Net nezinau... Bet as tikriausiai rinkciausi treniruoklius. Sudarys treneris programa specialiai tau ir prakaituosi thumbup.gif
melynesne
Nu as irgi galvoju, gal tiesiog dirbtum ties problematiskiausiom vietom unsure.gif bet girdziu labai ivairiu nuomoniu, o pati tikrai neismanau situ dalyku biggrin.gif
ikkuna
Sveikos,

vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą biggrin.gif Linkiu sau ištvermės lotuliukas.gif
melynesne
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 04, 15:03)
Sveikos,

vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą  biggrin.gif  Linkiu sau ištvermės  lotuliukas.gif
*

Be mitybos suderinimo nebus nieko smile.gif
Gera_diena
QUOTE(melynesne @ 2011 11 07, 10:20)
Be mitybos suderinimo nebus nieko  smile.gif
*

Tikrai taip.
Be to, norint sumažint pilvą, reiks mažinti apskritai viso kūno riebalų masę, neužteks tik pilvui pratimus daryti.
Linkiu ištvermės 4u.gif

Aš dabar nuo kasdieninių sportavimų perėjau prie kas antros dienos doh.gif Bevalė esu visiška doh.gif
ikkuna
Su mityba jau kiek sunkiau, nu bet kada nors reikia gi pamesk tuos nelemtus kg doh.gif
Valios ir man trūksta, oj trūksta doh.gif
Sunkiausia, ko gero, pati pradžia, nes įsivažiavus visada lengviau būna.
O pratimus ne tik pilvui darau, tik ar ilgam biggrin.gif
Gera_diena
Aš irgi galvojau, kad sunkiausia bus pradžia, bet deja, su laiku niekas negerėja biggrin.gif Kiekvieną kartą sportuojant mane vis labiau ima pyktis. Pradedu galvot "kokio velnio aš čia kankinuosi, nesąmonė, prakaituoju, gaištu laiką, pavargstu". lotuliukas.gif
saulytukexxl
Sveikos smile.gif as irgi pradesiu nuo siandien truputi pasportuot dar su suniu pabegiosiu ax.gif bet norejau paklausti kas jau isbande gana ilgai kiek ir per kiek laiko numetet tuos kilogramus? ar pasiteisino sita programa?
melynesne
Man truksta valios tiek sportui, tiek mitybai biggrin.gif isvis katastrofa..
Gera_diena
Na ar sportuojat dar kas nors? biggrin.gif
melynesne
Nelabai biggrin.gif na aš sportuoju, bet už pinigus, o dar papildomai pasportuoti nebelieka laiko, laukiu kol atlaisvėsiu, tada pradėsiu iš naujo biggrin.gif
AAI
Oi problema su pilvo lasiniais...Uzauga nepastebimai,o numest-varge varge,kiek pastangu reikia.Gerai Maja Pliseckaja sake:maziau est reikia.Bet taip norisi ir sio ir to paragaut,ypac saldaus...
mylimuke
O merginos.... esu girdėjus, kad po CP jau praktiškai tampykis nesitampius, bet kai išdarko pilvą, prapjauna raumenis, tai šakės - gražaus presiuko neturėsi niekada. unsure.gif Nu pasakykit, kad melas? g.gif Kaip jums pačioms? Ar turi įtakos tas pjūvis kažką?
avietia
QUOTE(mylimuke @ 2011 11 18, 23:21)
O merginos.... esu girdėjus, kad po CP jau praktiškai tampykis nesitampius, bet kai išdarko pilvą, prapjauna raumenis, tai šakės - gražaus presiuko neturėsi niekada.  unsure.gif  Nu pasakykit, kad melas?  g.gif  Kaip jums pačioms? Ar turi įtakos tas pjūvis kažką?
*

mano draugei dare CP, tai galiu pasakyti, kad cia mitas smile.gif jinai nepraejus nei metams po dukrytes gimimo su bikiniu atrode pavydetinai, pilvukas dailutis, lyg nebutu nescia buvusi, ir net per daug nesimankstindama mirksiukas.gif
Krisla
QUOTE(avietia @ 2011 11 20, 17:43)
mano draugei dare CP, tai galiu pasakyti, kad cia mitas smile.gif jinai nepraejus nei metams po dukrytes gimimo su bikiniu atrode pavydetinai, pilvukas dailutis, lyg nebutu nescia buvusi, ir net per daug nesimankstindama mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Tikrai mitas, nes aš vieną CP turėjau, antras vaikas gimė pats, bet pilvo presas atsistatė be jokio vargo mirksiukas.gif
Papildyta:
Prieš antrą vaiką dariau ir šiuos pilvo preso pratimus, ir kitus, dariau kasdien, kaitaliojau juos, rezultatai buvo tikrai super thumbup.gif Kažkaip įsivažiuoji, ir tampa įprasta, jog reikia pasportuoti, nors kartais taaaaip tinginys suimdavo bigsmile.gif Aišku, reikia ir mitybą susireguliuoti. Jau turbūt du metus nesportavau, su svoriu problemų nėra, bet norėčiau save visą sustangrinti, tai jau kelias savaites mintys tik apie tas aštuonias minutes ir sukasi bigsmile.gif Reikės suimti save į rankas ir vėl pabandyti pasportuoti g.gif
Trinity Nigma
labai gera temute 4u.gif radau sau geru pratimuku, aciu 4u.gif
booonbon
merginos, pasiulykit pratimu apatiniam pilvo presui smile.gif
mylimuke
QUOTE(booonbon @ 2012 01 08, 14:55)
merginos, pasiulykit pratimu apatiniam pilvo presui smile.gif
*

Tradicinis: kilnoti ištiestas kojas gulint biggrin.gif Bet nugarai nelabai gerai. Arba atsilenkimai didesne amplitude. Dar tame 8 min video (čia, nuo 3:46 arba 6:46) yra geras pratimukas apatiniam, svarbu teisingai atlikt.
O šiaip ir pati norėčiau žinot, ką dar gero galima padaryt, nes irgi probleminė vieta. biggrin.gif
Jurguras
Sveikutes, jungiuosi prie sportuojanciu,nes po gimdymo atsistojus sonu veidrodyje pilvas- doh.gif . Pasizadejau nuo nauju metu sportuoti namuose ir zinant ,kad tuo uzsiemate ir jus smile.gif , bus idomiau ir fainiau smile.gif smile.gif smile.gif
vaidacka:)
Sveikos,
Gal kas pamokys kaip kvepuot reikia darant pratimus siuos? regis nieko nespeju nei taisyklingai daryt nei kvepuot, nei stebet lotuliukas.gif ka besportuociau, kvepavimas-didelis klaustukas man doh.gif
aftersun
QUOTE(vaidacka:) @ 2012 01 11, 14:47)
Sveikos,
Gal kas pamokys kaip kvepuot reikia darant pratimus siuos? regis nieko nespeju nei taisyklingai daryt nei kvepuot, nei stebet  lotuliukas.gif ka besportuociau, kvepavimas-didelis klaustukas man  doh.gif
*

va va, kai anksciau lankiau sporto kluba irgi siaubingai maisiausi su tuo kvepavimu,jei pradedavau kvepuoti,pamirsdavau skaiciuoti biggrin.gif dabar ir vel primirsau,bet ka pamenu tai,kad sunkiausiu momentu reikia iskvepti, lengviausiu ikvepti, tai pries darant atsilenkima ikvepi,kai pasikeli iskvepi,atsiguli ikvepi,pasikeli iskvepi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurguras @ 2012 01 10, 14:31)
Sveikutes, jungiuosi prie sportuojanciu,nes po gimdymo atsistojus sonu  veidrodyje pilvas- doh.gif . Pasizadejau nuo nauju metu sportuoti namuose ir zinant ,kad tuo uzsiemate ir jus smile.gif , bus idomiau ir fainiau smile.gif  smile.gif  smile.gif
*

Ir kaip sekasi sportuoti? saziningai kiekviena diena? namuose sunkai prisiversti,bet si karta ir as nusprendziau namuose pasportuoti nuo nauju metu, kolkas saziningai biggrin.gif
CherLoyd
na jus merginos esat saunuoles!
as niekaip neprisiverciu namie sportuoti
Jurguras
Ir kaip sekasi sportuoti? saziningai kiekviena diena? [/quote]

As siaip gyvenime nelabai sportuoju ax.gif ,yra teke tik mankstas palankyt keleta kartu. O dabar pasidejus maziuka salia su zaisliuku smile.gif padarau atsilenkimu,kojas palankstau,tai net vyras nustebo ir pagyre thumbup.gif . Tai va,visoms sportuojancioms thumbup.gif !
Papildyta:
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 23:49)
as niekaip neprisiverciu namie sportuoti
*

Jei niekas netrugdo,tai galima ,kad ir viso kuno mankstele padaryti isijungus pritaikyta muzika,ar ziurint koki klipuka kur ta daro treneris, taip gal ir valios atsirastu smile.gif
alinka
Norejau pasiteirauti-ar jums nuo atsilenkimu presui neskaudo kakla?
man ziauriai ir darant ir po to. vakar isbandziau astuonias minutes pilvo presui-tai is ryto ne pilva o kakla skaudejo. ir taip kaip atsiemenu vis alaika budavo
ir dar klausimas ne visai i tema-visos zinom kaip groziui svarbus vanduo. odai, figurai, plaukams ir t.t.
bet nuo didelio kikeio vandens-as tiesiog neislendu is wc:), dar ir nakti keliuosi kelis kart. tas kiekis yra trys stiklines per diena (ryte, diena, vakare po viena) . aisku be to valgau sriubas, vaisius, kava, arbata. gal organizmas man taip nori pasakyti-kad nereikia tiek? neisvaizduoju, kaip du l galima isgerti
aftersun
QUOTE(alinka @ 2012 01 24, 14:49)
Norejau pasiteirauti-ar jums nuo atsilenkimu presui neskaudo kakla?
man ziauriai ir darant ir po to. vakar isbandziau astuonias minutes pilvo presui-tai is ryto ne pilva o kakla skaudejo. ir taip kaip atsiemenu vis alaika budavo
ir dar klausimas ne visai i tema-visos zinom kaip groziui svarbus vanduo. odai, figurai, plaukams ir t.t.
bet nuo didelio kikeio vandens-as tiesiog neislendu is wc:), dar ir nakti keliuosi kelis kart. tas kiekis yra trys stiklines per diena (ryte, diena, vakare po viena) . aisku be to valgau sriubas, vaisius, kava, arbata. gal organizmas man taip nori pasakyti-kad nereikia tiek? neisvaizduoju, kaip du l galima isgerti
*

Skaudejo kakla gal kokias pirmas 3 dienas, dabar nebeskauda 4u.gif
o del vandens,kai as pasiryzau saziningai gerti maziausiai po 8 stiklines i diena, laksciau i wc kas kelias min, bet paskuj matyt priprantama, tai dabar visiskai normalu viskas, tik vakare pries miega stengiuos nebegerti,kad nereiktu nakti keltis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurguras @ 2012 01 21, 12:15)
As siaip gyvenime nelabai sportuoju ax.gif  ,yra teke tik mankstas palankyt keleta kartu. O dabar pasidejus maziuka salia su zaisliuku smile.gif  padarau atsilenkimu,kojas palankstau,tai net vyras nustebo ir pagyre thumbup.gif . Tai va,visoms sportuojancioms thumbup.gif !
*

Saunuole 4u.gif
Meowa
Viskas,panos,jungiuos as prie jusu. 4u.gif pradedu rytoj, nes nakti tai nebludysiu siandien. blink.gif paziuresim kas bus. varysiu kiekviena diena bent jau menesi. jeigu nebus rezultatu tai nezinau.. nusisausiu biggrin.gif doh.gif
beje, ziuriu, kad cia vangiai vangiai jus.. nagi, merginos, palaikom viena kita thumbup.gif aktyviau! 4u.gif
mylimuke
Jeigu skauda kaklą, tai blogai darot, šitą pasakys bet kuris treneris. Reiškia daugiau turbūt tik kaklą lankstot, o ne presiukas dirba. Kaklo linija turi būt visiškai tiesi visą laiką, tarp krūtinės ir barzdos laisvai kumštis turi tilpt.
xernesta
Sveikutes ax.gif Geru pratimu cia pas jus radau bigsmile.gif O gal galite patarti ka daryti, kad nugaros apacioje sonuose minkstumo nebutu lotuliukas.gif doh.gif kazkaip keistai nupasakojau vieta, bet gal supratote blush2.gif
aftersun
QUOTE(Meowa @ 2012 01 24, 21:14)
Viskas,panos,jungiuos as prie jusu. 4u.gif pradedu rytoj, nes nakti tai nebludysiu siandien.  blink.gif  paziuresim kas bus. varysiu kiekviena diena bent jau menesi. jeigu nebus rezultatu tai nezinau.. nusisausiu  biggrin.gif  doh.gif
beje, ziuriu, kad cia vangiai vangiai jus.. nagi, merginos, palaikom viena kita  thumbup.gif aktyviau! 4u.gif
*

na ir kaip pradzia? nieko neskauda? biggrin.gif as kolkas dar saziningai kiekviena diena sportuoju,kaip kitos nezinau, neprisiduoda ax.gif

QUOTE(mylimuke @ 2012 01 24, 23:42)
Jeigu skauda kaklą, tai blogai darot, šitą pasakys bet kuris treneris. Reiškia daugiau turbūt tik kaklą lankstot, o ne presiukas dirba. Kaklo linija turi būt visiškai tiesi visą laiką, tarp krūtinės ir barzdos laisvai kumštis turi tilpt.
*

aciu, gali buti 4u.gif

QUOTE(xernesta @ 2012 01 27, 16:13)
Sveikutes  ax.gif  Geru pratimu cia pas jus radau  bigsmile.gif O gal galite patarti ka daryti, kad nugaros apacioje sonuose minkstumo nebutu  lotuliukas.gif  doh.gif  kazkaip keistai nupasakojau vieta, bet gal supratote  blush2.gif
*

Ir pas mane truputi tokiu yra ax.gif bet as tikiuosi tu pratimu pagalba atsikratyti, dar darausi cello gelio iviniojimus, miltiniu patiekalu maziau valgau... Gal dar lanka butu neblogai pasukti?
Meowa
QUOTE(aftersun @ 2012 01 27, 15:51)
na ir kaip pradzia? nieko neskauda?  biggrin.gif  as kolkas dar saziningai kiekviena diena sportuoju,kaip kitos nezinau, neprisiduoda ax.gif
*

viska skauda doh.gif kolkas biski nusukau viena diena, bet nieko. nedirbu, tai galiu ramiai svori mesti bent jau kuri laika. unsure.gif o kiek laiko tu jau darai? 4u.gif
mylimuke
QUOTE(xernesta @ 2012 01 27, 17:13)
Sveikutes  ax.gif  Geru pratimu cia pas jus radau  bigsmile.gif O gal galite patarti ka daryti, kad nugaros apacioje sonuose minkstumo nebutu  lotuliukas.gif  doh.gif  kazkaip keistai nupasakojau vieta, bet gal supratote  blush2.gif
*

Kažkas rekomendavo lanką sukti... Dar galit pasiimti svarmenis (sunkesnius geriau) ir krypuoti į šonus kaip pingvinui biggrin.gif Į vieną ir kitą pusę lenkitės, lėtai grįžkit atgal, tik ne į priekį ir ne atgal.
O kitas, tai kurį aš darau, tai atsisėskit ant sulenktų kojų, rankas galit už galvos, iškeltas, ištiestas - kaip norit, ir sėskit į vieną pusę prie kojų, tada užpakalį perkelkit į kitą pusę, ir taip kartokit. Kai keliatės nuo žemės, dirba tie šoniniai raumenukai (padarau po 20-30 k kiekvienai pusei).
O šiaip tai riebaliukai tik mitybos pagalba deginami. Nors tie šonai, kaip ir pvz. lašiakai vidinėj kelienių pusėj , tai sunkiau nusportuojami...
aftersun
QUOTE(Meowa @ 2012 01 27, 20:24)
viska skauda  doh.gif kolkas biski nusukau viena diena, bet nieko. nedirbu, tai galiu ramiai svori mesti bent jau kuri laika. unsure.gif o kiek laiko tu jau darai?  4u.gif
*

biggrin.gif man dar ir dabar darant kai kuriuos pratimus skauda pilvo raumenis smile.gif as jau 3 savaites darau. tai kaip suprantu daugiau niekas ir nedaro,kad neprisiduoda?

QUOTE(mylimuke @ 2012 01 28, 02:39)
Kažkas rekomendavo lanką sukti... Dar galit pasiimti svarmenis (sunkesnius geriau) ir krypuoti į šonus kaip pingvinui biggrin.gif Į vieną ir kitą pusę lenkitės, lėtai grįžkit atgal, tik ne į priekį ir ne atgal.
O kitas, tai kurį aš darau, tai atsisėskit ant sulenktų kojų, rankas galit už galvos, iškeltas, ištiestas - kaip norit, ir sėskit į vieną pusę prie kojų, tada užpakalį perkelkit į kitą pusę, ir taip kartokit. Kai keliatės nuo žemės, dirba tie šoniniai raumenukai (padarau po 20-30 k kiekvienai pusei).
*

reikes itraukti i pratimu sarasa ir siuos 4u.gif
aftersun
Skauda biski siandien soniukai po mylimukes rekomenduoto pratimo sonu lasinukams tirpdyti biggrin.gif
mylimuke
Gerai, man irgi skaudėjo. biggrin.gif
Meowa
QUOTE(aftersun @ 2012 01 28, 12:27)
biggrin.gif  man dar ir dabar darant kai kuriuos pratimus skauda pilvo raumenis smile.gif as jau 3 savaites darau.  tai kaip suprantu daugiau niekas ir nedaro,kad neprisiduoda?
*

ir kaip rezultatai? ax.gif as bandau iki kovo pabaigos 10kg numesti, tai tikiuos sekmingai pavyks. biggrin.gif tik man biski lengviau mityba prisiziuret negu namie pratimus daryti doh.gif nors abu dalykai kartu duotu dvigubai greitesni ir geresni rezultata. 4u.gif
aftersun
QUOTE(Meowa @ 2012 01 29, 17:46)
ir kaip rezultatai?  ax.gif as bandau iki kovo pabaigos 10kg numesti, tai tikiuos sekmingai pavyks. biggrin.gif tik man biski lengviau mityba prisiziuret negu namie pratimus daryti  doh.gif nors abu dalykai kartu duotu dvigubai greitesni ir geresni rezultata.  4u.gif
*

per tris savaites sportuojant, geriant bio drain, geriant daug vandens,darant cello gelio ivyniojimus,nesiojant anticeliulitinius sortukus, nebevalgant saldumynu ir valgant mazesnem porcijom -1,5kg na kaip ir normaliai. Anksciau ir as niekada nesportuodavau namuose, si karta pasistengiau, matyt issigandau po svenciu priaugusiu kilogramu biggrin.gif Na dar pora kg ir man uzteks cool.gif
alinka
oho, man 1.5 kg svyravimas gali buti paros reikalas.
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.