Sveikos
QUOTE(Sandrie @ 2010 02 09, 13:45) Sveikos man ir tirpsta..kartais vos paeit galiu..bet kadangi jau kaip ir i pabaiga, tai daktare sake kad cia lelius spaudzia..pavaiksciok i baseina, gal bus geriau, man padeda
ir aš jaučiu dešinį klubą, ypač kai guliu ant to šono....
as net nakty negaliu miegot nuo skausmo,o mums dar tik 26 sav.nezinau net ka daryt
QUOTE(tindi @ 2010 03 03, 15:10) Nieko, mum 10 savaiciu ir jau vargstam.Su pirmaja tai mazdaug nuo 7men.pradejo skaudet ir toks keistas jausmas lyg meslungis traukt raumenis aplink klubus, ypac desini.Tuomet padedavo naktiniai pasivaiksciojimai po buta, o dabar dar galiu ant nugaros atsigulti - praeina QUOTE(elenuxus @ 2010 03 03, 14:41) Nieko, mum 10 savaiciu ir jau vargstam.Su pirmaja tai mazdaug nuo 7men.pradejo skaudet ir toks keistas jausmas lyg meslungis traukt raumenis aplink klubus, ypac desini.Tuomet padedavo naktiniai pasivaiksciojimai po buta, o dabar dar galiu ant nugaros atsigulti - praeina tas skausmas labai idomus,skauda vien asona,tada atsigulu ant kito kol tas praeina ,kita sona pradeda skaudet |