kadangi pirmoji tema buvo labai populiari, sukuriau pratesima, kad galetumem ir toliau dalintis savo patirtimi.
Rasykit mielosios, kada jums anksciausiai pasirode vaiduokliukas, kuria diena po ovuliacijos (DPO) ?
Aciu visoms
Sveikos mergaiciukes,
kadangi pirmoji tema buvo labai populiari, sukuriau pratesima, kad galetumem ir toliau dalintis savo patirtimi. Rasykit mielosios, kada jums anksciausiai pasirode vaiduokliukas, kuria diena po ovuliacijos (DPO) ? Aciu visoms
Sveikos planuotojos
Staika radau internete:
,,Testo rezultatų negalima vertinti praėjus daugiau nei 10 minučių. Jei juostelė testo `T` dalyje neišryškėja per 4-5 minutes, nėštumo nėra. Tačiau gali būti, jog ŽCG koncentracija Jūsų šlapime yra labai maža. Taip būna pačioje nėštumo pradžioje. Tokiu atveju rekomenduojame po kelių dienų pakartoti RapiPreg® testą iš naujo.'' Ka manot???? QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:05) Sveikos planuotojos Panašu į vaiduokliuką O, jau matau, tą patį pasiūlymą jau radote QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:05) .............O NT pokstus krecia Aš manau, kad tai nesąmonė Manau, jei nėštumo nebūtų, tai ir po 10 min matytumėt tik I ...
labai dziaugiuosi, kad temele "prigijo"
Nuotaka, nepasakei, kiek laiko praejo, kol pamatei antraji bruksniuka? Jei testas jau isdziuves ir bruksniukas atsirado, tai cia ne vaiduoklis O kada ji darei ryte? Jei ne, tai pabandyk ryt is ryto, tada jei jau kas nors pas tave yra, tikrai pamatysi. Dar yra toks Viola ypac jautrus NT, jo kaina apie 18 lt. Jei pinigu negaila, gali megint, nors jei turesi kantrybes kelias dienas, issiaiskinsi del vaiduokliuko ir su pigesniu NT QUOTE(ederi @ 2010 02 11, 13:42) labai dziaugiuosi, kad temele "prigijo" Nuotaka, nepasakei, kiek laiko praejo, kol pamatei antraji bruksniuka? Jei testas jau isdziuves ir bruksniukas atsirado, tai cia ne vaiduoklis O kada ji darei ryte? Jei ne, tai pabandyk ryt is ryto, tada jei jau kas nors pas tave yra, tikrai pamatysi. Dar yra toks Viola ypac jautrus NT, jo kaina apie 18 lt. Jei pinigu negaila, gali megint, nors jei turesi kantrybes kelias dienas, issiaiskinsi del vaiduokliuko ir su pigesniu NT Na uz kokio pusvalandzio gal daugiau.Matai antra juostele aptikau netiketai, is pradziu galvojau, kad neigiamas, tik veliau pastebejau, kad atsirado dvi QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:39) ir tikėk tuo QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 11, 13:47) Aš tai nelaukiau Pirmą tetsuką pasidariau ketvirtadienį vakare - II pasirodė po kokių 10 min... Tada penktadienį iš ryto pasidariau dar vieną testuką - vėl II pasirodė tik po kokių 10-15 min... Nebeiškenčiau - iškart nulėkiau pasidaryti kraujo tyrimo ir... HCG buvo 315
Labas rytas
Darausi ketvirta...Kontroline juostele issryskeja is karto, o laukelis kur turi but antra juostele nusidaze ryskiai roziniai. Ir tik dabar ( po 15 min) po truputi pradeda subegti i juostele, bet laaaaaaaaaabai po truputi...nezinau ne ka galvot
Padekit!!!
Kaip jau minejau, ryte pasidariau NT. Teigiamas (tiesa juostele buvo sviesesne uz kontroline ir sviesesne nei vakar daytame NT). Uz valandos sulaukiau mm
ieskau ieskau atsakymo ir nerandu...
Sveikos,
Su tais rezultatu vertinimais po 10, 20 ar daugiau minuciu is tikruju painu. Bet kai kuriu NT instrukcijose yra parasyta, kad jeigu II isryskeja po 10 minuciu, neatmeskite nestumo tikimybes O del to, kada anksciausiai galima darytis, tai priklauso nuo NT jautrumo ir moters gaminamo LCH kiekio, taip pat nuo to, kiek laiko reikia konkreciam zirniukui isitvirtinti. Anksciausiai esu girdejusi, kad NT parode II, praejus 7DPO, taciau juk buna atveju, kad nerodo net ir 14DPO
stai ir pamaciau savo II
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 16, 12:05) Nuoširdžiausiai sveikinu pamačius savo II Ir visosm linkiu juos pamatyti O man šiandien 11 DPO ir testas neigiamas Papildyta: QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 16, 14:43) Kaip aš už tave džiaugiuosi Nenusimink, gal kitas mėnuo bus sėkmingas Laikau kumščius
na gal jus netokios kaip as issiblaske bet visvien parasysiu. man atrodo kad nepastojau vien delto kad po
na va turiu jau ir atsakymus 122,9
skaiciau kad pagal zitus skaicius galima nustatyti tiksliau kelinta savaite. gal zinot kuri?
Sveikos mergytes
Mes jau kaip trecias ciklas planuojam ir va uzvakar atejo pagaliau mmm diena kuriu kol kas nesulaukiu ir labai tikuosi nesulaukti
Aciu Jums labai uz nuosirdzius palinkejimus
Papildyta: Oi ir kiek as tu testuku buvau prigadinus net atejus mmm po ju dar kartodavau NT nes vis neprarasdavau vilties
Sveikos!
Tikrai negalvojau, kad teks čia rašyti, bet yra kaip yra Nesusirgau, jau praėjo 10 dienų po to, kai turėjo ateiti mm ir tiek 10DPO , pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija.. Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų. Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min.. QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 12:44) Sveikos! Tikrai negalvojau, kad teks čia rašyti, bet yra kaip yra Nesusirgau, jau praėjo 10 dienų po to, kai turėjo ateiti mm ir tiek 10DPO , pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija.. Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų. Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min.. na siulau kartot NT, manau busi
Sveikos mergytes
Sveikos, turiu toki klausimeli...mano mm turejo prasideti sio men 16diena, ar jau galiu darytis NT ar vis dar palaukti???
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 12:44) ...........pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija.. Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų. Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min.. Aš dariausi vakare ir rezultatas buvo po 10-15 min Taip kad nekreipk dėmesio į užrašus
as tai labai bijau darytis kad nepamatyciau I todel ir delsiu....
O tas NT ant kurio pipete reikia uzlasinti pora lasu slapimo labai jautrus ar nelabai?
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 15:29) Na tas testas taip pat geras ir tikrai parodys jei laukiesi,jie visi rodo ta pati,tik jau priklauso nuo to kiek tavo organizmas gamina nestumo hormono,bet jei tavo mm turejo but 16 d tai drasiai nesukus sau galvos gali daryt NT
Pasidariau po pietų RAPID testą, tai linija pasirodė vėl po kokių 15min, bet laaabai neryški.. Na tikiuosi, kad ryt ryte bus baiktos mano abejonės
Dar negaliu patikėt, ryt jei bus II, tai tada lėksiu kraujo tyrimą, bet jau abejonių kuo tolyn tuo mažyyyn
Sveikos
Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis.. Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 08:28) Sveikos Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis.. Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai Manau kad tu
Labas rytas, nors ir vėlyvas
QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 10:28) Sveikos Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis.. Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai Na šiaip sau NT vaiduokliukų manau nerodo Papildyta: QUOTE(~Beauty~ @ 2010 02 23, 10:35) Ojej, jūs dar kažkokius pavadinimus testų žinot p.s. nemanau, kad jei testas brangesnis, geriau rodys... Aš visada pirkdavau kasetinius NT (kaip suprantu tie, į kuriuos lašinasi su pipete), galvodama, kad jie gal geresni, bet tada kažkur perskaičiau, kad jie tas pats kas ir juostelės tik įdėta į kasetę Mergaitės, o kur Kaune galima rasti tų Viola NT ? Papildyta: QUOTE(little flower @ 2010 02 23, 01:49) Kaip tau sekasi, lyg irgi šiandien turėjai NT daryti ? QUOTE(rakatanga @ 2010 02 23, 10:50) Mergaitės, o kur Kaune galima rasti tų Viola NT ? As juos maciau tik eurovaistinese. QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 08:28) Sveikos Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis.. Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai as kaip tik uz rapipreg, jis man ryskiausias juosteles rode nors buvo 11DPO ir viola ryskias rode, o va tas easy cup brangiausias bet prasciausias vaiduokli tik rode. viola ir as pirkau eurovaistinej, 13lt kainavo.
Sveikutes
seemle man atrodo,kad be reikalo nerodytu vaiduokliu Galbut tau neseniai mazylis implantavosi ir todel rodo nerysku,o gal tavo HCG zemas As bloga patareja esu,nes nestuke buvau pries 11 metuku.Tai pamenu is mano N....gadintu testuku tik vienas parode kad laukiuosi.Tai visa ta laika maniau kad esu ne nescia,o tik maistu apsinuodijusi,kol nenuejau pas savo gine ir nesuzinojau kad tikrai laukiuosi Tie Rapipreg jau seniai yra.Jie buvo vieninteliai ir butent as juos ir gadinau kai buvau su pirmu O va dabar nieko nejauciu.Pries kelias dienas pilvuka pamaude ir psio.Na,siandien bambos sirtyje taip skaudejo,kad atrodo nei atsisest galiu nei atsistoti
Sveikos. Gal kam buvo kad trecia savaite pasirode tamsios isskiros o kita diena kraujas, o dar keleta dienu kartais patepliodavo. Skaiciau kad gal tada isitvirtino gimdoje, ar tai reiskia kad laukiuos
QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 10:28) Sveikos Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis.. Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai Man nesenai buvo lygiai tas pats. Pirmas testas, po kokios valandos rodė ryškias dvi juosteles, antras (tą pačią diena) rodė dvi ryškias, kitą dieną viena jau buvo blankesnė, trečia dieną dar blankesnė, ketvirtos rytą irgi blanki ir po valandos susirgau. Testą dariausi ir penktą dieną, tiesiog, kad įsitikinčiau, ir antroji juostelė buvo laaaaabai vaiduokliška. Žodžiu mano žirniukas pabėgo QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 02:07) Tikiuosi Nežinau ar čia man jau psichozė, ar taip gali būt, kad maudžia/ raižo pilvą( ne skrandį), kaip sergant refliuksu rijimas sunkus, muša karštis ir bendras silpnumas ("nei kojyčių, nei rankyčių"). Arba čia prieš mm...na ryte darysiuos dar vieną testuką, žiūrėsiu. Na ką..kaip ir visi iki šiol, ketvirtas testas iš karto nieko nerodo... Matyt kažkoks sublūdyjimas buvo čia. Tik nežinau kame. nes testai skirtingos firmos. Tiesa paskaičiavau, kad visgi tik šiandien 11DPO, tai kai pirmą kartą dariausi buvo tik 8DPO. Tiesa, šio ketvirtojo testo T vietoje matosi balkšva linija, kuri turėtų parūžavuoti, bet tik vos vos aplink tą baltumą paraudo lyg kontūrai. Jaučiu reik nespėliojus eit kraujo pasidaryti ir bus aišku QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 10:33) Na ką..kaip ir visi iki šiol, ketvirtas testas iš karto nieko nerodo... Matyt kažkoks sublūdyjimas buvo čia. Tik nežinau kame. nes testai skirtingos firmos. Tiesa paskaičiavau, kad visgi tik šiandien 11DPO, tai kai pirmą kartą dariausi buvo tik 8DPO. Tiesa, šio ketvirtojo testo T vietoje matosi balkšva linija, kuri turėtų parūžavuoti, bet tik vos vos aplink tą baltumą paraudo lyg kontūrai. Jaučiu reik nespėliojus eit kraujo pasidaryti ir bus aišku o tu paimk ir pasidaryk kraujo tyrimus, man atrodo jau turetu kaska parodyti...
Sveikos
Na va pasidariau tyrimą AIDS centre, bet tik rytoj 15val bus atsakymas. Kaži kaip ištverti, o šiandien dar ir dirbti, prezentaciją ruošti, ryt kaip tik tą valandą pristatymas. Išprotėsiu. Jau man tikrai psichozė, nes pykint pradėjo
O as vis dar delsiu....bet jau vyras pirks siandien NT, tai bus aisku rytoj, nors labai bijau, kaip isgyventi reikes....
QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 12:44) Sveikos Man rodos, gali QUOTE(mėtinėėė @ 2010 02 24, 12:52) O gal geriau nulėk kraujuko priduot - tada tikrai būsi tikra ir nereiks spėlioti, ar vaiduoklis tikras QUOTE(seemle @ 2010 02 24, 13:01) Na va pasidariau tyrimą AIDS centre, bet tik rytoj 15val bus atsakymas...... "Geromedoj" (Naugarduko g. 50-11) atsakymas tą pačią dieną |