norejau paklausti ar galima vaika kuriam yra 1.7 metai leisti braidyti ezero vandenyje.juk vasara karsta labai.aciu
kaip ir visais klausimais, turbut yra ivairiu nuomoniu. siaip, mano maziukui dabar 1 m 3 men, bet praejusi savaitgali ne tik leidom jam ezere braidyt, bet ir maudytis!!!
Tai žinoma galima , maniškui tiek pat kiek tavo, o jau savaitgali maudėsi jūroj. Atsigaivint ir mažiukai nori
Aš ir manau ,kad galima,tik reiketu pasaugoti,kad negurkštelėtų vandenuko,gali kokia bacilą pasigauti
Aš irgi manau, kad galima
Mums 11,5 men ir savaitgali jau leidau pabraidyti, labai patiko
Manau galima
Mano mergička savaitgalį beveik visą dieną pramirko ežere
manau tikrai galima,mano mergyte budama 10 mėn jūroj mirko
As irgi manau kad galima
Juk sitaip karsta, maniskis pernai juroj 9 men budamas nemazai mirko, o symet jau i pruda buvo nulekes, o siaip tai leisciau as jam dabar tikrai tik kad nelabai dar turejom kur
Musu panele taip pat vandens vaikas
visos vasaros,maudymosi sezonai labai skirtingi,bet mes visada maudytis,braidyti pradėdavome tik nuo birželio vidurio,galo .nes manau,orai permainigi,vasaros viduryje jau mažiau temperatūra keičiasi.
As savo mergytes tik kojytes vadenukan upes imerkiau,tai oj kokias dudas paleido,del to ,kad vanduo saltas
Mes maudomes
Jeigu ežeras švarus - tikrai galima
Maniškis tokio amžiaus gegužės mėn. viduržemio jūroje maudėsi, kažkaip net nesumąsčiau ar galima ar ne
Mes jau 15geguzes juroi braidom 14laipsniu
mes jau 1.2metu maudemes ezere
Mano maziukei buvo kazkur 7 men. kai maudesi nuogute ezere - svariame Labanoro girios ezere
Sia tik vasara galvoju, ar reik jai maut maudomuka ar maudymosi kelnytes ar is vis nieko
As savo mazyle pernai ezere maudziau 8 men. Siais metais maudymens jau nupirkau grazu maudomuka tik kol kas maudyniu sezono dar nepradejom, nes nebuvo kur.
na nežinau, tikrai yra visuokių nuomonių, mums 1metai ir 6 mėn bet dar nebuvom ilinde į ežerą.
mes jau truputėli braidėm jūroje, bet manau vanduo dar per šaltas, o šiaip maudomės baseinuke prie kranto, vandens prisemiu iš jūros.
mes irgi metuku maudemes ezere, bet su trusikiukais, man nuogi vaikai viesoj vietoj
o mes maudėmės upėj jau prieš kelias savaites,ir dar kasdien prie upės važiuojam maudytis,mano vaikui tai labai patinka,ir nemanau,kad čia kas blogo
Mes irgi dar nemaudeme savo dukrytes jokiuose vandens telkiniuose. Seniau buvau skaicius, kad vaika viesuosiuose telkiniuose maudyti nuo pusantru metu, tai labai ir nesistengem ikisti. O be to musiske ir nemegeja maudytis, jai patinka tik rankytes imerkti ir pasitaskyti, o visai ilipti, tai jau ne
Sia vasara jei nores pati, leisim pabraidyti ir pasitaskyti
pirmasis "braidymas" buvo juroje kai jam buvo 3.5menesio, siemet dar kol kas tik baseine, nes ezeru sezonas dar neatidarytas
o mes vakar maudemes kaimo prudelyje iki pilvuko nors ir salta buvo istraukem tik su klyksmais baisiai nenorejo lipti i kranta..
Tai drasiai ir mes bandysim
Oi, kai tiek dienų karšta, žinoma, kad galima
Mano dukrytei 1m 1 men ir leidau braidyti juroje,tai jai labai patiko,vos isprasiau
Tai ir mes lekiam maudytis
mes ir maudomes ezere, o kai jau istrauke tai verkymo jau buna
O kodel turetu but negalima braidyt vaikiukam? Mansike su teciu jau pora kartu spejo issimadyt, veian syki juroj, kita syki ezere, patenkinta visa cypavo
Maniske siemet ezere jau nemazai kartu maudesi , beje vaika ezere maudyt pradejau nuo 9 menesiu kazkur.
Mes taip pat su dideliu malonumu maudėmės ežere
pirmą kartą-3 mėn. (praeitą vasarą), šiemet su riksmais iš vandens traukiau
Braido, braido mūsų mažiukė, dar ir atsisėda vandenuky ir žaidžia užpakaliuką įmerkus, jai labai patinka
Oi is vandens be sansu istraukti, nors pats stoveti nenori, reikia laikyti ant ranku ir tada pliuskenames
Taip kad apsikabine abu ibrendm ir pliuskenames, o istraukti is vandens LABAI SUDETINGA
Mes taip pat savaitgalį jau mirkėm užpakaliuka upeje. Labai smagu atsitūpus kibiriuką prisemti vandenuko ir vėl išpilti
Tik praeitą savaitgalį, sūnelis atidarė maudymosi sezona ežere
Mes atidarėm sezoną jau ir jūroj
manau kad galima,maniskis esere pliuskenasi nuo 8 menesiu
mes jau irgi maudemes ezere ir visai nesipriešino pradžioj truputi susitraukė bet verkt neverkė,o kai paėmė tėtis tai iš vis laimės pilnos kelnės buvo
Aš prie to paties norėjau paklausti, o kaip jus maudotės su pampersais maudimukais ar nuoguciai????
Mes taip pat visa savaitgali ezere raba baseine pramirkom.nors lupos melynos buvo,bet is vandens nebandyk taraukt.
Pries savaite buvom Trakuose prie ezeru ir musu dukryte labai fainai pasipliuskeno
Smagu girdėt,kad Jūsų vaikiukai pliuškenasi vandenyje. Mūsų dukrytėbijo vandens. Nors iš vonios neištrauksi.
Maudomės upėj. Ir smagu ir baisu viename. Kadangi pas mus nėra lėkšto kranto, tai neišeina pasiturkšt. Tenka neštis gilyn, bet vis tiek labai jau smagu
mes jau maudemes ir labai patiko, tokius maziulius juk grudinti reik!
|