Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ederi
Sveikos mergaiciukes, 4u.gif

kadangi pirmoji tema buvo labai populiari, sukuriau pratesima, kad galetumem ir toliau dalintis savo patirtimi.

Rasykit mielosios, kada jums anksciausiai pasirode vaiduokliukas, kuria diena po ovuliacijos (DPO) ?

Aciu visoms

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
~supervisor~
Sveikos planuotojos 4u.gif Nebezinau ka ir galvoti doh.gif mm turi buti sestadieni-sekmadieni. Krutine skauda, jauciuos pavargus, troskina...O NT pokstus krecia doh.gif Vakar pasidariau (10 dienu po nesaugiu santykiu) ir rode tik viena juostele, bet po kurio laiko paziurejau dar karta ir jau buvo II doh.gif Siandien tas pats: is pradziu viena, o po kurio laiko II doh.gif doh.gif doh.gif Labai noreciau tiketi tomis II, nei I, bet zinau, kad rezultato negalima vertinti veliau, nei po 10min doh.gif Ka jus manot?
~supervisor~
Staika radau internete:
,,Testo rezultatų negalima vertinti praėjus daugiau nei 10 minučių. Jei juostelė testo `T` dalyje neišryškėja per 4-5 minutes, nėštumo nėra.
Tačiau gali būti, jog ŽCG koncentracija Jūsų šlapime yra labai maža. Taip būna pačioje nėštumo pradžioje. Tokiu atveju rekomenduojame po kelių dienų pakartoti RapiPreg® testą iš naujo.''
Ka manot????

rakatanga
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:05)
Sveikos planuotojos 4u.gif Nebezinau ka ir galvoti doh.gif mm turi buti sestadieni-sekmadieni. Krutine skauda, jauciuos pavargus, troskina...O NT pokstus krecia doh.gif Vakar pasidariau (10 dienu po nesaugiu santykiu) ir rode tik viena juostele, bet po kurio laiko paziurejau dar karta ir jau buvo II doh.gif Siandien tas pats: is pradziu viena, o po kurio laiko II doh.gif  doh.gif  doh.gif Labai noreciau tiketi tomis II, nei I, bet zinau, kad rezultato negalima vertinti veliau, nei po 10min doh.gif Ka jus manot?
*

Panašu į vaiduokliuką mirksiukas.gif Aš pati tai pakartočiau NT po kelių dienų, aišku ištverčiau geriausiu atveju dvi dienas blush2.gif turėtų vaiduokliukas ryškėti smile.gif

O, jau matau, tą patį pasiūlymą jau radote mirksiukas.gif
~Beauty~
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:05)
.............O NT pokstus krecia doh.gif Vakar pasidariau (10 dienu po nesaugiu santykiu) ir rode tik viena juostele, bet po kurio laiko paziurejau dar karta ir jau buvo II doh.gif Siandien tas pats: is pradziu viena, o po kurio laiko II doh.gif  doh.gif  doh.gif Labai noreciau tiketi tomis II, nei I, bet zinau, kad rezultato negalima vertinti veliau, nei po 10min doh.gif Ka jus manot?

Aš manau, kad tai nesąmonė tongue.gif Abu NT, kuriuos dariausi nesulaukusi mmm, II parodė tik kažkur po 10 min... Ir nėštumas pasitvirtino bigsmile.gif
Manau, jei nėštumo nebūtų, tai ir po 10 min matytumėt tik I ... ax.gif
ederi
labai dziaugiuosi, kad temele "prigijo" wink.gif

Nuotaka, nepasakei, kiek laiko praejo, kol pamatei antraji bruksniuka?

Jei testas jau isdziuves ir bruksniukas atsirado, tai cia ne vaiduoklis schmoll.gif

O kada ji darei ryte?

Jei ne, tai pabandyk ryt is ryto, tada jei jau kas nors pas tave yra, tikrai pamatysi.

Dar yra toks Viola ypac jautrus NT, jo kaina apie 18 lt. Jei pinigu negaila, gali megint, nors jei turesi kantrybes kelias dienas, issiaiskinsi del vaiduokliuko ir su pigesniu NT lotuliukas.gif
~supervisor~
QUOTE(ederi @ 2010 02 11, 13:42)
labai dziaugiuosi, kad temele "prigijo" wink.gif

Nuotaka, nepasakei, kiek laiko praejo, kol pamatei antraji bruksniuka?

Jei testas jau isdziuves ir bruksniukas atsirado, tai cia ne vaiduoklis  schmoll.gif

O kada ji darei ryte?

Jei ne, tai pabandyk ryt is ryto, tada jei jau kas nors pas tave yra, tikrai pamatysi.

Dar yra toks Viola ypac jautrus NT, jo kaina apie 18 lt. Jei pinigu negaila, gali megint, nors jei turesi kantrybes kelias dienas, issiaiskinsi del vaiduokliuko ir su pigesniu NT  lotuliukas.gif
*

Na uz kokio pusvalandzio gal daugiau.Matai antra juostele aptikau netiketai, is pradziu galvojau, kad neigiamas, tik veliau pastebejau, kad atsirado dvi g.gif doh.gif Manau lauksiu iki pirmadienio, tada jau tikrai turetu parodyt mirksiukas.gif
~Beauty~
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:39)
thumbup.gif Labai noreciau tuom tiketi thumbup.gif
*

ir tikėk tuo thumbup.gif
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:47)
.............Manau lauksiu iki pirmadienio, tada jau tikrai turetu parodyt mirksiukas.gif
*

Aš tai nelaukiau lotuliukas.gif
Pirmą tetsuką pasidariau ketvirtadienį vakare - II pasirodė po kokių 10 min... Tada penktadienį iš ryto pasidariau dar vieną testuką - vėl II pasirodė tik po kokių 10-15 min... Nebeiškenčiau - iškart nulėkiau pasidaryti kraujo tyrimo ir... HCG buvo 315 thumbup.gif
~supervisor~
Labas rytas 4u.gif
Darausi ketvirta...Kontroline juostele issryskeja is karto, o laukelis kur turi but antra juostele nusidaze ryskiai roziniai. Ir tik dabar ( po 15 min) po truputi pradeda subegti i juostele, bet laaaaaaaaaabai po truputi...nezinau ne ka galvot doh.gif Labai labai noreciau patiket, bet nenoriu per anksti dziaugtis doh.gif Eisiu siandien ieskot, kur kraujo tyrima pasidaryt doh.gif
~supervisor~
Padekit!!!
Kaip jau minejau, ryte pasidariau NT. Teigiamas (tiesa juostele buvo sviesesne uz kontroline ir sviesesne nei vakar daytame NT). Uz valandos sulaukiau mm blink.gif Ka manote g.gif Baigiu isprotet nuo sitos nezinomybes doh.gif
Bussinkka
ieskau ieskau atsakymo ir nerandu... ax.gif gak kas man pasakys kiek dienu po O galima anksciauiai daryti NT? 4u.gif
Primadona-A
QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 15, 12:35)
ieskau ieskau atsakymo ir nerandu... ax.gif  gak kas man pasakys kiek dienu po O galima anksciauiai daryti NT? 4u.gif
*

as ir neradau blush2.gif
ederi
QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 15, 11:35)
ieskau ieskau atsakymo ir nerandu... ax.gif  gak kas man pasakys kiek dienu po O galima anksciauiai daryti NT? 4u.gif
*

Anksciausiai po 10dienu po galimo apvaisinimo.
Tahoe
Sveikos,

Su tais rezultatu vertinimais po 10, 20 ar daugiau minuciu is tikruju painu. Bet kai kuriu NT instrukcijose yra parasyta, kad jeigu II isryskeja po 10 minuciu, neatmeskite nestumo tikimybes smile.gif O siaip, kiek esu girdejusi istoriju, ir kiek teko savo pacios kailiu patirti, tai jeigu nera nestumo, tai II nerodo praejus net ir valandai, o jeigu yra, tai jis tikrai gali isrysketi veliau negu po 10min smile.gif
O del to, kada anksciausiai galima darytis, tai priklauso nuo NT jautrumo ir moters gaminamo LCH kiekio, taip pat nuo to, kiek laiko reikia konkreciam zirniukui isitvirtinti. Anksciausiai esu girdejusi, kad NT parode II, praejus 7DPO, taciau juk buna atveju, kad nerodo net ir 14DPO smile.gif Manau, kas turi daugiau NT uzsipirkusios, gali pradeti juos gadinti nuo kokios 10DPO smile.gif
mazge123
stai ir pamaciau savo II wub.gif siandien 13 DPO ax.gif
rakatanga
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 16, 12:05)
stai ir pamaciau savo II  wub.gif siandien 13 DPO  ax.gif
*

Nuoširdžiausiai sveikinu pamačius savo II wub.gif
Ir visosm linkiu juos pamatyti 4u.gif

O man šiandien 11 DPO ir testas neigiamas verysad.gif dar bandysiu darytis savaitgali jeigu nesulauksiu mm, bet abejoju, kad gavosi verysad.gif Na ką darysi, pradėsiu trečia ciklą, gal visgi trečias kartas nemeluoja g.gif

Papildyta:
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 16, 14:43)
Kaip aš už tave džiaugiuosi 4u.gif O mano zirniukas neisitvirtino...II juosteles maciau pirma karta gyvenime smile.gif Tikiuosi, kad ateinanti mėnesį viskas bus gerai smile.gif
*

Nenusimink, gal kitas mėnuo bus sėkmingas mirksiukas.gif
Laikau kumščius thumbup.gif
mazge123
na gal jus netokios kaip as issiblaske bet visvien parasysiu. man atrodo kad nepastojau vien delto kad po smileysex.gif iskarto atsikeldavau (na vis tas svaros noras blush2.gif ) eidavau apsiprasuti. o dabar ta prasme si menesi pasidedavau maza perlenkta pagalvele po uzpakaliuku ir paguledavau maziausei 10 min. ir nors vyras per pace ovuliacija nebuvo, gryzo tik po poros dienu bet pavyko clap_1.gif anksciau skaitydavau kad taip daro bet pati kaskodel taip nedarydavau smile.gif cia aisku ne i tema bet gal kamnors taipat blush2.gif
mazge123
na va turiu jau ir atsakymus 122,9
skaiciau kad pagal zitus skaicius galima nustatyti tiksliau kelinta savaite. gal zinot kuri?
little flower
Sveikos mergytes 4u.gif ar priimsit mane i savo buri?Vis skaitineju jusu pasnekesius, bet nedrisdavau parasyt blush2.gif .
Mes jau kaip trecias ciklas planuojam ir va uzvakar atejo pagaliau mmm diena kuriu kol kas nesulaukiu ir labai tikuosi nesulaukti wub.gif , bet NT nesiryztu daryt dar palauksiu kelias dieneles,gal pasirodys mmm,nes anuos kartus tekdavo labai nusivilt,nes budavau isitikinus kad tikrai esu nestuke.gif ,nes is to didelio noro jausdavau visus nestumo pozymius biggrin.gif .Bet si kart nieko nelaukiau,ir va vyras sako isbalus esi,lig ir miego noriu labiau,nugara skauda,krutines neskauda,tai giliai sirdi tikuos kad gal uzkibo bet ir prisigalvot nenoriu.
little flower
Aciu Jums labai uz nuosirdzius palinkejimus 4u.gif labai tikiuos pamatyt tas dvi juosteles,bet kadangi gyvenu ne Lt tai pas mus testukai rodo + smile.gif .Sveikinu kurioms jau pavyko nestuke.gif ir visas kurios dar taip laukia teigiamo rezultato,svarbiausia kuo maziau apie tai galvot ir viskas tikrai pavyks wub.gif . O sis kartas tai jau yra trecias ciklas.
Papildyta:
Oi ir kiek as tu testuku buvau prigadinus net atejus mmm po ju dar kartodavau NT nes vis neprarasdavau vilties rolleyes.gif Ir pykinti mane pradedavo vos ne iskart po bandymo biggrin.gif kas nelabai realu butu,tik nesenai issiaiskinau kad mane pykindavo nuo lidyto surio kuri as taip megstu doh.gif nes valgydavau ji istysai.
seemle
Sveikos!
Tikrai negalvojau, kad teks čia rašyti, bet yra kaip yra smile.gif

Nesusirgau, jau praėjo 10 dienų po to, kai turėjo ateiti mm ir tiek 10DPO , pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija..
Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų.

Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min..
ederi
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 12:44)
Sveikos!
Tikrai negalvojau, kad teks čia rašyti, bet yra kaip yra smile.gif

Nesusirgau, jau praėjo 10 dienų po to, kai turėjo ateiti mm ir tiek 10DPO , pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija..
Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų.

Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min..
*

na siulau kartot NT, manau busi nestuke.gif smile.gif
little flower
Sveikos mergytes smile.gif , taip pas mus taippat kvepia pavasariu,oras nuostabus,tik gaila vyrukas dirba nei pasivaiksciot nei ka verysad.gif , Na esu kazkur skaiciusi tik nepamenu kur kad jei nera nestumo tai antra juostele nepasirodys net ir po 12 valandu tad tikriausiai esi nestuke.gif .As vis nesulaukiu savo mm tai ryt darisiuos NT wub.gif
amaliute
Sveikos, turiu toki klausimeli...mano mm turejo prasideti sio men 16diena, ar jau galiu darytis NT ar vis dar palaukti???
little flower
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 13:03)
Sveikos, turiu toki klausimeli...mano mm turejo prasideti sio men 16diena, ar jau galiu darytis NT ar vis dar palaukti???
*

Sveika,taip zinoma jau gali darytis NT jis tikrai jau turetu parodyt ar esi nestuke.gif .man turejo mm but 17-18,tai ryt jau darysiu ir as smile.gif
ederi
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 15:03)
*

Tai aisku jau daryk irnesakyk.gif
~Beauty~
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 12:44)
...........pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija..

Aš dariausi vakare ir rezultatas buvo po 10-15 min tongue.gif
Taip kad nekreipk dėmesio į užrašus lotuliukas.gif
amaliute
as tai labai bijau darytis kad nepamatyciau I todel ir delsiu....
rakatanga
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 17:58)
as tai labai bijau darytis kad nepamatyciau I todel ir delsiu....
*

na bet jei nepasidarysi tai nepamatysi ir II mirksiukas.gif tad siūlyčiau nedelsti 4u.gif
amaliute
O tas NT ant kurio pipete reikia uzlasinti pora lasu slapimo labai jautrus ar nelabai?
little flower
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 15:29)
O tas NT ant kurio pipete reikia uzlasinti pora lasu slapimo labai jautrus ar nelabai?
*

Na tas testas taip pat geras ir tikrai parodys jei laukiesi,jie visi rodo ta pati,tik jau priklauso nuo to kiek tavo organizmas gamina nestumo hormono,bet jei tavo mm turejo but 16 d tai drasiai nesukus sau galvos gali daryt NT mirksiukas.gif ir nepamirst mums pranest tongue.gif mums labai idomu.

seemle
Pasidariau po pietų RAPID testą, tai linija pasirodė vėl po kokių 15min, bet laaabai neryški.. Na tikiuosi, kad ryt ryte bus baiktos mano abejonės unsure.gif
mazge123
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 22:53)
Pasidariau po pietų RAPID testą, tai linija pasirodė vėl po kokių 15min, bet laaabai neryški.. Na tikiuosi, kad ryt ryte bus baiktos mano abejonės  unsure.gif
*

na jeigu darantis testa vakare parode nors ir neryske juostele, tai tu tikrai jau esi nestuke.gif sveikinu mirksiukas.gif
seemle
Dar negaliu patikėt, ryt jei bus II, tai tada lėksiu kraujo tyrimą, bet jau abejonių kuo tolyn tuo mažyyyn 4u.gif
seemle
Sveikos wink.gif

Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį unsure.gif unsure.gif

Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis..

Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai doh.gif
ederi
QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 08:28)
Sveikos wink.gif

Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį  unsure.gif  unsure.gif

Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis..

*

Manau kad tu nestuke.gif , bet neskubek, luktelk dar pora dienu, paskui bandyk vel. Jei nori, yra toks labai jautraus NT Viola vadinasi, jo kaina apie 18 lt. Gali dar ji pamegint mirksiukas.gif
rakatanga
Labas rytas, nors ir vėlyvas ax.gif

QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 10:28)
Sveikos wink.gif

Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį  unsure.gif  unsure.gif

*

Na šiaip sau NT vaiduokliukų manau nerodo mirksiukas.gif todėl tyliai jau sveikinu 4u.gif bet kadangi dar tik 11 DPO todėl tas vaikduokliukas labai dar vaikuokliškas wub.gif Kaip ir kitos taip ir aš siūlyčiau po kelių dienų pakartoti NT, esant nėštumui antra juostelė turėtų ryškėti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 23, 10:35)
Ojej, jūs dar kažkokius pavadinimus testų žinot lotuliukas.gif Aš pirkau pačius pačias pigiausias juosteles ax.gif
p.s. nemanau, kad jei testas brangesnis, geriau rodys...
*

Aš visada pirkdavau kasetinius NT (kaip suprantu tie, į kuriuos lašinasi su pipete), galvodama, kad jie gal geresni, bet tada kažkur perskaičiau, kad jie tas pats kas ir juostelės tik įdėta į kasetę doh.gif Nu vienu žodžiu... doh.gif

Mergaitės, o kur Kaune galima rasti tų Viola NT ? g.gif Niekur nesu mačiusi schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(little flower @ 2010 02 23, 01:49)
Na tai sveikinu  4u.gif labai dziugu
*

Kaip tau sekasi, lyg irgi šiandien turėjai NT daryti ? bigsmile.gif
ederi
QUOTE(rakatanga @ 2010 02 23, 10:50)
Mergaitės, o kur Kaune galima rasti tų Viola NT ?  g.gif Niekur nesu mačiusi  schmoll.gif

As juos maciau tik eurovaistinese.
vanesa9
QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 08:28)
Sveikos wink.gif

*

as kaip tik uz rapipreg, jis man ryskiausias juosteles rode nors buvo 11DPO ir viola ryskias rode, o va tas easy cup brangiausias bet prasciausias vaiduokli tik rode. viola ir as pirkau eurovaistinej, 13lt kainavo.
Afrodite69
Sveikutes 4u.gif
seemle man atrodo,kad be reikalo nerodytu vaiduokliu 4u.gif Ir tylia tyliai kad neisgazdint zirniuko,manau galima ir pasidziaugti kad jau esi nestuke.gif
Galbut tau neseniai mazylis implantavosi ir todel rodo nerysku,o gal tavo HCG zemas g.gif
As bloga patareja esu,nes nestuke buvau pries 11 metuku.Tai pamenu is mano N....gadintu testuku tik vienas parode kad laukiuosi.Tai visa ta laika maniau kad esu ne nescia,o tik maistu apsinuodijusi,kol nenuejau pas savo gine ir nesuzinojau kad tikrai laukiuosi lotuliukas.gif
Tie Rapipreg jau seniai yra.Jie buvo vieninteliai ir butent as juos ir gadinau kai buvau su pirmu nestuke.gif . O dabar nusipirkusi turiu labai jautru NT,jei neklystu 10 jautrumo,tai ten juostele-tai kai maniau praeita menesi kad laukiuosi ji visa laika man rode I lotuliukas.gif Bet kazkaip netikejau nes pykino,o pasirodo kad problemos su skrandziu buvo blush2.gif apsigavau.
O va dabar nieko nejauciu.Pries kelias dienas pilvuka pamaude ir psio.Na,siandien bambos sirtyje taip skaudejo,kad atrodo nei atsisest galiu nei atsistoti doh.gif Bet man kartais uzeina ir tai man norma.Tai va,kazkaip sirdis kuzda kad darydama NT pamatysiu teigiama rezultata,o protas sako atvirksciai doh.gif
monyka
Sveikos. Gal kam buvo kad trecia savaite pasirode tamsios isskiros o kita diena kraujas, o dar keleta dienu kartais patepliodavo. Skaiciau kad gal tada isitvirtino gimdoje, ar tai reiskia kad laukiuos nestuke.gif ar kazkas man negerai, iki menesiniu dar buvo like savaite
~supervisor~
QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 10:28)
Sveikos wink.gif

*

Man nesenai buvo lygiai tas pats. Pirmas testas, po kokios valandos rodė ryškias dvi juosteles, antras (tą pačią diena) rodė dvi ryškias, kitą dieną viena jau buvo blankesnė, trečia dieną dar blankesnė, ketvirtos rytą irgi blanki ir po valandos susirgau. Testą dariausi ir penktą dieną, tiesiog, kad įsitikinčiau, ir antroji juostelė buvo laaaaabai vaiduokliška. Žodžiu mano žirniukas pabėgo verysad.gif Linkiu, kad tau taip nenutiktų smile.gif
seemle
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 02:07)
Tikiuosi  unsure.gif

Nežinau ar čia man jau psichozė, ar taip gali būt, kad maudžia/ raižo pilvą( ne skrandį), kaip sergant refliuksu rijimas sunkus, muša karštis ir bendras silpnumas ("nei kojyčių, nei rankyčių"). Arba čia prieš mm...na ryte darysiuos dar vieną testuką, žiūrėsiu.
*

Na ką..kaip ir visi iki šiol, ketvirtas testas iš karto nieko nerodo...
Matyt kažkoks sublūdyjimas buvo čia. Tik nežinau kame. nes testai skirtingos firmos. Tiesa paskaičiavau, kad visgi tik šiandien 11DPO, tai kai pirmą kartą dariausi buvo tik 8DPO. Tiesa, šio ketvirtojo testo T vietoje matosi balkšva linija, kuri turėtų parūžavuoti, bet tik vos vos aplink tą baltumą paraudo lyg kontūrai.

Jaučiu reik nespėliojus eit kraujo pasidaryti ir bus aišku
mazge123
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 10:33)
Na ką..kaip ir visi iki šiol, ketvirtas testas iš karto nieko nerodo...
Matyt kažkoks sublūdyjimas buvo čia. Tik nežinau kame. nes testai skirtingos firmos. Tiesa paskaičiavau, kad visgi tik šiandien 11DPO, tai kai pirmą kartą dariausi buvo tik 8DPO. Tiesa, šio ketvirtojo testo T vietoje matosi balkšva linija, kuri turėtų parūžavuoti, bet tik vos vos aplink tą baltumą paraudo lyg kontūrai.

Jaučiu reik nespėliojus eit kraujo pasidaryti ir bus aišku
*

o tu paimk ir pasidaryk kraujo tyrimus, man atrodo jau turetu kaska parodyti... smile.gif
mėtinėėė
Sveikos 4u.gif Kaip supratau paskaicius tema, dauguma vaiduokliuku pasitvirtino g.gif As dariausi jau tris NT - 10 DPO Bitute rode vaiduokli, 11 DPO Rapipregas rode vaiduokli, 12 DPO EasyCup rodo vaiduokli. Kazi, jau galiu dziaugtis rolleyes.gif
~supervisor~
QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 14:44)
Sveikos  4u.gif  Kaip supratau paskaicius tema, dauguma vaiduokliuku pasitvirtino  g.gif  As dariausi jau tris NT - 10 DPO Bitute rode vaiduokli, 11 DPO Rapipregas rode vaiduokli, 12 DPO EasyCup rodo vaiduokli. Kazi, jau galiu dziaugtis  rolleyes.gif
*

Tyliai gali dziaugtis mirksiukas.gif
mėtinėėė
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 24, 13:46)
Tyliai gali dziaugtis mirksiukas.gif
*

yess.gif

Bet vistiek jauciu ryt dar pirksiu NT doh.gif Taip norisi ryskiau pamatyt, negaliu palaukt nei dienos doh.gif
seemle
Na va pasidariau tyrimą AIDS centre, bet tik rytoj 15val bus atsakymas. Kaži kaip ištverti, o šiandien dar ir dirbti, prezentaciją ruošti, ryt kaip tik tą valandą pristatymas. Išprotėsiu. Jau man tikrai psichozė, nes pykint pradėjo biggrin.gifD
amaliute
O as vis dar delsiu....bet jau vyras pirks siandien NT, tai bus aisku rytoj, nors labai bijau, kaip isgyventi reikes....
~Beauty~
QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 12:44)
Sveikos  4u.gif  Kaip supratau paskaicius tema, dauguma vaiduokliuku pasitvirtino  g.gif  ..............  Kazi, jau galiu dziaugtis  rolleyes.gif

Man rodos, gali thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 12:52)
Bet vistiek jauciu ryt dar pirksiu NT  doh.gif  Taip norisi ryskiau pamatyt, negaliu palaukt nei dienos  doh.gif
*

O gal geriau nulėk kraujuko priduot - tada tikrai būsi tikra ir nereiks spėlioti, ar vaiduoklis tikras ax.gif
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 13:01)
Na va pasidariau tyrimą AIDS centre, bet tik rytoj 15val bus atsakymas......

"Geromedoj" (Naugarduko g. 50-11) atsakymas tą pačią dieną mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.