Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažylių akutės,akinukai.4tema
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
(Lelija)
Mes dukrytei irgi lęšių neploninom pastaraji karta, tai gerus 50 lt kaina nukrito. Šiek tiek sunkesni, bet aš ėmiau, nes plonintų būtų tekę laukti 3 sav, o neplonintų - trečią dieną jau pasiėmėm.
mamile
Mes is nepatirimo pirmus emem neplonintus, tai kai stikla pamaciau labai susinervinau....nes toks storas. Kitus jau emem plonintus, nes ir vaiko nosytes gaila, ir vaizdas baisus.
fishke
QUOTE(nareta20 @ 2010 08 04, 22:34)
kodel spec vaikam neva jie tie lesiai

todėl kad visiškai nesibraižanti danga g.gif mūsų panos stikliukai per pusę metų stipriai susibraižo , ale su lig pirma naujų akinių diena atsiranda įbrėžimas, kurių paskui kasdien vis daugiau doh.gif atrodo nenuiminėja akinukų ji, nededa belekaip , pakankamai saugo ( kaip tokio amžiaus vaikas ) unsure.gif
na nežinau, užtat ir klausiu, gal kas turit tokią dangą ir ar tikrai ji tokia nesusibraižanti g.gif
Keberiokšt
Atsiprasau uz nezinojima, bet kas yra paploninti stiklai? Ar juos plonina esant tam tikrai bedai, pvz tik trumparegystei? Ar ir toliaregystei? Ar tas stiklo storumas priklauso nuo dioptriju dydzio? Na, jei vienas 2, kitas 8, tai plonina tik didesni?
fishke
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 08 06, 10:05)
Atsiprasau uz nezinojima, bet kas yra paploninti stiklai? Ar juos plonina esant tam tikrai bedai, pvz tik trumparegystei? Ar ir toliaregystei?  Ar tas stiklo storumas priklauso nuo dioptriju dydzio? Na, jei vienas 2, kitas 8, tai plonina tik didesni?
*

na mūsų atveju ( toliaregis astigmatizmas ) paprastas ( neplonintas ) stiklas gana storas unsure.gif paskutinį kartą optikoj pasiūlė imti išplonintus (sferinius kitaip dar ) , tai pati nustebau ir apsidžiaugiau - ir vaizdas akinukų geresnis, ir lengvesni . Be to, kai turėjom neplonintus, rėmelis gan siauras buvo, tai pastoviai vienas stiklas krisdavo laukan doh.gif
Keberiokšt
Fishke,aciu, tai suprantu, kad visi ploninami? Lengvumas, aisku, labai svarbu vaikui. Na, bet niekas optikoje issamiai neaiskina, nesiulo. Toks vaizdas, kad visi viska turi zinoti. Gi tos optikos nuolat apytustes, konsultantai snaudzia.. supykau doh.gif
(Lelija)
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 08 06, 10:54)
Fishke,aciu, tai suprantu, kad visi ploninami? Lengvumas, aisku, labai svarbu vaikui. Na, bet niekas optikoje issamiai neaiskina, nesiulo. Toks vaizdas, kad visi viska turi zinoti. Gi tos optikos nuolat apytustes, konsultantai snaudzia.. supykau doh.gif
*

Kiek man teko susidurti su optikom, tai kai kuriems konsultantams tiesiog trūksta patirties, tiek bendravime, tiek žinojime smile.gif Su kūdikiais jie mažai susiduria, tad ir net nežino, kaip kas. Man reikėjo zyzte zysti, kad matuotų vyzdžių aukštį, nes gyd. buvo primygtinai pabrėžusi, kad tai svarbu...
Bet taip retai būna, Kaune, Optikos Pasaulyje prie Soboro, labai maloni ir profesionali konsultantė. Beje, ji pasiūlė neploninti akinukų, nes mūsų atveju, ploninti būdavo tik kraštai, (gal būt kitais atvejais geriau ploninti) o laukt reiktų tris sav, kaip vaikui matyt, kol taip ilgai gamina??? Ir lęšiai nekrenta iš como baby ir neatrodo baisiau už plonintus smile.gif.
Tiesa, dėl nesibraižančios dangos, tai ji vis tiek braižosi, bet daug mažiau.
mamile
Pas mus astigmatizmas ir tolregyste, tai stiklus ploninam, nes kitu atveju tai baisiai atrodo, ir ko gero nosytei patogiau, ne taip spaudzia.
fishke
pagaliau turim liuks akinukus thumbup.gif galėsim ir pasirodyt kai baterijos pasikraus biggrin.gif rėmeliai comoframe ( comotrend ) thumbup.gif
Jurmila
QUOTE(fishke @ 2010 08 23, 10:06)
pagaliau turim liuks akinukus  thumbup.gif galėsim ir pasirodyt kai baterijos pasikraus  biggrin.gif rėmeliai comoframe ( comotrend )  thumbup.gif
*

Džiaugiamės kartu su jumis drinks_cheers.gif Lauksim lauksim pasirodant mirksiukas.gif Maniškis po truputį vis labiau pripranta prie akinukų ir jau ilgiau panešioja smile.gif
fishke
va mano poteriukas biggrin.gif

user posted image

user posted image
plazma
QUOTE(fishke @ 2010 08 23, 15:59)
va mano poteriukas  biggrin.gif

user posted image

user posted image
*

kokie faini remeliai.kur pirkot?
fishke
QUOTE(plazma @ 2010 08 23, 18:34)
kokie faini remeliai.kur pirkot?
*

klaipėdoje, optometrijos centre 4u.gif labai lengvučiai, silikoniniai ( taip sakė ) wub.gif ta optika buvo naujai gavus keletą comoframe rėmelių wub.gif visi labai faini, tik mums pagal amžių, plotį ir t.t. labiausiai šitie tiko. Galima užsakyti ir kitokių spalvų, bet mes norėjom kuo greičiau, tai ir tie spalviškai mums patiko wub.gif tik stiklus užsakinėjom kitoj optikoj ax.gif
Jurmila
*

Labai gražiai atrodo tavo poteriukas thumbup.gif
geruta

*

tikrai grazi naujiena akiniuku pasaulyje
ieskosime ir mes mirksiukas.gif
mamile
O kokia kaina tokiu remeliu?
fishke
QUOTE(Jurmila @ 2010 08 24, 22:02)
Labai gražiai atrodo tavo poteriukas  thumbup.gif

QUOTE(geruta @ 2010 08 25, 08:30)
tikrai grazi naujiena akiniuku pasaulyje
ieskosime ir mes  mirksiukas.gif

ačiū blush2.gif ale tokie padaužiški akinukai. Mano mažoji ir taip kipša yra, o su tais akinukais dar didesnė zbitka atrodo biggrin.gif

QUOTE(mamile @ 2010 08 25, 08:57)
O kokia kaina tokiu remeliu?
*

130-140 lt, tiksliai nepamenu. Mums dar 15 proc nuolaidėlę davė cool.gif beje, optometrijos centre užsakant akinius ( stiklus ), rėmeliams 50 proc nuolaida thumbup.gif tik kad stiklai ten brangoki doh.gif
geruta
QUOTE(fishke @ 2010 08 25, 10:17)
ačiū  blush2.gif  ale tokie padaužiški akinukai. Mano mažoji ir taip kipša yra, o su tais akinukais dar didesnė zbitka atrodo  biggrin.gif
cia tai mums tinka  mirksiukas.gif

*

130-140 lt, tiksliai nepamenu. Mums dar 15 proc nuolaidėlę davė cool.gif beje, optometrijos centre užsakant akinius ( stiklus ), rėmeliams 50 proc nuolaida thumbup.gif tik kad stiklai ten brangoki doh.gif

reiks pasiskaiciuoti g.gif
brasta
QUOTE(fishke @ 2010 08 23, 16:59)

*

Be galo simpatiški akinukai. Ir mergytė su jais thumbup.gif
fishke
ačiū ačiū už pagyras mano ačkarikei blush2.gif biggrin.gif
tiesa, norėjau dar paklaust, nezinau sutapimas ar ne, bet va pasikeitus akiniu receptūrai ( pastiprino šiek tiek ), mano mergiukas pasiskundžia, kad skauda galvą. Bet naktimis būtent, kai būna be akinukų g.gif Aišku, paprasčiausiai būtų gydytojos klaust, bet kad pas ją talonai pusmetis į priekį, tai kur ten prieisi doh.gif
madi
Sveikutės, planuoju leisti savo keturmetę į gimnastiką, akytės +6, +6, gal kas tiksliai žinot, ar galima, mano žiniomis, vaikučiui negalima stipriai sportuoti, kai yra minusas, ar ne? ax.gif
Logrima
sveikos, mes pirkom remeli (Centrostyle, Italija), tesiog paskubejom, bet jo mums dabar nereikia. Jis visai naujas, tinka 3-8m. berniukui. ikeliu nuoroda, gal kam idomu bus:
Akiniu remelis
Jei kam idomu, rasykit i AZ.
Dominga
Sveiki,
gal kieno nors vaikuciui Zukauskas operavo zvairuma?

Kaip mazdaug viskas vyksta? ar po operacijos gydytojui, anestezeologui kiek nors mokejote?

Vyras su vaiku vaziuos i ligonine, tai idomu suzinoti kas ir kaip 4u.gif
nester
QUOTE(svikte @ 2010 10 17, 21:37)
Sveiki,
gal kieno nors vaikuciui Zukauskas operavo zvairuma?

Kaip mazdaug viskas vyksta? ar po operacijos gydytojui, anestezeologui kiek nors mokejote?

Vyras su vaiku vaziuos i ligonine, tai idomu suzinoti kas ir kaip  4u.gif
*

mums savaitgali operavo, pries diena pagulde, ant rytojaus isoperavo per valanda ir po keturiu valandu vaziavom namo thumbup.gif gydytojui atsidekojom 200, anestezeologui 50 pries operacija. Zukauskas thumbup.gif , tikrai nemaciau bendravimo problemu, kaip apie ji raso.
Dominga
QUOTE(ingonester @ 2010 10 19, 08:48)
mums savaitgali operavo, pries diena pagulde, ant rytojaus isoperavo per valanda ir po keturiu valandu vaziavom namo thumbup.gif gydytojui atsidekojom 200, anestezeologui 50 pries operacija. Zukauskas  thumbup.gif , tikrai nemaciau bendravimo problemu, kaip apie ji raso.
*

Aciu, nuraminot smile.gif Reiks tiketis geriausio.

Ar tevelius ligoninej maitina?
lod
QUOTE(ingonester @ 2010 10 19, 09:48)
mums savaitgali operavo, pries diena pagulde, ant rytojaus isoperavo per valanda ir po keturiu valandu vaziavom namo thumbup.gif gydytojui atsidekojom 200, anestezeologui 50 pries operacija. Zukauskas  thumbup.gif , tikrai nemaciau bendravimo problemu, kaip apie ji raso.
*

dauguma tevu piktino jo elgesys.kosmaras totalus buvo.nesiskaite nei su vienu zmogumi.kele save i padanges,kaip koks dievas.pagaliau ant zemes nusiledo pries kokius 1,5-2m
nester
QUOTE(lod @ 2010 10 19, 12:03)
dauguma tevu piktino jo elgesys.kosmaras totalus buvo.nesiskaite nei su vienu zmogumi.kele save i padanges,kaip koks dievas.pagaliau ant zemes nusiledo pries kokius 1,5-2m
*

tevelius, kaip ir vaikucius maitina, o del jo elgesio tai buvau nusiteikusi labai jau atsargiai biggrin.gif ,bet nieko baisaus nemaciau biggrin.gif , dar pajuokaudavo lotuliukas.gif
Indula
Laba diena 4u.gif
Ar priimsit mus į savo būrį?Mano mažiui irgi prireikė akinukų( nei aš, nei MB nenešiojam).Tai mums buvo didelis šokas unsure.gif Mes jau 1,5 mėnesio draugaujam su akinukais.Kol kas visai nelogai sekasi, priprato smile.gif Jei nieko prieš, einu skaityti temos ir pažiūrėti, kaip čia jūs gyvenate biggrin.gif
geruta
QUOTE(Indula @ 2010 10 22, 07:11)
Laba diena 4u.gif
Ar priimsit mus į savo būrį?Mano mažiui irgi prireikė akinukų( nei aš, nei MB nenešiojam).Tai mums buvo didelis šokas unsure.gif Mes jau 1,5 mėnesio draugaujam su akinukais.Kol kas visai nelogai sekasi, priprato smile.gif Jei nieko prieš, einu skaityti temos ir pažiūrėti, kaip čia jūs gyvenate biggrin.gif
*

sie zodziai
.....Mano mažiui irgi prireikė akinukų( nei aš, nei MB nenešiojam).Tai mums buvo didelis šokas unsure.gif.....
visiskai atitinka musu istorija ,akinukus nesiojame nuo 9men ,dabar maziukui 3metai 3men
nesenai pakeitem ivaizdi ,dabar turim remelius Centrostyle ,kaina 145lt
einu fotografuoti ,pasirodysim mirksiukas.gif

..ar priimsim g.gif ,reikes balsuoti ... lotuliukas.gif
aisku ,kad priimsim mirksiukas.gif
cia galima ir pasiguosti, ir pasidziaugti ,ir nuomones paklausti...ir....

va sitaip buvo
user posted image

o dabar taip
user posted image

ir
user posted image

nenori vaikas pozuoti ...
Indula
smile.gif
Čia mano profesorius Jonukas
user posted image
geruta
cia visi profesoriai... 4u.gif
Nebijoklė
QUOTE(madi @ 2010 09 07, 15:31)
Sveikutės, planuoju leisti savo keturmetę į gimnastiką, akytės +6, +6, gal kas tiksliai žinot, ar galima, mano žiniomis, vaikučiui negalima stipriai sportuoti, kai yra minusas, ar ne? ax.gif
*

Turintiems problemų su akimis - visais atvejais krūvį reikia riboti ax.gif
madi
QUOTE(Nebijoklė @ 2010 10 22, 10:39)
Turintiems problemų su akimis - visais atvejais krūvį reikia riboti ax.gif
*

Klausiau akių gydytojos, tai man sakė, kad su pliusu galim drąsiai sportuoti, o su minusu, praktiškai visai negalima dėl tinklainės. Tad mes ir sportuojam, kol nenusibos tongue.gif Ta proga ir pasirodom
user posted image
geruta
pas mus +8 +9 jokiu nurodymu del fizinio kruvio ribojimo neturime rolleyes.gif

uau Madi kokia sokeja mirksiukas.gif thumbup.gif
Indula
Madi, labai graži mergytė wub.gif Išvis, vaikučiai gražūs.Man kažkodėl visą gyvenimą buvo gražu akiniuoti žmonės.Ypač, jei prisitaiko akinukus, man gražu...Ir ypač dabar, kaip ir ne viena minėjote, atkreipiu dėmesį į vaikiukus su akinukais.
Beskaitant susinervinau, kad mes paskubėjome nusipirkti akinukus.Nes mums kur nurodė, ten ir nuvažiavom.Visai su MB kažkokie begalviai tuo metu buvom.Turbūt iš to šoko doh.gif Net nepagalvojom, kad reiktų pavažinėti po kitas optikas, paieškoti rėmelių.Bet paskui beskaitydama supratau, kad tie COMObaby nėra pats blogiausiais variantas.Grožio jie tikrai nesuteikia, bet svarbu akytėms gerai su jais unsure.gif Aišku kai rinksimės kitus akinukus, jau neskubėsim ir reiks paieškoti .
O dabar kas liečia žvairumą.Sakykit, ar buvo kurių vaikučiams susitvarkė žvairumas su akinukais ar visdėlto operacija neišvengiama?Nes mūsiškio žvairumas gan didelis( tik nžn kiek).Ir jis išsivystė labai staiga.Nuo gimimo akytės pūliavo, vasario mėnesį darė latakėlių valymą.Tada žvairumo nerodė.O matymas abiejų buvo +4.Operavęs gydytojas nė pusės žodžio neužsiminė, kad reiktų pasitikrinti ar pan.Mes dar jo paklausėm ar viskas gerai, tai jois pasakė, kad taip, viskas gerai.O mes ir neatkreipėm dėmesio, kad išraše yra parašyta, kad po mėnesio reik atvykti pakartotinai apžiūrai doh.gif Apie gegužės mėnesį mažius pradėjo žvairuoti viena akyte.Pradžioj galvojom, kad jis taip žaidžia, išsidirbinėja(ot glušiai tėvai)PO porosd mėnesių supratom, kad čia visdėlto ne žaidimas.Tačiau kol sulaukėm savo eilės į Klinikas, tai ir atėjo rugsėjo pradžia( na būtume gal ir anksčiau priėję, bet susirgo, kai atėjo eilė).Tada daktarė pasakė, kad žvairumas yra ant abiejų alyčių(paskui ir mes patys pradėjom matyti ir ant kitos akytės) ir nematymas+ 4,5 abiejų akyčių.Daktarė sakė, kad tipo jau čia nemažai.tai kaip suprasti?Žiemą operavęs daktaras sakė, kad viskas gerai, nors buvo + 4, o ši dakatrė sako, kad 4,5 jau nemažai.O žvairumas su akinukais dingsta, o kasi nuimu, tada abi akytės žvairuoja.Bet būna momentų, kad žiūri visai gražiai.Tai kaip manot, ar galim tikėtis, kad pasitaisys su akinukais, ar jau po truputį nusiteikinėti operacijai?Ir dėl tų dioptrijų nesuprantu, tai daug čia ar mažai?Atsiprašau, jei atrodau kvailai su savo klausimais... blush2.gif
Keberiokšt
Na, aš ne medikė, tiksliai nepasakysiu. Tie +4 (juk visi gimsta toliaregiai) turėjo mažėti augant, o kadangi po kažkiek laiko nesumažėjo, o dar ir padidėjo, matyt dėl to sakė, kad daug.

cia info is akiuklinika.lt
Skiriami trys toliaregystės laipsniai: silpna (iki 2,0 D), vidutinė (iki 5,0 D) ir didelė toliaregystė (daugiau kaip 5,0 D).2—4 metų vaikams didesnė kaip 3,0 D toliaregystė koreguojama akiniais su išgaubtais stiklais, kuriuos reikia nešioti visą laiką.

Placiau cia
http://www.akiuklinika.lt/lt/pages/toliaregyste
brasta
Pasirodom...

user posted image
geruta
[quote=brasta,2010 10 22, 22:17]
Pasirodom...
Sveikuciai,
kaip visada sauniai atrodote thumbup.gif
fishke
uij, kiek šaunių akiniuočių wub.gif wub.gif

ech, o mes paskutinį kart kai buvom pas okulistę, pamatė pakitimus akyčių dugne ( o važiavom pas ją dėl galvytės skausmo, nes manėm kad gali būt susiję su akinių pastiprinimu doh.gif ) unsure.gif iškart pas neurologą, trys savaitės vaistų ir nieko ..... Ryt registruojamės kompiuterinei ...
Doomsday
laba diena

pagaliau pagaliau patekom pas gyd Zukauska

astisako mergina mano griestai akinukus nesiot skauda galvyte akytes skundziasi asroja dejuoja pastoviai doh.gif nuvaziuosim paziuresim gal jai jie per silpni ar per stiprus g.gif

o visi vaikuciai su akinukais man
(Lelija)
Sveikos, mamytes,
Susiduriau su dilema, vesti dukryte i bendro profilio darzeli, ar i spec su regejimo sutrikimais? Musu regejimas +4 ir +5, isoperuotas zvairumas. Daug dirbt paskutiniu metu reikia, labai jau permainingos nuotaikos, mano princesytes, viena diiena leidzia dengti akyte ir viena ir kita, o kita diena akinius meta ant zemes ir viskas. Viena diena puse dienos ieskojom, kur nukisus akinukus. Bijau, kad darzelyje numes kur, ir niekas net nesivargns nei uzdet, nei ieskot sad.gif Kazkaip anksciau nepagalvojau uzrasyt i spec darzeli, toli nuo namu, jei kokia beda, tai kol nuvaziuosi, o cia salia namu bendras darzelis yra, ir mociute, ir teta salia gyvena. Nezinau, ka daryti, ir vaiko gaila, nes jam gal butu geriau, kur uzsiima su akiniuociais, bet cia daug patogiau del susisiekimo...Ir laiko jau kaip ir neliko, kol sulauksim eiles spec darzeli...O musu panai jau uz triju men du metai sad.gif
Kaip mamos darot, ar labai blogai butu vesti i paprasta darzeli?
Loora
Ir man idomu kaip su tuo darželiu, nes mano berniukui tai +8. Į darželį eisim tik kitą rudenį, bet tas laikas labai greit ateis..
Doomsday
QUOTE((Lelija) @ 2010 10 25, 12:42)
Sveikos, mamytes,
Susiduriau su dilema, vesti dukryte i bendro profilio darzeli, ar i spec su regejimo sutrikimais? Musu regejimas +4 ir +5, isoperuotas zvairumas. Daug dirbt paskutiniu metu reikia, labai jau permainingos nuotaikos, mano princesytes, viena diiena leidzia dengti akyte ir viena ir kita, o kita diena akinius meta ant zemes ir viskas. Viena diena puse dienos ieskojom, kur nukisus akinukus. Bijau, kad darzelyje numes kur, ir niekas net nesivargns nei uzdet, nei ieskot sad.gif Kazkaip anksciau nepagalvojau uzrasyt i spec darzeli, toli nuo namu, jei kokia beda, tai kol nuvaziuosi, o cia salia namu bendras darzelis yra, ir mociute, ir teta salia gyvena. Nezinau, ka daryti, ir vaiko gaila, nes jam gal butu geriau, kur uzsiima su akiniuociais, bet cia daug patogiau del susisiekimo...Ir laiko jau kaip ir neliko, kol sulauksim eiles spec darzeli...O musu panai jau uz triju men du metai sad.gif
*

as vedu i paprasta darzeli ne joki spec. mums ir poreikio nelabai yra ir darbo su akytem nera tik kad akinukus nesiot.
jei jums reik spec pratimu ir t.t. gal geriau i specializuota darziuka vest ir manksteles ir taip spec demesys akytems butu g.gif , paprastam to nebus turbut g.gif
Logrima
Sveikos mamytes, mes paskubejom ir isigyjom remeli (susigundziau kokybe ir kainyte), bet mums jo dabar kaip ir nereikia, pasitikrinom pas kita gydytoja, kuri patare neskubeti su akinukais, taigi remeli taip ir nepanaudojom. Gal kam patiks:
Naujas akiniu remelis berniukui, tinka 3-8 m. berniukui. Gamintojas Centrostyle - Italija. Medžiaga - grilamid - labai patvari, nelužtanti, panaši į plastiką, tik daug patvaresne. Labai lengvutis ir patogus, nes vidine remelio puse liečianti veido odą yra padengta minkšta guma. Graži žydra spalva. Ant kojeles tvirtinami silikoniniai laikykliai, atstumas reguliojamas, laikykliai neleidžia slidinėti remeliui, prilaiko ji reikiamoj padetyje. Yra tekstilinis dekliukas.
Apie visus privalumus galit paskaityt http://www.centrostyle.com/product_detail/...%20Eyewear.html
Kaina 135lt

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau nuotrauku http://public.fotki.com/anevo/akiniu-remelis-berniukui/

Jei kam idomu prasau per AZ.
Deep Blue
Laba diena
QUOTE((Lelija) @ 2010 10 25, 12:42)
Sveikos, mamytes,
*

Maniskei pratimuku nereikia, einam i paprasta darziuka, aukletojos jaunos, kazkaip be problemu nuvalo akinukus ir nuolat juos uzdeda kai nusiima.
Del spec darziuko, tai kadangi siais laikais visi darziukai integruoti-reiskia ir sveiki vaikai eina i ta pati, tik vat su spec poreikiais yra pirmenybe- pasiskambinkit i svietimo sk., realiai juk su pirmenybe nereikia bendros eiles laukti. ten reikes gyd pazymos apie spec poreikius ir pan.
brasta
QUOTE((Lelija) @ 2010 10 25, 13:42)
Sveikos, mamytes,
*

Mes vedam į spec. Tįsiam per visą miestą, bet kol kas tai labai džiaugiuosi. Daro pratimėlius, klijuoja akytę, nors mums tai nesileidžia... vis nuplėšia... doh.gif O ten žino, kad tokia tvarka, ne jis vienas toks, tai thumbup.gif Bent jau man...
Pakliūti į darželį jokių problemų nebuvo.

Papildyta:
O apie tuos akinukų rėmelius tai turiu savo nuomonę... doh.gif Kas sekė temą, tai prisimena, kaip kažkada per mėnesį mums 3 kartus remontavo rėmelius, kol galiausiai nemokamai pakeitė į naujus.
Indula
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 18:20)
tai gi lygiai tas pats... tuoj imesiu saviškių item.nr
Vienai akytei pliusas beveik penki, ir dar didėja. Reikia dengti vieną akytę po porą valandų. Tai jeigu kam aktualu, parodysiu kokį uždengtuką užsisakiau iš jav, labai išgirtas užsienio mamyčių, kad patogus ir geras. Nes kiek radau lietuvoj, man nepatiko. O šitie tokie gražūs, pati išsirinko spalvą, tai dabar beliko sulaukt ir išbandyt. Kaina apie 20 lt.

380232394481, jis daug rėmelių parduoda, iveskit kinder, tai išmes tik vaikiškus.
Va toks uždengimas:
user posted image

rašo, kad medžiaga kvėpuojanti, prilimpa prie stiklo, galima skalbti, daugkartinis. Kaip realiai dar nebandėm, neatsiuntė dar....
*

Mane labai sudomino šitoks akytės dengimas.Gal kas norėtų kooperuotis ir parsisiųsti? ax.gif (deja aš nemoku siųstis per ebay'jų mirksiukas.gif ).
Dėl daržiuko.Iki šiol aš net negalvojau apie tai.Bet greičiausiai, kad vesiu į paprastą, prie namų.Nes tas spec kitam miesto gale...
geruta
pas mus irgi centrostyle
atsimenu Brasta jusu istorija ,tiesiog nebuvo ka rinktis
parasysim savo istorija
Indula
Susinervinau.Per 1,5 mėnesio 3-ią kart iškrenta stikliukas doh.gif Aną kart pakeitė stikliuką, tipo gal per mažas.O dabar vėl.Kas per kokybė rėmelių unsure.gif Aišku rėmelių jau niekas nepriims.
(Lelija)
QUOTE(Indula @ 2010 10 25, 18:01)
Mane labai sudomino šitoks akytės dengimas.Gal kas norėtų kooperuotis ir parsisiųsti? ax.gif (deja aš nemoku siųstis per ebay'jų  mirksiukas.gif ).
Dėl daržiuko.Iki šiol aš net negalvojau apie tai.Bet greičiausiai, kad vesiu į paprastą, prie namų.Nes tas spec kitam miesto gale...
*

O mums gyd patare labai paprasta buda, kaip dengti akyte, iskirpti is popieriaus pagal stikliuka ir prilipint vandens ir muilo pagalba. Nes mums tie prisisiurbantys netiko nei pro kur. Tai sitaip dengiant dar siaip taip imanoma isbut, bet paskutiniu metu vel plesia akinukus.

Su darzeliu taip, prioritetas yra, bet tik tai dienai kurie prasymus parase sad.gif Siom dienom nuvaziuosiu apziuret, gal po metu ir gausim vieta sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.