Va susidūriau su problemėle
Kreipkitės į siuvėją, negi nepasiūs?
Aš savo ciuciui numezgiau pati šiltą vilnonį paltuką, nes pirkti irgi niekur neradau.
Aga, parodose ir aš mačiau, bet kad dabar jokia nenusimato
rutt, tikrai paieskojus galima rasti!
Mes savo spanieliui irgi sunkiai gavom. Pagaliau suradom "Kikoje" Panevezy, nors Kaune visose ziurejom. o pardaveja sake, kad kartais atveza is sandelio tik maziems suniukams, bet kartais buna ir labai dideliems. O musu Nikute tikrai ne is mazuju Bet tikrai lengva juos numegzti. Davem savo mociutei siulu, palikom viena megztini kaip pavyzdi ir po poros savaiciu jau turim 3 skirtingu spalvu megztukus Sekmes beieskant mezgejos
O kam spanielį rengti? Netikiu, kad jiem šalta.
QUOTE(Nereali @ 2005 11 22, 17:31) Vilniuje Algirdo gatveje (shalia posukio i Maxima) esanti zoo parduotuve (gal "shelte"???) kiek zinau patys siuna tuos rubelius. ir pas juos esu maciusi dideliu dydziu tiksliai žiemos metu tokie drabužiai netinka, reikia ne sintetikos. Nuosintetikos tik jorko plaukai elektrinasi QUOTE(rutt @ 2005 11 22, 13:03) Va susidūriau su problemėle As "Selteje" maciau, Algirdo gatveje
Reikia rūbeliu Toi terjeru veisles kalytei. Iš kur gauti? Ar kaip pasidaryti?
Nuveskit pas siuvėja. Mano kaimynė taip padarė tai labai šaunius rūbelius pasiuvo ir jums taip patariu - NESIGAILĖSITE
as savo maziukem pasiusiuvau pati bet nemanau kad taip sunku butu ir dideliam
kiek as domejausi, tai sveikam suniui patariama rubelius isigyti tuo atveju, jei oras labai dregnas ir vejuotas. ir rubelis turi buti ne megztas, o nepralaidus vejui ir dregmei. be to, megztas drabuzelis juk sudregsta, gali apkibti sniegu, tai tiek ten is jo naudos - jau greiciau kaip tik susargdinti galima QUOTE(Pituke @ 2005 12 28, 15:02) kiek as domejausi, tai sveikam suniui patariama rubelius isigyti tuo atveju, jei oras labai dregnas ir vejuotas. ir rubelis turi buti ne megztas, o nepralaidus vejui ir dregmei. be to, megztas drabuzelis juk sudregsta, gali apkibti sniegu, tai tiek ten is jo naudos - jau greiciau kaip tik susargdinti galima O ką patartum man QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 29, 09:42) O ką patartum man taip,ausytes reikia saugoti.tik va kad nelabai yra kaip.pas mus jau labai atsalo ir maniske jau nebenori ilgai buti lauke,siausia kailiuka,trepsi.eisiu pirkti paltuka.nusiziurejau toki neperslampama,o viduje isiutas pamusaliukas kad butu silciau. QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 29, 08:42) O ką patartum man kai mes isigijome pituke ir galvojome apie ausu kirpima, klausiau veterinaru, ar nebus ausytes jautresnes vejui - sake kad ne. Taip kad mano ziniomis nieko ten nepasaugosi O tavo Selgai patarciau nupirkti toki neperslampama paltuka, kaip Dovile ir minejo. Is tikruju naminiam gyvuneliui blogiau yr ane pats saltis, o didelis temperaturu skirtumas, kai suo is namu iseina i lauka. Apviilkus vejo neperpuciama paltuka tas skirtumas ne tiek jausis. Nors daba pagalvojau, kad jei lauke suniukas intensyviai judes ir susils, gal geriau butu ji nuimti, nes juk kaip mazam vaikui - kai per salta negerai, bet kai susyla per daug irgi ne i nauda. kaip manot? QUOTE(Pituke @ 2005 12 29, 21:12) kai mes isigijome pituke ir galvojome apie ausu kirpima, klausiau veterinaru, ar nebus ausytes jautresnes vejui - sake kad ne. Taip kad mano ziniomis nieko ten nepasaugosi O tavo Selgai patarciau nupirkti toki neperslampama paltuka, kaip Dovile ir minejo. Is tikruju naminiam gyvuneliui blogiau yr ane pats saltis, o didelis temperaturu skirtumas, kai suo is namu iseina i lauka. Apviilkus vejo neperpuciama paltuka tas skirtumas ne tiek jausis. Nors daba pagalvojau, kad jei lauke suniukas intensyviai judes ir susils, gal geriau butu ji nuimti, nes juk kaip mazam vaikui - kai per salta negerai, bet kai susyla per daug irgi ne i nauda. kaip manot?
Sveikos
Kikose gi yra, nepastebėjai?
As maciau Kikoj, bet kol kas tai nieko nera, o ir dydziu reikiamu nera
tai kaip ir minėjau siūkytės arba rašykit laišką manosuo.lt jie daro pagal individualius užsakymus, bet mokėsit gerą šimtuką arba virš tai tikrai
Aciu uz patarima
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 02, 19:43) Sveikos Tikrai pernykste ziemuze salta buvo, tai mano taksiste pasitenkindavo 10-15 minuciu pasivaiksciojimas, kadangi kaip dauguma "normaliu" taksu miegodavo lovoj, o "nuogai" per toki ora tikrai ne kas...Na, bet i antra ziemos puse kazkaip jau mane sazine pradejo grauzt del namisedos sunelio, taigi paskubom sukurpiau jai "apreda" is savo seno vilnonio megztinio. Taigi likusia ziemos dali sunelis nebesalo, nors kartais ir po pora valandu pravaiksciodavom. O kas del aplinkiniu reakcijos, tai ji netgi labai teigiama buvo Kiek teko ziurinet zooparduotuvese tuos drabuzelius, tai jie grazus, bet dazniausiai is akrilano, nelabai stori, be to gana brangus...As pirkciau nebent kazkoki neperslampama apsiausta, nes toki sunkiau sukombinuot, o ziemai tai galima numegzti ar pasiuti - tai beveik nieko nekainuos, bus naturalaus pluosto ir netgi smagiau atrodys
O aš noriu paklausti, gal kur internete yra šunų lietpalčių iškarpų? Jei žinot, mestelkit nuorodą. Saviškį 3 kartus per dieną fenuot, kai lyja, nelabai įdomus darbas
O parduotuvėse tokių dyd\ių nėra. Teks impovizuot tikriausiai QUOTE(LadyStar @ 2006 10 02, 22:10) O aš noriu paklausti, gal kur internete yra šunų lietpalčių iškarpų? Jei žinot, mestelkit nuorodą. Saviškį 3 kartus per dieną fenuot, kai lyja, nelabai įdomus darbas O parduotuvėse tokių dyd\ių nėra. Teks impovizuot tikriausiai http://yorky.kiev.ua/clothes/ gal iš čia kas pravers QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 09:17) Aciu labai uz patarima Papildyta: O kaip paziureti tavo nuotrauku albuma? Ten apačioje, kur šuo lakioja, yra nuoroda tipo fotki aakkkuuteee, tai ant ten paspausk ir pamatysi
Mes savo šunims (škotų terjerai) kombinzonus siūdinomės http://www.manosuo.lt/lt/
Kainavo 70 lt. Mums visai patinka, nes patys tikrai nesugebėtume pasisiūti, o ir audinio tokio (neperšlampamo plono) nežinau kur reiktų ieškoti... Dar porą kombyzų pirkome iš "Kikos" , jie tokie medvilniniai iš storo trikotažo . O aplinkiniams, tai , kai einame pasivaikščioti apsirengę , būna "cirkas be kapeikų"
na mums tai niekada cirko nebuvo
daugiausiai mus komentuoja ne dėl rūbų, bet dėl elgimosi prie gatvių ar šviesoforų, maniškė ponia labai pyksta, kad mašinos jos nepraleidžia ar raudona šviesa dega, tai taip baisiai draskosi, kad atrodo į gabaliukus tas mašinas suplėšytų
Nu va.. Isiprasiau manosuo.lt penktadieni i pasimatavimus, bet sake reikes apie menesi laukti! Oho.. matyt subjuro orai tai eiles, visi ruosiasi saltukam
O del zmoniu reakcijos tai teko isgirsti praeita ziema, kaip kazkokios kvakos juokesi is aprengto jorksyro. Prasilenkiant girdeju, tai vos ir nepasakiau riebiai, kartais taip sunku susilaikyti QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 13:21) O del zmoniu reakcijos tai teko isgirsti praeita ziema, kaip kazkokios kvakos juokesi is aprengto jorksyro. Prasilenkiant girdeju, tai vos ir nepasakiau riebiai, kartais taip sunku susilaikyti yra gi daug nesusipratusių
Tai neispruse zmones ir tiek, galvoja, kad neva cia issidirbineja
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 14:21) Nu va.. Isiprasiau manosuo.lt penktadieni i pasimatavimus, bet sake reikes apie menesi laukti! Na va - vadinasi tau pasiseke! As dar rugpjuti buvau uzsisakiusi is ten paltuka, bet iki siol is ju - jokios zinios. Is pat pradziu zadejo po 2 savaiciu Beje, is ju e-psl. rubeliai visai dingo..
O čia mano fyfa Pifa
http://public.fotki.com/indraa/pifa/pifi.html http://public.fotki.com/indraa/pifa/dscn9213.html Pifutė ir parodose būna aprengta, ne tik žiemą, žmonės tikrai labai normaliai reaguoja QUOTE(Sapho @ 2006 10 03, 20:02) Na va - vadinasi tau pasiseke! As dar rugpjuti buvau uzsisakiusi is ten paltuka, bet iki siol is ju - jokios zinios. Is pat pradziu zadejo po 2 savaiciu Beje, is ju e-psl. rubeliai visai dingo.. aha ju psl tai nera rubeliu, as net nezinojau, kad jais prekiauja Papildyta: QUOTE(Indraa- @ 2006 10 03, 20:43) O čia mano fyfa Pifa http://public.fotki.com/indraa/pifa/pifi.html http://public.fotki.com/indraa/pifa/dscn9213.html Pifutė ir parodose būna aprengta, ne tik žiemą, žmonės tikrai labai normaliai reaguoja Tokia tvarkinga, su marskineliais QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 22:17) aha ju psl tai nera rubeliu, as net nezinojau, kad jais prekiauja Papildyta: Tai kad netgi telefonu man skambino ir zadejo po 2 savaiciu.. (norejau jau pasiuto..)
Kaip negrazu is ju puses
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 22:35) Turim 1 silta neperslampama striuke is Seltes (visi Vilniaus sunys pernai su tokiom vaikstinejo
O gal zinot kas galetu apart manosuns.lt pasiuti? Gal kokia siuveja pazystat, kuri zinotu kaip reikia siuti sunims, nes norimus modeliukus turiu, foto labai kokybiskos ir aiskios, tik reiketu medziaga atrasti
NA GALIMA BANDYT EITI PAS ŽMONIŲ SIUVĖJĄ IR KLAUST AR GALĖTŲ TAI PASIŪTI, BET TIKSLIAI NEŽINAU. GALVOJAU IR PATI IEŠKOT, BET MANAU PIRMA BANDYSIU PATI SIŪTIS
bet jei žinot tikrai gera siuvėją vilniuje tai norėčiau žinoti ir aš QUOTE(litle_angel @ 2006 10 03, 22:28) NA GALIMA BANDYT EITI PAS ŽMONIŲ SIUVĖJĄ IR KLAUST AR GALĖTŲ TAI PASIŪTI, BET TIKSLIAI NEŽINAU. GALVOJAU IR PATI IEŠKOT, BET MANAU PIRMA BANDYSIU PATI SIŪTIS bet jei žinot tikrai gera siuvėją vilniuje tai norėčiau žinoti ir aš Jeigu kazka rasiu verto demesio pranesiu.. As bijau duoti daryti ,,zmoniu" siuvejui.. Vis gi suniukai mano ne mazi ir jei nezinos kaip ten ka teisingai pasiuti ir prisiuti, tai po pirmo pasivartymo pusnyne ir saku patampymo manau visos siules issilakstys QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 22:35) Kaip negrazu is ju puses Vilka mini, vikas cia. Vakar gavau is manosuo e-laiska, su klausimu, ar galesiu atvaziuot kita savaite primatuoti... Pasirodo, jie tiek laiko lauke medziagos..
As Kikos el-parduotuvej pirkau saviskiui megstuka su kapisonu
mano fotki yra foto Pinkio su tuo megstuku QUOTE(pinkee @ 2006 10 05, 15:20) As Kikos el-parduotuvej pirkau saviskiui megstuka su kapisonu mano fotki yra foto Pinkio su tuo megstuku Aha.. labai gazus megztukas, bet suniukas grazesnis QUOTE(Zitlali @ 2006 10 05, 17:48) Aha.. labai gazus megztukas, bet suniukas grazesnis Aciu
Nuorodos i psl:
1. http://sewing.about.com/gi/dynamic/offsite...%2Fhoodpat.html 2. http://sewing.about.com/gi/dynamic/offsite...%2Fbootpat.html 3. http://sewing.about.com/gi/dynamic/offsite...t%2Fhatpat.html 4. http://sewing.about.com/od/petpatterns/ 5. http://members.aol.com/AHTerrier/outfits.html Gal pagelbes tiems kas nori siuti patys O ar zinote gal kokias knygas kurios butu informatyvios pakankamai, kaip pasiuti patiems suneliui apdara ir t.t.? Planuoju atsisiusti kazka. QUOTE(Sapho @ 2006 10 03, 22:29) keista, gal koks nesusipratimas. kiek žinau buvo ten jiems užlūžus sistema, mano emailo irgi negavo. ir su terminais - ne diena dienon, bet kaip ir nevėluoja. kaip ir žadėjo dvi-tris savaites, taip ir yra, ir sakė, kad šiuo metu kaip tik atėjo mūsų eilė ir siuva kombinezoną. va tik medžiagos kokios norėjom jie negavo, bet mes nelabai išrankūs, bus gerai ir kitos spalvos
AŠ IR IEŠKAU SOVO ŠKOTUKUI KOMBINEZONO. ARTĖJA GERASIS SEZONAS KAI ANT SAVO KAILIO PARSINEŠA ŽEMIŲ PUSE KILOGRAMO
QUOTE(christy @ 2006 10 17, 11:39) AŠ IR IEŠKAU SOVO ŠKOTUKUI KOMBINEZONO. ARTĖJA GERASIS SEZONAS KAI ANT SAVO KAILIO PARSINEŠA ŽEMIŲ PUSE KILOGRAMO na taip... sijonuotieji |