Sveikos, man padeda nuo abieju neegalavimu - sriuba
oi,kokia pazistama beda... man gine pasiule gerti "dphalac", bet nieko jis man visiskai nepadejo..tai emiausi liaudisku priemoniu ir, ziuriu,kad visai nieko
manau pirmas dalykas ir pats paprasciausias, visoms prieinamas...saziningai vartoti vandeni 2l/d maziausiai
o paskui obuoliai, slyvos, kefyras, ragintu kopustu sriuba, darzoviu daugiau priklausomai, kam nuo ko atlaisvina
Vidiuriu uzkietejima isjudinau dziovintomis slyvomis, bet nevirskinimas - dabar baisiausias mane kankinantis simptomas!
As taip pat turejau ta problema dar pries
Drauge patare linu seklas (linseed). Tai bandysiu i maista deti, o gal pades Buvau pas gydytoja, tai sake gali buti daug komplikaciju nestumui del uzkietejusiu viduriu QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 21, 13:42) As taip pat turejau ta problema dar pries Drauge patare linu seklas (linseed). Tai bandysiu i maista deti, o gal pades Buvau pas gydytoja, tai sake gali buti daug komplikaciju nestumui del uzkietejusiu viduriu Idomu kokios tai gali buti komplikacijos? zinau kad negali stangintis nes tai gali issaukti gimdyma. O kas dar? Ar gali kartais ilgas maisto puvimas zarnyne kazkaip perduoti koki uzdegima ar apsinuodijima vaikeliui
mane irgi kankina sita problema
viskuo cia pasiskaiciau, vaistu nesinori, o nuo ko pradeti, nekaip nesugalvoju sriubas valgau kasdien ir nieko, na tik dar beda labai mazai skysciu suvartoju cia greiciausiai ir visa beda
Siandien ir pabandziau visko po truputi ir pramuse aciu Dievuliu
QUOTE(agatas85 @ 2011 01 24, 14:20) Idomu kokios tai gali buti komplikacijos? zinau kad negali stangintis nes tai gali issaukti gimdyma. O kas dar? Ar gali kartais ilgas maisto puvimas zarnyne kazkaip perduoti koki uzdegima ar apsinuodijima vaikeliui teoriskai zinoma per ilgai nesitustinant i organizma patenka daugiau toksiniu medziagu, pliu gali atsirasti hemarojus. o mane kankina rugsciu kilimas ir nevirskinimas. kaip gelbejat save tokiais atvejais? QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 25, 14:08) teoriskai zinoma per ilgai nesitustinant i organizma patenka daugiau toksiniu medziagu, pliu gali atsirasti hemarojus. o mane kankina rugsciu kilimas ir nevirskinimas. kaip gelbejat save tokiais atvejais? Nuo rugsties kilimo padeda Frutin tabletes, laisvai galima nesciom ir nevalgyti saldumynu, gazuotu ir kitokiu skrandi dirginanciu maisto produktu. Iki miego nevalgyti min 3h. O nuo viduriu uzkietejimo paskutiniu metu padeda vanduo su citrinos grezineliu.
Nuo vidurių kietėjimo tai man gerai burokėlių salotos. Kai pavalgau ne už ilgo ir lekiu į WC. Bet šiaip dabar kietėja nuo geležies vaistukų,tai vieną dieną praleidus dozę vėl gerai tuštinuosi.
As itariu kad nuo gelezies tableciu rugstys kyla.
Nes kai negeriu taiviskas puikiai. jau galvojau kad vaikasnusileido ir skrandzio nebespaudzia,bet tie vitaminai... ir vel. Ar kam taip buna ?
sveikutes visos
o man padeda toks budas - ryte ant tuscio skrandzio isgeriu kiek daugiau nei puse stiklines slyvu sulciu (tik renkuosi saldesnes), tada dar vakare tiek pat. Problemu nera
Man rūgštį numalšinti padėdavo pienas, patartina valgyti mažiau miltinių patiekalų
Turiu rimtą įtarimą, kad nuo geležies ėmė rūgštys kilti, nes nustojus gerti per porą dienų pasidarė geriau. Kai būdavo labai blogai padėdavo avižinė košė
Su vidurių užkietėjimu problemų nelabai turiu, bet porą kartų reikėjo pagalbos. Atsitiktinai pastebėjau, kad labai padeda kompotas su džiovintais abrikosais ir slyvomis
as valgau dziovintas fygas
kiviai ir mano patikrinta priemone, tai liuks, tik tinka kam rugstys nekyla
man obuoliai super padeda
Man padeda burokėliai, slyvų sultys ir kiviai
Slyvos,slyvu sultys,puikus pagalbininkas
O man šviežios slyvos nepadeda, o nuo džiovintų labai pučia pilvą. mano atradimas Lepicol
QUOTE(Monet @ 2011 09 29, 09:47) O man šviežios slyvos nepadeda, o nuo džiovintų labai pučia pilvą. mano atradimas Lepicol Taip, man irgi gydytoja parekomandavo Lepicol, tai gysločio skaidulos. Aš geriu Lepicol su virškinimo fermentais, nes visuomet turėjau bėdų su virškinimu. Va jau turbūt trečias mėnuo vartoju dukart dienoj ir labai džiaugiuosi - tiek virškinimas tvarkoj, tiek nėra jokių bėdų su pilvo pūtimu ar pan. nemaloniais dalykais
Man niekasnepadeda dariausi zarnyno tyrim rado priezasty o jai panaikinti budu ne taip ir vargstu iki siol,pastojus vargelis padidejo zymiai....
slyvos, daug skysciu, fizinis aktyvumas...
bet man labiausiai padejo koses nera geresniu laisvinamuju kaip ryte dubenelis avizines koses gaila kad tai atradau tik paskutinius 2 nestumo menesius visa nestuma kankinausi su siaubingu uzkietejimu QUOTE(Monet @ 2011 09 29, 08:47) O man šviežios slyvos nepadeda, o nuo džiovintų labai pučia pilvą. mano atradimas Lepicol QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 10 01, 20:16) Taip, man irgi gydytoja parekomandavo Lepicol, tai gysločio skaidulos. Aš geriu Lepicol su virškinimo fermentais, nes visuomet turėjau bėdų su virškinimu. Va jau turbūt trečias mėnuo vartoju dukart dienoj ir labai džiaugiuosi - tiek virškinimas tvarkoj, tiek nėra jokių bėdų su pilvo pūtimu ar pan. nemaloniais dalykais Aš irgi vartoju Lepicol 2/d. tik kažkaip neprisipratinu vis jo - tai nesuveikia, tai viduriukus paleidžia
sveikos,
nesilaukiu, bet mane taip pat kankina ši bėda-kartais užkietėja ir po 5-6d, dažnai raižo taip, kad tik gulėti pilvą apsikabinus norisi... žiauru. prasidėjo prieš keletą mėn ir net nelabai žinau, kodėl.. pasiskaitinėjau pas jus ir daug gerų idėjų prisigaudžiau. taigi jau savaitę valgau daug čia rekomenduotų produktų, pradėjau prisižiūrėti, kad išgerčiau tuos beveik 2l vandens. ir jau jaučiu šiokius tokius pagerėjimus! o norėjau paklausti, kokie produktai skatina užkietėjimą ar nevirškinimą. (mėsos nevalgau, tai neaktualu) šviesi duona? bulviniai produktai gal dar? ko reikėtų šiek tiek vengti ar mažiau valgyti? ačiū merginos!
Aš geriu slyvų sultis arba džiovintas slyvas valgau
As kaip ir daugelis valgau slyvas, kadangi sode derliaus siemet nebuvo, teko prekybcentryj pirkti, manau pakaks tik tiek, nereiks sulciu ar pan. ar kitokiu priemoniu
Na va prisiskaičiau reikės išbandyt ko dar nebandžiau, nes kol kas niekas nepadėjo.. o tai WC jau ir vaiką pamest bijau besistengdama.
sendien prisipirkau IKI parduotuveje Cido sulciu (slyvu) su 30 % nuolaida ir dziovintu slyvu su 20% nuolaida
as irgi turiu beda su kietejanciais viduriais, bet labai nemegstu slyvu sulciu, tai valgau burokelius.ne vienus , zinoma.burokeliu sriuba verdu, saltibarscius, prie antro patiekalo marinuotu burokeliu uzkertu(vyro mama primarinavus turi, tai dziaugiuos, kad ne parduotuviniai) ir kol kas padeda:)
|