Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nemokamos psichologo konsultacijos Skaipu
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
d.janickis
Sveiki,

Mano vardas Donatas Janickis. Esu psichologas.
Teikiu nemokamas konsultacijas Skaipu ( ne susirašinėjant, bet gyvai bendraujant).

Konsultuoju suaugusius, paauglius. Vaikų problemų nesprendžiu.

Išsamesnė informacija pateikta asmeninėje svetainėje www.donatas-janickis.lt
Norintys gauti konsultaciją, kreipkitės, nesidrovėkite. Kiek galėsiu, tiek padėsiu.

smile.gif
dekor
PERSPĖJIMAS

Šiom konsultacijom maskuojama TKSO -tarptautinė Krišnos sąmonės organizacija, tai tokia pseudo-induistinė totalitarinio pobudžio sekta.

Atsargiai))
d.janickis
Gerb. Dekor,
jus turbut zinote, kad uz savo zodzius reikia nesti atsakomybe. Savo zinutemis, kurias labai rupestingai rasote prie kiekvieno paskelbimo, jus nusizengiate forumo bendruju taisykliu treciajam punktui. Jis draudzia rasyti informacija, šmeižiancia, įžeidžiancia žmogų, žeminancia jo garbę ir orumą;
Kreipiausi del jusu elgesio i administracija .
Labai apmaudu, jog tokiame forume atsiranda zmogus, kuris uzsiima viesu kritikavimu stengdamasis manipuliuoti kitu samone. Tai labai zema ir del to man labai gaila.
Linkiu jums sekmes !

Aina
Na, čia tikrai ne sekta Krišnaismas, nes sekta yra tai į kurią patenkama ne taip lengvai. O į Krišnaizmą gali patekt bet kas ir bet kada....

dekor, man atrodo fanatiškas žmogus smile.gif ir nelabai išprusęs, gyvena tamsoje. Krišnaizmą pats Jėzus skelbė, nes tai Dievo vardas yra Krišna..
Visame pasaulyje ajurveda lenkia visas medicinas ir tai vedų dalis. Kokia čia gali būt sekta, atsipeikėk iš miegų, dekor...
Vedos pirmieji šventraščiai, kuriuose surašyta visa išmintis, visi moklsininkai jas pripažysta kaip autoritetą, o Krišnaizmas ir remiasi vediniais raštais... taip, kad propoganda yra iš dekster pusės, kuri sieja neantaika.... Ir kas svarbiauia pas net nėra buvęs pas juos smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.