Aš pati prieš gerą dešimtmetį baigiau šią mokyklą, dar pažįstu senuosius mokytojus, bedirbančius mokykloje
sveika, Bishojo!
aš irgi galvoju apie šią mokyklą, bet keista, kad forume nėra nei vienos žinutės... Gal ką sužinojai daugiau? Girdėjau, jog planuojamos "atviros durys" balandžio 27 d.
Na, tiek ir žinau, kad bus balandžio 27d. atvirų durų diena, teks nueiti ir pasišniukštinėti labiau
negi nėra kaslanko pradinokų, labai rūpi ir man. o gal žinot ar paruošiamoji čia yra ar tik 1 klasė?
Mokinuosi šioje mokykloje, jeigu ko reikia, klauskite.
Jei surenka paruošiamai klasei vaikus tai būna, jei ne tai ne. Klauskite
Знаете, что поражает меня
Это индивидуальный подход и профессионализм педагогов, а также терпению и умению, бороться с бюрАкратизмом Девочки, я врать не буду
niekas nelanko šios mokyklos?
gal pradinukų mamos galėtų pasidalinti įspūdžiais, ypač lankančių prailgintą grupę QUOTE(Bishojo @ 2010 12 29, 12:42) Ar patenkinti mokytoja (pavardės galit nerašyti, mes dar tik nuo 2012 į pirmą klasę), pačios mokyklos veikla (renginiai, būreliai, bendravimas su tėvais"), ar mokama prailginta grupė, ar yra galimybė pavalgyti (jei lanko ir prailgintą, tai tikriausiai ir savo užkandžių reikia)? Papildyta: Ar prailgintoje ir pamokas ruošia? QUOTE(muminukas @ 2010 12 29, 13:50) 1. Ar patenkinti mokytoja (pavardės galit nerašyti, mes dar tik nuo 2012 į pirmą klasę), 2. pačios mokyklos veikla (renginiai, būreliai, bendravimas su tėvais"), 3. ar mokama prailginta grupė, ar yra galimybė pavalgyti (jei lanko ir prailgintą, tai tikriausiai ir savo užkandžių reikia)? Papildyta: 4. Ar prailgintoje ir pamokas ruošia? 1. Mūsų pradinių klasių mokytoja tikai šauni, nors visko būna, bet didelių nusiskundimų nei aš, nei mano vaikas mokytoja neturime. Kiek teko pažinti kitas mokytojas (aš baigus šitą mokyklą), gal tik viena kita mokytoja yra, pas kurią nenorėčiau, kad mano vaikas mokintųsi. 2. Mokykloje kaip ir pastiprintas meninis ugdymas, būrelių tikrai nemažai - sporto įvairūs, šokiai, choras, kalbų būreliai vyresnėse klasėse ir kt. Gali būti, kad nežinau kitų, nes jų mano vaikas nelanko 3. Prailginta mokama, bet kiek domėjausi, pigesnė negu kažkur kitose mokyklose (šiemet už prailgintą iki 17 val. mokame 60 lt., iki 16 val. - 50 lt.). Per prailgintą visada vaikai su mokytoja geria arbatėlę ir valgo savo užkandžius atsineštus (turbūt yra ir galimybė nusipirkti valgykloje kažko, nes valgykla iki 15 val., man atrodo, dirba). Pavalgyti pietus valgykloje galima išsipirkti už savaitę, mėnesį ir pan. Vaikas sakė, kad skanu 4. Taip, pamokas paruošia prailgintoje, namie nebereikia
Mane domina priešmokyklinė klasė
O bus priešmokyklinė klasė mokykloj? Man atrodo, pernai bent jau tai nebuvo...
Galvojam nuo rudens saviškį leisti į šią mokyklą,į 5kl.Labai norėčiau nuomonę išgirsti,kaip mokytojai ir pan.Domintų bet kokia info,nes vyras prieš -n metų lankė šią mokyklą,atsiliepimai nekokie,bet tikiuosi gal kas pasikeitė nuo tų laikų
planuojame persikelti gyventi i Aleksota, Birute. Sunui nuo rudens pirma klase. Dairausi mokyklos ir esu apimta panikos, nes tikrai noretusi salia, taciau daug kas sako, Aleksote prastos mokyklos. Atseit visi vazineja i miesta.
Buvau pasiziureti Julijanovos pradine, tai ispudis ne koks. O i kokias vazineja, gal Senamiescio pradine palankiausiai su viesuoju transportu pasiekiama, pati vairuoju tai nelabai isivaizduoju, kuri patogiau. Zinoma pradžioje veziosiu, bet veliau, manau, teks paciam. Labai lauksiu komentaru
Na turbūt visi sutiks, kad pradinėse klasėse svarbiau rinktis mokytoją, o ne mokyklą
Tikrai dauguma mokytojų yra geros ir mylinčios savo darbą Bet vėlgi, kam klausyti aplinkinių, taip pat ir mūsų? Eikit žiūrėkit, susidarykit nuomonę pati Į miestą greičiausia važinėja vyresnių klasių moksleiviai ar tie, kurie į Aleksotą atsikraustė ne per seniausia. Tikrai ne visi Senamiesčio bent jau man labai nepatiko QUOTE(Bishojo @ 2011 02 18, 20:25) Na turbūt visi sutiks, kad pradinėse klasėse svarbiau rinktis mokytoją, o ne mokyklą Tikrai dauguma mokytojų yra geros ir mylinčios savo darbą Bet vėlgi, kam klausyti aplinkinių, taip pat ir mūsų? Eikit žiūrėkit, susidarykit nuomonę pati Tikrai pritariu,kad pradinėse klasėse svarbiausia mokytoja
Aš pirmam puslapyje truputį aprašius popamokinę veiklą, būna įvairiausių projektų, koncertų, bent man patinka šita mokykla, būtent kalbu apie pradinių klasių lygį
QUOTE(Bishojo @ 2011 02 18, 20:57) Aš pirmam puslapyje truputį aprašius popamokinę veiklą, būna įvairiausių projektų, koncertų, bent man patinka šita mokykla, būtent kalbu apie pradinių klasių lygį Skaičiau visą šią temą,dėkui už info QUOTE(Irce6 @ 2011 01 21, 20:17) Galvojam nuo rudens saviškį leisti į šią mokyklą,į 5kl.Labai norėčiau nuomonę išgirsti,kaip mokytojai ir pan.Domintų bet kokia info,nes vyras prieš -n metų lankė šią mokyklą,atsiliepimai nekokie,bet tikiuosi gal kas pasikeitė nuo tų laikų Va va ir man baisiai idomu kaip su sia mokykla. As girdejauvisai geru atsiliepimu ir zinau, kad yra visko kaip ir visose mokyklose. As esu is Aleksoto ir pati lankiau Julijanavos mokykla (buvusi 14) tai i Julijanavos tikrai savo vaiko neleisiu Kad visi vazineja i miesta is Aleksoto tai nelabai tikiu, nebent i Garliava QUOTE(Rykute @ 2011 02 25, 19:35) Va va ir man baisiai idomu kaip su sia mokykla. As girdejauvisai geru atsiliepimu ir zinau, kad yra visko kaip ir visose mokyklose. As esu is Aleksoto ir pati lankiau Julijanavos mokykla (buvusi 14) tai i Julijanavos tikrai savo vaiko neleisiu Kad visi vazineja i miesta is Aleksoto tai nelabai tikiu, nebent i Garliava Yra dar senamiesčio progimnazija ( Yra dar prie stoties Kudirkos vidurinė. Atsiliepimai apie ją labai įvairūs. Kitais metais dukra irgi baigia pradinę. Patys iš Aleksoto. Mums arčiausiai namų yra Kudirkos ir Julijanavos, po to jau senamiestyje esančios ir Dobkevičiaus. Jei dukra neįstos kur planuoja laikyti egzaminus, tada žiūrėsim tarp šių dviejų - senamiesčio arba Kudirkos. Jei kas domėsitės šiom mokyklom - pasidalinkit informacija dėl priėmimo, na ir įspūdžiais, jei pasirinksit. QUOTE(pagyvenus @ 2011 02 27, 13:17) Yra dar senamiesčio progimnazija ( Yra dar prie stoties Kudirkos vidurinė. Atsiliepimai apie ją labai įvairūs. Kitais metais dukra irgi baigia pradinę. Patys iš Aleksoto. Mums arčiausiai namų yra Kudirkos ir Julijanavos, po to jau senamiestyje esančios ir Dobkevičiaus. Jei dukra neįstos kur planuoja laikyti egzaminus, tada žiūrėsim tarp šių dviejų - senamiesčio arba Kudirkos. Jei kas domėsitės šiom mokyklom - pasidalinkit informacija dėl priėmimo, na ir įspūdžiais, jei pasirinksit. atsiprasau, o kuria pradine baigia? Ir kokie būtų atsiliepimai apie mokytoja? QUOTE(pagyvenus @ 2011 02 27, 12:17) Yra dar senamiesčio progimnazija ( Yra dar prie stoties Kudirkos vidurinė. Atsiliepimai apie ją labai įvairūs. Kitais metais dukra irgi baigia pradinę. Patys iš Aleksoto. Mums arčiausiai namų yra Kudirkos ir Julijanavos, po to jau senamiestyje esančios ir Dobkevičiaus. Jei dukra neįstos kur planuoja laikyti egzaminus, tada žiūrėsim tarp šių dviejų - senamiesčio arba Kudirkos. Jei kas domėsitės šiom mokyklom - pasidalinkit informacija dėl priėmimo, na ir įspūdžiais, jei pasirinksit. Apie senamiescio pradejau rinkti informacija, bet ju puslapyje tai maciau, kad jie randasi netoli gaisrines p.s. mes lankom tirkiliskiu pradine mokykla
[quote=mamadija,2011 03 25, 13:42]
p.s. mes lankom tirkiliskiu pradine mokykla [/quote] Gal galit papasakot apie sia mokykla, kokie jusu atsiliepimai, nes mes neapsisprendziam nuo rudens ar i tirkiliskiu pradine ar i Dobkeviciaus vidurine keliauti [/quote] Mums ji gera mokykla. Kaip ir visur yra minusu, bet mums patinka. Mes ejom ten nes lanke darzeli mano vaikas ir visa klase tie patys vaikai susirinko
Prie Dobkevičiaus dedu tik pliusiuką. Ką ten rašot apie sportinę pakaripą-nesupratau, nes kaip tik labiau sustikprintas menininis ugdymas, mokykla draugauja su šalia esančia muzikos akademija.
rinkliavų nėra. Materialinė bazė superinė. saugumas-teritorija stebima vaizdo kameromis. Dėl mokytojų-yra visokių kaip ir kiekvienoje mokykloje. Yra mokytojų kurie turi pamokų ir dobkevičiuje ir gimnazijose. Vienas minusas-kiek silpnesni mokiniai, nes matomai reitingai "daro" savo, ir tėvai bando sukaišioti vaikus į prestižines mokyklas. Ir dar nors ir aplinka labai graži, palyginus su maironiu kaip sanatorija, susisiekimas prastas, kita vertus nekenkia vaikams ir pasivaikščioti rytais(nu aišku geru oru). Apskritai manau jeigu šita mokykla išsprestų susisiekimo klausimą, paleistų kokį mikriuką rytais ir po pamokų-tai geresnės mokyklos aleksotui, netgi centrui ir garliavai nebūtų.
mikriuko nepaleis, taigi miestas...
o gal galite ketvirtokų mamos, jei tokių yra, pasidalinti info apie savo mokytojas? kaip išsirinkti? gal žinote būsimas pirmokų mokytojas?
pirmokėliams ir apskritai pradinukams uniformos yra?
QUOTE(muminukas @ 2011 10 14, 14:15) Yra pradinukam liemenės,mergaitėms dar sijonukai.mano sūnus eina į 5 klasę,tai reikėjo tik švarko ir tai dabar nesideda,nes tipo niekas klasėj nenešioja QUOTE(Irce6 @ 2011 10 14, 14:29) Yra pradinukam liemenės,mergaitėms dar sijonukai.mano sūnus eina į 5 klasę,tai reikėjo tik švarko ir tai dabar nesideda,nes tipo niekas klasėj nenešioja ar jau kalbėjot ką nors dėl uniformų? gal žinote, kokios pirmokų mokytojos? na, atsiliepimai apie jas. QUOTE(muminukas @ 2012 01 23, 14:01) ar jau kalbėjot ką nors dėl uniformų? gal žinote, kokios pirmokų mokytojos? na, atsiliepimai apie jas. Dėl uniformų,tai jas reikia nešioti,bent švarkus.Čia dar ir nuo klasės auklėtojos priklauso,pas mus pradžioj dauguma ėjo apsirengę,kaip norėjo,o dabar vaikas sako,kad auklėtoja liepė dėtis švarkus.Bet klasėj tik mano vaikas,iš berniukų,eina su pasiūtu švarku,na tokiu kokio reikėjo,o kiti su paprastais,kas kokius turi,tokius nešioja...tai va kitais metais nesiruošiu siūti,pinigai nesimėto ir pas mane O dėl pradinukų mokytojų negaliu nieko patarti,nelankėm pradinės čia.Gal atsiras lankančių ir parašys,nes ir mano panelei po gerų metų reiks eiti į 1 klasę |