Maniskis vasara buvo 2 metuku. Pliuskenosi juroje net istraukti negalejom. Tiek buko
Maniskis nepraleido nei vienos vasaros be juros
mano maziukas pamirke kojytes kai buvo 7men, tei nieko bliogo kaip ir nebuvo
QUOTE(dikarikaa @ 2010 02 12, 14:39) laba, mano sunus dviem dienom jaunesnis gali but ir maniskei ne patiks Papildyta: bandisiu ir as vasara dukryte vezt prie juros,ir pamirkisim kojites,gal reagos normasliai. siaip vandenukas patinka mazei voniai,bet jura didele vandiens daug,gali ir isigast,bus matit. o jums dekui,mamytes kad papasokojot
mes sia vasara pirma karta maziu nusivezem rpei juros, jam buvo truputi daugiau nei 9men, tuomet buvo saltokas oras, didelis vejas, tai mazius kol buvo ant ranku ar vezime sedejo, tai jura jam buvo ne motais, bet kai ikisom pabraidyti, tai skele is juros rekdamas
Maniškiui 2,5 m. Tik džiaugčiausi, jei jis norėtų į tą jūrą lipti... Du kartus buvom Egipte ir vieną Turkijoj. Niekaip neprisivilioju... Sako man, kad negalima lipti į balą...
musu dziaugsmeliui bus 1,5metu vasara kai planuojam atostogas prie juros, vanduo jam patinka, nes einam i baseina. as labiau jaudinuosi, ar nieko nebus kad praleis pusdieni pliaze ant saules. na aisku turesim ir sketi, bet nemanau kad pavyks ji vienoj vietoj islaikyti
o kaip jus,mamytes, einate su maziukais i pliaza? kiek laiko praleidziate, kaip rengiate vaikucius, ar idomu jiems?
mes buvom savaitgali baseine impulse. NU jau patiko vaikams. TIk vanduo gal vesokas...susaldavo greit...bet jei dazniau vaiksciosim manau pripras.
Pasekmės priklauso nuo vaiko grūdinimo. Jeigu visada buvo laikomas šiltnamio sąlygom, tai po jūros gali ir susirgt, o jeigu leidžiama nuo kūdikystės pasitaškyti, tai jūra tikrai nebus per šalta.
vasara mum buvo metai ir pora menesiu, tai ui kaip patiko jai jura
o mums 4 mėnesiukai buvo, kai pedutes suslapinom juroj
[quote=rimmuske,2010 02 11, 00:33]
sveikos,mamytes. mano mazylei vasara bus du metukai,ar galima tokio amziaus vaikams ikist kojeles i jura,ar nebus per saltas vanduo ar neizbers? [pirma karta savo sunu nusivezem prie juros kai jam buvo 9 men,ne tik kojeles kisom,nei bere,nei persalom,tik asys,burna,uzpakaliukas pilni smelio buvo,bet jam labai patiko...nebent jusu mazyle bijo vandens..
[quote=sandra20081026,2010 03 01, 17:16]
[quote=rimmuske,2010 02 11, 00:33] sveikos,mamytes. mano mazylei vasara bus du metukai,ar galima tokio amziaus vaikams ikist kojeles i jura,ar nebus per saltas vanduo ar neizbers? [pirma karta savo sunu nusivezem prie juros kai jam buvo 9 men,ne tik kojeles kisom,nei bere,nei persalom,tik asys,burna,uzpakaliukas pilni smelio buvo,bet jam labai patiko...nebent jusu mazyle bijo vandens.. [/quote] ne nebijo,kaip zino ,kad eis maudytis,tai pati pirma stovi jau prie voneles
Mum dabar 1.6 praita vasara maudemes ir juroi ir upei ir ne siai kojytes pamirkem, o gerai bridom su teciu i gyli, plaukiojom iki kaklo darem varle varle op
Mano maze susipazino su jura kai buvo 1m, visai nieko begiojo, sakyciau kad patiko
mano dukrytė vandens nebijo, vasarą kai jai buvo 7mėn nemažai upėje maudėmės, nors vanduo sraunus ir šaltokas, tiesiog iš pradžių pripratinau kambario temperatūros vandeny maudytis, po to lauke baseinėlį pripūčiau ir saulės sužildytame vandeny leidau turkštis. tai nei susirgo nei ką.
Mano suneliui dar metukų nebuvo ir jau lindom į jūrą.Patiko vaikui labai
Svarbiausia kad didelio vėjo nebutų, ir nesipliuškenti per ilgai, ir viskas bus ok
pradžioje bijo,stebi, bet kai pripranta , neištrauksi
Vasara buvo 1.6 tai juros bijojo,susirado vaiku iskasta ir pripilta vandens duobute ir ten tiurskesi
Nepabandzius nezinosi, o kazkaip negirdejau, kad nuo juros vandens bertu, nebent maudytis pacioje nesvariausioje vietoje.
Manau, jei trumpam ilist i vandeni - nieko baisaus. Per trumpa laika nespes persalt. Ruosiames vasara vaziuot prie juros. Tuo paciu pasigrudinsim, pakvepuosim juros oru ir pasigydisim savo dermatita.
Maniskio tai neistrauksi is vandens...sunkiausia jam irodyti kad jau salta, rudenelis atejo...o jis sako "mamyte tai nors kojytes pamerkim"
mes sia vasara buvom prie juros tai kadangi musu mazylis megsta maudytis is vandens nenorejo islipti .....
o baseinia buvom dar anksciau rodos 1,3
1 metuku budami 2 sav. prasedejome siltoje juroje,turkijoje,ir baseine,niekur mus neisbere,buvo silta ir smagu,niekas nesusirgo,o baltijos juroje nedrisciau 1 metu vaikeli maudyti,nes vandenukas saltas ,as pati bijau salcio ir nesimaudau baltijos juroje
|