Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
melynas dangus
QUOTE(Aisy @ 2010 08 13, 12:46)

Na tikrai niekaip neparodes tokio ankstyvo nestumo biggrin.gif  Siaip jau net kraujo tyrimas tik po minimum  7 dienu po O parodo, tai apie NT is vis nera ko svajoti. Manau buk siek tiek kantresne, nes kaip pamatysi riebu I tai paskui vistiek eisi pirkt dar vieno NT  smile.gif
*

Neparode.. blush2.gif
Bet eisiu pirkt kito, kita savaite dar pabandysiu.. biggrin.gif Nuojauta sako, kad turėtų būti žirniukas.. wub.gif
*Silver*

as NT gadintoju veterane esu ir galiu drasiai teigti, kad man geriausia NT daaryti numanomu mm diena . kitaip spyga rodo rolleyes.gif
sonkeR
QUOTE(Riedgute @ 2010 08 12, 12:02)
cituoju pati save, nes šiandien pamačiau šį vaizdelį blush2.gif
user posted image
*

Riedgute, sveikinu is visos sirdies 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pati taip pat labai laukiu tokio reginio. 23 d nelaukiu mm, bet siandiena jau skauda apacia, nugara pamaudzia , krutine kaip ir tu rasei - visa buvo istinus, paskui aprimo, speneliai buvo skausmingi, dabar tik pacios krutys skauda - zodziu arteja mm.... unsure.gif
Paskutines mm buvo 07.29, o gal visgi....

Linkiu visoms pamatyti toki vaizdeli kaip, kad Riedutes smile.gif
Papildyta:

Riedgute, bet taip iseina, kad testa dareisi 4 dienomis anksciau, taip?

Tai gfal ir man ka nors jau parodytu... ar dar per anksti? g.gif
Basmanozke
Perskaiciau del temperaturos,kad laikosi,jei pastoji,nulekiau pamatuot ir as,nu klausykit kai uzmaciau 37,1 nusisypsojau,nejaugi!bet testo dar nedariau,kazkaip tik metus naudot KP nelabai tikejau kad imanoma..o gal ir nieko nera,bet del ko tempa?su pirma dukryte iri tempa tokia turejau..)))
Riedgute
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 18, 11:49)
Riedgute, sveikinu is visos sirdies  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pati taip pat labai laukiu tokio reginio. 23 d nelaukiu mm, bet siandiena jau skauda apacia, nugara pamaudzia , krutine kaip ir tu rasei - visa buvo istinus, paskui aprimo, speneliai buvo skausmingi, dabar tik pacios krutys skauda - zodziu arteja mm....  unsure.gif
Paskutines mm buvo 07.29, o gal visgi....

Linkiu visoms pamatyti toki vaizdeli kaip, kad Riedutes  smile.gif
Papildyta:

Riedgute, bet taip iseina, kad testa dareisi 4 dienomis anksciau, taip?

Tai gfal ir man ka nors jau parodytu... ar dar per anksti? g.gif
*

Dėkoju smile.gif
taip, dariausi per anksti, nes mano mmm turėjo prasikalti tik sekmadienį arba pirmadienį smile.gif Tą pačią dieną, kai dariau NT, man šiek tiek tepliojo rožine spalva, kitą dieną jau buvo švaru. Sprendžiu, kad tai buvo implantacinis tepliojimas thumbup.gif

Linkiu kuo greičiau pagauti gandrus 4u.gif

Beje, manau, kad penktadienį galima būtų jau ir Tau pabandyti NT smile.gif Gal pamatysi vaiduokliuką wub.gif
Selva
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 18, 15:12)
Perskaiciau del temperaturos,kad laikosi,jei pastoji,nulekiau pamatuot ir as,nu klausykit kai uzmaciau 37,1 nusisypsojau,nejaugi!bet testo dar nedariau,kazkaip tik metus naudot KP nelabai tikejau kad imanoma..o gal ir nieko nera,bet del ko tempa?su pirma dukryte iri tempa tokia turejau..)))
*

Temperatura visada palyka po O ir laikosi iki menesiniu, net nesant pastojimui. Jei temperatura laikosi auksta iki 18DPO, mm veluoja, tai galima net nedaryti NT- tai zenklas, kad nestuke.gif

Beje, tiksliausia temperatura yra BT- bazaline temperatura, matuojama tam tikru pars laiku tam tikroje vietoje wink.gif
Carol
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 18, 17:12)
*

pas mane dieną temperatūra irgi būna 37,1, ir daugiau, tačiau ryte būtent bazinė temperatūra yra tik 36,5. Aišku dar ta temperatūra kiekvienai skirtingai, man po mm būna nukritus net iki 35,6, o kitoms tik iki 36,9 bazinė temperatūra tenukrenta. čia kiekvienai individualiai. bazinė ir šiaip dienos temperatūra kartais skiriasi net visu laipsniu
diukute
sveikutes, noeciau Jusu nuomones..jei ciklas visad budavo normalus apie 30 dienu, bet va praeita menesi jis uzsitese...pagal uzsitesusi cikla mmm turetu but 25d., o pagal ankstesnius 17d. kada man laukt mmm? 17d. ar 25d. gal NT daryti galiu? blush2.gif
Aisy
Sveikutes. Pagaliau ir as su geros ziniom. Po puses metu laukimo ir as sulaukiau II ir pliusiuko.. Kurios darosi testus iki mmm ir nieko nepamato nenusiminkit! As dariausi 4,2 dienos pries ir nei maziausio vaiduokliuko nerode. Netgi mmm diena rode vos vos iziurima vaiduokliuka. Vat siandien jau dvi dienos veluoja,bet rodo taip pat ne pati ryskiausia vaizdeli. Bet jau tikrai stipriai iziurimas teigiamas rezultatas smile.gif

Ideciau NT nuotraukas bet nelabai moku blush2.gif
Basmanozke
QUOTE(Aisy @ 2010 08 19, 09:43)
Sveikutes. Pagaliau ir as su geros ziniom. Po puses metu laukimo ir as sulaukiau II ir pliusiuko.. Kurios darosi testus iki mmm ir nieko nepamato nenusiminkit! As dariausi 4,2 dienos pries ir nei maziausio vaiduokliuko nerode. Netgi mmm diena rode vos vos iziurima vaiduokliuka. Vat siandien jau dvi dienos veluoja,bet rodo taip pat ne pati ryskiausia vaizdeli. Bet jau tikrai stipriai iziurimas teigiamas rezultatas smile.gif

Ideciau NT nuotraukas bet nelabai moku blush2.gif
*

Aisy,sveikinu!al kartais matavai temperatura,kokia turi?
Aisy
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 19, 08:25)
Aisy,sveikinu!al kartais matavai temperatura,kokia turi?
*

Aciu blush2.gif Ryte tik atsikelus nesimatau, bet diena apie 37.0-37.2 buna. Bet ji budavo tokia ir nepastojus antra ciklo dali. As vis stebedavau, kol supratau kad ji gali nieko ir nereiksti. Ji vis laikydavosi auksta,o mmm ateidavo... g.gif
Basmanozke
Aisy ar jums netepliojo?Man prasidejo kazkokios negausios rudos isskyros,taip bijau ,kad jei pastojau,tai nebutu persileidimas.. verysad.gif O gal tai implantacija,kazkur cia skaiciau ir apie toki tepliojima.. doh.gif :unsure:
knielita
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 20, 21:15)
Aisy ar jums netepliojo?Man prasidejo kazkokios negausios rudos isskyros,taip bijau ,kad jei pastojau,tai nebutu persileidimas.. verysad.gif O gal tai implantacija,kazkur cia skaiciau ir apie toki tepliojima.. doh.gif  :unsure:
*

Man su pirmu tepliojo rudos spalvos krauju, nedaug ir siek tiek ankciau nei mmm turejo pasirodyti. Kaip issiaiskinau tai ir buvo implantacija, tad manau ir tau pilnai galetu buti tai ax.gif
Kyvis
Per pirmaji nestuma NT dariausi berods 7 DPO, ir jau galejau izvelgti blanku bruksneli, o dar po 2 d abu ryskus ryskus buvo.
Dabar ir vel bandysiu pakartoti sia istorija biggrin.gif Pirmad 7 DPO, ilgiau nebelauksiu, pasidarysiu NT, tikiuos kazka jau isvysiu ax.gif Nors pozymiu visiskai jokiu dar nejauciu, bet ir per pirmaji nestuma nieko nebuvo.
Selva
Nestumo pozymiai dazniausiai atsiranda apie 6nestumo savaite. Tikrai ne 7DPO smile.gif
Aisy
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 20, 20:15)
Aisy ar jums netepliojo?Man prasidejo kazkokios negausios rudos isskyros,taip bijau ,kad jei pastojau,tai nebutu persileidimas.. verysad.gif O gal tai implantacija,kazkur cia skaiciau ir apie toki tepliojima.. doh.gif  :unsure:
*

Man patepliojo apie 7-8d po O, ir tai buvo netgi ne rudas,o sviesiai rausvas tepliojimas. Del to ir emiau itarti kad gal pagaliau pavyko smile.gif

QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 13:46)
Nestumo pozymiai dazniausiai atsiranda apie 6nestumo savaite. Tikrai ne 7DPO smile.gif
*

Toks kaip pykinimas, mieguistumas, silpnumas, krutines jautrumas gali atsirasti iki mmm,nebutinai 6savaite smile.gif
Selva
QUOTE(Aisy @ 2010 08 21, 17:13)

Toks kaip pykinimas, mieguistumas, silpnumas, krutines jautrumas gali atsirasti iki mmm,nebutinai 6savaite smile.gif
*

Krutines jautrumas atsiranda paprastai visoms moterism po O, taip jau veikia hormonai.

Pykinimas, mieguistumas, silpnumas gali pasireiksti ne tik nestumo atveju. O nestukems sie pozymiai neretai "pasireiskia" is didelio noro pastoti. Ir taip neretai buna kiekviena miela, kad ir nesekminga cikla.

Buna isimtiniu atveju, bet isimtys tik patvirtina taisykle.

Paprasciausiai fiziologiskai tai nelabai imanoma, nes iki mm dar neprisigamina tiek hormonu, kad jie kazkaip sugebetu veikti moters organizma ir pojucius.
Basmanozke

Na pasimeciau,tai jeigu pvz visgi pastojau,ir isskyros man buvo tik vakar ,tai gaunasi mano nestumui tik kokios 7dienos?Tai testas tokiu laiku dar nerodo tikriausiai?
Selva
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 21, 17:31)
Na pasimeciau,tai jeigu pvz visgi pastojau,ir isskyros man buvo tik vakar ,tai gaunasi mano nestumui tik kokios 7dienos?Tai testas tokiu laiku dar nerodo tikriausiai?
*

Visiskai nesupratau tavo posto biggrin.gif kokios isskyros? Kodel 7 dienos? Paaiskint placiau, ka turi omeny biggrin.gif
Basmanozke
QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 19:36)
Visiskai nesupratau tavo posto biggrin.gif kokios isskyros? Kodel 7 dienos? Paaiskint placiau, ka turi omeny biggrin.gif
*

Na turiu ytarima kad pastojau,bet testai nenori aiskiai rodyti,ir vaiduokliukas beveik neiziurimas,bet mmm nera,vakar buvo kelios isskyros sakyciau tokios rudokos spalvos,tai esu nezinomybei,manau tik po savaites tiksliai zinosiu,as jau ryskios 2juosteles atsiras arba mmm pareis..
Sakau,pagal isskyras vakarikscias galiu manyt,kad buvo implantacija?tai kiek tada nestumo jau gali buti?ar jau turetu rodyti testas man ar ne ir visgi nieko nera..
Selva
QUOTE(Basmanozke @ 2010 08 21, 17:45)
Na turiu ytarima kad pastojau,bet testai nenori aiskiai rodyti,ir vaiduokliukas beveik neiziurimas,bet mmm nera,vakar buvo kelios isskyros sakyciau tokios rudokos spalvos,tai esu nezinomybei,manau tik po savaites tiksliai zinosiu,as jau ryskios 2juosteles atsiras arba mmm pareis..
Sakau,pagal isskyras vakarikscias galiu manyt,kad buvo implantacija?tai kiek tada nestumo jau gali buti?ar jau turetu rodyti testas man ar ne ir visgi nieko nera..
*

Na visu pirma, tai neaisku kokio ilgio tavo ciklas, kada tavo manymu buvo O, kiek dienu liko iki mm, ir t.t. ir pan. Nestumo hormonas pradeda gamintis tik po implantacijos, tad jei tau ji buvo vakar- jos NT nerodys nestumo. Jei NT rodo du pagaliukus, tiketina, kad esi nescia, o tas patepliojimas buvo ne del implantacijos, o del kitu priezasciu.
Basmanozke
QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 19:50)
Na visu pirma, tai neaisku kokio ilgio tavo ciklas, kada tavo manymu buvo O, kiek dienu liko iki mm, ir t.t. ir pan. Nestumo hormonas pradeda gamintis tik po implantacijos, tad jei tau ji buvo vakar- jos NT nerodys nestumo. Jei NT rodo du pagaliukus, tiketina, kad esi nescia, o tas patepliojimas buvo ne del implantacijos, o del kitu priezasciu.
*

NT nerodo,o mmm neaisku dabar kada turi buti,nes paskutini karta liepos 16 sirgau pagal grafika,vartojant KP,po mmm jau nebuvo tesiama kontracepcija..
Siaip visa gyvenima ciklas buvo reguliarus..Tik va dabar nezinau kaip bus po metimo..Bet krutyne jau virs savaites turbut skauda,speneliai..Ir temperatura yra,vakar isvis nerealiai lupos dziuvo..
Selva
Atleisk, tada nesuprantu, negaliu komentuoti- rase, kad matai NT vaiduokli, tai suprantu, kad yra dvi juosteles, bet neryskios. Kokia tepmeratura yra? Zodziu sunku ka pasakyti, kai nera aisku kokio ilgio ciklas, kelinta dabar CD ir kada buvo O smile.gif Kartok NT po 2-3dienu ir ziurek, kar ryskeja pagaliukas wink.gif
Kyvis
QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 14:46)
*

Aha, zinau ir suprantu tai smile.gif
Tik zianu, kad daznai kai labai nori, pradedi jausti pacius ivairiausius pozymius. As irgi jei vien apie tai galvoju, lygtai jauciu kazkoki maudima, siandien va pasirode, kad kvapai erzina biggrin.gif Bet tokiais atvejais liepiu sau atsipeiketi ir tada suvokiu, kad visa tai yra normalus organizme vykstantys reiskiniai, ir isiklauses i save kiekviena diena kazka pajausi, tiesiog tokiu smulkmenu nepastebi.
Labai laukiu kitos savaites, kai NT atskleis visa tiesa bigsmile.gif
Kyvis
Sugriztu su klausimu tiesiai i tema smile.gif
Nusipirkau kazkoki jautru NT testa Viola. Raso kad gali parodyti rezultata 10 d po turetu santykiu. Jau kaip tik ryt 10d, bet dabar svarstau, jei mes ND atlikom pora dienu iki O ir ju nebepakartojom (vyras isvyko), tai gal vis tiek reik skaiciuoti 10d nuo O, juk kaip suprantu kiausineis subresta ir susitinka su spermiuku po to kai ivyksta O Nors 10d. po O ir iprastiniai testai kartais juk parodo, ar ne? Tai tada kazin ar tas Viola pranasenis, ar tik siaip brangesnis g.gif
Gal kuri bandet ta Viola, ar tikrai parode rezultata anksciau nei kiti NT?
Linukas-0131
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 23, 14:11)
Sugriztu su klausimu tiesiai i tema  smile.gif
Nusipirkau kazkoki jautru NT testa Viola. Raso kad gali parodyti rezultata 10 d po turetu santykiu. Jau kaip tik ryt 10d, bet dabar svarstau, jei mes ND atlikom pora dienu iki O ir ju nebepakartojom (vyras isvyko), tai gal vis tiek reik skaiciuoti 10d nuo O, juk kaip suprantu kiausineis subresta ir susitinka su spermiuku po to kai ivyksta O  Nors 10d. po O ir iprastiniai testai kartais juk parodo, ar ne? Tai tada kazin ar tas Viola pranasenis, ar tik siaip brangesnis  g.gif
*

Kiek zinau, Viola tikrai gana anksti parodo II smile.gif Tik manau 10 d reiktu skaiciuoti nuo O dienos (ypac jeigu santykiai buvo iki ovuliacijos); 4u.gif
Dženy
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 23, 15:11)
Sugriztu su klausimu tiesiai i tema  smile.gif
Nusipirkau kazkoki jautru NT testa Viola. Raso kad gali parodyti rezultata 10 d po turetu santykiu. Jau kaip tik ryt 10d, bet dabar svarstau, jei mes ND atlikom pora dienu iki O ir ju nebepakartojom (vyras isvyko), tai gal vis tiek reik skaiciuoti 10d nuo O, juk kaip suprantu kiausineis subresta ir susitinka su spermiuku po to kai ivyksta O  Nors 10d. po O ir iprastiniai testai kartais juk parodo, ar ne? Tai tada kazin ar tas Viola pranasenis, ar tik siaip brangesnis  g.gif
*

manau gali jau gadinti testa biggrin.gif Viola yra tikrai jautrus testai, uz tas juosteles tikrai jautresni, tad jei yra nestumas testas tikrai parodys 4u.gif
Kyvis
QUOTE(Kalev @ 2010 08 23, 15:17)
manau gali jau gadinti testa  biggrin.gif Viola yra tikrai jautrus testai, uz tas juosteles tikrai jautresni, tad jei yra nestumas testas tikrai parodys 4u.gif
*

Na, ryt jau tikrai pabandysiu. Ilgiau laukti nelabai ir kanrtyes uztektu biggrin.gif
Dženy
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 23, 17:21)
Na, ryt jau tikrai pabandysiu. Ilgiau laukti nelabai ir kanrtyes uztektu  biggrin.gif
*

lauksim naujienu thumbup.gif thumbup.gif
Kyvis
Na stai NT padarytas. Deja, antro bruksniuko nei menkiausio pedsako verysad.gif O taip tikejausi ir net buvau isitikinusi, kad kazka isvysiu.. Net nezinau, gal si karta mums ir nepavyko, o gal dar per anksti net ir su jautriu testu (siand 8 DPO). Turiu dar viena paprasta testuka, bandysiu savaitgali sugadinti, bet itariu, kad teks kita menesi vel kartot.
Dženy
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 10:54)
Na stai NT padarytas. Deja, antro bruksniuko nei menkiausio pedsako  verysad.gif  O taip tikejausi ir net buvau isitikinusi, kad kazka isvysiu.. Net nezinau, gal si karta mums ir nepavyko, o gal dar per anksti net ir su jautriu testu (siand 8 DPO). Turiu dar viena paprasta testuka, bandysiu savaitgali sugadinti, bet itariu, kad teks kita menesi vel kartot.
*

puikiai suprantu kaip jautiesi, ypac kai atrodo kad tikrai pavyko verysad.gif aisku bandyk dar savaitgali pagadinti, o net jei ir nepavyko si karta vadinasi kita menesiuka labiau pasistengsit ir tikrai pavyks mirksiukas.gif 4u.gif
Aisy
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 08:54)
Na stai NT padarytas. Deja, antro bruksniuko nei menkiausio pedsako  verysad.gif  O taip tikejausi ir net buvau isitikinusi, kad kazka isvysiu.. Net nezinau, gal si karta mums ir nepavyko, o gal dar per anksti net ir su jautriu testu (siand 8 DPO). Turiu dar viena paprasta testuka, bandysiu savaitgali sugadinti, bet itariu, kad teks kita menesi vel kartot.
*

8 DPO testas dar gali net ir labai jautrus nieko nerodyti. As turejau taip pat ankstyvus nestumus rodanty testas, o tas eme ir tik mmm diena pradejo vaiduokliauti ir taip kas pora dienu vis ryskiau smile.gif Pries mmm nei maziausio vaiduokliuko nesimate...
angeliukas44
Na man tai nei testo nereikejo, supratau,kad laukiuosi is 2 dienu pakraujavimo, po savaites po ovuliacijos
westi
Sveikutes 4u.gif noriu ir as i jusu buri mirksiukas.gif daug smagiau kartu NT gadinti,patirtimi dalintis smile.gif snd 11DPO,dariausi NT,ir neigiamas verysad.gif pirma cikla planuojam savo stebukliuka,tad labai nekantrauju doh.gif lotuliukas.gif na,bandysiu sakiau laukti mm,jei jos nepasirodys laiku(o galetu ir nebeateit ax.gif ),tai darysiuos kita NT. Linkiu visom sekmingo gadinimo ir kad issvystumete taip laukiamus II wub.gif
Kyvis
QUOTE(westi @ 2010 08 24, 19:19)
Sveikutes 4u.gif  noriu ir as i jusu buri mirksiukas.gif  daug smagiau kartu NT gadinti,patirtimi dalintis smile.gif  snd 11DPO,dariausi NT,ir neigiamas  verysad.gif  pirma cikla planuojam savo stebukliuka,tad labai nekantrauju doh.gif  lotuliukas.gif  na,bandysiu sakiau laukti mm,jei jos nepasirodys laiku(o galetu ir nebeateit ax.gif ),tai darysiuos kita NT. Linkiu visom sekmingo gadinimo ir kad issvystumete taip laukiamus II wub.gif
*

Man siand 8DPO bet jau neiskentus pagadinau NT, labai didelio jautrumo, sako lygtai jau galetu rodyti kazka, bet nieko neisvydau, tai tik nusivyliau schmoll.gif Nors pati suprantu, kad ankstoka. Tai dabar irgi kantriai lauksiu dar savaitele iki nelaukiamu mm biggrin.gif
westi
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 21:13)
Man siand 8DPO bet jau neiskentus pagadinau NT, labai didelio jautrumo, sako lygtai jau galetu rodyti kazka, bet nieko neisvydau, tai tik nusivyliau  schmoll.gif  Nors pati suprantu, kad ankstoka. Tai dabar irgi kantriai lauksiu dar savaitele iki nelaukiamu mm  biggrin.gif
*

mano irgi skaitos jau lb jautrus,ir taip pat nieko gero nepamaciau verysad.gif tai gerai,tada abi galesim laukt nelaukiamu mm thumbup.gif labai tikiuosi,kad mums jos taip ir neateis 4u.gif
Dženy
QUOTE(angeliukas44 @ 2010 08 24, 19:28)
Na man tai nei testo nereikejo, supratau,kad laukiuosi is 2 dienu pakraujavimo, po savaites po ovuliacijos
*

labai jau ryski implantacija buvo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
hemetra
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif testu gadintoju. Atrodo kad mane kankina visi tipiski simptomai, bet pasidariau 2 testus ir isvydau tik I verysad.gif Uzsiregistravau pas seimos daktare, bet tik po 6d. Dar liko 5d iki mmm. Tikiuosi jos neateis ir pasidarius testa pamatysiu II.
Kyvis
QUOTE(hemetra @ 2010 08 25, 15:44)
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif  testu gadintoju. Atrodo kad mane kankina visi tipiski simptomai, bet pasidariau 2 testus ir isvydau tik I verysad.gif  Uzsiregistravau pas seimos daktare, bet tik po 6d. Dar liko 5d iki mmm. Tikiuosi jos neateis ir pasidarius testa pamatysiu  II.
*

Sveika istojus i gretas! smile.gif
O pas seimos daktare galima paklausti del ko?
Riedgute
QUOTE(angeliukas44 @ 2010 08 24, 19:28)
*

man irgi buvo implantacinis kraujavimas, bet vėliau - 12 DPO smile.gif
Dženy
QUOTE(hemetra @ 2010 08 25, 16:44)
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif  testu gadintoju. Atrodo kad mane kankina visi tipiski simptomai, bet pasidariau 2 testus ir isvydau tik I verysad.gif  Uzsiregistravau pas seimos daktare, bet tik po 6d. Dar liko 5d iki mmm. Tikiuosi jos neateis ir pasidarius testa pamatysiu  II.
*

sveika prisijungus 4u.gif linkiu nesulaukti mmm visus 9 menesius thumbup.gif wub.gif o kiek laiko jau planuojate? ax.gif
Kyvis
O as vakar vakare (9DPO) pastebejau labai labai mazyti kraujo pedsaka, tiksliau plonyti kraujunga siuleli ant kelnaiciu, tai sakau gal vis tik implantacija ivyko ax.gif PAstaruoju metu vis apsiziuriu, kazko panasaus ieskodama, tai visai susisuko galva, nes kai jautrus testas nieko neparode pries pora dienu, jau pastebejau, kad pradejau nusiteikt jog nepavyko.
Kirba mintis sugadint testuka, bet praejusi karta taip susigadinau nuotaika, kad gal geriau palauksiu smile.gif

Westi, gal tu pagadinai dar viena testuka? mirksiukas.gif
hemetra
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 25, 16:56)
Sveika istojus i gretas!  smile.gif
O pas seimos daktare galima paklausti del ko?
*

QUOTE(Kalev @ 2010 08 25, 17:32)
sveika prisijungus  4u.gif linkiu nesulaukti mmm visus 9 menesius  thumbup.gif  wub.gif o kiek laiko jau planuojate?  ax.gif
*

Aciu. Jus visos tokios draugiskos bigsmile.gif Pas seimos daktare eisiu prasitesti medicinine knygute. Jei nesulauksiu mmm, pasidarysiu kraujo tyrimus smile.gif
O mes tai planuojam tai ne, tai vel planuojam. Sudejus iseitu kokie 4men. Kazkaip tikejausi, kad pavyks is pirmo karto...
Dženy
QUOTE(hemetra @ 2010 08 26, 10:26)
Aciu. Jus visos tokios draugiskos  bigsmile.gif  Pas seimos daktare eisiu prasitesti medicinine knygute. Jei nesulauksiu mmm, pasidarysiu kraujo tyrimus  smile.gif
O mes tai planuojam tai ne, tai vel planuojam. Sudejus iseitu kokie 4men. Kazkaip tikejausi, kad pavyks is pirmo karto...
*

sito ir as tikejausi biggrin.gif galvojau kas cia tokio, va sugulem ir vaikas yra doh.gif lotuliukas.gif tiesa sakant net apie vaisingu dienu skaiciavima nenutuokiau blush2.gif doh.gif o va pasirodo viskas daug sudetingiau nei tikejausi user posted image
hemetra
O jei nepaslaptis, kiek jus laiko jau planuojat leliu? As zinojau apie vaisingas dienas. Ir atrodo namu darbus laiku atlikdavom. Blogiausia, kad visa laika po ovuliacijos, man atrodo, kad as jau nestuke.gif ir pasireiskia visi simptomai kaip nuolatinis pykinimas, silpnumas, jautrumas ir t.t. doh.gif
Dženy
QUOTE(hemetra @ 2010 08 26, 11:09)
O jei nepaslaptis, kiek jus laiko jau planuojat leliu? As zinojau apie vaisingas dienas. Ir atrodo namu darbus laiku atlikdavom. Blogiausia, kad visa laika po ovuliacijos, man atrodo, kad as jau  nestuke.gif  ir pasireiskia visi simptomai kaip nuolatinis pykinimas, silpnumas, jautrumas ir t.t.  doh.gif
*

jo simptomai visada po O pasireiskia doh.gif cia kaip koks psichologinis nestumas kai jauti tai ka nori jausti, as pradzioj kiekviena menesi nescia buvau doh.gif lotuliukas.gif o planuojam jau nemazai jau ir keli IUI isbandyti, na bet po biski mazais zingsneliais stumiames i prieki, gal kada ir isvysim sviesa tunelio gale thumbup.gif biggrin.gif
Kyvis
QUOTE(Kalev @ 2010 08 26, 10:45)
jo simptomai visada po O pasireiskia  doh.gif cia kaip koks psichologinis nestumas kai jauti tai ka nori jausti, as pradzioj kiekviena menesi nescia buvau  doh.gif  lotuliukas.gif o planuojam jau nemazai jau ir keli IUI isbandyti, na bet po biski mazais zingsneliais stumiames i prieki, gal kada ir isvysim sviesa tunelio gale  thumbup.gif  biggrin.gif
*

Aisku kad isvysit! Turbut sunkiausia neprarast vilties.
Zinau mergina, kuri gydytoju buvo nurasyta kaip nevaisinga, o pastojo, kai jau isvis nieko nebeplanavo, nes po keleto metu bandymu praradusi vilti.
Na o mes tik dabar ir pradejom planuotis antraji vaikeli. Pirmasis gavosi vos tik panorejus, tai dabar del to labai ir tikiuosi, kad ir vel pavyko. Artimiausia ateitis parodys.
Linukas-0131
Sveikos,

Noreciau ir as prie Jusu burio prisijungti... 4u.gif
Siryt (11DPO) pasidariau NT ir deja nei maziausio vaiduokliuko neizvelgiau... dabar svarstau verta ryt dar viena gadinti ar palaukti sestadienio? (mmm turetu sestadieni-sekmadieni prasideti g.gif )
Kyvis
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 26, 14:09)
Sveikos,

Noreciau ir as prie Jusu burio prisijungti...  4u.gif
Siryt (11DPO) pasidariau NT ir deja nei maziausio vaiduokliuko neizvelgiau... dabar svarstau verta ryt dar viena gadinti ar palaukti sestadienio? (mmm turetu sestadieni-sekmadieni prasideti g.gif )
*

Sveika 4u.gif
pagalvok, kas tau labiau neduos ramybes, ar laukimas, ar neigiamas NT. Aisku, galimas daiktas, kad ryt jau kitaip parodys, bet yra tikimybe, kad ir ryt gali nusivilti.
As tai labai nusiminiau pamacius tik I, tai nusprendziau geriau palaukti mm dienos (pirmad-antrad). Susitaikiau su laukimu, bet cia kaip sakant kas kam priimtiniau smile.gif
monciarama
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 08 02, 14:43)
Laba,

jautriausias testukas stai sis

user posted image

o darytis testa ,kad jau rodytu galesi kita sav.kokios 2-3 d. iki mmm ateinanciu,jai jau yra parodys smile.gif

pasiskaiciuok kada buvo ovuliacija zinosi ar uzkibt galejo,ar dirbot namu darbus abu  biggrin.gif

va cia
*

Tai kur perka panos tuos Rapipreg??? I kelias vaistines nuejau -nera...???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.