Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kambarys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
prekestolen

Šioje temoje

daug forumo dalyvių patarimų ir pavyzdžių

- kaip gražiausiai ir jaukiausiai įrengti kambarius

mūsų atžaloms: ir mažiausiems ir ūgtelėjusiems ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

SENA TEMA ČIA

O DAR SENESNES TEMAS, KURIOSE IRGI GAUSU PAVYZDŽIŲ, NUOTRAUKŲ, PATARIMŲ RASITE ČIA

Amiletta
Sveikutės.
Senoje temoje vis neprisiruošiau parašyti, ir štai - jau nauja tema. 4u.gif Ačiū Dijei.

Norėjau paprašyti jūsų patarimo. Pas mus vaiko kambario sienos nudažytos šviesiai mėlyna spalva. Galvojam pirkti baldelius. Internete prisižiūrėjau kambarių nuotraukyčių, tai beveik visur prie tokios spalvos sienų eina balti baldeliai (bent jau man patikusių). Nors atrodo tikrai labai gražiai, bet aš buvau nusistačius prieš baltus baldus, o ir vyras pas mane toks, kuriam balti baldai asocijuojasi su ligonine. biggrin.gif Gal kuri iš jūsų įrenginėjot vaikučiui tokios spalvos kambarį. Kaip derinote spalvas, baldukus?
Atsiprašau, jeigu jau kažkur buvo apie tai kalbėta. blush2.gif

Na va, pavyzdukai:
user posted image

user posted image
another
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 08, 15:54)
user posted image
*

šitas variantas (perkeliu į naują temą blush2.gif ) man labai super, kai du vaikai vienu kambariu dalinasi bigsmile.gif
prekestolen
QUOTE(Will @ 2010 02 08, 17:32)
šitas variantas (perkeliu į naują temą  blush2.gif ) man labai super, kai du vaikai vienu kambariu dalinasi  bigsmile.gif
*

BET KAIP IŠ TŲ PALUBĖS LENTYNŲ VAIKUI TUOS ŽAISLUS PASIEKTI?? mastau.gif
Šiaip mane irgi ta erdvė sužavėjo..ir baltos grindys.. thumbup.gif
another
QUOTE(dije @ 2010 02 08, 16:34)
BET KAIP IŠ TŲ PALUBĖS LENTYNŲ VAIKUI TUOS ŽAISLUS PASIEKTI?? mastau.gif
Šiaip mane irgi ta erdvė sužavėjo..ir baltos grindys.. thumbup.gif
*

Ten tikriausiai dekoras lotuliukas.gif O paaugę jau galės ir pasiimti ax.gif
Šiaip man ta mintis visai patiko, nors irgi klausimas dėl pasiekimo, nes pas mus yra panaši laisva erdvė prie lubų. Šiuo metu ten numatytas apšvietimas, toks užslėptas, bet lentynos gal įdomesnis ir praktiškesnis variantas g.gif
Grindys irgi užstrigo, įdomu kas ten per plokštės? g.gif
prekestolen
Manęs tai ta lentyna palubėj nežavi- nei dulkių normaliai nuvalyti. Apšvietimui- tinka, bet kad ir rečiau naudojamų daiktų laikymui- tikrai nelabai. Tingėsis kas kartą lipti ant taburečių ar kopėtėlių perbraukti dregna šluoste ten dulkes, o laikui bėgant ir prisikaups.. smile.gif
Linjus
QUOTE(Kashaya @ 2010 02 08, 15:39)
Paaugliams:
user posted image
*

o man primena svetainę schmoll.gif

QUOTE(dije @ 2010 02 08, 17:02)
Manęs tai ta lentyna palubėj nežavi- nei dulkių normaliai nuvalyti. Apšvietimui- tinka, bet kad ir rečiau naudojamų daiktų laikymui- tikrai nelabai. Tingėsis kas kartą lipti ant taburečių ar kopėtėlių perbraukti dregna šluoste ten dulkes, o laikui bėgant ir prisikaups.. smile.gif
*

vava žadėjau tokį retorinį klausimą užduoti - o kas dulkes valys nuo tų lentynų doh.gif geriau tikrai apšvietimas bet ne lentyna ax.gif
Papildyta:
įmetu kelias foto ax.gif
va panašiai esam išdažę dukrai kambarį ax.gif
user posted image

čia apšvietimas patiko
user posted image

user posted image
user posted image

kambario išdažymas tragiškas,bet idėja gera dėl gėlės
user posted image
user posted image
_Smalsutė_
QUOTE(Amiletta @ 2010 02 08, 17:15)
Norėjau paprašyti jūsų patarimo. Pas mus vaiko kambario sienos nudažytos šviesiai mėlyna spalva. Galvojam pirkti baldelius. Internete prisižiūrėjau kambarių nuotraukyčių, tai beveik visur prie tokios spalvos sienų eina balti baldeliai (bent jau man patikusių). Nors atrodo tikrai labai gražiai, bet aš buvau nusistačius prieš baltus baldus, o ir vyras pas mane toks, kuriam balti baldai asocijuojasi su ligonine. biggrin.gif
*

Aš kaip tokia jau etatinė "natūralistė" biggrin.gif , tai ir čia įkišiu savo trigrašį. Na negaliu sakyti, kad balti baldeliai man negražu ar kad siejasi su ligonine, bet jei jau nusprendėte, kad tokio varianto nenorite, siūlyčiau rinktis balintą medieną. Gaila ne kažin ką esu išsisaugojusi, bet tikrai melsvą spalvą įmanoma drąsiai derinti ir su kai kuriais medienos atspalviais. Na kaip pvz. čia:
user posted image
Daiva St.
Sveikos, mamytes!
Ziuriu temele gerokai nukeliavo zemyn, reikia kilstelti mirksiukas.gif
Turiu klausimeli del baldu,pagaliau nusprendem su vyru, kad darysim medinius dukrelei, tik jei visus medzio masyvo, baisiai jau brangiai iseina(vien uz spinta 3700lt doh.gif ), baldzius siulo daryti is luksto, ka jus manote? Juk vistiek geriau nei laminatas ir arciau medzio g.gif
gėlužė
Sveikos,mamytes 4u.gif
Dukrytei nutareme nupirkti pirmuosius baldelius-kedute su staliuku,bet niekaip neissirenkame doh.gif Pavazinejome savaitgali po parduotuves,bet labai nustebau,kad pasirinkimo jokio kaip ir nera.Turime tris variantus,gal padesite apsispresti blush2.gif
http://www.teide.lt/goods/gid,7390/Komplektas-Marta.html
http://www.daugpasauliu.lt/index.php?type=...tas&page=53
http://www.dominobaldai.lt/index.php/Child...-furniture.html

Tiesa,norisi,kad daiktas butu kokybiskas,na ir grozio truputi smile.gif
Rytoj vaziuosime i domino gyvai apziureti,bet man skrajoje patiko gyvai matyti baldeliai is Daug pasauliu,o patiko todel,kad galima ir balintus pasirinkti (grazu man,tik kazin ar gerai devisi) ir toki tvirti atrodo g.gif Bet brangoki-325 ir jokiu nuolaidu doh.gif
xde
QUOTE(gėlužė @ 2010 02 10, 00:04)
Dukrytei nutareme nupirkti pirmuosius baldelius-kedute su staliuku,bet niekaip neissirenkame doh.gif

Dar alternatyva pasirinkimui galetu buti ikea baldeliai,atvezti pagal uzsakyma:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153859
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153699
http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=Kr...+dzieci%C4%99ce
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categori...ens_ikea/17670/
tema apie darzelinuku baldus,staliukus,kedutes:
http://www.supermama.lt/forumas/lofiversio...hp/t391870.html
xjurga
QUOTE(gėlužė @ 2010 02 10, 01:04)
Sveikos,mamytes 4u.gif
Dukrytei nutareme nupirkti pirmuosius baldelius-kedute su staliuku,bet niekaip neissirenkame doh.gif Pavazinejome savaitgali po parduotuves,bet labai nustebau,kad pasirinkimo jokio kaip ir nera.Turime tris variantus,gal padesite apsispresti blush2.gif

*

Na mes turime staliuką "Martą", tai naudojamės juo jau du metus. Tikrai labai kokybiškas ir nieko blogo pasakyti negaliu. Pas mus tik staliuko ir kėdučių viršus dažytas rožine spalva, tai labai man šitas komplektukas mielas wub.gif O šiaip labai tvirti baldeliai - patys su vyru pasėdime ant tų kėdučių.
http://www.voresta.lt/images/staliukas%20su%20meskinu.JPG
janna
Na, jus ir greito mergaites... 4u.gif

Kol prisiruosiau, jau ir kita tema bigsmile.gif

Nzn, ar buvo, bet man pasirode labai idomus psl: http://vaikokambarys.lt

jeila
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 09, 22:19)
Sveikos, mamytes!
Ziuriu temele gerokai nukeliavo zemyn, reikia kilstelti mirksiukas.gif
Turiu klausimeli del baldu,pagaliau nusprendem su vyru, kad darysim medinius dukrelei, tik jei visus medzio masyvo, baisiai jau brangiai iseina(vien uz spinta 3700lt doh.gif ), baldzius siulo daryti is luksto, ka jus manote? Juk vistiek geriau nei laminatas ir arciau medzio g.gif
*

Medzio masyvas ir negali but pigus juk pati mediena sudaro didziaja dali kainos... o dar ziurint koks medis wink.gif o lukstas yra grazu, bet... na pagal mane ne vaiko kambariui... pas mus svetaines visi baltai is luksto (as tai vadinu fanieruotais baldais biggrin.gif ) tai na kaip cia pasakius-mes aplink juos nevaikstom ir uzkloje nelaikom tai ir matos kad nera nuliovi biggrin.gif aisku as del to maziausiai pergyvenu-vaikai paaugs is naujo fanieruosim ir bus kaip nauji-tik tikriausiai po vieno kito atnaujinimo ju kaina isaugs iki mediniu biggrin.gif miegamajam fanieruoti baldai kaip nauji-na bet ten ir naudojama tik pagal paskirti-nieks su zaislais nebruzina ir pan. o vaikui na nzn... grazu ir investicija gerokai mazesne nei mediniu (na nori nenori mediniu visas komplektas apie 10k kainuos), bet as tada geriau rinkciaus zaismingai dazytas plokstes del praktiskumo, nes grazus ilgai nebus wink.gif

QUOTE(xjurga @ 2010 02 10, 11:03)
Na mes turime staliuką "Martą", tai naudojamės juo jau du metus. Tikrai labai kokybiškas ir nieko blogo pasakyti negaliu. Pas mus tik staliuko ir kėdučių viršus dažytas rožine spalva, tai labai man šitas komplektukas mielas  wub.gif  O šiaip labai tvirti baldeliai - patys su vyru pasėdime ant tų kėdučių.
http://www.voresta.lt/images/staliukas%20su%20meskinu.JPG
*

sakykit o kiek sitas staliukas kainuoja? as noriu uzsakyti toki tik dvigubai didesni, nes sitas vienam vaikui super, bet du susodint kad paisytu kaip bematavau man nepavyktu biggrin.gif
xjurga
QUOTE(jeila @ 2010 02 10, 11:21)
sakykit o kiek sitas staliukas kainuoja? as noriu uzsakyti toki tik dvigubai didesni, nes sitas vienam vaikui super, bet du susodint kad paisytu kaip bematavau man nepavyktu biggrin.gif
*

Na prieš 2 metus "Teidėje" aš už jį berods 320 Lt mokėjau... Nedažytu paviršium pigiau kainavo (dabar jie skelbia kad 290 Lt). O šiaip tai turbūt į pačią "Vorestą" paskambint reikėtų.
Dėl dviejų vaikų prie vieno stalo tai ir man greitu laiku reiks pagalvoti. Bet kadangi jau vieną staliuką su 2 kėdutėmis turiu, tai gal reiks tik dar vieną tokį staliuką nusipirkti g.gif Bet kaip viską į vieną kambarį sutalpinti tai neaišku biggrin.gif
zanavyke
QUOTE(gėlužė @ 2010 02 10, 01:04)
Sveikos,mamytes 4u.gif

Tiesa,norisi,kad daiktas butu kokybiskas,na ir grozio truputi smile.gif
Rytoj vaziuosime i domino gyvai apziureti,bet man skrajoje patiko gyvai matyti baldeliai is Daug pasauliu,o patiko todel,kad galima ir balintus pasirinkti (grazu man,tik kazin ar gerai devisi) ir toki tvirti atrodo g.gif Bet brangoki-325 ir jokiu nuolaidu doh.gif
*

Mes tai tokius turime baldelius, esam patenkinti, telpa du vaikuciai, baldai tvirti ir nebrangus
http://www.arbaldas.lt/produktai/57/2723
jeila
QUOTE(xjurga @ 2010 02 10, 11:33)
Na prieš 2 metus "Teidėje" aš už jį berods 320 Lt mokėjau... Nedažytu paviršium pigiau kainavo (dabar jie skelbia kad 290 Lt). O šiaip tai turbūt į pačią "Vorestą" paskambint reikėtų.
Dėl dviejų vaikų prie vieno stalo tai ir man greitu laiku reiks pagalvoti. Bet kadangi jau vieną staliuką su 2 kėdutėmis turiu, tai gal reiks tik dar vieną tokį staliuką nusipirkti  g.gif Bet kaip viską į vieną kambarį sutalpinti tai neaišku  biggrin.gif
*

jau padariau mirksiukas.gif didesni staliuka ir 4 kedutes uz 500 padarytu... na tik vyrui reik paaiskint kodel ikejini keiciam i kita ir viskas biggrin.gif
DOMINUKE
Merginos,niekaip nerandu iseities doh.gif Galvoju vaiko kambario sienas dazyti geltonai arba zaliai.Bet niekaip nerandu lipduko tokios spalvos,kuri tiktu ant geltonu ar zaliu sienu.Nesuprantu kodel dauguma melyni arba raudoni doh.gif Pavyzdziui va radau su mcqueenu lipnia juosta,bet raudona.Kaip manot,ar tiktu man prie sienu? g.gif My Webpage
Tada ir uzuolaidu jau reiketu raudonu,nes manau primarginsiu jei desiu tarkim melynas uzuolaidas.
prekestolen
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 11, 12:50)
Merginos,niekaip nerandu iseities doh.gif Galvoju vaiko kambario sienas dazyti geltonai arba zaliai.Bet niekaip nerandu lipduko tokios spalvos,kuri tiktu ant geltonu ar zaliu sienu.Nesuprantu kodel dauguma melyni arba raudoni doh.gif Pavyzdziui va radau su mcqueenu lipnia juosta,bet raudona.Kaip manot,ar tiktu man prie sienu? g.gif My Webpage
Tada ir uzuolaidu jau reiketu raudonu,nes manau primarginsiu jei desiu tarkim melynas uzuolaidas.
*

Mano sūnaus makvyniškas kambarys. Viena siena jo pageidavimu išdažyta ryškia raudona, kitos baltos arba iškalta uosio šaliuote. Makvyniški raudoni lipdukai buvo priderinti be vargo (užpraeitoj temoj berods buvau fotkes imetusi)
Ar raudona juosta tinka prie žalio atspalvio- sunku pasakyti.. :mastau... bandau įsivaizduoti, kad nelabai.
jurgužė
QUOTE(dije @ 2010 02 11, 14:32)
Mano sūnaus makvyniškas kambarys. Viena siena jo pageidavimu išdažyta ryškia raudona, kitos baltos arba iškalta uosio šaliuote. Makvyniški raudoni lipdukai buvo priderinti be vargo (užpraeitoj temoj berods buvau fotkes imetusi)
Ar raudona juosta tinka prie žalio atspalvio- sunku pasakyti.. :mastau... bandau įsivaizduoti, kad nelabai.
*

Bet prie geltonos idealiai raudona tinka mirksiukas.gif
Gija*
Na, kiek ziurejau deriniu, tai manyciau, kad prie zalios spalvos labiausiai dera geltona spalva, o dar labiau- oranzine g.gif
Spyglienė
vairuotojams
user posted image
user posted image

žalia-raudona user posted image
prekestolen
Va paskutinė foto akivaizdžiai rodo kad vaikų kambary dera visos spalvos: kuo spalvingiau tuo smagiau. thumbup.gif
Amiletta
Aptikau vieną fainą puslapiuką. Čia galite pasižaisti su spalvomis.
Jeigu jau buvo dėta - prašom nepykt. 4u.gif
Personal Color Viewer
Rimvyde1
Lukstas tai yra medzio fanieruote. Plokte uzlaminuojama labai plonu medzio sluoksniu. Todel baldas atrodo medinis.
Idomiu vaikisku baldu yra cia http://www.childreninteriors.net/index.php/pageid/399 , kartu ir interjero sprendimai.
EljaRo*
o as ieskau lovos,kaip paskutineje foto doh.gif
DOMINUKE
QUOTE(dije @ 2010 02 11, 13:32)
*

dije,gal turi dar nuotraukyte savo vaikucio kambario? g.gif Tas mano vaikas jau man nervus baigia istampyt biggrin.gif Rodau as jam visokias tas juostas,klausiu su kuo noretu,o jis vis "ai sitos,ei ne tos nenoriu,noriu sitos" doh.gif
Niekaip nerandu kur buvau radus tu juostu su motociklais. g.gif Uzklijuociau tas juostas ant sienu,ir ant vienos koki dideli motocikla,lipduka,manau jam puikiai tiktu g.gif Jei nerasiu reikes pirkt su tuo mqueenu,Reikes kazkaip prie geltonos derinti ta raudona juosta.O kokias tada uzuolaidas kabinti siulytumet? g.gif Sakykit,o kaip virs juostos uzklijuotas didelis motociklas ar normaliai atrodytu? g.gif Atleiskit uz tiek klausimu 4u.gif
DOMINUKE
Kaip jums toks tapetas ir juosta? g.gif
user posted image
user posted image
xjurga
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 20:49)

Man tai per daug ūkiškas ax.gif Man gal mieliau kokie traukinukai žiūrėtusi...
Ingredd
Ir ar nebus per marga jei tokiu tapetu visos sienos g.gif
as nesirinkciau tokiu..
DOMINUKE
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 12, 21:01)
Ir ar nebus per marga jei tokiu tapetu visos sienos  g.gif
as nesirinkciau tokiu..
*

Ne visos sienos,dazyciau tris geltonas,ir viena tapetu.Na kadanagi mes gyvenam kaime,tai manau tiktu biggrin.gif O kadangi mano sunelis toks prie "technikos",tai jam patinka biggrin.gif Tik va galvoju ar jam ir ugtelejus jie patiks.Nors su visokiais winnie poohais ar mqueenais ir nezinia kaip ilgai bus idomu i tokias sienas ziureti g.gif
Ingredd
Zinoma tada bandykit taip, viskas atsibosta, ta viena siena po keliu metu pakeisit ir vel bus kaip nauja mirksiukas.gif
Daiva St.
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks schmoll.gif Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita? g.gif lauksiu jusu nuomones 4u.gif
xde
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 12, 22:20)
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks  schmoll.gif  Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita? g.gif lauksiu jusu nuomones 4u.gif
*

domejausi lonas ciuziniais ,bet ju ismatavimai 195*90,kiek maciau.
http://www.diena.lt/dienrastis/priedai/nam...-mazylis-187231
xjurga
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 12, 23:20)
Sveikos, mamytes!
Kokius jus rinkotes ciuzinius savo atzaloms? Kazkada seniau skaiciau cia, bet neissaugojau info, o dabar, kai reikia, neberandu.Siandien Ermitaze ziurinejau, nes iki kovo men. jiems yra 30% nuolaida, bet neradau, nes man reikia 190x90cm.Kiek zinau, spyruokliniu geriau nesirinkti, nes vaikai sokineja ir nieko is tokio nebeliks  schmoll.gif  Ar kokosinis nebus per kietas? Ji ant tokio miega nuo gimimo, gal sakau pakeisti i koki nors kita? g.gif lauksiu jusu nuomones 4u.gif
*

Prieš savaitę ir aš sprendžiau tą pačią problemą, tai po ilgų svarstymu apsistojau ties dvipusiu lateksiniu čiužiniu, kurio vienoje pusėje kokosas. Tai iš vienos pusės čiužinys bus kietesnis, iš kitos minkštesnis - žiūrėsim kur labiau patiks miegoti. Dar patiko, kad užvalkalas irgi dvipusis - viena pusė "vasara", o kita "žiema" daigstyta su vilna.
mmergyte
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 19:49)
user posted image
user posted image
*

itariu musiskis nemiegotu net nakti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
DOMINUKE
QUOTE(mmergyte @ 2010 02 13, 01:51)
itariu musiskis nemiegotu net nakti doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif Ir vyras prie technikos? :DAs vis dar paieskose kur buvau radus tas juostas su motociklais.Nu niekaip neatgaminu kokiam psl.Jei kas netycia uzmatytumet,mestelkit adresa ok? smile.gif Kazkaip musu miegamaji visai neplanuoju,zinau koks bus ir viskas,o vaiko kamb.man galvos skausmas,noriu kad viskas butu tobulai biggrin.gif Dar bus beda kai jam lova reikes rasti.Gal zinot Kaune kur yra tu lovu-masinu?Kazin kokios ju db kainos?Marijampolej seniau buvo viena uz 550lt.bet jau daugiau neparveza. schmoll.gif
pagyvenus
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 12, 22:16)
Ne visos sienos,dazyciau tris geltonas,ir viena tapetu.Na kadanagi mes gyvenam kaime,tai manau tiktu biggrin.gif O kadangi mano sunelis toks prie "technikos",tai jam patinka biggrin.gif Tik va galvoju ar jam ir ugtelejus jie patiks.Nors su visokiais winnie poohais ar mqueenais ir  nezinia kaip ilgai bus idomu i tokias sienas ziureti g.gif
*

Nepergyvenk dėl nusibodimo - klijuok taip, kaip dabar jam gražu. Pradžioje džiaugsis, po to bus "tiesiog siena". O savo nuomonė bet kuriuo atveju pradės reikšti paauglystėje - tada ir baldus reiks keisti, ir remontą daryti iš naujo.
Pas mus sunkvežimiai ir motociklai ant vienos sienos 8 metus atkabėjo - nei sūnus (jam buvo ketveri, kai išsirinko), nei dukra, kuri su broliu kambariu 5 metus dalinasi nieko prieš tuo sunkvežimius neturėjo.
Dabar įrenginėjam atskirus kambarius. Vėl darom pagal vaikų norus, kiek leidžia galimybės. Sūnui, matosi, kad tikrai tiks viskas iki suaugimo. O štai dukra, kai susako norus, matau, kad jau po dviejų-trijų metų dar kartą keisti reikės doh.gif . Bet ką darysi - ji atskiro kambario neturėjo, tai negi dabar, kai atsirado galimybės, drausi tuos likusius porą vaikystės metų pasidžiaugti.
paslydau
Sveikos, sekdavau visas temas, bet niekad taip ir nepasireiskiau, kol pagaliau neisremontavom musu kudikelio kambario smile.gif idesiu foto, kolkas tai tik pirminis kuklus variantas, nes kambaris tik tik svieziai paruostas. visi baldukai seni, kolkas nieko naujo neperkam, nes vaikas dar tik augs, su poreikiais atsiras ir kiti baldeliai smile.gif kairej sienoj zada buti pakabintas didesnis vaikiskas paveikslas arba foto, ant kairines sienos kur zaidimu zona, gal kokius lipdukus reikes paklijuoti.... ji kolkas dar tokia tustoka atrodo

user posted image

user posted image
lenny
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 13, 08:56)
Gal zinot Kaune kur yra tu lovu-masinu?Kazin kokios ju db kainos?

http://www.idejosnamams.lt/lt/prekes/vaiko..._v6_90x190_coco apie sitokia lova kalbate? Yra SBA, Senukuose, bet kaina visai ne vaikiska schmoll.gif
Adelle
QUOTE(paslydau @ 2010 02 13, 13:06)
Sveikos, sekdavau visas temas, bet niekad taip ir nepasireiskiau, kol pagaliau neisremontavom musu kudikelio kambario smile.gif idesiu foto, kolkas tai tik pirminis kuklus variantas, nes kambaris tik tik svieziai paruostas.
*

Labai graži kambario sienų spalva. Toks šiltas ir jaukus wub.gif
xjurga
Dominuke, tai jei tapetukai bus su traktoriais ir kombainais, tai gal tokia lovytė geriau būtų, nei ta raudona Ferarri?

user posted image
DOMINUKE
QUOTE(xjurga @ 2010 02 13, 14:52)
Dominuke, tai jei tapetukai bus su traktoriais ir kombainais, tai gal tokia lovytė geriau būtų, nei ta raudona Ferarri?

user posted image
*

Bet kur tokia rasti bigsmile.gif biggrin.gif Bet bent jau sitoj nuotraukoj ji man kokia mazyte atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(lenny @ 2010 02 13, 13:25)
http://www.idejosnamams.lt/lt/prekes/vaiko..._v6_90x190_coco apie sitokia lova kalbate? Yra SBA, Senukuose, bet kaina visai ne vaikiska schmoll.gif
*

Nu bet ir kaina bigsmile.gif As tikrai uz tokia kaina vaikui lovos nepirksiu,nes is tikruju nematau tam prasmes,ir teisybe sakant tiek lesu skirti negaliu.Juolab,kad tokios lovos lenkijoj apie 800zl.Sutinku,kad gal medziagos geresnes,bet kaip sakiau brangiai lovai neskirsiu daug lesu schmoll.gif
xjurga
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 13, 16:08)
Bet kur tokia rasti bigsmile.gif  biggrin.gif Bet bent jau sitoj nuotraukoj ji man kokia mazyte atrodo g.gif

Šita lova yra iš Thuka Hit serijos, o Thuka baldais prekiauja Monoideja ir Teide. Pastaroji kažkada ne per seniausiai ir turėjo tokią lovą. Šiaip jei ši lovytė prie širdies tai reikėtų pasiskambinti tiek vieniems tiek kitiems ir pasiteirauti dėl kainų (kainos pas juos skiriasi).
Dėl dydžio tai jos čiužinys 200x90 cm.
Na va kaip aš čia smulkiai viską surašiau biggrin.gif
edita23

user posted image
*

super lovyte thumbup.gif domimes labai kaip irengt berniukui kambari,labai makvynas domina,tai net nebezinom...
Bufeto vedėja
Ne visos sienos,dazyciau tris geltonas,ir viena tapetu.Na kadanagi mes gyvenam kaime,tai manau tiktu biggrin.gif O kadangi mano sunelis toks prie "technikos",tai jam patinka biggrin.gif Tik va galvoju ar jam ir ugtelejus jie patiks.Nors su visokiais winnie poohais ar mqueenais ir  nezinia kaip ilgai bus idomu i tokias sienas ziureti g.gif
*

man patiko tas traktoriuku tapetas ir juosta, turetu graziai atrodyti 4u.gif
another
QUOTE(dije @ 2010 02 08, 17:02)
Tingėsis kas kartą lipti ant taburečių ar kopėtėlių perbraukti dregna šluoste ten dulkes, o laikui bėgant ir prisikaups.. smile.gif
*

tiesa, iškart nepagalvojau apie tai doh.gif

QUOTE(zanavyke @ 2010 02 10, 11:53)
Mes tai tokius turime baldelius, esam patenkinti, telpa du vaikuciai, baldai tvirti ir nebrangus
http://www.arbaldas.lt/produktai/57/2723
*

Labai neblogas variantas atrodo, reikės nuvažiuoti apžiūrėti bigsmile.gif Tik įdomu ar patodu sėdėti ant tų kėdučių, jei jos iš atskirų lentelių g.gif
Pažiūrėjau dabar, kad čia tikriausiai IKEA variantas bigsmile.gif

QUOTE(DOMINUKE @ 2010 02 13, 15:08)
Nu bet ir kaina bigsmile.gif As tikrai uz tokia kaina vaikui lovos nepirksiu,nes is tikruju nematau tam prasmes,ir teisybe sakant tiek lesu skirti negaliu.Juolab,kad tokios lovos lenkijoj apie 800zl.Sutinku,kad gal medziagos geresnes,bet kaip sakiau brangiai lovai neskirsiu daug lesu schmoll.gif
*

išties ten labai didelė kaina, berods dar čiužinys atskirai doh.gif Na, bet su priedais- apšvietimu, lentynėle lotuliukas.gif
Manau, pas konkurentus galima rasti ženkliai pigiau ax.gif mirksiukas.gif
prekestolen
*

Man tie traktoriniai tapetai labai thumbup.gif O jei dar vaikui patinka- tai net nebemąstydama pirkčiau.
O dėl pabodimo- tai ar traktoriai, ar makvynai- kažkada vistiek pabos ir paauglys panorės visai kitokio stiliaus kambario. Vaiko kambarys turi keistis kartu su besikeičiančia augančia asmenybe. Aišku, nebūtinai iš pagrindų. Mes saviškiui nupirkome lovą-mašiną, bet manau po gerų 5 metų, būdamas 13-14 kaži ar benorės tokioje miegoti. hihihi.gif Tiesiog tą parduosim/atiduosim, pirksim kitokią. Aš kažkaip nusiteikusi, kad vaiko kambario interjeras yra labiausia kitantis būste, negu pvz virtuvės ar vonios.

QUOTE(lenny @ 2010 02 13, 13:25)
*

šis variantas yra pagerintas- todėl toks brangus. Yra ir pigesnių, ratai ne tokie, jokių apšvietimų nėra, o kaina nesiekia net 900. Aš Vilniuje Audėjo balduose žiūrinėjau, tiksliai nepamenu kainos bet berods buvo apie 700 lt (be čiužinio)Tuo tarpu Suvalkuose Lenkijoje tokia pat apie 600 zl-bet bėda, kad niekaip užsakyti nesugebėjo- laukėm laukėm, kol netyčia per skelbiu.lt radau labai mažai dėvėtą su visu čiužiniu už labai 'patogią" kainą .
Žodžiu- pažiūrinėkite, paieškokite per visus didžiuosius baldų centrus, skelbimus, pagooglinkite. Kas ieško- tas randa mirksiukas.gif

Bet žiūrėkite ką radau ČIA. TOKIA MAŠINA IR SU VISU ČIUŽINIU ir kaina padoresnė.. bigsmile.gif

*

thumbup.gif thumbup.gif lova, spėju, kad maniškis pamatęs tokios užsimanytų .. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(xjurga @ 2010 02 13, 16:36)
Dėl dydžio tai jos čiužinys 200x90 cm.
Na va kaip aš čia smulkiai viską surašiau  biggrin.gif
*

Mano dukros lova 200x100 tai labai puikiai abi sutelpame, kai man tenka prigulti jos migdyti. Tai ir ta lova -traktorius manau visia gero dydžio, tik va jau mamytei į ją įlipti sunkiau bus. hihihi.gif
burbulas
o man tai be galo grazus atrodo sie paveiksleliai su traktoriukais, spalvingi. o kur yra pirkt ivairiu tokiu tapetu bei juostu? pas mane sienos tokios kremines, rusvos, vis galvoju jei neperdazyt ju, ka cia pritaikius. gal tik juyosta priklijuot kokia. o tada virsuj ar per viduri. ar sakau su zalsva spalva derint sienas, t.y. palikt ta spalva, uzdet zalsvus plintusus virsuk ir apacioj ir baldelius kelis salotinius ar remelius pataikyt. 4u.gif nezinau jau
prekestolen
Grįžtant prie lovų-mašinų temos- pas mus tokia: ax.gif

user posted image

O aš savo ruožtu norėjau paklausti : kokią kėdę geriau pirkti mokinukui prie rašomojo stalo? Ar su ratukais, ar geriau be. Kad aukštis reguliuotųsi- tą tai suprantu, kad privalo būti reguliuojama atrama- irgi turim. Bet va dėl ratukų visokių nuomonių girdžiu.. mastau.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.