Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas ir vandens telkinys
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
arabele
QUOTE(Meggi @ 2007 06 19, 12:41)
mes jau maudemes ir labai patiko, tokius maziulius juk grudinti reik! smile.gif
*

o vasara pats tinkamiausias laikas tam tongue.gif
nicelady
biggrin.gif
reginute/rugile
mum sake kad galima, bet dar nebraidem 4u.gif
arabele
QUOTE(reginute/rugile @ 2007 06 20, 20:00)
mum sake kad galima, bet dar nebraidem 4u.gif
*

kai mes tokios mažops buvom irgi nebraidėm blush2.gif
neringyte
mes jau ir maudomes ezere bigsmile.gif ir mazajai labai patinka bigsmile.gif
arabele
QUOTE(neringyte @ 2007 06 21, 11:39)
mes jau ir maudomes ezere bigsmile.gif ir mazajai labai patinka bigsmile.gif
*

mes irgi jau maudemes
~Rasa~
kol man pačiai bus šalta, tol ir vaiko nekišiu tongue.gif
O visi grūdinimai... na nesu aš užsigrūdinusi, tai kodėl vaiką dirbtinai išbalansuoti? Nebent keistųsi visos šeimos įpročiai, tada grūdinimas ok. 4u.gif
arabele
QUOTE(Rasa G. @ 2007 06 21, 12:20)
kol man pačiai bus šalta, tol ir vaiko nekišiu  tongue.gif
O visi grūdinimai... na nesu aš užsigrūdinusi, tai kodėl vaiką dirbtinai išbalansuoti? Nebent keistųsi visos šeimos įpročiai, tada grūdinimas ok. 4u.gif
*

gal ir taip
_Ligitukas_
QUOTE(arabele @ 2007 06 21, 12:42)
gal ir taip
*

Sveika arabele, radau tave čia, žiūriu esi čiauškutė mirksiukas.gif na o į temą, mes irgi jau braidėm Kauno mariose lotuliukas.gif ir labai linksma buvo, bet labai jau norėjo maudytis
arabele
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 06 21, 13:07)
Sveika arabele, radau tave čia, žiūriu esi čiauškutė  mirksiukas.gif  na o į temą, mes irgi jau braidėm Kauno mariose  lotuliukas.gif  ir labai linksma buvo, bet labai jau norėjo maudytis
*

tai ko neleidai??? Odar biški ne į tema čia blogai kad aš čiauškutė???
Nemarioji
Mes tik jūroj braidėm,kai buvo vienu momentu šiltas vanduo...o maudytis dar truputėlį bijau leisti g.gif .Jei leisčiau turbūt neišliptų iš vandens bigsmile.gif ,nes jau labai mėgsta....(namuose iš vonios su ašarom išlipam) doh.gif
arabele
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 15:26)
Mes tik jūroj braidėm,kai buvo vienu momentu šiltas vanduo...o maudytis dar truputėlį bijau leisti  g.gif .Jei leisčiau turbūt neišliptų iš vandens  bigsmile.gif ,nes jau labai mėgsta....(namuose iš vonios su ašarom išlipam)  doh.gif
*

neatimk iš vaiko malonumo tongue.gif
zuasta
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 15:26)
Mes tik jūroj braidėm,kai buvo vienu momentu šiltas vanduo...o maudytis dar truputėlį bijau leisti  g.gif .Jei leisčiau turbūt neišliptų iš vandens  bigsmile.gif ,nes jau labai mėgsta....(namuose iš vonios su ašarom išlipam)  doh.gif
*

Geriau jau leisk issimaudyti,nes mes pernai kai pabraidem,tai iskart susirgom verysad.gif .Sako geriau maudytis visam, nei tik kojas mirkyti smile.gif
arabele
QUOTE(zuasta @ 2007 06 21, 15:55)
Geriau jau leisk issimaudyti,nes mes pernai kai pabraidem,tai iskart susirgom  verysad.gif .Sako geriau maudytis visam, nei tik kojas mirkyti smile.gif
*

aš irgi taip girdėjau nes ten kažkas su termoreguliacija sutrinka jei tik vienas kojas mirkai
Nemarioji
QUOTE(zuasta @ 2007 06 21, 16:55)
Geriau jau leisk issimaudyti,nes mes pernai kai pabraidem,tai iskart susirgom  verysad.gif .Sako geriau maudytis visam, nei tik kojas mirkyti smile.gif
*

3*tfu nesusirgom,kai pabraidem...
arabele
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 16:48)
3*tfu nesusirgom,kai pabraidem...
*

kitą kartą maudykitės,one braidykite
Nemarioji
QUOTE(arabele @ 2007 06 21, 17:51)
kitą kartą maudykitės,one braidykite
*

taip ir padarysim mirksiukas.gif
arabele
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 22, 09:45)
taip ir padarysim  mirksiukas.gif
*

būtinai,būtinai tongue.gif
Heaven
ax.gif mes dar kol kas nebandėm braidyti ežere ax.gif
Olgyte
Man tai klausimas truputi keistai skamba g.gif . Kas gi vaiką geriau pažįsta negu jo mama. Jeigu matosi kad vaikai sveiki, energingi – pirmyn, jeigu kažkas ne taip - net ir pačia karščiausią dieną tegu prie kranto pasivaikšto. Ir amžius čia ne prie ko g.gif .

O mano sūnūs maudosi kažkur nuo gegužės vidurio biggrin.gif .
Austre 123
Jau ir braidėm o maudėsi tik sūnelis nes dukriukas bijo o iš vonios taip pat su ašarom reikia išvesti
arabele
QUOTE(Austre 123 @ 2007 06 22, 13:03)
Jau ir braidėm o maudėsi tik sūnelis nes dukriukas bijo o iš vonios taip pat su ašarom reikia išvesti
*

dvynukai. o tokie skirtingi vienas maudosi kita ne tongue.gif
laimav
mano dukryte jau nuo metuku ir dvieju menesiu mudosi ezere ir siemet jau maudesi thumbup.gif thumbup.gif
iren@
Kazkur esu skaiciusi, kad vaikams iki 3 m. galima maudytis, jei vandens temperatura ne mazesne, nei 20 laipsniu doh.gif , bet as savo vaikui nuo 10 men. leisdavau pabaraidyti juroje, net kai 11 laipsniu vainduo buvo, ir nieko, nesirgo ax.gif , o jau ezere, tuo labiau leidziu smile.gif
raciren
Mano pupsius dar nebraides, bet siaip metais tai jai leisiu, kai tik nuleksim prie kokio ezeriuko, ar juros ... smile.gif
Fenomenali
Mes greitu laiku vyksim prie jūros atostogaut, planuojam maudytis, tikrai nedrausiu. Tuo tikslu ir mažą baseiniuką jūros vandeniui įsigijom, kad nereikėtų mažylio gaudyti thumbup.gif

Su ežeru - tikrai nedarysiu išimčių 4u.gif
vaidilutė
kai buvo tokie kaščiai ir mes savo mažajai leidom braidyti ežere ax.gif jei taip patiko kad nenorėjo iš vandens lipti doh.gif
arabele
o mes šiandien prie jūros buvom bet va mano mergina išsigando bangų ir isteriškai klykė jas pamačius vienu žodžiu jūroje mano mergina braidyti atsisakė, o va ežere maudėsi su pasikrykštavimu ax.gif
zuasta
O mes maudomes nuo 7men mirksiukas.gif
Ledas
Pirmoji dukrytė ežere maudėsi nuo 11mėn. ir jai labai patiko, visiškai nebijojo vandens, ir nebuvo nuo vandens peršalus thumbup.gif O mažajai kojytes į vandenuką nuo 5mėn kišau, bet jai nepatiko schmoll.gif Kitą vasarą nuo 1,3m ežere braido, bet tik tame, kur negilus ir šiltas vanduo.
Jurgitukas1
Mes po jura 5 meneseliu braidem, tai dabar po ezera tikrai leidziu, aisku salia budama mirksiukas.gif
Zana4
manau kad galima mirksiukas.gif maniski jau seniai braido, ir maudesi juroje kai buvo apie metukus tongue.gif
arabele
QUOTE(Zana4 @ 2007 07 02, 16:26)
manau kad galima  mirksiukas.gif  maniski jau seniai braido, ir maudesi juroje kai buvo apie metukus  tongue.gif
*

o jūros nebijojo???
Besijuokianti
Aš savo pupos pernai (tuomet buvo 1,5 m) nei iš jūros, nei iš ežero neištraukiau: maudėsi ne tas žodis, tiesiog ištisai mirko. Jūroj parkritus bangos per galvą ritasi (aišku mamai striokas didžiausias), o ji atsistoja ir vėl į jūrą lenda.
Tuo tarpu vyresnioji mergaitė tokio amžiaus į vandenį nei už ką neidavo.
Manau, vaikas pats nuspręs maudytis jam ar ne... biggrin.gif
arabele
QUOTE(vilytte @ 2007 07 04, 08:21)
Aš savo pupos pernai (tuomet buvo 1,5 m) nei iš jūros, nei iš ežero neištraukiau: maudėsi ne tas žodis, tiesiog ištisai mirko. Jūroj parkritus bangos per galvą ritasi (aišku mamai striokas didžiausias), o ji atsistoja ir vėl į jūrą lenda.
Tuo tarpu vyresnioji mergaitė tokio amžiaus į vandenį nei už ką neidavo.
Manau, vaikas pats nuspręs maudytis jam ar ne... biggrin.gif
*

manoji ežere maudėsi su malonumu, o va jūros išsigando verysad.gif
Siracusa
o kodel gali but negalima? g.gif mano mergina juroj ir ezere turskesi ir pernai, tada buvo 8 men ax.gif
ligiukss
Mes jau pradėjom braidyti pernai kai mums tebuvo 8mėn.O jau šią vasarą nardom kaip žuvis! mirksiukas.gif lotuliukas.gif Labai jau patinka vanduo!
Limour
Ir braidom, ir maudomės, ir pernai jau su jūra susipažinom (kaip tik pataikėm nuvažiuot tada, kai vanduo apie 26 laipsnius buvo) thumbup.gif.
arabele
QUOTE(Limour @ 2007 07 05, 23:05)
Ir braidom, ir maudomės, ir pernai jau su jūra susipažinom (kaip tik pataikėm nuvažiuot tada, kai vanduo apie 26 laipsnius buvo) thumbup.gif.
*

ar bangų nepabūgo???
raimonda23
jau braidėmė labai patenkint abuvo bvos iškėlėm smile.gif
crocus
Mano abi atžalos vandeniniai. Jiems ir vonioj, ir pelkėj, ir kranas lauke atsuktas - laimės viršūnė tongue.gif O leidau vandens telkiniuose pliurkštis, kai užsimanė. Juk nieko čia blogo-aišku jei vanduo atitinka higienos normas bigsmile.gif
O va taip mažoji mirksta šiemet jūroj biggrin.gif

user posted image

user posted image

Bet atsižvelgiant į temos klausimą - po ežerus nebraidom schmoll.gif tongue.gif - jūros užtenka ir pelkių šiuo metu (kad labai lyja) ax.gif
arabele
QUOTE(crocus @ 2007 07 09, 02:04)
Mano abi atžalos vandeniniai. Jiems ir vonioj, ir pelkėj, ir kranas lauke atsuktas - laimės viršūnė tongue.gif O leidau vandens telkiniuose pliurkštis, kai užsimanė. Juk nieko čia blogo-aišku jei vanduo atitinka higienos normas bigsmile.gif
O va taip mažoji mirksta šiemet jūroj biggrin.gif

user posted image

user posted image

Bet atsižvelgiant į temos klausimą - po ežerus nebraidom schmoll.gif  tongue.gif - jūros užtenka ir pelkių šiuo metu (kad labai lyja) ax.gif
*

kokia fainulka thumbup.gif
crocus
QUOTE(arabele @ 2007 07 09, 06:18)
kokia fainulka thumbup.gif
*

aciuks.gif
arabele
QUOTE(crocus @ 2007 07 09, 07:25)
aciuks.gif
*

o bangų nebijo?????
ligiukss
Mes tai nebijom ,bet jau emocijų labi daug kaip jas matom thumbup.gif
Vyyte
As tai tik ant ranku paemus kartu su manim leidziu porai minuteliu pabraidyt ezere o siaip tai mes gyvenam nuosavam name tai turim baseineli o i Sventaja irgi baseineli vezemes bet manau kad galima mano pupse mazesne o as leidziu jai manau kad taip vaikas grudinas bet as leidziu tik tada kai labai karsta diena ir vanduo jau isiles blink.gif siemet jau juroj truputeli maudes pataikem visai siltas vanduo buvo o inai irgi taip megsta vandeni kad jokiu problemu patiko labai jura ir bangu nebijojo viskas buvo super! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
espana
nei is ezero, nei is baseino neistrauksi mano paneles thumbup.gif labai megsta vandeni,tinka ir is is krano per slanga, svarbu bale stovi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ligiukss
QUOTE(Vyyte @ 2007 07 27, 16:50)
As tai tik ant ranku paemus kartu su manim leidziu porai minuteliu pabraidyt ezere o siaip tai mes gyvenam nuosavam name tai turim baseineli o i Sventaja irgi baseineli vezemes bet manau kad galima mano pupse mazesne o as leidziu jai manau kad taip vaikas grudinas bet as leidziu tik tada kai labai karsta diena ir vanduo jau isiles blink.gif siemet jau juroj truputeli maudes pataikem visai siltas vanduo buvo o inai irgi taip megsta vandeni kad jokiu problemu patiko labai jura ir bangu nebijojo viskas buvo super! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Mes ir turim baseiną,bet jai nelabai ji nori geriau kur daugiau vandens! thumbup.gif
LedAsta
Ne tik braidom, bet ir maudomės smile.gif O kiek tame džiaugsmo!!!!!!!!
AušraTa
QUOTE(espana @ 2007 07 27, 18:56)
nei is ezero, nei is baseino neistrauksi mano paneles thumbup.gif labai megsta vandeni,tinka ir is is krano per slanga, svarbu bale stovi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir manoji tikras vandens vaikas doh.gif . Pirmą kartą kojeles į ežerą merkėm, kai buvo 4 mėn. Po kelių sykių kojų pamirkymų ax.gif ir visa maudėsi. Kitą vasarą mes vėl tiurlenomės, na o ši tai tikra palaima bigsmile.gif . Net baisu su ja eiti prie vandens doh.gif , nes iš vandens lipame su didžiausiais rėkimais blush2.gif . Namie būnant, jei tik koks ožiukas atkeliauja, tai ir jį vandens terapioja gydom lotuliukas.gif . Tik išgirsta, kad vanduo į vonią leidžiamas iš karto ausys stačios, ožiai išsilaksto po lankas lotuliukas.gif ir maudynės. Mamytė, tėtukas ir broliukas maudosi tik vėlai vakare, kai mažoji miega, nes kaip atsisakysi tokio malonumo tongue.gif , su visais praustųsi lotuliukas.gif . Švaruolė sokiai.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.