Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kambarys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gija*
Liusii, Gaga, labai jauku ir grazu, bet labiausiai domina kusetes, kur pirkote...savo sunui kaip tik ziuriu kusete, ale niekur nerandu g.gif
Temidė
QUOTE(Gija* @ 2010 05 26, 13:58)
Liusii, Gaga, labai jauku ir grazu, bet labiausiai domina kusetes, kur pirkote...savo sunui kaip tik ziuriu kusete, ale niekur nerandu  g.gif
*

Aš kušečių mačiau ir Nemuno Baldai pastate ir Plazoj, ir SBA balduose. Kažkaip tikrai kušečių daug kur matdavau, kai ieškojau lovų. Dar pagalvojau, kad ko nereikia, tai pilna biggrin.gif
Papildyta:
Ai, Erelitos man labai faina pasirodė kušetė, jei dydis tinka. Jie ten gobelenų milijonus turi, tai gali pasirinkti, kas tinka pagal interjerą. Va tokia. Tas galas lankstosi trimis padėtimis, atrama-pagalvė nusiima, vaikui tai tikrai manau pakankamai vietos miegoti. Ir patalynės dėžė yra.
user posted image
Agnė***
Sveikos mamytes

Kokiu jaukiu kambareliu pridejot bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Tik pastebejimas, kaip jusu dvimeciai miega ant kuseciu? Saviskes niekaip negaleciau palikt, miego poza per nakti pasikeicia n kartu... turbut uz 15 min rasciau ant zemes doh.gif
goodly
QUOTE(Agnė*** @ 2010 05 26, 15:19)
Sveikos mamytes

Kokiu jaukiu kambareliu pridejot  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tik pastebejimas, kaip jusu dvimeciai miega ant kuseciu? Saviskes niekaip negaleciau palikt, miego poza per nakti pasikeicia n kartu... turbut uz 15 min rasciau ant zemes  doh.gif
*

tą patį pagalvojau, nors maniškiui jau ir visi trys m... bigsmile.gif
GAGA
QUOTE(Agnė*** @ 2010 05 26, 14:19)
Sveikos mamytes

Kokiu jaukiu kambareliu pridejot  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tik pastebejimas, kaip jusu dvimeciai miega ant kuseciu? Saviskes niekaip negaleciau palikt, miego poza per nakti pasikeicia n kartu... turbut uz 15 min rasciau ant zemes  doh.gif
*

Miega kur dings,bet labai gailiuos kad pirkom tokias,jau geriau kai būna platesnės,o db tikrai nepatogu jose vaikams miegoti ,ypač jei suktukai biggrin.gif
Agnė***
QUOTE(GAGA @ 2010 05 26, 15:31)
Miega kur dings,bet labai gailiuos kad pirkom tokias,jau geriau kai būna platesnės,o db tikrai nepatogu jose vaikams miegoti ,ypač jei suktukai biggrin.gif
*

Musiske lova kol kas tik uzsakyta... savo lovytej miegot nenori, tai dabar kartais uzsimano miegot ant sofos (isskleistos) ir is tos sugeba issiverst jei niekuo neparemi doh.gif doh.gif doh.gif
Temidė
O tai koks plotis tų kušečių, kad vaikai iš jų krenta?
Aš kažkaip su tokia problema nesusidūriau g.gif Nors taip seniai jau viskas buvo biggrin.gif
GAGA
QUOTE(Agnė*** @ 2010 05 26, 14:44)
Musiske lova kol kas tik uzsakyta... savo lovytej miegot nenori, tai dabar kartais uzsimano miegot ant sofos (isskleistos) ir is tos sugeba issiverst jei niekuo neparemi  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Tai tokiu atveju bet kokia lova bus per siaura biggrin.gif
Temide plotis jų 80
Agnė***
QUOTE(GAGA @ 2010 05 26, 16:19)
*

Uztat ir uzsakiau su aukstais sonais, kuriuos ateityje bus galima nuimti biggrin.gif
Liusii
QUOTE(Gija* @ 2010 05 26, 15:58)
Liusii, Gaga, labai jauku ir grazu, bet labiausiai domina kusetes, kur pirkote...savo sunui kaip tik ziuriu kusete, ale niekur nerandu  g.gif
*

pas mane tai likusi nuo dickio ta kusete, ateity uz kokiu metu pirksim jam kita lovyte, kai gales jau pats pareiksti savo norus, siaip toj lovoj jis nelabai miega biggrin.gif pasivarto diena ir tiek, nes naktim keliasi, tai sy mumis dazniausiai miega, kol kas doh.gif
Temidė
QUOTE(GAGA @ 2010 05 26, 15:19)
Temide plotis jų 80
*

Tai kaip ir standartinis g.gif Turėtų būti normaliai g.gif
Kikirike
Labukas,

na va ir mes įsirengėm vaikučio kambarėlį thumbup.gif kadangi kai įsirenginėjom pati ieškojau daugiau info apie baldelius,tai nusprendžiau ir aš pasirodyti kaip mes įsirengėm,gal kam pravers info ax.gif Darėmės baldelius čia
http://public.fotki.com/Arturobaldai/ Labai geros kokybės ir kas svarbiausia gavom daug gerų patarimų ir idėjų thumbup.gif drinks_cheers.gif Šitam kambaryje po kol kas gyvena mano 1metų 4mėn. sūnelis, dar po kol kas vienas šitam kambaryje ,nes kitas gyventojas dar pilvelyje blush2.gif Miega dabar ant žemesnės lovos,kuri išsitraukia per visą ilgį jei yra poreikis,ir gali išvis nusistumti į kitą vietą jei reikia ( ji važinėja ant 360laipsnių sukinėjačių ratukų).Po šita lovyte yra patalynės dėžė,o po aukštesnė išsitraukia stalčius patalynei susidėti.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
vakare-tyla
Kikirike, sio meistro baldelius pas drauge maciau thumbup.gif
Natalija*
Sveiki, gal žinote kur pirkti originalų šviestuvą ant lubų vaikų kambariui? rolleyes.gif kur jus pirkote?
Dzenke
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 20, 10:25)
user posted image

*

koooooks kilimas swoon.gif kazi kur toki LT gauti... doh.gif
su kilimais vaiku/paaugliu kambariams tai absoliutus pravalasssss
Kikirike
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 05 27, 15:32)
Kikirike, sio meistro baldelius pas drauge maciau thumbup.gif
*

nu man tikrai jie superiniai thumbup.gif
smileja
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 27, 15:09)
na va ir mes įsirengėm vaikučio kambarėlį  thumbup.gif
*

koks jaukus wub.gif ir spalvytės gražios thumbup.gif
ITA
Kikirike, labai grazus ir jaukus kambarelis wub.gif . O kokiam mieste sitas meistrelis dirba?
MikaPuk
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 27, 14:09)
Labukas,

na va ir mes įsirengėm vaikučio kambarėlį  thumbup.gif kadangi kai įsirenginėjom pati ieškojau daugiau info apie baldelius,tai nusprendžiau ir aš pasirodyti kaip mes įsirengėm,gal kam pravers info  ax.gif Darėmės baldelius čia
http://public.fotki.com/Arturobaldai/  Labai geros kokybės ir kas svarbiausia gavom daug gerų patarimų ir idėjų  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Šitam kambaryje po kol kas gyvena mano 1metų 4mėn. sūnelis, dar po kol kas vienas šitam kambaryje ,nes kitas gyventojas dar pilvelyje  blush2.gif Miega dabar ant žemesnės lovos,kuri išsitraukia per visą ilgį jei yra poreikis,ir gali išvis nusistumti į kitą vietą jei reikia ( ji važinėja ant 360laipsnių sukinėjačių ratukų).Po šita lovyte yra patalynės dėžė,o po aukštesnė išsitraukia stalčius patalynei susidėti.

*

o kaip del kainu pas si meistriuka, kiek jus mokejote uz si komplekta? ar greit pagamina baldelius?
Pinavija Nuostabioji
radau internete tapetus, kurie labai labai patinka bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Pinavija Nuostabioji
user posted image

user posted image

user posted image
vassara
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 29, 10:56)
radau internete tapetus, kurie labai labai patinka  bigsmile.gif
*

o kur tokiu isigyti, radai? biggrin.gif
Pinavija Nuostabioji
QUOTE(vassara @ 2010 05 29, 11:29)
o kur tokiu isigyti, radai? biggrin.gif
*

čia angliški Harlequin, turėtų būti Retro formoj, arba per juos užsakyti matyt galima smile.gif
janna
Merginos, gal kam teko kur nors matyti ar naudoti kokia programele kambario apstatymui?

Bandziau piestuko ir popieriaus pagalba pasitelkti, bet labai jau imlus laikui procesas doh.gif
Pinavija Nuostabioji
gal bus kas tinkamo gūglėj
vassara
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 29, 11:39)
čia angliški Harlequin, turėtų būti Retro formoj, arba per juos užsakyti matyt galima  smile.gif
*

mat kaip, reikes pasizvalgyti, aciu smile.gif nes jau atejo laikas ir i musu kiema isirengineti busta, tai labai noreciu horizontaliai dryzuotos sienos vaiku kambary ax.gif

QUOTE(janna @ 2010 05 29, 12:19)
Merginos, gal kam teko kur nors matyti ar naudoti kokia programele kambario apstatymui?

Bandziau piestuko ir popieriaus pagalba pasitelkti, bet labai jau imlus laikui procesas  doh.gif
*

sitam puslapelyje galima bustovizija.lt
janna
labai aciu 4u.gif thumbup.gif

lekiu studijuoti. nors su anglu kalba vsikai nedraugauju, na, bet kaip nors.
Lillita
QUOTE(janna @ 2010 05 29, 11:19)

Bandziau piestuko ir popieriaus pagalba pasitelkti, bet labai jau imlus laikui procesas  doh.gif
*

pabandykit parsisiust KD demo versija visai nesunki programele.
www.kitchendraw.com
labai nesunki projektuotis Arcon programa demo versija:
http://www.tucows.com/preview/212825
nesudetinga Pro 100 demo versija
http://ru.pro100.eu/
arba yra dar kelios nemokamos:
http://www.sweethome3d.eu/index.jsp
http://www.visualsupercomputing.com/
dar keletas demo versiju:
http://www.homedesignersoftware.com/products/

yra ir daugiau 4u.gif

elidaLT
Sveikos,
Labai noriu paprašyti jūsų patarimo del vaikiškos lovos. Ieškau dvivietės lovos, kur apatinė išsitraukia kaip stalčius, o apačioje dar yra stalčiai patalynei. Gal kurių vaikučiai miega tokio tipo lovoje, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar patogu, ar ne per žemai apatinė lovytė?Taip pat gal turite atsiliepimų apie tokias Gudručio parduodamas lenkiškas Pietrus lovas user posted imageKaip kokybė?Arba gal žinote kitų firmų arba pagal skelbimus gaminančių, kad kokybė būtų gera? Labai ačiū.
Kikirike
QUOTE(smileja @ 2010 05 27, 21:51)
koks jaukus wub.gif ir spalvytės gražios thumbup.gif
*

ačiū ax.gif

QUOTE(ITA @ 2010 05 28, 10:29)
Kikirike, labai grazus ir jaukus kambarelis wub.gif . O kokiam mieste sitas meistrelis dirba?
*

labai ačiū ax.gif jis vilnietis,bet gal galima susitarti ir ,kad kituose miestuose padarytų g.gif

QUOTE(MikaPuk @ 2010 05 28, 11:24)
o kaip del kainu pas si meistriuka, kiek jus mokejote uz si komplekta? ar greit pagamina baldelius?
*

kainos tikrai geros,kadangi klausinėjausi ne vienoje vietoje,aišku viskas priklauso ko jūs norite,kas dedasi į spintą,kokia furnitūra, kokie čiužiniai ax.gif 4u.gif Mes mokėjom 5500Lt,bet kaip ir sakau,viskas priklauso nuo pageidavimų ax.gif o padarė kažkur per mėnesį mirksiukas.gif
_Smalsutė_
QUOTE(elidaLT @ 2010 05 29, 13:40)
Sveikos,
Labai noriu paprašyti jūsų patarimo del vaikiškos lovos.
*

Tokiai gausybei klausimų vien apie lovas yra atskira tema - Vaikų kambario lovos-kokios jos pas jus? 4u.gif
elidaLT
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 05 29, 22:55)
Tokiai gausybei klausimų vien apie lovas yra atskira tema - Vaikų kambario lovos-kokios jos pas jus? 4u.gif
*

Ačiū 4u.gif
mayja
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 29, 12:39)
čia angliški Harlequin, turėtų būti Retro formoj, arba per juos užsakyti matyt galima  smile.gif
*

Neseniai lankiausi Retroformoj, Vilniuje, ten davė pavartyti pora vaikiškų tapetų katalogų. Buvo ir šios firmos. Prisižiūrėjau visokių grožių.... Aišku kaina atitinkama, bet jei piniginė leidžia, tai tikrai verta ten apsilankyti.
Kataloge šalia tapetų parodyti ir prie jų derantys audinukai.
Bufeto vedėja
QUOTE(mayja @ 2010 05 30, 13:20)
Neseniai lankiausi Retroformoj, Vilniuje, ten davė pavartyti pora vaikiškų tapetų katalogų. Buvo ir šios firmos. Prisižiūrėjau visokių grožių.... Aišku kaina atitinkama, bet jei piniginė leidžia, tai tikrai verta ten apsilankyti.
Kataloge šalia tapetų parodyti ir prie jų derantys audinukai.
*

nugi aciu, kad priminet del tu audinuku, o as suku galva kur man uzuolaidu ieskoti vaiku kambariui, taigi ten reikia prasinesti per pavyzdzius...tik musu tapetai man regis buvo is suaugusiuju linijos g.gif nu nieko, gal tarp vaiku kazka panasaus rasim cool.gif
Niu
QUOTE(elidaLT @ 2010 05 29, 13:40)
Sveikos,
Labai noriu paprašyti jūsų patarimo del vaikiškos lovos. Ieškau dvivietės lovos, kur apatinė išsitraukia kaip stalčius, o apačioje dar yra stalčiai patalynei. Gal kurių vaikučiai miega tokio tipo lovoje, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar patogu, ar ne per žemai apatinė lovytė?Taip pat gal turite atsiliepimų apie tokias Gudručio parduodamas lenkiškas Pietrus lovas user posted imageKaip kokybė?Arba gal žinote kitų firmų arba pagal skelbimus gaminančių, kad kokybė būtų gera? Labai ačiū.
*

Mes panasi turejome, bet ten ciuzini tik plona galima panaudoti, tai man buvo kieta. Gal vaikams ir nieko wink.gif
elidaLT
QUOTE(Niu @ 2010 05 31, 12:37)
Mes panasi turejome, bet ten ciuzini tik plona galima panaudoti, tai man buvo kieta. Gal vaikams ir nieko wink.gif
*

O kokio maždaug storio čiužinys buvo?
Pinavija Nuostabioji
buvau retroformoj, turi du Harlequin katalogus, internete atrodo visi yra. rulonas 120 lt.
Dubingiuose toj pačioj domus galerijoj yra gal 6 vaikiški katalogai thumbup.gif apie 80 lt už ruloną.
kur dar verta nuvažiuoti?
smileja
Sveikos,

o niekas nebandėt iš ebay tapetų siųstis? Aš vakar pažiūrinėjau, gražių radau, man pvz šitie gražūs: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWAX:IT

Dar keletą išsisaugojau, kai kurie siunčia papildomai nusipirktus ruloniukus už tą pačia kainą smile.gif Įdomu kiek LT kainuotų tokie?
Klijuosim tik vieną sieną kokiais margais, kitos bus vienspalvės.
andrius_p
QUOTE(Niu @ 2010 05 31, 12:37)
*

Tai galima pagal uzsakyma darytis lova tai jums lova pagal ciuzini pagamins.
Temidė
QUOTE(elidaLT @ 2010 05 29, 12:40)
Sveikos,
*

Šią savaitę turėtumėm gauti dviejų lygių lovą, tai pasidalinsiu įspūdžiais.
Avita
QUOTE(elidaLT @ 2010 05 29, 12:40)
Sveikos,
*

Matau Ermitazo laikrastyje panasios lovytes pasiulyma. Kaina parasyta 1 vnt 219 Lt.
Laikrastis
Ingredd
Mano drauge turi tokia istraukiama dviguba lova. Gal justlukos, nebepamenu g.gif Bet ten ciuzinukai neissiima, apacioje dar yra patalynes deze, pasikelia
miega drauge kartais kartais pati apacioje, vaikas virsuje (6m), yra berods pora kart krites..
man asmeniskai tokios lovos nelabai, jos lova aukstoka, kadangi ciuziniai po koki 15-20cm aukscio..
didelis vaikas ilipa pats o mazam jau turetum istraukti ta apatine dali kad iliptu..
pati daug masciau apie tokia istraukiama, galvojau kad apatine dalis bus sveciui..
bet galu gale pasidarem normalia lova 185 ilgio, 80 plocio, su deze apacioje patalynei.
jei matysiu kad labai kaupsis dulkes is vis ta apatini stalciu isimsiu, jis ant ratuku..
Amžina studentė

i 
Asmeninėms žinutėms yra skirta AŽ.

ikeja

! 
Čia - ne Skelbimų lenta.
zara**
Kokiu grozybiu pasiziuriu cia sitoje temoje,neiseina man is galvo dukrytei kambarys g.gif as nezianu gal lova reikia iskart kokia normalia didele daryt,kad jau butu ilgesniam laikui g.gif as galvoju 110x190 g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.