QUOTE(Meggi @ 2007 06 19, 12:41)
o vasara pats tinkamiausias laikas tam
mum sake kad galima, bet dar nebraidem
mes jau ir maudomes ezere
kol man pačiai bus šalta, tol ir vaiko nekišiu
O visi grūdinimai... na nesu aš užsigrūdinusi, tai kodėl vaiką dirbtinai išbalansuoti? Nebent keistųsi visos šeimos įpročiai, tada grūdinimas ok.
Mes tik jūroj braidėm,kai buvo vienu momentu šiltas vanduo...o maudytis dar truputėlį bijau leisti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 15:26) Mes tik jūroj braidėm,kai buvo vienu momentu šiltas vanduo...o maudytis dar truputėlį bijau leisti Geriau jau leisk issimaudyti,nes mes pernai kai pabraidem,tai iskart susirgom
Man tai klausimas truputi keistai skamba
O mano sūnūs maudosi kažkur nuo gegužės vidurio
Jau ir braidėm o maudėsi tik sūnelis nes dukriukas bijo o iš vonios taip pat su ašarom reikia išvesti
mano dukryte jau nuo metuku ir dvieju menesiu mudosi ezere ir siemet jau maudesi
Kazkur esu skaiciusi, kad vaikams iki 3 m. galima maudytis, jei vandens temperatura ne mazesne, nei 20 laipsniu
Mano pupsius dar nebraides, bet siaip metais tai jai leisiu, kai tik nuleksim prie kokio ezeriuko, ar juros ...
Mes greitu laiku vyksim prie jūros atostogaut, planuojam maudytis, tikrai nedrausiu. Tuo tikslu ir mažą baseiniuką jūros vandeniui įsigijom, kad nereikėtų mažylio gaudyti
Su ežeru - tikrai nedarysiu išimčių
kai buvo tokie kaščiai ir mes savo mažajai leidom braidyti ežere
o mes šiandien prie jūros buvom bet va mano mergina išsigando bangų ir isteriškai klykė jas pamačius vienu žodžiu jūroje mano mergina braidyti atsisakė, o va ežere maudėsi su pasikrykštavimu
O mes maudomes nuo 7men
Pirmoji dukrytė ežere maudėsi nuo 11mėn. ir jai labai patiko, visiškai nebijojo vandens, ir nebuvo nuo vandens peršalus
Mes po jura 5 meneseliu braidem, tai dabar po ezera tikrai leidziu, aisku salia budama
manau kad galima
Aš savo pupos pernai (tuomet buvo 1,5 m) nei iš jūros, nei iš ežero neištraukiau: maudėsi ne tas žodis, tiesiog ištisai mirko. Jūroj parkritus bangos per galvą ritasi (aišku mamai striokas didžiausias), o ji atsistoja ir vėl į jūrą lenda.
Tuo tarpu vyresnioji mergaitė tokio amžiaus į vandenį nei už ką neidavo. Manau, vaikas pats nuspręs maudytis jam ar ne... QUOTE(vilytte @ 2007 07 04, 08:21) Aš savo pupos pernai (tuomet buvo 1,5 m) nei iš jūros, nei iš ežero neištraukiau: maudėsi ne tas žodis, tiesiog ištisai mirko. Jūroj parkritus bangos per galvą ritasi (aišku mamai striokas didžiausias), o ji atsistoja ir vėl į jūrą lenda. Tuo tarpu vyresnioji mergaitė tokio amžiaus į vandenį nei už ką neidavo. Manau, vaikas pats nuspręs maudytis jam ar ne... manoji ežere maudėsi su malonumu, o va jūros išsigando
o kodel gali but negalima?
Mes jau pradėjom braidyti pernai kai mums tebuvo 8mėn.O jau šią vasarą nardom kaip žuvis!
Ir braidom, ir maudomės, ir pernai jau su jūra susipažinom (kaip tik pataikėm nuvažiuot tada, kai vanduo apie 26 laipsnius buvo)
jau braidėmė labai patenkint abuvo bvos iškėlėm
Mano abi atžalos vandeniniai. Jiems ir vonioj, ir pelkėj, ir kranas lauke atsuktas - laimės viršūnė
O va taip mažoji mirksta šiemet jūroj ![]() ![]() Bet atsižvelgiant į temos klausimą - po ežerus nebraidom QUOTE(crocus @ 2007 07 09, 02:04) Mano abi atžalos vandeniniai. Jiems ir vonioj, ir pelkėj, ir kranas lauke atsuktas - laimės viršūnė O va taip mažoji mirksta šiemet jūroj ![]() ![]() Bet atsižvelgiant į temos klausimą - po ežerus nebraidom kokia fainulka
Mes tai nebijom ,bet jau emocijų labi daug kaip jas matom
As tai tik ant ranku paemus kartu su manim leidziu porai minuteliu pabraidyt ezere o siaip tai mes gyvenam nuosavam name tai turim baseineli o i Sventaja irgi baseineli vezemes bet manau kad galima mano pupse mazesne o as leidziu jai manau kad taip vaikas grudinas bet as leidziu tik tada kai labai karsta diena ir vanduo jau isiles
nei is ezero, nei is baseino neistrauksi mano paneles
QUOTE(Vyyte @ 2007 07 27, 16:50) As tai tik ant ranku paemus kartu su manim leidziu porai minuteliu pabraidyt ezere o siaip tai mes gyvenam nuosavam name tai turim baseineli o i Sventaja irgi baseineli vezemes bet manau kad galima mano pupse mazesne o as leidziu jai manau kad taip vaikas grudinas bet as leidziu tik tada kai labai karsta diena ir vanduo jau isiles Mes ir turim baseiną,bet jai nelabai ji nori geriau kur daugiau vandens!
Ne tik braidom, bet ir maudomės
QUOTE(espana @ 2007 07 27, 18:56) nei is ezero, nei is baseino neistrauksi mano paneles Ir manoji tikras vandens vaikas |