Bet kuriuo atveju jau kažkaip pradeda man atrodyti, kad visgi ne
Na tai gaila, kad ne ten važiavau
Bet kuriuo atveju jau kažkaip pradeda man atrodyti, kad visgi ne QUOTE(amaliute @ 2010 02 24, 14:52) O as vis dar delsiu....bet jau vyras pirks siandien NT, tai bus aisku rytoj, nors labai bijau, kaip isgyventi reikes.... Nebijok Man rytoj bus 12DPO-ar ne per anksti
Sveikos
Papildyta: o nuo O jau praejo 3 savaites Nt tikrai gal jau butu parodes
Labas, neseniai visai net du mėnesiai nepraėjo čia lankiausi.. ir negalvojau, kad taip greitai sugrįšiu..
QUOTE(little flower @ 2010 02 24, 20:47) Sveikos Papildyta: o nuo O jau praejo 3 savaites Nt tikrai gal jau butu parodes Na aš irgi Airijoje QUOTE(*Ritutia* @ 2010 02 24, 23:11) Labas, neseniai visai net du mėnesiai nepraėjo čia lankiausi.. ir negalvojau, kad taip greitai sugrįšiu.. Pasidaryk testa su rytiniu slapimu, tikrai bus jau aisku, nes butent ryte buna didziausia koncentracija to hormono, kuris rodo nestuma. Man per abu nestumus rode "vaiduokliukus" ir lygiai po 10 nuo nesaugiu santykiu. Dariausi su EasyCup testuku, nes labai laukiau rezultatu, o juosteles ir kasetes nerode norimo rezutato P.S. man viena pirmuju nestumo pozymiu tai sloga ir pabrinkusios krutys QUOTE(xingx @ 2010 02 24, 22:25) Pasidaryk testa su rytiniu slapimu, tikrai bus jau aisku, nes butent ryte buna didziausia koncentracija to hormono, kuris rodo nestuma. Man per abu nestumus rode "vaiduokliukus" ir lygiai po 10 nuo nesaugiu santykiu. Dariausi su EasyCup testuku, nes labai laukiau rezultatu, o juosteles ir kasetes nerode norimo rezutato P.S. man viena pirmuju nestumo pozymiu tai sloga ir pabrinkusios krutys Niu nusipirksiu ryt naują testuką, galėjau kelis pasiimti iškart, tai jau ryt rytą būčiau pasidarius.. O aš nemačiau EasyCup niekur pirkti.. tik paprastos juostelės arba kasetės
labas merginos, na as testuka dariausi 11 diena po, ir dariausi vakar - 16 diena, testai abu neigiami, bet zinokit savijauta...jau po keliu dienu po... pajutau stiprius pilvo skausmus, kurie vis tesiasi iki sios dienos, o dar tas jaumas visa si laika, atrodo , kad man jau memes, nors iki ju dar visa savaite.ka jus manote, as jau nezinau ka ir mastyti
Kaip nervina šita nežinomybės būsena.
Jau ir krūtinė ima lipt iš liemenuko ir visas maistas atgal lipa, ir rėmuo graužia, ir pilvas burbuliuoja( aišku čia gali būt psichozė man). Greičiau ryt 15val. ateitų... Bet jei nesilaukiu, tai kitą kart neklausysiu vėliau nei penkiolika minučių po testo darymo rodomų vaiduoklių ir vėluojančių mm QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:48) Kaip nervina šita nežinomybės būsena. Jau ir krūtinė ima lipt iš liemenuko ir visas maistas atgal lipa, ir rėmuo graužia, ir pilvas burbuliuoja( aišku čia gali būt psichozė man). Greičiau ryt 15val. ateitų... Bet jei nesilaukiu, tai kitą kart neklausysiu vėliau nei penkiolika minučių po testo darymo rodomų vaiduoklių ir vėluojančių mm Linkiu rytoj sužinoti gerų naujienų! Aš tai irgi vaiduoklį pamačiau, bet realiai jis išryškėjo apie 14 minutę tik.. aš chronometrą pasileidau Papildyta: QUOTE(amberlina @ 2010 02 24, 23:23) labas merginos, na as testuka dariausi 11 diena po, ir dariausi vakar - 16 diena, testai abu neigiami, bet zinokit savijauta...jau po keliu dienu po... pajutau stiprius pilvo skausmus, kurie vis tesiasi iki sios dienos, o dar tas jaumas visa si laika, atrodo , kad man jau memes, nors iki ju dar visa savaite.ka jus manote, as jau nezinau ka ir mastyti Aš tai nelabai žinau ką ir pasakyti.. niekada dar nesilaukiau ir per daug visko čia nežinau.. bet kiek skaičiau, tai visi sako, kad palauk bent jau kol mmm turėtų prasidėti ir jei jau vėluoja tada ir suk galvytę.. o šiaip sudėjus tavo negalavimus ir mano mmm vėlavimą galėtume gauti nėštumą, o tai pas tave dienos nevėluoja, pas mane jokių negalavimų nėra
Aš tai jau žinau, kad ryt neišlaukisu tos valandos trečios, nes man kaip tik tuo metu prezentaciją reik daryti. Tai atakuosiu laboratoriją anksčiau
QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 23:57) Aš tai jau žinau, kad ryt neišlaukisu tos valandos trečios, nes man kaip tik tuo metu prezentaciją reik daryti. Tai atakuosiu laboratoriją anksčiau Tai gal ir anksčiau bus rezultatai, visko gali būti Aš tai jau užsirašiau ant lapelio rekomenduotą ""Geromedoj" (Naugarduko g. 50-11) atsakymas tą pačią dieną", kad jeigu ką kitos dienos laukti nereiktų
Gali papildyti sąrašėlį: Trakų g. 8 (prie "Skonis ir kvapas"), jei pasidarai iki 15val, tai irgi tą pačią dieną rez. būna (40lt kainuoja). Tai galima sakyti, kad tas kantrybės trūkumas kainuoja 20Lt, nes aš dariausi už 23Lt
Ne ;(
Dabar tikrai jau nebesuprantu kas su tais testAIS buvo, nes ne viena aš juos mačiau...
Nu va.. gaila, kad nesulaukėte norimų rezultatų, bet tikiuosi, kitas mėnesis bus geresnis ir rezultatyvesnis
man tai kažkaip šiandien maudžia pilvuką.. tai nežinau, gal mmm ruošiasi ateiti ar kokio velnio jį maudžia neįsivaizduoju.. nusipirkau NT bet dabar galvoju gal palauksiu dar kelias dienas tada darysiu, na nebent neiškentėsiu, kas irgi galimas variantas QUOTE(*Ritutia* @ 2010 02 26, 01:39) Nu va.. gaila, kad nesulaukėte norimų rezultatų, bet tikiuosi, kitas mėnesis bus geresnis ir rezultatyvesnis man tai kažkaip šiandien maudžia pilvuką.. tai nežinau, gal mmm ruošiasi ateiti ar kokio velnio jį maudžia neįsivaizduoju.. nusipirkau NT bet dabar galvoju gal palauksiu dar kelias dienas tada darysiu, na nebent neiškentėsiu, kas irgi galimas variantas O pas mane brangus NT rodo 100% neigiama, o pigus kinietiskas uz 2 Lt rodo 100% teigiama
Užtat kokia paskui nuotaika- 4 testai teigiami vaiduokliškai, kraujo ats neigiamas- ot tai džiaugsmas
Jau geriau tiesą rodytų....
Niu aš gal seemle pritariu, kad geriau tegu nerodo testai vaiduokliukų, o tai paskui nusivilti tenka..
O kažin ar gali kraujo testas rodyti neteisingai? Matyt ne, nebent seselių klaida žiūrint, dedant kablelius..
QUOTE(seemle @ 2010 02 26, 12:28) O kažin ar gali kraujo testas rodyti neteisingai? Matyt ne, nebent seselių klaida žiūrint, dedant kablelius.. Kiek girdėjau tai pačioje nėštumo pradžioje tik gali nerodyti, t.y. pirmomis 10 dienų po apvaisinimo, o paskui jau kraujas parodo tikrai ar yra nėštumas, ar ne.. liūdna, kad tavo atsakymas neigiamas
jau dvi savaites vėluoja, man šiaip būna, kad nereguliariai ateina, bet pastaruosius pusę metų viskas reguliariai buvo :/ jei iki kovo 8- 10 nesusirgsiu, tai keliausiu..
Mergaites, o as vis delto nescia:) Ryte dariau kraujo tyrima ir jau 2-3 sav nescia. Matote pigiausi, kinietiski testai pasirodo geriau veikia negu visi sitie rapitpregnantai ir t.t. Pereinu i nesciuju skyriu:)
QUOTE(Dajan @ 2010 02 26, 15:43) Mergaites, o as vis delto nescia:) Ryte dariau kraujo tyrima ir jau 2-3 sav nescia. Matote pigiausi, kinietiski testai pasirodo geriau veikia negu visi sitie rapitpregnantai ir t.t. Pereinu i nesciuju skyriu:) Sveikinimai didžiausi o kur tu tuos kinietiškus testus už 2 litus radai? už tokią kainą šiaip negaila net kasdien darytis būtų aš tai nežinau.. kartais sėdžiu sau ir neleidžiu nieko mąstyti, o kartais jau noriu pulti bėgti darytis testus, daryti kraujo tyrimą ir pan.. kur mano kantrybė.. reikia kažkaip truputį kantresnei pabūti.. QUOTE(*Ritutia* @ 2010 02 26, 16:59) Sveikinimai didžiausi o kur tu tuos kinietiškus testus už 2 litus radai? už tokią kainą šiaip negaila net kasdien darytis būtų aš tai nežinau.. kartais sėdžiu sau ir neleidžiu nieko mąstyti, o kartais jau noriu pulti bėgti darytis testus, daryti kraujo tyrimą ir pan.. kur mano kantrybė.. reikia kažkaip truputį kantresnei pabūti.. Ritutia, zinok pirkau salia mindaugo maximos CAMELIA vaistineje (ant kampo su algirdo gatve). Kainavo 2,39 Lt. Parasta juostele, aprasas lietuviskas, bet apacioje parasyta pagaminta Kinijoje. Idomiausia kad rapidpregnant visa laika rode 100% neigiama atsakyma. Mums kazkaip gavosi is pirmo karto. Gal todel kad mes niekad nesiparinome (nors man jau 30 metu), as visada zinojau kad pastosiu be problemu, kazkaip taip ir gavosi. Jeigu kam idomu pozymiai yra tokie: norisi bananu su druska
o jei ant testo neraso kad reikia butinai uzlasinti rytinio slapimo tai ka daryti?lasinti rytini?ar bilekoki
QUOTE(amaliute @ 2010 02 27, 17:46) o jei ant testo neraso kad reikia butinai uzlasinti rytinio slapimo tai ka daryti?lasinti rytini?ar bilekoki Jei nėštumas jau nemažas tai manau belekokį lašinti, o jei dar tik labai mažas, tai geriau rytinį.. šiaip kaip kas sako, kaikas išties sako, kad nesvarbu, o kiti pataria rytinį.. aš tai siūlau iki ryto palaukti, nors pati pirmai neiškentus vakare pasidariau ir vaiduokliuką pamačiau labai neryškų.. tai dabar jau kantrybę bandau.. bet sekantį testą darysiu ryte.. gal rytoj O kiek tau laiko mmm vėluoja?
Sveikos, mm velavo 15 dienu ir si ryta galu gale pasidarius NT pamaciau du ryskius bruksnelius....dabar beliko apsilankyti pas daktarus kad patvirtintu ir toliau sekmingai nesioti
Sveikutes
Prisidedu prie sveikinimu ir as,labai dziaugiuos uz tave Amaliute O man va velavo mmmm 11 dienu ir ka siandien ryte atejo jos
Pasidariau šįryt NT - neigiamas ir jokių vaiduoklių šįkart nemačiau
QUOTE(little flower @ 2010 02 28, 19:34) Sveikutes Prisidedu prie sveikinimu ir as,labai dziaugiuos uz tave Amaliute O man va velavo mmmm 11 dienu ir ka siandien ryte atejo jos Nenusimink Sulaukėm pagaliau pavasario ir reikia tikėti, kad jis nepagailės mums daug gerų emocijų ir dar geresnių rezultatų Papildyta: QUOTE(Dajan @ 2010 02 26, 17:43) Mergaites, o as vis delto nescia:) Ryte dariau kraujo tyrima ir jau 2-3 sav nescia. Matote pigiausi, kinietiski testai pasirodo geriau veikia negu visi sitie rapitpregnantai ir t.t. Pereinu i nesciuju skyriu:) QUOTE(amaliute @ 2010 02 28, 17:56) Sveikos, mm velavo 15 dienu ir si ryta galu gale pasidarius NT pamaciau du ryskius bruksnelius....dabar beliko apsilankyti pas daktarus kad patvirtintu ir toliau sekmingai nesioti Prisidedu ir aš prie sveikinimų. Labai džiaugiuosi už Jus mergaitės Papildyta: QUOTE(airiukste @ 2010 03 01, 02:17) sveikute, norejau prisideti prie jusu burio taip pat.mane lygiai taip pat kamuoja tas noras isvysti teigiama NT rezultata. bet deje jau antras ciklas kaip nieko kad sikart pasiseks. : ir taip pat sveikinu tas kurioms jau pavyko Sveika Papildyta: QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 01, 17:12) Pasidariau šįryt NT - neigiamas ir jokių vaiduoklių šįkart nemačiau Hmmmm QUOTE(rakatanga @ 2010 03 01, 15:36) Hmmmm Niu tai bandau tada šiandien nuvažiuoti arba rytoj, jei šian nebepriims.. o tai nervina nežinia.. QUOTE(rakatanga @ 2010 03 01, 15:50) Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų? QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 01, 18:02) Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų? Na tiksliai nežinau nuo kada rodo, bet jeigu nuo 13 skaičiuoti, tai jau tikrai rodys QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 01, 18:02) Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų? as taip pat manau kad jau turetu rodyti QUOTE(rakatanga @ 2010 03 01, 16:09) QUOTE(airiukste @ 2010 03 01, 16:14) Na pridaviau šiandien kraujuko.. rytoj 12 val sakė jau bus rezultatai.. tad greitai žinosiu ar aš
labas, nestumo testa pirmaji pasidriau po nesaugiu satykiu praejus 14dienu ir va ka parode :http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html tas vienas juostinis mano... kaip mnaote ar as
Man vaiduokliuka parode tik 17 dienu po ovuliacijos, buvo vos vos iziurimas ir parode tikrai ne per pirmas 10 minuciu, o gerokai veliau. Testus dariau kas antra diena, todel tkrai zinau, kad anksciau daryti nieko neparode. O dar po dvieju dienu jau parode per 10 minuciu, nors vis tiek buvo labai blankus. Dar per daug nesidziaugiu, kol gydytoja nepasake, nes pries metus rado chlamidiju, todel jei visu neisnaikinau, yra labai didele tikimybe, kad gali buti negimdinis nestumas
Papildyta: QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 01, 18:02) Niu va paskambinau į Geromedą, tai sakė, kad šiandien iki 19 val galiu atvažiuoti kraują nusileisti, o rezultatai bus rytoj.. aišku čia jau nelabai į šią temą, bet gal kartais žinai nuo kada nėštumą kraujo tyrimas rodo? na jei tarkim tik vasario 13 d. nakties rezultatas būtų, tai jau rodytų? Tarkim mano rezultatas turejo gautis vasario 9 diena, tai kraujo tyrima laboratorijoje man sake ateiti darytis tik kovo 8 diena, sake, kad anksciau neapsimoka, nors nestumo testas jau aiskiai teigiamas Papildyta: QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 03, 11:19) labas, nestumo testa pirmaji pasidriau po nesaugiu satykiu praejus 14dienu ir va ka parode :http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html tas vienas juostinis mano... kaip mnaote ar as Sveikinu su QUOTE(tamsiaplauke112 @ 2010 03 03, 11:19) labas, nestumo testa pirmaji pasidriau po nesaugiu satykiu praejus 14dienu ir va ka parode :http://public.fotki.com/funnyegle/nt/p1070933.html tas vienas juostinis mano... kaip mnaote ar as Sakyčiau tyliai jau galima sveikinti Papildyta: QUOTE(Kursuotoja @ 2010 03 03, 11:44) Man vaiduokliuka parode tik 17 dienu po ovuliacijos, buvo vos vos iziurimas ir parode tikrai ne per pirmas 10 minuciu, o gerokai veliau. Testus dariau kas antra diena, todel tkrai zinau, kad anksciau daryti nieko neparode. O dar po dvieju dienu jau parode per 10 minuciu, nors vis tiek buvo labai blankus. Dar per daug nesidziaugiu, kol gydytoja nepasake, nes pries metus rado chlamidiju, todel jei visu neisnaikinau, yra labai didele tikimybe, kad gali buti negimdinis nestumas Papildyta: Tarkim mano rezultatas turejo gautis vasario 9 diena, tai kraujo tyrima laboratorijoje man sake ateiti darytis tik kovo 8 diena, sake, kad anksciau neapsimoka, nors nestumo testas jau aiskiai teigiamas Papildyta: Sveikinu su Labai sveikinu Labai keista
Na realiai aš dabar daug pasiskaičiau tai supratau, kodėl vienoms greičiau parodo II brūkšniukai ir HCG auga, kitoms ilgai nerodo ir kodėl nieks nesiūlo iš gydytojų bėgti greitai darytis HCG, nes (pritaikysiu savo datas, dėl ko viltelė neužgeso
tad todėl, kad apvaisinimas įvyksta nevienodu laiku, kad implantacija įvyksta nevienodu laiku ir hcg pas mus didėja nevienodu tempu, dėl to ir parodo vienoms anksčiau testai II, o kitoms ilgai nerodo... na aš tokius išvedžiojimus padariau.. tai dėl to gal ir jei galėjo užkibti po vasario 9 d., tai hcg rekomendavo daryti tik kovo 8 d., kad jei nėštumas yra, tai jis būtų tikrai matyti Taip kad teoriškai daug kas įmanoma, o praktiškai irgi visokių situacijų juk pasitaiko QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 03, 14:56) Na realiai aš dabar daug pasiskaičiau tai supratau, kodėl vienoms greičiau parodo II brūkšniukai ir HCG auga, kitoms ilgai nerodo ir kodėl nieks nesiūlo iš gydytojų bėgti greitai darytis HCG, nes (pritaikysiu savo datas, dėl ko viltelė neužgeso tad todėl, kad apvaisinimas įvyksta nevienodu laiku, kad implantacija įvyksta nevienodu laiku ir hcg pas mus didėja nevienodu tempu, dėl to ir parodo vienoms anksčiau testai II, o kitoms ilgai nerodo... na aš tokius išvedžiojimus padariau.. tai dėl to gal ir jei galėjo užkibti po vasario 9 d., tai hcg rekomendavo daryti tik kovo 8 d., kad jei nėštumas yra, tai jis būtų tikrai matyti Taip kad teoriškai daug kas įmanoma, o praktiškai irgi visokių situacijų juk pasitaiko Na tu čia labai plačiai apšvietei mus, dabar dar daugiau turėsiu vilties iki paskutinio tikėsiu, kad visko gali būti Taip teoriškai tai taip ir rekomenduoja, kad ir NT daryti vėluojant mmm bent jau kelioms dienoms, nors praktiškai tai jau praėjus 10 - 14 DPO darom NT, nes išlaukti 2 savaites po galimų mmm ne visos turim kantrybės Na, kad ir kaip ten būtų, visgi linkiu tau neprarasti vilties ir iki galo tikėti stebuklu Tada tau reikia pakartoti kraujo tyrimą ir tada pamatysi ar skaičiukai didėja QUOTE(rakatanga @ 2010 03 03, 13:19) <...>Na, kad ir kaip ten būtų, visgi linkiu tau neprarasti vilties ir iki galo tikėti stebuklu Tada tau reikia pakartoti kraujo tyrimą ir tada pamatysi ar skaičiukai didėja Tai parašysiu vienaip ar kitaip savo istorijos pabaigą, o tai pati kai skaitau kitų istorijas, tai norisi ir pabaigą sužinoti o kraują tai sakiau gal palauksiu iki pirmadienio ir tada jei jau nebus mmm, pasidarysiu, kad jau būtų hcg daug išaugęs ir patvirtintų nėštumą, jei jis aišku yra.. o jei nesu nėštukė, tai iki pirmadienio gal mmm atsiras..
Tamsiaplauke112, o tau visi trys NT laiku vis vaiduoklį parodo? jei taip, tai manau, kad tada tikrai nėštukė
siandiena kartosiu nt testa
O man labai kebli situacija, gal kuri patarsit.. Mėnesinės atėjo kaip ir laiku, tik kažkokios keistos, vietoj 5-6 normalių kraujavimo dienų, po antros jau yra tik tepimas. Kadangi man įtaria dabar Roto virusą ir gydytoją atėjusi kelis kartus paklausė ar nesu nėščia (į ką aš aišku atsakiau kad ne, juk mėnesinės), supanikavau ir pasidariau nėštumo testą.. Praėjus kelioms minutėms jis rodė tik vieną juostelę ir ramiai užmigau. Atsibudusi po kelių valandų, pažvelgiau į testuką ir - yra antra juostelė, nelabai ryški bet matosi tikrai.. Tepimas dar tęsiasi (4 diena išviso). Kažkaip labai nerimauju...
Nėštumas gali būti labai ankstyvas, vos 2-3 savaičių, tai abejoju kad ir gydytojai ką nors pasakys.. o ir dabar iš namų niekur neišeinu.. QUOTE(Layla @ 2010 03 03, 16:25) O man labai kebli situacija, gal kuri patarsit.. Mėnesinės atėjo kaip ir laiku, tik kažkokios keistos, vietoj 5-6 normalių kraujavimo dienų, po antros jau yra tik tepimas. Kadangi man įtaria dabar Roto virusą ir gydytoją atėjusi kelis kartus paklausė ar nesu nėščia (į ką aš aišku atsakiau kad ne, juk mėnesinės), supanikavau ir pasidariau nėštumo testą.. Praėjus kelioms minutėms jis rodė tik vieną juostelę ir ramiai užmigau. Atsibudusi po kelių valandų, pažvelgiau į testuką ir - yra antra juostelė, nelabai ryški bet matosi tikrai.. Tepimas dar tęsiasi (4 diena išviso). Kažkaip labai nerimauju... Nėštumas gali būti labai ankstyvas, vos 2-3 savaičių, tai abejoju kad ir gydytojai ką nors pasakys.. o ir dabar iš namų niekur neišeinu.. Niu aš siūlyčiau ryte pasidaryti pakartotinai NT.. šiaip išdžiuvęs testas gali rodyti neryškią juostelę, bet tai dažniausiai nereiškia nėštumo, tad tik tuo pasikliauti negalima.. dėl mėnesinių ir tepliojimų ir ar gali būti nėštumas, tai nelabai ką žinau.. nebuvau susidūrusi su tuo, tai nelabai ką ir pasakyti galiu.. QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 03, 17:21) Niu aš siūlyčiau ryte pasidaryti pakartotinai NT.. šiaip išdžiuvęs testas gali rodyti neryškią juostelę, bet tai dažniausiai nereiškia nėštumo, tad tik tuo pasikliauti negalima.. dėl mėnesinių ir tepliojimų ir ar gali būti nėštumas, tai nelabai ką žinau.. nebuvau susidūrusi su tuo, tai nelabai ką ir pasakyti galiu.. testuką pakartoti galėsiu tik penktadienį, nes kito namuose jau nebeturiu, dėl silpnumo iš namų neišeinu, o ir bijau ko nors prašyti, kad man atneštų, nes jei man tikrai Roto virusas, bijau kitus apkrėsti... o gyvenu dabar viena.. labai labai laukiu vaikelio, bet dabar tokia baimė, kad nepakenktų virusas, jei tikrai esu nėščia.. o gal stiprus vėmimas ir viduriavimas buvo nėštumo požymiai, o ne joks virusas... belieka sulaukti penktadienio ir pakeliui pas gydytoja apsipirkti testukais.. |