QUOTE(Aisy @ 2010 08 13, 12:46)
Na tikrai niekaip neparodes tokio ankstyvo nestumo
Neparode..
Bet eisiu pirkt kito, kita savaite dar pabandysiu..
QUOTE(Aisy @ 2010 08 13, 12:46) Na tikrai niekaip neparodes tokio ankstyvo nestumo Neparode.. Bet eisiu pirkt kito, kita savaite dar pabandysiu.. as NT gadintoju veterane esu ir galiu drasiai teigti, kad man geriausia NT daaryti numanomu mm diena . kitaip spyga rodo QUOTE(Riedgute @ 2010 08 12, 12:02) Riedgute, sveikinu is visos sirdies Pati taip pat labai laukiu tokio reginio. 23 d nelaukiu mm, bet siandiena jau skauda apacia, nugara pamaudzia , krutine kaip ir tu rasei - visa buvo istinus, paskui aprimo, speneliai buvo skausmingi, dabar tik pacios krutys skauda - zodziu arteja mm.... Paskutines mm buvo 07.29, o gal visgi.... Linkiu visoms pamatyti toki vaizdeli kaip, kad Riedutes Papildyta: Riedgute, bet taip iseina, kad testa dareisi 4 dienomis anksciau, taip? Tai gfal ir man ka nors jau parodytu... ar dar per anksti?
Perskaiciau del temperaturos,kad laikosi,jei pastoji,nulekiau pamatuot ir as,nu klausykit kai uzmaciau 37,1 nusisypsojau,nejaugi!bet testo dar nedariau,kazkaip tik metus naudot KP nelabai tikejau kad imanoma..o gal ir nieko nera,bet del ko tempa?su pirma dukryte iri tempa tokia turejau..)))
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 18, 11:49) Riedgute, sveikinu is visos sirdies Pati taip pat labai laukiu tokio reginio. 23 d nelaukiu mm, bet siandiena jau skauda apacia, nugara pamaudzia , krutine kaip ir tu rasei - visa buvo istinus, paskui aprimo, speneliai buvo skausmingi, dabar tik pacios krutys skauda - zodziu arteja mm.... Paskutines mm buvo 07.29, o gal visgi.... Linkiu visoms pamatyti toki vaizdeli kaip, kad Riedutes Papildyta: Riedgute, bet taip iseina, kad testa dareisi 4 dienomis anksciau, taip? Tai gfal ir man ka nors jau parodytu... ar dar per anksti? Dėkoju taip, dariausi per anksti, nes mano mmm turėjo prasikalti tik sekmadienį arba pirmadienį Linkiu kuo greičiau pagauti gandrus Beje, manau, kad penktadienį galima būtų jau ir Tau pabandyti NT QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 18, 15:12) Perskaiciau del temperaturos,kad laikosi,jei pastoji,nulekiau pamatuot ir as,nu klausykit kai uzmaciau 37,1 nusisypsojau,nejaugi!bet testo dar nedariau,kazkaip tik metus naudot KP nelabai tikejau kad imanoma..o gal ir nieko nera,bet del ko tempa?su pirma dukryte iri tempa tokia turejau..))) Temperatura visada palyka po O ir laikosi iki menesiniu, net nesant pastojimui. Jei temperatura laikosi auksta iki 18DPO, mm veluoja, tai galima net nedaryti NT- tai zenklas, kad Beje, tiksliausia temperatura yra BT- bazaline temperatura, matuojama tam tikru pars laiku tam tikroje vietoje QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 18, 17:12) Perskaiciau del temperaturos,kad laikosi,jei pastoji,nulekiau pamatuot ir as,nu klausykit kai uzmaciau 37,1 nusisypsojau,nejaugi!bet testo dar nedariau,kazkaip tik metus naudot KP nelabai tikejau kad imanoma..o gal ir nieko nera,bet del ko tempa?su pirma dukryte iri tempa tokia turejau..))) pas mane dieną temperatūra irgi būna 37,1, ir daugiau, tačiau ryte būtent bazinė temperatūra yra tik 36,5. Aišku dar ta temperatūra kiekvienai skirtingai, man po mm būna nukritus net iki 35,6, o kitoms tik iki 36,9 bazinė temperatūra tenukrenta. čia kiekvienai individualiai. bazinė ir šiaip dienos temperatūra kartais skiriasi net visu laipsniu
sveikutes, noeciau Jusu nuomones..jei ciklas visad budavo normalus apie 30 dienu, bet va praeita menesi jis uzsitese...pagal uzsitesusi cikla mmm turetu but 25d., o pagal ankstesnius 17d. kada man laukt mmm? 17d. ar 25d. gal NT daryti galiu?
Sveikutes. Pagaliau ir as su geros ziniom. Po puses metu laukimo ir as sulaukiau II ir pliusiuko.. Kurios darosi testus iki mmm ir nieko nepamato nenusiminkit! As dariausi 4,2 dienos pries ir nei maziausio vaiduokliuko nerode. Netgi mmm diena rode vos vos iziurima vaiduokliuka. Vat siandien jau dvi dienos veluoja,bet rodo taip pat ne pati ryskiausia vaizdeli. Bet jau tikrai stipriai iziurimas teigiamas rezultatas
Ideciau NT nuotraukas bet nelabai moku QUOTE(Aisy @ 2010 08 19, 09:43) Sveikutes. Pagaliau ir as su geros ziniom. Po puses metu laukimo ir as sulaukiau II ir pliusiuko.. Kurios darosi testus iki mmm ir nieko nepamato nenusiminkit! As dariausi 4,2 dienos pries ir nei maziausio vaiduokliuko nerode. Netgi mmm diena rode vos vos iziurima vaiduokliuka. Vat siandien jau dvi dienos veluoja,bet rodo taip pat ne pati ryskiausia vaizdeli. Bet jau tikrai stipriai iziurimas teigiamas rezultatas Ideciau NT nuotraukas bet nelabai moku Aisy,sveikinu!al kartais matavai temperatura,kokia turi? QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 19, 08:25) Aciu
Aisy ar jums netepliojo?Man prasidejo kazkokios negausios rudos isskyros,taip bijau ,kad jei pastojau,tai nebutu persileidimas..
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 20, 21:15) Aisy ar jums netepliojo?Man prasidejo kazkokios negausios rudos isskyros,taip bijau ,kad jei pastojau,tai nebutu persileidimas.. Man su pirmu tepliojo rudos spalvos krauju, nedaug ir siek tiek ankciau nei mmm turejo pasirodyti. Kaip issiaiskinau tai ir buvo implantacija, tad manau ir tau pilnai galetu buti tai
Per pirmaji nestuma NT dariausi berods 7 DPO, ir jau galejau izvelgti blanku bruksneli, o dar po 2 d abu ryskus ryskus buvo.
Dabar ir vel bandysiu pakartoti sia istorija
Nestumo pozymiai dazniausiai atsiranda apie 6nestumo savaite. Tikrai ne 7DPO
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 20, 20:15) Aisy ar jums netepliojo?Man prasidejo kazkokios negausios rudos isskyros,taip bijau ,kad jei pastojau,tai nebutu persileidimas.. Man patepliojo apie 7-8d po O, ir tai buvo netgi ne rudas,o sviesiai rausvas tepliojimas. Del to ir emiau itarti kad gal pagaliau pavyko QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 13:46) Toks kaip pykinimas, mieguistumas, silpnumas, krutines jautrumas gali atsirasti iki mmm,nebutinai 6savaite QUOTE(Aisy @ 2010 08 21, 17:13) Toks kaip pykinimas, mieguistumas, silpnumas, krutines jautrumas gali atsirasti iki mmm,nebutinai 6savaite Krutines jautrumas atsiranda paprastai visoms moterism po O, taip jau veikia hormonai. Pykinimas, mieguistumas, silpnumas gali pasireiksti ne tik nestumo atveju. O nestukems sie pozymiai neretai "pasireiskia" is didelio noro pastoti. Ir taip neretai buna kiekviena miela, kad ir nesekminga cikla. Buna isimtiniu atveju, bet isimtys tik patvirtina taisykle. Paprasciausiai fiziologiskai tai nelabai imanoma, nes iki mm dar neprisigamina tiek hormonu, kad jie kazkaip sugebetu veikti moters organizma ir pojucius. Na pasimeciau,tai jeigu pvz visgi pastojau,ir isskyros man buvo tik vakar ,tai gaunasi mano nestumui tik kokios 7dienos?Tai testas tokiu laiku dar nerodo tikriausiai? QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 19:36) Na turiu ytarima kad pastojau,bet testai nenori aiskiai rodyti,ir vaiduokliukas beveik neiziurimas,bet mmm nera,vakar buvo kelios isskyros sakyciau tokios rudokos spalvos,tai esu nezinomybei,manau tik po savaites tiksliai zinosiu,as jau ryskios 2juosteles atsiras arba mmm pareis.. Sakau,pagal isskyras vakarikscias galiu manyt,kad buvo implantacija?tai kiek tada nestumo jau gali buti?ar jau turetu rodyti testas man ar ne ir visgi nieko nera.. QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 21, 17:45) Na turiu ytarima kad pastojau,bet testai nenori aiskiai rodyti,ir vaiduokliukas beveik neiziurimas,bet mmm nera,vakar buvo kelios isskyros sakyciau tokios rudokos spalvos,tai esu nezinomybei,manau tik po savaites tiksliai zinosiu,as jau ryskios 2juosteles atsiras arba mmm pareis.. Sakau,pagal isskyras vakarikscias galiu manyt,kad buvo implantacija?tai kiek tada nestumo jau gali buti?ar jau turetu rodyti testas man ar ne ir visgi nieko nera.. Na visu pirma, tai neaisku kokio ilgio tavo ciklas, kada tavo manymu buvo O, kiek dienu liko iki mm, ir t.t. ir pan. Nestumo hormonas pradeda gamintis tik po implantacijos, tad jei tau ji buvo vakar- jos NT nerodys nestumo. Jei NT rodo du pagaliukus, tiketina, kad esi nescia, o tas patepliojimas buvo ne del implantacijos, o del kitu priezasciu. QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 19:50) Na visu pirma, tai neaisku kokio ilgio tavo ciklas, kada tavo manymu buvo O, kiek dienu liko iki mm, ir t.t. ir pan. Nestumo hormonas pradeda gamintis tik po implantacijos, tad jei tau ji buvo vakar- jos NT nerodys nestumo. Jei NT rodo du pagaliukus, tiketina, kad esi nescia, o tas patepliojimas buvo ne del implantacijos, o del kitu priezasciu. NT nerodo,o mmm neaisku dabar kada turi buti,nes paskutini karta liepos 16 sirgau pagal grafika,vartojant KP,po mmm jau nebuvo tesiama kontracepcija.. Siaip visa gyvenima ciklas buvo reguliarus..Tik va dabar nezinau kaip bus po metimo..Bet krutyne jau virs savaites turbut skauda,speneliai..Ir temperatura yra,vakar isvis nerealiai lupos dziuvo..
Atleisk, tada nesuprantu, negaliu komentuoti- rase, kad matai NT vaiduokli, tai suprantu, kad yra dvi juosteles, bet neryskios. Kokia tepmeratura yra? Zodziu sunku ka pasakyti, kai nera aisku kokio ilgio ciklas, kelinta dabar CD ir kada buvo O
QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 14:46) Aha, zinau ir suprantu tai Tik zianu, kad daznai kai labai nori, pradedi jausti pacius ivairiausius pozymius. As irgi jei vien apie tai galvoju, lygtai jauciu kazkoki maudima, siandien va pasirode, kad kvapai erzina Labai laukiu kitos savaites, kai NT atskleis visa tiesa
Sugriztu su klausimu tiesiai i tema
Nusipirkau kazkoki jautru NT testa Viola. Raso kad gali parodyti rezultata 10 d po turetu santykiu. Jau kaip tik ryt 10d, bet dabar svarstau, jei mes ND atlikom pora dienu iki O ir ju nebepakartojom (vyras isvyko), tai gal vis tiek reik skaiciuoti 10d nuo O, juk kaip suprantu kiausineis subresta ir susitinka su spermiuku po to kai ivyksta O Nors 10d. po O ir iprastiniai testai kartais juk parodo, ar ne? Tai tada kazin ar tas Viola pranasenis, ar tik siaip brangesnis Gal kuri bandet ta Viola, ar tikrai parode rezultata anksciau nei kiti NT? QUOTE(Kyvis @ 2010 08 23, 14:11) Sugriztu su klausimu tiesiai i tema Nusipirkau kazkoki jautru NT testa Viola. Raso kad gali parodyti rezultata 10 d po turetu santykiu. Jau kaip tik ryt 10d, bet dabar svarstau, jei mes ND atlikom pora dienu iki O ir ju nebepakartojom (vyras isvyko), tai gal vis tiek reik skaiciuoti 10d nuo O, juk kaip suprantu kiausineis subresta ir susitinka su spermiuku po to kai ivyksta O Nors 10d. po O ir iprastiniai testai kartais juk parodo, ar ne? Tai tada kazin ar tas Viola pranasenis, ar tik siaip brangesnis Gal kuri bandet ta Viola, ar tikrai parode rezultata anksciau nei kiti NT? Kiek zinau, Viola tikrai gana anksti parodo II QUOTE(Kyvis @ 2010 08 23, 15:11) Sugriztu su klausimu tiesiai i tema Nusipirkau kazkoki jautru NT testa Viola. Raso kad gali parodyti rezultata 10 d po turetu santykiu. Jau kaip tik ryt 10d, bet dabar svarstau, jei mes ND atlikom pora dienu iki O ir ju nebepakartojom (vyras isvyko), tai gal vis tiek reik skaiciuoti 10d nuo O, juk kaip suprantu kiausineis subresta ir susitinka su spermiuku po to kai ivyksta O Nors 10d. po O ir iprastiniai testai kartais juk parodo, ar ne? Tai tada kazin ar tas Viola pranasenis, ar tik siaip brangesnis Gal kuri bandet ta Viola, ar tikrai parode rezultata anksciau nei kiti NT? manau gali jau gadinti testa
Na stai NT padarytas. Deja, antro bruksniuko nei menkiausio pedsako
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 10:54) Na stai NT padarytas. Deja, antro bruksniuko nei menkiausio pedsako puikiai suprantu kaip jautiesi, ypac kai atrodo kad tikrai pavyko QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 08:54) Na stai NT padarytas. Deja, antro bruksniuko nei menkiausio pedsako 8 DPO testas dar gali net ir labai jautrus nieko nerodyti. As turejau taip pat ankstyvus nestumus rodanty testas, o tas eme ir tik mmm diena pradejo vaiduokliauti ir taip kas pora dienu vis ryskiau
Na man tai nei testo nereikejo, supratau,kad laukiuosi is 2 dienu pakraujavimo, po savaites po ovuliacijos
Sveikutes
QUOTE(westi @ 2010 08 24, 19:19) Sveikutes Man siand 8DPO bet jau neiskentus pagadinau NT, labai didelio jautrumo, sako lygtai jau galetu rodyti kazka, bet nieko neisvydau, tai tik nusivyliau QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 21:13) Man siand 8DPO bet jau neiskentus pagadinau NT, labai didelio jautrumo, sako lygtai jau galetu rodyti kazka, bet nieko neisvydau, tai tik nusivyliau mano irgi skaitos jau lb jautrus,ir taip pat nieko gero nepamaciau
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu
QUOTE(hemetra @ 2010 08 25, 15:44) Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu Sveika istojus i gretas! O pas seimos daktare galima paklausti del ko? QUOTE(hemetra @ 2010 08 25, 16:44) Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu sveika prisijungus
O as vakar vakare (9DPO) pastebejau labai labai mazyti kraujo pedsaka, tiksliau plonyti kraujunga siuleli ant kelnaiciu, tai sakau gal vis tik implantacija ivyko
Kirba mintis sugadint testuka, bet praejusi karta taip susigadinau nuotaika, kad gal geriau palauksiu Westi, gal tu pagadinai dar viena testuka? QUOTE(Kyvis @ 2010 08 25, 16:56) QUOTE(Kalev @ 2010 08 25, 17:32) Aciu. Jus visos tokios draugiskos O mes tai planuojam tai ne, tai vel planuojam. Sudejus iseitu kokie 4men. Kazkaip tikejausi, kad pavyks is pirmo karto... QUOTE(hemetra @ 2010 08 26, 10:26) Aciu. Jus visos tokios draugiskos O mes tai planuojam tai ne, tai vel planuojam. Sudejus iseitu kokie 4men. Kazkaip tikejausi, kad pavyks is pirmo karto... sito ir as tikejausi
O jei nepaslaptis, kiek jus laiko jau planuojat leliu? As zinojau apie vaisingas dienas. Ir atrodo namu darbus laiku atlikdavom. Blogiausia, kad visa laika po ovuliacijos, man atrodo, kad as jau
QUOTE(hemetra @ 2010 08 26, 11:09) O jei nepaslaptis, kiek jus laiko jau planuojat leliu? As zinojau apie vaisingas dienas. Ir atrodo namu darbus laiku atlikdavom. Blogiausia, kad visa laika po ovuliacijos, man atrodo, kad as jau jo simptomai visada po O pasireiskia QUOTE(Kalev @ 2010 08 26, 10:45) jo simptomai visada po O pasireiskia Aisku kad isvysit! Turbut sunkiausia neprarast vilties. Zinau mergina, kuri gydytoju buvo nurasyta kaip nevaisinga, o pastojo, kai jau isvis nieko nebeplanavo, nes po keleto metu bandymu praradusi vilti. Na o mes tik dabar ir pradejom planuotis antraji vaikeli. Pirmasis gavosi vos tik panorejus, tai dabar del to labai ir tikiuosi, kad ir vel pavyko. Artimiausia ateitis parodys.
Sveikos,
Noreciau ir as prie Jusu burio prisijungti... Siryt (11DPO) pasidariau NT ir deja nei maziausio vaiduokliuko neizvelgiau... dabar svarstau verta ryt dar viena gadinti ar palaukti sestadienio? (mmm turetu sestadieni-sekmadieni prasideti QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 26, 14:09) Sveikos, Noreciau ir as prie Jusu burio prisijungti... Siryt (11DPO) pasidariau NT ir deja nei maziausio vaiduokliuko neizvelgiau... dabar svarstau verta ryt dar viena gadinti ar palaukti sestadienio? (mmm turetu sestadieni-sekmadieni prasideti Sveika pagalvok, kas tau labiau neduos ramybes, ar laukimas, ar neigiamas NT. Aisku, galimas daiktas, kad ryt jau kitaip parodys, bet yra tikimybe, kad ir ryt gali nusivilti. As tai labai nusiminiau pamacius tik I, tai nusprendziau geriau palaukti mm dienos (pirmad-antrad). Susitaikiau su laukimu, bet cia kaip sakant kas kam priimtiniau QUOTE(Ausra1976 @ 2010 08 02, 14:43) Laba, jautriausias testukas stai sis ![]() o darytis testa ,kad jau rodytu galesi kita sav.kokios 2-3 d. iki mmm ateinanciu,jai jau yra parodys pasiskaiciuok kada buvo ovuliacija zinosi ar uzkibt galejo,ar dirbot namu darbus abu va cia Tai kur perka panos tuos Rapipreg??? I kelias vaistines nuejau -nera...??? |